ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.08.20. 08:51

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 193 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.06.07. 21:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És, annak érdekében, hoigy ne mindig csak a negatív példákkal illusztráljunk, mivel éppen a gépem vágólapján áll még mindig bevetésre készen, bemásolom ide egyik tanítványom vízönt lecke-dolgozatát. Nem az Annamáriáét, mert Annamária éppen megszülte a harmadik gyermekét és emiatt kissé elmaradt az utolsó leckével, de ígérem nektek, hogy amikor elkészül vele és felteszi a Logoszra, mindannyian hannyatt estek. :lol: De komolyan...- meglátjátok!

Szóval kedves igazság-relativizáló és a relativizálással felkavart zavarosban halászgató Zen-mutyista asztromókusok! nem ártana, ha mielőtt az internet által felkinált lehetőségekkel "vissza - élve" tehát: vissza fejlődve, plályára lépnétek, hogy továbbra is mocskoljátok és sárba tiporjátok a szentségtelen - be nem avatott kezeitekkel, azt a szakrális - de organikus rendszerrel bíró, és nem, egyáltalán nem, a ti idióta fantazmagóriáitokból ötleteitekből össze tákolt! - tudományt előbb tanuljatok meg minimum ennyire mély metafiyikai ismeretekhez jutni:

"Szike Sára:

Negatív Mars, Jupiter és Szaturnusz az XI. Házban a Vízöntő konstellációban


A Vízöntő metafizikai szinten, az egyetemes értékű szellemi információ-áramlásnak és az információk kölcsönhatásának, ez által a különböző lét-struktúrák szellemi együttműködésének, az információt hordozó struktúrák egymás-megtermékenyítésének és kiegyenlítődésének, valamint az autonóm irány- és sebességváltoztatási képességnek, azaz az Egyetemes Törvényekben (is) megtestesülő egyetemes lét-tudatnak, az úgynevezett Isteni Intelligenciának (Az abszolút értelemnek), valamint ezzel a kauzális ősi értelemmel való együttműködési és együtthatási szükségnek és képességnek a konstellációja!
Az egyetemes felelősségérzettel rendelkező személyi-tudatú ember kialakulásának a konstellációja, valamint az egyetemes cél-tudatra alapozott autonóm gondolkozási, határozati és cselekvési képességek kialakítása szükségének és lehetőségének a konstellációja. Emberi szinten a Vízöntő a mentális és a spirituális kollaboráció-készségnek és lehetőségeknek a kauzális erőterét megtestesítő konstelláció.

Ezért a lehetőségek bolygójaként ismert Uránusz által uralt Vízöntő a minden irányban mozgó, mentális és kauzális információáradatoknak, a mentális szinten való kép és képzetalkotási - és a materiális megvalósítási lehetőségeknek, tehát a teremtő imaginációnak az anyagi struktúrákká keletkezési és rendeződési lehetőségeinek, valamint a minden irányba nyitott lehetőségeknek a konstellációja. És ezzel együtt a poláris végletek szabad megnyilvánulásának és szabad átélési lehetőségeinek a napjegye is. Ezért a Vízöntőt a szabadság és az emberi szabad-akarat megvalósulási napjegyeként is emlegetik. Másik bolygója a Szaturnusz: a felelősségérzet és a felelősségtudat, valamint ezzel együtt és ennek a szellemében, a törvény-ismeret és törvény-tisztelet, sőt a törvényszeretet és a következetesség őserejét megtestesítő bolygó. A türelem, kivárás, korlátozás és szabályozás, ill. az Egyetemes Törvények leglátványosabb megnyilvánulásait irányító bolygó.
A pozitív Vízöntő meghatározottságú ember maga a megváltott, felelős éber Isteni Intelligencia megtestesülése. Ezen túl szereti és tiszteli az Egyetemes Törvényeket, gondolataiban és tetteiben következetes és olyan határokat szab elsősorban önmagának, melyek nem öncélúak, hanem az igaz emberré válást segítik mind önmaga, mind mások, az élettársa és gyermekei számára is. Tudja, hogy az Egyetemes Törvények tartják fenn a Világegyetem egyensúlyát, hogy bármi valósul is meg, bármilyen bűnöket kövessen is el az ember, az Egyetemes Törvények a Világegyetem és benne az ember megőrzését, fejlődését és az önmegváltói rendeltetése beteljesítési lehetőségét szolgálják. Az ilyen megvilágosodott személy, képes együttműködni (mindennel és mindenkivel) mentális-spirituális szinten, tehát imaginációs – mágikus szinten is, az egyetemes létnek mind a materiális, mind a szellemi erőivel, jelenségeivel, és hatalmaival – törvényeivel, mivel, képessé tette magát uralkodni saját gyengeségein és arra használja az életét, hogy a gyengeségeit megismerje és feloldja, mely által tudja és lehetővé teszi azt, hogy nem pusztán az egyéni szabad akarata, hanem rajta keresztül az Egyetemes Törvények is érvényesülhetnek.
Ezért szűnnek meg csodával határos módon a rendkívül szélsőségesen nehéznek tűnő sorshelyzetei, mert az Egyetemes Teremtő – Megváltó Szellemi Erők, minden akadályt (felégetve) meghaladva és feloldva, a többi ember szemébe és az által láthatatlanul és érzékelhetetlenül, de mindig és mindenkor megnyilvánulhatnak az életében. A kívülről csodálatos sorsfordulatokat, élete egészséges rendeződését azonban megelőzi egy kívülről láthatatlan belső rendeződés, harmóniába kerülés, a lét teljességének az átélése, annak a tudata, hogy az éppen zavaros körülmények ellenére hamarosan rendeződik az adott nehéz sorshelyzet. Ennek következménye a külső nehézségek megszűnése, az anyagi nehézségek oldódása és legvégül az egészség javulása. Jézus halálakor elszakadt az egyetemes léttől, hiszen azt kiáltotta „Atyám, miért hagytál el engem!”, megfeledkezvén arról, hogy ő volt az, aki keresztre akart feszülni és ennek érdekében valósággal provokálta nem csak a sorserőket, de magát Pilátust is, aki a világi hatalom képviselője volt és annak megfelelően, tehát a negatív jupiteri szaturnuszi szellemnek megfelelően kellett viselkednie.
Amikor a Vízöntőnek megfelelő XI. házban található a negatívan fényszögelt Mars, Jupiter és Szaturnusz a születési képletben, akkor eredendően hiányzik (belőle) a személyből az Egyetemes Törvényeknek, nem csak az ismerete, hanem a minimális érzékelési képessége is, tehát a velük való szellemi kollaborációs képesség, és amikor megismeri ezeket, akkor is rendszerint lázad ellenük, haragszik rájuk és arra vágyik, hogy valahogy kicselezze őket. A legvégső kiábrándulásig hisz a humanista, liberális eszmékben, féktelen szabadságvágya olyan szélsőséges poláris végletekbe viszi, mint Erős Zsolt öngyilkos hegymászót a Vízöntő karmája a zord hegyekbe. Ő ugyanis, a Családját - életfeladatát elkerülve - cserbenhagyta azt követően, hogy megkapta a Teremtő - Megváltó isteni értelemtől az ilyen irányú ambíciói letörésére vonatkozó szaturnuszi figyelmeztetést, amelyben és amikor az egyik hegymászó társa a legmagasabb csúcsra érkezés előtt meghalt mellette.
Sőt, Hibabelátás nélkül levágatta a lábát azért, hogy folytathassa a hegymászást, a negatív Vízöntő – karmás emberre oly jellemző függetlenségi és megváltásellenes törekvéseit, melyeket interjúkban és riportokban nagyközönség előtt, vízöntőien meggyőző finom-nőies modorban előadott és hirdetett, mint „hegymászói kötelességet”. Vagyis, mint hamis, istentelen felelősséget.
Az fenti meghatározottsággal rendelkező egyén tehát képtelen az Egyetemes Törvények hatásainak és jelzéseinek az érzékelésére, a törvényekkel való mentális és spirituális együttműködésre, mivel spirituálisan, hibabelátási szinteken vagy rendkívül gyáva, vagy, téves irányú és agresszív, végletekig erőltetett ambíciókkal rendelkezik. Ezek felismeréséhez és meghaladásához hiányzik a szükséges helyzet-felismerési képessége és a Szaturnuszi képessége, az önmagának határt és korlátot szabó hibabelátása. Hiányzik az önkritikája, saját személyiségének érzékelése, felismerése, mert arra vágyik öntudatlanul, hogy a csoportkarmában feloldódjon, személytelenné váljon, így szabadulva meg saját sorsprogramjától. Nyíltan vagy rejtetten támadja azokat az embereket, vagy sorskörülményeket, akik és amik akadályozzák, és mérgezett nyilakat lő feléjük, igazságtalan kritikával sebezve az ellenségnek képzelt személyeket és nem ritkán a saját sorsát és az egyetemes rendet fenntartó Egyetemes Törvényeket. Mivel eredendően a szabad szellemi információáramoltatáshoz kötődik, de épp az Egyetemes Törvényekkel ellenkező célokat és ambíciókat követ és szolgál ki, mindig úgy érzi, hogy a korlátok, szabályok és törvények betartása teher számára, emberi szinten függetleníti magát testileg-lelkileg mindenkitől, ezért függetlenségmániájából következően szélsőséges, veszélyes körülmények közé sodorja magát, és komoly balesetek és betegségek elszenvedőjévé válhat.
Gátlástalan szélhámossá, anarchistává vagy humanista ködkergetővé, csiszolt modorú, de rafinált, mindent eláruló meggyőződésmentes politikussá, a miszticizmust és a materializmust összeegyeztető, misztikus pappá, őrült feltalálóvá. Függetlensége elvesztésétől való félelmében, hibabelátása hiányában és szellemi tisztánlátása, hibás helyzetkritikája következtében képtelen a belső változásra és meggyűlöli azt, aki ilyen igényekkel él vele szemben. Ilyenkor vagy kegyetlenül és nyíltan támadni, igazságtalanul kritizálni kezdi az ellenség szerepét vállalni képes, vagy éppenséggel kénytelen másik embert, vagy csendben haragszik társára, partnerére vagy családtagjára (bárkire) és egy idő után kegyetlenül cserbenhagyja ő(ke)t, egész csoportokat is akár. Ha képtelen a felébredésre és a pálfordulásra, akkor őrület, gutaütés, bokatörések, bokaficamok, ínszalag szakadás, lábszár felpuffadása, fekély, érgyulladás, vérkép rendellenességei, gerincvelő- vagy agyvelő betegségek, egyensúlyzavarok, járási nehézségek, sántítás, súlyos és rendkívüli balesetek jelentkezhetnek, rendkívülien intenzív ellenállás esetén: a fél-oldalas, vagy egész testi lebénulás.Ennek a magas fokú spirituális káprázatnak a meghaladása belső mentalitásváltoztatással, csak 180 fokos pálfordulással lehetséges.
Meg kell tanulnia elsősorban önmagát megfékezni és mentalitását megtisztítani a szélsőséges és néha az anarchizmusig, sőt, akár az őrültetig is elhatóló szabadság - eszméktől, mert neki is be kell látnia, hogy azért születik meg az ember a Földre, hogy itt a saját nehézségeit, életfeladatait teljes mellszélességgel felvállalva és a nehéznek hitt életterületekbe belépve megismerje, hogy tapasztalatai segítségével feloldja a zavarait, és erről a tudattalan szellemi világa szintjén áramló információt küldjön a Teremtő Megváltó Értelemnek.
Azért tehát, hogy a felettes én-jén keresztül, tehát a benne is létező Krisztuson keresztül az Egyetemes Teremtő Elmével a kapcsolatot folyamatosan fenntartsa és a megváltódása után (A sárkányfej színtjének mgfelelő mentális és spirituális állapotok elérése után.) a létezésben kreatívan, tehát az Egyetemes Léttudatba integráltan részt vegyen. Nem azért, hogy rendkívüli intelligenciáját és csapongó képzeletét mindig újabb irányokban működtetve, csodás technikai találmányokat álmodjon meg az általános emberi életfeladatok és az Egyetemes Törvények kicselezésére.
Amennyiben képessé válik hibabelátással egybekötött maximális felelősségvállalásra és ezzel együtt, éberséggel felméri a sorshelyzeteit, elsősorban önmagát következetesen és türelmesen, kitartóan megfegyelmezi, a szenvedélyes és néha kitörni készülő haragját, pusztító indulatait, spontánul kitörő gorombáskodásait konfliktusvállaláson keresztül felismeri és fokozatosan, önmagát eme nehézségekkel együtt elfogadja, lehetősége nyílik a belső, öntudati pálfordulásra. Ezt követően elindulhat az önnevelés hosszú és konfliktusok vállalásával teli útján, ahol felveheti a boldog Bolond mentalitást, melyről Jézus is beszélt és övé lehet a tökéleteset megközelítő belső harmónia és ezzel a zavarmentes Isteni Teremtői állapot, a „mennyország”. Ekkor már nem lesz szükség arra, hogy halállal vagy gutaütéssel járó, káros nyomokat hagyó, sors-figyelmeztetéssel, tehát Szaturnuszi végleges helyhez (kerekes-székhez) vagy ágyhoz kötöttséggel, esetleg teljes lebénulással, kelljen tovább élnie."

És tudjátok mit, az ineternet szerte különféle izgalmas nevekkel ellátott állítólagos asztrológiai csoportokat "irányító" asztro-mukik? Ez a Sára, mlég csak be sem íratokozott egyetlen Bp-i asztrológiai iskolába sem, tehát egyelőre nncs is szándékában magának asztrológusi címet és diplomát szerezni, hanem egyzsreűen csak azért tanul, oyg a sorsa rengetegében megtenuljon világosan eligazodni. Figyeltetek? Világosan! Mert hogy ő előttetek rá jött, arra, amire asztró.Ezo-mutyizással nem lehet. Ti., hogy Világosság nélkül a Szeretet hazugsággá rothad, mint a Violát az itélkezés betegségéből kigyógyítani igyekvő szélhámos, aki valamikor azzal állt ki a Bp-i aszto-piacra, hogy tőlünktanult kauzális asztrolgiát. . Mérget vehettek rá, higy Sára nem fog soha ilyet tenni, és ha majd ez is áll a szándékában, egészen biztos vagyok benne, hogy előbb kikéri majd a véleményemet.-És én eglszen biztos, hogy nem fogok majd nem-et mondani. És tudjátok miért? - Azért mert, ha erre sor is kerül majd egyáltalán, az csak évek múlva lesz, mint a régi időkben, amikor még értéke volt a minőségi - mestermunkának.

Ezzel ellentétben, ott, ahol Violát a hajdani barátnénk a Jupiter szellemének a nem létezéséből, illetve az eltaknyolásából kioktatta, megjelent Justitia nagyasszonyunk méltatlan, ugyancsak diplomás utóda, aki szintén nem lehet tudni, hogy mi a fészkes fenének, de szintén asztomókus akar lenni - Talán nem tejel már eléggé az ügyvédi szélhámoskodás, vagy a jogi tanácsadás felettébb tisztességes munkája? -, de az, hogy ez a csecsemő-gyilkosság eszméjét ugyancsak vehemesnsen védő Justis Morbis semmiféle masteri áldást nem kapott, és az igazság múzsájától még egy tenyérből száj-fújással küldött halvány puszit sem, az is biztos..., szóval a nevezetes Justinianus - szobor női és posztmodern képmása és megtestesülése, arra vetemedett, hogy Violát a tűz-karmája feloldása szüksége felől figyelmeztesse. És ost jön a poén: ennek a minden gyilkos-képviselői hájjal és bájjal meg kent és fel kent asztromókus - kandidátus, el nem hagyná a neve elól azt az idióta minőséget kilóméterről is jelző DÉRÉ-címét! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha - Ha- ha- ha- ha- ha! :lol: :D :oops: :o

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.06.08. 10:33 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Éz most ez nagyon idevág, a dérés justitia mellszobrának lábaihoz:


Kedves Erdős Alpár! (Siker-pszihológus)


Gratulálok a felemelő kiegyenlítődési – megváltási élményekhez, amelyekhez az új kedvesed által, vagyis a Kingához fűződő szerelmed által jutottál. Nem azért, mert mindenről magam jutnék az eszembe, akár a tűz-karmás személyek, tudod, az, az archetípus, amit ti kolerikusnak neveztek, szóval, ha ez is érdekelne: én víz (Skorpió és Rák) és levegő karmás személy vagyok, a többit, te tudod… Nos, mielőtt az általad felhozott példázatnak a spirituális szempontból hibás mivoltára felhívnám a figyelmedet, elmondom, hogy én is, a jelenben is, éppen olyan szenvedélyesen szerelmes vagyok a feleségembe, mint te a kedvesedbe, tehát, olyan mélyen mint ahogyan a Skorpiók (Tehát te is…) szerelmesek tudnak lenni, és ezt annak ellenére is, hogy én a Violámat már 6 éve ismerem és nekem ő a hetedik szerelmem. Ahogy te a példázatból azt ki következteted, nincsen semmi baj, hogy mindez eddig neked nem jött össze, mert a jelen szerelmed kárpótol mindazért, amit korábban nem élhettél meg. És ezzel nincs is baj.
A baj magával a példázattal van. Jó tudod, hogy akárcsak te, én sem vagyok materialista, hogy akárcsak te is, ha nem is azonos szinten elismert, de mégiscsak valamiféle beavatást is nyertem, és egy igen hosszú és remélhetőleg mélyen igaz tanulmányt is írtam a Jézus által tanított beavatásról. Tehát, igen is tisztában vagyok azzal, hogy a keresztény kinyilatkoztatásokat és példázatokat, mint pl. azt is, hogy: „Akinek nincs attól elvétetik és akinek van annak adatik.” Nem lehet az un arisztotelészi dialektikus és főként nem a marxi pragmatikus logikával és életszemlélettel helyesen értelmezni. Szóval, az esetemben szó nem lehet arról, hogy bunkó módon neki ugrok ezeknek a finom spirituális axiómáknak és allegóriáknak és el kezdem gyakorlati – lineáris logikával értelmezni. A baj tehát szerintem, nem azzal van, hogy a Jézusi példázat, a földhözragadt humanista igazságosság szemszögből nézve, mélyen igazságtalan. Ti., hogy Jézus is egyetért a szőlősgazda igazságtalan fizetési módjával. A baj azzal van kedves Alpár, hogy az egész keresztényég egy beavatási megváltás-tan, és ebben a rendszerben ez a példázat is egy számomra nyilvánvaló későbbi hamisítás, amit vagy a Konstantinápolyi Evangélium- kanonizációval és a Jézus által tanított, eredeti keresztény-beavatásnak a mitológiai - vallási szintre való lesüllyesztésével követtek el még a Nagy Constantin császár parancsára kru. 356-ban, vagy kicsit később, a Niceai zsinaton.
És itt, elárulom azt is, hogy miért tekintem ezt, a humanista logikával is, nyilvánvalóan igazságtalan következtetéssel tüntető példázatot, misztikus hamisításnak. Azért kedves Alpár, mert az én 23 éves asztrológusi megfigyeléseim szerint rengeteg, de tényleg: bosszantóan rengeteg időnek kell eltelnie, amíg egy – egy személyi karma motívumot, tehát negatív tulajdonságot, ami valamikor napfényre, tehát átvilágítás alá került, fel tudunk oldani és meg tudunk haladni. Egészen pontosan: a neki megfelelő pozitív tulajdonsággal (Szerzett reflexszel) be tudjuk helyettesíteni. A vonatkozó, vagyis a mai misztikus és vallásos, sőt, hogy az alapszakmádhoz is elérkezzünk (De persze, anélkül, hogy ezt most gúnyolódva, netalán cinikus-fölényesen említeném, hiszen valamennyire már csak ismersz, még ha sokat nem is beszélhettünk.) pszichológiai elképzelésekkel ellentétben tehát, a mélytudattalan szintjén, vagyis, hogy a metafizika területére visszatérjünk: az alapvető spirituális struktúrák szintjén, a karmikus tulajdonságok irtózatosan lassan oldódnak és cserélődnek ki megfelelő pozitív tulajdonságokká, „újjászületett” személyi mentalitássá. Na, persze, én felelősségteljes öntudatossági szinten végzett belső munkálkodás által elérhető pozitív változásokról beszélek, ami meg is marad és ami összhangban is áll az egész személyiség harmonikus egységével, és nem durva külső ráhatásokkal (Pl. pszichiáteri kezeléssel) elérhető változásokról, de inkább: „változtatásokról” amelyek annyit is érnek…- Hadd ne magyarázzam éppen neked, hogy mire is gondolok.
Az általad említett példázat tehát abban hibás metafizikailag, hogy még a fogadott mesteremnek, Hamvas Bélának is ellentmondva, az én megfigyeléseim és a volt hallgatóimból lett (kauzális) asztrológusok megfigyelései alapján, nem és nem igaz az, hogy hipp – hopp, meg lehet váltódni és a megvilágosodást és a teljes megváltódási állapotot elérni „A késő délután érkezett szellemi munkásoknak is, éppen úgy mint azoknak, akik már kora reggel hozza láttak a munkához” . Ebben áll tehát az általad felhozott példázat spirituális – metafizikai hamissága, veszélyes tévtana.
Remélem nem érzed sértésnek a figyelmeztető kiigazításomat, hiszen attól még mindazt amit az új szerelmed által nyújtott boldogsági élményeidről leírsz, hitelesnek tartom, hiszen magam is azt élem, egy minimum ugyanannyira nagyszerű feleséggel, akitől a mai témánk szempontjából beszédes nevű kislányunkat: "a kicsi mocsok" Ividőnket (Ividő: Helyes idő) kaptam ráadásul ajándékba.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.12.31. 20:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4086
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Csernus Imrével kapcsolatosan Puzsér Róbert teljesen engem igazol:

https://www.youtube.com/watch?v=_lGUH21wDok&t=202s

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 193 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO