ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - nem veszélyes asztrológus (Győződj meg, ne óvakodj!)

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.07.19. 22:20

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 104 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.01.07. 13:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Katalin!


Üdvözlöm szeretettel az Astrologos-on!
Valamint, köszönöm a megtisztelő bizalmát, és nagyon nem szeretném, ha a következő kiigazítás miatt kényelmetlenül érezné magát, már csak azért sem, mert úgy vélem, hogy bátor és nyilt ember létére, a saját nevével jelent meg a Logos-on!
El kell mondanom viszont, hogy az, az alapkoncepció amiben én és a csapatom dolgozunk, merőben ellentétes a jósolgató asztrológia koncepciójával, vagyis, mi nem teszünk a jövőre vonatkozó jóslatokat, mert amennyiben azt komolyan gyakorolja valaki, azzal el veszi azoknak a személyeknek a szabad akaratát, akiknek jósol, mivel a jóslásnak önbeteljesítő ereje is van (Lásd a Placebo hatást!) vagyis, amit a jósok tesznek az közönséges fekete mágia, amennyiben viszont nem végzi komolyan valaki a jóslást (Ami egyébként még mindig a jobbik eset!), akkor egyszerűen szélhámoskodik.
Önt viszont egyáltalán nem érheti vád, amiért ezt nem tudta, mert az általános nézet az asztrológiai - asztrológusi tevékenységgel kapcsolatosan, sejnos, még mindig a jóslási funkcióhoz igazodik.

Kérem szépen tehát, kedves Katalin, hogy egy kicsit nézzen jobban körül a portálon található válaszok között, illetve az itt olvasható tanulmányok között (Tanulmányok, Kauzális Asztrológia), és amennyiben van valamilyen, önt esetleg aggasztó komoly gondja, akár a párkapcsolatában, akár a munkahelyén, illetve a hivatásában (Helyes hivatásválasztási kérdések, illetve kétségek pl.), vagy a gyermekével, esetleg gyermekvállalással kapcsolatosan, írja le a gond, vagy probléma jellegét, és én feltárom annak a rejtett és az igazi okát, és ugyanakkor meg adom a feloldáshoz - megoldáshoz vezető, gyakorlati lépésekre vonatkozó asztrológusi tanácsaimat.
Remélve, hogy nem veszi ezt a válaszomat a probléma elől való kitérésnek, illetve, hogy az ártatlan tévedése feltárásával nem bántottam meg és ennek megfelelően, bátran és nyíltan tovább kérdez majd, maradok barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.01.11. 17:11 
Offline

Csatlakozott: 2010.01.10. 21:24
Hozzászólások: 1
Napjegy: nyilas
Aszcendens: nyilas
Jó napot Kozma úr!
Nem tudom jó helyre irok-e...
Nevem László. Születtem:1977.12.01. 10:30-kor. Szeretnék egy személyes horoszkópot. Úgy érzem nem sikerül semmi. Állásom elveszitettem nemoly rég. A bankok már keresnek engem. A távolság miatt sokszor törnek rám féltékenységi rohamok a páromra. Utolsó sorban, de nem utoljára: meleg vagyok.
Üdv és köszönöm.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.01.12. 09:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves László!

Az hogy a bankok keresik, bizonyára annak a következménye, hogy ön többszörösen megszegte a ciklus és a ritmus, valamint a fejlődés egyetemes törvényeit és olyan anyagi javakra (pénzre) tett szert különböző nagy méretű kölcsönök és hitelek felvétele formájában, amelyekért előzőleg nem dolgozott meg és amelyek nem voltak indokoltak és nem voltak összhangban az ön valós gyakorlati lét-szükségleteivel. Mivel erre ön nem volt képes ráébredni korábban, a hatás - visszahatás, valamint a kiegyenlítődés törvénye most működésbe lépett és igényli az ön ide vonatkozó öntudati felébredését. Ehhez, ennek a megértéséhez és belátásához, valamint a törvények által igényelt magatartás felvételéhez (A jóvátételhez és a kiegyenlítések elkövetéséhez) tehát még nem szükséges személyi horoszkóp.
Ami a féltékenységi késztetései miatti szenvedéseitől való megszabadulási vágyát illeti, kérem szépen elolvasni a személyi honlapomon található "A féltékenység metafizikája" c. tanulmányomat és abból kikövetkeztetni azt, hogy az ön (meleg) féltékenysége a jelen esetben, amikor egy olyan kapcsolaton belül éli azt meg, amelyben nem hogy nincs szó az utódok egészséges fejlődése féltéséről, de még a technikai (biológiai) lehetőség is teljesen ki van zárva arra vonatkozóan, hogy önök együtt természetes úton utódokat nemzenek, metafizikailag - vagyis kauzálisan, tehát az egyetemes megváltódás logikája szempontjából - indokolt-e ez a féltékenység? Mivel szerintem egyáltalán nem az! Vagyis, a féltékenység gyötrelmeitől való megszabadulás érdekében sem indokolt az, hogy ön a kauzális asztrológia alapkoncepciói szerinti személyi horoszkóp készíttetésére pazarolja annak a pénznek akárcsak a parányi részét is, amit a bankok - talán joggal! - vissza követelnek öntől! Félretéve tehát azt, hogy a kiegyenlítődés törvénye alapján önnek semmiféle haszna nem lenne abból ha olyan pénzből fizetné ki a horoszkópját, amiért nem dolgozott meg (Vagyis, ha nem hozott a horoszkóphoz való jutás érdekében személyes áldozatot) és meg vallom őszintén: én magam sem szeretném, ha engem ilyen érdemtelen úton megszerzett pénzzel szeretne kifizetni a munkámért, szóval, félre téve mindezt, fel merül még egy másik spirituális kérdés is az ön rendelésével kapcsolatosan. Éspedig az, hogy el tudna-e fogadni egy olyan asztrológiai feltárást és tanácsadást, amely azon az egyetemes törvények szerinti koncepción alapszik, ami szerint amennyiben az emberi individualitás szintjén a maszkulin princípiumot megtestesítő férfiak nem termékenyíthetnek meg biológiailag más férfiakat és a feminin princípiumot megtestesítő nők sem képesek biológiailag megtestesíteni a nőket, ez - a Hermészi logika alapján, ami szerint: "Ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van..." - logikusan azt is jelenti, hogy spirituális szempontból (Márpedig ez a megváltás lényege!) a férfiak nem képesek kiegyenlítődni a férfiakkal és a nők sem lehetnek valójában képesek kiegyenlítődni nőkkel?
Amennyiben tehát ön a fenti kauzális logika szerinti levezetés alapján, hajlandó belátni azt, hogy a többi karmikus determinációja mellett, önnek elsőként az un. "melegségét" is fel kell oldania és meg kell haladnia, akkor majd hasznát veheti egy olyan horoszkópnak amelyet én készítek és amely a fenti abszolút logikán alapszik, máskülönben semmi értelme annak, hogy ön pénzt adjon azért, vagyis a jelenlegi szorult gazdasági helyzetében áldozatot hozzon érte.
Remélve, hogy e kis alap probléma-világító tájékoztatómat nem veszi durva elutasításnak, hanem annak ami valójában: olyan pontosságra törekvő, objektív gyakorlati ismertetőnek, amely abban a reményben kelt, hogy ön nem azon kauzális vétküket-védve támadó, agresszív melegek közül való, akiket eddig megismertünk, és esetleg megkísérli az egyetemes törvények ismerete mellett, a sok éves gyakorló asztrológusi tapasztalataimon is alapuló kauzális helyzetfeltárásom tényleges (metafizikai) megértését, és le tudja abból vonni a pozitív (konstruktív) következtetéseket is, maradok tisztelettel: Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.01.12. 10:39 
Offline

Csatlakozott: 2010.01.11. 11:42
Hozzászólások: 6
Napjegy: szuz
Aszcendens: szuz
Kedves Szilard,

Nem tudom,hogy jo helyre irok,Kinga a nevem 1976 09 08an reggel szulettem,a ferjem 1980 02 07en szinten kora reggel ,pontosan nem tudom.13 eve vagyunk egyutt es egyre nehezebb,szinte birhatatlan...szeretnek valamit tudni a szuz es vizonto kapcsolatarol...sok a vita,nincs egyetertes,van egy 6 eves kislanyunk es azt hiszem rajta kivul senkinek nem jo ez igy.lehet neki sem,nemtudom.nem kapjuk meg amire szuksegeink vannak.o sem tolem,en sem tole...nincs lelki nyugalmam,biztonsag erzetem,nem tudom velem vane baj,vagy csak nem jon ossze a szuz es vizonto,vagy mi a csoda van.mas emberekkel felszabadult vagyok,jo kedvu,de vele nem tudok,es ez vissza is igaz...mintha gatolnank egymast.szerintem ha lenne batorsagunk elvalanank de egyik sem mer lepni,csucsulunk a sz..ban mert jo meleg,de egyre fennebb er,erzem lassan megfulladok.hianyoznak az erzelemk,erintesek....neki az elismeres..ordogi kor...ha a sors kepletembol valamit ki lehet ertelmezni erre vonatkozoan ,nagyon megkoszonom,barmilyen segitseget ha van ra lehetoseg.valoszinu hogy ez az allapot az egeszsegunkre sem lessz jo rovid vagy hosszu tavon belul,es ezt nem akarom,egeszsegben es boldogsagban akarom felnevelni a lanyom es elni az eletem ha mar megszulettunk erre a vilagra.bizva abban hogy talan lessz valamikor
"napfenyes "eletem vagy eletunk...nagyon koszonom valaszat.szep napot.Kinga


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.01.15. 13:38 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Kinga!

Erre a máshova is fel töltött kérdésére már válaszoltam azon a helyen.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.01.27. 14:31 
Offline

Csatlakozott: 2010.01.26. 15:46
Hozzászólások: 1
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Skorpió
Kedves Szilárd!
1971. július 28.-án születtem Székelyudvarhelyen 14 óra 34 perckor.
Örvendek, hogy az "éterben" önre találtam, nagyon rokonszenves a személye, valamint az is, amit csinál. Gratulálok a munkájához.
Én jelenleg Budapesten élek és szellemgyógyásznak tanulok (idén már megkapom az utolsó beavatásokat is - ha a fentiek is úgy akarják). Úgy érzem, a helyemen vagyok, mégis, a mindennapi életemben vannak kétségeim, hogy jól csinálom-e a dolgaimat. Még soha nem állította fel senki a személyes horoszkópomat, amiket a világhálón keresztül néztem, sokszor túl hosszúak és ellentmondásosak számomra (hiszen tűz-víz jegyű vagyok:-)). Nagyon tetszik, hogy az ön elemzései olyan rövidek és lényegre törőek.
Tisztelettel kérem, ha van egy kis ideje, szánjon rám is egy keveset, szeretném, ha segítene sorsfeladatom elemzésében, pontosításában.
Előre is köszönöm szépen, üdvözlettel Kaján Ildikó.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.01.28. 14:52 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Ildikó!

Köszönöm méltató szavait, megtisztelő bizalmát.

Kérésének semmi akadálya nincs: amennyiben személyi horoszkópot szeretne rendelni, éppen ebben a rovatban van egy erre szolgáló téma (topic), aminek a címe az, hogy személyi horoszkóp rendelési lehetőségek, és ott meg talál minden szükséges és részletes eligazítást. Ha valamit még sem értene, kérem írjon a kozmaszilard@gmail.com címemre, amit a rendelés esetén így is, úgy is, meg kell majd végül tennie. Amennyiben csak annyit szeretne, hogy egy problémájára reflektáljak asztrológusként, amiként az előbbiekben is tettem, kérem szépen írja le a problémát - konkrét kérdését - és adja meg az ön ész az édesanyja születési adatait, születési időponttal, tehát órával és perccel együtt.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.04.18. 16:40 
Offline

Csatlakozott: 2010.04.18. 14:55
Hozzászólások: 9
Napjegy: bika
Aszcendens: bak vagy vízöntő
Kedves Szilárd!
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire számít, és mit okoz az , ha a szülést valamilyen okból mesterségesen indítják be: pl. ha valamilyen komplikáció miatt , még ha a baba nem is akar még megszületni, nincs itt az ideje mégis elindítják a szülést, vagy kiveszik a magzatot.
Ilyenkor mi az ő tényleges horoszkópja vagyis sorsmintája, és hogy ez mennyiben befolyásolja a fejlődését?
Ez az én esetemben is fennállt, 1976 05 13-án 23 óra 45 perckor születtem Szolnokon, a perc nem biztos,
május 22-ére volt kiírva, de a magzatburok valamiért megrepedt, lehet hogy túlerőltetéstől, és így elkezdett folyni a magzatvíz, és így az anyámnak infúzióval beindították a szülést.
De vannak ennél súlyosabb estek is , de ez pl az én horoszkópomat mennyire befolyásolta?
Nagyon jók a tanulmányai, és minden nap olvasom és hallgatom őket, nagyon sokat tanulok belőlük.
Üdv:Niki


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.04.19. 14:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3815
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Niki!

Amiként egy különleges sorshelyzetnél, mind a tíz egyetemes törvénynek az összhatása érvényesül, tehát az illető személy horoszkópjából kiolvasható sorsprogramjának a baleset előtti lelki állapotával való összevetésből olvashatók ki az igazi okok és az un. törvényszegések, amelyek a balesethez vezettek..., - ugyanígy, a korai szüléseknél is, az anyai ági örökletes programok által is befolyásolt anyai mentalitás és az egyetemes törvények összeműködése, összejátszása vezet oda, hogy a gyermeknek korábban kell megszületni. Az illető (korainak képzelt) konstelláció tehát tökéletesen tükrözi a baba anyai ági és az anyától közvetlenül is át ment spirituális állapotokat, amelyek egyben az ő spirituális struktúrájának (karmikus meghatározódásának) a tökéletes tükre. Magyarul tehát: az a konstelláció, ami éppen akkor volt aktuális amely 15 - 25 perces időszakon belül megszülettünk, tökéletes tükre a spirituális struktúránknak (karmánknak is). Pl. az ön esetében, az anyának valamiért elege lett a tudomány által "terhesnek" is titulált állapotából, és ezért repedt meg a magzatburok idejekorán. Ez a tudattalan lelki kifáradás és a vele járó türelmetlenség, vagyis a vele járó "terhes" állapot elleni, rejtett (spirituális) agresszivitás viszont egészen biztos, hogy az ön horoszkópjában is jelentkezni fog, de nem biztos, hogy egy későbbi konstellációban is annyira egyértelműen látható lehetett volna. - Szóval minden összefügg mindennel, kedves Niki, nem történik semmi véletlenül, és a konstellációk sem állnak elé véletlenül, illetve, nem véletlen az sem, hogy egy bizonyos anyának a kauzális (tudattalan) képzeletvilágában (is) létrejött spirituális struktúra akkor születik meg, amikor gyengébb még a fiziológiai fejlettsége, mivel ez az állapota megfelel azoknak a negatív energiáknak, amelyekkel a terhességből elege lett édesanyja "ellátta" őt.
- Sajnos mind a misztikus, mind a vallásos humanizmus csődöt mond ezekben a kérdésekben. Mózessel szólva: "Az Én utam, nem a te utad! - Mondja a Seregek Ura."
Mellékesen: a tanulmányaimból igazából akkor lehet (személyesen és konkrétan - hasznosan tehát) tanulni, ha azok akik olvassák e tanulmányokat rendelkeznek személyi horoszkóppal is.
Remélve, hogy segíthettem, maradok barátsággal: Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2010.04.19. 23:23 
Offline

Csatlakozott: 2010.04.18. 14:55
Hozzászólások: 9
Napjegy: bika
Aszcendens: bak vagy vízöntő
Kedves Szilárd!
Köszönöm a válaszod, eléggé érthető volt, igen így már értem.De számomra ez a dolog azért nem volt egészen "triviális", mert nem hittem, nem gondoltam bele, hogy ilyen szoros kapcsolat van az anya és a gyermek sorsa között, hogy ennyire szinte ki van szolgáltatva az anyja akaratának és lelkiállapotának, ennyire egy vele.Az én fejemben ez úgy értelmeződött, mintha a gyermek egy teljesen önálló individum lenne, és csak annyi köze lenne az anyjához, hogy éppen benne fogant meg. Na jó ez egy kicsit így tényleg túlzás.Csak nehéz összeegyeztetnem , hogy tulajdonképpen a gyermek az anya tudattalanjában fogan meg és szerves egészet alkot vele.A gyermek az anya nélkül nem is létezne.(Sajnos nem voltam még anya, és ezt nem tudtam még megtapasztalni), az én anyámról meg csak annyit, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy ne tudjam szeretni.Ezért elkezdtem lázadni az ellen ahogy velem viselkedik, és hogy a másik két testvéremet, meg a nevelőapámat, hogy szerette, és engem meg úgy kezelt mint egy idegent, (amikor meg elkezdtem hinni istenben, akkor meg pláne) és így majdnem teljesen felemésztettem magam.
De mégis volt valami az életemben amibe tudtam kapaszkodni, erről most nem beszélek, de ennek köszönhető hogy még mindig itt vagyok, és elkezdtem gyógyulni.
Még lenne egy kérdésem hogy Ön szerint, miért örököltem ilyen negatív sorsprogramot?
Köszönöm a válaszát.
Üdv:Niki


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 104 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO