ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:11

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.03.25. 14:15 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
A bölcsek köve,

Avagy a lótuszkehelyben ragyogó ékkő csodája

Az örök kezdettől bennem van az éberség boldogsága és én az öröklét boldog ragyogása vagyok, mert én vagyok az isteni Én határtalan világossága, és én vagyok az örök osztódó-sokszorozás csodálatos álma, amiként én vagyok élet-forrás világokat szülő alanya és tárgya,
és e pulzáló ragyogásban én keltem a határtalan teremtés-vágyamat újra és újra, hogy
ragyogjon örökké az isteni boldogság és lehessen fénye a létezést szülő öröm-éberségnek.

Én vagyok, aki ebben az ős- boldogságban ragyogok, és én e boldogság határtalan ragyogása vagyok. És e ragyogás boldogsága a mágikus szeretet-magomban él és a fénymag-tudatomban boldogul: Ő, az Én, és Ő a külső és a belső nyugalom-edény, amiben az örök-szeretet galaxisokat teremtve áramol, és amiben én önmagam vagyok a kezdet és a vég, mert én az isteni magomban a teremtést életre-szerető nyugalmas rajongás vagyok.

A derűs bolondságban lakozó öröklét-tudatom az, az életforrás ami, örökkévalón és mindenhatóan az egyetemes egységben buzogva anyagot és életet teremtve, lüktetőn felragyog. Ez, a teremtőn ragyogó, nyugalmas Én-tudat az Én-boldogságban van és ez a Boldogság a határtalan öröklétnek az önmagát tápláló teremtő magjában van, tehát én is a teremtő-megváltó őserő magjában vagyok és a teremtő is Én vagyok, mert mindig az örök teremtésben él az, aki örökkévalón Én vagyok. Az örök boldogságban lakozó Én hozza létre folyamatosan a boldog öntudathoz szükséges életet és az áldott életet, amelynek a fény-szerelme mindent ami volt van és lesz a létben és az anyagban is, örökre egybefog.

A megváltás a boldogságért van és a teremtés a megváltásért van. Minden anyagi és anyagtalan boldogság feltételt és boldogság kelléket tehát, én, és az abszolút ősi Boldogság hoz létre előbb én-bennem, majd én-velem. Ezért nincs semmi más a teremtésben, nem létezik semmi, és senki olyan, mint, amitől, és akitől félnem kellene, olyan erő, hatalom, vagy lény, vagy másik Én, aki nem ebben a boldogságban van, és amitől egy hajszálnyit is félnem kellene, és akire még annál is kevesebbet, de haragudni kellene. Nincs, mert nem lehet ilyen ellenség sem kint, sem idebent. Haragudni magamra, a magomra, a ragyogva teremtő boldog önmagomra? Tehát a szeretetre? Vagy a szeretetet Boldogsággá változtató a fényre? Az egyetlen valós értelemre? Az egyetlen szeretet magomra, aki Én vagyok az örök boldogságot szeretetté szelídítő határtalan fényben, haragudni? Nem lehet. Amit lehet, az a boldogság ragyogásának és a ragyogó boldogságnak az örök és folytonos átélése, az arany öntudatom határtalan megszülése és átélése, úgy kint, mint idebent.

https://www.youtube.com/watch?v=_CBAkKM ... tion=share

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO