ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.03.26. 01:42

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.03.12. 16:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4033
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Botond Szilárd család- és karmaasztrológus:

Karmikus horoszkópok rendelésére vonatkozó tájékoztató
Irányelvek:

1. Az általam készített horoszkóp-értelmezés személyes, tehát személyre szóló konkrét és lényegi információkat tartalmaz, ezért a mondatai egyszerűek és világosak és nem olyanok, mint az általános metafizikai információkat tartalmazó cikkek, vagy tanulmányok szövegei.
Video felvétel ezekről itt: http://www.youtube.com/watch?v=9fl52QfYxok
2. Az, az asztrológus, aki a divatban levő siker-elképzeléseknek felelteti meg a feltárásait és sors-rendezési tanácsait, vagyis az asztrológus, aki hízeleg a rendelőinek, vagy aki pontos és részletes karma- és életfeladat-feltárás helyett, "jókat és szépeket” jósol nekik, nem csak, hogy félrevezeti azokat, de mérhetetlen szenvedést és sok esetben helyrehozhatatlan károkat is okoz.


Arra is fel kell hívnom a figyelmét mindjárt az elején minden ide vonatkozó félreértés elkerülése végett, hogy az asztrológiáról és a horoszkópértelmezésről alkotott tömeges tévképzetek és babonák ellenére, nem csak, hogy nem jósolok és nem hízelgek, de az adott helyzet miatt, nem kerülhető el, az ami a tűz-karmával rendelkezőket a leginkább sérti. Ti., hogy a rendelőimet igen is kénytelen vagyok „KI OKTATNI”, mindenkit külön, a maga horoszkópja (főként karmája!) színezetének megfelelően, afelől, hogy mit tegyenek és mit nem. Illetve, hogy hogyan viselkedjenek a jövőben és hogyan nem, annak érdekében, hogy meggyógyulhassanak, illetve, hogy ne betegedjenek meg, és főként, hogy az anyák ne betegítsék le továbbra is, még ha akaratlanul és önkéntelenül is, a gyermekeiket! Valamint, hogy harmonikus párkapcsolatuk és boldog családi életük lehessen, sőt, egyeseket, hogy egyáltalán orgazmusuk lehessen, hogy pénzük és (vagy) lakásuk, és hogy gyermekük lehessen. Hogy meg találják azt az életpályát amin, vagy azt a személyt, akivel boldogan élhetnek, és így tovább. Ez a „KIOKTATÁS” viszont, amely annyira sértőn és rémisztően, sőt: helyből elutasítani valóan hangzik egyesek fülében, egyáltalán nem az én irányítási, fölényeskedési, vagy beavatkozási mániámból ered, és nem azt jelenti, hogy át akarom venni a hatalmat és az irányítást a rendelőim élete fölött. Hanem éppen azt, hogy vállalom a felelősséget azért, hogy azt követően is boldoguljanak a saját lábukon és a saját belátási képességükkel, ha rég el felejtettük egymást. (Persze, ez is csak egyoldalú kifejezés, mivel, ha sikeresen eredményes munkát végezhetünk, az illető nem fog elfelejteni egész életében, miközben én szükségszerűen el kell, hogy felejtsem néha még a legkedvesebb rendelőimet is, ha megszűnik a közvetlen kommunikáció. És meg kell, hogy szűnjön, hiszen nem levelezhetek életem végéig ezer és ezer személlyel.)
3. - Lehet részletben is honoráriumot küldeni: Azt tudom ajánlani könnyítésként azoknak, akiknek kevés a pénze, vagy még bizalmatlanok, hogy fizessenek részletben. Vagyis, hogy küldjék el az analitikus, vagy a szintetikus horoszkóp értékének a felét előlegben és én annak a fejében, első fordulóként, elvégzem a feltárásnak a sors, és a sors-problémát okozó és magyarázó karmikus részét. És ha elégedettek az elvégzett résszel, illetve, amikor kerül még pénzük, akkor elküldik a honorárium maradék felét, és én elvégzem (befejezem) és elküldöm a horoszkópnak a részletező – szintetizáló és a krízisoldó - tanácsadó részét is.
Kedves érdeklődő!
Bármennyire is sikerülne részletesen leírni és elmondani azt, hogy mit tartalmaznak, és főként azt, hogy miben különbözik az általam készített, kauzális - karmikus látásmódon (tehát: általános és egyéni rendeltetés szerinti) alapuló horoszkópok tárgykezelése, a jósló, vagy más féle (pl. pszichologizáló) horoszkóp-értelmezésektől, ön úgy is csak azt követően győződhetne meg a munkám gyakorlati hasznáról és minőségéről, miután a horoszkópja a kezébe került. Ezért arra gondoltam, hogy az önreklámozás helyett, nyitok egy fejezetet a www.kozmaszilard.hu c. és a www.kozmaszilard.com c. honlapjaimon az olyan, régi ügyfelektől érkezett köszönő levelek közlésére (Levelek főcím alatt), akiknek sikerült azonnal felismerni az általam kifejtett munka értékét, illetve, akiknek sikerült konkrét pozitív sors-változtatásokat elérniük az én horoszkóp-értelmezéseim segítségével. (Természetesen, ezeket a köszönő leveleket csakis, a szereplő nevek és más, esetleges ismertető jegyek átírásával közöltem. És arra is van példa, hogy az illető személy direkt szólt utólag, hogy írjam ki a rendes nevét, mivel ő, éppen a tőlem hallottak és olvasottak alapján, már ezen a szinten is, a nyitottságot választja. Ez viszont az ő döntésük volt és az én részemről ilyen jellegű kérés nem merült fel és nem is fog a jövőben sem, mivel teljes felelősséggel írom e tájékoztató végén azt, hogy mindenki számára a maximális diszkréciót garantálom.) - Meg vagyok győződve arról, hogy amennyiben nem annyira bizalmatlan és gyanakvó valaki, hogy ezeket a leveleket általam gyártott, szélhámos műveknek képzeli, jobban meggyőződhet a munkám jellegéről, természetéről és minőségéről, bármilyen más jellegű ajánlásnál, un. reklámozásnál.
Ízelítőül, íme egy ilyen, elemzés-végi levélváltás, amit egy asztrológiával foglalkozó, vagyis amit egy, nyolc évvel korábban egy komoly Budapesti asztrológiai iskola tanfolyamát elvégzett személlyel „zártam”:
2012.07.27. 15:59 keltezéssel, Anita Deres írta:
Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita


Date: Fri, 27 Jul 2012 20:48:33 +0300
From: kozmabszilard@gmail.com
To: da46810904@hotmail.com
Subject: Re: 9 . befejezés

Kedves Anita!


Én is köszönöm a méltató sorait és egy úttal meg kérdem, hogy fel tehetem-e ezt a levelét a honlapomra változatlanul?

Barátsággal: Szilárd

2012.07.28. 14:41 keltezéssel, Anita Deres írta:

Természetesen, Szilárd! Mehet a nevemmel, nyugodtan!

SZép hétvégét!
Anita
________________________________________
A többi köszönő- és hálalevél itt olvasható: http://www.kozmaszilard.hu/index.php?op ... &Itemid=43
Tudom, hogy egyes rendelés után érdeklődők éppen attól irtóznak, hogy ezeket, a részletmagyarázatokat elolvassák, de én mégis kitérek arra is, hogy mit tartalmaznak, és mit nem az általam készített személyi horoszkópok. Annak a személynek ugyanis, aki horoszkópot akar rendelni, figyelembe kell vennie azt, hogy életnek a legfontosabb döntése előtt áll, tehát tudnia kell, hogy mit választ! És ez akkor is így van, ha csak azt követően tudja igazából megérteni és belátni azt, hogy a rendelés latolgatásával sokkal fontosabb döntés előtt áll, mint pl. egy autó vásárlása, vagy akár a családi ház, vagy egy öröklakás megvásárlása is (sőt: még annál is fontosabb döntés ez, mint pl. a házasságkötés, vagy válás, vagy a végleges külföldre költözés), miután a teljes horoszkópját megkapta, azt többször elolvasta, és a hangfelvételeket mind meghallgatta.
Hát ezért én nagyon kérem önt, hogy vegye komolyan az alant olvasandókat és a rendelés mellett való döntése esetén - első sorban az ön érdekében! -, a horoszkópkészítés közben velem való szoros együttműködést (levelezést) is. Értem ez alatt, az egymásnak felteendő kérdéseket és válaszokat. De biztosíthatom arról is, hogy az alábbiak elolvasása, abban az esetben is hasznos lesz az ön számára, ha úgy dönt, hogy mégsem rendeli meg tőlem a horoszkópját. - Kérem tehát, hogy vegyen komolyan ugyanúgy, ahogy én is, a teljes spirituális (Tehát Sors-tudatos!) felelősségemmel – Vagyis a saját sorsommal és a családommal szembeni felelősséggel! – arányosan komolyan veszek mindenkit, aki hozzám fordul sorfeltáró útmutatásért, minden olyan esetleges látszat ellenére, ami ennek az állításomnak ellentmondana.
(Kérem tehát, hogy legyen türelme az egyelőre fölöslegesnek tűnő részletek elolvasásához, bármennyire is „dinamikus” alkat ön, vagy ha úgy érzi, hogy nincs ideje, mert éppen azért fordult hozzám, mert „merő rohanás az élete”. Kérem hogy „állítsa le magát”, mert esküszöm, hogy ez most fontosabb, mint a dinamizmusának a kiélési szüksége, vagy a rohanás folytatási kényszere, és amennyiben gyermekei is vannak, elsősorban az ők érdekük az, hogy ezt az egy órát „megvonja” tőlük! – Hiszen éppen ezen múlik, hogy tovább kell-e bukdácsolnia egyik krízisből a másikba, és tovább kell-e rohangásszon össze vissza az élete kilátástalan labirintusában, vagy megnyugodhat már végre!)
Nem azért részletező ez a tájékoztató, mert én szőrszálhasogató, piszmogó alkat, vagy grafomániás lennék (Sem a Szűz, sem az Ikrek-jelleg nem hangsúlyos a sorsképletemben!), vagy, mert szeretem magam „előadni”, hanem azért mert messzemenően át látom a munkám és hivatásom felelősség-súlyát és maximálisan helyesen és pontosan akarom önt tájékoztatni afelől, hogy mit is várhat ettől a munkától. Szeretném tehát már a kezdetek kezdetén tisztázni ön előtt, hogy milyen minőségi és mennyiségi munka ellenében igénylem a megjelölt honoráriumokat. Hiszen az, hogy egyetlen nap csak két, vagy esetleg csak egy hangfelvételt készíthetek el, nem azt jelenti, hogy haj de könnyű dolgom van, mert ilyen könnyen keresem a pénzt, hanem azt, hogy éppen annyi időre van szükségem amíg úgy át látom és gondolom a sorsképlet és a kettőnk kommunikációja tükrében a következő hangfelvételen mondandókat, hogy az, amit mondok egy hangfelvételen – nem viccelek! – az ön számára, minden szempontból érvényes legyen. Ezért pl., van, amikor egyetlen horoszkóppal (szintézissel) több mint egy egész hetet is dolgozom, a hétvégét is bele érve. És eszébe ne jusson senkinek, hogy egyszerre két, vagy három horoszkópon is dolgozni lehet, mint ahogy teszik azt a törvénybírók, vagy az ügyvédek, vagy az orvosok, hogy egyszerre négy – öt, sőt, akár 1O db. „ügyet” is tárgyalnak, vagy „futtatnak”, műtenek, és gyógyítanak is, állítólag… Mert, ha van munka, amihez esetleg az (persze: nem a jósló!) asztrológus munkája nehézségét hasonlítani lehet, az a szív- vagy agysebészeké, de felelősség szempontjából a személyszállító repülőgépek pilótáié, ahol és amelyben tévedni egyszerűen tilos. Legalább is, ami tőlem telik. Mert, ha hibás születési adatokat kapok pl. és arra alapozva, azon belül keresem meg – állítom be – a lehetséges legoptimálisabb születési órát, arról nem tehetek. Az asztrológus ugyanis a kapott információk szerint kell, hogy dolgozzon, és nem az oly sokat emlegetett és az igazából nem sokat érő, misztikus intuíciója alapján, mert amennyiben valaki az utóbbi alapján dolgozik, nem csak, hogy komolytalan és hiteltelen, de egyenesen sors-veszélyes tevékenységet folytat.
Érthető talán az általam fontosnak talált részletezés, amennyiben önnek az alant közölt információk fényében kell eldönteni azt, hogy érdemes-e „annyi pénzt kiadni” egy horoszkópért, amennyiért vásárolhat pl. egy pár jó minőségű korcsolyacipőt, síbakancsot, vagy egy jobb minőségű öltönyt? Vagy annyit, amennyibe kerül két darab autókerék-gumiabroncs. El kell döntenie, hogy ér-e annyit önnek, vagy másnak, a minden szinten „tisztába és rendbe tett” sorsa és élete, vagyis a nem azonnal, de néhány éven belül bekövetkező betegségektől való teljes megszabadulás, a harmonikus házasság, az egészséges gyermekek nemzése - világra hozatala, és a helyesen megválasztott életpálya, mint ugyancsak önnek, vagy másnak, a még csak műszaki vizsgai szinten sem megbarkácsolt autója, két új autólámpa, két akkumulátor, egy új mosdó- és vécékagyló, vagy öt db. fogának a betömetése, esetleg egy fogászati híd-korona elkészítetése? (Szerintem a horoszkóp ezeknél százezerszer többet ér, de erről önnek kell döntenie az alant olvasandók alapján!)
E-mail címem tehát: kozmabszilard@gmail.com, a kozmabszilard@gmail.com, valamint az info@kozmaszilard.ro . Mobil-telefonszámom: OO 4O 741 167 382. Ugyanakkor az első imél-cím, valamint a Kozma Szilárd – Csíkszereda, egyben a skyp-címem is. Amennyiben tehát, elolvasta a válaszlevelek nagy részét, illetve az alábbiak elolvasása után is érdekelve érzi magát a horoszkóprendelésben, de úgy érzi, hogy a szándéka megerősítéséhez szüksége van még egy kis személyes beszélgetésre is, ebbéli szándékát előrejelezve, minden kedd, csütörtök és szombat délután, Budapest időszámítás szerint 16 és 19 óra között, skyp-on felhívhat, hogy a képlete kapcsán váltsunk néhány szót előzetesen.
Honlapom a http://www.kozmaszilard.hu és a www.kozmaszilard.com. Létezik két régi változat is, a: http://www.eletasztrologus.tvn.hu és az http://www.asztrologosz.tvn.hu , amelyeknek az írott cikkei és tanulmányai kissé avultak ugyan, de a horoszkópkészítési lehetőségekről szóló hangos tájékoztatóját érdemes meghallgatni. (A bal oldali címoszlopban, a Lilithről szóló előadástól kezdve lefelé haladva.). Személyi horoszkópokkal, azok használatával és értelmezésével, illetve a horoszkóp elkészítése után beállt új sorshelyzetekkel kapcsolatos kérdésekre a http://www.asztrologosz.com című, megfelelő fórumokkal rendelkező portálunkon is válaszolok ingyen. (- Erre, a pontra a későbbiekben még részletesen visszatérek.)
A kérdéseimre adott kis életrajzi leírásokra azért is szükségem van, a beállítás mellett, hogy a hangfelvételek készítése közben, az ön – önök… – által leírt családi és személyi életesemények segítségével, a horoszkóp-rendelő számára a gyakorlati tények szintjén is illusztrálhassam (személyesítsem), a horoszkóp-elemek konkrét jelentését. Minél több és jellemzőbb személyes élményekhez vannak ugyanis kötve ezek az asztrológiai értelmezések, annál könnyebb a megértésük, illetve annál könnyebb az illető életkörhöz tartozó összes (Még meg nem történt, de potenciális veszélyt jelentő) probléma megértése és felvállalása, vagyis a felvállalás és az átvilágítás segítségével történő meghaladása, a sors-veszélyek és csapdák megelőzése, az élet rendezése. Vagyis, a karma-krízis feloldásához vezető gyakorlati sorsfeladatok felvállalása is.
II. A SORSKÉPLET BEÁLLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
A megfelelő sorsképlet helyes beállításához (A megfelelő Aszcendens pozíció és házcsúcs-beállításhoz szükséges korrekciók elvégzéséhez), a születési napon és időponton kívül, más adatokra is szükségem van, annak érdekében, hogy ezen adatok segítségével, az általam megbízhatónak ítélt asztrológiai pontossággal, beállíthassam a cél-horoszkóp Aszcendensét, és ezáltal, a személyi életfeladatokat megjelölő, jellegzetes életterületeknek: a horoszkóp- házaknak csúcsait megkapjam, amelyek döntő fontossággal bírnak a karma-feloldást és a megfelelő megváltódási képességek kifejlődését szolgáló, jellegzetesen személyi (egyéni), gyakorlati életfeladatok meghatározásában. Ez viszont, nem azt jelenti, hogy amennyiben nem kapok meg minden alant kért adatot és rövid életrajzi rész-leírást, nem tudom elkészíteni a horoszkópot! Sőt: éppen azért kérdezek ilyen részletesen, hogy lehetőleg minél több olyan adat-közlési lehetőséget megadjak, ami szerint a sorsképlet felállítható legyen még akkor is, ha akár a születési időpont is hiányos, vagy bizonytalan, a sors-képletet akkor is fel tudjam állítani és a horoszkóp minőségét garantálni!
Figyelem!
1) Az általam igényelt, többnyire az anyai ági női felmenőknek a születési adatainak és rövid sors-történeti leírásának a segítségével és más, alant kért adatok, betegség leírások, stb. segítségével, a horoszkópot abban az esetben is el tudom készíteni (az Ascendenst meg tudom határozni akkor is), ha nem ismeretes a célszemély születési órája, de még a születési napaszak sem. Amennyiben tehát, a születési dátum mellett(!), az alant következő 5. 6 és 7. pontokban kért adatokat és sors-történeti leírásokat, és személyi vonatkozású információkat minél nagyobb pontossággal és részletességgel megkapom, sors-képletpontosítást, illetve születési időpont meghatározást is végezek.
2) A tapasztalat az., hogy a szülészetek nem tartják meg a születési időpontok feljegyzését 1O, vagy 15 éven túl. De, ha megtartanák is, számomra csak ellenőrzési értéke lenne, mivel éppen azért kérem az apa adatai mellett, az anyai ági felmenők születési adatait (anyának, nagyanyának, dédnagyanyának) és azért kérek még annyi mellékesnek tűnő kérdésre választ (Pl. első szerelemre, vagy az illető személyre más formában befolyást gyakorló, ellentétes nemű személyre, élettársakra, stb. vonatkozó születési adatokat) életrajzi leírást, hogy az egyetemes törvények megfelelő vonatkozásainak az alapján (Pl. rezonancia és vonzás törvénye, vagy hatás-visszahatás törvénye, a fejlődés törvénye.) a sorsképletet tudjam egzakt módon beállítani az illető személy spirituális struktúrájának megfelelően. És ennek a beállított képletnek a születési időpontja, a klasszikus asztrológia szerint legalább is, 3O, sőt: még 35 percet is eltérhet a hivatalos születési időponttól. Az is igaz, hogy az én tapasztalataim szerint, ez a tűrési határ csak 25 perc lehet, mert ha ezt meghaladja, már valami másról (Pl. a hivatalos időpontot illető tévedésről, vagy rossz képletvizsgálati módszerekről.) lehet szó.
3) Ezért, ha csak nem merül fel valamilyen komoly aggály azzal kapcsolatosan, hogy az édesanya helyesen emlékszik a születési időpontra vonatkozóan, szerintem nincs amiért a szülészeti adatok előkerülésére várjon valaki a rendeléssel, mert én magam fogván ki a feleségem szülőcsatornájából a világra érkező gyermekeinket, saját tapasztalatból tudom, hogy azokban az életfontosságú és - Végső soron, bármilyen könnyű szülésről is lett légyen szó, mégis csak... - drámai pillanatokban, a tízed rangú kérdés még az apa-asztrológusnak is, hogy a babák pontos születési időpontját meghatározza és feljegyezze. Ráadásul, az egyik asztrológussá lett, volt hallgatómnak (János Istvánnak), aki egészségügyi asszisztens lévén, részt vehetett a gyermekei születésénél, annak ellenére, hogy azok nem otthon születtek, mind a három világra jött gyermeke sorsképlete (asztrogrammja) beállításánál, éppen az asztrológus-édesapa meglátásai alapján, a maximális tűrési határt kellett alkalmazni, mivel a hivatalos időponttal elkészített képletek egyáltalán nem feleltek meg a gyermekek személyi struktúrájának, a szülők által és az általam is jól ismert karmikus meghatározódásoknak.
MINDEZ VISZONT KORÁNT SEM JELENTI AZT, HOGY SZÜLETÉSI IDŐPONT KORREKCIÓT ALKALMAZOK MINDENKINÉL, HA KELL, HA NEM, és holmi szakemberi rögeszmék által vezérelve, válogatás nélkül, mindenkinek kijavítom a hivatalos születési időpontját még akkor is, ha erre semmi szükség nincsen. Nem, ez egyáltalán nem így van, hanem éppen fordítva: nagyon aggályos és minden lehetséges szinten, komoly vizsgálatokat és összevetéseket végzek, amikor az anyától, vagy a szülőktől tudott születési időpont módosításának a szüksége felmerül.
A fentieket csak azért írtam le, hogy az érdeklődőknek segítsek abban, hogy reális képet alkothassanak maguknak arról, hogy milyen szempontok érvényesülnek a sorsképleteik féleállításakor, mivel az a tapasztalatom, hogy miközben egyesek félnek attól, hogy téves információkat kaphatnak a sorsprogramjukra vonatkozóan, amennyiben nem tudnak a fölösleges precizitásig elmenően pontos és részletes információkat adni, inkább a horoszkóp rendelésről is lemondanak. Nos, a sok adatot nem azért kérem, mert bármelyiknek is a hiánya akadály lehet a képlet felállításában, hanem éppen azért, hogy amennyiben valamelyik adat hiányzik, vagy téves, akkor a többi adatok pótolják azt és így a sors-motívumokról kialakuló asztrológiai összképem lehetőleg minél teljesebb lehessen. Minden horoszkópnak ugyanis megvan a maga sajátos belső logikája, amelyen belül egyes motívumok feltételezik, vagy tagadják, illetve erősítik és értelmezik egyik a mást.
Ez egységes belső logikával rendelkező összkép tehát az, amely egy képlet beállításánál meg kell legyen, és nem a rész-adatok határozzák meg a beállítást. Ezek a rész-adatok viszont segíthetnek az ellenőrzésben és ezért jó, ha minél több áll a rendelkezésemre. De még egyszer mondom: a végső beállításnál nem a rész-adatok döntenek, hanem a képlet belső összefüggésrendszere (tiszta koherenciája).
4) A fentiek értelmében, nagyon kérem arra is, hogy az édesanyától, vagyis a szülőktől, vagy idősebb testvérektől megtudott születési időpontot adja meg, és ne más asztrológus, vagy magát un. szellemi tisztánlátónak nevező csoda-szent, táltos, vajákos, kuruzsló, vagy misztikus guru által kijavított, illetve megsaccolt időpontot, és semmiképpen ne az un. „kiingázott” időpontot, mert a tapasztalat szerint ez a, legtöbb esetben igen félrevezető.

HOROSZKÓKÉSZÍTÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOK (Kérem, a kozmaszilard@gmail.com címemre elküldeni.) :
A sorsképletnek (Vagyis az asztrogrammnak: az asztrológiai grafikának - amiből a spirituális élet-programot, illetve a problémák okait, és a sors-oldási lehetőségeket ki tudom olvasni.) az elkészítéséhez tehát, a következő adatok szükségesek (Kérem szépen, ezeket nagyon türelmesen és figyelmesen mind elolvasni és horoszkóp rendelés esetén, a kérdésekre lelkiismeretesen válaszolni!):
1. A születési idő (születési év, hónap, nap -és ugyanolyan fontos a születési óra és perc - DE legalább a napszak!).
2. A születési helyiség neve (Figyelem: nem a tartózkodási helyiség!). Tanya, kis település vagy más, a térképen nem szereplő helyiség esetében, a legközelebbi község, vagy város neve. (Hálás vagyok ha, amennyiben nem Romániai helyiségről van szó, akkor pontos földrajzi ív értékeket – keleti hosszúság, északi szélesség – küldi el. De már az is nagy segítség, ha kisváros, vagy falú – tanya esetén, megírja azt, hogy melyik város közelében található, illetve attól hány kilométerre és milyen irányban fekszik a település!)
3. A szülők születési dátuma (az óra és a hely nem fontos, de segít ha meg van), és nagyon fontos(!) az anyai nagymama születésnapja (Ez utóbbi adatai, életrajza, gyermekeinek a száma, betegségei, balesetei igen fontosak!) és lehetőleg az. anyai dédnagymama születési éve és honapja is! Az anya és az anyai nagyanya születési dátuma mellett, azok krónikus betegségei, balesetei jellege (Figyelem: Nem a dátuma!), valamint azok családi - párkapcsolati történetének a vázlatosan leírt eseményei és a halálának körülményei (Természetes vagy természetellenes, tehát korai - halál. Utóbbi esetben az, hogy milyen betegségben, illetve balesetben haltak meg.), amelyek valamilyen módon nagyobb befolyással voltak az anyai ági ősszülők (felmenők) életére. (Az események dátuma itt sem fontos, hanem a megbetegedett, vagy baleset folytán károsult szervek, vagy testrészek megnevezése az, ami fontos lehet!)
4. Férj, vagy feleség (férjek, feleségek), vagyis az élettárs születési dátuma és órája, valamint azon ellentétes személy, vagy személyek születési dátuma, akikről úgy tudja, hogy a célszemélyre, életszemléletére különösebb befolyást gyakoroltak. (Házasságkötések dátuma szintén nem fontos)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A következő: 5, 6 és 7. pontokban igényelt adatok a sorsképlet pontos beállításához (Az Aszcendens és a horoszkópházak pontos beállításához), valamint a horoszkópnak a belső logikája szerinti és az anyai ági örökletes programok szerinti értelmezéséhez, tehát inkább csak illusztrációként való használatra szükséges. Segít a pontos beállításban ha megkapom ezeket, de amennyiben valamelyik adat hiányzik, nem okoz különösebb gondot (!), amennyiben pontosan ismeretes a célszemély születési időpontja és a szülők és az anyai nagymama születési ideje.
5. Személyes betegségek, balesetek, halál-közeli állapotok (az ájulás, valamint az olyan baleseti veszélyhelyzet is annak számít, amely nem végződött tragikus eseménnyel, de könnyen azzal is végződhetett volna) házastársi - élettársi konfliktusok, válások, a célszemély esetében. Amennyiben nő, jó tudni, hogy voltak-e abortuszok, vetélések és terhességi-szülési komplikációk a célszemély, annak az édesanyja és az anyai ági nagyanya, dédnagyanya életében.
6. A jelenlegi társadalmi-közösségi tevékenység, pénzkeresést szolgáló foglalkozás, mesterség, hívatás, vagy karrier jellege. Figyelem: ezek a tevékenységek és gazdasági foglalkozások, illetve a mesterség, vagy a hivatás, nem minden személynél szoktak egyezni. Ezért kérem külön - külön megnevezni, ha esedékes, és azt is, hogy kamaszkorában - zsönge fiatalkorában a jelenlegi foglalkozását szerette volna-e folytatni, és ha nem, akkor mit? "Mi szeretett volna lenni?"
7. Csak sorsképlet beállítás esetén szükséges: az első szerelemnek, élettársnak, vagy más, olyan ellentétes nemű személynek, vagy személyeknek a születési dátuma és órája, akivel (akikkel), a célszemély már nem él együtt, de aki, (vagy akik) akár a tetteivel, akár a gondolkozásmódjával, akár az általános mentalitásával, különösebb (fontos) benyomást gyakorolt a célszemélyre (gondolkozására élet-látsására) és ez által a sorsára is! A jelenlegi férjnek vagy feleségének, élettársnak, szexuális partnernek a születési adatai mellett az egészségi – erőnlét állapota, valamint a célszemély gyermekeinek a születési adatai, amennyiben az nő nemű.
Nagyon fontos: Párkapcsolati – szerelmi - szexuális problémák feltárásához – értelmezéséhez, az ide vonatkozó kérdések megválaszolásához, a párkapcsolati sorsprogram-összehasonlításhoz (szinasztria) is szükségesek az illető partner, vagy a partnerek minél pontosabb és részletesebb születési adatai (év, hónap, nap, óra, perc, ha lehetséges) és minimum a szülőkre vonatkozó adatai.
Amennyiben külön lapon, csatolt fájlként, és nem az elektronikus levél mezőjében küldi el az adatokat és az életrajzi leírásokat, arra kérem, hogy ennek a fájlnak ugyanazt a nevet adja, mint ami az E-mailban szerepel, illetve, a személynek a nevét, akinek a horoszkóp készül.
A horoszkóp készítés céljából kért és megkapott adatokat csak egy hónapig őrzöm meg és azokat az igénylőn kívül, senki számára fel nem fedem, amíg erre nem kapok külön írásos, vagy szóbeli engedélyt, abban az esetben, ha ez a lehetőség – Pl. egy sorshelyzet utólagos értelmezése, vagy utólag beálló sorskrízis feloldási lehetőségének a feltárása a sorsképlet segítségével a http://www.asztrologosz.ro c. fórumon. – vagy más szükség-helyzet felmerül!
II. Horoszkóp félék és horoszkóp-árak.
Ami a munka-díjaimat, illetve az egyes horoszkóprendelőknek a díjak számszerűségének a megítélését illeti, első sorban tudni kell, hogy a személyes találkozásokon elvégzett feltárások, amelyeket szintén hangfelvételeken rögzítek és adok át, sokkal olcsóbba kerülnek – mivel azonnali válaszokat kaphatok az értelmezés közben felmerülő kérdéseimre - mint amelyeket úgy kell elkészítenem, hogy a célszeméllyel nem beszélgethetek közvetlenül.
Másodsorban, az utóbbiak esetében, kérem szépen átgondolni, hogy az analitikus horoszkóp szöveg-bázisának a megírásán 15 éven át egyfolytában dolgoztam, a napi tevékenységek mellett, sokszor éjszaka is. Ennek az előállítása tehát most néhány számítógépes művelet ugyan, de benne van 15 éves kemény munkám egyrészt. Másrészt, sehol a világon nem él jelenleg olyan asztrológus, akinek ennyire a karmára kiélezett lenne a látásmódja, tehát, akitől nem az asztrológiai kézikönyvekben is elolvasható misztikus, vagy spekulatív pszichologizáló szövegeket kapnának a rendelők. De ez mondjuk, az én bajom, lényeg az, hogy most csak a képletbeállítása (néhány tíz perc, vagy néhány óra…) kerül erőfeszítésbe. De, mivel nem kérdezhetek vissza, kénytelen vagyok minden egyes elemnél, minden lehetséges megnyilvánulást számba venni és ezért, két, az ön sorsára vonatkozó, teljesen sűrített információt tartalmazó hangfelvételnél többet nem tudok egy nap elkészíteni. Egyrészt azért mert az erős koncentrációtól – hiszen millió információt dolgoz fel, mérlegel és választ ki közben az agyam – megfájdul a fejem, Másrészt azért, mert az egész felvételt előre végig kell gondoljam és oda kell jussak, hogy felelősség szintjén, nagyjából tiszta legyen, hogy milyen motívumokat kell kiemelten hangsúlyosan értelmeznem, tehát, hogy nagyjából milyen lényegi összefüggésekről kell kiemelten beszéljek. Ez azt jelenti tehát, hogy a levelezéssel együtt, egy analitikus horoszkópot két napon át készítek, akkor is, ha nem vele dolgozom folyamatosan. Egy szintézist viszont, kb. egy hétig, de nem öt munkanapig, hanem bele érve a szombat - vasárnapokat is. Sőt, van, amikor nagyon nehéz a képlet, illetve a rendelő nehezen tud lemondani a régi, téves elképzeléseiről, amit mind le kell levelezzünk, vagy skyp-on megbeszéljük. Illetve, van, hogy ő az, aki nem bírja az iramot, mert nem képes azonnal feldolgozni a szokatlan információkat, vagy egyszerűen a munkája miatt nem tud a rendelkezésemre állni folyamatosan, és elutazik valamerre időközben vállalati kiküldetésbe, vagy éppenséggel programja van hétvégére, és a rendelő kéri, hogy lassabban haladjunk, a helyes megértés érdekében. Nos, ilyenkor a szintézist, bizony több mint egy hétig is kell készítenem. A horoszkóp kézbe vétele előtt ugyanis, önök még csak el sem tudják képzelni, hogy milyen szokatlan, de sorsfontosságú kérdések teljes megértetésére van szükség, illetve, hogy ezeknek a helyes megértetése érdekében, nekem mennyi szögből kell azokat megvilágítanom. Hiszen önök csak az információkat balkézből kivágó, teljesen felelőtlen – vagyis szélhámos! - jósokat és misztikus handabandázókat láttak „dolgozni” a tévé műsorokban, és emiatt egyesek úgy képzelik, hogy a munka-díjaim túlzók. Én senkit nem ítélhetek el ezért, de szeretném, ha belegondolnának, hogy havi négy horoszkópnál többet nem tudok elkészíteni, holott folyamatosan dolgozok a sorsfeltárásokon, ha nem is konkrétan cselekedve. Ezért van az, hogy az utóbbi időben készített horoszkópok rendelői, mind csak csodálkoztak és hálálkodtak utólag, hogy ekkora gondot fordítottam rájuk, holott én csak a munkámat végeztem a lelkiismeretem és a legjobb sorsismeretem – tehát a felelősségem szerint. Én viszont nem tudom megtenni azt, mit egyes kollégáim probléma nélkül gyakorolnak, ti., hogy ne mondjak el mindent amit a sorsképletekben látok és fontosnak tartok. Ezért is tartom fontosnak az analitikus leírás mellett, hangfelvételeket készíteni. Vagyis, a korább leírtak szerint, van amikor a rendelők befogadási nehézségei, vagy programja miatt nem tudunk az én munkabírásom ütemében haladni. Nos, ezeket a szempontokat is kérem figyelembe venni, amikor a honorárium-árak valós értékét mérlegelik.
1 ) KARMIKUS Asztrogramm (Asztrológiai Sorsképlet) BEÁLLÍTÁS azok számára, akik nem ismerik, vagy nem jól ismerik a születési órát és percet: 25OO forint, vagyis 6 euro. – Ez az ár nem számítódik fel a teljes horoszkóp rendelés esetén, vagyis azok számára, akik írott és hangfájlokra is rögzített audio-részekből álló horoszkópot (teljes analitikus, vagy szintetikus feltárást) rendelnek, illetve, akik személyes beszélgetés során történő sorsfeltárásra jelentkeznek. Kérem szépen, főként a teljes-horoszkóp rendelőktől, nem elbagatellizálni e horoszkóp-értelmezést megelőző beállítási munka jelentőségét, jellegét értékét, annak ellenére, hogy ilyen kevés honoráriumot kérek érte. Nem csak amiatt, hogy azokban a drámai és sok esetben tragikus állapotban, amilyenné, a kimondottan csak a testi funkciókra figyelő materiális orvostudomány, a több mint egy évszázados és anya-generációkon át folyatott szentségtelen beavatkozásaival (zsibbasztás, kábítás, altatás, a gyermekek idejekorán történő kiugrasztása, kipréselése, stb.) tönkretette a nők teremtői – szülői képességét és mészárszéki szintű műveletté tette a szülést, teljesen megbízhatatlan az anyák vonatkozó emlékezete. De a szülészeti műtőkben sem áll senki stopper-órával a kezében, hogy mérje a pontos születési időpontot. Ezek a születési időpont eltérések tehát a fizikai valóságtól átlagban plusz – minusz 1O – 2O percesek. De, még az általunk – vagyis a feleségeink által – gyakorolt zavartalan otthonszülések esetében is, amikor tehát asztrológusok vesznek részt és irányítják a szüléseket, az a tapasztalat (mármint a mi szabadon és zavartalanul született gyermekeinkkel is), hogy ugyanakkora időeltolódások jelentkeznek az általunk megfigyelt gyakorlati fizikai idő és azon születési időpont között, amely az illető személy (gyermek) sorsképletét megfelelővé teszi az ő karmikus örökségével - spirituális struktúrájával. Nem véletlen tehát, hogy a klasszikus asztrológia 35 perces tűrési – eltérési - határt enged meg egy gyermek hivatalos születési időpontja és az asztrológiailag beállított sorsképletnek megfelelő születési időpont között! Az én praxisomban viszont, soha nem kellett ekkora eltolódással számolni, ha jól emlékszem soha nem is léptem át a 2O fokos határt, és ha ez az objektív eltolódás első látásra nagyobbnak bizonyul 22 – 24 percnél, inkább kérdéseket teszek fel a rendelőknek, annak érdekében, hogy megtaláljam azt a motívumot, amit a polaritás törvénye miatt, a hétköznapi logikától eltérően, vagyis ellentétesen, vagy áttételesen kell értelmezni, ahhoz, hogy a horoszkóp egésze, a számomra normális időpont-eltolódáson belül (max. 21 fok) helyesen értelmezhető legyen.
1. A horoszkópnak (a hangfelvételeken történő sorselemzésnek) az elméleti alapját képező, karma- feltáró (az ön problémáinak- gondjainak- konfliktusainak a rejtett, és egyben a gondoknak és sorskríziseknek az igazi - spirituális okait feltáró, és a problémák tudatos feloldását - meghaladását szolgáló) Egyszerű, Analitikus Horoszkóp-Szöveg (Aminek az ára 17 euro, 7O lej, vagy 5OOO forint), a következőket tartalmazza:
Az ön éltében – sorsában, irracionális módon megjelenő, lappangó, vagy nyíltan látható – érzékelhető, egészségi, szerelmi - szexuális-partneri, családi, munkahelyi, hivatásbeli, vagy anyagi vonatkozású kríziseinek az igazi, de a hétköznapi gondolkozás elől rejtett okait tárja fel. Vagyis, a horoszkópszöveg, a válságos állapotoknak, konfliktusoknak, vagy meghaladhatatlannak látszó, nehéz élethelyzeteknek, sérüléseknek, nagyobb baleseteknek, ismétlődő természetük miatt feltűnő betegség- és balesethajlamoknak, valamint az öröklött, vagy "szerzett" krónikus betegségeknek (Pl., ha ön női személy, akkor a magzat-foganási képtelenségének, “meddőségének”, és amennyiben férfi a megtermékenyítői képtelenségének.) a rejtett (Karmikus) okairól, tehát sors-rugóiról, valamint ezen karmikus meghatározódásoknak a feloldási és meghaladási lehetőségéről nyújt konkrét és kimondottan személyre (és egyéni élethelyzetre) szóló tájékoztatást. És természetesen, megjelöli a problémák és sors-krízisek feloldáshoz és meghaladáshoz vezető, szükséges mentalitás-változtatásokat, a felvállalandó gyakorlati életfeladatokat.
A horoszkópszöveg, nem csak az elemenkénti részletes és pontos leírásainak a minősége által tér el gyökeresen a különböző portálok automata-programjával elkészíthető ingyenes horoszkóp-szövegektől, hanem főképpen az által, hogy az általam felfedezett és leírt kauzális asztrológia elve és az anyai ági örökletes (karmikus) programok logikája – szemszöge – szerint van megírva! Az elemenkénti leírásokat én készítettem 15 éven keresztül, de folyamatosan pontosítom és bővítem, annak érdekében, hogy mindenki számára komoly, átfogó és teljes képet adó objektív leírást nyújthassak. Ez a szöveg-együttes, a célszemély (ön, vagy más személy) teljes sorsprogramját és sorsproblémáit (betegi, sérülési és baleseti hajlamait, párkapcsolati, vagy családi zavarok és konfliktusok karmikus (rejtett) okait, esetleg gyermeknemzési, magzatfoganási gondjait, pályaválasztási- és munkavállalási, pénzkereseti – gazdasági gondjait, stb.), valamint ezeknek az asztrológiai elemenkénti feloldási – meghaladási lehetőségeit tartalmazza részletesen, a horoszkóp egyes elemei (tételei) szerint külön – külön. Mindez, a teremtés és az élet eredeti rendeltetése (Őskarma) logikájának az illető személy sorsában megjelenő jellegzetes befolyásainak az alapján, külön – külön, az egyéni (személyi) karmikus meghatározódások és személyi sorsprogramok szerint, valamint a harmonizációs készségek kialakulása érdekében felvállalandó gyakorlati (egyéni) életfeladatok szerint írom le úgy, hogy a részleírások a feloldási – meghaladási lehetőségek részletes leírását is tartalmazzák a horoszkóp minden egyes eleme szerint. Ez a magyarázat arra, hogy miért annyira hosszú az elemnek közötti, vagyis a címek előtti üres részekkel együtt, az egész szöveg-együttes, és egyáltalán nem azért mert felesleges általánosítások lennének benne:
Fontos tudni tehát, hogy ebben, az 5 oldalas bevezető szöveggel együtt is, 85 – 1OO oldalas analitikus személyi horoszkópban (Figyelem! A részletes leírások mennyisége koránt sem azt jelenti, hogy általános asztrológiai leírásokat és nem konkrét személyi vonatkozású információkat tartalmazna a horoszkóp!) az asztrológiai kifejezések nem szerepelnek, hanem csak, és csakis az elemenkénti egyes tételek címeiben. És mindössze annak bizonyítékául, hogy a leírás nem légből kapott, hanem megfelel grafikai sorsképletnek (Asztrogrammnak), amit, az elején elküldök adat-beírási felülvizsgálás céljából. A szövegek összessége tehát a személy egyedi sorsképletében található horoszkóp-elemek rész-egység szerinti leírását tartalmazza. Tehát a szöveg-együttes összességében egyedi (egyéni!), de részleteiben rész-elemeiben általános. Elemi részeiben, olyan leírásokat tartalmaz, amelyek a klasszikus asztrológiai empirikus megfigyelések alapján, egy - egy horoszkóp-elemere és az illető elem pozíciójára mind érvényesek, kiegészítve, az általam felfedezett és leírt anyai ági karmikus programok szerinti, karmikus asztrológiai megfigyelésekkel, karmikus értelmezésekkel. - Így tudtam elérni azt, hogy ilyen olcsón tudjak hiteles és autentikus (Tehát megbízhatóan érvényes és hasznos!) személyi horoszkóp-leírást adni mindenki számára, aki tőlem a horoszkópját igényli.
Ez a szöveg tehát tartalmazza azokat az objektív feltárásokat és a feloldási - meghaladási lehetőségekre vonatkozó konkrét tanácsokat, amelyek segítségével a legégetőbb problémáinak az igazi okaival szembenézhet, és az élete és a sorsa helyre állításába, rendezésébe bele foghat.
A fényszögelések együttes – szintetikus értelmezését viszont, csakis a szintetikus értelmezés hangfelvételeiben tudom részletesen személyesíteni. Ez a részletezés az analitikus horoszkópban is megtörténik, csak éppen nem az aktuális problémákra van fókuszálva, hanem a mindenkori személyi késztetésekre, ösztönökre, félelmekre, ambíciókra és szorongásokra, fóbiákra. Egészen biztos lehet abban, hogy a sorsának a kézbevétele nem ezeknek a részletkérdéseknek a megértésén múlik, hanem a karmája és a gyakorlati életfeladatai jellegének a feltárásán, ami nagy részletességgel és metafizikai egzaktsággal szerepel az általam készített írott részben.
Ami a tudattalanban található karmikus programoknak a meghaladási és feloldási lehetőségeket illeti, minden egyes elem leírásának a végén megtalálható a tanács és útmutatás erre vonatkozóan, de a fontos fényszögek leírásánál is, ez a tanácsadói szövegrész kiemelt szerepet kap a horoszkóp-szövegekben. Ez a szövegállomány képezi tehát a kikerülhetetlen és életbevágóan fontos elméleti alapját az alant leírt különböző horoszkóp-fajtáknak. Az ön személyi spirituális és kauzális tulajdonságainknak az írott rész segítségével történő mélyebb és egyre mélyebb feltárása, biztosítja ugyanis az utat a sors-nehézségeinknek a feloldása és a tényleges egészség és boldogság elérése felé, még akkor is, ha a pillanatnyi sorsállapotának az okait és feloldási lehetőségeit konkrétan a hangfelvételekben adom meg. Továbbá ezt szolgálják például a spirituális naplóírás is, vagy a komoly, kauzális meditációk is. – Ennek érdekében, minden egyes horoszkóp esetében, csatoltan még küldök több, az illető horoszkópból kiolvasható karma szerinti (A karmikus pontok elhelyeződése szerinti), általam jellemzőnek és fontosnak ítélt tanulmányt is. Valamint más, a horoszkóp jellege szerint általam fontosnak ítélt cikkeket és metafizikai leckéket. (Pl. a táplálkozásról, vagy a Naplóírásról, vagy a magzatfoganásról szólókat.) Mindemellett viszont, utólagos belső asztrológiai konzultációra is van lehetőség, és amennyiben ez érdekli, kérem szépen, levélben igényelni az erre vonatkozó tájékoztatót.
Ennek, az ön sorsképlete minden egyes elemének megfelelő, kauzális asztrológiai leírásokból álló, tehát részletes karma-feltáró szöveg-együttesnek az ára 7O lej, vagy 5OOO forint, amihez jár még egy(!), ön által sorsfontosságúnak vélt (égető sorskrízissel járó) probléma rejtett okainak a feltárása, és a tárgyalt krízis feloldási lehetőségére vonatkozó tanácsadás. (Figyelem! – 1. Erre nem vonatkozik a részletfizetési lehetőség. És Figyelem 2: - A lej és a forint értéke ingadozása miatt, nem a Lejben vagy a Forintban megadott érték a mérvadó, hanem az euro- érték.)
2. TELJES (A fentiekben ismertetettekkel együtt járó és az ott olvadható információkat összegező – összesítő, személyesítő...), HANGFELVÉTELT is tartalmazó(!) ANALITIKUS HOROSZKÓP. Tehát, hangfelvételen történő, rövid karma- és életfeladat-értelmezés, plusz a fent ismertetett, írott analitikus szövegből álló horoszkóp, amelyben a megnevezett sorsprobléma igazi okait tárom fel külön és emelem ki, megnevezvén -tanácsolván - annak a feloldási, meghaladási lehetőségeit is. Az ára: 5O euro (kb. 18O lej, 16,5 ezer forint).
A fent ismertetett analitikus szövegleíráshoz tehát, készítek egy - vagy szűkség esetén két – darab, 40 – 45 – 5O perces, mp3-as hangfájlra mondott, karma- összegező személyesítő értelmezést. Tehát: egy mély-személyesítéssel egybe kötött, szintetikus karma-feloldási és konkrét személyi életfeladat-ismertetési tanácsadást adok, amiben kimondottan a rendelő által megnevezett személyi sorskríziseket, sorsproblémákat (betegségeket, baleseteket, anyagi károkat, személyi veszteségeket) okozó karmikus maghatározódásokra vonatkozó pontos eligazítást végzek. Ebben meghatározom a horoszkóp személyes karakterét, sajátosan egyéni és egyedi jellegét. Ez, személyesebbé teszi az írott rész tételenkénti objektív leírásait, megjelölvén azoknak az anyai ági felmenők téves élet- és létszemléletéig visszanyúló közös egyedi gyökét és egységes eredőjét, valamint a negatív sorselemek (karmikus elemek) feloldási, meghaladási lehetőségét. Ezt a hangfelvételt és a szintézis felvételeit is (lásd később), az elkészítése után, rögtön el is tudom küldeni, amennyiben az alábbi útbaigazítás segítségével ön készít egy gmail.com- os postafiókot, amely az eddig forgalomban levők között a legnagyobb kapacitású (2O MGB) hangfájlokat képes elszállítani és befogadni. Íme az útbaigazítás szövege, aminek segítségével, igen könnyen nagy kapacitású befogadási képességű E-mailt hozhat létre, rá kattintva a következő oldalra:
http://mail.google.com/mail/a-af3f5b9c0 ... cfc9831ffa
Az analitikus horoszkópot viszont úgy is meg lehet rendelni, hogy előbb csak az írott részt igényli (25 euro), és miután azt elolvasta többször, az általam küldött, megfelelő tanulmányokkal együtt, és bizalmat nyert, utólag külön megrendeli a személyesítő hangfelvételt (vagy ha szükség: hangfelvételeket), ami külön csak 35 euro. Külön – külön megrendelve tehát, mindkettő, összesen 6O euro..
2.) Párkapcsolati horoszkóp. Közös karmikus feladatokat, azok oldási lehetőségét és harmonizációs lehetőségeket feltáró, kapcsolat-minőséget javító tanácsokkal ellátó elemzés. (Szinasztria) Az ára 6O euro. - Párkapcsolati, szerelmi - szexuális problémák és krízisek kauzális és spirituális (karmikus) okait feltáró, vagyis az összeférhetőségi - harmonizációs lehetőségeket és akadályokat, valamint az akadályok és karmikus blokkok feloldási - meghaladási lehetőségeit feltáró, összehasonlító, imélben küldött hangfelvétel, amely az eltérő egyéni és a közös karmikus feladatokat is tartalmazza. Figyelem! - Ehhez jár még, a rendelő személy sorsképlete szerinti elkészített analitikus horoszkóp-szöveg is. Ára 60 euro (kb. 23O lej, vagy kb. 18OO ft.).
3). Két - két és fél órán át tartó személyes beszélgetés keretén belül elmondott, részletes karma-feltárás és gyakorlati életfeladatok szerinti szintetikus sorsprogram-értelmezés, sors-rendezési tanácsadással. – 7O euro (kb. 32O lej, és 23 OOO ft.).
Közvetlen (személyes) beszélgetés útján történő Szintetikus sorsértelmezés a születési képlet alapján, az ön sorsa (karmája) rejtett mozgatórugóiról és az ön által felvetett (az önt a jelenben elsődlegesen foglalkoztató, életét zavaró) problémakörök spirituális okainak és feloldási-meghaladási lehetőségeinek a részletes kifejtésével. (Az analitikus szövegleírások nélkül.) Ennek az ára, analitikus horoszkóp leírással együtt 8O euro.
4) SZINTETIKUS HOROSZKÓP- Hangfájlokra készített, „élő beszédes” SZINTETIKUS ÉRTELMEZÉSSEL készülő, Teljes és Átfogó (Tehát szintetikusnak nevezendő) Sorselemzés, illetve karma-oldási és karma- meghaladási tanácsadás – Ezt is, csakis a korábban ismertetett részletező analitikus szöveggel együtt küldhetem el, vagyis a szintézis az analitikus horoszkópot is tartalmazza! Ára 9O euro (kb 4OO lej, 28OOO ft.)
Ezt, a mély és összetett sorsnehézségekkel, a sokszor irracionálisnak, és ezért az elszenvedők számára meghaladhatatlannak látszó sors-problémákkal és visszatérő sors-krízisekkel küszködő (pl. diagnosztizálhatatlan betegségekkel, megmagyarázhatatlan sorozatos balesetekkel, sorozatos sikertelenséggel, anyagi veszteségekkel, párkapcsolati, szerelmi, szexuális kudarcokkal, különböző családi drámákkal és feloldhatatlannak látszó konfliktusokkal küszködő.) személyek számára ajánlom. Ez tehát a személyes problémafeltáró személyes beszélgetésnek az élet minden részletére kiterjedő, az összes gyakorlati feladatot és minden tévedési – bukási – lehetőséget, illetve azok megelőzési lehetőségét feltáró, és az összes lehetséges karma feloldási – meghaladási lehetőségeket feltáró, mp3-as hangfájlokra rögzített formája. A szintézisben, a személyes beszélgetést (Amennyiben a személyes találkozás a távolság miatt pl., nem megoldható.) pótolom több (átlagban 4 – 6 vagy, ha nagyon szükséges, akár 7 db.) mp3-as formátumban készített számítógépes hang - felvétellel (az asztrogrammnak a mikrofonba mondott teljes szintetikus értelmezésével). A szintetikus értelmezést tartalmazó hangfelvételeket imélben küldöm. A spirituális és kauzális életprogram-értelmezést és aktuális probléma-feltárást (kauzális - karmikus sorsfeltárás és a sors-determinációk feloldási - meghaladási lehetőségének a részletes feltárása), valamint az esetleges (ha úgy látom, vagy ha ön erre rákérdez, hogy szükséges-e!) életpálya-módosítási tanácsokat tartalmazó szintézis persze, hogy a teljes és pontos karma-feltárást, tehát a rejtett személyi küldetés leírását is tartalmazza, valamint az aktuális sorshelyzetre vonatkozó konkrét életfeladatok megnevezését és értelmezését.

5) BEAVATÁSI horoszkóp. Ezt a fajta, az előbbiek mellett még, főképpen a rejtett-karma minden lehetséges negatív árnyalatát vizsgáló totális horoszkópot, a különböző spirituális tanokban (misztikában, metafizikában, ezotériában, mágikus gyógyításban, stb.) és a különböző beavatási utakon határozottan és komolyan haladni és fejlődni kívánó személyek számára készítem el. Egy spirituális csoportvezetőnek nem is szabadna másokat okítania és vezetnie, anélkül, hogy tudomása legyen mindarról, amit egy ilyen horoszkópból magáról, illetve a kauzális spirituális struktúrájának a jellegéről meg tudhat, hiszen különben menthetetlenül félre vezeti első sorban önmagát és ezzel együtt mindazokat, akiket tanítani és vezetni kíván. (Az ilyen, másokat is félre vezető és a végén tragikusan elbukó un. misztikus mesterek és tanítók listája nagyon – nagy!) Ezek a spirituális vezetők, bízhatnak abban, hogy ennél pontosabb és egzaktabb karma-feltárást semmilyen más úton nem kaphatnak. És természetesen, a korábbiakban említett, rejtett negatív determinációk (Karma) feloldási és meghaladási lehetőségeinek az elemző leírását, amit az asztrogrammnak a szintetikus, kauzális és spirituális értelmezése közben fejtek ki, tulajdonképpen megfizethetetlen. Ennek az átlagban 6 -7, vagy 8 (Ritkább esetben 9) db. átlagban 40 - 45 perces hangfelvételeket tartalmazó SZINTETIKUS HOROSZKÓPNAK az ára, analitikus szöveggel együtt, 12O euro. (Amennyiben az analitikus horoszkóp már meg van, és két héten belül teszi meg a kiegészítő rendelését, akkor csak 9O euro). Ez kb. 52O lej, vagy kb. 34 ezer forint. – De ezt, a pénzküldési szolgálatot végző intézménynél, ahonnan a honoráriumot szándékszik el küldeni, pontosan megmondják.
6) A szintéziseket, olyan írott anyag formában is elkészíthetem (25 – 3O oldal), ami sűrítve tartalmazza mindazt, amit egy hangfelvétel segítségével történő szintetikus feltárás során elmondható... Az ára 18O euro. (Ennél a horoszkóp-félénél az ár marad ünnepekre is.)

7) Egészen rendkívüli – Tehát furcsa, sőt: a tömegerkölcs szerint botrányos, stb. - esetek (rendkívüli karmák és sorskrízisek) feloldását célzó, vagyis az un. nehéz esetek megoldását célzó horoszkópok (15O euro). Pl. teljes sors- és helyzetmegoldásra vonatkozó karma-feltárás és tanácsadás két különböző férfitől történő magzatfoganás esetében. Vagy: éveken át félre diagnosztizált betegségek következményeitől való megszabadulás, vagy több gyermekes szülők elkerülhetetlennek ítélt elválása utáni gyermek-elhelyezési gondok megoldása a gyermekek és a szülők karmája, és spirituális struktúrája szerint, vagy: megszállottságtól, vagy idegen entitások általi befolyásoltságtól való megszabadulás, stb.

8) Meddőnek képzelt nőknek a magzatfoganást és a könnyű szülést elősegíteni, a fogamzási folyamatokat beindítani (a karmikus blokkokat felszabadítani) hivatott, tehát a magzatfoganási szellemi – lelki és testi (fiziológiai) gátak és blokkok feloldását és elhárítását elősegíteni hivatott, MAGZAT - FOGAMZÁSI - SZÜLÉSI horoszkópok, amelyek párkapcsolati vonatkozású (A férjekre, élettársakra, azok spirituális nemzőképességére, belső hozzáállására vonatkozó) információkat is tartalmaznak! Ezeknek az ára 1OO euro (kb. 45O lej, 29 ezer ft.).
Ezt, az olyan nők, vagy élet- és házastársak számára, akik magzatfoganási, magzatkihordási és gyermekszülési nehézségekkel küzdenek, vagy akiknek meg halt, vagy meg haltak gyermekeik szülés után, vagy egészen kis korukban (Tehát: spontán, vagy orvosilag szükségesnek művi vetélések, korai meddőség, ismételt magzat-, vagy csecsemőhalál, férfiak esetében a megtermékenyítői képesség hiánya esetén.), az anya és a gyermek életét veszélyeztető szülés közbeni szövődményekkel küzdő nők számára. De, amint a zárójelben is jeleztem, olyan párokon is tudok segíteni (És az ide vonatkozó szakmai sikerekről e honlapon a visszaigazoló – köszönő levelekben és a vonatkozó tanulmányokban lehet olvasni.), ahol a férfi nemzőképességével van valamilyen probléma. (Rossz, illetve hibás mozgáskoordinációval rendelkező, vagy csökkent számú, vagy gyenge életképességű spermiumok és más hasonló esetekben.). Hogy az ide vonatkozó feltárásaim és javaslataim, mennyire hatásosak, arról szintén a Köszönő levelek c. fejezetben és a Gólyahírekben lehet tájékozódni.
Előre kell bocsátanom, hogy a pozitív eredmény nagy mértékben attól függ, hogy az illető személy, mennyiben fogadja el a mély tudata (lelke) szintjén is az általam feltárt tényeket és milyen mértékben fogadja meg és tartja be a tanácsaimat, javaslataimat, illetve, hogy személyi adottságaitól és a gyakorlati életkörülményeitől, sorstényeitől függően, mennyire képes szellemileg és fizikailag is a tanácsaimat megfogadni. Talán érthető, ha közlöm, hogy olyan esetem is volt, hogy csak négy év múlva jött meg az un. közös munkánknak a pozitív eredménye, akkor fogant meg a magzat. Minderről részletesen lehet olvasni a Fogamzás c. tanulmányomban.
9) GYERMEKHOROSZKÓPOK
Mivel olyan személyeknek a spirituális struktúrájáról kell hiteles és megbízható információkat adnom, amelyeknek a legtöbb esetben még néhány éves sorstörténete sincs, nem hogy olyan pszichológiai karaktere, szokásai, lelki reflexei, amelyek tájékoztatásul szolgálhatnának, illetve igazolhatnák a feltárásaim valóságtartalmát, tehát még inkább meg kell magyaráznom a szülők számára, hogy mit miért mondok, és ráadásul nem az illető személy számára adom a rá vonatkozó és az élete és jövendő sorsa szempontjából életbevágóan fontos tanácsokat, a gyermekhoroszkópok esetében egyáltalán nem beszélek kevesebbet, mint a felnőtt horoszkópok esetében. Ezért áruk sem lehet sokkal kevesebb a felnőtt horoszkópok áránál, tehát ugyanannyi az áruk, az analitikusok esetében (5O euro), és 8O euro a szintetikus gyermekhoroszkópok esetében. Vagyis ebben az esetben, a karma jellegzetessége feltárása mellett, ismertetem a gyermek spirituális minőségét (Hogy tehát indigó, kristály, vagy szivárvány gyermekről van-e szó?), szintézisben viszont, a karma és az életfeladatok mélyebb és szintetikus értelmezése és az előbbiek részletezése mellett, megfelelő gondozási és nevelési javaslatokat és tanácsokat is adok a felnőttkorig.
Amennyiben eldöntötte, hogy megrendeli a horoszkópját, kérem szépen, a kért adatok mellett, azokhoz csatolva néhány jellemző digitális fényképet is el küldeni. Kérem, nem gondolni, semmi misztikus dologra, nincs nagy másról szó, csak néhány jellemzőnek (Nem feltétlenül "előnyösnek, vagy esztétikusnak".) tartott fénykép elküldéséről, annak érdekében, hogy nekem lehessen egy materiális életképi - képzetem is arról a személyről, akinek éppen készítem a horoszkópot. Hogy tehát éppen arra a személyre gondolhassak képileg is, ne egy absztrakt sorsképlethez beszéljek, miközben a hangfelvételt készítem. Ezeket a digitális fényképeket el sem raktározom a gépemben, ott maradnak a levelek csatolmányaként, és amikor rend szerint három hónap múlva a leveleket ki törlöm ezek is kitörlődnek. Nincs tehát semmiféle misztikus oka e kérésemnek, semmiféle un. tisztán-látói, vagy mágikus képfejtési művelethez nem használom őket, ezek a misztikus információ-szerzési praktikák, nem, hogy távol állnak tőlem, de egyenesen ellenzem és károsnak tartom.

IV. Honorárium elküldési lehetőségek:
Románia területéről egyszerű postai pénzutalvánnyal lehet a honoráriumot elküldeni. Mivel a lej értéke állandóan és szeszélyesen változik, kérem szépen, hogy a Román állampolgárok a honoráriumok felől, külön e-mailben érdeklődjenek.
Az általam választott két bank irányába történő KÜLFÖLDI átutalás (Romániába) éppen olyan korrekt módon működik, mint bárhova Európában, mivel mind a TRANSILVANIA Bank, mind az OTP Bank tagjai az Egységes Euro Fizetési Övezet - nek (a SEPA – nak) és ezért rendelkezik nemzetközi IBAN számmal, amely biztosítja az átutalásoknak a gyors és olcsó, esetenként ingyenes véghezvitelét. Ezt a tényt meg kell jegyezni az átutalási szelvényen a megfelelő ablakban. Az átutalás viszont csak abban az esetben működik simán, ha a feladó helyesen és teljesen írja be a bankszámlám számát. Az átutalási idő 3 munkanap. Hétvégi munkaszüneti napokkal egyben: 5-6 nap. Ezért arra kérem, ha elszánta magát a rendelésre, akkor az első imél-válaszom után (persze, lehet azelőtt is), amelyben a nyes képletet küldöm vissza adatellenőrzés céljából, máris küldje el a honoráriumot, mert a képlet-beállítás befejezése után, szeretem azonnal elkezdeni az illető horoszkópértelmezést.
A bankszámláim adatai:
1. A hivatalos román bankszámla (És a bank címe), ahova a horoszkóp-honoráriumokat kérem küldeni:
Banca Transilvania - Romania / / Sucursala: Miercurea Ciuc (Tehát a Banca Transilvania Csíkszeredai fiókja – Ez fontos, mivel egy alkalommal a bank Kolozsvári székhelyére küldték, ahonnan nem tudták a pénzt csíkba átküldeni.)
Bank Cod SWIFT: BTRLRO22 (Ez az un. IBAN – szám!)
Client: Kozma Botond Szilárd (Kliens neve.)
(Mind a két személynevet kérem kiírni, különben nem érkezik meg!)
Az EURO – s kontszám, IBAN kóddal:
RO60BTRL02104201350728XX
A FORINT –os kontszám, IBAN kóddal:
RO21BTRL02112201350728XX

...........................................................................
1. Az élettársam (Magyarországi!) OTP-számlája száma, amire könnyebb Magyarországról utalni, és ahova a Táltos Bolond c. regényemnek a második része kiadására szánt összegeket (szponzorálást) is kérem küldeni:
Joó Violetta (3377 Szihalom, Tárkányi út. 37 Magyarország) OTP számlaszáma:
IBAN: HU67 1177 3391 0067 5275 0000 0000
Bic (swift) kód: OTPVHUHB
........................
Az én, Romaniai OTP- számla számaim a következők:

RO78OTPV260000416328euro01

R028OTPV260000416328HU01
Ez a Romániai OTP-banknak a, Csíkszeredai Fiókjában van bejegyezve, vagyis a az OTP romániai leány-kirendeltségének Csíkszeredai fiókjában. (Csíkszereda, Kossuth Lajos utca)
FIGYELEM! A bankhivatalnokok, vagy lustaságból, vagy mert így vannak tanítva, előbb a SZKOVÁNYOS NEMZETKÖZI, és a mi esetünkben irracionálisan nagy átutalási díjakat mondják mindig, de ez nem kell elijessze önt, hanem meg kell mondani, hogy mindkét számlám bankja (Banca Transilvania és az OTP) benne van abban az Euró-övezeti Bankrendszerben (SWIFT – COD: OTPVROBU), amelyben a kis összegek átutalása igazából ingyenes kell legyen, de legalább is, majdnem az, tehát kicsi. Oda kell tenni a hivatalnokokat, hogy nézzenek ennek utána, és ha nem hajlandók, hívni kell a főnöküket.
..............................................
- Fölösleges utánajárást és levelezést idéznek azok a horoszkóprendelők, akik unják, vagy fölöslegesnek tartják a honoráriumküldési lehetőségekről szóló tájékoztatót figyelmesen elolvasni, és például előre beváltják a forintjaikat euroba, holott Magyarországról mind a bankban, mind a postán vagy a Western Union szolgáltatással, csak forintban kell a honoráriumokat befizetni(!), attól függetlenül, hogy én Csíkszeredában, euroban, vagy lejben veszem ki azokat! Ezért:
2) Amennyiben nehezére esik a banki átutalás, Magyarországról, akárcsak külföldről, kérem szépen a honoráriumot az EUROGIRO nevű, nemzetközi postai szolgáltatással, (Rózsaszínű!) EGYSZERŰ pénz-utalvánnyal elküldeni. Amennyiben nem azzal az igénnyel történik az átutalás, hogy azonnal megérkezzen az összeg (És erre nincs is szükség!), ez a legolcsóbb és legegyszerűbb módja az átutalásnak postán. Budapesten például, a Petőfi utcai Központi Posta hivatal és a Krisztina útnak a Moszkva téri torkolatánál álló saroképületi postán, illetve a Nyugati és a Keleti pályaudvar melletti Posta hivatalokban fogadnak el és továbbítanak ilyen küldeményeket. Más Magyarországi városokban a központi postahivataloknál kell igényelni az eurogiroszolgáltatást. Amennyiben Ön ezt, az egyszerű - EUROGIRO nevű, RÓZSASZÍNŰ – nemzetközi postautalvány segítségével történő honorárium-küldést választja, kérem szépen A SZEMÉLYES ÜZENETEK ROVATBA újból ÉS KÜLÖN BEÍRNI A FELADÓ NEVÉT(!!!), mivel, valamilyen irracionális postai eljárás következtében, ez nem jelenik meg azon a számítógépes adatlapon, tehát azon nyugtán, amely alapján a Romániai postaablakoknál a pénzt kiadják.
A http://www.posta.hu honlapon, a bal oldali oszlopban lévő "pénz" szóra kattintva teljes tájékoztatást lehet kapni, és azt is meg lehet nézni, hogy Magyarország helyiségeiben, melyik postahivataloknál lehet ilyen átutalást végezni, és, hogy azok mikor vannak nyitva. A Western Union pénzátutalásról is írnak.
3) Sokkal kevesebb utánajárással és némileg könnyebben, a "Western Unionon" keresztül is lehet pénzt küldeni. Minden útba eső bankfióknál, pénzforgalmazó intézmény közönségszolgáló hivatal-ablakánál. Amennyiben a WU- szolgáltatást választja, kérem E-mailban elküldeni a küldemény tíz jegyű(!) számból álló kódja mellett, a feladó pontos postai címét is. Figyelem! Egyeseknek rengeteg fölösleges gondot és problémát okozott már, hogy Magyarországon sajnos, a WU-nál is csak FORINTBAN, vagy DOLLÁRBAN fogadják el a befizetést. Ez semmi gondot nem kell önnek – önöknek, hogy jelentsen, nyugodtan felteheti forintban, vagy dollárban a pénzt, mert én itt úgy is akár euroban, és akár lejben is felvehetem. A fontos, hogy a feltett forint összege üsse a WU. belső árszámításában a honorárium euró-értékét. A forintban, vagy dollárban feladott PONTOS ÖSSZEGET viszont, kérem szépen nekem FORINTBAN, vagy DOLLÁRBAN is megírni a küldemény 1O számjegyű kódjával együtt, különben nem lehet a pénzt kiváltani, mivel az, a forintban feltüntetett összeg, ami a román WU szolgáltatóknál a számítógépen átjön, rendszerint nem talál a WU rendszere belső árfolyamának megfelelő euro - értékeivel. (Ezzel kapcsolatosan meg kell jegyeznem, hogy a forint és a lej közötti árfolyam-ingadozás miatt, valamint a pénzátváltási zavarok és félreértések elkerülése végett és nem más okból kérem én euroban a honoráriumot. Kérem szépen megérteni, hogy négy gyermek mellett, illetve a nagy odafigyelést igénylő munkám mellett, nincs időm a különböző pénznemek naponta változó árfolyamait vizsgálni, figyelni. Úgy gondolom, hogy ennyi megértést és segítséget igazán elvárhatok, amikor „az egész élet-sorsot helyre tevő” munkám igazi értéke tulajdonképpen megfizethetetlen.)
Ráadásul, nem tudni miért, Mo-n, mind a postán, mind a WU-nál, a kasszás hivatalnokok azzal rémisztgetik a feladókat, hogy Romániában nem Euro-ban fogom az összeget megkapni. Nem kell ezt elhinni, mivel a valóság ennek éppen az ellenkezője, vagyis az, hogy Romániában más pénznemben nem is adják ki a pénzt(!), hanem csakis euroban, lejben csak külön kérésre adják ki! A probléma onnan származik, hogy a Magyarországi pénzintézményeknek egy régi időkből való szerződése érvényes még a WU-val, amikor az EURO, még meg sem jelent, és ezt elmulasztották aktualizálni.
A postacímem, ahova a honoráriumok küldhetők: KOZMA BOTOND SZILÁRD // 530221 - MIERCUREA CIUC, Strada Kossuth Lajos, Nr. 12/A, Ap.5, Judetul: HARGHITA (Megye), ROMÁNIA. TEL. 0040-366-103 537. Mobil: 0040-741-167-382.
- A horoszkóp elküldése után nem szakad meg a kapcsolat, és amennyiben felmerülnek még lényegi(!) és kimondottan a horoszkópban feltártakkal kapcsolatos sorskérdések, vagy olyan gyakorlati kérdések amelyek azért nem kerültek feltárásra, mert a rendelő személynek eszébe sem jutott korábban, hogy azokat is megválaszolhatom (pl. gyermekek betegségei, szülőkkel való rossz viszony okai, stb.), szívesen állok rendelkezésre a www.asztrologosz.com c. portálomon. – Persze, ezt sem a végtelenségig, hiszen a feltárt életfeladatokat mindenkinek személyesen kell megoldania a hétköznapi gyakorlatban és a közös célunk pontosan az autonóm személyi öntudat kialakítása, az összes függőségektől való teljes megszabadulás, vagyis a helyes sorsvezetés, a lényegi döntéshozatali képesség kialakulása. És természetesen, az sem várható el, hogy az analitikus horoszkóp elkészítése után, mintegy annak a keretén belül, hosszasan válaszolgassak olyan karmikus, vagy gyakorlati részletkérdésekre, amelyek már a szinasztria, vagy a szintetikus feltárás és értelmezés tárgyát képezik. Azok a személyek viszont, akik úgy érzik, hogy komolyan vehetők és veendők a tanácsaim és az elért pozitív eredményeik után is, további komoly tanácsadást és sors-eligazítást szeretnének kérni, de 1) Nem a nyilvánosság előtt, vagy 2) Nem ingyen, kérem szépen ezt az igényüket külön írják meg és én elküldöm e tájékoztató kiegészítéseként az ide vonatkozó – utólagos tanácskérési – lehetőségről szóló eligazító szöveget is.
Sokszor kapok olyan levelet, amelyben az érdeklődő személy azt fejti ki, hogy nem tud dönteni afelől, hogy melyik fajta horoszkópot rendelje meg? Szívem szerint mindenkinek a szintetikus horoszkópot, vagy a beavatási horoszkópot ajánlanám. De jól tudom, hogy azok között, akik hozzám fordulnak segítségért, tanácsért, útmutatásért, nagyon sok a kispénzű fiatal (diák), aki éppen párkapcsolati és párválasztási, vagy pályaválasztási problémákkal küzd, és akinek talán ezen a tanácson múlik a jövendő sorsa. De sok a, valamiért egyedül maradt (pl. elvált, megözvegyült) és gyermekeit egyedül gondozó – nevelő szülő is, akinek minden forint és lej is számít. Illetve, hogy sok olyan személy is van, aki nem a sorsa kézbevételében, hanem a testi, vagy a lelki gyógyításban, esetleg a tőle független misztikus erők közreműködési lehetőségében kereste a bajok okát és feloldási lehetőségét. Ezért előbb az orvosokra – és pszichológusokra, majd a természetgyógyászokra és más misztikusokra, kuruzslókra, táltosokra, stb. költötte el minden pénzét. És, amire hozzám érkezett, nem csak, hogy az anyagi tartalékai fogytak el, hanem a bizalma is. És hiába, hogy a szíve szerint, egy teljes szintézist szeretne, de nem biztos abban, hogy végre megbízható tudással rendelkező személy vagyok-e, és használható információt kap-e, vagy újból csak asztrológiai közhelyeket és misztikus - spiritiszta fantazmagóriákat, tudálékos, de személytelen asztrológiai terminológiával tűzdelt „nesze-semmi fogd meg jól” féle nagyokos szöveget, vagy értéktelen, rózsaszínű optimizmusra való felszólításokat? Ezeknek azt ajánlom, hogy előbb csak a hangfelvételnek az aktuális (sorskrízis.) problémára vonatkozó részét, tehát a analitikus elemzésnek a jelenben legfontosabb részét (35 euro), vagy a teljes analitikus horoszkópjukat (5O euro) rendeljék meg, és ha azt meghallgatva, elolvasva, bizalmat nyernek a szintézis elkészítéséhez is, akkor nem kell a teljes szintézis árát újból kifizetniük, hanem mindössze 4O eurot, és a szintetikus feltárást és eligazítást az analitikus horoszkópban kifejtetteknek a folytatásaképpen, azoknak az elmélyítéseképpen és részletező szélesre bővítéseképpen, el tudom készíteni. De FIGYELEM, ez csakis akkor, amennyiben ez, az új rendelés nem haladja meg a 2 hetet! Amennyiben meghaladja a 2 hetet, akkor az időközben végzett más horoszkópértelmezések miatt, teljesen kijövők a téma alap –jelentéséből, és alaphangulatából, annak az áttételes, finom spirituális (karmikus és természeti) összefüggéseiből (magyarul mondva: elfelejtem vagy össze kavarom a közben készített horoszkópok témájával), és szükségképpen újból kell gondoljam és rendezzem magamban az egész alapértelmezést. Ezért olyan esetben, amikor több hét telik el a két rendelés között, 6O eurot kérek a szintézis utólagos elvégzéséért.

Az eddigi tapasztalatok alapján, postai utalvánnyal feltett pénz küldemények átlagban 5 – 7 nap alatt érkeznek meg, amely időszak éppen elegendő ahhoz, hogy az a horoszkóp, amelynek az elkészítéséhez szükséges adatait megkaptam, sorra kerüljön és az asztrogramm (asztrológiai grafikai sorsképlet) beállítással kapcsolatos kérdéseket is, E-mail levelezés útján tisztázzuk, a beállítást véglegesítsük. Ezért, a pénz megérkezése – felvétele után (- amiről azonnal értesítést küldök!) egy nappal, máris el tudom küldeni az analitikus szöveget és a vele járó, hangos eligazítást. Amennyiben szintézisről, vagy szinasztriáról szól a rendelés, a hangfájlok elkészítéséhez általában már másnap hozzá kezdek, amennyiben nincs folyamatban egy másik horoszkópnak, vagy szinasztria anyagának készítése, és ettől kezdve, a sorra elkészülő hangfelvételeket folyamatosan küldöm imélben. Ez 3 – 5 nap alatt fejeződik be, miközben folyamatosan levelezésben maradunk, mindaddig, amíg az egész anyagot nem sikerül önnek egészben és sértetlenül letölteni.
A tisztességes kollaboráció és a félreértés elkerülése végett előre kell bocsátanom, hogy a horoszkópok csak, és csakis olyan értelemben tartalmaznak a jövőre vonatkozó “jó, vagy rossz részlet-jóslatokat”, hogy az illető horoszkóprészletnél tárgyalt sorsproblémát feltáró szövegrészlet végéhez írt feloldási lehetőség megvalósulása érdekében, ön felvállalja-e és a gyakorlatban beteljesíti-e a javasolt életfeladatokat, vagy nem? Illetve, hogy a tanácsokat megfogadja-e, vagy sem, az adott személy. Az én sorsprogram-feltárásaim és tanácsadásaim tehát, nem az életnek a személyi (lelki és fizikai) erőfeszítésektől mentes, az igazság kimondása és érvényesítése érdekében vállalandó konfliktus-vállalástól és (tudatos!) kockázatvállalásoktól mentes, úgymond víkend-szerű leélési lehetőségének a tévképzete szerint készülnek, amely szerint a kereskedelmi médiumok által propagált, bulvár-asztrológiához szokott személyek elképzelik ezt. Annak érdekében tehát, hogy jobban tudjon tájékozódni, e tájékoztató végén közlöm a szintetikus értelmezéseknek a bevezetőjét és a szövegek ismertetőjét is. Arra is meg kérem, hogy a horoszkóp elkészítésének az idejére tegye lehetővé a számomra a folyamatos együttműködési lehetőséget, tehát legyen kész a küldeményeimre azonnal reagálni, hogyha szükséges.
Annak érdekében, hogy a képlet-beállításnál, de főképpen a hangfelvételek készítése közben konkrét képzetem is lehessen arról a személyről, akihez intézem a szavaimat, arra kérem, hogy a horoszkóprendeléssel együtt küldjön néhány jellemzőnek tartott digitális fényképet is, amit én nem is töltök be a gépem memória-könyvtárába és a levelezőládám három havonkénti takarításakor, a levélszövegekkel együtt meg semmisítek.
E kérésnek semmiféle misztikus (netalán mágikus!) háttere nincs, hanem mindössze a személyességi igény miatt kérem, vagyis azért, hogy egy konkrét személyhez írhassak és beszélhessek és persze: az illető személyről alkotott képzetem valamelyest találjon a fizikai kinézetével.
Figyelem!
1) Kérem szépen, hogy csak azt követően kérjen külön kiegészítő tájékoztatást olyan kérdésekben, amelyek ön szerint erről a tájékozatóról hiányoznak, miután a teljes tájékoztatót elolvasta részletesen, alaposan és figyelmesen.
2) Az elküldött és lemásolt, letöltött anyagokat kérem minél többszőr, a bevezetővel együtt, figyelmesen és lehetőleg minél nyugodtabb körülmények között elolvasni, illetve meghallgatni, és csak miután azt - azokat minden részletében és teljes egészében megértette, az olvasottakra és/vagy a hallottakra reagálni - reflektálni, illetve az adott (és tárgyalt) sorsproblémák gyakorlati meg- és feloldásához nekilátni!
VI. Bevezető a szintetikus értelmezéshez:
„Mielőtt a horoszkóp szintetikus értelmezésébe belefognék, kikerülhetetlenül fontosnak és föltétlenül szükségesnek találom egy elméleti, de a horoszkópod helyes megértése és gyakorlati használata (alkalmazása) szempontjából egy nagyon fontos kérdés tisztázását:
A napjegyünkre (a születési konstellációra, csillagképre) jellemző, személyi sors-meghatározó pszichikai és mentális tulajdonságaink és spirituális kisugárzásaink nem annyira meghatározóak (nem annyira fontosak!), mind amennyire a köztudatban elterjedt asztrológiai tévképzetek szerint önkéntelenül hinni szokás. Az egyéni napjegy (csillagkép: Kos, Bika, Ikrek, stb.) általi meghatározódásaink csak a felszínen megnyilvánuló nyers tulajdonságaink egy (negyed - harmad) részét jelentik az egész auránkban (tudattalan spirituális személyünkben, spirituális struktúránkban) létező, anyai ági őseinktől öröklött, spirituális és kauzális sors-programoknak, az egyéni és a családi karmának. Ezeket, az életfeladatnak, vagy küldetésnek is nevezett, személyi sorsprogramunkat (karmánkat) képező, negatív spirituális tulajdonságainkat, a metafizikailag nem helyesen (nem eléggé jól) tájékozott misztikus guruk és tanítók a múlt inkarnációkból hozott “adósságokként”: tévelygések és tévedések (bűnök és vétkek) következményeként értelmezik, mint ahogy a pozitív tulajdonságokat és tehetségeket (képességeket) is a múlt inkarnációkban szerzett képességekként értelmezik. Ez viszont teljesen téves. Nem létezik közvetlen és lineáris kapcsolat az időben és térben különböző pontokon megjelenő, fejlődő (és némely esetben: degradálódó), majd a földi életet elhagyó egyéni tudatformák között. Mindannyian közvetlenül az abszolútumból “jövünk” egy, az egyéni sajátosságainkat meghatározó, anyai ági spirituális családi programnak (szűrőnek) megfelelően, és minél nagyobb belső és külső harmóniaképességre (egészség-megélési képességre), spirituális és kauzális kiegyenlítődési képességre teszünk szert az életünk során, annál közvetlenebb módon és annál hamarabb érkezünk el halálunk után az általunk is megújhodó, kiegyenlítődő abszolút létállapotba. Minél diszharmonikusabb (zavarosabb, felelőtlenebb és rombolóbb) életet folytatunk, annál nehezebben és későbben érkezünk meg az új abszolút állapotba. (Sőt: az öngyilkosok és a rettenetes gaztett elkövetők kauzális magja soha nem érkezik meg, soha nem olvad az abszolútumba mivel szétbomlik. Lásd: a pokol állapotát - figyelem: nem a helyét! - a különböző vallásos misztikákban.)
A napjegyünkre jellemző személyi tulajdonságaink csak a természetünkben egyértelműen napvilágra kerülő és spontánul megnyilvánuló részét képezik le az élettervünknek, miközben a mély pszichikai, mentális és spirituális determinációink sokszor egy egész életen át rejtve maradhatnak. Ezek a felszínen egyáltalán nem, vagy nagyon kevéssé észlelhető és érzékelhető negatív spirituális tulajdonságaink, amiket az életfeladatok felvállalásával a felszínre kell hoznunk és pozitív tulajdonságokká: kiegyenlítődési képességekké kell alakítanunk az életünk során, a tudattalan világunk köreiből befolyásolják gondolatainkat és tetteinket: sorsunkat és személyiségünket, rejtett vágyak, félelmek, szorongások, sóvárgások és negatív ambíciók formájában és mintegy a háttérből manipulálva minket, meghatároznak és alakítják a sorsunkat. Ezeket, a Napjegy által többnyire inkább elfödött tulajdonságokat, a személyi horoszkópban a Lilith és a Sárkányfarok segítségével tudjuk feltérképezni. Azok az önkéntelen és öntudatlan negatív tulajdonságok és késztetések, azok a kisugárzások, valamint e késztetéseinkhez kisugárzásainkhoz a rezonancia törvénye alapján vonzódó, vagy azokhoz analogikusan rendelődő környezeti viszonyulásokat - visszahatásokat, amelyeket e két asztrológiai pont (A Lilith és a Sárkányfarok) vizsgálatával az asztrológia képes megnevezni és körülírni, többnyire sokkal inkább meghatározzák személyünket és sorsunkat, mint a Napjegyünkre jellemző felszíni nyers (természeti) tulajdonságaink, képességeink és alapösztöneink.
Emiatt arra kérem önt, hogy a horoszkópja, illetve a saját személye és a szellemi sors- meghatározottságai, valamint e meghatározottságok feloldási és meghaladási lehetőségeinek a helyes megértése érdekében, tegyen félre minden olyan közkézen forgó, asztrológiai, vagy misztikus (ezoterikus) információkból származó előképzetet és racionális, vagy misztikus “tudást” (előítéletet!), amit a Napjegyével és az Ascendensével kapcsolatban eddig megismert és a magáévá tett. Ugyanakkor próbálja meg, a horoszkópjának ezekre, a személyére és sorsára negatívan ható elemeire összpontosítva, mindezt egy olyan egységes egész spirituális élettervként felfogni, amely épp a Lilith és a Sárkányfarok, valamint a Nap negatív fényszögei által jelzett (jelölt) diszharmonikus személyi meghatározottságaidból (karmádból) indul ki kauzálisan. És amely sors-terv, pontosan ezeknek a rejtett negatív tulajdonságaidnak és késztetéseinek a megtapasztalásán, illetve azoknak a környezetünkből kiváltott negatív reakcióknak a megtapasztalásán keresztül történő tudatosítását (belátását), feloldását és meghaladását, illetve pozitív tulajdonságokká és képességeké történő átalakítását igényli az ön részéről.
A horoszkóp legfontosabb eleme tehát nem a születési napjegy, de nem is az Ascendens, ahogy azt tudta ön eddig, hanem a Sárkányfarok és a Lilith nevű karmikus pontok (helyek) által bejelölt konstellációk és házak által megjelenített „égi és földi” erőterek, vagyis az, amit azok a spirituális erőterek és gyakorlati életkörök, életfeladatok, amelyekben ezek a karmikus pontok a sorsképletekben megjelennek. Ennek a jegy és ház szerinti pozícióiból kiolvasható az életutad fő spirituális motívuma. A Sárkányfarok által jelzett, anyai ági ősszüleinktől öröklött karmikus - kauzális meghatározódások meghaladása és a Lilith által jelzett kauzális karmikus csomag, valamint ez ezekkel virtuálisan szemben álló Sárkányfej (megváltás-pont, vagy: boldogság és egészség-pont) által jelzett egészen új és a régiekkel csaknem homlokegyenest szembenálló szellemi és lelki tulajdonságok megszerzése (felvétele) az életünk célja és rendeltetése. Ez, tehát a karmánk meghaladása lehet a tényleges feltétele az egészségünknek, a boldogságunknak és a boldogulásunknak (úgynevezett üdvösségünknek) is.
Fontosnak tartom azt is hangsúlyozni, hogy horoszkóp-értelmezés közben, mint asztrológus és mint metafizikus nem ítélkezek - és nem is ítélkezhetek! - senki és semmi fölött, hanem mindössze igyekszem minél helyesebben kiolvasni és feltárni mindent, ami a horoszkópból általam kideríthető, annak érdekében, hogy a bajok (összetévesztések: tévedések, zavarok és feszültségek, illetve a betegségek és más negatív sorshelyzetek) szellemi - mentális forrását pontosan megnevezhessem, meghatározhassam és a feloldási - meghaladási lehetőségeket megadhassam. Amikor tehát nyersen, kertelés nélkül írom le a horoszkópból - a horoszkóp eleminek az egymáshoz való viszonyából - kikövetkeztethető tényeket, nem a bántalmazás, hanem a felfedezés és a felmutatás, illetve a feloldási - meghaladási lehetőségek megkeresése és megnevezése vezérel. (A pozitív tulajdonságok és képességek - a tehetségek és érdemek felsorolásával, ellentétben a pszichológia és a pedagógia állításaival, spirituálisan még egyetlen felnőtt személyen sem sikerült segíteni)
A második, igen fontos kiemelni való (talán az előbbinél is fontosabb!) dolog az, hogy amikor az asztrogrammot értelmezem, nem szabad(na) tudnom, vagy feltételeznem azt, hogy az illető személy milyen spirituális színvonalon áll, hogy mit tanult meg és mit javított ki, illetve, hogy mit rontott még jobban el az eredeti spirituális programjából a negatív, vagy pozitív neveltetése, taníttatása, személyes élettapasztalatai és más jellegű benyomásai, illetve a tanulmányai (pl. az un. ezoterikus, vagy misztikus tanok) hatására. Azon kívül, hogy az általam ismert személyi élettényeket példának felhozhatom a jobb megértés - megértetés érdekében, az értelmezési feladatot úgy kell végrehajtanom, mintha az, akinek a számára írom, egy az élete elején álló, 21 - 23 éves korú személy lenne. Az ide vonatkozó általános elképzelések (hiedelmek, tévképzetek) ellenére, mind az asztrológusi, mind a személyes tapasztalatom az, hogy mindaddig, amíg az emberek (lehetnek akár híres tudósok, művészek, írók, vagy akár főpapok) a személyi horoszkópjuk által feltárt spirituális programjukat meg nem ismerik és annak fényében nem kezdik élni (“újra-élni”) az életüket, az un. megváltási életfeladataik megértése és beváltása szintjén, semmit nem, azaz elenyészően minimálist fejlődnek. ( Sőt! - A tájékoztatónak ezt a részét, illetve a szintézis-ismertetést kb. ezelőtt 1O évvel ezelőtt írtam. Az akkori elképzelésem annyiban változott az azt követő számtalan horoszkóp-értelmezés és gyakorlati sorskövetés, sors-figyelés hatására, hogy a horoszkópjaikban pontosan és konkrétan feltárt, karmikus meghatározódásaikkal való találkozásuk és őszinte (felvállalt: tehát beismert) szembesülésük előtt, az emberek nagy - nagy többsége, inkább sokszorosan ráerősít még a karmájára, inkább megkeményednek bennük a karmikus meghatározódásaik, mintsem, hogy oldanák azt (És így spirituálisan ténylegesen fejlődnének), még akkor is, és főképpen akkor, hogyha valamiféle - keleti. vagy nyugati, mindegy - misztikus tanok, vagy az un. pozitív gondolkozás, vagy életvezetés szerint próbálkozik a fejlődés útján előre haladni.
Kötelességemnek érzem tehát a horoszkópnak minden általam felfedezhető lehetséges diszharmonikus mozzanatát feltárni, attól függetlenül, hogy az illető személy mit képzel magáról (hogy mennyire haladott meg bizonyos sors-problémákat), annak érdekében, hogy lehetőleg semmi ne maradjon átvilágítatlanul és ez által kezelhetetlenül, javíthatatlanul.”
Tárolási problémák miatt, a hangfelvételeket és horoszkópszövegeket csak három hónapig őrzöm meg. Három hónap múlva véglegesen és teljesen törlöm.
Maximális diszkréciót garantálva, üdvözlöm baráti tisztelettel: Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO