ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.23. 16:11

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 48 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2009.10.26. 09:35 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És abban, hogy a minimum háromszorosan (ha nem ötszörösen) víz-karmás, volt feleségemnek, a gyakorlati, racionális gondolkozása is perverzzé vált az éveken át titokban átélt házasságon kívüli szexuális kapcsolatokra való sóvárgástól, ma teljes megerősítést kaptam a következő válaszlevélben, ami egy barátomtól érkezett:

"Most már pozitívumnak találom, hogy nem jött be az általad ma a Logoson megadott linken Emőke oldala - éspedig azért nem jött be, mert rosszul írtad, nézd csak meg a Matriarchátus és patriarchátus témánál, hogy "ning" helyett azt írtad, hogy "ninc". Először megdöbbentem, hogy azt írtad, én ott Emőke barátai között vagyok található, de szerencsére hamar rájöttem, hol van a kutya elásva. Ahogy alább, az aláírásom alatt beidézett levélből láthatod, szeptember 13-án a te e-mail címedről kaptam egy invitálást, hogy regisztráljak egy oldalra. Míg meg nem tettem, nem derült ki, hogy miről is van szó, joggal gondoltam tehát, hogy te írtál és tőled kaptam a meghívót, hiszen eddig a te e-mail címedről mindig csak te írtál nekem. Felmentem az oldalra, regisztráltam, és akkor láttam, hogy ez valójában Emőke oldala. Eléggé furcsálltam, hogy miért a te címedről jött ez a meghívó, de különösebben nem foglalkoztatott a kérdés, mivel akkor még úgy tudtam, hogy köztetek maximális harmónia van, és ezért rendjén van, hogy tőled jön egy Emőke oldalát népszerűsítő levél. Mivel azonban Emőke oldala nem igazán érdekelt, alaposabban bele sem néztem a tartalomba, és innentől kezdve nem is léptem be. Ezért ahogy látod is, a tevékenységem ott nulla, és ezért nem jegyeztem meg az oldal címét sem. Pedig akkor még semmit nem tudtam mindazon dolgokról, amikről utána a Logoson beszámoltál. Hát így történt, hogy én "bekerültem" Emőke barátai közé - jóllehet, soha az életben nemhogy nem találkoztam vele, de még csak egy levelet sem váltottunk. És a történtek fényében úgy gondolom, nem is véletlen, hogy soha nem is volt rá igényem, és nem kerestem a vele való kapcsolatot - nem rezonáltunk egymásra. Pedig korábban fogalmam sem lehetett a "viselt dolgairól". Na de most nem is ez a lényeg, hanem hogy remélem, sikerült tisztáznom a helyzetet, és örülök, hogy úgy alakult, hogy ez egyáltalán szóba kerülhetett. Amint alkalmam lesz rá, törlöm is majd magam onnan, csak nehogy úgy járjak, hogy már a jelszavamra sem emlékszem.
Mindenesetre láthatod, hogy sem zavarosságról, sem kétkulacsosságról nincs szó esetemben."

Ez a nő - A legrosszabb állapot a jelenben rám és ránk nézve, hogy ez, még az elemi gátlásait, nem csak a minimális felelősségét elveszített, fékeveszett agyú ember, a közös gyermekeink anyja! - fogta magát, és miután megírogatta Spiller Bélának a szerelmes leveleit, és létre hozott egy, szerinte spirituális éberségről szóló, engem "Rómeóként" lélek-kötöző gonosz szellemnek leíró, misztikus hazugságokkal és óndicsőítő szövegekkel telt honlapot, az én e-mail címemről és az én nevemben leveleket kezdett küldözgetni, ismerőseimet és barátaimat hívva meg arra a honlapra, amiről én nem, hogy nem tudtam, de ami mintegy azt a célt is szolgálja, hogy azokat a kevésbé éber közös ismerősöket, akik nem találkoztak vele és esetleg velem sem személyesen, meg tegye az ő barátaivá és lehetőleg az az ő pártjára állítsa.

Hát ezek után lehet-e azon csodálkozni, hogy olyanokat ír, hogy a nevelésről alkotott, egymással összeférhetetlen és egymástól gyökeresen eltérő, különböző nézeteink és elképzeléseink - Amely különbözőségről és ellentétességről én mindaddig, amíg a honlapjának az anyagait meg nem kaphattam, egyáltalán nem tudtam, hiszen ilyen nézet különbség eddig soha fel nem merült, és bizonyára ezt is, az Emőke tudata és életképzelete fölött a hatalmat és az irányítást átvevő édesanyja eszelte ki és szuggerálta be neki miközben én kint maradtam a nyári táborhelyünkön. - a gyermekeink nevelését illetően annyira erőssé vált, hogy ez szükségessé tette az elválást!

És azon sem csodálkozok, hogy az ő morális értelemben vett, balesetszerű (Vagyis, elemi érzelmi viszony-hiányosan történt, alkalmi szexuális aktus következtében létrejött) biológiai fogantatásáról olyan, anyát magasztaló, anyai erkölcstelen viselkedést tisztára mosni szándékozó, újabb rózsaszínű mesét írt újból a Júlia Naplójában. Illetve nem csodálkozok azon sem, hogy az anyja hibájából és magas fokú felelőtlenségéből közte és az anyja barátnője egy évvel kisebb fia között létrejött korai szexuális kapcsolat, majd az azt követő kilenc éves öccsével folytatott szexuális viszony szereplőit az önáltató - vagy csak másokat áltató? - irracionalitás egy kiemelt csúcsteljesítményével egybe mosta, és a fiú-szereplők éveit össze adva és az összeget ketté osztva, azt írta, hogy ez a féltestvéri szerelem, egy nála három évvel kisebb fiúval történt meg.

Hát mit lehet egy ilyen magas szinten hazudozó embertől várni? De kétségbe ejtőbb számomra az a kérdés, hogy mit lehet egy ilyen anyától várni?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.10.26. 11:40 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Ezt kaptam ma Emőkétől, miután egyik ébresztő jellegű levelemre se válasozlt illetve egyre és abban is azt mondja : "neki ebből így elég".
A Világ világossága weboldalán adminisztrátori rangba tett még abban a periódusban , amikor otthon tartozkódott a családjánál. Közben megtörtént a családelhagyás a részéről és mivel nem tetszett neki, hogy ébresztgetni akarom, megvonta tőlem az adminisztrátori rangot. Plusz, amit az ott található blogjában írtam, nem tetszett neki és azért is megró az alant következő levelében.
Válaszoltam neki, de postaládája nem engedi be a mailt, így ide kell feltennem.

Íme:

Kedves Admin!


Jelenleg nem vagy admin. Elnézést, hogy nem értesítettelek. És alapos okom volt arra, hogy visszavonjam ezt a jogodat, a nekem tett blog-megjegyzésed alapján. Kitöröltem a megjegyzésedet, de bent hagytalak tagként. Ha tényleg komolyan, asztrológusi okoskodás nélkül hozzá tudsz szólni tagként a beszélgetésekhez, és szeretnéd adminként átvenni a moderálást, besegíteni a szerkesztésbe, ezt nagyon szívesen venném, de a feltételeim elég szigorúak, mivel hogy ezért az oldalért elsősorban én felelek. Ez nem vegytiszta Kozma Szilárd kauzális asztrológia, itt hiába jössz azzal a szöveggel, amit a Szilárd fórumán megszoktál. Vagy megszokod ezt, vagy megszöksz. Kegyetlenül igazságtalanul ítéled meg a válásomat és mindazt, ami történik velem. Megjegyzésed sértő és lekezelő volt a számomra. Hasonló hangnemre nincs szükségem. A Világ Világossága portálon csak igazi keresztényeknek van helye, vallástól és felekezettől függetlenül. Ez minimum annyit igényel, hogy nem kommentáljuk mások magánéletét, honnan tudnád, mit érzek a lányaim iránt, mit jelent számomra őket szeretni, velük egynek lenni? Amennyiben elnézést kérsz a pontatlan és igazságtalan megjegyzésed miatt, egyszerű tagként igyekszel kedvesen, szépen ismerkedni az emberekkel, jövőtől, kb. egy két hónapos próbaidő után folytathatod az adminisztrátori munkádat, ha még mindig azt akarod, hanem maradsz kedves ismerősnek. Több megértést és jóindulatot, empátiát várok el ugyanis a barátaimtól. Érthető voltam? Ezt a levelet elküldöm Csabának is, majd ő is hozzászól az adminisztrátori rangod témájához, ha szükségesnek látja.Emőke


Ez a válaszom:Igen, mindenkinek van szabad akarata arra, hogy a helyes vagy a helytelen utat járja. A bejegyzés egyáltalán nem volt sértő, inkább ébresztő. nem szégyen az, ha valaki elszundít. teis erről beszéltél még nemrég. Én csak azt mondtam, amit általad is tanultam a metafizikai alapállásról.
Hogy neked egyszeriből sértőnek tűnik, magadra vess. S hogy nem jelent meg a bejegyzésem és hogy nem vagyok admin én semmit sem veszítek, te viszont annál többett.

Nem tudom milyen az alapállásod , Emőke, abból ahogyan írsz és amit írsz, az látszik, hogy nagyon zavaros. Letértél az Útról és én meg ezen kívánok tovább menni. A keskeny , de értelmes ösvényen.A te feltételeid zavarosan szigorúak, én meg az értelmesen szigorút szeretem. Így hát nincs is értelme adminisztrálnom, mivel neked a tisztaság, az egyértelmáség nem tetszik, inkább a ködöt választod.És igen, te felelsz érte..
A metafizika, az éberség, a tisztaság, azegyértelműség nem a Szilárd személye miatt létezik, hanem fordítva Emőke: szilárd is betartja az egyetemes törvényszerűségeket , amik az Ő és a mindannyiunk alapját képezik és amit te magadon és magadba most összezavartál.
Nem Szilárd alkotta a törvényeket , de Ő is képviseli. Mindenki azt képvisel, amit igaznak lát és aszerint élve visszaigazolódik az egy út valósága.
Te mit képviselsz? A te fórumodon talán nem kéne "megszokni" azt , amiről te beszélsz?És milyen igazságalapja van, ha nem az egységet szolgálja?Nem szökök sehova, te vontad vissza azadminságot, mert neked nem tetszik amit én látok. Zagyvaságokat nem szokok meg újra, mert én éltem zagyván éppen eleget, kb 35 évet.Lehet hogy számodra sértő volt, dehát én is sokszor megsértődtem azon, amit te mondtál, még a tisztánlátó periódusodban. S miért? Azért mert az ember ott sértődik, ahol zavart. Ezért mindig a sértett meg kell nézze, miért sértődik.Vagyis olyan embereknek van nálad helye, akik megszokják és szeretik a zagyva dolgokat és elmászolyognak valami cukros dajkamesében , amihez hasonlót nemrég megfogalmaztál. Tudod mire hasonlít ez? A nagy bazi egységélményre, amiből hiányzik az értelem és ezért káros és lehúzó és tönkretevő. A MISA- ra hasonlít, már ne haragudj. Azok is mind csak jót és szépet akarnak és nagy egységekbe képzelegnek, miközben menekülnek a családtól. Mind a világot akarják megváltani, de úgy, hogy közben maguknak minél több kéjt begyűjtsenek.

Valamikor te is ezt pontosan így láttad. Most nem tudom, por került a szemedbe vagy mi?
.

Az Egyetemességből kell kiindulni és vizsgálódni, valamint oda kell visszakapcsolni. S akkor eltűnik a személyeskedés , aminek nyomán lehet tudni az egyén viselkedéséből és magatartásából és cselekedeteinek milyenségétől, hogy az Egységet (egyházat) szolgálja vagy tévelyeg a hamis keresztény felfogásában.
Mondom, elveted az értelmet , a Fényt. Nem jutsz semmiféle egységérzetekbe.

Ha a valódi szeretetet gyakorolnád, nem élnél csonka családban . Ezt te is így láttad,látod éberebb és erősebb periódusodban.


Nincs miért elnézést kérnem. Én soha nem mondtam neked , hogy kérj elnézést,amikor besegítettél azébresztésembe. S miután rájöttem, hogy mit jelent sértődni és mi a fájdalom stb.. csak annyit mondhatok nem kell kímélni senkit és magunkat sem, amikor arról van szó, hogy az egységet, egészséget megőrízzük.
Úgy beszélsz, mintha ovódással beszélnél. Ezért neked kéne elnézést kérj, ha-ha.
Akár teljesen is kitörülhetsz a weboldalról, ha úgy tetszik, mert a senki és semmi kedvéért nem fogok csókolomot köszönni, csak azért hogy megfeleljek egy olyan magatartásnak , ami hamis és ködös.Igen , én is elvárom a finom nőies beszédet, de csak akkor , ha nincs olyan veszély , hogy csúszás történjen a valóságtól a hamisság felé.
Persze, hogy érthető vagy. Látom pontosan honnan beszélsz, hiszen van egy adag tapasztalatom már.
Remélem én is érthető voltam.


Linda

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.10.26. 12:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az egész http://www.eberseg.ning históriában az a leg bájosabb, hogy miközben ezt a hazugság-mákonyos honlapot létrehozta és építette és főként az éberség megcsúfolását jelentő Júlia-naplót, mint egy, erdőszélen átélt szexuális aktus után, több hétig a bokor alatt felejtett, de később megkeresett és ha tisztára nem is moshatott, de legalább agresszíven kiillatosított, rongyos bugyit kibiggyesztette, az egyértelmű mentális kiakadásáról és realitás-tudat vesztéséről (Ha nem is a teljes megőrülésről) tanúskodó Lindához írt oktató levelekben, legalább is a Linda értelmezésében, arra törekedett szegény, hogy Lindát úgymond kirázza a naiv szerelmi idealizmusából és arra vezesse rá, hogy nem létezik ártatlan tisztaság, és ezzel együtt tisztességgel megélhető férfi - nő viszony, házastársi hűség és családi egység.


"Hogyan mutassam meg azt, amit én magam sem értek, de látok, bár kínoz a látvány és érzem, e rettenve zuhanó, szikrázva emelkedő lét-szerelembe és beleőrülök. A hangod tetszik nekem, édes, mint a méz. És ez az őrület egyre megy, együgyüségemtől egy szent félelmet ébresztek lassan a környezetemben de ennem adnak az uton, szer-etet tudok ezzel az őrült mosolyommal kiváltani, sokat. Fél-ember, séült ember vagyok, fél-elmem teljességének titkát kutatom, abba zavarodom bele, hogy nézem, s amit látok, még őrültebbé tesz."

Majd miután Linda protestált nála amiatt, hogy az általa indukált és az anyjával karöltve újból végre hajtott értelmetlen válásnak a közös és békés megegyezéses alapú, objektív történetté való retusálásával, mikor hígan, mikor vastagon hazudozik és embereket ámít és vezet félre a honlapján, a "tulajdonos" Emőke emígy regcumolja titkos szerelmét, akiről azért még sem olyan könnyű lemondani: (Illusztráló részlet következik tehát Linda hozzám írt e tárgyú leveléből)

"..., hogy megerősítsem amit mondtam neked az elmúlt leveleimben, hogy t.i én próbálkoztam az Emőke weboldalán a tisztításra , elküldőm azt, amit ma kaptam Emőkétől.

Íme tehát, mit kaptam Emőkétől:

"Kedves Admin!


Jelenleg nem vagy admin. Elnézést, hogy nem értesítettelek. És alapos okom volt arra, hogy visszavonjam ezt a jogodat, a nekem tett blog-megjegyzésed alapján. Kitöröltem a megjegyzésedet, de bent hagytalak tagként. Ha tényleg komolyan, asztrológusi okoskodás nélkül hozzá tudsz szólni tagként a beszélgetésekhez, és szeretnéd adminként átvenni a moderálást, besegíteni a szerkesztésbe, ezt nagyon szívesen venném, de a feltételeim elég szigorúak, mivel hogy ezért az oldalért elsősorban én felelek. Ez nem vegytiszta Kozma Szilárd kauzális asztrológia, itt hiába jössz azzal a szöveggel, amit a Szilárd fórumán megszoktál. Vagy megszokod ezt, vagy megszöksz. Kegyetlenül igazságtalanul ítéled meg a válásomat és mindazt, ami történik velem. Megjegyzésed sértő és lekezelő volt a számomra. Hasonló hangnemre nincs szükségem. A Világ Világossága portálon csak igazi keresztényeknek van helye, vallástól és felekezettől függetlenül. Ez minimum annyit igényel, hogy nem kommentáljuk mások magánéletét, honnan tudnád, mit érzek a lányaim iránt, mit jelent számomra őket szeretni, velük egynek lenni? Amennyiben elnézést kérsz a pontatlan és igazságtalan megjegyzésed miatt, egyszerű tagként igyekszel kedvesen, szépen ismerkedni az emberekkel, jövőtől, kb. egy két hónapos próbaidő után folytathatod az adminisztrátori munkádat, ha még mindig azt akarod, hanem maradsz kedves ismerősnek. Több megértést és jóindulatot, empátiát várok el ugyanis a barátaimtól. Érthető voltam? Ezt a levelet elküldöm Csabának is, majd ő is hozzászól az adminisztrátori rangod témájához, ha szükségesnek látja.
Emőke"
Tehát Szilárd, én nem is vagyok admin és nem tudtam.
Hiába akartam a tagok mail címeihez is hozzájutni, mert nem találtam. Amit írtam nem jelent meg, mert Emőke kiszűrte.

Én erre a levelére Emőkének még válaszolni fogok és felteszem a Logosra mindkettőt, de azután nem sok értelmét látom annak, hogy Emőkét jobb belátásra bíró leveleket küldözgessek. Mert hova is?
Hiszen elzárkózik előle.

Linda"

És újfent feltevődik a kérdés, hogy mikor fog már végre egyébről szólni a Logos, mikor hagyhatom már abba, ezt az Emőke újbóli és az előbbinél még hirtelenebbül ható és a munkásságomat - szakértelmemet, és férji és apai és emberi tisztességemet még inkább hiteltelenítő, hihetetlen és az én szemszögemből valahol még mindig abszurdnak látszó spirituális és kauzális szemétkotrást? Ne haragudjatok barátaim, mert lehet, hogy számotokra ez már fölöttébb unalmas, de én meg vagyok győződve arról, hogy csak akkor végezhetem el a továbbiakban is jól és lehet, hogy ez itt most patetikusan hangzik, de igen is, továbbra is "áldásosan" a dolgomat, ha mindent, de mindent, ami ezen a területen még általam felkutatható, megkeresek, felmutatok és mind a magam számára, mind a ti számotokra, és mind a jövendő horoszkóp rendelőim számára a lehető leghelyesebben értelmezek.
Mert igen is, ebben Jézussal tudok egyet érteni, aki azt mondja, hogy Ismerjétek meg az igazságot és az fel fog szabadítani (Értsd helyesen: boldoggá fog tenni) benneteket, vagy Szent Pállal, aki azt mondja, hogy az Igazság Kutató Szellemnek mindennel szembe kell néznie, még Isten örvényeivel is, és nem és nem és egyáltalán nem érthetek egyet az ilyen, tipikusan VIII. házi és Skorpiói megismerés-ellenes és megváltás-ellenes, látszólag értelmes metafizikai kérdésfeszegető, nihilista magatartásokkal és elméletekkel, mint amiről olvashatunk az Emő Lindához írt szerelmesen őrült levelében:

"Bolond, aki azt hiszi, az életiskolában mindent
megtanítanak. És hogy muszáj mindent tudnunk és megfejtsük valamennyi
titkot. A sikereinkre s a kudarcainkra vajon kik drukkolnak s hol? S ki
nézi ezt az egész bulit? Vannak kérdések, amelyeket a mennyben kérdenek
és a válaszok rá, egyszerűen mi vagyunk, mindazzal, amik vagyunk, egyben
s részletekben. Ne szívd mellre, ami jó, azt tartsd meg, de nem árt jól
körülnézni, mert a látszatok csalnak, de ÉN valódi vagyok. Szeress és
tégy amit akarsz, én erre a végtelen karneválra a maszkok ellen más
módszert nem tudok. Itt az Bolond, aki nem használ maszkokat. Van olyan?
És ki az aki a maszkokat ránk teszi? Már nem félek, csak ha tudatom igen kitágul, de élvezem rettegve a Látványt. Ez szavakkal leírhatalan. Bábel-torony-lét mennyei mennydörgés szerelme, melyből hullnak a maszkok és a nyelvek összefolynak, minden szó számít, annak, aki a nyelvünkre helyezi. Azt aki bántja, elkárhozik."

- Mert igaza van abban, hogy aki a Szent Szellemet bántja elkárhozik, de ugyanakkor a szent őrületében már nem is látja, hogy éppen ő maga az, aki nem csak a Júlia Naplója szerű tisztasági - és ártatlansági - hazudozásival a lélek-bántást és a Szellem-sértést elköveti, hanem azzal is, hogy a misztikus és titkos szexuális élményekhez való jutási sóvárgásainak a kielégítése céljából szétrombolt egy szép és egészséges családot, és nem elég, hogy párjával fosztotta meg gyermekeit egy egy szülőtől és egymástól, de most már a láthatást is igyekszik, amennyire csak tudja szabotálni.

De nem erről van szó, hanem arról, amiről ír egy kétségbeesett helyzetbe került érdeklődő:

"> Tisztelt Szilárd,

> Párkapcsolati kérdésekben kértem volna a segítségét, de olvastam, hogy Önt elhagyta a felesége.
> Én is hasonló helyzetben vagyok (29 évesen, négy év házassággal) ,mármint hogy a feleségem
> emailezget a "nagy szerelmével" és már többször mondta ,hogy nem szeret, kihült az a valami,
> igazából elválna.
Bonyolult a történet ,de a lényeg ez.
>
> Sajnálom ami Önnél és történt, de igy erős kételyeim vannak hogy tudna segíteni nekem.
> Eddig töretlen bizalommal olvastam írásait, de most kétségeim vannak.
>
> Ha mégis ugy látja hogy tudna segíteni , erősítsen meg, kérem.
>
> Üdvözlettel,

>Péterfi István."


Nos, hát ezért, a másoknak a sorsképlert-értelmezéseimmel ténylegesen és gyakorlatilag is segíteni képes asztrológusi (Asztrológus - családapai) hitelességem megőrzéséért, és nem az Emőke esetleges bemocskolása árán (Hiszen arról, hogy ő az anyjával együtt mit forgat, az az Éberségi beköszöntő bolg-írása is tanúskodik, amiben sok, kölcsönös megértési és egyet értési alapon és több hónapos békés tárgyalások útján történt úriemberi és baráti különválásnak tünteti fel a családrombolását) történő magam tisztogatásáért végzem itt, a nyilvánosság napfénye előtt az öncélúnak látszó és bizonyára sokakat már untató és fárasztó "Emőke-csuszami" feltárásaimat, mert jól tudom én azt, hogy az emberi korrupcióra való hajalmaink következtében, sokkal nagyobb bizalmat ébreszthet egy "komoly asztrológus" iránt az, ha azt hirdetheti magáról, hogy ő békésen és úriember módjára és a kölcsönös megértés és bizalom és stb., kegyes hazugságok szellemében vált el a feleségétől. Akkor viszont én sérteném meg az Igazság Szent Szellemét (Az Ascendensemen álló Plútó által megtestesített Sorserőt), és ha nem is néhány, a Péterfi István úrhoz hasonlóan kételkedő, béke-szerető emberek előtt, hanem a lelkiismeretem ítélőszéke előtt válnék hamis és hiteltelen emberré és ezért hiteltelen egzisztenciává, szélhámos asztrológussá. És akkor nem csak én vesznék el hosszú távon, hanem azok is akik korábban bíztak a tudásom és szakértelmem spirituális hitelességében, na meg az önkéntelen anyai ági csalásra és élettársi elárulásra való hajlam szellemiségének a jeleivel a sorsképletükben született gyermekeink is.
Épp a tegnap este néztem meg a "A Titok" című, misztikus fim-bestsellert
és, mivel alkalmam volt nekem is, már tizenhét évvel ezelőtt ezt a mágia és a rezonancia törvényének a hatásmechanizmusairól szóló titkot, aminek az alapján az agykontroll is képes működni egy bizonyos minimális határig, jól megismerni, de ugyanakkor asztrológusként volt alkalmam azoknak a csődjét megismerni, akik, akárcsak a film-szerzők azt képzelték, hogy e "titok" megismerésével megfogták az isten lábát, csak szomorúan mosolyogtam. Mit tehettem volna mást azt a naivitást látva, hogy valakik azt képzelik, hogy mindössze a mágia és a rezonancia törvénye működteti az életet és a létet, vagyis, hogy a létnek és az életnek nincs is más célja, mint az öncélú teremtés? Nem is az a szomorú ebben az egyoldalúságban, hogy ilyen értelmes emberek nem voltak képesek felismerni a megváltás és az azt szolgáló karma-törvényét, aminek a figyelmen kívül hagyása, az egész pozitív képzelődési erőfeszítési törekvéseinket aláássa és semlegesíti, hanem az, hogy magukat felettébb okosnak hirdető embereknek fogalma nincs arról a minden pozitív képzelődés misztikus szövetét szétbontó és még a gyakorlati törekvések eredményeit is tönkre tevő, mindenkiben létező sötét pontról (fekete lyukról), amit mi Lilithnek nevezünk. És aminek a sors-romboló hatásait nem lehet vastagon kent rózsaszínű misztikus mázakkal és lakkokkal semlegesíteni.
Hát ezért van kedves, lelkükben a Péterfi István úr által megfogalmazott kételyekkel viaskodó uraim és hölgyeim, én azt a hitelességi és segítőképességi kérdést, önökkel szemben fordítva gondolom. Épedig úgy, hogy ennek a volt feleségem által biztosított legmagasabb fokú beavatási leckének köszönhetően, még jobban fogok tudni segíteni önökön, és másokon bármely párkapcsolat nélkül élő, illetve bármely kegyes hazugságokon alapuló párkapcsolatban élő Magyarországi asztrológusnál.

És abban, hogy az Emőkének az Éberségnek csúfolt cukros hazudozásai és az asztrológusi tevékenységemet "keresztre kötöző" ördögi praktikának leíró mákonyos mocskolódás ellenére is, továbbra is hiteles szakemberként kell megmaradnom és az ő sötét zuhanása szakadéka mellől, csak azért is tisztán és egészségesen tovább kell lépnem, illetve, hogy a gyermekekért mit kell tennem, és hogy az igazság szellemét soha nem kell ezen túl sem eleresztenem, egy nagyon távol élő barátom levele is igazol:

Biztos nem Karsai, ot honlapon talalhatta, o ennel komolyabb, es mas a beallitottsaga. Szerintem vamilyen tanolyamat lathatta, hallhatta es meghivta. Ne lass remeket!
De azert eleg hanyin az egesz. Amint lattam a Te kepeidet is feltette.
Fntos lenne, hogy probald magad levezetni ezt most, es inkabb probald meg semlegesiteni. Tudom, nehez!
De en nem kezdenek az anyjaval, egy huron pendulnek, es megkeresnem a gyamhivatalt ezzel a honlappal, meg a leveleivel, kulonosen amikor olyan drasztikus szavakat hasznal, egyakorlatilag a szabad szerelemre buzdit.
Neked feladatod van, nemcsak a csaladoddal, hanem femvallalrtal egy christoforoszi eletet, amiben utat segitesz mutatni a raszoruloknak. Ez kotelez teged, es akinek sokat adtak, attol sokat kernek szamon! Lepj tul a megbantottsagodon, konyveld el, o iy elte meg a kapcsolatotokat, valosznu hazudik most is, de ez r nem a te problemad!Erted? Nem Te problemad!
Neked a gyerekeid es a hozzad fordulok, ja meg sajat magad a problemad! Ne forgacsold szet az energiaidat masra! Az ido teged fog igazolni! de ez sem szamit! Talalj boldogsagot, egyensulyt! Es gondolkodj el azon, lehet, nem voltal te olyen boldog Emokevel, lehet egy feladatot probaltal megoldani?

Na, nem akarlak elemezni ennel jobban.
Majd en is nezem neha, mi a fejlemeny!
bratsaggal, Aniko

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.10.26. 12:50 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
UI. Miközben ezt az utobbi hozzászólásomat írtam, illetve éppen amikor befejeztem, akkor jelent meg éppen a Linda hozzászólása. Ezzel magyarázható az Emőke Lindát oktató-levélnek az emígy fölöslegessé vált kétszeri közlése, ismétlése.

Ezt meg később írtam hozza a szöveghez, és azért közlőm újra, mert még jött itt - JOGOSAN !!! - panasz és éppen Lindától is, arra, hogy az ilyen utólagos betoldásokat nem olvasták el, mert nem ettek arról figyelmeztetve. És ezt most mindenki számára fontos metafizikai jelenségértelmezésnek, illetve, a Titok c. filmhez járó kiegészítő útmutatónak tartom. Az ugyanis, amit a film bemutat és sugall, semmi baj nincs, nem csak, hogy lehet bátran gyakorolni, hanem maximálisan javallott is, de és DE CSAK A KAUZÁLIS HOROSZKÓP ÉRTELMEZÉS SEGÍTSÉGÉVEL TÖRTÉNŐ, ÉS MAXIMÁLIS ERKÖLCSI MAGATARTÁSSAL VÉGHEZ VITT KARMA-FELOLDÁSSAL! Máskülönben, nem csak hogy nem ér az egész misztikus erőlködés semmit, hanem - és nagyon kérem figyelni!!!!! - akárcsak Emőkénél, éppen, hogy FORDÍTOTT IRÁNYBA FOG HATNI ÉS GAZDAGODÁS HELYETT SZEGÉNYSÉGET FOG EREDMÉNYEZNI.
Nem hasból beszélek, hanem gyakorló asztrológusi tapasztalatból. Nagyon sok erkölcsi alap nélkül, illetve sorsismereti értelem nélkül mágiázó un. "pozitív gondolkozó" és képzelgő személyt láttam már teljesen tönkre menni!

Épp a tegnap este néztem meg a "A Titok" című, misztikus fim-bestsellert
és, mivel alkalmam volt nekem is, már tizenhét évvel ezelőtt ezt a mágia és a rezonancia törvényének a hatásmechanizmusairól szóló titkot, aminek az alapján az agykontroll is képes működni egy bizonyos minimális határig, jól megismerni, de ugyanakkor asztrológusként volt alkalmam azoknak a csődjét megismerni, akik, akárcsak a film-szerzők azt képzelték, hogy e "titok" megismerésével megfogták az isten lábát, csak szomorúan mosolyogtam. Mit tehettem volna mást azt a naivitást látva, hogy valakik azt képzelik, hogy mindössze a mágia és a rezonancia törvénye működteti az életet és a létet, vagyis, hogy a létnek és az életnek nincs is más célja, mint az öncélú teremtés? Nem is az a szomorú ebben az egyoldalúságban, hogy ilyen értelmes emberek nem voltak képesek felismerni a megváltás és az azt szolgáló karma-törvényét, aminek a figyelmen kívül hagyása, az egész pozitív képzelődési erőfeszítési törekvéseinket aláássa és semlegesíti, hanem az, hogy magukat felettébb okosnak hirdető embereknek fogalma nincs arról a minden pozitív képzelődés misztikus szövetét szétbontó és még a gyakorlati törekvések eredményeit is tönkre tevő, mindenkiben létező sötét pontról (fekete lyukról), amit mi Lilithnek nevezünk. És aminek a sors-romboló hatásait nem lehet vastagon kent rózsaszínű misztikus mázakkal és lakkokkal semlegesíteni .

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.12.21. 11:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Idézem a Szilvia korábbi hozzászólása végét:

"Valamint az internet veszélyeire is szeretném felhívni a figyelmet. A víz karmásoknál, is fennál annak a veszélye (én a halak karmám miatt tapasztaltam ezt), hogy az ember az internetet is a szédülés, bódulás egyik eszközeként használja. Ha egy halak-karmával az ember a virtuális világban tölt el napi sok-sok órát, és ott megint merengésre van lehetősége, képek, hangok, videók nézegetésével álmodozásra van lehetősége, akkor sajnos egy halak karmának már az is elég, ha az internet-be bódul bele. S ez is öncélúvá válhat, s szédüléssé. S ezért az élvezet-alapú internetezéssel is nagyon vigyázni kell, nemcsak a meditációkkal."

- És azt, hogy Szilviának mennyire igaza van, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy amikor a számítógépet meg vettem neki és az internetet beszereltettem hozza annak érdekében, hogy jövendő asztrológusként fejlődhessen ez által is, Emőke annyira elbódult az ott meglátott sok lehetőségtől, hogy azonnal egy bulvárportál működtető - "szerkesztőjével", civilben: Solymosi József gumiküszürüssel kezdett szövetkezni annak érdekében, hogy ott világhírnévre tegyen szert és - akkor még csak! - nagy nevű írónőként lépvén a világ színpadára az ő Solykája által, és meghódíthassa ez által a nyomorult kis bulvárportál által a nagy világi boldogságot. Ez viszont csak addig tartott, amíg ki nem próbáltam én is ezt a magasztos "hírnévszerzési lehetőséget" és el küldtem a feleségemmel hátam mögött romantikus levelezést folytató küszürüs szerkesztőnek a Világos vers című versemet, amit az, nem csak, hogy a küszürüs irodalomkritikusi minőségétől fogva a fekete földig le hordott, hanem még a személyemre vonatkozó és természetesen, rám nézve negatív erkölcsi következtetéseket is vont le a versből! Ezt a tényt én azonnal észrevételeztem, de mivel a küszürüs szerkesztő még sötétebbre fogta a személyeskedést, el egészen az írószövetségi tagságom és az erdélyi mivoltom becsmérléséig elmenően, kirobbant a régi Logos-on lezajló Solyka - cirkusz.
Ami az egész Solyka cirkuszból megdöbbentő volt a számomra, nem is annyira a naiv és ostobán romantikus szerelmi motívumok jelentkezése, tehát a szerelmi - házastársi csalás, hanem inkább az, hogy Emőke már akkor manipulálgatta finoman az ő Solykáját ellenem, el egészen odáig, hogy bizonyos célzásaiból, ez az ördögi pofa azt következtette ki, hogy én verem és a leg sötétebb terrornak vetem alá a feleségemet, akit neki feltétlenül meg kell védenie velem szemben. A Solyka barátja és portál-szerkesztő társa, a mély- búvár régi pénzkereskedő Gyarmati Dezső, meg is írta szép tisztán, hogy az egész cirkusz, aminek közepette egy adott pillanatban, nem csak a logos tönkretételével, hanem az én pénzügy feljelentésemmel való fenyegetőzésben csúcsosodott ki, az Emőke "kurvás" viselkedése miatt robbant ki.
- Szóval, itt véget ért az Emőke nagyvilági vesszőfutásának az első menete.

Ugyanaz a motívum - ezúttal már magasztos szerelmi lángolással is megspékelve - zajlott le két évvel korábban is az Emőke képzeletvilágából kiindulva, amikor már egyenesen angol nyelvterületen indult el a nagy világ meghódítására, de nem íróként, hanem olyan asztrológusként, amilyet nem látott még a világ! Az általam felfedezett kauzális asztrológiának az angol nyelven való eladására gondolt, vagyis arra, hogy ez úttal, már hamarabb gyakorlati, tehát konkrét anyagi sikerekhez is juthat, mivel az angol nyelvű honlapja által, az interneten szerzett rengeteg szerelmes barátja majd mind tőle fog horoszkópot rendelni. Főként, ha egy olyan nagy nevű és nagy menő misztikus guru is támogatja őt mint a kábítóószeres Joe Ledzion, aki város-elhagyási tilalom alatt élvén, ebben kényszer-helyzetében, amelyben nem látogatthatta meg angyali kedvesét (Emőkét) szerelmes skyp-beszélgetéseket folytatott Emőkével, olyankor, amikor a négy gyermekes családanyának aludnia kellett volna. Itt ugyanis éjszaka volt, amikor Amerikában nappal. Amikor a sok éjszakázástól Emőke annyira kikészült és már nem volt energiája az internetes boldogság-óráit előlem elrejtse (Így is három hónapig sikeresen ügyeskedett, hogy semmit nem vettem észre!), hogy teljesen kiakadt és egészen stupidan viselkedett, gyorsan leköltözött Csíkszentgyörgyre, hogy az édesanyja oltalmazó aurájában folytathassa az ő nagy Internet-boldogságát, a Dzsoe - legénnyel való szerelmes skypozást.
Ebből a történetből is, a leg misztikusabb mozzanatként és számomra teljességgel érthetetlen motívumként az maradt meg, amit a Dzoe, a hozzám írt levelében fejtett ki, mint számára is döbbenetes jelenséget, hogy mennyi sötét dolgot volt képes rólam a feleségem össze hordani, a hozzá írt levelekben, holott a szakértő Guru, engem, a fényképeimről és a spirituális tudásomról ítélve, egyáltalán nem tart olyan embernek, aki azokat a dolgokat, amelyeket Emőke a hozzá írt leveleiben a nyakamba vart, el tudnám követni.
Sajnos, amikor a tavaly Emőke vissza jött a családhoz, bele mentem abba a játékába, hogy mindarról, ami a Dzsoevel kapcsolatos volt, ő nem hajlandó nyilatkozni azon kívül, hogy megszakította vele a viszonyt. Dzsoe viszont nem reagált a második, Szilvia által lefordított levelemre, amelyben kértem, hogy küldje el nekem azokat a leveleket, amelyekben az én sötét dolgaimról van szó, annak érdekében, hogy most már én is szerezzek végre tudomást azokról.
És akkor most újból az internet, amelyen azt írja a férje által lekileg állítólag megbántott Lindának, hogy ők ketten majd megmutatják nekünk, gonoszaknak, és nem tudom milyen misztikus - feminista fórumon fognak majd nagy sikereket aratni velünk szemben. És egy szelídebb, de néhány hétig szintén titokban tartott szerelmi levelezés Spiller Bála barátunkkal, akinek a szerelmi vallomások mellett úgyszintén előadta a zsarnoki gonosz férj által elnyomott és üldözött ártatlanka szerepét, aki úgy meghatódott ettől, hogy még asztrológiai tanulmányt is írt állítólag az én Skorpió-Oroszláni kombinációs zsarnoki természetemről, amit éppen itt a Logoson is szeretett volna, az én megsegítésem - felébresztésem - érdekében közölni. És a misztikus motívum ebben az esetben is fenn marad, mert még az asztrológusi diplomával és korábbi barátságommal is rendelkező Béla sem volt hajlandó elküldeni azokat a levél részleteket, amelyekben Emőke az ő általam történt elnyomatásáról tesz vallomást.

És akkor most következik mindennek a csúcsa, amelyben ugyanaz, a volt feleségemnek a különböző, vele valamiféle tisztátalan internetes-szerelmi viszonyba keveredő férfiakkal történő ellenem-szövetkezésének a motívuma vissza tér!
Ezúttal az ő http://www.ebergseg.ning című kábulós oldala mellett, már egy másik honlapon, a http://www.Oziris.org nevű warez-honlapon találhatjuk meg máig (2OO9 december 21) az Emőke naiv költői - írói munkássága mellett, az innen - onnan össze hordott "ezoterikus" gyűjteményét, amelytől ez az anyja által teljesen kótyagossá tett fehérnép (A drága, rendkívülien értelmes és jóindulatú gyermekeinknek az édesanyja!), azt reméli még mindig, hogy nagy világi hírnevet és ezzel megfelelő horoszkóprendeléseket is fog biztosítani magának! De az egésznek a pikantériája az, hogy egy családon belüli erőszak-ellenes része is van az "Egészen másként" című Rovatának, amely mintha azt sugallná, hogy ő a volt férje által üldözött és ezért intézményes védelemre szoruló szerencsétlen anya, mivel ő is egy családon belüli erőszaknak az áldozata lett tulajdonképpen. Igen ám, csakhogy ez egy olyan erőszak, ami csak a Fény és férfiasság ellenes karmikus programmal valamint a magzat- és gyermek ellenes programmal egyszerre a világra jött feministák agyában létezik. Éspedig az, amit Maléth Zsolt barátomnak, akinek az életéből, tiszta baráti alapon, az asztrológus Emőke elriasztott egy Rák Sárkányfarokkal rendelkező potenciális feleséget, azzal az indoklásával fejtette ki, hogy: "Ti férfiak, minden nőt meg akartok termékenyíteni?"
És ez a kijelentés nem áll egymagában, hanem az első családelhagyása után nekem tételesen is kifejtette, ti., hogy én őt Etelkával, Turulával, és talán még Rékával is(?) erőszakosan termékenyítettem meg!
És most nem is az a baj, hogy ezt az őrültséget nem is ő találta ki, hanem az anyja, és ő titokban ezt még el is hiszi (Nem hangoztatja tételesen, sőt: verset ír a gyermekekhez, akiket emiatt tudattalanul, ha nem is utál de az élete megrontóinak képzel.), hanem az, hogy ebben a képzeletbeli "megerőszakolt" bántottságában, mindig azt iszinuálta, - Mikor finom, de könnyen félre érthető célzásokkal, mint a Solyka esetében is, akihez írt leveleit még a családmegőrzői jó szándéka bizonyítékául még nekem ide adott, vagy direktben festet le nő-elnyomó erőszakos zsarnokként, mint Joie Ledzionnak, vagy Spiller Bélának. - a szerelmeinek, akivel ellenem szövetkezett, hogy én öt még testileg is bántalmaztam, de legalább is "kibírhatatlan" pszichológiai terrornak vetettem alá.
- Szóval az interneten található színes világ és látszat-szabadság tényleg nagy bűn-srófolási veszélyt jelent, az ilyen erős médiumitással és fantazmagória gyártási reflexekkel rendelkező személyek számára, vagyis, a kétszer - háromszoros víz-karmával, vagy levegő-karmával rendelkező személyek számára, akárcsak a mértéktelenül fogyasztott meditáció!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.01.24. 15:35 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És tessék: A Rák karmának a nem kimondottan és egyértelműen a családi problémákkal kapcsolatos vetülete, hanem a családrombolódást a szerelmi - szexuális zavarodottságon keresztül "realizáló" erejének az újabb mintapéldája (Meg nyugodhatsz Emőke: nem vagy egyedül!):

Kedves Bety!

Valóban nagyon kevés az időm, ezért lényeget írok, magyarázkodások nélkül. Persze, a horoszkópja analitikus leírását is elküldöm, mihelyt ön a válaszlevelében meg írja a születési helyiség földrajzi adatait (koordinátáit), vagy legalább meg írja, hogy Miskolctól milyen irányban fekszik a szélrőzsa szerint, 4O kilóméterre.
Szóval, önnek első sorban nem párkapcsolati - szerelmi karmája van, hanem kimondottan családdi (Rák!) karmája, ezért nagyon rosszúl teszi, hogy - Akárcsak az én volt felleségem, az ő kétszeres Rák- karmájával! -, más , házastársi viszonyon kivüli szerelmi - szexuális kapcsolatokon töpreng, azokról álmodozik, azokra vágyik, stb. mivel ez önt titkolózásra késztette, és ez ellent mond a Szeretet - és a Magváltódás egyetemes törvényének, és ezért romlott el minden az életében! El kell döntenie tehát azonnal, hogy most már egyesiteni akarja-e tényleg a családját, számba véve azt is, hogy a férje joggal nem bízik önben, ha ön más férfiakkal csalja őt képzeleti - ideatikus szinteken, és akkor minden féle más férfiakkal való szerelmi - szexuális élményekről való ábrándozásról, ugymond fővesztés terhe alatt le kell mondatnia magát, vagy, amennyiben egyáltalán nem szereti a férjét már, akkor a válást minden szinten véglegesnek és kizárólagosnak tekintve, minimum hat hónapig így is lemond a szerelmi vágyai beteljesítséeről szóló ábrándozásairól és teljes lelkével, szívével és elméjével és képzeletével csak és kizáróólag a maradék családjára: a fiaira és azok ellleátására, gondjaira koncentrál.
A csatolt anyagban, az anyagiakról szóló tanulmányomban meg találja a magyarázatot arra is, hogy miért záratta el saját magától a pénzét, és a Mágiatanban útmutatást találhat arra, hogy miképpen szerezheti azt vissza és élhet a vagyonával egészségsen. Nagyon meg kell bánnyia viszont azt, hogy így, spekulációval, akart munkával nem honorált jövedelemhez jutni! - Ez a Rák- karmásoknak ugyanis meg van tiltva!

Barátsággal: SzilárdBetty írta:
> Üdvözlöm Kedves Szilárd!
>
> Bocsássa meg nekem, hogy így ismeretlenül elveszek az idejéből egy keveset! Nem ismerjük egymást, de elkeseredettségemben nem tudtam már, hogy kihez forduljak....
> Betti a nevem. 4 fiúgyermekemet nevelem egyedül, albérletben lakunk és munkám sincs.
> Lassan egy éve, hogy Dunaújvárosból Szombathelyre költöztem. Az utóbbi időben össze csapnak a hullámok a fejem fölött! :( Mintha minden összeesküdött volna ellenem. Mindig kikeveredek a bajból nagy nehezen, de már nagyon elfáradtam! :( Gyakran eljutok arra a szintre, hogy nincs bennem élni akarás...
> Mivel ilyen helyzetben vagyok, ezért nem tudok plusz kiadásokat bevállalni, de szeretném tudni, hogy mit nem csinálok jól!? Vagy , hogy miért történnek ezek a dolgok és meddig tart még!?
> Nem szeretném se kihasználni, se az idejét rabolni! Ha segít nekem pár jó szóval, azt is csak a hála érzésével tudom viszonozni meg a tisztelettel.
> Ha nincs ideje rám, én őszintén megértem és akkor is hálás vagyok azért, hogy eddig is elolvasta, amit írtam Önnek. Akkor ne olvassa tovább a levelem, ígyis pont elég értékes időt vesztett miattam!
> Ha meghallgat, akkor nagy vonalakban, a lehető legrövidebben megpróbálom leírni a dolgokat.
>
> Ahogy írtam is 2008. február 24-én költöztem Szombathelyre. 2008. március 13-án 13.00 órakor volt a bontóperem a férjemmel. Előtte már júniustól nem éltünk együtt. Az igaz, hogy én voltam, aki beadta az indítványt, de próbálom mégis újra egyesíteni a családot (azt hiszem főleg a gyerekek miatt). Ezt az újraegyesítést megkezdtem már a válásunk napjától. Mindent megteszek azért, hogy újra egy család legyünk. De nem tudom eldönteni, hogy van-e még egymással dolgunk a férjemmel!(?) Most is sokat veszekszünk és a férjem nem tud dönteni mellettem, mert állítólag nem bízik meg bennem.
> Ausztriában dolgozik 2 éve és elég sok időt tölt nálunk, amikor hazajön. De neki más az értékrendje, mint nekem és általában ez ütközik ki köztünk.
> Rengeteg kiadásom van és volt az adóhivatal felé is... már a végrehajtók majdnem elvitték az autómat. Ez a második albérletem itt, mert az első lakás tulajdonosával nem jöttem ki. Ráadásul megtudtam, hogy gyilkosság történt abban a lakásban és nem tudtam nyugodtan lenni ott. Ide a második helyre 2009. december 7-én költöztem át. Itt jó, de már itt is összevesztem csúnyán a házmesterrel. Teljesen ránk szállt! :(
> A nagyfiammal mindennaposak a viták. Neheztel rám, amiért kiszakítottam a dunaújvárosi közegből! 2008. szeptemberében befektettem az összes pénzem egy kft-nél. 1 évre kötöttünk szerződést, de a pénzem még nem kaptam meg, csak szinte a kamatot. Azt is sok herce-hurca után és csak apránként több részletbe. Emiatt is kerülök sokszor bajba, mert van pénzem, de mégsincs és nem tudok fizetni, ahová kell!
> Voltak szerelmek, de valamiért mindegyik befulladt. 2007 novemberében ismertem meg Zoltánt az interneten, de vége lett, mielőtt találkozhattunk volna. Én nagyon szerelmes voltam és amikor vége lett, akkor elő is jött a gyerekkori szívbillentyű problémám. Azóta is tart. Akkor hirtelen lefogytam, elég beteg lettem. Aztán belekerültem egy szerelmi háromszögbe. Fél évig bírtam, aztán kiléptem belőle. Pedig csodás kapcsolat volt! Aztán 2008 júniusában ismét beleszerettem valakibe, egy 11 évvel fiatalabb srácba. De ő nem tudott túllépni a régi szerelmén, ezért ÚGY nem tudott szeretni. Bár a kapcsolatunk sokáig tartott, de volt is , meg nem is. Ettől is eléggé tönkre mentem. Nem bíztam már senkiben. De volt valaki egy idő után, aki arra kért, hogy bízzak benne és én vakon tettem azt! Kár volt! Ő is egy nagy fájdalom. Hasonló kaliberű férfi, mint Zoltán. Korban és küllemben egyaránt. Csak Zoltán inkább rockos volt, míg Imi indián. Ez is nagyon megviselt és még most is...... Nem tudok túllépni rajtuk és közben azon munkálkodom , hogy újra egyesítsem a családot. Röhejesnek tűnik....... és talán az is!
> Nagyon érzékeny ember vagyok és nem tudok megemészteni semmit egyhamar... igazából egyáltalán nem! Mindig minden bennem ragad valahogy! :(
> Lelkileg nagyon kimerült vagyok! Túl sok a csalódás! Úgy érzem, hogy kudarcot vallok anyaként, emberként, feleségként...szeretőként.....
> Már nem akarok semmit az élettől úgy érzem. Csak sodródom, küzdök és viselem a vereségeket. Elszenvedem a fájdalmaimat újra és újra és szeretnék normálisan élni! De úgy tűnik, hogy ez csak illúzió, mert egyre mélyebbre süllyedek! Nem vagyok a helyemen, ezt érzem, de nem találom a megfelelő ösvényt! Merre keressem???
> Most ez a levelem nem igazán tartalmaz konkrét dolgokat, de nehéz lenne leírni. Elmondva könnyebben menne....
> Anyukámékkal, testvéreimmel megszakadt a kapcsolatom teljesen már több, mint 2 éve. Az utóbbi években sok temetésem is volt. Meghalt nagyymamám, az unokaöcsém, a nagybátyám, keresztapám édesanyja, az apósom, apukám.... a férjem nagybátyja, unokaöccse...
> Senkivel nincs kapcsolatom a rokonaim közül. Egyedül vagyok, mint a kisujjam és nem tudom, hogy mit csináltam jól vagy rosszul! Már semmit sem tudok!
> Leírok egy pár adatot:
> Mezőcsáton születtem 1973. 06. 27-én. Csak annyit tudok, hogy nem volt még dél, amikor megszülettem. (Mezőcsát Miskolchoz van közel, kb. 40-45km)
> A férjem 1967. 03. 29-én született. Az időpontot nem tudom.
> Gyerekeim:
> András szül: Miskolc, 1992. 10. 29.
> Barnabás szül: Miskolc, 1994. 01. 31.
> Márton szül: Miskolc, 1998. 03. 19.
> Domokos szül: Miskolc, 1999. 05. 19.
> Zoltánról csak annyit tudok, hogy most 33 éves , március 28-án lesz 34 éves.
> Imiről annyit tudok, hogy 1975. március 8-án született Csányban.
> A 11 évvel fiatalabb srác Kemenesalján lakik, de most Londonban dolgozik. Ő 1985. március 10-én született. Ennyit tudok róluk, ami konkrét.
> Ha tud nekem egy kicsit segíteni, azért nagyon hálás lennék!
> Ha mégsem, akkor is köszönöm, hogy szánt rám az idejéből!
>

> Mégegyszer köszönöm a figyelmét! Legyen szép a napja!
>
> Szívem minden szeretetét elküldöm Önnek!
> Tisztelettel és szeretettel: Betti

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.01.25. 13:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Üdvözlöm Kedves Szilárd!

Őszintén szólva álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan fog válaszolni! - amit nagyon-nagyon meg is köszönök!!!
Végülis vannak gondolatok, amelyek már valahol szöget ütöttek a fejemben...
Az internetről tudtam leszedni a földrajzi koordinátákat, amiket kért.

Kistérség: Mezőcsáti
Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Földrajzi koordináták: É 47° 49' 24.75" , K 20° 54' 10.09"

Annyit szeretnék a válaszához hozzáfűzni, hogy csak akkor volt más kapcsolatom, amikor a férjemmel már nem volt köztünk semmi. Amikor már külön életet éltünk (igaz még egymás mellett)!
A pénzemet csakis azért kötöttem le, hogy akkor biztosan meglesz és "nem folyik el".

Igazából a döntésem már megvan egy ideje! Azt mondtam, hogy ha férfi lesz az életemben még valaha is, akkor az csakis az exem lehet. Mivel nem akarok kapcsolatot már, akkor mindegy, hogy hol vagyok, de a gyerekeim boldogak lennének, hogy az apjuk mellett vannak. Csak az a problémám az egésszel, hogy tudom jól, hogy a férjem soha nem tud felülkerekedni a bekódolt eszméin. Ő azért nem bízik bennem, mert azt hiszi, hogy egy másik férfi miatt váltam el. Pedig ez nem igaz!!! Azért váltam el, mert magunkra hagyott és "nem törődött" velünk! Meg az ital miatt! Sosem álltunk első helyen az értékrendjében. Ott a barátok és az ital állt! :( Én hűséges voltam hozzá. És most is az vagyok, amióta meghoztam a döntést, hogy újra együtt legyünk. Amikor különköltöztünk, akkor volt "kapcsolatom" azzal a sokkal fiatalabb sráccal, de nem jártunk együtt... csak lefeküdtünk egymással 4x. Én ugyan szerelmes lettem, de mégis maradt inkább baráti kapcsolatnak.
Végülis ennek talán nincs is jelentősége.
Higgye el, nem vagyok rossz ember! Nem vagyok férfifaló sem. Hűséges típus vagyok! De azt nem bírom, amikor semmibe vesznek!
Nincs pénzem, de ennek ellenére adok a koldusnak. Vagy ételt veszek neki. Mindig ilyen voltam, segítek, akinek tudok a lehetőségeimhez mérten.
Most pillanatnyilag csak a gyerekeimre koncentrálok (meg a férjemre). Az, hogy gondolatban elkalandozok, az csak egy dolog....

Nagyon köszönöm a mellékelt csatolmányokat! Még ma elolvasom őket!

Nagyon hálás vagyok, amiért kevés ideje ellenére ennyi időt szánt rám!!! Köszönöm Önnek!!! Köszönöm a segítséget is! Hasznát veszem mindenképpen a levelének.
Már csak az jó érzéssel tölt el, hogy valaki önzetlenül "fordul felém"!

Jó éjszakát és szép hetet kívánok Önnek! Szeretettel: BettyKedves Betty!

Hát itt van az, amit ön még nem ért, és amiért tulajdonképpen, az intuiciója sugallatára, hozzám fordult, mivel én értek hozzá.
> Most pillanatnyilag csak a gyerekeimre koncentrálok (meg a férjemre). Az, hogy gondolatban elkalandozok, az csak egy dolog....
>
- Ez nem "CSAK EGY DOLOG" , hanem az az önök családja tönkre-menetelnének, illetve az ön anyagi jövedelem nélkül maradásának az igazi, de rejtett, spirituális oka. És ameddig ezt ön csak egy dologként kezeli, még az időben vissza menőleg is, és nem vezekel emiatt, addig én hiába próbálok önön segíteni, mert semmit nem fog érni az egész! A képzeleti és gondolati vétkezésnek ugyanis sokkal nagyobb a negatív sors-hatása, mint a testinek! És ugyanakkor a képzeleti pozitív tevékenysélgnek is. Ezt kell megértenie, mert különben az eddiginél is szegényebb lesz és végül a gyernekei is elhagyják és egy kietlenség lesz az élete. A női - családanyai mágikus képzelőerő százszor erősebb, mint a férfi képzelőerő, vagyis, ön hiába keni a dolgot a férjére, mivel ő mindössze eljátszotta az ön számára azt, amit őn a mégikus hatású képzeletében folyamatosan gyártott: úgy viszelkedett, hogy önnek oka és indoka legyen arra, hogy elválhasson és hogy így, "végre" konkrétan is szeretkezhessen más férfiakkal. - A női petesejtek nem véletlenül alakulnak ki a lányokban már az édesanyjuk méhében, és a nők egész élete során azok, nem cserélődnek, csak megérnek és menstruációkor eltávoznak, vagy megtermékenyülnek, nem változnak, miközben a férfi ivarsejtek folyamatosan cserélődnek! Ráadásul a Női petesejtek százszor akkorák és százszor összzetettebb képességekkel rendelkeznek, mint a férfi ivarsejtek! És ez így van a sors-teremtő, spirituális dimenzióban is! ÉRTI????!!!! - Ne kenjen többet semmit a férjére, amennyiben ebből a csávából ki akar jutni! Ehelyett fegyelmezze e képzeletét és alakítsa át a Mágiatanban leírtak szerint!

Mindjárt küldöm a horoszkópját is!

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.02.12. 19:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Emőke írta ezt az őszinte, általam öt hónapja várva-várt kinyilatkoztatást az http://www.oziris.org c. honlapon:


Kedves Szilárd!


A jelzők, amivel illetsz engem és viselkedéseket, hosszú ideig belém fojtanak még minden őszinte megnyilvánulást. Mindent, ami spontán módon, szavakkal és azokon túlmenően kijönnének belőlem, ha olyan helyen lehetnénk együtt, amely emlékeztetne arra a férfira, aki még egykor normálisnak tartott. Mit akarnál mondani a te ex feleségnek, akinek "mentális és idegi zárlatait" úgy tűnik, profi idegorvosként ismered, ha egyszer, mint ember és ember, szeretői és szülői kötelékeinken túlmenően, találkozhatnánk?

Te, aki állítólag jobban ismersz saját magamnál, miért kérded, hogy mi történt velem a Szűz havában? Elindultam női-férfiúi (szeretői-szülői) rendeltetésem beteljesítése felé. Minden irányváltás és tudat-szint váltás a Halak-Szűz karmánál egy intenzív (időszakos) őrülettel kezdődik, mert a létnek, ezzel a sorsprogrammal, amivel születtem (Lilith-Jupiter a Rákban és a VIII. házban), gyökereiben kell megújulnia. Ott lent, a fantázia és érzés, vágy és ösztön-világban kezdődött el a valódi újjászületésem.

A racionális "reakciók"-hoz szokott szemed nem talált semmit, ami abban az Emőkében tarthat, akit te megszoktál. Hogy miért járt a "Béla-jelenség" (juhhé, egy másik férfi... :mmm ) olyan drámai, irracionális reakciókkal a részemről, hogy válás lett belőle? Mert magamat nem akartam becsapni többé: a szerelembe szerelmes nőt. Többé nem akartam azt hazudni magamnak, hogy ez a téma nem érdekel. Hogy nem akarom a személytelen, kéjsóvár, csábító, steril Nőstényt megismerni, meglátni és annak műveit végre igazából feláldozni az Asszonynak. Mert attól, hogy anyává váltam, a szeretői lényem nem született újjá, csak egyre mélyebben süllyedt az örvénybe.

Mit tudsz te erről a kezdetben csak sterilen csábító-izgató, egy személytelen, öncélú élvezetvággyal, biztonsággal kacérkodó, szeszélyes Nőstényről, és arról, hogy hogyan, melyik férfi karjaiban jön el számára az a pillanat, amely megsemmisíti az ő műveit? A személytelen, gátlástalan önzést, a rombolást, a csalást, az árulást, a viszályt és a káprázatot, gyűlöletet, a szenvedést? Mikor fogadod el azt, hogy olyan beavatást adtál a számomra, ami félemberré tett: egy gyáva szeretővé, aki saját árnyékától is megremeg. És félelmeit épp az "anyai erkölcsisége" alá rejtegette hosszú éveken át. Most szembenéz velük sorjában. Nélküled. Mert csalásaim elvágtak a szívedhez minden utat. Nem nézhetek többé tisztán a szemedbe. Nem szólhatok semmit.

Az ide vonatkozó értelmezéseimet a hét végén megírom, de siettem ide átmenteni ezt a várva - várt, tiszta és becsületes őszinteségi gyöngyszemet, nehogy időközben kitörlődjön.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.02.12. 21:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Emőke második levele Lindának 2OO9 szeptember első napjaiban.

A spirituális levezetésem nyílván túl patétikusra és misztikusra, esetleg megint vallásosra sikerült, azért nem találod benne a csíziót. Akárhány személynek átadhatod, a levelezésünket, ez már majdnem egy új női táltoslista, tök élvezem. Nyílván, hogy balhé lesz, ha a pasik beleütik az orrukat, mert ahol sok nő van, őszerintük csak "pina-szag" van, vagy halszag, mindegy. Inkább legyen balhé, mint, hogy ezt a sok szart magamban hordjam, mert már tényleg szeretnék rendet én is az életemben.
Nyílván hogy nem árt kibeszélni a párod fütyijét, bármilyen húzósnak tűnik, nem vagyok őrült, nem erről fogtok beszélni, azt bízd csak te az isteni igazságra. Nyugodtan szeretkezhetsz a férjeddel, sőt, tedd meg, akkor is, ha nem kívánod, amíg kezdeményez. Tudom, hogy nehéz, de a kiegyenlítődésnek meg kell történnie, ahogy csak lehet, minden szinten. Többször hallottam ezt a dolgot, amire Bekker is hivatkozik, én is inkább férfiaktól. Nekik valóban könnyebb ezt a dolgot megcsinálni, de a csalás az csalás. Nem a testi csalással van a baj, mert az tényleg édes kevés, hanem a lelki-szellemi csalással. Az nagy gond, ha gyűlölöd az anyádat. Én megbocsátottam az enyémnek és azóta nem hiányzik, de ha felhív, attól se gyulladok be, úgy mint eddig, én pedig nem keresem vele a kapcsolatot. A gyűlölet összeköt. Sok mindennel összekapcsol. Szóval, nagyon kellemetlen, amikor osztozni kell a párodon valakivel. Az a gond, hogy a házasság és a család szentségébe tényleg nem kaptunk semmiféle beavatást. Magunktól kell rájöjjünk, hol a villanykapcsoló és azután meg a rumlit elhordjuk az ős-emlékezet-raktárunkból, hogy legyen hely benne a napi dolgainknak.


Ezek a csalásos sztorik variálodnak, ha ilyen három-négy-tökű pasasod van, akkor nincs ami csinálni. Variálja szegény, hogy melyik nőbe melyik fütyijét dugja be. Vagy egyet csinál belőle és azt oda dugja be, ahova törvényesen jár (nem félve attól, hogy milyen élvezetről marad le ezáltal), vagy pedig életed végéig, amíg le nem konyul neki, ezt fogjátok variálni. A baráti és szeretői viszonyok összekeverése az nagyon jellemző rám, ebben specialista vagyok. Nőben viszont elég rondán néz ki. Hogy István miért csinálja, azt nem tudom. Valamiért, azt a nőt, ami miatt Csillára bukkik, te nem tudod egyelőre megadni neki. De ne keresd azt, hogy most ki fölött kell ezért ítélkezni, ki a nagyobb kurva és miért, mert nem az embereket, hanem a szituációt kell megítélni és főként magunkat és nem szenti-mentálisan. Ezért nem ártott volna a Csillával is váltani pár szót, mert minden információ fontos, nem szabad finnyáskodni. Egy fontos dolgot már tanultam a krízis-helyzetekről: krízis-időkben minden (sz)aranyat meg kell nézni és le kell tisztítani, lássuk csak por van rajta, vagy tiszta szar az egész. Nekem úgy tűnik, igen idealizálod a párodat. Anyádat meg lerondítod a sárga földig, de ha ki kellene dobnod, beparáznál. Nyugodtan elválhatsz, a házasságok az égben köttetnek. És azt, amit ott az égben kötnek meg, azt hiába próbáljuk szétválasztani, mert úgy sem sikerül, a fontos kötelékek papír nélkül is megmaradnak. Válás után, ha lesz, kétféle variáció lehetséges: nincs törvényes kötelék, de együttéltek, mint a Kozma család. A tét így nő, mert ki ki a saját szakállára kurválkodik. Ha marad a szent papír, marad a büszke és gőgös szent-család ideálod, amit erőltetsz. Ami, ha nem állsz a sarkadra, vagy igen a sarkadra állsz, vagy bejön, vagy nem. A szerelmi idill, főként ha termékeny kapcsolatról van szó, közösen nevelt gyermekkel az viszont nem tartható spirituális tudás nélkül. A férjed nem tud, nem akar téged spirituálisan megtermékenyíteni, ezért próbálkozik a maga kis Magját bevinni más nőkbe, ahová lehet. Anyádban azt a lényedet gyűlölöd, amelyet még nem értettél meg egészen, ezért nem tudod elengedni. Vedd komolyan a vezeklést, de ne kezdj neki addig, amíg úgy érzed, valami hülyeségbe akarlak belerántani. Vezekelni tudni kell, enélkül nincs spirituális élet. Mi a XXI-ik század megváltás előtt álló lelkei vagyunk. Nem finnyáskodhatunk a módszerekben. Tenni kell a jót, hittel, szenvedéllyel. A kérdés az, hogy el tudjuk-e dönteni, mi a jó? Nyílván az, ami éber és igaz.

Nem tudom, mit írjak még neked Linda, már nagyon közel jársz, szerény véleményem szerint. Kár hogy nem jöttetek el a táborba, nekem nagyon hiányoztál. Nem kell Szilárdot kerülni, mert tudja ő, amit tud. A stílusa kicsit kimerítő néha, de amit megmond, az meg van mondva. Most a Karnevál egyik részlete ugrik be, ha nem haragszol, még bemásolom, aztán folytatjuk, ha belenéztem a képleteitekbe.


Hamvas Béla: Karnevál

"Tilos? A táblát elrúgom. Mi az, hogy tilos? Tilos volt a szeretőmhöz menni, mégis mentem. Tilos Istenhez menni. Ha tízezerszer is tilos, akkor is megyek, mert hozzá akarok jutni. Őrület? Hát jó, legyen őrület, most ilyesmi nem tud érdekelni. Szentségtörés? Bűn? Legyen. A létrán fel akarok jutni, és ebben engem még az angyalok serege sem fog megakadályozni. Meg kell ölni az anyámat? A fiamat? Nem nagyon szívesen, de az árnyalatnak most jelentősége nincs. Ezek igazán fontos pillanatok. Ez a vallás. Úgy látszik, erőszak nélkül nem lehet. Jónak lenni? Kérem, erről a poshadt jóságról ne is beszéljenek. Semmiféle langyos jóság még senkit sem vitt Istenhez. Ahhoz, barátom, szenvedély kell. Az útból még az angyalokat is el kell zavarni. A fiadat és az anyádat meg kell ölni. Ahhoz őrület kell, a szerelem hozzá képest krumplileves."

Kicsit durva, de szerintem van benne valami. :-\ ...

3.) Kedves Linda!

(Vigyázz, mert most kivágjuk a biztosítékot. Élvezni fogod, minél jobban szenvedsz. A sötétben csinálni nadon jó. Szóljon a paplan alatti ének! Megköszönném az elektromos reagálást - Igen, igen, akarjuk a sötétséget...hurrá)

I. felvonás:

Elolvastam a másik leveledet és ezt is, közben nem volt időm veled-veletek (Kettőtökkel, kettős életetekkel, bmeg, nyisd ki a szemedet) gyakorlatilag gondolkozni, a magam dolgain agyaltam, miközben hihetetlen erőfeszítések árán (nyílván ilyenkor több napos alvási zavar, étványtalanság, stb.), kimentem a tóhoz ma is a lányokkal Szilárdhoz, és megtettem, amit elvártak tőlem, fürödtem velük, karatéztam, kicsit naplózni is sikerült. Közben akkor kicsi lépésekben a saját szemetemből most, ha tetszik, ha nem, belédbaszok. Nem tudom, mit tudsz a Nap-Hold együttállásról és a telihold-újhold ciklusok spirituális jelentéséről. Én ezen kozmikus lét-dráma alapján olyan mély sötétség-szálakat sikerült kibogoznom ezen kozmológiai létciklus segítségével, amely a Skorpió Aszcendensem aktiválódásához lehet, hogy tényleg hozzájárult, én egyelőre, mint látod, az Uránuszom pörgését érzékelem, táncol a kis Világ-ringyó. Tehát elvileg nem lehetek megbuggyanva, de hatalmas erőfeszítésbe kerül értelmesen szer-elmes szer-et-ő-nek lenni, valami furcsa kiegyenlítődési játék folyik köztem és a párom között, amelynek a tanulságai, úgy érzem, rajtatok is, és talán még sok emberen segítenének. Az analógiákat keresem, amelynek a segítségével formába önthetem értelemesen az inspirációimat. Egyelőre csak a léhaság művészete áll a rendelkezésemre, pass... :-( , holnap jöhetnek a tudományok

(Ja, mert ahol Én VAGYOK, amíg meg nem gyűlölitek magatokat, nem jöhettek oda. Ehhez pedig tűűűűűűűűz és vííííííííííííííííííz kell. A szentségit. És akkor is, ha elindultatok volna közben, figyelmeztetek mindenkit, hogy Én, a Fiú benne vagyok az Atyában és az Atya, bennem van és ő az, aki küldött Engem. )

Szilárd ma azt mondta, az utóbbi írásaim alapján aktiválódott szerinte a napokban a Skorpió Aszcendensem. Én nem tudom, mi történik velem, de ez az Oroszlán hónap életem legfurcsább és legboldogabb nyara volt. Még nem tértem magamhoz az élményekből, egy olyan valóság-showba kerültem azok hatására, ahová sok embert szeretnék elhívni, ha kell, színésznek, ha kell, nézőnek, de akár műsorvezetőnek is, miért ne, a kurva életbe, csinájunk valami szépet. Merjünk nagyok lenni végre. Írni fárasztó a számomra nagyon. Mp3-as fájlokban könnyebb, viszont abban sok az érzelmi-misztikus utalás, csúsztatás. kissé lírai alkat vagyok, bocs. Mindannyian vágyunk valamire, ami nélkül élni értelmetlen és üres. Emberi kapcsolataink egy tanító-iskola a nagy kozmikus lét-drámáról, a Nap és a Hold szerelméről, az abszolut isteni kiegyenlítődésről. Ezekről a dolgokról gondolkodom mostanában rendkívüli intenzivitással, hogy mennyire intenzív és pörgő, furcsa asszociációk jönnek be, azt nehéz leírni, megfogalmazni. Amikor letisztázódik bennem minden nagyjából, elkezdem összeállítani a Nő mágiája című esszém alapján a következő könyvemet (természetesen, miután a Beavatás az anyaságba című kötetemet felújítottam és befejeztem, hajaj, sok a munka, sok a gond- olat). Ezzel az égi melóval nagyon régóta tartozom magamnak, a Vétekbe öltözött Szent Asszonynak, igen, annak az Istenszülő Boldogasszonynak, hogy megírok mindent, amit a Szerelem és Termékenység istennőjéről civilizációs konjunktúrától függetlenül, emberi értelemmel felfogható, és talán még azon túlmenően is. Bár nagy kockázat, amikor őrültnek néznek, vagy eretneknek, ahogy te mondod, én a bigott vallásosság bélyegét kockáztatom. És sok belső szenny lelepleződésére értek meg, csajok, az idők, amelyet nem bírok már magamban tartani tovább, valahogy úgy vagyok ezzel, mint Karinthy Frigyes a titkával, amit nem mondhat el senkinek:

http://www.youtube.com/watch?v=OEHtV42kjN0&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=tACzy4Bq ... re=related

Segítsetek, kedves barátaim. Azt kérted, Linda, segítsek látni. Én látok, de nem tudom nektek megmutatni.
Egy látó asszony, aki szeret és azt teszi, amit akar. Úgy-e nem könnyű meglátni? Megszeretni? Első látásra szerelem, jaj, azt az Egy-et...vagy csak azt ne...
Hol keressem a szemeiteket, hogyan kerestessem meg veletek a szemeiteket?

Nyisd ki a Szemed, nézz körül és láss, ma minden más
http://www.youtube.com/watch?v=uOdzXQ8U ... re=related

Nyílván, érthetően, ki van már mindenki. Fasz ki van ezekkel a pasi-ügyekkel. Mindenki bolond, csak ÉN VAGYOK egyedül.
Én egy művész-szerelemből fogantam, amilyen valóságba beleláthatsz az én szemeimmel, azt úgy neveztem én, hogy lét-szerelem. Szóval, művész-lélek vagyok, az én életem művészet, vannak benne drámai pillanatok. Az a szerelem, amelyikből viszont ÉN VAGYOK, olyan virág, amelyik soha nem hervad el.

"Amikor a Kettőt eggyé teszitek, a férfit olyanná, mint a nőt, a nőt olyanná, mint a férfit, hogy a férfi ne csak férfi és a nő ne csak nő legyen, hanem mindnyájan egyek legyenek, akkor mentek be a Mennyek Országába.

II. felvonás:


Te hiszed azt, Linda, hogy van igazság a szerelemben? Mert anélkül soha nem fogod megtalálni. "Keressetek és találni fogtok".

http://www.youtube.com/watch?v=RrWvZE9F ... re=related

Válassz, vagy válj
http://www.youtube.com/watch?v=mwzZRJex ... re=related

Mert az éberek világa közös, de a kábultaké sokféle
http://www.youtube.com/watch?v=nzuoHaM4 ... re=related

A Mennyei mennyegzőn, ott a Mennyasszony és a Vőlegény
http://www.youtube.com/watch?v=956OYHsEjWM&NR=1

A Gyermek megszületik, az Asszony boldog
http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc

A lajtorja változik, közben a lélek is, amelyik szaladgál rajta, de az út föl és le ugyanaz:
http://www.youtube.com/watch?v=4kc1ZWCC ... re=related

Engedd üdvözülni azt a rohadt Lala-kurvát, hagyd azt a hiper-realista mélabút
http://www.youtube.com/watch?v=JsScatW5 ... re=related


Hidd el, hogy ez a női agyvelő
a legnagyobb csodákra képes
képzelj el egy korcsolyát, Drága Szűzem
http://www.youtube.com/watch?v=_5cUZmHZ ... re=related

Dobd el az Istvánkát (Ödönkét) és lásd Istvánt, a Királyt, a nagyfarkúúúúúúút
mert

"Ez lesz az a nap, ha ez az az év,
A legutolsó állomás,
Hagyd el a vizet, hajód repül,
Tejfehér köd száll le rád,
Átváltozol és átváltozott a táj,
Megváltozott örökre már"

Ne mind szabdald a valóságot, mert hidd el, rád szabták ezt a lélek-(sors)ruhát,
áldott vagy Atyám-Anyám és áldott általad és benned mindenki.

Kész vagy már? jöhet a Milarepa-verzió?
http://www.youtube.com/watch?v=AV3dAbrB_6w&NR=1

és én nézem csak nem tudom melyik szememmel
Amit a szem lát és amit a szemben látok, azonos

Dobd el már azt a kibaszott konyhagyeplőt
http://www.youtube.com/watch?v=uTIF03RkOLg&NR=1


Finálé:

Valami végetért, valami elkezdődött. New World Order. Új Világ Rend. A jelszó éberség. Ezzel a kóddal előled minden sötétség kitér. De jaj neked, ha ezt a jelszót feltörted. A Mennyországba erőszakkal nem lehet bejutni. Lefagy a mennyei net-buli, égünk a pokolban. Ahhoz éber Fény és Szeretet szükséges. Mert ÉN VAGYOK A VILÁG VILÁGOSSÁGA.

Képben vagy? Képes vagy rá? Képzeld, csak úgy mellesleg, megsúgom a Titkot: a (kép)műsor-rendező képességeink kibontakoztatása képtelen képzelgéseink képtelen helyzeteink kibontakozásának a függvénye
Ok, akkor most a nagyszerű Kecskés Kriszta következik
http://www.youtube.com/watch?v=uTIF03RkOLg&NR=1

Veszed az adást? Igen? Hát akkor, KALANDRA FEL, FEL A VITORLÁKKAL!
Arany- osak vagytok, lányok, fiúk, imádlak benneteket.

De arany-üzletről kérdezzük Szent Margitot
http://www.youtube.com/watch?v=W95F_mK0u68

Akarsz még szenvedve-szenvelegni? Támolyogva-tévelyegni? Fogd már fel, hogy Te döntesz, vagy dönt a sors, mert rendnek kell lenni
http://www.youtube.com/watch?v=W95F_mK0u68

Éljen, aki meg meg nem holt


VÉGE, KIJÖTTÉL A KURVA ÉLETBŐL, DE BENT MARADTÁL A BOLDOGASSZONY-LÉTBEN. Hála legyen , hála mindörökké.
Jöhet a Hare Krisna, bazd meg anyádat, te szűzkurva kékharisnya
http://www.youtube.com/watch?v=W95F_mK0u68

Üdvözlégy, drága Gyermek, nézz körül bátran, itt szeretnek, légy bátran minden, ami Van. Mert amit az Égben megköttetik, az meg lesz kötve itt a Földön is, amit az Égben eloldatik, az el lesz oldva a Földön is. Légy a tiszta Lélek. Mert aki a Lélektől születik, élő víznek folyamai áramlanak az ő testéből.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.02.12. 21:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Emőke!

Nehogy azt hidd, hogy emiatt az általam nem is 2OO9 szeptember 13-tól, hanem tulajdonképpen 2OO8 agusztus 16-tól (Emlékszel, amikor abban az emlékezetes 15O fős Hargitafűrdöi misztikus táborban – amelyben az édesanyád megélhette az első szívinfarktusát - történt megvilágosodásod után, fogtatd a két kicsit és –akkor is csalva... – azt mondtad a nagyanyádnak, hogy le mentek Csíkszentgyörgyre, de ahelyett ki jöttetek a táborhelyre és néhány órás beszélgetés után már szeretkeztünk és más nap az újra egyesülésről beszélgettünk. ) várva várt őszinte és tisztességes kinyilatkoztatásod miatt haragszom rád, vagy az abban elmondottakért elítéllek. Látod, te mind hajtogatod, hogy nem ismerlek (És be kell ismernem, hogy az általam tanult klasszikus asztrológia által nyújtott, a Rák-Lilithre és a VIII. házban található karmikus pontok által jelzett igazi jelentéseire és veszélyeire vonatkozó, teljesen hiányos információi miatt csakugyan „ennyire”, amit itt voltál végre bátor és gerinces magadból megmutatni, tényleg nem ismertelek!), de engem viszont, aki előled soha semmit magamra vonatkozóan - de legalább is a semmit nagyon megközelítő keveset – nem rejtettem el, a guta kerülget ilyenkor azért, hogy te vajon mi a csudabogárért, ismersz engem ennyire félre? De tényleg? Hát bántottalak-e én, akárcsak egy fél szó erejéig 1999 augusztus 18-án, vagy azt követően (Nem mostanában és nem úgy két évvel erre felé tehát, amikortól el kezdted tenni magadat, hogy erről a konfessziódról megfeledkeztél!) amikor az 1999-es nyári táborunkban nagy sírások közepette és kétségbe esetten el mondtad, hogy a Jupiterrel együtt álló Rák-Lilithed azt is jelenti, hogy titokban állandóan sóvárogsz arra, hogy velem, illetve az aktuális pároddal kibabrálj? (– Persze, már akkor is, szó kimondó ember lévén, ennél sokkal plasztikusabb kifejezést használtál...) És bántottalak-e, valahányszor végre el mondtad nekem az igazat? Nem-e könyörögtem és rimánkodtam hát eleget a tavaly is, hogy mondj el mindent szépen és egy értelmes asztrológushoz méltó – megfelelően arról, hogy mi történt és mi miért történt a Ledzion ügyben, amikor is, a jelen konfessziódból már teljesen érthetően, magad voltál az, aki „köszönő” (Tudattalanul, vagy tudatosan, de voltaképpen: Csábító) leveledet meg írtad a kokós gurunak?
Nem kértem-e, hogy amennyiben félsz azt szemtől szemben nekem el mondani, akkor legalább menny el egy paphoz és annak gyónd meg, annak érdekében hogy alakulhasson ki egy objektív nézeted ezekre a lelki és szellemi problémákra, vagy egy jó pszichológushoz, és ha azt sem, akkor legalább az anyáddal (Az ellenségemmel!), de beszéld ezeket valakivel meg?
Nem, és nem, egyáltalán nem haragszom amiért ezeket leírtad és nem is nézlek le és nem is ítéllek le, és nem illetlek azon vágyaid és „tulajdonságaid” és megoldási elképzeléseid miatt, amiket itt leírtál, semmi féle jelzőkkel, de nagyon – nagyon haragszom és nagyon felelőtlennek tartalak (Ismétlem: nem ezek miatt a prímér és rend kívülien erős szerelmi – szexuális vágyaid és sóvárgásaid és a teljesen rossz és téves beteljesítési – feloldási lehetőségekre vonatkozó elképzeléseid miatt!) amiatt, hogy ismételten és számomra teljesen értehetetlenül engem félre ismerve, ezeket te nem fedted fel idejében, vagyis, minimum négy évvel ezelőtt, amikor láttad és nagyon jól tudtad, hogy miért nem tudtad megszülni ide haza Rékát, de legalább három évvel ez előtt, tehát a Solyka-botrány kirobbanása idején? Haragszom rád Emő és bűnösnek és szörnyen vétkeznek tartalak, amiért asztrológusként(!!!), ezen ostoba és teljesen indokolatlan, hogy ne mondjam: jogtalan titkolózásoddal veszélyeztetted mind a magad, mind a gyermekeink életét (Emlékszem, mennyire kétségbe voltam esve, sőt: meg voltam rettenve, amikor a levegőhöz jutni képtelen Turula - akinek az V. Házas Ikrek-Lilith plussz Vénusz-Mars együttállás az V. Házban: az anyának a romantikus szerelmi vágyai és kéjes szexuális sóvárgásai miatt átélt kettős személyi tudata kialakulására utalnak - hörgéseit először meghallottam, majd szerencsére észbe kapva, gyorsan hívtam a mentőt és rettegtem, hogy érjünk a korházba idejében: nehogy ez a gyermek is, a kezeimben meghaljon!) kockáztattad és ezzel minket évekig felesleges szenvedésekbe és engem felesleges félelemben tartottál!
Nyugodtan jöhetsz te ezentúl hozzánk, mert most, hogy ezt ki nyögted – vagy el sikolytottad, mint a Medárda szülése pillanatában? – végre, feloldóan és felszabadítóan és megnyugtatóan érthetővé lett számomra annyi minden, hogy azt te még csak el sem képzeled, és mélységesen hálás vagyok az Úr Istennek, akikhez öt hónapon át imádkoztam, hogy adjon elég erőt és értelmet neked ehhez az őszinteséghez és holnapra már egészen biztos, hogy úgy leszek ezzel én is, mint szülés után az anyák: lefelejtik a szülési alatt és előtt megélt szenvedéseiket, mivel ott a karjaikban az őket mindenért kárpótló eredmény: a gyermekük, akinek életet adtak a mélységes szenvedéseik árán. Igaz, nekem ettől nem lesz a karomban egy gyermekkel felérő érték, de ott lesz a lelkemben az utóbbi évek egyes hónapjainak és heteinek A LÉLEK ÉS SZELLEMSORVASZTÓ és test-betegítő, néha mintha meg szűnni nem akaró, nyomasztó légkörétől való teljes, VÉGRE TELJES(!!!!) MEGSZABADULÁSA!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 48 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO