ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.03.23. 17:17

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2008.03.24. 20:13 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd karma-asztrológus:

A szexuális perverzióra való hajlam a kimutatható az asztrológiai sorsképletekből

Telnek az évek és metafizikai rendszerré alakulva, egyre biztosabb tudássá kristályosodnak a gyakorló asztrológusi tapasztalatok.


Alig néhány évtizede, amikor a vasfüggöny mögött élő kamaszokként még azt sem tudtuk igazából, hogy mit is jelent és hogy is történik tulajdonképpen a kábítószerezés, néhány nyugati ország vámőrsége és rendőrsége sikeres kábítószer csempészet elleni akciójáról halhattunk és olvashattunk híreket. Ma a még nagyobb sikeres rendőrségi és vámőrségi akciók mellett, egyre nagyobb tömegeket és főképp fiatalokat veszélyeztet a kábítószerezés köznépivé vált szokása és már meg sem botránkozunk, ha valamelyik távoli, vagy közeli ismerősünkről kiderül, hogy füvezik, vagy épp maga vallja be ezt őszinte nyíltsággal anélkül, hogy efelől egyáltalán megkérdeztük volna. Az ember már annak is örvend, ha legalább saját magában biztos, miközben rádióban, tévében, újságokban napról napra olvashatunk a kábítószer okozta személyi és családi katasztrófákról. Ezek jutottak eszembe, amikor a 2001 április 15.-i Vasárnapi Mai Blikk eddig talán legterjedelmesebb riportját olvastam az internet lehetőségeit kihasználó segítségével önmagukat egyre jobban konszolidáló pedofil bűnbandák szervezeteiről és e szervezett gyilkosságnál is becstelenebb (és végső soron a gyermek gyilkosságra való szervezkedést is magába foglaló) nemzetközi tevékenységnek a visszaszorítására létrehozott nemzeti és nemzetközi bűnüldözői csoportok sikereiről. Nem állítható, hogy a pedofiliával szembeni hivatalos bűnüldözésnek, valamint a törvényes intézkedéseknek és felelősségre vonásoknak ne lenne értelme, hogy ezek az erőfeszítések feleslegesek és hiábavalóak lennének.
De, akár a betegségek esetében, ahol a betegségre való hajlam és a betegségre való hajlamnak a lelki - szellemi okainak a feltárása és a betegség kialakulásának az ily módon történő megelőzése fontosabb a korházi intenzív és sebészeti osztályokon történő beavatkozásoknál, vagy a kemóterápiás kezeléseknél, úgy a pedofilia esetében is ajánlatosabb a pedofil hajlam időbeni felismerése és a tényleges vonzódások és a tudatos cselekvési késztetések kialakulásához szükséges családi-környezeti impulzusok (élethelyzetek, személyi viszonyok, stb.) jellegének és minőségének a feltárása. Ezek segítségével már a figyelmes és felelősségteljes neveltetés, illetve a gondos irányítás és a veszélynek (a hajlamnak: önkéntelen és öntudatlan késztetésnek az idejében történő megnevezése (a veszélyes következmények felmutatása) nagyobb segítség lehet egy pedofiliára hajlamos (fiatal, vagy felnőtt) számára mint a leleplezett bűnt követő, körülményes, hosszadalmas és nem egyszer a különféle értelmezések labirintusában elsikkadó bírósági eljárások, vagy a végzetes tetteket követő megtorló büntetések.
Ahogy a különböző szexuális perverziókra való hajalmot ki lehet mutatni a személyi horoszkóp segítségével, ezen belül a pedofiliára való hajlamot is ki lehet mutatni. De nem árt óvatosnak lenni és a felelőtlen bélyegzéseket föltétlenül el kell kerülni: a hajlam még koránt sem azt jelenti, hogy az illető személy óhatatlanul a pedofilia rabja, hogy máris benne van a bűn sodrásában. A pedofilia hajlamára utaló horoszkóp elemek alapján viszont (Pl. többszörösen támadott Lilith a Mérlegben, és főként ha az illető személynek a Nyilasban, vagy a Halakban áll a Napja, vagy a Sárkányfarka) biztosra vehető, hogy a vizsgált személynek vannak ilyen jellegű, esetleg öntudatlan és önkéntelen vonzódásai, vágyai és ezek néha homályos gondolatok, vagyis önkéntelen sóvárgások, öntudatlan vágyakozások, vagy fantázia képek formájában is megjelennek. Nagy általánosságban véve, minden olyan személy, akinek a Lilith valamelyik vízjegyben (Rák, Skorpió, Halak), de főképpen, ha a Mérlegben áll és a Vénusztól, a Neptunusztól és a Plútótól negatív fényszöget kap, hajlamos a szexuális devianciák valamilyen formájára. A pedofiliára való hajlam viszont akkor jelentkezik, ha a fentiek mellett, a vizsgált szülött horoszkópjában a fentiek mellett, a Lilith a Holddal és/vagy a Szaturnusszal is negatív fényszöget alkot. És ez különösen akkor ha a Lilith a Mérlegben, vagy a Halakban áll és ha a Hold nem csak a Lilith-el, hanem a Jupiterrel, a Nappal, a Szaturnusszal és/vagy a Plútóval is negatív fényszöget alkot. Amennyiben a fenti elemekhez a Mars is valamilyen negatív formában (diszharmonikusan kapcsolódik nem csak a Lilithez, hanem a Naphoz, a Jupiterhez és / vagy a Szaturnuszhoz), az eset már a veszélyes felelőtlenség, illetve a lehetséges bűnözői hajlamok szféráját érinti egészen a kéjgyilkosságra való hajlamokig elmenően.
Természetesen olyan születési képletet nem fogunk találni (de legalábbis nagyon ritkán fordulhat csak elő), amelyben a pedofiliára és a szexuális bűnözésre való hajlamra utaló jelek mindegyike szerepeljen. (Amennyiben ilyennel találkoznánk, majdnem biztosra vehető, hogy az illető személy, amennyiben felnőtt, ha nem is sodródott még be az örvénybe, igen nagy küzdelmet folytat a saját sóvárgásaival és az őt állandóan kísértő körülményekkel, illetve a konkrét vágyaival és a többnyire már tudatos fantázia-képeivel.)
Az viszont mindenképp segítség lehet, ha a saját horoszkópunkat, az élettársunk és a gyermekeink horoszkópját megvizsgálva, tudatosítjuk a veszélyt és a tudattalanunkban settenkedő vágyak feltárásával, őszinte beismerésével és konkrét megnevezésével elejét vesszük annak, hogy holmi, véletlenszerűen bekövetkező, sajátos körülmények között és alkalomszerűen előálló zavaros érzelmi-lelki, vagy tudati állapotunkban a pedofilia hálójába kerüljünk. És ez annál is inkább fontos, mivel nem csak az agresszor felnőtt képletében találhatóak meg az imént felsorolt asztrológiai elemek, a hanem a pedofilia, illetve a szexuális agresszió áldozatául eső gyermekek képletében is.

Kozma Szilárd.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.02.19. 15:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd

#281 Ki az, aki ántalmazó kapcsolatból szabadult???
2014-02-19 12:47

#250: Gerle Éva -

Gerle Éva: "A horoszkóp egy nagy faszság, mindenki azon röhög, hogy bosszúhoroszkópot készítesz azokról, akik nem értenek veled egyet. Annyit nem értesz, hogy az a blog nem "férfiellenes", mert ahhoz értőn kellene olvasni, de te soha nem tanultál meg magyarul rendesen, elrománosodtt székely vagy. Menj le egy emeletet és anyádat oktasd, ne bántalmazó kapcsolatból szabadult nőket."

1. Rég megszoktuk, hogy "a mindenki", az GÉ-nál egydül önmagát jelenti, persze, a rengeteg álnevével.

2. Róla és Puliról normális horoszkópértelmezéseket közöltem, sőt: róla ráadásul még egy évekkel korábban elkészített rész-szövegekből álló, tehát teljesen szubjektivitás-mentes, objektív horoszkóp-leírást, amelynek az évekkel korábban elkészített szövegei teljes mértékben vissza igazolták az első nekifutásra írt, Gerleévai karma-feltárást.

2-B. A gyergyói Bodó Attila számára a találkozásunk másnapján értelmeztem a sorsképletét kifejezetten az ő kérésére, és abból később csak a hipokrita szemforgatása segítségével rejtegetett, egoizmusának és az elköteleződési képtelenségéből eredő deviáns szabadságmániájának a karmikus motívumait emeltem ki, miután elmérgesedett közöttünk az a vita, ami abból robbant ki, hogy azt állította (és a vita során nyakasan és végképpen nem akarta a hibáját beismerni, inkább neki fogott vastagon és simán hazudni mint gerle), hogy a családos, tehát a gyermeket gondozó és nevelő, írók képtelenek a lényegi spirituális igazság meglátására és annak a leírására, illeve, hogy arra csak ők, a felelősség-elhárító "szabad" személyek képesek, mivel ők nincsenek a családjuk - gyermekeik által korrumpálva.

Megjegyzem, Attila nem csak a saját horoszkópját kérte tőlem "baráti alapon", hanem a nála fiatalabb ikerpár- testvéreinek is, akik közül az egyik boldog családanya, a másik, meg pszichológus.

2-c. A Tarnócy Vilmos esete a legszelídebb és ugyanakkor a leg szomorúbb a számomra, mivel ő egy teljes szintetikus - beavatási horoszkópot kért, amit nem csak vele leülve beszéltünk meg Szihalmon, de utána még nyolc hangfelvételt is kértem róla, mivel Gerle Évával ellentétesen, Vilmos kiváló, sőt rendkívüli jó képességekre utaló sorsképlettel (konstellációval) jött a világra, és apait - anyait beleadtam, hogy a karmája hatásainak minden rejtett részletkérdését felfedjem a számára, annak érdekében, hogy még jobb és még magabiztosabb vezetője lehessen annak a "kvantumklub" nevű misztikus közösségnek, amit ő hozott létre. Sőt, annak érdekében, hogy felemelkedhessenek az érzelgős és anyagi (pénz-) orientált siker-vadászó,"titok" c. film jellegű, miszticizmus színvonalukról, a tényleges metafizikai látásmód színvonalára. Annak tehát, hogy Tarnóczy Vilmos nem fizette ki nekem ezt a titáni munkát, nem is én szenvedtem a kárát, hanem ő, mivel amiatt, hogy nem egyenlített, a kiegyenlítődés egyetemes törvénye miatt, egyáltalán nem tudja majd hasznát venni annak. És mivel ilyen magas szinten, de ilyen hozza, az ő szellemi és anyagi állapotához egyáltalán nem illő, primitív módon, tehát TUDATOSAN sértette meg a törvény szellemét, egészen biztos, hogy ezzel együtt azokat a kiváló lehetőségeket is el lökte magától, amelyeknek az ő rendkívüli képességeivel elébe nézett.

Az ő horoszkópjából is, tehát mindössze ezt, az anyagiakhoz való hibás viszonyulását tettem publikussá (Ikrek Sárkányfarok a kettős horoszkópházban).

És ugyancsak megjegyezni való, hogy akárcsak a a Bodó Attila esetében, Tarnoczy Vilmos is, kérte a nővére horoszkópját is, amely szintén értelmezve volt szóban és írásban is, Viola által. Persze, valamiért az sem lett kifizetve... - Más olyan esetről nem tudok, amelyben valakinek a horoszkópja motívumairól, ismétlem: leleplezési, és nem "bosszúállási" céllal közöltem volna. Sőt: a Bodó Attila és a Tarnoczy Vilmos esetében még csak a sorsképleteket sem tettem közzé. És éppen azért, mert az emberek még úgy gondolkoznak mint GÉ és nem értik, hogy ilyen negatívjellegű "KÖSZÖNETEK" esetében, a negatív viszonyulásoknak az igaz, asztrológiai - karmikus leleplezése, elsősorban a hamis-kártyázók javát szolgálja hosszú távon, ez menti meg őket attól, hogy a sorsukat még annál is jobban elrontsák.

4.De szó sem lehet arról, hogy becsületes rendelésből eredő és kiegyenlített (kifizetett, vagy valami más módon kompenzált) horoszkóp- motívumokat közzé tennék, és arról végképpen nem lehet szó, hogy a GÉ által jellemzett (Nála még a fálszavak is startból ítékezések, agészen pontosan: elitélők), "bosszú horoszkópokat" készítenék, azikkal akik nem értenek velem egyet. És különben is: ez alapján, minden feminista - sátánista barátnőjének horoszkópot kellene készítenem, ami lássuk be, nagy szemárság, mivel hogy értelmetlenség lenne.5. Amikor a Gerle Éva Facebook oldaláról természetes módon kimásolható születési adatai alapján elkészített horoszkópját közöltem, nem csak azért tettem, hogy az abból kikövetkeztethető vele született gonoszkodási, illetve beteges hazudozási-, zsigeri kegyetlenkedési - uralkodási, beavatkozási, irányítási mániái és persze: szexuális perverzitási hajlamai, bizonyítékául szolgáljanak arra, hogy egy ilyen megváltatlan személy, csakis hamis információkat közölhet rólam - rólunk (Ami aztán tételesen, gyakorlatilag is bebizonyult minden állításáról, minden rólunk közölt Gerle féle "tényről", vagyis az ordenáré hazugságairól), hanem az is célom volt vele, hogy hosszú távon a segítségére legyek a felébredésben, a betegségeinek az igazi okainak a feltárásában - megértetésében. Egyelőre azonban erre semmi pozitív jel nem mutatkozik, sőt, mára egészen biztos vagyok abban, hogy közöttünk semmi féle normálisnak nevezhető kommunikáció nem lehetséges, az ő megátalkodott eszelőssége, minden áron győzni sóvárgó rögeszméje és fölényeskedő, belső beképzeltsége miatt. (Jelzem, ez a motívum, nincs benne a horoszkópjában, ezért a legfőbb spirituális zárlatért csakis az őt mindentől megkímélő, őt kényeztető elrontott nevelése hibáztatható. A szülei a hibásak tehát azért, hogy emiatt a megalomániás belső mentalitása miatt képtelen a minimális hibabelátási képességre is, a személyére vonatkozó kauzális információk befogadására), ezért tehát tőbbet róla és neki nem írok, csupán még egy videofelvételt fogok készíteni azokról a feltételezésekről, hogy akkor végül is, a rezonancia, a polaritás és a fejlődés és megvilágosodás törvénye alapján, nekem miért kellett találkoznom a Gerle féle jelenséggel az által, hogy erre a konfliktusra Gerle Éva engem - nekem a blogjáról üzengetve! - folytonosan provokált? Egy határozott válaszom ugyanis már volt erre a kérdésre, de időközben - A Zigmund Freud, a K. G. Jung és a Sabina Spielrein nevezetű paciensükről szóló film újbóli megnézése után! - még egy igen fontos szempont felmerült. Éspedig az, hogy, amint az rég óta sejtettem, az általam felfedezett anyai ági örökletes karma-programokról szóló tanulmányomat ki kell egészítenem a két új karma-színezettel, amiert Gerle Éva vezetett rá: tehát az eddig megfigyeltek és leírt 8 pont mellé, be jön 9-es pontnak a másság elfogadási képtelenségnek, az ő esetében a szexizmusnak, illetve a más szellemiségű, vagy más nemű személyeknek a kiengesztelhetetlenen gyűlöletének a karmája. És 1O-es pontnak az összegező - szintetizáló (Mivelhogy az összes többi keverékének:) a minden nemű perverzióknak a karmája.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.02.19. 15:38 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A legszokatlanabb és meg kell vallanom, hogy ezért az értelmes cselekvéstől, a céltudatos válaszadástól engem is sokáig lezsibbasztó - PERVERZIÓ, amivel Gerle Évának köszönhetően találkoztam, egyáltalán nem szexuális jellegű. Arról van szó, hogy Gerle Éva, még mielőtt meg is ismerné valaki őt, olyan vétek-vádakkal rohanja le azokat, akiket ellenségnek kiszemel, AMELYEKET Ő KÖVET EL FOLYAMATOSAN MÁSOKKAL SZEMBEN IS - régebb is - és a kiszemelt áldozatával, áldozataival szemben is, majd zsubilál azon, hogy az áldozatát milyen erkölcsi mocsárba sikerült kevernie.
Persze, kauzális - karmikus hajszálerek szintjén, mindennek szexuális eredete is van, amihez Gerle Évánál szpéci a Bikában egy lándzsahegy nevű karmaalakzat csúcsán álló, teljesen negatívan fényszögelt Vénusz-Jupiter együttállás a felismerések és különféle perverzió-leleplezések sorozatához vezet az út!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO