ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2021.10.21. 04:44

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2008.03.22. 14:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4162
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
'Kedves Dániel!
Írásodból azt olvasom ki, hogy most már érted: a rettenetes betegségek és balesetek esetében teljes mértékben egyet értek a fájdalom csillapítás szükségével, de ezt a rovatot nem azért hoztam létre, hogy aneszteziológiai kérdéseket feszegessünk benne, vagy azt, hogy mély meditációban lehet-e fájdalom-mentesen műteni. Karma, illetve karmafeldolgozási és fejlettségi szint kérdése, hogy kinél lehet és kinél nem. Azért beszélek a személyes tapasztalat fontosságáról, mert hiába hogy 5 évvel ezelőtt az életemet mentettem meg és metafizikai tudatossággal hoztam magam vissza az életbe a kauzális meditáció (abszolút azonosulás, illetve az abszolútummal való azonosulás) segítségével és úgy is szedtem ki magam ideig - óráig azokból a rettenetes fájdalmakból,
amelyek gyötörtek a halál torkában, amikor tévedésből meg ettem törzsestől, kalapostól egy nagy darab nyers Sátán Vargánya nevű gombát, mert úgy is azt az emlékemet találtam fontosabbnak a Gautama - Szindatra kapcsán, hogy mi a fenét ért az egész szenvedéstől- való megszabadulási lehetőségre alapozott tanítási rendszere, amikor a gyomormérgezésben való meghalás - és ezt előttem ne tagadja misztikus hazudozásokkal senki, mivel én a legnagyobb mértékben átéltem azt személyesen, és éppenséggel akkora mértékben, hogy a fájdalomtól elájultam, miközben a tévedésből elfogyasztott Sátán Vargánya által szolgáltatott halál közeli állapotban sikerült gyógyító álomba “meditálnom “ magam! - rettenetes fájdalommal és szenvedéssel jár - egyrészt.
Másrészt és ez a fontos a metafizikai látásmódotok kialakításában, amivel itt kínlódok, hogy a Gautama életútja, metafizikai szempontból teljesen elhibázott, nem csak azért mert egy nagy metafizikai nonszensz az amit állítólag ő elért és amire a híveit megtanította, hiszen nem arra való a fájdalom, hogy csak úgy önkényesen és szeszélyesen, misztikus módszerek segítségével megszabaduljunk tőle, mivel az egy olyan jelrendszer, ami nélkül semmit nem ér az egész teremtés, hiszen nélküle megvalósíthatatlan a felvállalt életfeladatok beteljesítésével járó megváltás, hanem azért is, mert a szerintem tök felesleges és tök hiábavaló teóriája felfedezése és kidolgozása érdekében ott hagyta a francban a kisfiát és a feleségét - és ez által potenciálisan a jövendő gyermekeit, vagyis még csak fel sem vállaltra, nem hogy feloldja a saját egyéni karmáját. Ehelyett felfedezett egy sorskicselezési (rendeltetés-elhárítási) trükköt. Vagyis azt, hogy meg lehet szabadulni a szenvedésektől az által, ha mindenről, de abszolút mindenről, ami a természet szerinti élettel jár, lemondunk. És mondom, a röhej az egészben az, hogy éppen nála (A halálánál) bukott meg az elmélete, minden utolsó misztifikáció ellenére! Mert állíthatnak akármit is a hívei és tanítványai, akik mellette voltak a halálakor (gondolom, vagy két hétig agonizált), mert nem ők haltak meg a rettenetes kínok között idejekorán(!), nem ők voltak a bőrében!
Itt tehát sorsrendezésről van szó, ami lehetetlenség a fájdalom által szolgáltatott jelzések korrekt felhasználása nélkül, és nem arról, hogy szabad-e elszúrni a sors-feladatokat, mivel buddha úgy is kidolgozott egy trükköt, aminek segítségével meg lehet halni dolgavégezetlenül is szenvedés-mentesen! Ami az Ajkisdo mestert illeti, a halálos betegségének megfelelően, spirituális szempontból ugyancsak nagy tévedésben volt szegény, hiszen a harcművészetek harcról szólnak - És ennek megfelelően, ahány ajkidost én ismerek, mind csinál még valami egyebet is, vagy kardozik, (Szamuráj kard, kendo, stb.), vagy karatezik, vagy valami más, “éles “ harci formát gyakorol (A egyik ajkidos barátom acélketrecekben folyó utcai verekedés nevű meccseket néz videón) mivel úgy látszik, érzik ezt a paradoxont és önkéntelenül is, de fel próbálják oldani - vagyis férfias tevékenységről, a Szeretet viszont jellegzetesen Feminin: Jin tulajdonság és tevékenység. Nagyon kérlek, most ne kontrázzál azza, hogy a férfiben is van Jin és azt is meg kell tanulni, illetve a nőkben jang töltet és azzal kellene megtanulniuk harmóniába kerülni, stb. mivel az egyéb, itt olvasható írásaim, tanulmányaim nagy része éppen erről szól. Itt mindössze arról van szó, hogy a Do a tökéletesség felé vezető utat jelenti, és általában a harcművészeteknél használják, mint a különböző harci nemek útja. A szeretet harca viszont így, testi szinten nonszensz, hiszen a szeretet útja éppen a tökéletes passzív állapotban elért legmagasabb meditáció. Vagyis az, amit Jétus úgy hirdetett, hogy szeressétek ellenségeiteket és le fogjátok győzni őket. Garantálom neked, hogy Jétusnak teljesen igaza volt - van. Csak éppenséggel ez a szeretet-fegyver, illetve szeretet harci tett, nem a testtel történik, de még csak nem is a lélekkel, hanem a spirituális dimenzióban. És még csak azt a kifejezést is téves használni ebben az értelemben, amit mostanában divatos szóval fehér mágiával szoktak illetni. Kezdve azzal ugyanis, hogy amennyiben az abszolút azonosulást realizálod, a spirituális tudatod (inkább: létérzékelésed) szintjén eltűnik nem csak a külső ellenség, hanem te magad is, mint személy. És akkor kérdem én, még hol van a harc kicsoda kicsodával harcol? - Amiért fekete öves (harcművész mester) valaki, nem biztos, hogy spirituális tisztánlátó is. Az ajkido atyjával tehát az a helyzet, hogy ő is óriási önuralomra tett szert, mint Gautama. Megjegyzem nem csak ő halt meg csendben és méltóságteljesen rákban, egy szisszeneés, vagy fél szó panasz nélkül, hanem az édesanyám barátnője is. És még csak nem is volt fekete öves, vagy olyan misztikus, akinek a fájdalom-cselező tanaira vallást alapítottak, hanem egyszerű keresztényi öntudattal rendelkező ember. És remélem, ezzel ezt a misztikus aneszteziológiát befejeztük.
Inkább olyan személyes vallomások válhatnának szerintem itt mindannyiunk hasznára, amelyek arról szólnak pl. , hogy kinek mije fájdult meg minden fizikai, vagy lelki ok és indok nélkül, amikor ezt vagy ezt nem akarta felvállalni, illetve olyasmit akart elvégezni, amivel a sorsképletes szerint semmi dolga nem lett volna?',

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO