ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:55

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2022.12.29. 15:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
                  MARS A IX. HÁZBAN




     A nyers életenergiának, tehát („vad”-nak is mondott) természetes élet-erők spontán és ösztönös megnyilvánulásainak úgymint: a bátorságnak és az ösztönös erélyességnek, valamint a tudatos célirányosságnak és harci készségnek, illetve a spontán válaszadási (reagálási) készségnek, de az átható mentális (értelmi gondolati) képességek célirányos felhasználásának az őserejét is, megtestesítő Mars bolygónak megfelelő életproblémák (sors-kihívások és provokatív konfliktusok) kiemelten a rendszeres szellemi, spirituális – metafizikai tanulmányok folytatásának és az ilyen jellegű képzettség-szerzés életkörének az erőterében nyilvánul meg, válik fontossá.




  A bolygóhelyzet veszélyt jelez hosszabb távú külföldi utak alkalmával, de a szülött végül is megállja a helyét és pozitívvá tudja alakítani negatív élményeit, amennyiben számot vet az elkövetett hibáival és ily módon hasznosítja azok tanulságait. A szülött vonzódik a politikához vagy a vallásos alapú ideológiák által szolgáltatott vezérkedési és szereplési lehetőségekhez, amelyek magas fokú gyakorlásához rendkívüli tudás-mennyiségre és - minőségre képes szert tenni. Az is megtörténhet, hogy e kezdeti szereplési és uralkodási vágyból eredő tudás-szerzési indíttatása átalakul valóságos és meggyőződéses spirituális elmélyültséggé és a szülött rendkívüli eredményes tevékenységet fejt ki egy nép, vagy egy közösség spirituális felvilágosítása és felszabadítása érdekében. Minden esetre sokszor kell megégetnie magát, sok tapasztalatra és kudarcélményre (kiábrándulásra) tesz szert mind a külföldi útjai, mind a hosszan tartó tanulmányai során, ahhoz, hogy igazán letisztult eszmevilágra tehessen szert. Amennyiben nincs meg benne a szükséges kitartás és az önkritikai érzék - valamint a hibabelátási készség- meggondolatlanul cselekszik és felhagyja megkezdett tanulmányait, elárulja ifjúkori eszméit és a megszerzett tudás-morzsákat aprópénzre váltja, el egészen a szellemi-vallásos szélhámoskodásig, esetleg szélsőséges, azonnali és olcsón megszerezhető  eredményekkel csábító szektás-vallásos szerelmi élet gyakorlásáig. A meghasonlottság mindenképpen visszaüt és öregkorában májbajok különféle változataival, combcsont és comb-nyakcsonttörésekkel, csípőbántalmakkal, valamint idültté és krónikussá változó hűléses megbetegedésekkel fog küszködni. Halálakor - és halála előtt valósággal kihűl, "kifagy" az életből és a világból.  Amennyiben sikerül egy meghasonlás- és korrupció-mentes (vagyis önámítás és hazugságmentes), de nyitott – dogma-, vallás- és miszticizmus-mentes - életvitelt kialakítania és betartania, egy igen népszerű és többnyire az élet minden területén sikeres személyiséggé válhat, amennyiben erős erőfeszítéseket tesz a belső hibabelátási képességei megszerzésére és ez által a karmája meghaladására is.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO