ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.10.21. 08:38

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.06.15. 17:17 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Megoldódni látszik az a rejtély is, hogy miért támogatta oly lelkesen Lelkes Villő Gerle Évát még gyakorlatilag is, tehát trágárkodón és obszcén kifejezésekkel is provokálva minket, vagyis nem csak nem csak szakemberi mivoltában, mint jogászi tanácsadója Gerle Évát az ellenünk indított, gazdasági tönkretevési háborújában. Kiderülni látszik, hogy Lelkes Villő is éppen annyira érdekelt volt üzleti - anyagi szempontból ebben a sátáni játszmának az elindításában és hat hónap utáni folytatásában, amelyről mindig úgy írt ő maga is, nem csak Gerle, hogy ők csak "játszanak" velünk, és röhögnek azon, hogy mi kínlódunk az aljasnál aljasabb hazugságokon alapuló rágalmaik elhárításának a ránk nézve messzemenően hátrányos küzdelmében. Minden arra mutat tehát, hogy ők ketten kiszemeltek minket "megfigyelt alanyoknak" (Értsd alatta: kísérleti patkányoknak) egy Lelkes Villő által írt - írandó tudományos dolgozathoz, az internetes zaklatás témájában, úgy, hogy minket és gyermekeinket sorozatban és intenzíven rágalmazva, a mi erre adott jogos és természetes válaszainkat állítják be, Gerle Éva "szabad bloger" felé irányuló bántalmazásnak és zaklatásnak. Persze, lévén, hogy Lelkes Villő már nem közvetlen alkalmazottja az Európai Uniónak (Volt korábban törvénytervezet-előkészítő szakmai tanácsadó), hanem külső "tudományos szakértő munkatárs", ezt, az általuk kiprovokált balhét (Az elején Lelkes Villő engem állandóan csak mint "faszfej"-t szólított meg!) Lelkes Villő egyáltalán nem ingyen, a saját szórakoztatására írta volna meg, hanem mint az Unió részére készített, és az által számára munkadíjban kifizetett "komoly" dokumentációs háttérrel és alappal rendelkező "tudományos dolgozatot." Amennyiben a feltételezésünk bebizonyosodik tehát, Lelkes Villő, Gerle Évával együtt, emberiesség ellen elkövetett bűn nevű törvén-szegésben vétkesek, de Lelkes Villő viszont magas szintű intellektuális csalásban is vétkes. Persze, ezt csak abban az esetben lehet bizonyítani, hogyha valakinek beszélt már ezekről a rólunk szóló tudományos megfigyeléseiről, illetve konkrétan készülő internetes zaklatásokról szóló dolgozatáról (Nemzetközi konferenciákon vett részt ugyanis a témában), vagy netalán meg is mutatta már az Uniós munkaadóinak és előleget is vett fel a munka elvégzésére. Illetve, ha ebben a tudományos munkájában, név szerint is szerepelünk, vagy a leírt "kelet-európai" "esettanulmányból" rá lehet ismerni az általuk rendezett cselekvési - történési mozzanatokra és folyamatokra, a mi szomorú történetünkre.


https://www.youtube.com/watch?v=t0pecCZ8zswhttps://www.youtube.com/watch?v=F6Dt5oGSo2g

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.06.17. 11:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Már sokszor elköszöntél, Szilárd, reméljük, ezúttal sikerül igazán!
Tetszik · 1 · 14 órája
csakazolvassa Mon Dieu.
Mégsem tetszik · 1 · 13 órája
Kozma Szilárd Drága Éva! Ez igazán, egyedül csak rajtad múlik! (Még Villőn sem múlik) Fogadok, hogy még csal elképzelni sem tudod, hogy mennyire idegen tőlem a másneműekkel szembeni zsigeri gyűlölködés világa, aminek a minap is hangot adtál "a faszról" szóló jegyzetedben. Ahogy Villő mondja: erre a fajta boldogságra nekem tényleg nulla értékű a ráhatásom és nem is szeretném, ha ez megváltozna. Ezért, a biztonság kedvéért, tehát hogy ne kételkedj a jó szándékomban, tőled is elbúcsúznék még egyszer külön, őszintén és a legjobbakban reménykedve és ugyancsak őszintén, tehát minden hátsó gondolat és irónia nélkül (becsszóra!) sok igazi boldogságot és neked is szerelemben sikeres nyarat kívánva, mély hálával a feminizmus általad képviselt aspektusába való beavatásért, még akkor is, ha ettől fogva a nagyobb közelséget lehetőleg elkerülve, őszinte tisztelőd és becsületes ellenséged: Szilárd
UI. Tényleg, egyedül rajtad múlik! Légy úri nő és ne írj fölényes kommentárt e búcsú-erősítésemhez. Kibírnád? Nem létezik, hogy ennyire se tudd magad visszafogni! Nem nehéz, hidd el. Te kezdted el, hagyd, hogy én - a fasz! - fejezzem be, jó? Csak úgy... A felszabadult játékos kedvünkért. Hosszú távon megéri, hidd el. Pá.
Tetszik · 11 órája · Szerkesztve
csakazolvassa Szilárd, elköszöntetek már néhányszor, nem rajtunk múlott. hogy mégis mindig újra. Most is beígérted, hogy beüzemelsz a blogom lejáratására újabb blogokat, meg nyitottál megint petíciókat. Most tényleg legyen már vége, ne legyen utolsó meg utolsó utáni bejegyzés, idézgetés, egyszerűen ne írj többet,ne nézd a blogomat se, találj valami új kedvtelést.
Tetszik · 1 órája
Kozma Szilárd Csak én köszöntem el, és mindig rajtad múlt már decemberben is, mert mindig kitaláltál valami újabb "szórakozást", ami a családom elemi egzisztenciáját fenyegette az eredeti (Nyíltan meghirdetett!) terveid szerint. Előbb a feljelentéssel való fenyegetőzést, majd annak a beváltása előtt a megrendelt cikket és abban azt a hazugságot, hogy "bűnügyi eljárás (Még csak nem is nyomozás!) folyik ellenük". A Cicaharcos Békeajánlatunk, amely minden további mocsoknak az elejét vehette volna, dacos - lekezelő nagyképűséggel elutasítottad. Ne hazudd tehát azt, hogy én "szórakoztam", mivel én végig a leszegényedés rémével kellett küzdjek, miközben te állítottad végig, hogy ti milyen jól szórakoztok, sőt, hogy "csak röhögtök". Arra is a becsület szavamat adtam, többször is, és még itt is a tegnap, hogy amennyiben a ránk nézve legveszélyesebb szenny-blogjaidat letörlöd, én még a rólad, illetve a háborúdról szóló video-felvételeket is letörlöm, nem csak a leleplező blogunkat. Erre fel te, tovább teszed a hülyét, tehát tovább is csak az együgyű eszelős nótádat fújod, hogy mi "szórakozunk"... Hiába na: gonosz lyukból gonosz szél fúj!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.02.21. 16:23 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://gerleevahazugsagai.wordpress.co ... l-vegezte/• Az történt, hogy ezelőtt másfél hónappal, derült égből villámcsapásként, érkezett a Kozma Medárda Kinga nevére egy ajánlott levél, a Budai központi kerületi Bíróságtól, amelyben arról értesítette a Bíróság az ügyben teljesen ártatlan kiskorú diáklányt, hogy ez a perverz Lelkes Villő (A hagyományos és általános román népi – polgári gondolkozásban és a román BTk-ban is, a homoszexualitás és a leszbikusság perverzióként, vagyis bűntényként és bűnös magatartásként van kezelve és elítélve. Metafizikus – asztrológusként, csakis helyeselni és egyet érteni tudok ezzel a többségi és törvényes közvéleménnyel. É ezts annál is inkább, hogy pontosan e perverzitásban gyökerező feminista agressziónak a kivédése céljából, kénytelen voltam visszamondani a magyar állampolgárságomat – Arról lemondani! - . Vagyis: a magyar állampolgárság ebből a szempontból engem immár semmiféle, a szexuális perverzióval és a perverzióból eredő agresszív gondolkozással ésa agresszív közéleti viselkedéssel szemben, megértő és azzal egyet értő, pozitív témakezelésre, sőt: még csak toleranciára sem kötelez!), feljelentette őt, szerinte, mármint a jog-diplomás leszbikus szerint, közvádas bűncselekménnyel, amiért is, Medárda, az egyik nyári video-felvételen, meg merészelte kérdezni a több diplomás szexuális fejlődéskutatótól (A Csakazolvassa c. blogon tett hozzászólásaiban kiemelten hivatkozik az ebbéli tudományos tájékozottságáról!), hogy a jogász néni, nem-e szégyelli magát, amiért a jogász, az édesapjáról azokat a sátáni fajtalankodásokat terjeszti internet-szerte? - De ezen felül semmi több!

Lelkes Villő szövege a feljelentésből: „Az alábbi szövegrészletből sérelmezem azt, hogy Kozma Szilárd és Kozma Medárda Kinga, nekem tulajdonít egy nem általam írt szöveget, amely a honlapján részletesen leírtakra reflektál a lánya szexuális fejlődésével kapcsolatosan.” - Nos, A leszbikus mivoltával még az ellenünk tett feljelentésben is tüntető Lelkes Villő jogdoktor, annak a tudatában, hogy az ide vonatkozó ügyészségi feljelentésem hatására (Annak a tudomásul vételekor berezelve tehát!), a Csakazolvassáról, végül is ő, vagy Gerle Éva letörülte a sátáni ötletű csiklóveréses szövegét, miközben az eredeti szöveg hiányában azt merészeli hazudni, hogy az inkriminált szöveget nem ő írta, és ennek az alapján kívánja meghurcoltatni a bírósággal a kiskorú lányomat. DE semmi baj nincs, mert a köztudottan Lelkes Villőt jelentő „tavasztunder” néven és a Villő fénykép-szimbólumával ellátott (jegyzett) szöveget mi le mentettük, egészen pontosan: le képernyő- fényképeztük, monitor-mentettük (Prin Screen), kinyomtattuk és elküldtük mind a Bíróságnak, mind az ügyészségnek. Úgy, hogy most már mind tagadhatja...
(Egyébként, valószínűnek találom, hogy éppen azért vesztek össze kibékíthetetlenül az engem syliző gerikével, mert a szentséges „Csakazolvassáról” a tavsztündér ezt a Gerle Éva által sokszorosan megtetszikelt sátáni piszkát levakarta…)

Figyeljük meg a perverzió-ból eredő mélységes gonoszságra és persze: kíméletlen agresszivitásra való hajlam elemien ostoba kitörését. És csak azért, mert nem kapott rajtam jogi fogást (kifogást), amiért feljelentettem, az említett sátáni rágalmazásaiért, gondolta, hogy a gyermekem hivatalos meghurcoltatásával fog bosszút állni. Természetes tehát, hogy védjem a gyermekemet a perverz agyú leszbi által kieszelt hivatalos meghurcoltatástól, utána néztem
annak, hogy milyen nyomait találom még az interneten a Lelkes Villő féle csiklóverés történetnek, és mit ad Isten, mit találok a Csakazolvassa Szófogadó bejegyzésében:

tavasztunder - január 21, 2014 15:01 szerint:
„Hű, ez nagyon jó lett. Engem Kozmáék csiklócsapkodása akasztott ki a legjobban.”
(Szóval, kiakasztotta a saját sátáni agyszüleménye a drága jogvédőt… - Hogy oda ne rohanjak!)
Borítékolhatóan tönkretették a lányaik szexuális életétyrészt mert automatikusan bűntudatot és fájdalmat kondicionáltak beléjük a csiklójukkal kapcsolatban,
És nem elég az alaphazugságra alapozott „pogány szórakozás” (Gerle Éva meghatározása az ellenünk kifejtett tevékenységükre), amellyel, egyetlen a témában írt és a honlapjaimon máig érintetlenül hagyva olvasható kis mondatomat agyon „nyakatekerve”, ez a perverz állat (Korábban ő nevezett engem többszörösen is „Tökeit mutogató bakkecskének.) arra a sátáni következtetésre ragadtatta magát, hogy szerinte ez azt jelenti tulajdonképpen, hogy én perverz élvezetből, meg mit tudom én, miféle női szexualitás ellen érzett aljas bosszúvágyam kielégítése céljából rendszeresen vertem az egy éves kislányom csiklóját, de ez a hülye perverz állat, még számszerűen is, tovább fokozza az ő egész mondvacsinált „csinálmányát” és azt inszinuálja, hogy valaki valahol leírta volna „azt a tényt”, hogy a másik négy gyermekemmel is hasonló módon bántam el és ezek szerint a jelenben is ütöm verem az Ividő csiklóját is, miközben ezt a szintén általa lenézett és többszörösen lehülyézett Viola vétektársként tűri és nézi ugyebár!
És így folytatja: „…másrészt pedig így semmit nem fognak tudni a saját testükről. Na azt várni ezután, hogy a szent fallosz megérkezésével lesz itt rövid úton hüvelyi orgazmus, hát finoman szólva is botorság.”
Hogy és milyen alapon, kicsoda és micsoda által felhatalmazva foglalkozhat ennyire gátlástalan szemtelenséggel ez a rafinált leszbikus jogász, egy nyílt közösségi fórumom (A Gerle Éva Csakazolvassáján!) az én ártatlan kiskorú lányaim jövendő szexualitásával? Mi köze van hozzá? Minek kell helyt adni annak, hogy egy Angliában élő perverz jogász-nő Edélyi családok kiskorú lányainak a jövendő szexuális élete miatt pofázhasson? És figyeljük meg a leszbikus nő vértől csöpögő férfi-gyülőletét, hím-utálatának az elemi megnyilatkozását: „A SZENT FALLOSZ MEGÉRKEZÉSÉVEL”!
És nyomja a szaftos csakazolvassa-témául szolgáló mocskolásunk állítólagos jogosságának az elméleti alátámasztásával tovább: „Főleg úgy, hogy a Hite jelentés szerint a nők kb. 70%-a nem képes csak hüvelyi izgatàssal elélvezni. Meg a szex messze nem csak ez. Abba már bele se merek gondolni, hogy mi van, ha az egyik lány esetleg leszbikus vagy 18 éves kora előtt akar szexelni.”
- Ismétlem: Miért kell egy állítólag az igazság szellemében íródó Budapesti közösségi blog fórumán, bárkinek is „abba bele gondolni”, hogy mi lesz négy vagy öt teljesen egészséges és a közvetlen környezete szerint példásan nevelt Csíkszeredai kislánynak a „szexuális” sorsa? Ezen miért éppen egy, a közismert férfi-utálata és a hím-gyűlölete miatt, családot és gyermekszülést – gyermeknevelést deklaráltan nem vállaló, sőt, az „ilyeneket” messze és mélyen lenéző perverz nőnek aggódnia?
„A fejlődéslélektan könyvem a fekete pedagógiát 200-300 éve elavult pedagógiának tekinti. Elképesztő, hogy vannak, akiknek még mindig etalon.”
- Elképesztő az, hogy nem ég le a pofájáról a bőre annak, aki utálván a gyermekeket és az anyaságot, a szülői minőséget, pedagógiai „etalonokról” pofázik! És innen megindul a feminista hülyeségek harsonázó lavinája:
Hozzászólás ↓
• cris256 - január 21, 2014 15:09 szerint:
Pontosan ez borított ki engem is nagyon, bár én nem olvastam az összes (jelzőt most direkt nem írok) hozzászólását a kedves párnak, de ez, na ezen kibuktam. Kétes, hogy valaha is lesz egészséges szexualitása a lánynak, lányoknak. Annyira dühítő ez, hogy… ihaj… :(
A Hite-jelentésről tudnál még írni? Nem hallottam még róla. (Valahogy nem lepődöm meg ezen.)
Hozzászólás ↓
• pikareszk - január 21, 2014 15:25 szerint:
Ugyanezeket a kérdéseket tettem föl Violettának a facebookon, választ nem kaptam.
Micsoda férfifüggés alakul ki már kislánykorban? Saját testét nem ismeri, csakis férfival élvezheti, tehát nem tudja képviselni a saját igényeit sem, teljes kiszolálgatottságba kerül.
Felháborító.
Hozzászólás ↓
o cris256 - január 21, 2014 15:26 szerint:
ÉS engedik, hogy megtegye. Ő is és mások is.
Hozzászólás ↓
 pikareszk - január 21, 2014 20:53 szerint:
Saját példából okulva tudom, hogy milyen óriási rombolás ha büntetjük, tabusítjuk és bűnnel egyenértékűvé tesszük egy gyerek (kislány – kisifú mindegy, ezerszer láttam a kisfiával ordítozó anyukát, hogy ne fogdossa a kukiját) szexualitását, szexuális érdeklődését.
És ezzel egyidőben, elnémítjuk azt a hangot is benne, ami elmondja, hogy baj van, hogy a bácsi furcsát csinált, hogy valaki máshogy nyúlt hozzá.
Komolyan, ez hanyagság és veszélyeztetés adott esetben. A molesztált gyerekek szüleit miért nem vizsgálják a szexuális bűncselekménytől függetlenül?
Hozzászólás ↓
o hirlando - január 23, 2014 18:32 szerint:
pont erre megy ki az egész végülis, nem? történelmileg. ne legyen a nőnek saját vágya, saját igénye, szolgálja a férfit, azt akarja amit a férfi, azt gondolja, hogy neki ez kell. évezredes agymosás, erről szól a Rend. közben már haladgatunk szép ügyesen és óvatosan a szeméremplasztika felé. FGM önkéntes alapon, csodás. dübörög a status quo.
már ha hagyjuk.
Hozzászólás ↓
• vica57 - január 21, 2014 19:35 szerint:
Mii??
Uramisten, erről nem is olvastam, igaz, nem nagyon bírtam átrágni magam egyik szövegükön sem, hamarabb elfogyott a tűrümolajam, mint egy rohadt “gondolatnak” a végére érjek, amit ez a két … személy világgá eresztett.
Agyam eldobom.
Hozzászólás ↓
• aritareal - január 21, 2014 19:53 szerint:
Ez szerintem is iszonyú durva. Holott teljesen természetes, hogy már egy egészen kicsi lány is ismerkedik a testével – borzasztó belegondolni, hogy ezért így büntették őket.
Hozzászólás ↓
o fenchurch68 - január 21, 2014 20:20 szerint:
Nem örülök, hogy felhívtátok erre a figyelmemet, de most már beégett.
Én bizony öt-hat éves korom óta igen intenzíven ismerkedtem a testemmel, ennek le is arattam/aratom minden gyümölcsét :)
És ezért a lányaimnak is igyekeztem olyan környezetet teremteni, ahol senki sem zavarja őket ebben.
- Hát persze! Az a fontos, hogy az ő kislányai és az ők kislányaik az apukájuk rosszalló tekintetétől abszolút védetten (Apa ellenesen biztosítottan!), nyugodtan hódolhassanak a korai önkielégítés mennyei élvezetének!
DE, mivel én ténylegesen szabadelvű vagyok, nem úgy mint ezek a magukat liberálisnak valló leszbi-feministák, engem abszolút nem érdekel, hogy ők mit művelnek és mit nem a lány, vagy a fiú gyermekeikkel, hogy micsoda sátáni gondolat az, hogy a kislányaiknak a minél korábbi szexuális élvezetekhez való hozzájuttatása érdekében, miként szövetkeznek össze a Budapesti és a más Mo-i nagyvárosi barátnők és a nőrokonok annak érdekében, hogy a férjeiket – a gyermekeik édesapját - mihamarabb kikészíthessék, és e nemes cél érdekében akár halálba is kergessék, mit ama Biblia Éva azt az eszem azt a kezes bárány, pali-madarat. Még egyszer mondom: engem nem érdekel. Mert engem csak az érdekel, hogy az asztrológiai tanácsért hozzám forduló, és az ilyen felelősség-hiányos idióták miatt sors- és életkrízisbe került normális embereket a horoszkópjuk klasszikus, tehát a mindenkori egészségi normáknak megfelelő spirituális alapú értelmezésével, megmentsem és a liberálisnak hazudott tulajdonképpeni perverz elméletektől behülyített férjek és feleségek további sorsrontó hatásától megmentsem.

De figyeljük meg, hogy mit rendeznek ezek az élvezet-centrikus nőstény dögkeselyűk, azzal a józan női társukkal, aki merészel közöttük még józanul megszólalni: (A hozzászólások sorrendje szerint tehát folytatódik a csakazolvassán az eszmecsere, és ebben a sorrendben előbb a Keselyűknek nem tetsző, józan érvelés következik, majd a merész hölgynek az egyre kíméletlenebb kiutálása. Mondom, én erről a blogbejegyzésről és az alábbi hozzászólásról eddig nem tudtam, de nem is akarom cáfolni azt, hogy valószínű, hogy az egyik asztrológus- barátnőm írta, amiként erre Gerle Éváék is célozgatnak, talán joggal:
Hozzászólás ↓
• annabal - január 23, 2014 13:43 szerint:
Halottam már olyan kislányról az egyik ovónéni közeli ismerősömtől aki 4-5 évesen folyamatosan önkielégítve aludt el a napiban. Hát az sem jobb.
Ugyanis ne felejtsük el azt sem, hogy nem véletlenül fogják többet a nemi szervüket a kellettnél egyes gyerekek. Amennyiben két, három napnál, egy hét, max. egy hónap ez többet tart, az véleményem szerint, már nem tartozik a megismerés kategóriába. Felmerül a kérdés ugyanis, miért nem ismeri meg akkor így hosszú fogdosásokon keresztül a gyerek a fülét, vagy a fogait, a derekát? Azt tudjuk a lábacskáit, meg a kezeit nézegeti baba korában, de elég hamar kiismervén, túllépik rajta. Nem marad szokás.
Amikor hosszabb ideig foglalkozik vele ott egészen biztos más tényezők is közrejátszanak.
Több oka is lehet. Tény azonban, hogy a nemi szervvel való foglalkozás már kicsi korban is többlet ingerületet, ha úgy tetszik többlet élvezetet okoz más testrészekhez képest.
Ezt azért nem tartom jónak, mert a szexuális tevékenység s a hozzá tartozó élmények kifejezetten a felnőtt korhoz kapcsolódnak. Felnőtt tudatra lenne szükség a használatukhoz, feldolgozásukhoz, felnőtt boldogság igényeket szolgálnak, a gyereket max. csak zavarják, mert nem időszerűek.
A nemi szervek mégiscsak a páros, a mi esetünkben, a férfivel való örömteli együttlétért vannak, s nem azért, hogy magunknak örömet okozzunk általuk, egyedül. Már megbocsássatok. Persze a közös gyönyör csupán következménye, mellékterméke a finom egymásra hangolódásnak, áthatásnak, ami a szexuális együttlétben megvalósul.
Nem azt mondom nem lehet, vagy nem jó a csikló orgazmus, de azt igen, hogy amennyiben igazán szerelmesek vagyunk a párunkba akkor valahogy az ember ezt nem igényli az ember. Más dolgokra figyel, más élményeknek adja át magát. Illetve kevesebbszer igényli. Valamint, ha valaki pusztán csak a csikló orgazmus által képes élvezni az együttlétet, akkor jó ha utána néz annak, hogy mind lelkileg mind gyakorlatilag mi az akadályozza őt a hüvelyben megélhető orgazmus elérésében. Vannak gyakorlati jó eligazító oldalak a neten is, ez ügyben.
Érdekes, nem, mennyire szánalmas (vagy mondhatom számomra némiképp undorító) mikor egy férfi önkielégít. Mégis magunkkal nőkkel szemben elnézők vagyunk, s kikérjük. Illetve kikérik egyesek. Persze szükség törvénybont, de azért ne állítsa be senki véglegesen rendjén való dolognak, boldogságnak az önkielégítést. Ez a kicsinyke boldogság körébe tartozik. Nincs bennem semmi bűntudatkeltés e tekintetben, mindenki úgy él ahogy tud s amire igénye és bátorsága van. Mielőtt rám ugranátok. Pusztán megállapítás, az önálltatás elkerülésére való törekvés részemről mindez.
Ezekről beszélt Kozma Szilárd meg Viola, csak mindent képtelenség leírni. Meg aztán ha szurkálják, lenézik, butának titulálják, tiszteletlenül viselkednek, az emberrel, meg mindenki olyan ultra okos, akkor kedve sincs magyarázni. Ez érthető. Elnézni még kevésbé.
Hozzászólás ↓
o devorah - január 23, 2014 13:54 szerint:
Őszintén szólva én nem bántam volna, ha ezt nem lett volna kedved magyarázni. Az okfejtésed egyszerűen nem igaz és kártékony. Nem is lehet érvelni az állításaid ellen, nem érdemes. A szexualitás, a szexuális öröm nem függ se az életkortól, se a partnertől, egyszerűen a sajátunk, létezik.
Hozzászólás ↓
 devorah - január 23, 2014 13:56 szerint:
Amúgy meg fórumszag van.
Hozzászólás ↓
 cris256 - január 23, 2014 13:57 szerint:
Érzem én is egy ideje…
Hozzászólás ↓
 blaci200 - január 23, 2014 14:47 szerint:
Nekem az a fura, hogy milyen visszafogott.
 cris256 - január 23, 2014 14:48 szerint:
Höhöhö! xD
Úgy sejtem, tanult az előzőkből.
 lilimami - január 23, 2014 22:43 szerint:
szerintem meg elhiszi, hogy itt mindenki tok hulye…
 berta - január 23, 2014 15:45 szerint:
Azt hiszem ismerem Annabalt. Nem az akire gondoltok.
 Bánatkő - január 23, 2014 18:24 szerint:
Laci! Nekem ez a stílus nagyon márianénis, mit szólsz? Hülyeség?
 blaci200 - január 24, 2014 08:30 szerint:
hát akár ő is lehetne, de valahogy mégse.
 szaguldocsiga - január 23, 2014 14:12 szerint:
Igen, nálam is villog a piros lámpa, pedig én elég befogadó és nőies vagyok. De ennyi értékelés és címkézés kicsit sok.
Hozzászólás ↓
 cris256 - január 23, 2014 14:14 szerint:
“Befogadó és nőies” :D
Én az első hsz-től szagot fogtam, de hát gondoltam, majd meglátjuk.
 csak az olvassa - január 23, 2014 15:09 szerint:
Mindannyian tudjuk, ki ez, de most mondjátok meg, nem vicces? Szerintem igazán vicces.
 cris256 - január 23, 2014 15:13 szerint:
Ja, minden világoss.
 csak az olvassa - január 23, 2014 15:11 szerint:
Csíkszeredai IP cím, mellesleg.
 árnika - január 23, 2014 15:17 szerint:
de hát hogy került ide?
korábban is szólt már? nekem rémlik, mintha már lett volna egy teljesen semleges hsz.-a. nem?
nem értem a motivációit.
hiszen nem tudom elképzelni, hogy kommenteljek pl. a kurucon, vagy a faszkalapzajokatgyűjtőhelyen
 blaci200 - január 23, 2014 15:19 szerint:
Az volt a próbálkozás, meg a beetetés.
 árnika - január 23, 2014 15:25 szerint:
de miért jó ez valakinek?
értetlenül állok a dolog előtt. tényleg.
(azt gondolja, hogy beágyazódik ide. jól megszeretjük. még csokit is küldünk neki, aztán onnan majd elfogadjuk az agymenéseit? )
És végül, de nem utolsó sorban, újra feltűnik a feminista bűnszövetségből később kiábránduló és ennek megfelelően Lelkes Villőhöz hasonló trágárkodásait folytatni nem akaró, sőt, az egész bandát állítólag ott is hagyó Kovács Csilla is, aki itt még nagyon fölényes:
(Később, amikor néhány magánlevelet is váltottunk, már egyáltalán nem ezt a gátlástalanság által biztosított bűnözői hangnemet használta velem szemben. Egyébként, most, hogy a Villő „utólagos” alapállására ily módon fény derült, már egészen biztos vagyok abban, hogy a háromjuk közül, akik a szennyblogokat megalkották, „művelték” és működtették, ő volt aki a Minden Áron hatására, vagy magától, de azokat megsemmisítette. Persze, ezt a jótettét, amivel megmentette a családunkat attól a gazdasági tönkretételtől, amivel Gerle Éva megfenyegetett, nem ismerheti el, mert akkor, azzal együtt azt is be kellene ismernie, hogy ő volt az egyik szerző és működtető…)
teeztnemtudhatodhajnalkam - január 26, 2014 10:23 szerint:
“Ma leginkább talán a rendőrök, a hajóskapitányok és a halottkémek (boncorvosok) hasznosítják becsületesen az írni- tudásukat, amelynek segítségével, – amennyiben lehetséges az ilyesmi – mindig a tárgyi valóságnak megfelelően pontos, részletes és kimerítően dokumentum- értékű szövegeket rögzítenek.”
Már ettől az egy mondattól fülig szerelmes lesz az is, aki sose látta deli termetét, pityóka nóziját, guszta kis tokáját….aaaahhh….
Hozzászólás ↓
• tavasztunder - január 26, 2014 23:24 szerint:
Lógó tökeit ne felejtsd, azt egész nyáron fecskében mutogatja premier plánban, aki még lemaradt erről élőben, annak ott a Facebook. Yumm!
További nyálcsorgató részletek a behízott fej, alacsony homlok és disznószemek. Fain egy férfinép, na! :-P
A diétájáról tuti hazudik. :-D
Hozzászólás ↓
o fviki - január 26, 2014 23:46 szerint:
Párját ritkítja a fizimiskája. De ha ez nem lenne elég, akkor ott van az ellenállhatatlan kisugárzása és a térdünket megremegtető esze és intellektusa. Alain Delon sírva könyörög styling tippekért, sejtem én…
Hol van az a kurva krokodil?!!! :D
Az a „kurva Krokodil” ti., Budán van a Grele-Villa valamelyik szobájában és bizonyára most is nyomja a laptopja billentyűit arról, hogy ő mennyire rendkívülien fenséges és igazság-osztó lény. A napnál is világosabb volt ugyanis, hogy a petíción nem éppen a béla, a fanny, az amál, a kikacagány és így tovább, a számtalan vendég álnév alól immáron Krokóként megszólaló „írástudó”, aki mindenkinél jobban ismeri a helyesírási szabályokat, Gerle Éva. De itt nem is ez az érdekes a jelen mondanivaló szempontjából, hanem, hanem az, hogy Lelkes Villőnek a világnagy férfiellenes és férfiasság-ellenes gyűlölete, ami miatt tovább nem vagyok hajlandó tolerálni a leszbikusságából eredő perverz agresszivitását, itt is a felszínre tört:

„Lógó tökeit ne felejtsd, azt egész nyáron fecskében mutogatja premier plánban.”

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.02.21. 16:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Amikor, valamikor a nyár elején rá bukkantam erre a "lógó tökeimről"- szóló szövegre, kétségbe-esetten végig néztem az összes korábbi videót, hogy tüntessem el ezt a részletet, amelyen esetleg véletlenül valaki tévedésből és észrevétlenül meztelenül lefilmezett. Komolyan mondom, hogy órákig és napokon át kerestem azt a részeltet, ahol Lelkes Villő engem meztelenül láthatott és ha ő, akkor mások is így láthatnak. Aztán rá kellett jöjjek, hogy valószínű arra a Videóra céloz, amelyen a gyermekeim karate-technikákkal rugdossák a hasamat. A férfi- és férfiasság-gyűlölő és a gyermek- és kifejezetten (Általa is leírtan!) magzat- és gyermekgyülölő feminista lelki szemei, persze, hogy keresztülláttak a régi fürdőgatyámon és egyenesen nem a veséimbe, hanem azokba az agresszív leszbik számára undorító heréimbe láttak bele, akárcsak a másik perverz: a pedofil nő a lányok fürdőruháján keresztül, azoknak a pucér nemi szervébe...
De jött a második talány. Éspedig a fecske... Ütött meg a guta, hogy milyen fecskéről beszél. Aztán, valahol teljesen más területen rábukkantam, hogy vannak bizonyos férfi fürdőnadrágok, amiket főként a leszbikusoknak megfelelő férfiak, tehát a homoszexuálisok viselnek...és amit fecskének neveznek. Hogy mi mindent nem képes belelátni ez az öt diplomás leszbi az én, szerinte tökkel ütött képzeletembe!

És akkor arról még csak szó sem esett, hogy ez az utolsó senki perverz gané, végig úgy viselkedett, mintha erkölcsileg és intellektuálisan és kulturálisan és mindenféleképpen felettem állna. - Éppen ez, spirituális funkciójában alapvetően megzavarodott és a normalitástól messze távol keveredett, szivacsagyú szerencsétlen. - Nem fogom én helyette szégyenkezni és a sátáni tettei felől szemérmesen hallgatni, mint ahogyan ő azt a hatalmas agyával elképzelte... Végig meg volt ugyanis győződve, hogy a bazi jogdoktori diplomájával sérthetetlen és, ettől nem csak belénk törölheti a lábát, de csak úgy egy kézlegyintéssel eltüntethet nem csak az Internetről, de a magyar kultúrából - irodalomból is.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.02.23. 21:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4097
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Lelkes Villő több ízben is emlegette, hogy járt pszichológiai kezelésen, de nem is csodálkozom. Az, hogy képes volt egy vastagon és bal-kézből bizonyítható - semlegesíthető, sőt: ellene egyenesen büntetőjogilag azonnal vissza fordítható hamis váddal Medárdát is feljelenteni, kíváncsivá tett, az ide lealjasodni képes, öt diplomával csiszolt és szerinte messze a tömeg felé emelt (A Logoszon, gondolom, nyilvánvaló, hogy a családalapítás, de főként a gyermek foganás réme elől, diplomától diplomáig menekülő) személyisége. Ezért azt tettem, amit azelőtt soha: bele olvasgattam a Csakazolvassába, persze, a csiklóverés google-kereső szóval. Ma pl. a következő mazsolára akadtam:


"tavasztunder - február 19, 2014 20:50 szerint:
Éva egyik kommentjét, amiben elmagyarázza, hogy Hamvasból dupla köteteket adott el, plusz e-olvasó is van a világon, simán törölte a blogjáról, a korrektség jegyében. Sunyi kis picsa ez a Violetta.", :lol:, :lol:

csakazolvassa.hu/2014/02/19/a-delelott/#comment-77572


Csatolmányok:
Villő - tavasztündér - sunyi kis picsa V.jpg
Villő - tavasztündér - sunyi kis picsa V.jpg [ 107.4 KiB | Megtekintve 1019 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.02.23. 22:27 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
De kár, hogy letöröltem! Csakhát, nagyon fárasztott a "nívó különbség". :D :D

Egyébként így utólag már jókat nevetek a csakazolvassáékféle és természetesen Villőnél is kirívó, elhanyagolt-kamaszgyerekes, naiv magabiztosságon, abszolút semmi érzéke nincs a helyzetek és a határai felismeréshez, és ezt nevetségesen kompenzálja. De hogy ezek mekkorákat fognak még pofára esni az életben - amiatt már most őszintén együtt is érzek velük.

Egyik, Szilárddal közös kedvenc Villői gyöngyszemünket osztom meg most, a fejberúgós sztorit!


Csatolmányok:
tavasztündér Villő fejberúgta.jpg [242.36 KiB]
Még senki sem töltötte le.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.02.27. 18:08 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Lelkes Villő hamis vádat is tartalmazó ellenünk írt feljelentésének beszkennelt oldalai az alábbi linken láthatóak (olvashatóak):

https://gerleevahazugsagai.wordpress.co ... oru-ellen/

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO