ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.04.19. 09:14

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


Tapasztalati gyakorlat és tapasztalati valóságismeret, tehát élet-tapasztalat nélkül kábult (mesés) fantazmagória és steril okoskodás minden elmélet, és Teo-riai (Isteni látási) következtetések levonása és számontartása nélkül, a tapasztalat értéktelen robotolás.



Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Mars a Bikában
HozzászólásElküldve: 2022.12.30. 20:33 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4223
Tartózkodási hely: Csíkszereda
MARS A BIKÁBAN




  A szülöttet túláradó életerő, valamint, minden áron győzni vágyó (akaró!) szenvedélyesség és nagy fokú szexuális hajtóerő jellemzik. Olyan érzéki és türelmetlen szeretői hajlamokkal rendelkezik, aki néha birtokolni is akarja az élettársát, házastársát kedvesét.

  Ha felbosszantják, dühe meglehetősen kíméletlen, de ezt csak fokozott provokáció idézi elő. Munkájában szívós és kitartó, sok energiát fordít a pénzkeresésre és elköltésre. E tulajdonságai időnként konok (és kóros!) nyakasságba, nagyfejűségbe csaphatnak át. Többségében pozitívan fényszögelt Mars esete kedvező lehet sportolás, táncművészet folytatására.

  Többségében diszharmonikusan fényszögelt Mars esetében a szülött szenvedélyessége, önfejűsége, féltékenysége, birtoklási és birtokszerzési mániája, egyszóval: egoizmusa, egocentrizmusa, végletes formákat ölt, ami által hosszú távon kibírhatatlanná és alkalmatlanná válik a normális emberi közösségben való élet folytatására. Ritkán bár, de lehetséges a másik végletes megjelenése az előbbieknek és a szülött maga válik szenvedő alanyává olyan körülményeknek és olyan kíméletlen és embertelen bánásmódnak, ami a fentieknek megfelel.

Ilyenkor elfojtott, de igen nagy fokon, gondolati agresszivitás lesz rá jellemző, és a horoszkóp tulajdonosa könnyen belázasodik és hajlamos lesz gyakori hűléses megbetegedésekre, torok és fülgyulladásra, szélsőséges helyzetben pajzs-mirigygyulladásra. Ilyenkor meg kell vizsgálnia, hogy kit és mit támad gondolataiban, kivel viaskodik és veszekedik gondolatok színjén, valamint azt, hogy mi az amit "nem tud már lenyelni", mi az "amiből elege van" és vagy olyan körülményeket teremt a maga számára, amikor ezt egy időre elkerülheti, vagy tudomásul veszi, hogy mindaz az a durva és halmozott információ amit nem képes lenyelni (elszenvedni), nem véletlenül érkezik hozzá és megpróbálja feldolgozni.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO