ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2021.12.01. 10:09

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 104 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.05.02. 11:34 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4164
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Nóra!

Köszönöm szépen mind azt, hogy egyből feltetted az általunk használt programmal készített sorsképletedet, ami megengedi számomra, hogy azonnal tudjak válaszolni (Remélem, nem veszed zokon a tegeződést, de a legnagyobb lányom több mint 10 évvel idősebb nálad, és ugyanakkor nem szokásom ezzel vissza-élni.), másodsorban a szavaid mögött érzékelhető bizalmat. (Remélem, nem rám - ránk haragszol, amiért a mi, egyébként a Hamvas Bélai életműre és a székely erkölcsi, tehát: életvezetési, életfilozófiai hagyományokra alapozott spirituális szemléletmódunk eltér a magyarországi misztikus - ezoterikus konjunktúra valóságlátásától :) )
Amit írok itt most hirtelen, vedd úgy, hogy nagyon megfontolt dolgok lesznek, és teljesen biztos az első "diagnózisban", még akkor is, ha ez túlzón egyszerűnek fog hangzani. Tehát a depressziód, az általad is felismert és beismert óriási nevelési luftok mellett - hogy ne mondjam: deviáns nevelés mellett, mert a saját gyermekeim sokszor mellbeverő "karmikus fogásait" is látva, nap mint nap egyre jobban meggyőződök arról, hogy a liberális nevelés, nem csak, hogy megnyomorítja az embereket, de esetleg még az emberiség kipusztulását is előidézheti hosszú távon -, asztrológiailag két okhoz köthető: ahhoz, amit jelent a 4. ház csúcsával együtt álló Kos-Lilithed, aminek az ereje ebben a pozícióban hatványozódik úgymond. Vagyis itt egy hatványozottan rejtett és mélyre lenyomott agresszióval járó, illetzve amiatt érzett misztikus félelemről és szorongásról van szó.

A második eleme, a depressziónak, az erős árnyék-én jelenléte, amit a sorsképletedben nem csak az IKrek-Sárfarok jelez, hanem a számtalan együttállás is. (Édesanyád számtalan lelki - szellemi, esetleg konkrét anyagi kettősséggel is küzdött a foganásod előtt, illetve a feloldásukat halasztva - fojtotta el önmagában, el egészen esetleg még odáig is elmenve, hogy a lelkében más férfi is volt az édesapád mellett, esetleg nem sikerült egy régi szerelmét teljesen elengednie, amikor te megfogantál.) Ez az árnyék-én tehát, vagyis a mindig dupla, tripla, tehát két irányú, vagy több irányú gondolkozásod tesz hitetlenné és innen jön a cselekvések megismétlési kényszere, hogy valamiben "legalább biztos lehess" hogy megtetted és azt tetted, nem valami mást. Most képzeljük el, ha a kettőt össze adjuk...

Nincs tehát amin csodálkozni a helyzeteddel kapcsolatosan, hiszen éppen arról szól a leegyszerűsített tradicionális nevelés, hogy a gyermekeket - kamaszokat hozza szoktatja, az egyértelmű lineáris gondolkozáshoz és cselekvéshez, és nem nyomorítja agyon az ezeregy alternatívával, amit majd felnőtt korukban kellene kitapasztaljanak és az alapján, ha szükségesnek találják, a szüleiktől kapott indíttatásokat kicseréljék, felcseréljék... Mondom, ez a demokrácia a karmájuk által vezérelt és nulla százalékos gyakorlati élettapasztalattal rendelkező kicsi világában, egyenesen kegyetlenség velük szemben, nem, hogy óriási felelőtlenség.

Mondom, ez így nagyon durván le van egyszerűsítve a számodra, de itt nem végezhetek el egy teljes feltárást, és a klasszikus asztrológiai magyarázatokat, azok hiábavalóságát te is ismered..
Mindebből, - Amellett rengeteg a gyakorlati önnevelési munka mellett, amivel vissza kell majd neveld magad az egyszerű, pragmatikus gondolkozáshoz (Sárfarok a 6 házban) és ami még előtted áll, a nem azonnali, de a hosszú távon biztos sikert hozó, egészsgesedési, boldogulási siker érdekében, asztrológiai szempontból, a a Skorpió szellemiségét lehet segítségül hívni, amivel oly bőven el vagy látva, mint én is. Nem szeretek haza beszélni és távol áll tőlem embereket meggyőzni arról, hogy a metafizikai ismeretszerzés és a kauzális gondolkozás a legszebb (De legalább is a legértelmesebb és a leghasznosabb hosszú távon!) dolog a világon, de ebben az esetben nem adhatok más tanácsot: Ha már tudod a klasszikus asztrológiai alapismereteket, menny tovább, itt a Logoszon is találsz ehhez elég anyagot, ott vannak a yutube-s felvételeink, és tégy meg mindent a kauzális életlátás elsajátítása érdekében. Ehhez persze elsősorban minimum egy beavatási - szintetikus horoszkóp kellene, amihez viszont, nincs pénzed. Itt két javaslatom . tanácsom van: Küldj egy levelet a kozmaszilard@gmail.com címemre és vissza köldök neked olyan anyagot, amit ha elolvasol és követed a tanácsait, ha másra esetleg továbbra sem, de horoszkópra egészen biztos, hogy majd lesz pénzed. 2) Egy egyszerű, általam írt kauzális analitikus horoszkóp-szövegre (7500 ft) csak kerül pénzed a következő napokban - hetekben, és ez mellé, ezzel együtt, olyan lényegi - külön eligazításokat is tudok adni majd (Persze ehhez kell majd az itteninél még részletesebb beszámolód, eset-önéletrajzod is), amivel biztosan elindulhatsz a normalizálás és a depis- gyógyszerek (Valójában kábítószerek) elhagyásának és végül a teljes egészségesedésnek - boldogulásnak az útján.
Várom tehát az e-mailt.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.05.03. 19:19 
Offline

Csatlakozott: 2016.04.29. 22:17
Hozzászólások: 2
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Nyilas
Kedves Szilárd!

Köszönöm szépen a gyors választ. :)
Küldök személyes e-mailt is a továbbiakban.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.15. 10:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4164
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Üdv Kozma úr! Azért szeretném megrendelni a nagyfeltáró horoszkópot mert szeretnék megszabadulni azoktól a dolgoktól amik a családom miatt visszahúznak. Elsősorban nem lenne probléma még szívesen is oda adnám teljes fizetésemet hogyha normáilis körülmények között élnék, de nem ez a helyzet és nagyából ez az oka annak hogy nem tudok kezdeni semmit, nem próbálkozok csajoknál, mert hogyan hozhaták haza bárkit is, ha én hányingert kapok amikor haza kell mennem. Mondhatni engem ebbe a nyomorék kategóriába sorolnak az emberek mert se barátok se nő, se semmi csak azért mert rossz helyre születtem.

Krisztián

Kedves Krisztián! A családunk a feloldandó, meghaladandó, de főként: pozitív képességekké átalakítandó karmánknak a tükre, akár mint szellemi - spirituális örökösödés (A régi család, amelybe bele születtünk), vagy mint át nem világított karmikus tulajdonságainknak a megjelenítése, amennyiben karma-oldás előtt, általunk alapított (nősülés, gyermeknemzés, stb.) családról van szó. Értem tehát, hogy mi a panasza.

Baráti üdvözlettel: Szilárd


Kedves Szilárd úr! És nem csak arról van szó, hogy rossz családi környezetben nőttem fel, hanem még az apám mondhatni be is zárt a 4 fal közé, mivel engem még még a játszótérre se vittek ki kisgyerek koromban, hogy ismerkedjek más gyerekekkel, meg soha nem engeddett ki mert, hogy agyonütnek a cigányok vagy valami. Különben nem is lakunk olyan rossz környéken. Aztán még nem írattak be semmilyen sportra, így sok szempontból el voltam maradva. Egy olyan ember mellett nőtten fel aki fél hogy felgyullad a ház a hamutartótól, úgyhogy vizet önt rá. Zárja az ajtókat, mintha olyan rossz környéken laknánk, vagy eltudnának lopni valamit. Vagy éppen állandóan kiabál ha a tűzhely közelébe megy valamelyik gyerekkek, mert egyszer leforráztam magam.
És azzal hogy nem írattak be focira, még a leg alapabb (elemibb) témát is elvették tőlem hogy egyáltalán kommunikálni tudjak másokkal.

Üdvözlettel: Krisztián

Értem, kedves Krisztián, ismerem a jelenséget, mert szülőként, bennem is meg volt ennek a félelemnek a csirája. Főként, miután 17 évvel ezelőtt, 2,5 hónapos korában meghalt egy makkegészséges kislányunk. Az ember ugyanis, gyermekkorában ugyanolyan körülmények közé kerül, mint amilyenek a karmájának megfelelnek. Az én legnagyobb lányom pl. veled egy idős, és mivel én is tényleg féltettem őket, de persze nem ennyire nevetségesen szélsőségesen, mint a te édesapád, Medárda is, ugyanezekkel az érzésekkel nőtt fel, és a tavaly egyenesen elszökött hazulról, amit persze most, hogy visszatért nagyom, de nagyon meg bánt. De nem magától tette, hanem ebben meg volt segítve mind az édesanyja által, aki 10 éve itt hagyott bennünket, mind az addig elé szűzön maradt titkos szerelme által, aki csak így tudhatott nőhöz jutni, hogy, ahogy te is írod, az egyéni világi tapasztalatoktól megfosztott, naiv kislányomat ebbe a megszökési "szükségszerűségbe", valósággal bele őrjítette. A volt feleségem tehát azért manipulálta, hogy ez által szabaduljon meg a gyermektartás fizetésétől arra az esetre ha Medárda lányunk egyetemre megy, Tamás viszont azért, hogy így juthasson nőhöz. Egyrészt. Másrészt, mindkettőtöknek igen erős és 80 százalékban negatív az Uránusza, és ezek az emberkék ezerszeresen felnagyítva érzékelnek minden korlátozást. Ezért az első hozza írt fészbuk üzenetemben azt írtam a lányomnak, hogy vigyázzon, mert a konstellációja – karmája – hatása alatt cselekszik és, én erre tulajdonképpen számítottam már 14 éves korától. Tudom tehát, hogy miről írsz és arra kérlek, hogy továbbra se szemérmeskedj, írj le mindent, amit fontosnak tartasz, minél részletesebben.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.05.06. 16:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4164
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2018.05.06. 13:18 keltezéssel, Elvira Kocsis írta:
> Kedves Szilárd,
>
>
> Köszönöm a behatóbb elemzéseket! Engedem hogy átszűrődjön rajtam és igen tudok éber és higgadt is lenni, a kapkodó kaotikus viselkedés helyett is. A pánik az utóbbi időszakban azért volt mert nem az elképzelésem szerint történtek a dolgok és éreztem hogy mégha a célom helyes is (letelepedés, párkapcsoaltban élés és család alapítás) nem vagyok elôrébb hiába invesztálok bele idöt, pénzt és energiát. Már évek óta ez a tervem, mégsem vagyok elörébb.
> Igen, amiket Ön fejteget bennem már megvoltak, több éve, sejtésként és belül égetö, nyugtalanitó eröként.
> Ebből éreztem hogy ki kell emelkedni valahogy és ezért is gondoltam, hogy mennem kell és keresnem amiben és ahol megtalálom a legjobb magamat.
> Utoljára ezt Amerikához kötöttem.... Ezért volt ez a vágy.
>
> Vártam nagyon az átfordulást, (vakon) nem tudtam hol és mikor.
> Magamba szállva elővettem egy tavalyi pillanatot, amiben titokban reményem volt, és most Ön munkája segítségével meg is mutatkozott ez a forduló pont.
>
> Egy elég nagy életszakaszt kell átiranyitani egy másik útra, ami szintén én vagyok, tudom, de ahogy mondta ez legalább az isteni, valós énem. Egyesek ilyen fordualtoknál megbetegszenek, én inkább néha azon kaptam magam hogy őrült viselkedés formák mutatkoznak meg. Ezt semmiképp nem szeretném megélni jobban.
>
> Azt szeretném még tudni, hogy miért van nekem (és egyeseknek) nagyobb árnyék oldalam a körülöttünk lévőkhöz képest?

Sok hálával: Elvira


Kedves Elvira!

Nem vezet jóra, hogyha földi ésszerűség szerinti igazságot, pl. egyenlőséget keresünk a spirituális - karmikus meghatározottságainkban és életfeladatainkban, mivel az életünkben egy olyan, számunkra felfoghatatlan magasrendű logika is érvényesül, aminek az értelmét nem vagyunk képesek azonnal, sőt, hónapok és talán évek múlva sem megfejteni. De az, hogy érvényesül egy ilyen is, az számomra már biztos! Így az ön kérdésére egyelőre csak azt tudom válaszolni, hogy akinek nincs erős árnyék-énje, annak van más bizonyára. Pl. veleszületett, vagy még kora gyermekkorában, esetleg, kamasz- vagy fiatal korában kialakult krónikus betegsége, veleszületett, vagy baleset miatti végtag- vagy szervhiánya (Pl. vannak, akiknek idejekorán ki kell venni a méhét, vagy petefészkét, stb.), hogy a púposan szültetekről, meg az igen kis-, vagy igen nagy növésűekről, stb., ne is beszéljünk. Az viszont biztos, hogy amennyiben az anya igen sokat ingadozott két személy, két szerelem, vagy két munkahely, stb. között a magzatfoganás előtt, annak erős árnyák-énes gyermeke születik. De a dolog úgy is, az Isteni létből indul, mint isteni hiány-pótlási, kiegyenlítődési szükséglet.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 104 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO