ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.23. 17:30

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 48 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.02.12. 23:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Igazán – de tényleg! - nem gúnyból „Kinyilatkoztatásnak” nevezett őszinte fél-kitárulkozásodban azt írod:

„Mert attól, hogy anyává váltam, a szeretői lényem nem született újjá, csak egyre mélyebben süllyedt az örvénybe.”

Elsősorban, nem te vagy az egyedüli nő a világon, akivel ez történt, de egészen biztos vagyok abban, hogy, amennyiben nem vertél át akkor is, amikor a szó szoros értelmében, ha nem is direkt módon, de mind az egyetemre, mind az anyádra és a nagyszüleidre panaszkodva és a nálam maradási (Kolozsvárra való vissza nem utazási) vágyaidat kifejezve, meg dumáltál, hogy vegyelek el feleségül, te voltál az a nő, akinek a világon a leg több gyakorlati esélye meg volt arra, hogy ne így történjen.
Másod sorban: emiatt az anyád által folytonosan erősített újjá születési képtelenséged miatt, miért kellett ellenem annyit lázadozni, más férfiaknál ellenem vádaskodni (engem elárulva becsmérelni, miközben én rólad még a hozzánk leg közelebb álló barátainkkal is, 2OO8 februárja előtt, nagyon – nagyon ritkán és csakis a pozitív dekonspiráció szellemében váltottam kritikai hangú eszmecserét, másokkal, vagy jót vagy semmit?), miért kellett tehát nekem a te, előlem mélyen eltitkolt nyomorúságaid miatt, annyit szenvedni? Nem meg mondtam-e, hogy minden segítséget, szerelmi – szexuális kérdésekben némileg tapasztalt (Több szerelmet és még sokkal több szexuális élményt megtapasztalt) szerető-férjit, és elért képességeim és tudásom szerinti asztrológusit meg adok, csak kérjed! Te viszont ehelyett, mit tettél? A téged folytonosan ellenem uszító anyukáddal cimboráltál és szövetkeztél!

És tovább:

”Mit tudsz te erről a kezdetben csak sterilen csábító-izgató, egy személytelen, öncélú élvezetvággyal, biztonsággal kacérkodó, szeszélyes Nőstényről,”

- Hát, a házasságunk kezdetekor is tudtam valamit – Lásd a regényem ide vonatkozó fejezeteit és a Lilith tanulmányomat – de neked köszönhetően, és főképpen a szeptemberi agykisülésedet követő, velem szemben teljesen igazságtalanul ellenséges és alattomosan felelőtlen magatartásaidnak köszönhetően, most már elég sokat. – Lásd az www.astrologos.ro-on a VIII. ház és Vízjegyekben álló a Lilith kapcsolatairól szóló fejtegetéseimet a Kauzális Asztrológiában.

„... és arról, hogy hogyan, melyik férfi karjaiban jön el számára az a pillanat, amely megsemmisíti az ő műveit?”

- Hát erről a férfiről tényleg semmit, de semmit nem tudok, azon kívül, hogy egészen biztosan tudom egyrészt, hogy ez a férfi, konkrétan nem létezik, hanem csak, ahogy annak idején Spiller Béla írta nekem: „csak az Emőke agyában”. Másrészt azt is abszolút biztosan tudom, hogy ez a mondatod, tulajdonképpen egy, az www.oziris.org c. tulajdonosának, a te ilyen jellegű közeledésedet többszörösen elhárító Fischer Csabának egy ily módon, rafinált-áttételesen küldött újabb szerelmi üzenet, vagy mindössze az ügyetlen tudattalanod által naivan kikottyantott fantazmagória, csalfa remény tehát.


„A személytelen, gátlástalan önzést, a rombolást, a csalást, az árulást, a viszályt és a káprázatot, gyűlöletet, a szenvedést?”

Mondom: sok – sok lelket megvizsgált asztrológusként, egészen biztosan és határozottan tudom és meg vagyok győződve arról, hogy sem olyan férfi, sem olyan nő nem létezik, akinek a karjaiban jöhetne el bárkinek is az a „pillanat”, amely meg semmisíti a gátlástalan önzést, a rombolást, az árulást, a viszályt, a satöbbit, mert ez a személy, akinek a karjaiban mindez meg szűnhet, az a te felettes Éned által, és nem az anyád által állandóan feltüzelt Lilithed által, irányított szülői öntudatod lehet!

De ez a pillanatnyi végzetes tévedésed (Sátáni tévképzeted!), amivel a jelenben mentegetni próbálod magadat a szülői lelkiismeret-furdalásod előtt, sem lehet annyira feloldhatatlan, mint az amire Linda próbálta folyamatosan felhívni – eddig sajnos teljesen sikertelenül, mert te a végső felelősségeket mindig, a vele való vitáidban is, ha áttételesen is, de RÁM HÁRÍTOD. És ez nem más, mint a te pillanatnyi és egyszerű, de minden szempontból törvénytelen léted, amely csak következménye, az anyáddal és annak hatására, 2OO5 nyár eleje óta folyamatosan elkövetett törvénytelenségeidnek! – Kezdődött ez „a boldogtalan, tehát szerelemtelen állapotodra” való anyai felébresztéseddel, az általad több helyen is leírt, un. locsogó módszerrel való rávezetéseddel, és végződött a Nagyanyádnál való, és általad most pihentetőnek talált nagyanyádon való, fél-családos élősdiskedéseddel. – De ez a kézzel fogható, konkrét törvénytelenség, amire Linda próbált rá vezetni, már csak a következménye, annak, hogy a 2OO5 nyár eleje óta intenzívre váltott és az én figyelmemnek és a ti ügyességeteknek – ügyetlenségeteknek függvényében, mikor halványuló „anya-lánya” c. titkos szövetség egyenesen a Szeretetet rontotta meg folyamatosan benned, azt a központi léterőt tehát, amiről neked rengeteg elméleti írásod van ugyan, de amit átérezni eddig emiatt a 2OO5 nyarán határozottabban elindult titkolózás miatt, a Szeretet és a szabad információ-áramlás törvénye szelleme miatt, amiről éppen ott írsz, ahol az öt éve erősített Lilithnek a lelked fölötti hatalmáról szóló kinyilatkoztatásod meg történt, számodra lehetetlen volt. És ez nem csak a logikai levezetés szerint van így, hanem a gyakorlatban is, és éppen erről szól a kinyilatkoztatásod legfőbb mondata:

Mert attól, hogy anyává váltam, a szeretői lényem nem született újjá, csak egyre mélyebben süllyedt az örvénybe.

Hajdani asztrológusként, te is nagyon jól tudod, hogy a szerelem, amire te annyira sóvárogsz, telve és telve van Lilith jellegű, a szerelmes párokat, egyre jobban mélybe süllyesztően veszélyes vonásokkal. Hiszen mind az általad a te igazi lelki társadnak Joe Lezidon, mind a benned másodszorra is családrobbantó szerelmet kiváltó Spiller Béla képlete és a te képleted között is határozottan ki mutathatóak az úgymond kegyetlen Lilith- Napjegy, Lilith-Sárfarok, Sárfarok. Napjegy és egyéb motívumú negatív sorsprovokációk. A határozott szerelmi közeledéseidet elhárító, honlap-gazdaként téged hálistennek erős kézben tartó, Fischer Csaba barátom képletét, - akiben szintén szerelmes voltál a Maléth Zsotnak tett konfessziód szerint, és szerintem most is szerelmes vagy erősen – Hiszen neki írtad a Befagyott Szerelem-tenger c. versedet! – nem ismerem, csak azt tudom, hogy a Sárkányfarka ott áll, ahol a te Lilithed és a Napja is talán, de a Lilithje viszont a Nyilasban, vagyis ahol neked az Ascendensed található egyértelműen. Szóval, csodálatra méltó az a spirituális szintű önámító-gonosztevői naivitásod, amellyel nem akarod végre fel fogni, hogy egyedül az anyád által a gyermekkorodban vésővel és savval beléd maratott és kamasz és fiatal korodban mentálisan beléd szuggerált titkolózási és férfi elleni lázadási őrületed, illetve az anyád uszításaival felpumpált család-ellenes karmikus programod volt az, ami megakadályozott abban, hogy - amennyiben nem vertél át ebben is, és ha valamelyest is szerelmes voltál belém (D e mi a frász karikának írtad hozzám akkor azokat a szerelmes verseidet, ha nem volt az érzésed igaz?) – az irántam, a házasságkötés előtt és a házasság elején érzett, és időnként azért még fel - fellángoló szerelmedet ÁTALAKITHASD élettársi SZERETETÉ!
Hát én akadályoztalak-e meg ebben? Akkor miért mind nekem írod az ide vonatkozó sirámaidat, és miért nem az anyádnak, aki az ide vonatkozó titkolózásaitól valósággal megkótyagosodott eszével és a téged minden áron, még a családunk szétszakítása árán is, maga mellé szerelni akaró idióta ambíciójával, valósággal tönkre tette az életedet? – Mert, arra, hogy amennyiben így folytatod, és tovább hiszel abban, hogy egy külső férfi karjaiban fogod megérni „azt a pillanatot” , amely a Lilithed és a Sárfarkad által jelzett családellenes gonoszkodásodtól és mélységes önzésedtől és további csábítási és csalási vágyaidtól meg szabadít, akkor neked, kedves Emőke, az a boldog párkapcsolattal színezett életed, aminek az elérése reményében szinte tönkre tettél a magad és a férjed sorsa mellett, négy boldog gyermeki sorsot (Egyelőre viszont, mivel a sikerült az Isten szilveszteri ajándéka segítségével össze szedni magam, úgy látszik, hogy csak kettőt!), MÁRIS TÖNKRE VAN TÉVE! – Asztrológusi tudásom és tisztánlátásom birtokában mondom Emőke: amennyiben te azt a férfit vadászod, aki az anyád segítségével felhizlalt Család-romboló szerelem-csaló és titkosan izguló Lilithed és a szintén általa keményített Oroszláni önzésed, gőgöd és nagyképűséged a Kosi agressziód gyűjtő-állapotától, és nem a te felelősség-érzeted győzelmétől reméled mindezt, a te életed máris tönkre van téve. – Ezzel a műdal szintű, stupid, giccses és ömlengős és mákonyos, és satöbbi ócskán útszéli, szív-küldi szívnek szívesen című ízléstelen reményeddel, akár VIII. házi hajlamaidnak megfelelően – amitől a kiakadásaid alkalmával mindig féltettelek -, akár öngyilkos is lehetsz.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.02.13. 00:30 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És apropó törvények, illetve a Linda által hasztalanul a fejedbe sulykolni próbált törvénytelen helyzeted: A leg kevesebb, hogy mind anyaként, mind asztrológusként, a fejlődés törvényével kerültél szembe, amiért a kicsiket meg fosztottad az apai neveléstől, a nagyokat viszont az anyaitól, ami, igaz, hogy addig sem volt valami fényes, és én abban reménykedtem, hogy éppen ezen tábor után jobban oda figyelsz majd rájuk, de különösen Medárdára mint édesanya, főként azt követően, hogy a nyáron fel hívtad a figyelmemet, hogy Medának kezdtek duzzadni a mellbimbói... - De hát mit érdekel mindez téged, amikor a mellettem állítólag meg nem ismerhető és kellő képpen át nem élhető szerelmi önzésed kiélési lehetőségének a felmerüléséről vagyon szó...
De ami legsúlyosabb, annak ellenére, hogy ezt te folyton bagatellizálod: szembe kerültél keményen a kiegyenlítődés törvényével, és így végső soron a megváltás, vagyis az abszolútum törvényével, mivel az igazságot évekig teljesen elrejtetted, és még inkább akkor, amikor abszolút minden nemű értelmes és a tárgyi valóságnak megfelelő magyarázat nélkül hagytál el bennünket kétszeresen is. Hogy miért? Mert kiegyenlítetlen igazság-űrt hagytál magad után, és ezt fenntartottad hónapokig, sőt: még ráadásul engem támadtál és még a tegnap is támadtál ezért az Oziris-en, amiért kétségbeesetten kutatok az értelmes magyarázatok után, ami nem csak számomra, hanem éppen, hogy számodra is biztosíthatja a megnyugvás (Ha nem is a lelki, de legalább az értelmi kiegyenlítődés) lehetőségét és ezzel együtt a törvényes tovább lépés lehetőségét! Nem akarlak sérteni, és bántani még kevésbé, de a tetteid és eljárásod alapján, gőzöd nincs arról, hogy mekkora nagy és milyen súlyos a vétked ezzel a törvénnyel szemben. - Az anyáddal és az ő családjával, illetve a kiszemelt férfiakkal való képzeletbeli és gyakorlati, hamis kiegyenlítődési kísérleteidről és törekvéseidről nem is beszélve.
- Hogy a Lindának írt levelekben, a neki, mint potenciális szerelmi partnernek szóló kiszólásokról, vagyis a Nemek törvénye megsértéséről ne is beszéljek, mivel ez, a többiekhez képest, már tényleg bagatell....
Ébredj hát rá végre az egyszerű emberi, majd a szülői öntudatodra a romantikus kéjelgések világi igazsága helyett és főként a szülői felelősségedre Emőke, mert egyedül a törvényesség és a jóvátétel menthet meg a Lilkithedtől és nem a Lilith vágyak kiélése! És ne mind misztikuskodj és bújocskázz az emotikonokkal ironizálgatva a helyzetet, mert egyáltalán nem vicces az, amikor egy négy gyermekes anya le akarja késsel döfni a gyermekei apját az arra kent sors-terhektől való megszabadulása érdekében, vagyis annak érdekében, hogy a látszólagos nyíltságba és magas spirituális ismeret-tengerbe a lelkiismereted elől jobban elrejtőzhess!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.02.13. 12:05 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Teljességgel és abszolút egyet értek veled tehát abban, hogy mindketten rossz úton haladtunk rég óta és a nyár végén ennek a rosszul-járásnak mindenképpen ki kellett derülnie (Sajnos számomra csak karácsonykor, amikor a Logos-on a gátlástalan gonoszságával fölényeskedő, bűnözői természeted újból egyértelműen megnyilvánult. – Azt amikor a rendőri karhatalommal való elháríttatásommal fenyegetőztél ugyanis, még megbocsáthatónak véltem, hiszen akkor még az ősszel elszenvedett szerelmes - önmegvalósítói-jógás és ezek érdekében az anyához-menekülési sokkodnak a hatása alatt voltál.) és meg kellett szűnnie. És azt, hogy ez menyire igaz, az is bizonyítja, hogy a napokban halt meg az, a sípcsontjánál le vágott lábú, híres látvány és felszíni (esztétikai) látszat-művész (fotóművész), akivel a tábor helyünkön rendezett, sérültek horgász versenyén találkoztunk. Én akkor örvendtem, hogy rá jöttem arra, hogy a sérültek miért kerültek oda az orrunk elé, akkora számba, hogy verték ki a szemünket, illetve, hogy mi miért kellett velük ott feltétlenül találkoznunk (Lásd a Tűz-karmáról szóló tanulmányomat), nem, hogy azon törjem a fejem: miért kellett a számtalan nemzetközi díjjal kitüntetett, és a diktatúrában is számomra úri életet folytató, de a sorsa-útján ezek szerint igen rosszul járó, régi ismerősömmel találkoznom. Szóval, igazad van abban, hogy az, a valóságos spirituális állapotod, ami teljesen eltért ( sőt: homlokegyenest ellenkezett) attól a képtől, amiket én akkoriban alkothattam rólad, nem volt tovább folytatható, és gyökeres intézkedéseket kellett foganosítani annak érdekében, hogy ez az áldatlan állapot, azonnal és végérvényesen megszűnjön.
De miért nem lehetett ezt úgy elintézni, hogy előbb a gyermekeket fel készíted – felkészítjük annak a rendje és módja szerint az iskolai év megkezdésére, és utána, mindest, amit itt feltártál, szépen és értelmesen – felelősségteljes asztrológushoz és szülőhöz méltóan!! – el mondani, hogy ne Szilárd, ide figyelj, hidd el, hogy én igazán, de igazán, minden tőlem telhetőt megpróbáltam, kínoztam és gyötörtem magam, és még el is fojtottam a könnyeimet, hogy téged ne szomorítsalak, de nem bírom, értsd meg, hogy nem bírom, nem tudom tovább ezt csinálni, és csak azt a kiutat látom járhatónak a magam számára, hogy ha törik, ha szakad, de el kell, hogy mennyek tőled és ezért tőletek. – Nem vagyok hipokrita és nem hazudom azt, hogy ezt egyből el tudtam volna fogadni, sőt: még azt sem, hogy az ezt követő beszélgetéseink és vitáink közben esetleg néha nem emelem fel a hangomat, de mivel rég óta sejtettem, hogy mind a gyermekek folyamatos veszélyeztetettségének, mind a gazdasági helyben topogásunknak – amiből nem nyakig, hanem fejtetőig elegem volt már! – ez az egy reális oka van, bölcsebb dolog lesz a válásba és az arányos elszakadásba, annak a gyakorlati részleteit – elsősorban a gyermekekre való tekintettel - értelmesen megbeszélve, bele menni, azt gyakorlatilag is szépen elrendezni.
Ehelyett viszont, azt kezdted ordibálni, hogy ezentúl már semmi nem úgy lesz ahogy addig volt és ahogy én azt diktáltam és rád erőltettem, majd fölényesen vihogtál és hisztériásan kacarásztál, amiből én csak annyit érthettem meg, hogy vigyáznom kell nagyon, nehogy éjszaka agyon szúrjál, majd, mielőtt magadal végeznél, legyilkold a gyermekeket is. Ilyen, a másiktól és a családtól eszelősen szabadulni akaró, megszállott szülők által elkövetett tragikus tettekről éppen elég beszámolót lehet hallani és látni a román tévécsatornákon. És ehelyett elkészítetted a bizonyítványodat ordenáré hazugságok útján magyarázó http://www.eberseg.nigng – honalapodat, amelyet az én el lopott címemről és az én nevemben kezdtél reklámozni és amelyen megírtad az anyádat és magadat tisztára fényező és egekbe emelő, engem meg a és pokolfajzat-mágus és sötét misztikus rangjára emelő Júlia Naplóját!

De mindezt hagyjuk és foglalkozzunk a jelennel, amelyről immár meg egyeztünk abban, gondolom, hogy nem lehetett az általam túlzottan korrupt módon (- Túlzottan elnéző módon tehát. Mivel annyira elemi létszükséglet a számomra a szeretkezés, hogy a IV. ház csúcsán és a Skorpióban álló Vénuszom által jelzett spontán késztetéseimnek köszönhetően, soha nem bírtam sokáig elviselni a szerelmeimmel – szeretőimmel és most veled: a feleségemmel folyatott mosolyszüneteket, és mindazok ellenére, amit a tudatosan kidolgozott spirituális oroszláni alapállásom miatt képzelnek rólam a kívülállók és amely hiedelmet keményen igyekezett Emőke is meglovagolni, igen hamar és igen kevés feltétellel hajlandó vagyok „napirendre” térni, minden partneri – élettársi civakodás fölött.) kezelt múltunknak a folytatása, mivel én hamisan avattalak be és szerinted nem is tudnék mit mondani erről a rejtett személyiségedről, mondod, minthogyha nekem te erről a személyiségedről nem adtál volna még a szerelmük kezdetén is, és azután folytonosan egyértelmű jeleket. Sőt: minthogyha nem beszéltünk volna erről egészen nyíltan is, több alkalommal is! – És a leg emlékezetesebb ide vonatkozó hosszasan hosszas és részletes beszélgetésünk éppen az Enikő születése előtt pár nappal zajlott le, amikor azt a kétségbe esésedet ecsetelted, hogy ekkora árulásra és csalásra való hajlamokkal a szívedben, miféle családot fogunk mi alkotni, illetve, „ha egyre – másra” szülöd majd a gyerekeket, miképpen fogunk tudni majd el válni, ha te nem tudod ezt a csábításra és csalásra és gonoszkodásra való elemi vágyakozásodat feloldani és meghaladni? - És mivel az Enikő placentájának a méhfalra való tapadásával szövődmények voltak a magzat 4-5 hónapos korában, és mivel akkor is éppen úgy nézett ki, hogy késik a születése, mivel elszámoltad a napokat és ebben az elszámolásban (Aminek a korrigálása érdekében végül is nekem kellett vissza emlékeznem a téli menstruációs történeteidre!!), az orvosok is igazat adtak neked, tehát akkor én nagyon be voltam tojva, mivel ott a falusi házban készültél meg szülni a gyermeket, és mindent meg ígértem, csak éppen, hogy megnyugtathassalak annak érdekében, hogy tudj rendesen szülni, hát meg ígértem, hogy amint a gyermek meg születik, spirált tetetünk a méhedbe, de azon kívül is és az felett is, akár három, négy, vagy öt gyermekkel is el lehet válni. - Persze, el lehet képzelni azért azt is, hogy mennyire komolyan gondoltam én abban a magamra fegyelmezett nyugalmi állapotomban a több gyermekkel való válást, hiszen semmi nem érdeket akkor azon kívül, hogy jól sikerüljön az otthon-szülés, illetve, hogy egészségesek maradjatok mind a ketten. Szóval tudtam, igen is, jól tudtam én erről a lelked mélyén rejtőző, szerelmes lelkű önzésre és csalásra való hajlamú árnyék személyiségedről, amelynek a létezéséről még az anyádat is fel szerettem volna világosítani még a barátkozó időszakunkban, de ő hallani sem akart róla, hiszen idealizált, és furcsa módon, és eszelősen, mindegyre csak azt hajtogatta, hogy te annyira szeretsz engem, hogy kész lennél még
Az életedet is oda adni értem. Aztán abba fulladt az utolsó, vagy utolsó előtti(?) baráti és szomszédi, ünnepi vacsora- beszélgetésünk, hogy meg kíséreltem megértetni vele azt, hogy ilyen áldozatra miért nincs a metafizikai koncepciók szerint élő személyeknek szüksége.
Szóval, miután az ostoba titkolózási mániádnak köszönhetően, mellettem évekig dagasztottad a keresztanyád fiával való, anyai altatásoddal beindult és az öcséddel hónapokig, vagy évekig(?) folytatott szexuális játékokkal erősített, szerzett karmádat (Mivelhogy a Horoszkópodban szerelmi – szexuális jellegű karmára vonatkozó jel nincsen!), jól meg utáltattad magad az ősszel és karácsonykor, ne gyere most azzal (Figyeljünk: Ismét hárítás), hogy azért nem beszéltél velem az elrohanásod valós okairól eddig, mert nekem gőzöm nincs erről a bestia-jelenségről sem, nem, hogy a te csodálatosan rendkívüli lelked összetettségének megfelelő beavatásban részesíthettelek volna. – A fene akart téged beavatni, ez a te misztikus fatazmagóriád egyik terméke, én a szellemi törvényeknek és hatásmechanizmusoknak megfelelő, tehát ténylegesen reális és ezért ténylegesen biztos alapokra helyezett párkapcsolati és családi életet akartam élni veled. – Ez egy.
És kettő: hiába próbálod az anyáddal kavart kakit újfent rám kenni ezzel a hamis beavatásos formulával, mert amennyiben valakiben ennyire be gerjesztették kamasz korában a szexuális fantáziálást, mint benned, a karma-feloldási megoldás akkor sem a tudattalan szexuális fantáziálásnak megfelelő romantikus szerelmi állapotok vég nélküli növelése, hanem azoknak az adott reális körülményeknek és személyi vállalásoknak megfelelő, tudatos irányítása, a megfelelő személy irányába való fordítása és az azzal történő kiélése! – Ilyen lehetőségek hiányára pedig nálam egyáltalán nem panaszkodhatsz! Arról, hogy az anyád beállítására (Holdad szorosan együtt állva a spirituális tisztánlátás házában az Oroszlán Napoddal!) engem totyakos vénembernek kezdtél látni éppen akkor, amikor fizikai forma emelkedésben voltam, teljesen más kérdés. De ez akkor sem, és soha sem lehet, nem és nem az én soha véghez sem vitt – mivelhogy ilyem misztikus marhaságokkal foglalkozni nem is szándékozott!! - téves beavatásomnak az eredménye!

Hogy neked szükséged van egy olyan férfira, akinek az enyémnél erősebb fénye van, és akinek a karjaiban, ennek a teljességgel rád – a te csodálatos oroszláni lényedre - irányított csodálatos fénye kiégeti végre a szerelemre szomjazó szívedből a: „A személytelen, gátlástalan önzést, a rombolást, a csalást, az árulást, a viszályt és a káprázatot, gyűlöletet, a szenvedést?”...............................

................................Kedves Emőke, hogy is mondjam neked, hogy nem csak meg érthesd, hanem, hogy és el is fogadhasd? Tizenkét év alatt ugyanis, annyi mindent megérettél egyszer, meg érettél kétszer, és mikor újból ki derült, hogy megint nem érted, és a tízedikszer is el magyaráztam, és biztosítottál afelől, hogy most aztán tényleg meg érettél, de most, az ősszel kiderült, hogy soha el és be nem fogadtál!
Szóval, próbálkozzunk: a probléma feloldás érdekében te most TELJESEN, DE ABSZOLÚTE ROSSZ – a helyessel homlokegyenest ellenkező!!! - IRÁNYBA INDULTÁL EL.
MERT NEM AZ ÉRZÉKI KIÉLÉS A KARMÁK FEOLDÁSÁNAK AZ ÚTJA, MIVEL AZ CSAK FOKOZZA AZ AMÚGY IS CSILLAPÍTHATATLANNAK TŰNŐ SZOMJÚSÁGOT ÉS AZ ÉHSÉGET!

Milyen asztrológus vagy te, hogy ezt beveszed, hol és kicsoda tanította ezt? Az önmegvalósító - Joga „mesterek” ? – Én ezt ugyanis nem tartom kizártnak, miután azt olvastam a magyar honlapjukon, hogy
az ők modern és figyeljük csak meg: a nyugati civilizációs elvárásokhoz alkalmazott jogája feleslegessé teszi a hivatás és az életfeladatok keresését és A VETEKLÉST, vagyis a jóvátételt, tehát a kereszténység leg nagyobb beavatási értékét!

Szóval, amennyiben te továbbra is a külső, tehát érzelmi és érzéki kiélés útján akarod feloldani a kamaszkori hálószobádnak az ágyában a keresztanyád fiával és az öcséddel folytatott szexuális játékok által belőtt, tehát kamasz korodban szerzett és ezért a horoszkópodban nem látható karmádat, tehát a szerelmi boldogsági képtelenségedet (Amiről már csak azért is volt tudomásom, mert azt szépen belőtted Medárdának a spirituális struktúrájába: Nem csak, hogy a mérlegben áll a Lilithje, hanem a XII. házában is! Vagyis: jobban kellene emiatt aggódnod, mint az általam kihagyott bestiális-szerelmi beavatásod hiánya miatt.), és nem a megfelelő, tudatos és felelősségteljes irányítás segítségével, akkor csak és csakis a földi, majd az örök kárhozat várhat reád!
- Tudom hogy az téveszt meg, hogy mindenkinek aki agresszivitási (Fény-és férfi és személyiség-ellenes) karmával küzd, a harcművészetek valamely beavatási ágának és módszerének az intenzíven elkötelezett gyakorlását ajánlom feloldásként és meghaladásként. Ez a tanácsom viszont messzi távol áll attól a feltételezéstől, miszerint ezt azért teszem, mert ott jól kiélhetik az agresszivitásukat. Szó sincs a harcművészetekben – legalább is azoknak a spirituális alappal rendelkező ágazataiban! – az agresszivitás kiéléséről! Sőt: éppen, hogy az agresszivitással való szembesülésről, és annak a tudatos és az attól való félelem nélküli irányításáról és befogásáról és az ehhez szükséges előzetes lefogásáról, tehát végső soron: a teljes vissza szorításáról és ez által a teljes spirituális nyugalom és elégedettség eléréséről: az önlegyőzésről van szó!
- Egyszerűen infantilis dolog ezt a módszert és folyamatot (utat) a szerelmi és szexuális kéjvágyaktól való megszabadulás esetében, akárcsak párhuzamos például is venni! Mert akárhogy is spekulálgatunk az öncélú Taoista szex-módszerekkel és a Tantra-Joga még öncélőbb, mivel még misztikusabb bűvészmutatványaival, eredetileg, a kinyilvánult létezés eredeti rendeltetése és logikája szerint, nem a szexuális kiegyenlítődések következménye az utód, hanem az utódokért vannak a szexuális ösztönök, vágyak és gerjedelmek! Tehát nem az öncélú testi és misztikummal kavart lelki kiegyenlítődésért van a szexualitás és a szexuális gyönyör, hanem mindez a Teremtés folyamatosságának a biztosítását szolgálja, azért jött létre. Vagyis: azért kapta az ember az intenzív szexuális és szerelmi vágyait, hogy a hülye esze miatti anyagba süllyedtségében, vagyis a külső eredmények és a pénz hajszolásában, nehogy le tudjon mondani az utódnemzésről. Hogy a világszerte elterjedő fogamzásgátlást, miként fogja majd kompenzálni az abszolút léttörvény, inkább máshol vitassuk meg. Ami a témánk szempontjából most fontos következtetés és tanulság: NEM LÉTEZIK OLYAN JOGOSULTSÁG, HOGY A SZERELMI ÉLMÉNYEK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN MINDENFÉLE MÁS KARMA-FELOLDÁSI ÉS EGYÉB ÉLETFELADATOT FEL RUGUNK ÉS FÉLRE DOBUNK!
- Nem és nem jogosított fel tehát téged ez a hiányod Emőke arra, amit tettél velünk, de még csak nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a fentiekből direkt az következik, hogy az öncélú kiélési vágy hajszolása, illetve, a szerelmi karmának az érzékis kiélésen keresztül történő feloldása nem járható út. Egéézen pontosan: járható egy darabig (A teljes életcsődig), de egyáltalán nem CÉLRA VEZETŐ. Sőt: a vágyott feloldás helyett, és azzal szemben, éppen, hogy az ellentétes irányba és célba visz, vagyis: egyenesen a sehol, vagyis a teljes felbomlás és feloszlás céljába vetet és visz.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.02.13. 14:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az, hogy most már gyakorlati szinten nem, de annál inkább misztikus hazudozási szinten próbálod még át hárítani rám az őszi gaztetteidért való felelősséget, nagy erőre lépés, és ebből a beismerésből és felismerésből, már ki lehet indulni! Előbb, a kamasz korodban önkéntelenül és akaratodon kívül, tehát a még nem is létező felelősségeden kívül szerzett (A naiv pedagógust játszó, de voltaképpen maga mellé a sárba – titkolózás bűntudatába! – le rántani akaró anyád által rád rakott.) szexuális – szerelmi sóvárgási karmádnak, majd az anyádtól közvetlenül öröklött otthonnal, családdal és családtagi viszonyokkal kapcsolatos, örökletes karmikus programjaid feloldása érdekében. De jól vigyázz, mert hiába a hogy a felelősséghárítást sikerült nagyjából a gyakorlati és a lelki szintről a mentális és ideális szintekre fel emelni, éppen a Negatív kilences házas Szűz-Szaturnuszodnak megfelelően, mert amennyiben itt meg ragadsz, az semmivel sem hoz pozitívabb eredményeket az életedben és a sorsodban (Szerelmi – szexuális vágyaid beteljesülésében...), mint hogyha a gyakorlati szinten gurítanál és csúsztatnál és inszinuálnál továbbra is, és ferdítenéd a valóságot és ide is, oda is, egy – egy kicsi „bocsánatos bűnt” követve el nagyvonalúan, össze – vissza. Emlékszel még, amikor az Enikő halála után, azt követően két nappal, vissza költőztünk Bősárkányba és miután berendezkedtünk és az irracionálisan felsíró Medárdát is sikerült elaltatni és leoltottuk a villanyt és feküdtünk a csendben, minden előzetes beszéd nélkül, azt, mondtad a sötét csendben, hogy: „Tudom, hogy én öltem meg.” Ekkor én egyáltalán nem kérdeztem azt, hogy miképpen gondolod te ezt (Mivel sejtettem, de akkor számomra nem ez volt akkor a fontos!), és mintha ezt az éjszakai sűrű csendben elhangzott mondatodat meg sem hallottam volna, másnap folytattam a számítógép felszerelése után azonnal meg kezdett, halál spirituális ok – okozati feldolgozást kizárólag az én szempontomból, vagyis azokat az általam elkövetett hibákat kutatva – keresve, amelyek a tragikus eseményhez vezethettek. És noha másnap és a későbbiek során megbeszéltük, ezt, a te elképzeléseid szerinti, te spirituális – képzeleti és szabadulási vágyak szinten zajló hozzájárulásodat is a gyermek hirtelen halálához, én a gyász év leteltéig, csak és csakis az én szempontomból – az én lehetséges összes spirituális és olyan gyakorlati hibázásom szempontjából, mint az is, hogy nem vettem észre magam, amikor három nappal a költőzés előtt, a helyi rendőr éjszaka elém vágott a dzsipjével és igazoltatott – göngyölítettem fel nem csak magamban is, hanem a nyilvános naplómban is (Horog és kereszt) a halálhoz vezető ok – okozati összefüggéseket. (Sőt: a Bolond regényem XX. fejezetében is csak az volt leírva legelőször, és csak azt követően ékeltem be a te anyai ági örökletes programjaid és az anyádtól jövő tanítások szerinti „hozzájárulásodat”, hogy Lezidon Joe miatt elhagytad a tavalyelőtt a családot.) És tudod miért? Mert ilyenkor ez az egyedüli helyes alapállás. Kizárólag ez vezet pozitív sors-következményekhez. Ezért, mert a második család elhagyásod utáni magyarázat keresések közben jó alaposan meg vizsgáltam a saját lelki ismeretemet is, és az ide vezető lehetséges hibázásaimat is, és a Logoson ezeket nyíltan le is írtam, és magamban magamra vettem, lett lehetséges, hogy majdnem rögtön azt követően, hogy a te visszatérési lehetőségedről abszolút le mondtam, meg is érkezett a jelenlegi szeretőm. Ezzel ellentétben, mivel te még mindig hárítasz, továbbra is a nagyanyád az egyedüli partnered, noha éppen annak érdekében robbantottál családot és vastagítottál örökletes karmát, hogy a családinál újabb és romantikusabb szerelmi élményekhez jussál! És ezt annak ellenére, hogy nekem igen is, súlyos szerelmi szexuális karma olvasható ki a sorsképletemből és be is jöttek és meg is gyötörtek azok a szerelmi élményeim alaposan, amelyekre te annyira vágyódsz, hogy nem számít neked sem Isten, sem ember e sóvárgásod kielégítése érdekében, miközben neked nem olvasható ki ilyen jellegű karma, sem életfeladat, a képletedből. Családalapítási és otthonépítési és családfenntartási és otthon megőrzési és családi egység megőrzési és gyermekgondozási karma és gyakorlati életfeladat annál több viszont. – De azt hagyjuk, lerágott csont már számomra, noha az, ahogy a közös gyermekeinkhez viszonyulsz, illetve az ahogyan eddig a velük való viszonyteremtési ellen-törekvéseidből azt ki lehet következtetni, úgy látom, hogy ennek a súlyossága számodra még mindig nem eléggé tudatosított.
Szóval, ami a rég óta azon a rengeteg titkos órán álmodott szerelemmel való találkozásodat és „megismerkedésedet” illeti, látod: nekem általad is volt részem a szerelemben, volt alkalmam jó alaposan „megismerni” azt, és te tudod a legjobban, hogy mire mentem vele, hogy mennyire lettem boldog tőle? Nagyon úgy fest a dolog tehát Emőke, hogy amennyiben csak ennyi felelősségvállalási és teherviselési készséget sikerült elsajátítanod e számomra szerelemi együttlétnek is számító házasság alatt, olyan gyönyörű szerelmi élményekben (Megismerési formákban) lesz folytonosan részed, mint amilyenekkel neked és az anyádnak sikerült annyi éven át és véglegesen boldoggá tenni engem.

És erről hirtelen az jut eszembe, hogy mostanában mind a kereszténységről és a szeretetről irka – firkálsz (Többnyire locsogsz...) össze vissza. Nem ártana néha vissza emlékezned arra, hogy a kereszténység és egyben a szeretet is, a kereszt, tehát a gyakorlati életfeladatok és a gyakorlati felelősségek minél nagyobb mértékű felvételénél kezdődik, nem az azokról szóló, okoskodásoknál és ködösítéseknél.

(Az Emőke kinyilatkoztatásának a kommentárja, illetve az Emőkéhez intézett hozzászólásnak Vége)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.02.19. 22:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Emő, mindössze ezt (ennyit) válaszolt minderre:

"Kedves Szilárd!


A jelzők, amivel illetsz engem és viselkedéseket, hosszú ideig belém fojtanak még minden őszinte megnyilvánulást. Mindent, ami spontán módon, szavakkal és azokon túlmenően kijönnének belőlem, ha olyan helyen lehetnénk együtt, amely emlékeztetne arra a férfira, aki még egykor normálisnak tartott. Mit akarnál mondani a te ex feleségnek, akinek "mentális és idegi zárlatait" úgy tűnik, profi idegorvosként ismered, ha egyszer, mint ember és ember, szeretői és szülői kötelékeinken túlmenően, találkozhatnánk?

Te, aki állítólag jobban ismersz saját magamnál, miért kérded, hogy mi történt velem a Szűz havában? Elindultam női-férfiúi (szeretői-szülői) rendeltetésem beteljesítése felé. Minden irányváltás és tudat-szint váltás a Halak-Szűz karmánál egy intenzív (időszakos) őrülettel kezdődik, mert a létnek, ezzel a sorsprogrammal, amivel születtem (Lilith-Jupiter a Rákban és a VIII. házban), gyökereiben kell megújulnia. Ott lent, a fantázia és érzés, vágy és ösztön-világban kezdődött el a valódi újjászületésem.

A racionális "reakciók"-hoz szokott szemed nem talált semmit, ami abban az Emőkében tarthat, akit te megszoktál. Hogy miért járt a "Béla-jelenség" (juhhé, egy másik férfi... ) olyan drámai, irracionális reakciókkal a részemről, hogy válás lett belőle? Mert magamat nem akartam becsapni többé: a szerelembe szerelmes nőt. Többé nem akartam azt hazudni magamnak, hogy ez a téma nem érdekel. Hogy nem akarom a személytelen, kéjsóvár, csábító, steril Nőstényt megismerni, meglátni és annak műveit végre igazából feláldozni az Asszonynak. Mert attól, hogy anyává váltam, a szeretői lényem nem született újjá, csak egyre mélyebben süllyedt az örvénybe.

Mit tudsz te erről a kezdetben csak sterilen csábító-izgató, egy személytelen, öncélú élvezetvággyal, biztonsággal kacérkodó, szeszélyes Nőstényről, és arról, hogy hogyan, melyik férfi karjaiban jön el számára az a pillanat, amely megsemmisíti az ő műveit? A személytelen, gátlástalan önzést, a rombolást, a csalást, az árulást, a viszályt és a káprázatot, gyűlöletet, a szenvedést? Mikor fogadod el azt, hogy olyan beavatást adtál a számomra, ami félemberré tett: egy gyáva szeretővé, aki saját árnyékától is megremeg. És félelmeit épp az "anyai erkölcsisége" alá rejtegette hosszú éveken át. Most szembenéz velük sorjában. Nélküled. Mert csalásaim elvágtak a szívedhez minden utat. Nem nézhetek többé tisztán a szemedbe. Nem szólhatok semmit.


Legyen Szilárd neked a te hited szerint. Ha bántottunk téged akár én, akár az anyám, amikor megérik rá az idő, megbocsátasz. Nem értem, miért foglalkozol azzal, hogy van-e szeretőm. Örülök, hogy neked életed ezen területe rendeződött, az én dolgaimat meg rendezik az isteni törvények. Nem félek az egyedülléttől. Életem legnagyobb félelme ez, és most kell szembenéznem vele. Nem könnyű, elismerem, de nem a "magasröptű" szerelmi-szexuális ábrándjaim miatt. Valami egészen másért, amiről veled beszélni egyelőre nem tudok. Köszönöm, hogy emlékeztetsz a családanyai sorsfeladataimra, a keresztény értékekre és a szeretetre. Talán, egyszer majd megérted, hogy mindazok után, hogy valóban pótolhatatlan értékekről van szó, nem tehettem mást, mint menteni belőlük, ami még menthető. Az elvált szülői minőségemet és az egyedülálló, elvált asszonyt. Mert a "Kozma család", mint olyan, MÁR NEM LÉTEZIK. Fogadd el és adj hálát érte. Ha segít neked, hogy lezárd a múltat, írj ki ide mindent, amit ez ügyben fontosnak tartasz. Remélem értékeled admin részéről ezt a lehetőséget. Én személy szerint igen, mert szembesülhetek ezáltal a legnagyobb önámításaimmal és félelmeimmel."


Szilárd: Majd miután meg írtam ugyanott, hogy nem nekem van szükségem ilyen fórumon való, kiírásos terápiára, miután az őszi, őrjöngő család-rombolása igazi okait és gyakorlati mozzanatait, öt hónapon át el hallgatta, hanem első sorban és csakis neki, ezt:


Emő: "Köszönöm hosszú és tartalmas válaszodat. Nem vettél el tőlem és nem közöltél a te neved alatt semmilyen írásomat, miért is lett volna rá szükséged? Nagyon boldog voltam a Kozma családi életemben, ahogy egy gyermek-anya lehet egy szerető családban. De felnőttem és megláttam, milyen vagyok valójában, milyen gyorsan változom. Belefáradtam abba, hogy kövessem, ki mikor, milyen , hányadikán írt írásomat szedi elő, Linda ebben különösen profi vadász-tehetség.

Szép a nagy család, ha valóban felnőttek a szülők és egymást őszintén, tiszta szívből szeretik. Azt hittem, így szeretlek én is téged, talán azért voltam annyira boldog. Aztán, rövid hónapok alatt jöttem rá, hogy tulajdonképpen milyen mély félelmek, vágyak, ambíciók vannak a "boldogságom" máza alatt.
Asztrológusként, a saját képletemre nézve, azt látom, íme, ez a lélek nem tud, nem akar újjászületni. Látom a küzdelmeit, látom minden önámítását. Látom kudarcait és kétségeit. Látom, hogy keresi azt a Forrást, ami erőt ad neki a folytatáshoz. Én nem csak racionális lény vagyok, nem is csak érzelmeimben élek. A gyermekeimet veled, melletted tovább nevelni nem tudom. Ne kérdezd, hogy miért, és hogy te mit vétettél. Ha tiszta a lelkiismereted, miért magyarázkodsz? Aki rám kíváncsi, hívjon, keressen. Én nem könyvekben, nem honlapokon létezem. Élek és vagyok, aki vagyok.
A Sahaja Yogával való kapcsolatomról hamarosan írni fogok. Nem asztrológusként. Emberileg.
A nagymamám anyagi támogatása annyit ér, mint az, hogy éveken át eltartottál engem. De neki nem kell megköszönnöm, adja, szeretetből. Te miért nem tudod megköszönni, hogy ilyen nagymamám van? Nehéz? Próbáld meg. Megváltoztam és minden nap változom. Ez az élet, amit most kezdek el nélküled, ez az igazi Beavatás az Anyaságba. Életem legszörnyűbb félelmei és kétségei, amelyekkel melletted soha nem kellett szembenéznem. Miért nem tartod tiszteletbe, hogy így akarok tovább felnőni, nélküled? Te, aki apám helyett apám voltál, gyermekedként már nem szerethetlek. Nőként már nem kívánlak. Szerelmes beléd már nem vagyok. A társad lenni tovább nem akarok, mert sohasem voltam, igazán, így, porig alázva, sárba sújtva, rólam koholt őrült szajha-sztorikkal, amelyek ellen miért is védekeznék, hogyan lehetnék még a te érett, komoly, megbízható társad, értsd meg, ott még nem tartok, hogy ne hibázzak! Akkor sem, ha a legjobb asztrológus felesége voltam sokáig.

Nem akarok többé a te jokislanyod lenni
Emokeszófogadó jó kislányod lenni.

És (Emő):

"Kedves Szilárd!

Hogy miről mondtam le és mit vállaltam be helyette, hogy kinek a gyermeke szeretnék lenni és melyik gyermekeinknek az anyja nem, azt én tudom. De te mindig jobban ismertél engem, mint én saját magamat. Mit írtál az imént? Hogy nem akarok felnőni és kitartottnak, kiszolgáltatottnak akarok maradni? Hogy mi ellen irritálódik az én lelkem? A világ valamennyi férfija ugyanennyire jogosan igényelne magának egy olyan nőt, amire te vágysz, Szilárd. Szóval, igényt tartasz a nálam lévő gyermekeinkre, amennyiben meglesz az "ép lelkű" élettársad? Erről nem tudtam, soha nem beszéltél erről, de őszinte tiszteletem és megbecsülésem érte. Mindig is igazibb szülőnek tartottad magad. Együtt, többek között, ezért sem lehetünk már többé. Rámenne a barátságunk, bár ez mindennél fontosabb érték a számomra, még annál is több, amit a gyermekeim apjaként adhatnál. Emlékszel, felajánlottam neked, az első elköltözésemkor, hogy maradjunk csak barátok és szülők, szakítsuk meg a szeretői viszonyt, de neked ez az ajánlatom sem volt elég "törvényes". Pedig megmaradt volna a "szép nagy család". Hidd, el, alapos okom volt arra, hogy ezt kérjem akkor tőled. Hiszen egy felnőtt, érett, a férfi "igényeinek és elvárásainak megfelelő" intim viszonyt, mindazok után, amin az utóbbi években keresztül ment a kapcsolatunk, amíg újjá nem születek ténylegesen, egyelőre hosszú ideig, se veled, sem más férfival sem tudok. Nemcsak anyaként, hanem szeretőként is újjá kell születnem. Ne találgass, Szilárd, kérdezz tőlem bátran, ha elbírod a válaszaimat. A felnőttkor felé tartó Nő válaszait. Azt hitted, felnőtté válok egy négy gyermekes anyaság édes terhétől? Mond, hogy nem kell tartanom tőled, ha meglátogatlak, mert sajnos ez a félelem még mindig a szívemben van. Elképesztő hatalmad van fölöttem, amivel bármikor visszaélhetsz. Mikor válthatunk néhány őszinte, emberi szavat?"


Linda_

"Emőke, számodra mit jelent a "törvény" ?
Szerinted, mit foglal magába és mit jelent annak betartása, követése?

Ugyanis, nemcsak a te esetedben, hanem mindenki esetében-mivel mindenki ugyanazon Törvényből gyökerezik- helytálló az, hogy amikor valaki azt cselekszi, hogy az anyjánál, nagyanyjánál él , az azt is gondolja es azt is képzeli, hogy ő még gyermek es a Törvény tudása mellett, azért nyugodtan teheti ezt.
Pedig nem teheti nyugodtan, mert lelkiismeretfurdalása van! Még akkor is, ha nem tudatos.

És egyáltalán nem mindegy az, sem a lélek , sem a szellem irányából, hogy valaki a szülei, nagyszülei szárnyai alatt él , vagy mellettük -velük él, miközben folyton nyugtatja magát-egyáltalán nem törvényszerűen- hogy ez kényszerhelyzet, miközben nem az.
Mert ,amikor a ferfi, férj mellett érzi a Rak lilithes személy , hogy gyermek (nem muszáj nagy korkülömbség legyen!), gyermekként viszonyul, legalább ott MEGVAN A LEHETŐSÉGE , hogy felnőjjőn.
Amennyiben akar , persze.
Mert az, hogy Ő-a Rák lilithes- gyermekként érez, azért nem a férfi a hibás, de a férfi mellett nőhet fel. És nem a régi családja körében, ahol a külső körülmények és a régi szellem miatt semmi esélye, hogy kövesse az igazi Törvény szellemét.

Linda"


Emő: Kedves Linda!


Újabb kérdés, újabb válaszadási kísérlet.


Azt kérded, mit jelent számomra a Törvény, mit foglal magába és mit jelent annak betartása?
A válaszom így hangzik: "Aki nagyot akar, annak össze kell szednie magát. A korlátozottságban mutatkozik csak meg a mester. És a törvény csak szabadságot adhat nekünk." (J.W. Goethe)

Számomra az a Törvény, amelyik szabaddá tesz, szabadságot foglal magába és szabadságot jelent annak betartása.

A Férfival való kapcsolat, amelyik szabaddá tesz, szabadságot foglal magába és szabadságot jelent annak fenntartása, az számomra a törvényes kapcsolat.

A fiatal (Rák Lilithes gyermek)nőben .... felébredt Férfi utáni vágy a Felettes Énje, az isteni Én utáni vágy. A férfi szelleme, ha éber és tiszta Nap-szellem, úgy érleli fel a nőt saját Mag-(j)ához, mint ahogy a csírát csalogatja ki tavasszal az életadó napfény. Ez a kapcsolat a Törvény jegyében köttetett, áldás van rajta és annak gyümölcsein."

Ezek szerint, az én Fényem nem volt az igazi és ezért a mi gyermekeinken - gyümölcseinken, nem lehet rajta az áldás! - Ennek a az aljas némbernek, akinek már semmi sem szent és napról napra, egyre jobban mindent egyre sűrűbben és letörülhetetlenebbül bemocskol, a közös múltunkból és a közös életünkből, megvalósításainkból, csak azért hogy a lelki ismeretét meg nyugtassa és a tetteinek a gyakorlati és morális indokolhatatlanságát, az előtt indokolja, már teljesen megpattant az agya, amely eddig a lelkiismerete és az anyja és a Fischer Csaba által ösztökélt családon kívüli szexuális gerjedelmeinek a szabadon bocsátási gondolata között ingadozott! De az Emő későbbi nyilatkozataiból az is kivehető, hogy immár semmi baj nincs mert Fischer Csabában meg találta végre az ő különleges női személyiségébe való beavató mesterét, aki az internet-beszélgetések közben még biztosabb kézzel meg tanította őt a szerelem rejtelmeire és a saját (Általam tíz éven át elnyomott!) szerelmes lényének a felszínre hozására, mint Ledzion Joe!
Szóval, ne izguljatok pajtások, a Rák Sárkányfarkas - és kilences házas Oroszlán-napú Emő megtalálta az ő igazi (Családelhagyó) útját száméra világosan fel fedő nagy gurúját, meg van mentve tehát és kint van az összes vizekből! Halleluja, legyetek mindannyian a várva várt rendkívüli helyethez méltón faszcsinálva! - Éljen Lilith, akihez az amatőr pszichológusok értenek a leginkább!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.02. 10:10 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Azon töprengek, hogy a mindkét magyar szavunk, amely azt a kívülállók által, sőt, az elején, a legtöbb esetben, az illető személy legközelebbi hozzátartozói által is észlelhetetlen és érzékelhetetlen a negatív lelki - mentális állapotot hivatott kifejezni, amikor valaki jól tudja, hogy veszélyes számára, mert könnyen magával ragadja és ismeretlen és vészterhes lelki állapotokba sodorja egy látvány, egy képzet, vagy egy gondolat, vagyis mind az eszelősség, mind a megszállottság túlzó. Régi tanítványom és barátom hívta fel a figyelmemet arra, hogy a Vízöntő-Lilith esetében, a "tulajdonosoknak" támadnak néha olyan gondolataik, amelyekről nagyon jól tudják, hogy veszedelmesek, hogy akár be is csavarodhatnak (Meg őrülhetnek) attól, ha megengedik maguknak azt, hogy ezekkel foglalkozzanak, de tehetetlenül állnak és nem tehetnek ellene semmit. (Folytatása következik)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.02. 18:14 
Offline

Csatlakozott: 2008.03.13. 00:11
Hozzászólások: 9
Napjegy: oroszlan
Aszcendens: merleg
Nem véletlen talán, hogy tegnapelőtt hasonló dolgon töprengtem én is, ami a magyar nyelvet illeti.Amikor azt mondjuk valakire, hogy a keserűség beszél belőle vagy más egyéb vagyis nem ő hanem valami ami nem ő, vagyis belőle, általa szól de az éberségét megkerülve.És ekkor gondoltam arra én is, hogy tulajdonképp ha nem is ennyire konkrétan mint manapság de lehetett fogalma az emberek egy részének arról, hogy valamit hozunk magunkal otthonról ami egész mély alapprogramként bennünk van.Amiről beszélsz talán a vallásos miszticizmus őrdőgnek vagy kisértésnek becézgeti.Kiváncsian várom a folytatásod...


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.02. 20:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Igen, Béla, pontosan olyasmiről akartam írni és mindjárt folytatom is, amit a vallásos miszticizmus ördögi kísértésnek nevez, de meg voltam gátolva benne, mert az utolsó mondatnál csengett a telefonom és a rendőrségről keresett egy tiszt azzal, hogy a volt feleségem le tett ellenem egy panaszt fenyegetés címen és ő is ott van most a tiszt irodájába, és, hogy most be tudok-e menni én is. Éppen az öreg Ladám régi autószerelő-tulajdonosát vártam, mert öt napja nem tudtuk beindítani és szabadkoztam az elején, de hirtelen arra gondoltam, hogy a rendőrségi körülmények között is, de végre alkalmam lesz Emőkével végre élő súlyban is beszélgetni, és fel mentem a rendőrökhöz és a volt feleségemhez. De nem mielőtt a Fischer Béla hozzám intézett leveleinek az alábbi gyűjteményét kinyomtattam és magamhoz vettem volna:

A Kozma Emőke beavató mesterének, Fischer Csabának a hozzám írt, beszédes levelei:

I. Levél. - Fischer Csabának, az Oziris tulajának (Az ő udvariasnak és diplomatikusnak egyáltalán nem mondható) a hozzám írt gyalázkodó és fenyegetőző első levele, amivel belőlem azt a szenvedélyes hangú választ kiváltotta, amire az alábbi, második levelét nekem újfent megírta, sajnos kitörlődött – elveszett.

II. Levél.


Feladó:
csaba fischer <cayber1973@gmail.com>
Dátum:
Mon, 21 Dec 2009 16:03:15 +0100
Címzett:
Kozma Szilárd <kozmaszilard@gmail.com>


NA FIGYELJ IDE TE MAJOMKEPU KOCSOG

EN NEM BUJKAOLOK.
Hogy tisztazzunk valamit nagyon nagy tevedesben vagy mert nekem is mesteri fokozatom van.
A masik dolog neten konnyu fenyegetoznod ami meg a fenyegetesed illeti - vigyazz mart a torkodra fog forni -ezt garantalom-
Kinek a csontjad fogod te osszetotrni te majom???
Kapjal mar eszbe barmikor elerhetlek jobban mint azt elkepzelni is merned.
De ha elkaplak toleszekbe teszlek.- nemfoglak megolni hanem szenvegy egy eleten at es hogy megutald a sajt eletedet is.
Egy van rendes nevem - masik a leveled ma atlessz adva a rendorsegnek -eletveszelyes fenyegetesert.
ketto -ezen tull ejjel ha mesz nezz neha hatra mert konnyen megeshet hogy meglepetes erhet- konnyen kaphatsz golyot a fejedbe. Ne feszitsd jobban a hurt mint azt kellene - nem vagy elerhetetlen.
Van eleg jo baratjaim romaniaba -ugy az allami szervekben - ugy a torveny masik oldalan.
Konnyen elerheto vagy -mert en pontossan tudom a cimedet- es kinek az eletet oltod ki te majom???????
A fejedet levagom-erteheto vagyok.Mert senki fenyegeteset se fogom elturni.
15 evig aktivan versenyeztem.Enekem is mesteri fokozatom van. De ez szamodra lenyegtelen.
Mint harmadik - nemerj leciganyozni mert uj fasiszta vagyok ez ezert megtehetem hogy a szadbol a nyelvedet kivagom -ertheto vagyok??????
Nem vagyok cigany -tisztaveru nemet vagyok - 3/4 reszben - mert az az egy negyed resze magyar.
De ugylatszik te nemtudod mi az.
Ugylatszik az iskolaban azon az oran nem voltal jelen - a faj flsorendusegrol beszelek.
Ti beszeltek erdelyben tistasagrol es magyarsagrol????
a szabadsag harcban hany tabornokot attattok vagy hany tabornokot adott delvidek??? Csaucseszku ideje alatt normalissan meg ennivalotok se volt - csak a segnyaloknak meg a spiccliknek.- te azok kozt voltal???????
Ha meg a sulyomrol kerdezel - 122 kilo vagyok most. es meg mindig aktivan edzek. Csak ma mar nem versenyzek - tanitok- a nagysag nem a brutalitasban es a konyortelensegben van - hanem a gyogyitasban es masokon segits es hogy a tudasod atadd masoknak es hogy felebrezd bennuk a tuzet mert sok esetben a harcmuveszet utat tud mutatni az elveszettnek - de neked ezt mint mesternek tuddnod kellene. Ha egyaltalan az vagy.

Ember - kapjal eszbe - nem lakatos vagyok mint emoke azt Maleth Zoltnak leirta.
Es nem vagyok munkanelkuli.

Elovastam a leveledet vegig.
Emoke repult a forumrol. - Ez az en vegletes dontesem volt- es hadd tistazzunk valamit. Engemet a volt feleseged soha se erdekelt.
Azt meg hogy o mit kepzelt a fejeb - az sem erdekel.
Hogy mit sirt el a skypon?
Elomondom mert nekem nincs mit titkolnom :

Azt hogy bejottel a forumra es 11 eves lanyotoknak mutogattad a felnott koru anyagot.
Szerinted miert akadtam ki - ha ez iagaz lenne de ezt csak te tudod es en Emoke szavaival elek ez normalis??????????
Egy normalis ember hogyan nezne a dolgokat - szerinetd?
Ezt ajanlom hamarossan tisztazd a volt paroddal mert ebbol komol bajod lehet.
ha igaz - ha pedig nem -akkor meg ha nehezemre is esik es emberi meltosegomra nezve osszeszoritom a fogam es bocsanat.
Gondolom te is meglepodtel ezen - akar en hogy volt erom a mergemben ezt megtenni - de ez csak a nagysagomat mutati

A masik ami nagyon fontos emokevel kapcsolatban.
Nekem is sirva mondta el - es meg kitudja hanynak
Hogy nem hagysz neki nyugalmat - fenyegetozol es maltretirozod es mesg sok hasonlo dolog.
Hogy miert irom neked ezt le???
Elsosorban azert hogy egyszer es mindenorra tisztazzunk valamit - engemet Emoke nem erdekel
De neked komoly problemad van es ajnol intezd el meg mielott meg nagyobbak lennenek.


A masik milyen jogon mereszelsz -ki adott neked egyaltalan ra jogot hogy ilyen hangon beszelj velem?
Minek es kinek kepzeled te magadat????
Normalis vagy te egyaltalan??

a 11 eves lanyodnak adod oda a levelemet hogy vigye el az annyanak - teneked nincs merszed ahhoz?????
es az a level egyaltalan nem neked volt cimezve.
en ferfi vagyok es vettem a batorsagot hogy szemelyessen irjak neked es nem hiaba adtam meg a privat mailemet - mert ez a beszelgetes csak rank tartozik.

nemszeretem ha valaki fenyegetozik - mert en nemsoktam fenyegetozni- en cselekedek - kettonk kozott eg es fold a kulomseg.


Hiaba van mesteri fokozazod (ha egyaltalan van) - ilyen viselkedes utan -de az elethez - a valo elethez nem sok kozod van.

Es meg tisztazzunk valamit .
a wreaz oldalak nem torvenytelenek.
a torrent es a trakkerok igen - ha tudod egyaltalan mi az???

Torvenyes jogi nyilatkozattal van levedve a forumom-elkellene olvasd hogy tisztabban lasd a dolgokat.
nemvagyok tolvaj - ezek a te szavaid altal nem csak sertegetesert de becsulet sertesert is feljelenthetlek.
Es makszimum ami a a forumot illeti csak falba rughatsz es semmi mast.
Ezert ha a forumot tovabra sertes eri akar egy ujjabb meglepetes erhet mert azert is feljelenthetlek.
Nagyon rosszul tajekozodtal a temaban.

Na de komolyodjunk meg es terjunk eszhez.
Mert ugylatszik mind akettonket elkapta nagyon az indulat.
de ezekbol a levelekbol mind amit elkultel latom hogy itt nagy baj van.
miert nem fordulsz szakertohoz- ha meg van ra egyaltalan remeny hogy valtozas tortennyen.
ez egy egyszeru javaslat igy talan ellensegek kozott is - de miert lennel az????? nincs ami nem megolgahato.
talan tudnank egymason segiteni.

nekem is jol jonne - de neked is.
Gondolkozz el rajta.

Lelegezz melyeket es fujd ki magadbol a levegot es gondolkozz jozan esszel.
ha erdekel jelenzkezz ezen a cimen nallam meilben

csaba

En a szavam mellett kiallok

de valszolni szeretnek par dologra.
amikor elsirta magat es elemtraktalta dolgokkal feloled- mint ferfi reagaltam es felhaborito dolgokat mondott.
ezert megertheted a rekciomat - de egyreszt ha nehezen is de koszonetet is kell mondjak mert ha ugy mond is felnyitottad a szememet -es mostmar belatom a tevedesemet- belatom es elismerem -mert azokat az irasokat amit kuldtel mondhatom hogy felnyitottad a szememet.
nem batoritottam soha emoket. mindig mint mester probaltam hatni ra hogy felismerje a hibait es probaljon tanulni rajtuk - szerintem te is mint mester es ember aki gazdag elettapasztalattal rendelkezik hasonloan tennel.
Nemakartam idaig elmondani de amennyire elsokent merges voltam rad -elkell ismernem hogy van benned valami ami nagyon hasonlit ram - a termeszetunkre es felfogasunkra.
Ne vedd ezt megjuhaszkodasnak - hanem egy egyszeru emberi bszelgetesnek ket felnott kozott.
senkinek az apamon kivul az eletben nemjuhaszkodtam meg.
csaladom a rur videkrol szarmazik. oregapam ss tiszt volt szerbiaban amasodik vilaghaboru alatt. kemenyen lettem neveleve. Sulyemelo voltom 8 evig de akaratom ellenere apam beiratott tekvandoot tanulni . nemertettem en se a modszereit de embert faragott belolem.
Idovel a kuzdosport a borom ala maszott. Amikor levizsgaztam fekete ovre akkor ereztem eloszor buszkeseget megem es apam irant. De apam akkor volt a legbuszkebb ram amikor letettem azelso mesteri fokozatot. soha nem ertettem meg valojaban -vagyis csak akkor nem.
Nallunk kitort a haboru.
nem akartam resztvenni ennek az ertelmetlensegnek itt. Dontottem. ha mar katona kell legyek akkor olyasmiert legyek vagy halyak meg aminek talan ertelme van es talan segithetek.
beleptem az idegen legioba ahol 5 evig szerzodeses katona voltam. leszerelte - vagyis nem engettek meg hogy meghosszabbitsam a szerzodesemet mert azt irtak aprofilomban az anyagomban hogy tulsagossan brutalis es verengzo lettem - ami talan igaz is volt. nemtagadom.
algeriaban -ketszer voltam megsebesulve.
nemtalaltam a helyem hosszu ideig.
nemetorszagban - ausztriaban -svajcban penzert verekedtem.
akaratom ellenere ia belekeveredtem alvilagi korokbe es sokan tiszteltek.
azonban egy delelotti napon nemetorszagban megismertem egy kozepkori urat. es elkeztunk talalkozni mert felebresztett bennem egy tuzet egy szellem es egy elme irant. Ekkor lettem ujfasiszta. - nemtagadom es nemszegyellem- a feher faj es a feher faj felsobbrendusege eletem alap elve.
Haza teresem utan - megkerestem regi mesterem es napokon keresztul beszelgettunk. tudta a multamat mert mindent a szo szoros ertelmeben elmondtam neki. _ekkor azt mondta nekem - nem az a legnagyobb tudas amikor valakit legyozol - megversz hetkoznapi nyelven hanem ha megtanulsz segiteni es megerteni masokat. Azt mondta megvan bennem a tuz es a tudasomat is atkell adni mert amit ugy a kuzdosportban ugy az eletben megtanultam azt masoknak atkell adnom hogy tabuljonak.
ekkor keztem taniatani - eloszor a mesterem felugyelete alatt - majd a halala utan envettem at az iskolat. Ma ket danos mesteri fokozatom van de mar nem kuzdok. ket komolyabb autobalesetem volt es a gerincem komolyabban megvolt serulve. az akaraterom es az edzes hozott vissza hogy ma teljes eletet folytassak.
Az iskolaban ma van ket tanitvanyom akik mindetten mesteri fokozattal rendelkeznek - de azart a tanulokkal meg en is foglalkozom ha megis talan leginkabb a szellemi ertekek es alapelvek az amire leginkabb szeretnem megtanitani oket.
Igaz a mai napig sajnos en is inpulzusos es sajnos meg teljessen nemtudtam legyozni robbano termeszetem - de ebben amint eszreveszem tese vagy messzebb tolem.

Roviden leirtam az eletem hogy ne legyek titokzatos elotted. Mert elonyben voltam veled szemben - ne emokere gondol - vannak nagyon jo baratjaim csikszeredan es en mar lefuleltelek idobe.
Nincs nekem a szekelykkel semmi gond - es bocsanat amit a levelemben csaucseszkuval kapcsolatban irtam - a duh beszelt belolem- de letom mostmar hogy tudunk ertelmes ferfiakkent beszelni es ez haladas - mert ezt nem hittem rolad.
Nemvagyok a kompromisszumok hive - de szeretem az igazsagot.- es sezrintem amint lassan kitapasztalom a termeszetedet te is hasonloan gondolkozol.

Masreszt koszonom hogy ugy mond felnyitottad a szememet.
igen igaz - probaltam segiteni a Honlapjan kapcsolatban es probaltam rahatni hogy ertelmessen nezze es lasson at a dolgokat de ez nala lehetetlen.
Te a ferje voltal - en csak egy barat - de hidd el neki szakertoi segitsegre van szukseg. Ne ved rosszneven de sajnalom a kicsiket amelyek nala vannak- azon kellene legyel hogy vedd a kicsiket magadhoz birosagi uton - emoket meg kuld gyogyitasra meg nemkeso.
hogy miert irom ezt?
nemkepes dolgozni.
egy munkan se fogja megalni a helyet.
ha nem dolgozik -nem lessz penz es akkor hogyan fogyja elterteni a kicsikt?????
ertelmes ember vag es kerdezlek en tege miert hagyod ezt???????
nemakarok beleszolni az eletedbe - de mar igy akaratlanul is belecseppentem - es mint ferfi ferfivel beszelgetunk.

ezek utan most en megkerdezlek amikor en is tisztan letoma dolgokat es te is - van e ertelme hogy ver fojjon kettonk kozott?????
figyelj ha kell en nem lepek vissza - igaz nemtudom mikorjutok ki mert ez az atkozott influenza meg a ho es csinalik ezt az uj biometrikus utlevelet - de megoldhatjuk. - ha meg ertelemet talalsz az egeszben.

Szerintem assuk el a harci szekerceket es nezzuk hogyan lehet ezt az egesz ugyet megoldani.
Masreszt viszont ha rendezodne a helyzet lenne otletem ha erdekel.

varom mielobbi valaszod
csaba


Koszonom a leveledet es termeszetessen Jo ejszakat neked is a csemeteidnek is.

Tudom amikor majd felkelsz es lessz idod akkor majd elolvasod a levelem.
A Logos-on meg amit attal linkeket az anyagok utalasara mind elolvastam a delutan folyaman es hidd el tobbet megertettem mint amit talan kellett volna.
Mondhatom kemeny helyzet volt a szamodra de legfokeppen a kicsik reszere.
Mert az egesz valast a legjobban a kicsik ereztek meg - sajnos.

Nemtudok okos lenni se okossat mondani talan a legbolcsebb ha halgatok - de egyet azert mondanom kell - ferfi vagy es muszaj az eletben is kemenynek lenned - nem csaka kuzdoteren - mert az egesz elet egy kuzdelem- de hisz ezt te magad is nagyon jol tudod.

Meg kell lenni a modja es lehetosege hogy a kicsiket magadhoz vedd.
Emoke sajnos de igy kell mondjam - felelotlen es nem lessz ra kepes azt nyujtani soha amit te - mondam meg az elejen lefuleltelek.- ezert is irom.
Latom az elso gorimba megjelenesed utan azonban csak egy allarcot latok amit viselsz.
Ez az igazsag sajnos.
Az allarc mogott egy megrebbent gyenge es gyerekeit felto embert latok. De ha nincs fent az az allarc amit az emberek elott viselsz akkor vagy csak onmagad.
probalsz megfeleni masok szemeben pedig ez rossz.
eros karmad van-miert nem elsz ezzel es hatsz masokra karatoddal????
mert ez a te emberi termeszeted resze -es ezt nem titkolhatod es nem zarhatod ki onmagadbol -mert probalod elfojtani magadban.
lehet tevedek - de nagyon ritkan esik meg es neharagudj ha kicsit tolakodo vagyok.

Sajnosa teny az hogy a szellemi felkeszulesben a legional is tanitottak velunk hasonlo eszkozoket is.mint amirol irsz emoke elso csalasaval kapcsan.
de ez nem teljessen igy van es nem igy mukodik- aki teged megtamad igazsagtalanul- vess be minden eszkozt az elharitasara es a te igazsagod legyen a leg elhihetobb majd a vegso megsemmisitese a kart okozo celpont semelyere- az erdeti elmelet igy hangzik - hanem haragszol hogy kijavitalak.

es ezt valojaban a kem elharitas hasznalta a 80 evekben. - a tomegek amitasa es a propaganda alapja -sajnos ezekkel az elvekkel dolgoznak meg nagyon sok allamokban es tunteknek el embereket...... Na de hadjuk ezt a temat.

hat sajnos beleszolasi jogom igazabol nincs - meg ha ebbe a helzetbe belecsoppentem is . A teny az hogy amit en is eszrevettem -Emokere az edesannyanak nagy hatassal van - ez az egyik.
a masik nagy teny - Emoke nagyon labilis es konnyen befolyasolhato.- ezt hasznaljak ki nala sajnos -es makacsan elutasot minden olyan gondolatot ami arra utal hogy az onmegismeres- onbiralat- es a feleloseg. Nemtudom felfogni mi all es mi lehet az oka - konnyen lehet gyerekkori trauma - bantalmazas -akar szekszualis bantalmazas-mert az sincs rendjen es nem normalis ha egy no olyan konnyen megy parkapcsolatoba plussz tudvan hogy ferjes. Hidd el nem rossz indulatbol mondom ezeket - de ezek a szemelyi tapasztalatait ami ot illeti.
Ami meg a kalandjait illeti - hogy nevezzem igy - enyhen kifejezve- ez egy belso serules folytan van es falat emel maga korul - igazan nem elvezte egy kalandot se hanem csak a teny hogy valaki megkivanta. _ de a hatterbe ugyan ugy ott van a felbujtatas es egyben a kihasznalas is. De o nem kepes felismerni es kulombseget tenni ezek dolgok kozott.

a leg enyhebben szolva mint ha egyszerre harom szemely lenne - es en ezt neked meg is magyarazom.

1 az elso szemely az aki gyenge es segitseget var mindig valakitol - ez a szemelyisege az ami konnyen befolysolhato.

2 a masodik szemelyisege a makacs tagado es lazado es semmi onhibat es tevedest nem elismero szemelyisege.

3 a harmadik szemelyiseg az valojaban nagyon furcsa es erdekes - a hivo az istent elfogado es alazatos.

Tudod nemlenne itt semmi problema ha ez a harom szemelyiseg egysegben es harmoniaban lenne.
de nala a szemelyisege fel van osztva es ezert nem teljes - nokent se anyakent.-minden ellentetben ell semmi harmoni anelkul.
es pont ezvegett nincs felelosegtudata se.
ez pedig nagy problema.

Nincs szandekomba bemocskolni elotted a gyermekeid annyat - csupan tenyekrol beszelek neked es magadban tudod hogy igazam van.
Ezert mondom - barmennyire is mar faradt vagy ettol a helzettol mert eltudlak kpzelni ne add fel a harcot es legy azon hogy a kicsiket vedd magadhoz.
Torvenyileg. Kuzdj ertuk -amivel csak lehet - a gyerekeid az elsok az eletedben.

De ki vagyok en hogy ezt neked mondjam? Hiszen igazabol nem is ismersz- de belulrol azt sugja nekem valami hogy ertelmes emberkent megerted minden szavamat es hidd el nincs szandekomban se tul okosnak lenni - de megertelek es egyutt erzek most mar veled miutan rajottem az igazsagra.

Most en kerek toled bocsanatot az elso levelem reven.
talan eloszor az eletemben kerek bocsnatot valakitol leszamitva a szuleimet.
Legy udvozolve es fogadd oszinte tiszteletem

Csaba

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.02. 20:56 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A rendőrségen kiderült, hogy én azzal fenyegettem meg a volt feleségemet, hogy ki tekerem a nyakát, és más ilyenek, holott még maga a kifejezés sem illik hozzám, valahogyan nem jellemző rám egyáltalán, és egészen biztos vagyok, hogy nem csak a gyermekeim anyjával szemben, de soha senkivel szemben az életben nem használtam, arról nem is beszélve, hogy négy gyermekes apaként és az életet élvező, annak a fontosságával és jelentőségével tisztában levő metafizikusként, ne meg karate mesterként is, messze elkerülnek az ilyen ötletek, gondolatok és képzetek. Azt azonban sikerült a rendőrségi Nyilatkozat-adás utáni beszélgetés során kikotyintatni Emőből, hogy "amennyiben ő nem beszéli le idejében az őt, a rejtett nőiségébe (Egyedül a Csaba számára megvilágosodott Emőke-rejtélybe) beavató Csaba mestert, és nem könyörög neki az épségemért, akkor az tényleg "elintéztetett" volna valamelyik Csíkszeredai újfasiszta, banda- és eszmetársával... :shock:
Na, de hagyjuk a fantazmagóriákat. Az egész tapasztalásban az volt számomra az új, hogy a kb. velem egy idős rendőrtiszt, nem az Emő újfasiszta - kapcsolatától fordult át az oldalamra, majd váltott át semlegesebe, hanem attól, hogy a Szahadzsa-Jogásokkal gyülekezik időnként. Ettőől már egy kis erkölcsi prédikációt is tartott, mind a közösséget - gyülekezetet, ahova tisztességes embernek járni illik, mind az Emőhöz méltó, férj utáni szerelmi - szeretői kapcsolatfelvételt illetően....
Na de hagyjuk ezt a román rendőrségi szempontot, és folytassuk azzal, hogy szerintem sem az eszelősség, sem a megszállottság, nem fedi teljesen azt az anyai örökletes - karmikus programhoz kapcsol belső gondolkozási kényszert, amely még nem jelent kimutatható elmezavart, illetve nem nevezhető elmegyógyászati esetnek, és amitől az ember agya nem akad ki tehát, és a realitás-érzéke is, úgy - ahogy működik valamennyire (De legalább is nem produkál feltűnő tévedéseket), de az ellenállhatatlannak tűnő kísértés arra, hogy olyan, bizonyos féle -fajta (Mindenki másra!) dolgokra gondoljon, amely labirintus szerű végzetes kiakadást is okozhat, bármikor, ott van az ember lelkében.
Az Emő anyjával egy idős, fiatalkori nagy - nagy szerelmem, akit a regényemben Dórának neveztem, lévén Ikrek- Sárfarokkal rendelkező személy, mindig meg ragadta a kezemet, valahányszor a szomszéd tömbház melletti pince-kuka mellett kellett el mennünk, hogy a kezemet meg fogva, megnézhesse a kuka mellett ödöngő patkányokat, amelyek látványa, amint mondta őt ugyanolyan erővel vonzotta is, mind amekkora iszonyatot ki váltott belőle.
(Most éppen nem a rendőrségre vagyok hívatva újfent, de kicsit később folytatom.)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.03.03. 11:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A Dóra nevű regény-hősnőmet megtestesítő, ifjúkori nagy szerelmemnek a patkányokhoz való, iszonyattal és utálattal vegyes misztikus (karmikus) vonzódása, egyáltalán nem nevezhető még eszelősségnek, és megszállottságnak aztán ugyanvalóst nem. Hiányzik tehát ebből a csodálatos metafizikai árnyalatokat kifejezni képes magyar nyelvünkből egy fogalom, amely erre, az eszelősségi állapotot is megelőző, még nem veszélyes látványi és gondolati szintű, borzongató lelki vonzást kifejezné, amikor vagy el marad magától idővel az illető tárgy, érzés, vagy gondolatkörhöz való vonzódás, pl. az érdekességét elveszítve, akár kamasz korban, a gyermekek misztikus ragaszkodásával körül övezett egy egy játéka, fétis-tárgya, vagy amikor még meg lehet állítani a folyamatot, annak tudatosításával, hogy mi következhet, amennyiben nem vetünk belső fegyelmünkkel gátat e steril, vagy éppenséggel veszélyes kartmikus késztetések kielégítési vágyának.
Képi megerősítésnek: illusztrációnak, mindig a szélsőséges példák a legjobbak, mivel ezek a legérzékletesebbek. Tehát: nem minden, felnőtt korban homoszexuálissá váló személy válik homoszexuálissá, pedofillá, sőt: hazudozóvá, tolvajjá, vagy gyilkossá, stb. (Egyébként is nagy szamárság az, hogy ezt az elferdülést genetikai meghatározottság okozza!), hanem a legtöbb esetben, előzőleg ezeket a mai tudomány által objektívnek, tehát majdhogynem természetesnek nevezett állapotokat meg előzi ezeknek az állapotoknak az egyre körvonalazottabb képzeteinek ez egyre gyakoribb jelentkezése az illető személyek érzelmi- gondolati- és képzeletvilágában, majd, ezek a karma által sugallt és egyre gyakrabban meg alkotott képek és képzetek, ki fejtvén benne a mágikus materializáló hatásait (Lásd a Mágia törvénye leírását, az Egyetemes Törvények, valamint a Mágiatan c. tanulmányaimban) ahogy a népi bölcsesség ezt kifejezi: az alaklom szüli a tolvajt és a gyilkost (a homoszexuálist és a pedofilt, stb.,), és végül meg jelenik az, az a karmája által mozgatott személy számára immár kívülről is vissza igazolódni vélt (sorsszerűnek vélt!) állapot, amikor elfogadja az ő "legyőzhetetlen", tehát objektív és megváltoztathatatlannak képzelt csalói, tolvaji, rablói, gyílkosi, vagy homoszexuális, vagy pedofil állapotát.
Aki akarja variálhatja és árnyalhatja tovább a folyamat leírását, de számomra, aki amellett, hogy számtalan embert segítettem ezeket a karmikus késztetéseit legyőzni és aki természetesen, éppen eleget kínlódtam, és harcoltam a saját karmikus késztetéseim legyőzése érdekében, teljesen világos mind a jelenségnek a pszichikus folyamata, mind - és főképpen! - az, hogy ebben a folyamatban a sorsidéző - életkörülmény- idéző, mágikus erejű karmikus képek és képzetek biznak a legnagyobb fontossággal! Jöhet nekem a pszichológia és bármilyen tudomány a vele születettség és a biológiai meghatározottság meséjével, mivel én tudom, hogy a kép van mindenek előtt, mivel nem csak az emberi individuumban van meg ez az idearendszeri hierarchia, hanem az egész létezésben. Előbb van meg tehát az Isteni idea a létezésben, és csak jóval azt követően jelenik meg a fizikai valóság végső látszata: az anyag, tehát a biológiai forma! És ezt különlegesen azért is jól tudom, mert meg adatott számomra az, hogy erről olvashassak már 1986 nyarán és azt követően folyamatosan, amikor meg kaptam a Csíksomlyói búcsúra érkezett Magyarországi barátaimtól az első két Hamvas esszé-kötetemet ajándékba. Tehát azt követően folyamatosan ellenőrzöm és látom a mágia törvényének a magvalósulását, vagyis a képeknek és a képzeteknek a sors-teremtésben elfoglalt elsődlegességét.
- Ez esetben a Titkos jegyzőkönyvről van szó, természetesen! Sőt: Ebből a műből, ennek az ihletésére írtam az első (Még román nyelvű) asztrológiai dolgozatomat, aminek a fél felolvasása - fél szabad előadása elindított a metafizikai előadói életpályámon és természetesen ez a dekonspirációs koncepció ált és áll a Táltos Bolond c. regényem alapjainál is!
De mi is ez a bajt megelőző dekonspiráció, amit a kauzális asztrológia által el lehet végezni: az eszelősséghez és a megszállottsághoz, illetve az átlagosnál eltérően erősebb karmikus determinációk miatti, későbbi vétkezéshez való eljutásnak a megelőzési lehetősége? - Hát pontosan az egyedül a karmikus (kauzális) asztrológia segítségével elvégezhető, személyes karmának a tudományos egzaktsággal való meghatározása, megnevezése, körül írása, leleplezése, stb., amely akkora mértékben a kezébe adja minden egyes személynek a változtatási lehetőséget, amekkora mértékben egyetlen más szellemtudomány (teológia, demonológia, pszichológia), vagy misztikus módszer sem képes a kezébe adni! Ezt követően már teljesen az illető egyén személy szabad akaratán, illetve komoly elhatározásán múlik az, hogy mennyiben engedi meg magának azt a luxust, hogy, amint azt Hamvas a Titkos jegyzőkönyvben le írja, titkos és sötét éjszakákon képzeletben ölelkezzen, csókolózzon és szeretkezzen a karmikus démonjaival. Mert, amennyiben liberális értelemben "szabadon" és "önmegvalósítva" a ki élés és nem a tudatos lezárás, elhagyás (Figyelem: nem az elfojtás!) útját választja és meg engedi magának, hogy a démonjai sokáig fertőzzék a központi életképzeletét (Hamvasnál: imaginációját), akkor nem csak arra számíthat, hogy a romantikusnak, sőt: jogosnak talált boldogság képzetei (Valójában: élvezeti sóvárgásainak a képei), tehát, hogy ezek a démoni képek és az általuk fertőzött lelke és tudata egyre erőtlenebb lesz majd az amúgy is természetszerűen jelentkező kísértésekkel (a bűn elkövetési lehetőségeinek a csábításával) szemben, hanem arra, is, hogy az ily módon fel pergetett, mágikus erejű (sors-helyzeteket idéző erővel bíró), személyi karmikus imaginációja egyre gyakrabban és egyre több és erősebb megfelelő kísértést és kísértő helyzetet fog az ő életébe, életkörülményeibe be "hozni", ide vonatkozó, találó magyar kifejezésünkkel: megidézni.
És így történt ez Emőkével, akinek az anyja 2OO5-ben kölcsön adott pénzt ugyan arra, hogy idejekorán, gyors talpalással le vizsgázhasson az asztrológiai kurzusok tételeiből és megkaphassa a diplomáját (Amit egyébként is, két hónap késéssel kaptunk meg, mert valamiért Kolozsvárra küldték, ahol nem is létezik Virágok - uca, és én kellett kézbe vegyem végül az ügyet, hogy az ily módon idejekorán kiállított diploma haza kerüljön...), de ezzel együtt, a hátam mögött és az én kifejezett karatom ellenére történt titkos diploma-szerzési szövetség-kötéssel együtt, lehetőséget is vásárol a lányánál arra, hogy kioktassa afelől, hogy nem jól teszi azt, hogy ilyen gyakorlati-világi kérdésekben is rám hallgat, mert ez által nem lesz képes soha megvalósítania önmagát, hanem csak az én elképzeléseimet, amelyek úgy-e nem lehetnek az övéi is. És ezzel, tiszta jó akaratból és gyermeke egyéni öntudatának az zsarnoki férj szellemi uralma alól való felszabadítási vágyából, szabad utat nyitott a lánya lelkének az amúgy is rég óta sóvárgott, és az éppen tőle öröklött férj-megcsalási vágyainak. Természetes tehát, hogy Emőke első dolga az volt azt követően, hogy az általam számáéra vásárolt számítógép és külön internetvonal segítségével, családon kivüli boldogság adó pasi-kapcsolatokat keresett és bele is fogott a romantikus levelezésbe Solymosy József bulvárportál szerkesztő úrral! És annak ellenére, hogy ezek a csalásos internet-romantikák és fantázia cyber-szexek, ha késve is, de utólag mindig ki derültek, mikor konkrét személyekkel, mikor képzelei szinten, tehát férfi - fantazmagóriák szintjén de folytatódtak, addig, amíg egyszerre három "potenciális" boldogság-nyújtó szerető - képzet is be jött a képbe, amitől aztán be állt végül az eszelősség, majd a megszállottság állapota, ami közben már akkora Rák-karma szerinti konkrét vétkeket követett el közvetlenül is, hogy az édesanyja nagy örömére és boldogságára, azokat utólag nem lehetett helyre hozni.
És most ott él Emőke a nagy önmegvalósításábam, az őt kitartó nagyanyjáénak a szégyenteljes kiszolgáltatottjaként ("szerencséjére" az is rosszúl járt néhány hete, az által, hogy engem kizárt ami óta azt kértem tőle, hogy ha már eltartja az unokáját, ne hagyja, hogy az engem - utólag derült kis, hogy egy neofasiszták előtt és azokkal együtt pedofilnek titulákjon!) és közös családi szennyesteregetésekről prédikál, miközben a sok éves kéjes- csalási képzelgések által felkeltett, szárba szökkentett és meg erősített karmikus démonai hatására elkövetett családrombolási vétkeit most már a korai házasságával, sőt már azzal is indokolja, hogy ő engem soha nem is szeretett, amivel a kaméleon-karmája mellett, most már tényleg olyan karmát is gyárt és erősít meg a többi oldatlanul maradt karmája mellett magának, amit eddig csak az anyjától közvetlenül kapott, annak a teljesen balkezes szexuális nevelése által: a Vénuszhoz párkapcsolati - élettársi szerelmi karmát (Vagyis szerelmi boldogságra való képtelenségi karmát), amit én az anyai ági örökletes sorsprogramokról szóló tanulmányomban negyedikként írtam le.
Egyelőre ennyi. Ha valaki úgy érzi, lenne kiegészíteni valója, kérem bátran szóljon hozza, azzal a megjegyzéssel, hogy az általánosító, steril és személytelen - absztrakt elméleteknél sokkal értékesebbnek tartjuk az egyéni tapasztalatokon - személyes átéléseken - alapuló gondolat-kibontásokat.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 48 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO