ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.20. 23:17

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.10.16. 09:00 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Migráció és más katasztrófák okai a 2015 Szaturnusz évben

Ami óta Gerle Évával és Lelkes Villővel, vagyis az általuk képviselt "véres kezű" feminizmussal találkoztam, asztrológusként az tűnt fel, és azt figyeltem meg az utóbbi két évben, hogy a pszichológia által kontroll-mániának nevezett jelenség, vagyis karmikus ösztön és ösztönös irányítási késztetés, sokkal nagyobb mértékben van meg a nőkben mind a férfiakban, de mivel az a nők - főként az anyák és a feleségek - esetében szárba szökő és megerősödő beavatkozási és irányítási mániára váló késztetés mélyen rejtve van a lélek labirintusában, ennek okáért, annak sokkal rombolóbb (lélek- és szellem- rombolóbb) a hatása, mind a férfiak esetében, akiknél ez többnyire a külső - tárgyi világra és többnyire egymásra, illetve a konkurenciának érzett férfi- társaikra irányul. (Egyes sz. anyai ági örökletes karma-program.)

Erre, a náluk sokkal erősebbnek érzékelt és általában, valójában szenvedélyesebb és gátlástalanabb férfitől, egészen pontosan: a általában a férfiaktól való elnyomástól és kiszolgáltatottságtól való félelemből, vagy éppenséggel a férfiak lenézéséből eredő (Nem egy nőtől hallottam már, hogy kamasz és fiatal korukban a férfiakat primitív állatoknak képzelték.), és az ignoranciával meredeken ellentétes negatív (karma) motívumra, amit a pszichológusok kontroll mániának neveznek, de ami valójában irányítási és beavatkozási mánia, és ami nem azonos a spirituális -morális igényességgel, rendeltetés-teljesítési elvárással, a moralitás szorgalmazásával, a nők sokkal fogékonyabbak. Erre a háttérből való irányítási - manipulálási "lehetőségre" a nők sokkal többet gondolnak, arról sokkal többet képzelegnek, mind a férfiak, aki ezt csak gyakorolják, ha lehet és ha nem akkor vagy lázadnak a többiek kontroll-mániája miatt (A demokraták), vagy elfogadják mind szükséges rosszat és közömbösekké válnak vele szemben. (Ezért mindig a nők voltak a történelemben, a királyi udvarok és az állam-irányítási kancelláriák körüli nagyobb és fontosabb intrikusok.(
És nem csak a mások életébe akarnak bele avatkozni, azt irányítani, annak parancsolni, ezek a kontroll-mániás személyek, hanem "az isteni logikának - Tehát a szent szellemnek - a sorsrendező, sors-irányító - "működésébe is" beavatkoznának (Nem tudván, vagy megfeledkezvén arról, hogy a sorsot az egyetemes törvények, a saját megváltási-boldogulási programunk logikájával és a spirituális felébredésünk mértékével összhangban "rendezik".) és még a Szent Léleknek (Au egyetemes lét Logoszának) is parancsolni szeretnének, hogy miként tegye az, az ők sorsa rendezésében és a gyermekek sorsa irányításában a dolgát.
Ez tehát a szaturnuszi közömbösség és ignorancia ellentéte, vagyis az általam megfigyelt és leírt anyai örökletes karma-programok 7.-es pontjában leírt hibás mentalitásnak az ellentéte, és a tűz-karmával és a levegő-karmával párosulva, rettenetes rombolásokat okoz, mind az emberi lelkekben, mind a külvilágban, vagyis az emberi tudomány által "kontrollált és irányított" (globális) természet-világban. Például csoportosan vallott vallásos fantazmagóriákkal párosulva, nem csak egyéni és családi tragédiákat képes okozni, hanem csoportos tragédiákat is, mind pl. Amerikában a 19 éves fiúnak a szektán belüli javító célú megbüntetése, ami annak a meggyilkolásával végződött, és amihez a szülők is hozza járultak.
Ezek a Tűz-karmával párosuló Bak-karmások, a kontroll-mániásak tehát, még a szent szellemtől is elvennék a keresztet, hogy megmutassák annak, hogy azt miképpen kell viselni és "használni", az isteni felelősségeket és teremtő-képzelő erőt gyakorolni.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.18. 16:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A legjobb magatartás és igazi, tehát ingyenes, de a legbiztosabb gyógyzulást eredményező, tehát minden szinten a leghatásosabb "gyógyszer", a fent leírt a kontroll- és irányítási betegségből való kigyógyulásra (Pl. a féltékenységből. DE ami annál sokkal, de sokkal veszélyesebb és minden szinten, tehát gazdaságilag és egészségileg is káros: az Istennel szembeni ambíció nevű betegségből is!) az, amit a Tarot (Egyiptomi) beavatási rendszernek az akasztott ikonja jelöl.

XII. Az Akasztott

A hit-szerzésnek, tehát a belső értékszemlélet megváltoztatásának: szellemi értéktudat módosulása szerinti irányváltásnak az ikonja. A rendeltetés szerinti (a megváltódás szerinti) sors-helyzetek, életfolyamatok és történések kríziseiből, egészen pontosan: azok hiábavalóságára való ráébredésnek, az azokból való felocsúdásnak, és ezzel a együtt belső, szellemi helyrekerülésnek is az ikonja. Tulajdonképpen a Megújhodás - újjászületés (13) ikonjának a kevésbé drámai, mondhatnánk, hogy inkább játékos főpróbája, „előzetese”.
Tulajdonképpen a Tarot-nak a kulcsa, mivel nélküle lehetetlen a Tarot céljának és alapjának: a Királynál, a Főpapnál és a Mágusnál is sokkal erősebb, vagyis, lényeg szerint azoknál felmérhetetlenül sokkal többet érő, a megváltott Boldog - Bolond állapotának a megvalósítása. Az Akasztott állapot, tulajdonképpen az ember első, megvilágosodásait követő spirituális „tette”, még akkor is, sőt, éppen azért, mert ebben az esetben éppenséggel, hogy nem pragmatikus tettről van szó, hanem annak az ellenkezőjéről. Ez az, a világi útnak az elhagyását eredményező első szellemi állapot, amikor valaki teljesen ráébred (Megvilágosodik) afelől, és el is meri fogadni azt, hogy mindennek – Még az Istennek is - az alapja, teremtője és éltető erőforrása az Abszolút Lét. És amikor megérti végre egész lényével, hogy a saját életében és lényében is, ez az egyedüli energia- és életforrás, és hogy az ember aki erre az ő képzelő erejében (is) lakozó, azon keresztül megnyilvánuló őshatalomra nem meri rábízni magát, az nem csak, hogy el van veszve (A világ többsége tehát), hanem még nevetséges is ráadásul.
Az akasztott az első hívő, aki fel képes fogni végre, a Lilith Inverzió nevű, egyáltalán nem vallásos jellegű, égi „bűnbeesésnek” az eredeti értelmét, vagyis, jó - biblikusan mondva: a paradicsomból való kiűzetési jelenség értelmét, és ezért olyan (fordított) pozíciót vesz fel, amelyben szemmel látható módon is nevetségessé válik minden világi – tudományos (materialista) gondolkozás szerinti „életnyerési” technika, de főként az a hiábavaló világi nyüzsgés, ami ennek a technikának a globális alkalmazásából eredő ostoba élet-logikát még a vallásosok számára is mindig irigyeltté és elfogadottá teszi.
Az akasztott tehát, a végleg megvilágosodott és ezért a sors-oldások, a pozitív belső változások elérése érdekében végzett gyakorlati életfeladatok beváltása közben szükségessé vált harcainkat (harci feszültségeinket) megállítva, és a végzetes sebesülések megelőzése érdekében, azokat idejében megszakítva feladja, nem csak gyakorlatilag, hanem lehetőleg még mentálisan (gondolatban), sőt, még képzeleti (Ideális) szinteken is. És pontosan azért, hogy az így szerzett tapasztalati-ismeretek mágikus következményeinek a hatására, a tisztánlátás hitté változhasson. Az akasztott, a világban, de annak ellenére spiritualizálódó (szórakozón és játszma-folytatón kontemplatív) embernek az állapota, és annak a természetszerűen bekövetkező mágikus következményei, juttatnak hozza minket azoknak az igazságoknak a megértéséhez mind amilyen az is például, hogy: „Az én országomat az ellenségeim építik, azért lesz az olyan jól felépítve.”

A Kelta Kereszttel végzett sorselemzésnél, első pozícióba akkor tesszük ki az Akasztott ikonját, ha nem vagyunk képesek lelkileg felülemelkedni egy adott problémán, ha nem találjuk meg annak a módját, hogy miként szálljunk ki egy számunkra veszélyessé, károssá, vagy legalább is kellemetlenné, vagy fárasztóvá vált játszmából (közös, vagy egyéni akcióból, egy hevessé és veszélyessé váló harcból, egy rosszul sikerült üzletből),), amelyet korábban mi indítottunk el. Illetve akkor, ha szeretnénk kedvező módon és ugyanakkor úgy, hogy lehetőleg ne ártsunk vele másoknak, illetve környezetünknek, egy radikális változtatást előidézni az életükben, de nem találjuk ennek a helyes módját, nem kapjuk meg a hozza való „isteni” sugallatot, a kezdő lépés módozatát.

Kettős pozícióban arra utal, hogy "rosszul akasztottuk fel magunkat", illetve, hogy nem akasztottuk fel – Nem állítottuk le! - magunkat kellő időben és kellő helyen: Azt jelzi tehát, hogy a problémánk, amiért a Tarothoz fordulunk tanácsért, abból adódik, hogy korábban félbe szakítottunk, abba hagytunk valamit (egy kapcsolatot, egy élet-játszmát, egy akciót, esetleg egy üzletet) amit nem kellett volna (esetleg cserben hagytunk valakit), vagy jelentheti ennek a szöges ellentétét is: nem hagytunk abba valamit, nem szakítottunk meg egy folyamatot, egy kapcsolatot (viszonyt), amiről rég éreztük már, hogy fel kellene számolni. De jelentheti azt is, hogy nem tudunk az adott problémán felül emelkedni, nem vagyunk képesek magasabb perspektívából (Tehát az egyetemes törvények, vagy az egyéni sors-rendeltetések szempontjából) szemlélni, és így nem tudunk felülemelkedni rajta, illetve nem tudjuk a problémához rendelt sors-kötöttségeket legalábbis mentális szinten feloldani.

Ötös pozícióban általában arra utal, hogy valamilyen akciót, vagy akció-sorozatot (Az is lehet, hogy csak egyelőre…) abba kell hagyni, egy folyamatot – egy tapasztalási élet-játszmát – esetleg még az általunk akár jól is látott (Előzetesen jól megvizsgált) „igazságért való harcot” is, meg kell szakítani, fel kell hagyni. Azt hogy, az egyes pozícióba tett kérdő-ikon által megtestesített probléma megoldására, a problémával, illetve a problémát jelentő személyekkel, vagy sorshelyzettel kapcsolatosan egyelőre teljes mértékben passzív, esetleg még közömbösnek is látszó, megfigyelő magatartást kell tanúsítani, és, mintegy kívülállóként a probléma körén kívül helyezkedve felülről szemlélni az eseményeket és semmiképpen nem tevőlegesen beleavatkozni az események folyamába – folyamatába, még akkor sem, ha látszólag még kárunk (anyagi, erkölcsi, stb.) is származik ebből a félre-állásból. Amennyiben tehát a sors-kérdező személy avatta be magát tevőlegesen és személyi részvét és felelősségek szintjén, olyan események sodrába, amelyből nem látja a kiutat, illetve kételyei vannak, arra vonatkozóan, hogy helyes irányba halad-e, mivel a pozitív eredmények nem látszanak, azt jelenti, hogy ebből a sodorból egyelőre ki kell lépni, még veszteségek árán is. Ezt kell tennie, még akkor is, ha olyan jelentőségű döntésről van szó, amely az egész sorsát gyökeresen megváltoztathatja. Ilyenkor az 5 pozícióba került, 12 számú, Akasztott ikon arra is utalhat, hogy bizonyos kontempláció (akasztott állapot átélése) után, pálfordulást kell elvégezni, és az eredeti szándékkal merőben ellentétes határozatokat - döntéseket kell hozni. Vagyis, az események sodrával szemben merőben ellentétes irányba elindulni és azon haladni, még akkor is, ha ez az irány és ez a magatartás teljesen ellentmond az addigi szándéknak, elképzeléseknek és terveknek, a korábban megszokott és begyakorolt (esetleg tradicionális) magatartási formáknak. De ezt csak akkor tudhatjuk meg, ha tényleg mindent meg teszünk annak érdekében, hogy sikerüljön, lehetőleg jó – huzamos ideig
A korábbi események és a harcok sodrásától távol maradó, akasztott állapotban maradni és még a lehetséges veszteségek miatt sem aggódni. (Az akasztott zsebéből hullnak ki a pénz-érmék, miközben ő furulyázik.)

Hatos pozícióban jelenti a sorshelyzeteknek és az addig megszokott sors-eseményeknek a teljes felfordulását, a feje tetejére állását, vagyis a teljes sors-káosz beköszöntését, amikor semminek sem látjuk, értjük, vagy érzékeljük az értelmét, amikor minden ami velünk történik abszurd. Azt az állapotot jelenti, amikor egymás után, sorozatban, minden fordítva sül el, mint ahogy mi szerettük volna, ahogy elképzeltük, vagy elterveztük. Amennyiben ezt túlvészeljük, és nem esünk kétségbe, tehát nem visszakozunk, akkor megvalósul az a pozitív sorshelyzet, amit a hetes pozícióba kerülő Tarot-Ikon jelöl.

Hetes pozícióban jelentheti azt a belső irányváltoztatási (mentalitás - változtatási) képesség létrejöttét (teljes kialakulását), amelynek segítségével a személy feloldhatja a sors-nehézségeit, de, ugyanakkor jelentheti azt, az előre láthatatlan, hatalmas külső pozitív sorsfordulatot is, amely elhozza az összes pszichikai mentális és képzeleti (idea szintű) görcsöknek és sors-feszültségeknek a feloldását, illetve a belső és a külső harcoknak és konfliktusoknak a megszűnését.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.19. 16:31 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 809
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Elsőre humoros, aztán elszomorító, de hasznos írások a neten a kontroll-mániáról:

"
A kontroll lecsap
Regina M.
2010-07-3, 15:09
Mindenki környezetében megtalálható legalább egy irányításmániás, ismertebb nevén „control freak” ember. Ez a bonyolult rendellenesség sajnos nemcsak ijesztő, hanem kezelhetetlen is."

Kozma-Joó Violetta: - Minden civil, vagy éppen szakmai leírás a kontroll-mániáról megteszi azt a megállapítást, hogy ez a betegség gyógyíthatatlan. Ezt cáfolom, asztrológia és spirituális módszerek nélkül bizonyára "kezelhetetlen" és javíthatatlan. Viszont feloldható asztrológiával, tehát a saját horoszkópunkból kiolvasható karmikus hajlamaink és azok feloldási módjának ismeretével és gyakorlásával, valamint spirituális módszerekkel, mint önátvilágító és metafizikai megoldáskereső naplóírás, rendeltetés szerinti mantraírás és pl. elszánt vezeklések.

Tovább a cikk:
"Az irányításmánia egészen a gyerekkorra vezethető vissza, így ez a pszichológiai probléma főleg felnőtteknél fordul elő. Gyakorisága nők és férfiak közt egyenlő arányban oszlik meg, felismerése pedig nem egyszerű – ez a fajta megszállottság ugyanis folyamatos feszültségben és beteges tisztaságmániában is ugyanúgy megjelenhet. Az alapvető tünetek mindig ugyanazok: a control freak retteg a tökéletlenségtől, és úgy gondolja, hogy bármiről is legyen szó – főzés, szervezés, gyereknevelés -, annak csak ő képes a tökéletes megoldására. Ebből következve az irányításmániás gyakran a saját képére akarja alakítani a gyerekeit, alkalmazottait, kollegáit, ezzel pedig az őrületbe kergeti a környezetét. Mit tehetünk, ha nap mint nap el kell tűrnünk ezt a hatalmas lelki nyomást?

Idegesítő és sajnálatra méltó tulajdonság ez, és sajnos nem „gyógyítható”, mi több, ahogy öregszik az illető, a helyzet csak rosszabb lesz.

Családi viszályok:
Talán az a legkellemetlenebb, ha az irányítási kényszer a szüleinket fertőzte meg. Ez esetben nem, vagy csak lemondások árán állhatunk a sarkunkra, és jobb, ha hozzászokunk: amíg a szüleinkkel lakunk, sose lesz igazunk. A control freak szülő percre pontosan megszervezi a gyereke napjait, nyaralásait, és mindenbe beleszól a hajviselettől kezdve a szobája színéig. Az irányításmániás anya vagy apa soha nem elégedett a gyereke jegyeivel, alkatával, viselkedésével, és ezzel sajnos már gyerekkorban hatalmas önbizalomhiányt okozhat. A gyerekeknek ilyenkor nagyon nehéz dolga van, és egyfajta ambivalens érzést érezhetnek a szüleik iránt: egyrészt rettegnek a következő „csapástól”, másrészt tisztelik az adott szülőt, mivel nincs más választásuk: ha a control freak valamit a fejébe vesz, annak úgy is kell lennie. A szakértők azt tanácsolják, hogy soha ne keveredjünk vitába, és ne ellenkezzünk egy irányításmániással, ugyanis ez tovább növeli a feszültséget. Inkább hagyjunk teret az illetőnek, beszéljünk vele lassan, tagoltan, hogy könnyebben befogadhassa a véleményünket.
Madonna nemcsak a pop, hanem a kontroll királynője is.

Csak munka, semmi móka:
Ha a felettesünk esett a kontroll csapdájába, nem érhetnek nagy meglepetések. Az irányításmániás főnök semmilyen ötletet, javaslatot nem fogad el, ugyanis meggyőződése, hogy tökéletes munkaerő, még tökéletesebb ötletekkel. Ha jó pontot akarunk szerezni, mindig helyeseljünk a főnök ötleteire, erősítsük meg abban, hogy igaza van. Kreatív, bizonyítási vággyal teli embereknek a control freak főnök igazi rémálom. Az ilyeneknek sajnos menekülniük kell, mert amíg ő ül a pörgős bőrfotelben, addig semmilyen ötletünk nem fog megvalósulni, hacsak közben ki nem találja ki ugyanazt ő is.

Barát vagy ellenség?
Hasonlóan kínos az is, ha az ég egy irányításmániás baráttal/barátnővel áldott meg. Idén egy ilyen barátnővel mész fesztiválozni? Készülj fel, hogy részletes, kinyomtatott listával fog várni az egész hetes programotokról, percre pontosan elkészítve. Ha egy kicsit is el akarnál térni a tervezett menetrendtől, az illető biztos, hogy kiakad:
De hát nem ezt beszéltük meg, muszáj neked mindig kavarnod?

A bulizás sem egyszerű egy control freak-kel, ugyanis hiába szeretnéd fél éve megnézni azt az új sörözőt, ő biztos, hogy két hete kitalálta, hogy hova szeretne menni, egy kiadós lelki terror bevetésével pedig el is fogja érni, amit akar. Ha netán randizás közben a kiszemelt fiú addig szuggerálja a párától gyöngyöző poharadat, amíg nem kérsz alá alátétet, esélyes, hogy kicsit bogaras a lovagod. Egy control freak sosem lazít, képes egy-egy földre lehullott virágszirom vagy morzsa miatt a plafonra kerülni, így érdemes mérlegelned, hogy belevágj-e a kapcsolatba. Az ilyen ember betegesen perfekcionista, nem tűri a (szerinte) rosszat maga körül, így ha netán felszedsz néhány kilót, biztosan meg fogja említeni, hogy leugorhatnál az edzőterembe néha. Ha ez a fajta nyomás nem neked való, menekülj.

És végül: A control freak nem tudja, hogy valami nem stimmel nála, így ha netán finoman utalgatsz rá, hogy kicsit visszavehetne, valószínűleg szimplán lehülyéz majd. Ha nem akarsz te is az idegosztályra kerülni, ne ellenkezz, ne vitatkozz, egyszerűen csak hagyd rá a dolgot. Nagymama, munkatárs, vagy pizzásfiú: teljesen mindegy, ki szenved tőle, segíteni nem lehet rajta. Idegesítő és sajnálatra méltó tulajdonság ez, és sajnos nem „gyógyítható”, mi több, ahogy öregszik az illető, a helyzet csak rosszabb lesz. A lényeg a megértés, és persze a végtelen türelem. "

Forrás:http://phenomenon.hu/a-kontroll-lecsap/

"
Olvasói rovat - Az irányításmániás
163

Ezúttal Buffout örvendeztetett meg minket egy igazán nagy lélegzetvételű poszttal, amit azonnal végig kellett olvasnom. Árad belőle a zseniális elkeseredettség, ez nem a képzelet szüleménye.Az irányításmániás
--Control Freak--

Az olyan mondások, mint „nézd meg az anyját, vedd el a lányát” nem csak azért ócskák, mert közhelyesek, hanem mert a friss illatos helyett mindjárt valami szárazabb, szikesebb felé tereli a figyelmet. Előtte ezért. Utána meg azért, mert tényeket csak a bambák tálalnak fel az élet nagy bölcsességeként. A rendmániás nő felismerhető lenne eme kocsmaszlogen mentén, de legtöbbször a szerelmes szem csak a rendet látja, még nem ismeri az árat. Hiányzik a hiányzó érzék, hogy különbséget tegyen harmónia és keretre feszített gumiszalagok között. Évek telhetnek el türelemben a békés egymás mellett élés illúzióját keltve. Aztán történik valami és a szörny megérkezik.

Két fő típusa létezik, nemtől jórészt független szerep. A pragmatikus a jobbik eset. Ő képes megőrizni a nyugalmát még egy mosogatógép megrakásakor is. Valőszínűleg tanítás, tanulás útján sajátította el a kontroll tudományát. Tudja, hogy ez jó, teszi a dolgát.

A neurotikus a rosszabbik. A legtöbb esetben nővér szerepben élt a családjában. Volt tündibündi kishuga, faszagyerek kisöccse, egyik szülő munkanélküli lehetett. Ha sár került az előszobába, az ügyeletes munkanélküli ezt észrevette, elbődült, felelőst keresett. A családban mindenki másnak abba kellett hagyni bármit is csinált. Kivonulni a tetthelyhez, beazonosítani az elkövetőt, lebaszni, majd feltakaríttatni a vele. Egy „Azért ilyenekre te is odafigyelhetnél kislányom!” neki mindenképp kijárt. Egy otthonában vércseként lecsapó munkanélküli mellett egy össze nem taposott PET palack, kiürült tejesdoboz a hűtőben, ki nem nyitott, be nem csukott ablak, le nem engedett vagy fel nem húzott redőnnyel mind-mind taposóakna, hogy le lehessen baszni valakit. Igen, ebből a közegből menekül ő, csakhát már lelkében hordozza a szörnyet, az ismétlőt, a jobb ötlet híjján majd úgy csinálom, mint anyámék árnyékát. Tojások ezek, és alig várják, hogy kikeljenek.

Akinek született már gyereke, talán megélte azt a fajta bizonytalanságot, amit az erről való tudásunk teljes hiánya jelent. Ráadásul le is vagyunk robbanva kicsit, gyengék vagyunk. Ha nincs, aki ilyenkor betoppanjon, és eleget belepofázva életünkbe visszaerősítsen minket, aktivizálódhat a Control Freak. Ilyenkor még kicsi, inkább védekező. Eszköztárat épít ki, összevásárol minden szart. Vesz például a hathónapos gyereknek olyan kullancsriasztót, ami fél évig jó, és három éves kor alatt nem alkalmazható. Nem hülye azért, nem alkalmazza, bontatlanul lesz kidobva jövő tavasszal. A babára minden veszélyes, soha nem lehet eléggé felkészülni - például egy ablakon berepülő, a pici torkába alászálló és ott fészket építő darázs ellen. Ha a családban volt olyan, hogy kábeltévé, Spektrum, akkor feltehetően levendulával védekezünk a skorpiók ellen, kalciummal az esetlegesen jelentkező levendulaallergia hatásait enyhítjük és félünk a galamboktól. Rendszeresen is, megelőző jelleggel. Teákat gyűjt be hasmenés, székrekedés, stressz és fáradékonyság ellen, majd jövő tavasszal bontatlanul kidobja. Az ajtóra második zár, lánc is kerül, majd miután apósunk, anyósunk meglátogatott, plusz egy retesz. Lakattal. Így már biztonságban lesz a kicsi a szomáliai szervkereskedőktől. Észrevesszük legkisebb ellenségeinket is, fegyverkezünk, atkaporszívó és levegőcirkuláltató kerül a háztartásba. Kár, hogy a szőnyegektől megszabadultunk már korábban, így csak a kocsit atkátlanítjuk vele. A középhangosan zúgó légforgató viszont igazi főnyeremény. Ha zúg, tud aludni a baba, ha nem, ordít. Ami kisebb, mint a gyerek feje azt lenyelheti, ami nagyobb, az ráeshet, amire felmegy, arról leeshet, aminek alábújik, oda beszorul. A CF nem csak fél, ezt egész nap hangoztatja is. Másról nemigen jut ideje társalogni. A gyerek első szava ezért aztán vagy a sztreptokokusz vagy a dezinfekcionáló lesz. Steril gézlapokkal játszik és kórházszagút kakil.

Ahogy a gyerekek növekszenek, a kezdeti aggodalom, enyhe szorongások apró rovarok, mégapróbb baktériumok, kifogyó margarin és zajos felső szomszéd miatt összeolvadnak és megteremtenek egy nyersebb, lüktetőbb idegtengert, ahol a szárazföldet csak az jelent, ha a CF alszik. Ha ébred, már nyugtalan, merthogy a család többi tagja hétköznap még alszik, hétvégén már nem alszik. Ha belép egy helységbe, azonnal meg tud állapítani két három dolgot, amit a bent tartózkodók figyelmét elkerülte. „Hogy áll az a függöny? Mindenki belát!” „Ha kávét főzöl, előtte öblítsd legalább ki a kiöntőt!’, „Mi ez a szag? Neked nem jut eszedbe néha kiszellőztetni?”, „Már százszor megmondtam, hogy nincs evés a nagyszobában, olyan nehéz ezt megérteni?”. Főleg felszólító módban beszél, esetleg felkiáltó, ha súlyosabb kihágást talál. Kérdez is, de azt főleg a költői értelemben. „Ki volt az, aki képes volt egy karika felvágottal visszatenni a dobozt? Megeszi ezt még valaki szerintetek?”

Képes a lakás méretétől függetlenül egész nap takarítani, majd attól fáradtnak lenni. A hazatérő család ilyenkor még a poratkánál is veszélyesebb, mert a háromnegyed ötre időzített felmosást az iskolából, munkából ötkör hazatérők eccerűen nem értékelik. Nem figyelnek oda a másik munkájára. És különben is, első dolog amikor hazajövünk valami piszkos helyről, az a kézmosás. Vedd le! Ne tedd oda! Ne hagyd ott!

Természetes számára, hogy amit tesz, az ott épp akkor mindenki számára a legfontosabb. Esély sincs például elolvasni egy cikket, ha ő a körömvágó ollót keresi. Hiábavaló a hivatkozás arra, hogy te csiptetőt használsz, nem tudod hol van, legalább kilencszer meg fogja kérdezni, addig, míg fel nem kelsz, és keresni nem kezded te is. Nem képes lazítani. A nyugalom csak elvonná a figyelmét, elaltatná éberségét, pedig hopp, most is, viszi a huzat a függönyt. Család összeránt, függöny ára közöl, és: „Nem fogunk minden hónapban újat venni, úgyhogy vigyázzunk rá! Ilyenekre te is odafigyelhetnél!"

Nem eszik strandbüféből, másfél liter palackos víz nélkül nem hagyja el a házat. Pollen, UVB adatok fejben, méhcsípés roham elleni injekció bekészítve. Az ideális hőméséklet 23,5 fok. Ettől fél fokkal melegebb a kánikula, fél fokkal hidegebb már jégverem.

Gyerek kezéből csiga, bogár, botocska kiver, csuklónragadás, majd elvonszolás a legközelebbi helyig ahol szappanos kézmosásra van lehetőség. Mocsok, piszok, kutya lehugyozta fonémák ismételgetése.

Társa megtanulja, milyen is felelős embernek lenni. Ha nem áll jól egy nadrág, az azért van, mert miatta nem jut el egy boltba, hogy valami normálisabb cuccot vegyen magának. Miatta van kajaszag a konyhában, mert nemet mondott a hetvenezres páraelszívóra, ami "most milyen jó lenne!”Ha vendég érkezik: „Jaj, ne haragudjatok a rendetlenség miatt! Pedig egész nap meg nem állok, de ahogy az egyik szobával végzek kezdhetem újra, ha a gyerekek itthon vannak...” ha a vendég szintén CF megegyeznek, így megy ez, a gyerekek még párjuknál is kevésbé képesek odafigyelni. Ezután megtekintik a helyet, ahol a fal össze lett firkálva, és nem viszi a radír. Lehet újrafesteni.

Ha vendégségbe megy: ”De szép rend van itt nálatok! Látjátok, ha ti is tudnátok vigyázni, nekünk is lehetne ilyen szép a lakás! És ezek a virágok...” Nála azért nincsenek növények, mert egyszer apró mozgó valamiket vett észre a kókuszpálma tövében. Ha a lakás szebb is, a beltérben tárolt föld miatt elégtételt érez. Két CF hamar megtalálja a közös hangot egy harmadik személy lerendetlenezésében. Hangos, mégis suttogónak tűnő hangon megbeszélik, hogy „X Y –t megeszi a kosz, halomban áll a mosatlan edény” és fogalmuk sincs hogy lehet úgy élni. Persze, hogy nincs, meg sem próbálta soha másképp.

A munkanélküli szülő sajnos sokszor nem csupán éberségévél mutat példát és tesz neurotikussá gyerekeket, átadja kifogási és tehetetlenségi tárházát is. A CF nehezen talál munkát, mert nincs az a hely, ahol fél tíztől negyed egyig dolgoztatnák, és ha beteg a gyerek, azonnal mehet köhögéscsillapítóért a munkaidő helyett. Munkakeresése leginkább a csali nélküli horgászathoz hasonlítható egy körülményesen kiválasztott alkalmatlan helyen. Az emigyen levadászott sikertelenségekből várat épít, üzemanyagként elégeti egy egy felelőskeresés, kihágásfelderítés alkalmával.

Nem vicces egyáltalán. A nevetés olyan tudatálapotot idéz elő, amiben az ember könnyen elsiklik a villák helyére rakott kanalak esete felett, úgy meg előbb utóbb megeszi a lakást a retek.

Amit a másik csinál, az szórakozás, amennyiben nem ő szólított fel a cselekvésre. „Neked is pont most jut eszedbe nekiállni főzőcskézni, amikor épp most tettem rendbe a konyhát.” Ha ő főz, az viszont a család számára létfontosságú élelmezési aktus, mindenki legyen hálás ezért. "Sőt, igazán segíthetnétek összepakolni, nem csak felállni, aztán otthagyni mindent, mint kutya a szarát!". Vagy mint egy harmadik, őt megértő, ideális személynek mondaná: „Nézd meg, feláll, és mint aki jól végezte dolgát leül a gép elé. Arra nem képes, hogy az edény kivigye maga után.” Ez megtörténhet annak ellenére is, hogy még fel sem keltél, vagy épp viszed az edényt.

Tisztában van vele, hogy társa már alig várja, hogy végre lefeküdjön aludni. Ez gyanakvással tölti el, kicsit féltékeny, hogy a másik gondolatai talán máson fognak járni, mint azon, hogy holnap mit kellene venni az ikeában. Mert arról beszélgetne, nem is rossz hangnemben, csakhát addigra a társ már fejhallgatóval nyomatékosítja, hogy itt van az idő nem rá figyelni. Tart még egy utolsó ellenőrző kört, hogy nehogy valami felgyulladjon, túlcsorduljon, becsapódjon vagy kinyíljon, feltesz néhány kérdést a telefon feltöltöttségéről, holnapi elintézendők bekészítettségéről. Kicsit nyugtalanul, hátha öngyulladással belobban egy teamécses, aludni tér. Majd visszajön és felszólítja, hogy a majonézt majd tegye be a hűtőbe. Megjegyzi, nem érti, miként képes valaki egy hülye játékkal ennyit játszani és... végre tényleg csend.

A világnak létezik két fele, az egyik tiszta, rendes, oda van figyelve a dolgokra, a bejárati ajtótól a felé eső rész plusz Svájc talán, de oda nem megy. A másik fele piszkos, veszélyes, züllesztő, alattomos, bozonytalan és tele van hülye emberekkel.

A mai világban mindenre nagyon oda kell figyelni.

A Modoros tényfeltáró munkái közül eddig a legjobbak egyike szerintem, bár itt kétségtelenül nem a nevettető szórakoztatásról van szó.

Köszönjük szépen, és jó szerencsét."

Forrás: http://modoros.blog.hu/2009/09/06/olvasoi_rovat_az_iranyitasmanias

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 18:46 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az általam asztrológusként felvetetett témának a fenti, pszichológiai árnyalásával és szélesítésével csak az a bajom, hogy az első Kórrajz megadó azt javasolja, miközben megjegyzi, hogy nem gyógyítható, hogy a kontrollos családi, vállalati, vagy más közelünkben élő és az életünket megkeseríteni képes zsarnokra rá kell hagyni a hülyeségét, amennyiben békét akarunk. Nos, Hamvassal szólva, nekem ilyen tudományosan ajánlott "Taknyos béke" nem kellene, mivel abban minden van csak egészség és boldogság meg normális emberi viselkedés nem. Ebben az élet elveszíti az eredeti és elemi értelmét a megváltás elérésére való tiszta szívű és autonóm lények között történő egységesítési - egységesülési törekvést.

A második változat meg addig részletez, amíg a a helyzetnek a fent leírt tragikuma helyébe az ostobaság magatehetetlen, sőt: közömbösségbe savanyodó komikuma kerül, amiből köszönöm szépen, éppen úgy nem kérek, mind az élet értelmét (szépségét) megnyomorító zsarnokoskodás eltűréséből.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.20. 22:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 809
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Nem volt időm a fentebb idézett cikkekhez (kórrajzokhoz) hozzátenni a magam meglátásai és tapasztalatai szerinti korrekciókat, de én is egyet értek természetesen Szilárddal: szó sincs róla, hogy egészséges életet lehetne élni egy ilyen kontroll-mániás ember mellett, de azt nem is javasolják sehol, sőt, ellenjavallják, hogy valaki egy kontroll-mániással kösse össze az életét. És abszolút jogos is ez az intelem.
A két cikket én azért találtam fontosnak, mert jól beazonosítható ezek alapján, hogy mi is az a kontroll-mánia - én ugyanis bevallom, eddig abszolút nem foglalkoztam még ezzel a betegséggel. Magát a megnevezést hallottam már, vagy olvastam (talán pont Gerle Évánál, a blogján) de valamiért nem keltette fel az érdeklődésem, hogy nézzek utána mi is lehet ez. És most látom, hogy az anyai ági őseim dédnagymamáig elmenően biztos, hogy mind kontroll-mániásak voltak. A fentiek alapján legalábbis. Én is észrevettem már magamon, hogy megvan bennem az erre (ezekre) való hajlam, főként tűz karmából fakadóan, de Szaturnuszi negatívumok által is. Tűz karmával párosulva a kontroll-mánia egyfajta agresszió kiélés is, amire egyébként nem én jöttem rá, hanem Szilárd.
Többször vallottam már arról, hogy nehéz dolgom van a tűz karmám és az ikrek karmám feloldásával, ezek a mélyben persze összefüggenek a 8. házas Halak Lilithemmel, pl. ami az újjászületés nehézségét illeti, de a lényeg, hogy igazából hiába van itt ez a számomra újdonságként ható mánia, ami rokonságban áll az én karmikus örökségemmel, mert az egyik legfontosabb az, hogy maximális felelősséget kell vállalni, képzeleti szinten is és az ember minden téves hajlamot, reflexet, amit tud magáról, azt ki kell tisztítsa magából, tehát addig kell foglalkozzon vele, még ha ez öngyötrésnek is tűnik, amíg azt át nem állítja egészen mély szinteken az ellentétükbe. Az agresszió esetében lemondva a rombolásról és átállva szeretetre, türelemre, elfogadásra, áldozathozatalra, vagyis a rombolás helyett életóvásra, életfakasztásra, életadásra. Az önféltés agresszív önvédelme helyett az önátadásra, kiáradásra, megnyugvásra, bizalomra, együttműködésre, s mint írtam, főként: szeretetre, türelemre, elfogadásra, áldozathozatalra, alázatra.
Végül is ez a kereszténység lényege. Ezek nélkül pl. egy házasság (elkötelezett élettársi kapcsolat) sohasem lehet boldog. És fontos kiemelni, amit Szilárd is írt itt még a legelején a témának, hogy egy férfi még csak hagyján, amikor irányítási mániás, nyilván nem lehet vele boldogan élni, és bizonyára spirituális szempontból buta marad az ilyen ember, de a nőknél ez sokkal rombolóbb, mind önmagukra nézve, mind a család egészségére és az anyagiakra nézve, és a nőknél egészen sátáni ennek a mániának a megnyilvánulása, vagy legalábbis ez a mánia összeadódva a férfi-ellenes karma-programmal kifejezetten sátáni megnyilvánulásokhoz vezet és ezen a férfigyűlöleten egyelőre a feminizmus nem tudott segíteni. De jó lenne már, ha a feministák ennek az értelmes és emberi megoldásával foglalkoznának, ennek a kiélése és propagálása helyett. Mert a nők valódi érdeke ez lenne, ennek a beteges és öröklődő férfiellenességnek a felszámolása. Persze ehhez asztrológia kell és spiritualitás, de ez pont a nőknek nem szokott akadály lenni, ha szabad ezt így megjegyeznem. ;)

Visszatérve a kontroll-mániához, én arra a következtetésre jutottam, hogy ez a pszichés betegség sem ered másból, mint az utóbbi egy évszázadban elterjedt pszichés rendellenességek nagy része, még pedig abból, hogy a családokban az apa nem töltötte be az eredeti funkcióját, nem volt elváró és következetes beavató mester. A pszichológusok előszeretettel hivatkoznak arra, hogy ha az apától ered a baj, akkor egy kőszívű, fenyítés-mániás apa lehet csak ez a nyomorúság-okozó, de a gyakorlati valóság éppen, hogy egészen másról tanúskodik, mégpedig engedékeny és bizonytalan, nem egyszer kifejezetten úriemberi finomságú, jóindulatú apákról. Nem mintha én cáfolni akarnám, hogy egy erőszakos apa nem okoz pszichés vagy lelki bajokat a gyermekeinek, eszemben sincs ezt állítani. Viszont ma már - sőt, úgy egy évszázada is meg lesz már lassan annak - hogy ezeknek a pszichés betegségeknek az oka az apahiányban, konkrétan az apák gyengekezűségében rejlik, ami az őket nevelő anyáktól ered, merthogy nyilván nem a férfiaknak támadt igénye arra, hogy férfiatlannak neveljék a fiaikat. Ma már ezt is megteszik, mármint azt, hogy még inkább nem nevelik őket, vagy félrenevelik a modern, felelőtlen, szeretet-alapú pszichológia szerint, és most inkább nem is próbálom meg meghatározni az okokat, a lényeg, hogy a férfiak is teljesen tévúton járnak spiritualizáció és asztrológia nélkül a szellemi rendeltetésük beteljesítését illetően. Csak nézzük meg, hogy még a férfi értékeket visszaállítani próbáló férfiak sem merészkednek el odáig, hogy felismerjék átvilágítói (szellemi megváltói, megtermékenyítői) funkciójukat, mert pl. sokan úgy gondolják egy férfi sosem érthet meg igazán egy nőt. Miközben pontosan, hogy a férfi arra rendeltetett, hogy képes legyen a nőnek főként a karmikus működésének gyökereit meglátni és megérteni, sokkal inkább, mint a nő saját magát, és nemcsak azért, mert egy férj együttélve a feleségével objektíven megfigyelheti őt a mindennapokban és intim közelségben, hanem azért, mert a férfi szelleme eleve szellemi-gyakorlati megismerésre, felfedezésre és megértésre rendeltetett. Mi nők - úgy szólván - elveszünk a Pokolban (saját alvilágunkban) "Ozirisz fényköpenye" nélkül vagyis a férjeinknek az idevonatkozó tudása nélkül, már ha van neki, vagyis ha ő maga rendeltetés-szerűen, tehát karmát oldva már áthaladt saját alvilágán. (Az egyiptomi mitológia szerint Ozirisz a fényköpenye segítségével ment át az alvilágon, amely fényköpenyt aztán odaadott a hitvesének, Ízisznek, hogy ő is áthaladjon azzal épségben az alvilágon.)

Egy társadalmon belül nem tud elromlani az egyik nem a másiktól függetlenül. Nyilván mindkét nem tagjai szenvednek ezek miatt a karmaverklizéseket jóváhagyó, téves életfilozófiák és téves életgyakorlatok és a velük járó pszichés, spirituális betegségeik miatt, de most visszatérek a nőkhöz, hiszen a kontroll-mánia kapcsán főként a nőknél jelentkező pszichés betegséggel indult ez a téma.
Nem tudok újat mondani, csak idézni azoktól, akiket beavattak, jelen esetben a Bibliából, amit át kell vizsgálni, főként az Újszövetséget, ahhoz, hogy a kereszténységet megértsük és a keresztünket felvehessük:

Az első kettőt csak a kontroll-mánia szemszögéből tartom fontosnak, és meg is indoklom, miért.

"Isten végzi az ő munkáját mindenki életében." - tőlünk függően, ha erőszakoskodunk, erőszakos lesz a sorsunk is. Nem kell Isten helyett irányítani akarni a sorsunkat, a külvilágot, a Szent Szellemet.

"Az, aki vet, és az, aki öntöz, az semmi, hanem Isten, aki a növekedést adja, ő valami." - a cselekvés, akkor szakrális, ha tudjuk, hogy istenek vagyunk és hogyan "adjunk növekedést" - életet, és ebben a szellemben végezzük a dolgunk, illetve, ha spirituális fejlődésre nyitottak vagyunk mindig, foglalkozzunk épp bármilyen pragmatikus feladattal.

"Akinek van, annak adatik, akinek nincs, attól elvétetik."
"Kérjetek és adatik, keressetek és találtok, zörgessetek és megnyittatik néktek."
"Nem kértetek, nem kaptok."

"Isten a kevélyeknek ellenáll, az alázatosnak kegyelmet ad!" Péld 3,34 Jak 4,6

Luk 9:23 " Ha valaki én utánam akar jőni, tagadja meg magát, és vegye fel az ő keresztjét minden nap, és kövessen engem."

"Boldogok a szelídek, mert ők öröklik a földet." - mivel, hogy az agresszívek, mindent tönkretesznek maguk körül, és főként magukat, ez alapján én ezt úgy értelmezem, hogy a szelídeké az egészség, a normális élethossz, és úgy egyébként ami kell, abból több jut nekik, mint az agresszíveknek, ez biztos. Mert egy gazdag agresszornak hiába van anyagi biztonsága, ha élete derekán egy balesetben meghal, illetve, ha élete felénél már beteges és megvénült. És persze nem a gyávákról van szó a szelídek megnevezés alatt. Itt azért még muszáj azt a kiegészítést megtenni, hogy persze nem múlik ezen az egy tulajdonságon minden, ezt úgy kell érteni, hogy ha a többi karmáját már feloldotta az ember, akkor a szelídség ezt eredményezi, a hegyi beszéd különválaszt tulajdonságokat, szellemi-lelki-fizikai magatartásokat és azokat elkülönítve ismerteti a maguk pozitív következményei által, amik persze az életben más káros hajlamok összhatásaként meghiúsulhatnak.

De ha a hegyi beszéd értelmezésénél tartunk, akkor érdemes elolvasni itt a Logoszon Nagy Annamáriának a metafizikai értelmezéseit:
http://www.asztrologosz.hu/a-hegyi-beszed-metafizikai-ertelmezese-t938.html

Az Újjászületésről:

"Jézus azt mondta: Azért szeret engem az Atya, mert én leteszem az én életemet, hogy újra felvegyem azt."- Ez a két élet nem ugyanaz.
[url]- http://bibliaszol.hu/oldsite/tudhatod-m ... eret-Atyad[/url]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.21. 11:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Na, Viola itt egészen mélyre hatón elevenbe talált a kontroll-és irányítás- és beavatkozási mániásokkal együtt élni kényszerülő személyek sorsa megoldásával (A megváltással). A korábban felvetett sorshelyzetnek is, amelyben a felesége által többszörösen megvert és lelkileg bántalmazott fiatal férj számára is, ez a megközelítés jelentené az egyedüli helyes megoldást, de ebben csak és csakis az asztrológia, illetve a személyi horoszkópnak a karmikus - mély-feltáró - értelmezése képes teljes kórképet adni minden egyes kontroll-mániában, illetve ilyen fajta késztetésekben szenvedő személy esetében külön - külön. Hiszen nagyon összetett szerteágazó szálai vannak, amelyek az egymástól teljesen külön álló életterületeken aktiválódnak, amelyeket egyedül az európai asztrológia házrendszere segítségével lehet kimutatni. És persze, az sem mellékes, hogy ebben az esetben is, mint nagyjából mindig, csakis az emberiség legnagyobb tanítómesterének, a Názáreti Jézusnak a teljes újjászületésről - megújhodásról szóló intelmeit és lét-értelem kinyilatkoztatásait kell alapul venni, amelyek egyben a személyi horoszkópok legmélyebb (legvészesebb) problémakörére világítanak rá: a Skorpiói gyökeres újjászületés- és megújhodás motívumára. Egészen pontosan: a Skorpiói karma-determinációk, valamint a VIII. horoszkópházban található karma-pontok, vagy bolygók által jelzett újjászületés-ellenes (Vallásos kifejezéssel: anti-krisztusi) magatartások széles körű és "mélységesen - mélységes", tehát asztrológiai feltárás nélkül, ugyancsak meghaladhatatlan tárházának, egyedül csak a horoszkóp feltárás során megnevezhető összes "kellékére".

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO