ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.07.21. 23:57

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 193 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.10.05. 21:10 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Csernus doki a székelyekről - "A fenyőfa is a merevsége miatt törik

(Intimitás – Az emberi kapcsolatok meghittsége címmel Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Csíkszeredában tartott telt házas előadást dr. Csernus Imre Magyarországon élő pszichiáter. A provokatív stílusáról, sokszor fájdalmat okozó őszinteségéről és eredményes módszeréről ismert szakember évek óta az egyik legnépszerűbb magyar pszichiáternek, szerzőnek számít. )

(...)

Csernus meglátásában az érzelmek rejtegetése még inkább jellemző a székelyföldi férfiakra, mint az anyaországiakra. Ezt nemcsak a beszélgetésekből, hanem a nonverbális kommunikációból is könnyen le lehet szűrni. Példaként az utcán megfigyelt rohanó párokat említette, ahol a nő a férfi afféle „függelékének” látszik. A hallgatóságra nézve megjegyezte, hogy az érzelmekről, az intimitásról vagy a párkapcsolatokról szóló előadásaira is javarészt hölgyek járnak el, párjaik legfeljebb unszolásra ülnek be a széksorokba. „El kell ismerni: a hölgyek sokkal nyitottabbak. Sok pasi azt hiszi, hogy ő attól talpig férfi, ha nem beszél a belső tölteteiről. Nem igaz. A férfi attól lesz férfi, ha igenis kimutatja érzéseit! Sajnos a mai férfiak egyre merevebbek, egyre inkább félnek kimutatni érzelmeiket” – állapította meg a nőről majd a férfiról is nagy sikernek örvendő könyvet író Csernus. Szerinte aki nem mer érzelmi szempontból felnőni, az az intimitást sem tudja kimutatni. Példaként a saját, Vajdaságban élő, orvos szüleit említette, akiket ugyan szeret, de éppen emiatt képtelen rájuk felnézni. „Nagyon sok ember elfelejtette, vagy éppenséggel nem is tudja, hogy ujjbegyeit nem csak munkára vagy szórakozásra használhatja, hanem az érzelmek megélésére is. És annak, aki önmagára is haragszik, az érintése nem lehet őszinte” – figyelmeztetett a pszichiáter.

„Fiam, te nem sírhatsz, mert te férfi vagy!” – idézte az idősebb székelyek oly nagy előszeretettel ismételgetett intését Csernus. Véleménye szerint ez a konokság életükön át végigkíséri a rugalmatlanul gondolkodó és érző embereket. „Az efféle székelyek is olyan büszkék és merevek, mint a fenyő, csakhogy a fenyő éppen emiatt könnyebben törik” – jelentette ki a pszichiáter. Megítélésében az érzelmek visszafojtásával önmagunkat, párunkat és gyermekeinket gyilkoljuk. Az intimitás ki nem mutatásával a feszültség egyre fokozódik, és sok esetben a családok széteséséhez vezet. A sors viszont nem bocsát meg: mindenki annyit kap vissza az élettől, amennyit „beletesz” – vonta le a következtetést Csernus.
Kiabálós pszichiáternek tartják

A vajdasági származású Csernus Imre a Viasat 3 tévécsatornán sugárzott Bevállalja? című műsorral vált ismertté. Sokak számára kényelmetlennek bizonyuló beszólásai miatt Magyarország „kiabálós” pszichiátere lett. (...) Az elmúlt hét évben nyolc, nagy közönségsikernek örvendő könyve jelent meg. A Drogmával kezdte, majd a Bevállalja? cíművel folytatta. Legutóbb A nő, Ki nevel a végén? és A férfi című kötetei láttak napvilágot."

Ki nevel a végén? - No, lám még gyermeknevelésről is írt a pszichológus úr!

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.11.07. 18:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves új, a Buba (Vagy Baba?) nevű misztikus csodabogár kozmetikus védelmébe, az illető "mesternő" fantasztikusabbnál fantasztikus pozitív eredményekről szóló érzelgősen megható beszámolókkal illusztrált siker-sztorik közlésével a Varga Ágnes valamikor csoda-guruja védelmére kelt barátaink! Számunkra nem csak azért hitelesek a Buba - Baba misztikus tevékenységének az asztrológus kollégánktól kicsikart pénz-adósságokról és érzelmi és főként primitív misztikus zsarolásokról szóló Varga Ágnes beszámolói, mert az adósságnak a háromnegyedét a misztikus csodatevő Buba-mester, később Ágnesnek visszaadta, tehát világos, hogy ő ezeket a pénzeket Ágnestől korábban kicsikarta, hanem azért is, mert meg van a magunk jól megalapozott gyakorlati meggyőződésünk azoknak a személyeknek - modern népi kuruzslóknak - a misztikus tevékenysége gyakorlati hasznáról és hosszú távú következményeiről, akik un. szerelmi kötés-tevésekkel és oldásokkal foglalkoznak. Ezek ugyanis, metafizikai szempontból a fekete mágia körébe tartoznak, tehát spirituális (megváltási!) szempontból antikrisztusi tevékenységnek számítanak, mivel az egoizmust és a karma-vastagítást szolgálják, tehát sokkal többet rontanak, mint amennyit látszólag a gyakorlat szempontjából (És éppen az ilyen fajta szolgáltatásokat kérő személyek egoista vágyainak a kielégítése miatt!), használnak!
Arról nem is beszélve, hogy mennyire megengedhetetlennek tartjuk azt, hogy valaki az un. "tanítvány", vagy hallgató szeretőjéhez vitesse magát külföldre, majd azzal ijesztgesse a tanítványt, hogy bármit is, mlg egyszer mondom, a félreértések elkerülése érdekében: BÁRMIT IS, annak a személyes életéből, illetve az általa (a "mester-nő" - guru) által ismert lelki problémáiból, nem csak hogy a vendéglátó szeretőnek, de BÁRKINEK IS, kiszolgáltasson! Nem hogy azzal zsarolja a hallgatóját, hogy negatív dolgokat fog közölni a szerető - vendéglátóval róla, amennyiben nem veti alá magát az ily módon, a tanítvány szeretőjénél vendégeskedő guru-nő zsarnoki követelőzéseinek. Értik önök hölgyeim? Nem csak arról van szó tehát, hogy a Buba-guru abban viselkedett a mi spirituális meglátásunk szerint megengedhetetlen módon etikátlanul, hogy hogy Ágnest éveken át zsarolta azzal, hogy amennyiben nem engedelmeskedik neki, negatív információkat fog szolgáltatni annak az őket vendégül látó, olasz szeretőjének, hanem már arról is, hogy ezen a sors-tanácsadói (Spirituális irányítói?) "mesteri" alapon egyáltalán a már a puszta kicsikart "vendégeskedésével" is, tehát az ott való és Ágnes által nem kívánt ott létével is, zavarta a párnak a szerelmi viszonyát, illetve, hogy EGYÁLTALÁN BÁRMIT is, amit az Ágnes szoros intim szférájába tartozó problémákról tőle (Ágnestől), akár valamikori, akár aktuális lelki vezetőjeként (tanácsadójaként, stb.) megtudott, ki szolgáltatta kéretlenül az Ágnes szeretőjének. (Arról nem is szólva, hogy ezt zsarolás céljából tette.)
Következésképpen, minden ilyen, az asztrologosz szellemiségétől idegen érzelgős alapú és megható Buba-guru védési és baba-rongy tisztázási célzattal írt hozzászólásokat ki fogjuk vágni.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.11.08. 13:05 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Barbinek Paula és Ács Magdolna felhasználók!

Ha Önök valóban az igazságot akarják védeni, akkor igen hamar lemondtak róla, mert ugyan irogatják, hogy "ez" nem igaz, semmi, amit Szilárd hallott, de akkor az állítólagos, igazságról, miért nem írtak? Miért csak sértegetősdiznek, hogy ezen a fórumon nincs igazság.
Szóval ezek a Buba-védések szánalmasan átlátszóak és tényeket mellőzőek voltak. Aminek itt nincs helye, hát ilyen ez a fórum, minket nem érdekel az emberek hazugságokhoz való joga és magyarázat nélküli tagadása és ellenkezése, hogy "az" nem igaz.
Vannak tanúk, az biztos, csak még nincs kitalálva, hogy pontosan mire, a Buba nem ér rá, számolja a pénzt, a többieknek meg nincs elég csavaros esze. :D

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.11.08. 21:21 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Milyen tanúkról beszélnek kérem? Azokról, akiket Ágnes magával vitt a fél-kölcsön visszafizetési aktus nyélbeütésére, és a Buba-Mesternő kiküldött a lakásból, hogy ne lássa a vissza-fizetést, illetve a összeget? Vagy azokról, akiket Buba-mesterasszony rendelt oda, és bezzeg-nem küldött ki, amikor a tartozása valamennyi részét kifizette? Miért, mit spekulált, mit akart még ezzel a csavarjával is? És egyáltalán, ha csakugyan kölcsön kérte azt a pénzt és nem zsarolta ki Ágnesből, miért nem ő ment amannak a lakására becsületesen a tartozását kifizetni? És tudják miért kérdezem ilyen homályosan és még csak az összeget sem emlegetem? - Azért mert nem vagyok hajlandó még arra sem, hogy vissza pergessem itt a lapokat és megnézzem azt, hogy mit írt róla Ágnes! Annyira alacsonyrendű ez az egész az átlátszóan jól ismert, tehát a vissza fizetésnek a szándéka nélküli kölcsönkéréses misztikus kihasználásos - zsarolásos ügy, mint az én esetem is azzal a volt-pap misztikussal, akiről ki derült utólag, hogy a régi rendszerben még a besúgóm is volt: Nagy Attila Pulival. És azért, amit önök egészen biztos, hogy most el sem hisznek: Ágnessel az utóbbi hat hónapban egyetlen magán levelet sem váltottunk és most sem írt, ami óta önök a szerecsenmosdatási akciójukat el kezdték. Nyugodtak lehetnek tehát, hogy a szerecsenmosdató szövegeiket nem az Ágnes kérésére vágtam ki, hanem egyszerűen csak azért, mert az eljárásuk sem erkölcsileg, sem technikailag nem felelt meg az Asztrologosz etikai szabályzatának. Szóval, teljesen Igaza van Violának, akivel szintén nem beszéltem össze, mivel a napokban - hetekben, éppen otthon van Mo-n, és amennyi időnk van és ahányszor ritkán egymást el kapjuk a skyp-on, nlégy gyermekes szülők lévén, van amiről beszélgessünk bőven, nem a Nagy Attila Pulihoz hasonló Babák ügyeit osztogatjuk. Most is éppen vár reám a hideg szobában álló számítógépe előtt, amíg ezt befejezem.
Mert, hogy megértsék a szempontunkat: a Lilith és a Sárkányfarok által jelzett személyi karmákat jól ismervén, mi nem hiszünk semmiféle tanúknak, hanem kizárólag a tárgyi bizonyítékok alapján megítélt személyi hitelességnek. Ágnesnek hiszek, mert vele találkoztam és meggyőződtem, hogy amiket mond annak van tárgyi fedezete is. A Buba kölcsön-ügyben tehát idáig csak annyi tárgyi bizonyítékról tudunk, hogy a tartozásából kb. a háromnegyed részt vissza adta. De ha már annyira meg akarnak győzni engem, vagy a többi társamat és olvasóinkat az igazságról, miért nem beszélik meg a védencükkel, hogy fizesse ki maradék tartozását is? És akkor csakugyan kevesebb okunk lesz arra, hogy itt irjunk erről a pitiáner ügyről... Megítélésem szerint, ugyanis a BUBA, nem akkora kaliberű misztikus tévelygők, mint akik megérdemlik azt, hogy a logosz eme dicsőséges rovatába kerüljenek.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.11.11. 13:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Újabb szereplő a panoptikumunkban: a Csodálatos Lótuszvirágos Megvilágosodott Nagymester: Salek (Aki, figyelem: nem Vanek!) Zoltán:

Él és tanít - okít Budapesten egy, még a kökösi anarchista prófétánál, Nagy Attila Pulinál is okosabb és misztikusabb és Zen-esebb, tehát fantasztikusan "misztikus csodabogár - kozmetikus" (Ó, Anyám! - Ez így teljes az eredeti Bizottság-szövegben.) Osho-epigon, aki állítólag máris az Intenzív Megvilágosodás Nagymestere, legalább is a megható lótusz-virágos honlapja szerint, és aki a tegnap az alant közzé tett levelével kívánt hozzá járulni az én megvilágosodásomhoz is. - Tiszta ingyen persze...
Azt, hogy a Nagy Puliénál is gonoszabb lelke tárgyi bizonyítékának a velem való közlése mellett, milyen alapon tegezett le engem ez, a Pulihoz hasonlatos mesteri munkakerülő, és a variáció kedvéért nem az őrült feleségével, amannak az öröklött putrijában, hanem éppenséggel az anyjától öröklött kis lakásban, az öccsével együtt-élő(!), és közben az "intenzíven megvilágosítani" való áldozatokra vadászgató, 5O éves SALEK LÁSZLÓ, nem tudom. (Megvilágosultsága árnyékában meghúzódó egzisztenciális érdemei közé tartozik még az is, hogy az agyilag ép, tehát a normális együttélésére még egészen alkalmas édesapjukat öreg-otthonba szorították.) Hiszen soha nem találkoztam vele, nem tudtam a címét és nem írtam neki, és, amint a Network-os bemutatkozójából ki lehet olvasni, nálam hat évvel fiatalabb. Kos Sárkányfarkával, vagyis a mélyen rejtett agresszív képzelet- és gondlatvilágra utaló karma-pontja által jelzett ösztönös késztetéseivel (Egyszerűen: gyílkosi késztetésekre utaló karmájával), aminek a megismerése és amivel való szembenézése és a feloldása ellen az alábbi levele szerint is kézzel-lábbal tiltakozik, Zoltán Úr persze, nem a harci beavatás-útját választotta, hanem a misztikusan megható lótuszvirágosat és ennek az eredményében - misztikus ékességében! - mindannyian gyönyörködhetünk is, mint a bíbor tógás szerzetesek a híres Tibeti mantrában, az "OM MANI PADRE HUM"-ban. Egy dologban azért kételkedek az Ő-emelkedettsége szellemisége tisztaságát illetően. Nem hiszem, ha a hívei - tanítványai valamelyikétől az édesanyja lakásának a címét megtudnám, és ha már ilyen szépen tegező viszonyba hozott magával, ezzel a lehetősséggel élve, meg kérdezném, ugyancsak tegezve, hogy mindezt mégis hogy képzelte? Mármint, hogy nekem le kellene nyelnem az ő fővárosi kanálisokban élesedett logikájának ezeket a pöcegödrös - produktumait, amelyekkel engem és a kedvesemet, tehát egy számára teljesen ismeretlen embert jellemez. Nos, állítom, hogy akárcsak Pulika, Zolika sem lenne ekkora vitéz, mint az alábbi levelében, hogyha férfiként szemtől szemben állhatnánk, vagy ülhetnénk egymással. Ennyit tehát az ő lekezelő, fölényes tegeződéséről. Másrészt, az aki másokkal, és főként ismeretlenekkel (azaz: bárkivel!) szemben még fölényeskedik - nem hogy szennycsatornákban született kifejezéseket használ! -, az semmiféle tényleges spirituális tudásra, vagy képességre nem tett szert, és sajnálatra méltók mind, akik vele egy asztalhoz is le ülnek, nem, hogy a misztikus-pszichikus kurzusain bölcsességre és un. "megvilágosultságra" (Hogy oda ne rohanjak...) kívánnak szert tenni.
Mondom, semmit nem követtem el vele szemben, csupán, egy Eszter nevű közös barátnőnk, számára, akinek én valamikor szintetikus horoszkópot készítettem (Amiről ugyancsak most tudtam meg, hogy Eszter véletlenül sajnos elégetett, tehát nem tudta használni.) a barátnő kifejezett kérésére, megjegyzéseket fűztem a megvilágosodott Saler Úrnak azokhoz a megjegyzéseihez, amelyeket viszont ő irkálgatott Eszternek az asztrológiáról, és végül rólam is. Eszter ugyanis - ahogyan azt kivettem a kettejük levelezéséből, amelynek bizonyos személvényeit, a véleményemre kíváncsi Eszter nekem elküldözgetett -, makacsul ragaszkodott ahhoz, hogy az asztrológia és az én személyem is, az ő számára sokkal hitelesebb, mint a család- és becsületes munka és kereset nélküli Salek Zoltán személye és az ő "himi-humi" (Ez az Eszter minősítése, nem az enyém!) tudománya. Ő szuper megvilágosodottsága viszont, ragaszkodott ahhoz, hogy én és "az asztrológiám" vagyunk a hiteltelenek, tehát és következésképpen úgy-e, Eszternek feltétlenül hozza kell el mennie megvilágosító tanfolyamra, alkalmanként 7 ezer forintért. Eszter elmondása szerint, valószínű, hogy a Nagy Osho - követő Salek Zoli, azért "rágott be", mert Eszter meg írta neki, hogy a tavaly nyár óta, néha - néha (általában keresztény ünnepek alkalmával), szokott küldeni a mi gyermekeink számára ajándékul, 1O - 2O ezer forintot (És itt nagyon fontos tudni: én ezt sem Esztertől sem mástól soha nem kértem!), és Saller Megvilágosodottsága nem tudta azt le nyelni, hogy miközben én "sajnáltatva magam", időnként "meg vágom" Esztert, ő nem tudja rá venni arra, hogy járjon el hozza az alkalmankénti 7 ezer forintos, Teljes Megvilágosodást" ígérő csoda-kurzusaira.
Nos, lássuk a méltó Osho - tanítvány legpompásabb megnyilatkozását. Azért írtam méltót, mivel tudjuk, hogy az ugyancsak megvilágosító Osho is, a gyűlöletébe halt bele, és ugyancsak gazdasági okok miatt. (Ti., nem volt képes megbocsátani az élettársának és a sorsnak, amiért azok kiforgatták a misztikus hazudozásaival össze gyűjtött hatalmas vagyonából.) Na, de száz szónak is egy a vége. Nézzük tehát, a minél tökéletesebb misztikus megvilágosodás "magas színvonala" elérése érdekében, még a szapora Indiába (A kb. egy milliárd és két millió lakosú Indiába tehát, ahonnan a Megvilágosodott Zolika által velem együtt lenézett, merthogy "pöcsére" gumi-zubbonyt nem húzó és ezért természetesen szaporodó cigányság származik, és ahol a misztikus tradíciók szerint a férfiak ugyancsak nem húzgálnak kotonokat a "pöcsükre'', ahogy a Lótusz-mester nekem azt ajánlgatja az alanti megvilágosító levelében) ellátogatott. GONG:


„A pöcsméreted elfelejtetted a nagy felsorolásban feltüntetni, te seggfej asztromókus a két danod mellett, meg az érettségi bizonyítványodnak a sorszámát is kihagytad.

Elég nagy fasz lehetsz, hogy amikor az öt gyereked csináltad, nem húztál gumit a pöcköd végire, vagy úgy voltál vele, mint a cigányok, hogy majd az állam eltartja őket? Vagy már akkor láttad a csillagállásodban, mi, hogy lesz egy kerge tyúk Magyarországról, aki kisegít az „apró gazdasági hullámvölgyeidből”? Hehehe… Ez aztán a derék realizáció! Gondolom, a feleséged azért lépett le tőled, mert már elege volt a sok realizációdból, meg talán mégsem volt olyan jó a skorpió pöcsfejjel az együttélés. El ne feledjem, nem ártana magyarul is tanulnod a nagy realizációid közben.

Aztán ha már felhoztad a testvéremet, mondd csak, szépséges Violácskádat remélem análisan is jól megdöngeted, amilyen értelmesen gerinces és felelősségteljes, ezt is megérdemli tőled, hehehe… A pöcsödre azért húzzál ám gumit, nehogy összeszemeteld hátulról.

Az az 1500-as Lada manapság már igen megmosolyogtató, azt azért tudod, ugye, Szilárdkám? Amúgy pedig igen rosszul tudod, hogy Magyarországon a háromgyermekes szülők egyike teljes adómentességet élvez, négy gyermekkel pedig mindkét szülő – hol hallottad ezt a sületlenséget, orbánviki valamelyik választási beszédében Tusnádfürdőn? Gondolom, te is fideszes vagy, mint az összes hülye székely. Azt nem veszitek észre, hogy éppen most éneklik ki a talpatok alól a földet az ilyen meg olyan magyarnak mondott zsidó pártképződmények, de majd csinálnak nektek ott egy szép kis cigányországot a helyén, meg is érdemlitek, olyan hülyék vagytok mind egy szálig. Ja, mondd csak, az írószövetségben mit alakítottál a sok komcsimaradvánnyal meg zsidóval?

Aztán ne heveskedj és ne csapkodj ám a farkaddal skorpiókám, mert még fejbebaszod magad, és akkor teljesen kisterilizálod az agyad, és állandósul a gazdasági hullámvölgyed. Igazán jól szórakoztam rajtad, pöffeszkedő kiscserkész.

Na, agyő!”

- Megjegyzés: Nem értem, hogy mire agyőzik a Megvilágosodott, mivel soha nem találkoztunk és nem is leveleztünk.És itt olvasható az én levelem, amit Eszter át küldött Ő megvilágosodottságának: Zoli-mesternek, és amiből Saler Úr - aki láthatólag nagyokat élvez magában, amiért engem az internetnek hála, távolról persze, le Szilárdkázhat, akárcsak a kökösi gonosz-próféta - ihletődhetett amikor megírta számomra a felemelő "Bárányfelhős" (Osho: Az én utam egy Bárányfelhő" - Ó, anyám!) üzenetét:

"Kedves Barátnőm!

Az egész steril spekuláción jókat röhögtem, de nagyon nem szeretném, ha Te csakugyan hiteltelennek, azaz kevésbé hitelesnek találnál, amiért egy hat tagú család eltartójaként (!) nekem itt székelyföldön, vagyis az erősen vallásos (A székely nép általában), másfelől az erősen materialista (A nép számarányához képest kevés nagyokos liberális és szűk látókörűen materiális értelmiségiek) székely nép körében, időnként el fogy a pénzem. Akkor inkább adjunk igazat Zolinak, és Te, aki a Zoltán befolyására máris gyanakodni kezdtél az én hitelességemben, ne küldj több ajándékot, még a gyermekeknek sem. Jó? Én tudom, hogy te ezt ártatlanul írtad le, mert nem számoltál utána annak, hogy te képes lennél-e arra, hogy hatod magadat el tartsd? Illetve, hogy mennyi pénzt is kellene keresned ahhoz, hogy egy hat tagú családot eltartsál?
Mert bizony az iskolás gyermekek sokszor még többe kerülnek mint a felnőttek, és itt, Romániába egyáltalán nem hogy olcsóbb az élet, mint Magyarországon, hanem drágább. Ezt már Viola is érzékelte, anélkül, hogy fel hívtam volna rá a figyelmét. Az állami gyermeksegély és a családi pótlék viszont, becsület szavamra mondom: cinikusan, sőt: szemtelenül, sőt: vérlázítón kevés. 42 lejt kapok egy gyermek után, amely kb. 25OO max. 3OOO forintnak ha megfelel. Szemben a Magyarországi minimális, mert általában több mint 12OOO forinttal! Gondolj csak bele! Arról nem is beszélve, hogy egyéb családi juttatást nem kapok, nem úgy mint a magyarországi szülők! És mindennek a tetejében NÉGY GYERMEKKEL IS 18 SZÁZALÉKOS JÖVEDELMI ADÓT FIZETEK! Ez tudod, mennyire sok? - Annyira, hogy el viszi az összes állami gyermeksegély juttatást és még egy komoly ráadást is.
Érted ezt? Az évi adóm több, mint amennyi juttatást kapok az államtól állami segélyestől, iskolai ösztöndíjastól stb!
------------------------------------------------------------------------------------
És itt álljunk meg egy percre. Ugyanis nem csak a Gonosz Puli és nem csak ez a Gonosz Megvilágosodott Magyarországi életművész, de mások is (Persze: általában a gyermektelen liberális misztikusok!) időnként fel róják nekem, hogy felelőtlenül(!!!) azért "csináltam annyi gyermeket", mert arra számítottam, hogy az állam - tehát ők, az adójukból eltartja - azokat. Hát nem uraim és hölgyeim! Nem, nem és nem, azért csináltam. Hiszen az első három esetében még alanyi jogon járó gyest sem kaptunk, mivel Romániában akkor még nem volt ilyen. Hanem igen is, az asztrológiai tudásomban bízva akartam minimum három gyermekes édesapa lenni! A másik kettőt ténylegesen és szó szerint, "a sors hozta", és nem bántam meg és ezeket sem kell senkinek rajtam kívül el tartania, mivel a Román államnak fizettem éppen elég adót harmincöt éven át, és nem csak, hogy emiatt a Román állam tartozásban van velem szemben, hanem a jelenben is úgy "osztja vissza" az adókat, hogy többet vesz be adóban pl. tőlem is, mint amit "vissza oszt" törvényesen. Ezt bárki számára be tudom bizonyítani papíron. Ti., hogy az évi jövedelmi és a lakás-adóim együttesen többet tesznek ki évente, mint amennyit az államtól kapok gyermektartási és családi pótlékként! A szingli - sterilek tehát csak ne sajnálják tőlem, illetve a gyermekeimtől többé az adóikat és ne engem nevezzenek felelőtlennek, hanem szégyelljék meg magukat, amiért az én gyermekeim adójából fogják majd kapni a nyugdíjaikat. Én viszont előre láthatólag soha nem fogok nyugdíjra szorulni, tehát ezzel se jöjjenek. - És ezeket nem azért írtam le, mert "be rágtam volna", illetve, "mártírkodnek", ahogyan a Zoltán által megzavart Eszter írja, hanem pusztán az anyagi tárgyilagosság kedvéért." (Mert igen is, a gyermekeim számán és azok eltartási gondjain folyamatosan fenn akadó szinglikék: Gyümölcséről ismeritek meg a fát.)
------------------------------------------------------------------------------------
Holott az én tudomásom szerint, Mo-n már a három gyermekes szülők is, adómentességet élveznek. És négy gyermekkel mindkét szülő!
Nagyon szépen kérlek tehát, hogy amennyiben akarsz segíteni, ne ítélj meg ezekből az időnkénti apró gazdasági hullámvölgyeimből, és ne vonj le rólam amiatt, hogy - ha nagy ritkán is, de - időnként el fogy a pénzem, ilyen mélységesen bántó hitelességi, hitetlenségi következtetéseket! Inkább gondolj utána annak, hogy milyen életmód szükséges, ahhoz hogy hat tagú család eltartójaként és főként a velejéig cigánykodási szinten romlott, cigány-erkölcsű ROMÁNIÁBAN is, egészségesen élhessünk az egészen. Mert ha ezt tovább emlegeted, inkább vissza fordítok minden pénzutalást és ha én azt teszem, egészen biztos, hogy Viola is azt fogja tenni, mivel őt is gerincesnek nevelték, nem mint a volt-feleségemet!

Köszönöm a megértésedet! Szilárd
------------------------------------------------------------------------------------

A hibásan be avatott hamis próféták és guruk és szentek és nagyokos csoda-művelő lélekbúvárok tehát onnan ismerhetők fel, hogy nincs semmi humorérzékük, mivel hamis az a szellem, ami bennük munkál. Íme tehát az anyagi realizációimmal való lista, amitől ez a pénisz-emlegető misztikus Virágszál "Be rágott", a Barátnőm szavaival élve:1. Egy általam vásárolt, tehát nem öröklött, 83 négyzetméteres első osztályú - két szobás lakás Csíkszereda központjában.

2. Hét darab megjelent szépirodalmi és metafizikai tanulmányokat tartalmazó könyv, a magyar írószövetségi tagsággal együtt.

3. Öt éve elért és felsőbb fokozatra való felváltásra bőven megérett, két danos karate mesteri diploma a 1O danos Kanazava nagymestertől. (Azért csak két danos "még" a fokozatom, mert 31 éves koromban kezdtem el a karate-t és ezzel együtt, akkor még csak részben, persze, az egészséges életet. Úgy értve ezt, hogy az azelőtti intenzív cigarettázáshoz és sűrű alkoholfogyasztáshoz viszonyítva. Arról nem is beszélve, hogy azt követően lettem családos, hogy el értem a barna öves fokot, tehát a családdal járó gondok csak azt követően kezdődtek. De a lényeg, hogy nem hagytam magam és ennek ellenére is haladtam előre, hiszen mindaddig, amíg a gyermekeim fel nőnek, meg kell őriznem az egészségemet és az erőnlétemet!)

4. Egy darab 15OO as Lada típusú személyi gépkocsi, amivel a családomat bárhova el tudom vinni, de a legtöbbet a Nyári tábori szálláshelyünkre járunk vele.

És erre még rá jön az, hogy:

1. Nem a testvéremmel élek együtt, hanem a szépséges és értelmesen gerinces és felelősségteljes Violámmal, akivel szeretkezek is jókat (Nem tudom, Zoltán a testvérével ezt teheti-e?).

2. A LEGNAGYOBB ÉS LEGFONTOSABB REALIZÁCIÓM, amire a leges leg büszkébb vagyok az életben és ami általa felfoghatatlan boldogságnak a forrása az, AMIHEZ Ő MÉG CSAK ÉSSZEL SEM BÍR FELÉRNI, NEM, HOGY gerinccel, vagy gazdaságilag az, az, hogy

hivatalosan ugyan NÉGY GYERMEKES CSALÁDAPA VAGYOK, de gyakorlatilag öt gyermekes apa, és a GYERMEKEIM MIND JÓ TANULÓK ÉS EGÉSZSÉGESEK!

És persze az is, hogy amellett, hogy mind művészeti iskolába járnak, mind karatéznak is, és Medárda a jövő héten vizsgázik az 1kyu fokozatra, ami azt jelenti, hogy már csak egy lépcsője marad a fekete őv megszerzéséig. Vagyis: amire le érettségizik, már karate mester lesz!

Hát még milyen Csodabogaras realizáció kellene neki, mi a csodabogarat vizsgálna ő meg annyira nálam? - Mennyen rá a honlapomra és ott olvassa el a hála leveleket, amelyekből ki tetszik, hogy az én munkámnak van rengeteg gyakorlati pozitív következménye is, tehát nem fogalom csűrés-csavarásból áll, mint ahogyan azt Ő Logika Legfőbb Okossága elképzeli.

Barátsággal: Szilárd"

Hát annál nagyobb bizonyíték arra, hogy Jézus abszolút igazat beszélt, amikor arra intett, hogy "Gyümölcséről ismeritek meg a fát", nem kell annál, mint hogy ez a mélységesen romlott misztikus gazember ennyire "Be rágott" egy heccből meg írt tárgyi felsorolástól, és ezzel egyből, de végképpen, és "mindörökre" le leplezte magát. Puli ezek szerint valamivel okosabb az Osho-epigonnál (Hiszen neki két db. teológusi végzettsége van!), mivel őt négy éven át kellett hecceljem ahhoz, hogy végül le leplezze magát. ("Te basztad a gyermekeidet, nem is csináltad!" - Bocsánat, de szó szerint ezt írta "nekem" Titok-Tóninak a Mestere :D, és nem is egyetlen internet-blogjába töltötte ezt fel! - Hát ilyenek ezek a misztikus Mesterek!)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2012.11.12. 18:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
> 2012. november 10. 14:12 Kozma Szilárd írta, <kozmaszilard@gmail.com>:
>
> Kedves.........!
>
> Mondom, hogy egy és egyáltalán nem haragszom rád, sőt, még hálás is vagyok neked, amiért több volt rendelőmből lett barátommal együtt, egészen kéretlenül a segítségemre siettél a tavaly nyáron, sőt még utána is küldözgettél kis ajándék pénzeket a gyermekeknek, amiért ők is nagyon hálásak neked. A honlapomat el készítő Zsolt barátomon kívül, te vagy az egyetlen Eszter az én Magyarországi barátaim közül akit név szerint ismernek. Tehát egyáltalán nem vagyok mérges, vagyis "Be rágva", ahogyan azt te ennek a gonosz embernek írtad, sőt, rá meg ugyancsak és végképpen nem haragszom, hiszen egy szánalomra méltó, idegbajos, tévelygő személy, aki eddig a "Vak vezet világtalan" Jézusi elv alapján. élősködött azokon akik be dőltek neki.
> Az ok tehát, amiért nem akarok veled levelezési kapcsolatba maradni ugyanaz, mint amit már megírtam, hiszen az általad nekem át küldött és Zoltánhoz írt leveledben is, engem vele egyenértékűnek tüntetsz fel és azt írod, hogy sajnálod, amiért a "kettőnk" kakaskodó büszkesége miatt ez az általad helyesnek képzelt hármas "cseverészés" dugába dőlt. Mivel nekem semmi rejteni valóm nincs, de nem szeretem, ha a mondataimat és a szavaimat mások kicsavarva, kitekerve, kizsigerelve, össze - vissza értelmezgetik, és mivel ez a nyomorék internet-betyár, akinek nem kell gyermekeket gondoznia és nevelnie, mint nekem és nem kell értük dolgoznia, kemény hírnevet szerzett magának azzal, hogy unalmában különböző fórumokon írogat és neked is külön meg ígérte, hogy ki pellengérez majd az általa frekventált misztikus fórumokon, hát elébe mentem a dolgoknak és fel tettem a hozzám írott és felettébb fennkölt levelét az Asztrológoszra. - Ez által még nagyobb népszerűséget biztosítva neki, mint amilyennel eddig rendelkezett. És nem másért, de az a mód ahogyan még Violát is, tehát egy számára teljesen ismeretlen személyt is, képes volt bele kavarni a külvárosi pöcegödrös mondanivalójába, az már tényleg népszerűsítést igényel.
> A tanácsom tehát az, hogy tényleg zárkózz el minél hermetikusabban ettől a primitív sátán-segédtől és minden közös ismerősödnek küldd el a hozzám írt levelét és figyelmeztesd, hogy valójában kicsoda, milyen aljas bandita, lakozik a nagyokos "MISZTIKUS LÓTUSZVIRÁGOS SEGÍTŐI" ÉS MEGVILÁGOSÍTÓI" álarca alatt.
>
> Hálás köszönettel: Szilárd
>>
Kedves .....!

Nagyon szépen kérlek, nyugodjál meg végre, nincsen semmi baj, abszolút nem haragszom miattad a történtekre, de még erre a szerencsétlen, diádozó (Egyébként gőzöm nincs, hogy mi lehet!) flótásra sem. A történtek szerintem arra voltak jók, hogy te végleg megbizonyosodhass arról, hogy mennyire nem lehet, még Indiába mászkálva és ott ennek érdekében különféle kolostorokba vonulva, lelki gyakorlatokat végezve sem, és a nagy hindu misztikusok mágikus szózatait és a nyugati léleknek és elmének állítólag jobban megfelelő misztikus és állítólag mágikus erejű megvilágosodási módszereket kieszelő "mesterek" tanításait zabálva sem. Vagyis, hogy egy és egyáltalán nem lehet karma-oldás nélkül ilyen tanításokat szajkózva, sőt: még azokban elmerülve sem lehet úgy "megvilágosodni", hogy attól az öncélú megvilágosodástól, mit ez az idegbajos manus tanít, nem lehet karma-oldás és meghaladás nélkül nem szerezhetsz olyan rálátást az élet és a sorsproblémáira szerezni, hogy annak a segítségével, igazán boldoggá tehesd az életedet. Illetve, ami annál is sokkal, de sokkal fontosabb: nem lehet karma-oldás és meghaladás nélkül, illetve a karmád jellegének megfelelő pozitív tulajdonságok és képességek megszerzése nélkül, sorsot javítani, egészségessé lenni - maradni, és boldoggá válni. Ez a szerencsétlen gonosz is, meg volt győződve arról, hogy tyű de magas misztikus színvonalat ért el, hogy micsoda nagy megvilágosodott tanító-mester lett belőle és egy kevés, az ő, gonosz és irigy, de persze, ingyenes sült galambok után sóvárgó alapállásában gyökerező félre-értés miatt, mennyire egy az egyben és félreértelmezhetetlen nyerseséggel a karmája hatása alá tud kerülni és annak megfelelő gonoszságokat képes elkövetni! Hiszen teljességgel a Kos-Lilithjének megfelelő, abszolút gyilkos gyűlölet ömlött ki a leveléből, mindennel és mindenkivel szemben, akihez és amihez az ő képzetrendszere szerint, nekem közöm lehet. Mélységesen gyilkos hajlamokra utaló, sötét gyűlöletét kiontotta az asztrológiától az írószövetségig, a székelyektől a zsidókon át a cigányokig, és persze, "orbánvikékig" és az egész fidesz-csapatág, de az írókat és a "komcsikat" sem hagyta ki a velem kapcsolatos gyűlölet-listájáról. Ez pedig abszolút Kos - jellegű karma megnyilvánulás egy az egyben, azzal együtt, hogy ez a magát szerfölött okosnak képzelő cingár munkakerülő ("szabadúszó"), engem, a száz kilós, karate-mestert, deszkán pattogó kecskeszarként hőzöngve, "le merészel" Szilárdkázni, persze, öt száz kilométer távolságból! Ennél beszédesebb, misztikus elméletekkel vastagított és jól felhizlalt Kos-karma megnyilvánulást keresve sem lehetne találni!
És persze, a gazdasági tevékenységekhez és a birtok-viszonyokhoz kapcsolódó Bika-karmája (Nem a Bika napja miatti, hanem a Bika Sárkánfyarka miatti!) is nyilvánvaló, nem csak abban, amire te is utaltál, ti., hogy a kerge mytész ostobán és abszolút gonosz módra megirigyelte azokat a kis anyagi ajándékokat, amelyeket, te keresztény ünnepek alkalmával küldözgettél a gyermekek részére, de tégedet is (kevéske magadra költhető pénzedet) a birtoktárgyának képzelve, féltékenységében, hogy "el veszlek tőle", azt írta, hogy te egy, írd és mond: "kerge tyúk" vagy, akinek a naivitását kihasználva én rendszeresen és tudatosan megfejek. (- A hülye...!) - Hát micsoda ez, ha nem a Bika karma egyértelműen jellegzetes, sőt: egyenesen már karikatúrás szintre emelt megtestesülése? - És ez akart rá vezetni téged, hogy ne higgy az asztrológiába, és menny el hozza, gondolom: Védikus megvilágosodási konzultációkra!
A te tanulságod tehát az kell legyen szerintem mindebből, amit mindenfelé hirdetek, a gyakorló asztrológusi tapasztalataim alapján és Hamvas Béla nyomán is, hogy a személyi horoszkóp segítségével pontosan kimutatott és megnevezett - meghatározott GYAKORLATI KARMAOLDÁS NÉLKÜL, egy olyan illuzórikus világban élnek az emberek, amelyben, bármilyen szerencsétlenség, bármilyen pillanatban meg történhet. És az hogy emiatt nem történik mindenkivel folyamatosan valamilyen katasztrófa, nem azt jelenti, hogy ez nincs így, hanem csak azt, hogy nem mindenki születik ilyen erős karmával, mint ez a Salek Zoltán, mint ahogyan nem születik olyan különleges képességekkel sem, mint ez a Salek Zoltán, amiért is vele szemben az un. égi, vagyis: a Sors (Isteni) "elvárások" sokkal nagyobbak, mint másokkal szemben. De elég az talán bizonyítéknak, hogy az emberiség minimum 8O százaléka olyan folyamatos anyagi szűkösségben és boldogtalanságban, illetve, anyagi, lelki, vagy szellemi nyomorban él, akárcsak ő is! És az, hogy hiába védekeznek a szegénység ellen azzal, hogy messze elkerülnek és nem vállalnak az életben semmiféle tényleges felelősséget és esetleg gyakorlati nehézségeket is jelentő olyan elemi konkrét életfeladatokat mint például a család és a gyermekek, mert attól még egyáltalán nem lesz számukra boldogabb és könnyebb az élet. És ez logikus is, mivel az élet logikája éppen, fordítottja a pragmatikus júdási észjárásnak, és ahogy mondja Jézus: kinek van, még adatik, és akinek nincs, attól elvétetik. - És itt nem anyagi javakról van szó, amiből, ha sok van még adatik, hanem jóságra, áldozatra, szeretetre, szellemi világosságra, és ez által együtt: boldogságra való képességről! - Na, de hét egy levél keretén belül, nem fogom elismételni mindazt, amit a tanulmányaimban már egészen biztosan, hogy olvastál.
Ellenben egy dologra fel szeretném hívni a figyelmedet, mert éppen az én úgynevezett hitelességemről szóló, Zoltánnak és másoknak is tett megjegyzéseddel kapcsolatosan, azt kellett látnom, hogy szintén tévedésben vagy, mint a sorsvezetésedről írt forgatókönyvedben, arról, hogy neked, nőként, el kellene fogadni férfiaktól adott helyzetben (Nem anyai állapotban is!), hogy eltartsanak. Azt írod tehát többször is, hogy neked is az a véleményed, hogy az én un. spirituális képességeimmel is baj lenne, mivel szerinted is, nem tudok elég gazdasági - anyagi javakat "megteremteni", ahhoz, hogy a jövedelem szerzésre még nem képes négy gyermekemmel és élettársammal, is, tehát hatod-magammal, egyedüli pénzkeresőként, jólétben éljünk. És ezzel nem is ott van a baj, hogy ez misztikus naivitás, hiszen hova és miből "teremtsek" én a rendelőit misztikus hazugságokkal nem becsapó, maximálisan korrekt sorsfeltárásokat végezni igyekvő, kauzális asztrológusként, több anyagi javat annál, hogy hatodmagamat, ha igen szerény körülmények között is, de el tudjam tartani?! Mondom, nem is azzal van a baj, hogy te egy misztikus naivitást fejezel ki ezzel, ti., hogy úgy képzeled, mint más naivak, hogy a amennyiben és metafizikával is foglalkozom, akkor akkora mágikus energiával kellene rendelkeznem, hogy minden törvényes állami támogatás nélkül is, el kellene tudjak tartani egy hat tagú családot, úgy, hogy az teljesen - lehetőleg tehát mások által is irigyelhető anyagi jólétben is éljünk! (Ugyan mitől, ugyan miből? Hiszen éppen te mutattad ki Zoltán barátodnak, hogy milyen kevés ember érdeklődik ilyen "dolgok" és információk iránt, és, hogy még kevesebb azoknak a száma, akik hajlandók, ilyesmire anyagiakat is áldozni?! És akkor még nem szmoltunk azzal, hogy ezen kevesek közül is, hányan hajlandók a magam fajta "asztromókusoknak" az olyan munkáját megfizetni, amelyben arról beszélek, hogy az egyéni és az általános emberi karma-jelleg szerinti munka- harc- és más gyakorlati életfeladat- vállalás nélkül nem lehetséges a boldogulás, azokkal szemben, akik inkább a jósoknak, meg a csoda-guruknak fizetnek inkább annak érdekében, hogy azok jósolják meg, vagy tanítsák meg azt neki, hogy semmit-tevéssel, vagy Zoltán-féle elméleti köldök-nézéssel is boldogak és egészségesek lehetnek!
Szóval mondom, nem is ezzel a misztikus naivitásoddal van a baj, amelyet te úgy fejeztél ki, hogy "nem tud (Mármint Szilárd), jól teremteni", illetve: "baj van még a teremtésével". - Minthogyha én a mágia segítségével kellene előteremtsem a nagycsaládom fenntartásához a pénzt, és ha az asztrológiai tevékenységemből nem tudom, akkor, miért nem vállalok, olyan munkát, amiből több pénzt tudnék "csinálni". (Mellékesen: miből? Kiszámítottam, hogy amennyiben el szegődhetnék - amennyiben fel vennének, de nem vesznek fel, építő műszaki ellenőrnek, vagy telepvezetőnek is, annyi, a munkába járás és a munkába járás közbeni önfenntartáshoz szükséges plusz költségem lenne, hogy még ennyi pénzt sem tudnék a családra fordítani mint így!) Hanem abban tévedsz kedves Eszter, - és ebben téved mindenki, aki hivatottnak találja magát engem ebben a nagycsaládos ugyan, de anyagilag nem éppen menő ( És azt is tegyük hozza, hogy: Csíkszeredai, mivel abszolút biztos, hogy mér Marosvásárhelyen is, de még inkább Kolozsváron, vagy a magyar határhoz közel eső Nagyváradon is jobb kereseti lehetőségeim lennének ezzel a tudásommal, nem, hogy Magyarországon!) asztrológusi helyzetemben megítéljen, hogy: NEM IS A TEREMTÉS A FONTOS, MERT A TEREMTÉS A MEGVÁLTÁST SZOLGÁLJA, HANEM AZ IGAZI GYÜMÖLCS, tehát az, hogy: MIRE HASZNÁLOM, HOGYAN HASZNÁLOM, azt, amit meg teremtettem, a te szavaiddal élve! Mert nem CSAK az számít pl., hogy hány gyermek, hanem az is, hogy milyen gyermek az a két, három, négy, vagy éppenséggel öt (Orbán Viktorék!) gyermek? Hogy egészségesek-e első sorban, és, hogy spirituális szempontból minőségi gondozást, és főként, de főként: milyen nevelést tudok a számukra biztosítani? Hogy lehet-e velük normálisan beszélgetni, hogy szemtelenek, vagy szófogadók-e, hogy beképzelt, cinikus, egoista szeszélyes - hisztisek-e, vagy normálisak, hogy introvertált depisek-e, vagy laza - nyugodttal és jó akaratú, de bátor és nyílt szívűek és... tehát nem csak fizikailag, de lelkileg és szellemileg is egészségesek? És így tovább, hadd ne folytassam. Mert ott van a szegény Zoltán, akit nem csak, hogy lépre csaltam az által, hogy a 35O euróból vásárolt és 15O euróból s nevemre irtott Ladámat fel soroltam neki tiszta heccből megvalósításként, amiért ez a karmája által kergetett kis okos újfent el kezdett lekezelően gúnyolódni. De csakugyan, nekem ez az olcsó Lada ezerszer többet ér mint másoknak a szuper BMV, mivel én ennek az olcsó szállítási eszköznek a segítségével, több éven át egész nyáron hordozhattam a családomat és amint arra szükség volt valamilyen hivatalos, vagy gazdasági okból és célból, járkáltam vele egyedül a város és annak a szélén - a Hargita lábánál - fekvő tábori helyünk között. Nem csak költőztettem vele a meteorológiai jó- vagy rossz idő - alakulás függvényében tehát a családomat, hanem el is láttam azt élelemmel és mindennel, ami a kisbabával és kiskorú gyermekekkel való sátorozáshoz szükséges! Nem tudom, érted-e? Szóval nem csak a "teremtés", hanem a teremtésnek a "használata" minősége, vagyis a tényleges megváltás és a megváltódás egyetemes eszme-erőknek a szolgálata, annak a minősége is az ami számít egy - egy spirituális információkkal "gazdálkodó", azokat "hasznosítani" képes (vagy nem képes!) személy hitelessége és nem-hitelessége megítélésében.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.01.30. 12:16 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Viola felfedezettje: Kis Balázs Kunó, misztikus asztrológus, az egyik Posztmodern Magyar Megszabadítónk…


2013.01.29. 14:36 keltezéssel, Violetta Joó írta:
Szia Szívem,

Megírtam Kis Balázs Kunó ifjú titánnak, amit javasoltál, hogy az izgalmas programokkal teli meditációs tábor karma-vastagító. A tábor elnevezése 12 DNS. Itt van a hozzászólásom:

""Egy újabb karma-vastagító, önmagunk lényegének hitt démonjainkat még szabadabban és gátlástalanabbul magunkra szabadító meditáció és izgalmas tábor. Izgalmas? Jobb szó nincs is a karmavastagításra. Csupa izgalom az amúgy is embertelenül liberális világban még inkább megerősíteni magunkat a karmikus sugallataink megvalósítására. Aki ezeken a hamis felszabadító rituálékon részt vesz garantáltan több évtizedig nem lesz képes párkapcsolati elköteleződésre, a nagy hamis szabadságérzetében és felelőtlenségében. És ha valaha is akar egészséges és tartós párkapcsolatot, netalán családot pokoli küzdelmeket kell, vívjon a hamis szabadságtól megrészegült és megnövekedett egójával, tehát a karmikus késztetéseinek szerves egységével."
http://csillagmag.hu/programajanlo/12-d ... r-februar/

Erre az alábbi levelet kaptam.
De előbb írok pár sort a srácról. Képletét mellékeltem, pontos idő nélkül, de ha jól arat a misztikus programjaival, akkor szerintem ez a képlet még jó is lehet ezzel a 2. házas tök negatív Szűz Uránusszal...
Asztrológiával is "foglalkozik" már ki is adott egy könyvet, Csillagleső - 2013 címmel.-------- Eredeti üzenet --------
Tárgy: Kérés
Dátum: Tue, 29 Jan 2013 13:20:32 +0100
Feladó: Balázs Kunó Kiss <kiss.balazs.kuno@gmail.com>

Címzett: jooviol@gmail.com


Kedves Viola!

Szeretném megkérdezni, hogy legutolsó hozzászólásod szerinted kiben
ültette el az egység, az elfogadás és a megengedés érzését?

Ha gondod van az oldalon található információkkal, inkább velem (az
íróval) közöld, mint hogy ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat
tegyél. Köszönöm!
Kérlek, a benned lévő problémákat, amiket az írások iránt táplálsz
máshol éld meg, mert erre itt, semmi szükség.

Minden jót,
Kiss Balázs Kunó

ps: kb évek óta a karmából való beszélek, tehát szerintem ugyanarról
mint amit kifogásoltál.

Kiss Balázs Kunó


2013.01.29. 18:21 keltezéssel, Kozma Szilárd írta:


Kedves Balázs Kunó!

Napi munkám végeztével el olvastam a Violával folytatott eszmecserédet, illetve azokat az általad írt "felszabadítási" - "felszabadítói" szövegeket, amelyek neki joggal szemet szúrtak és természetesen megnéztem a sorsképletedet is, amit Viola a levelében mellékelt.

Nos, a húsz éves gyakorló - és asztrológiai elméletnek nevezett, misztikus fantazmagóriákat szaporító - asztrológusi tapasztalataim szerint, a karma feloldásának egyetlen módja, annak a sorsképlet segítségével való, egészen konkrét és pontos meghatározása, majd a "karmatulajdonos" általi el- és beismerése és a karmaoldáshoz, illetve a vonatkozó negatív tulajdonságoknak a megfelelő pozitív tulajdonságok megszerzéséhez vezető, konkrét gyakorlati életfeladatok felvállalása, beváltása.

A halál és az újjászületés (8) házában álló Halak Sárkányfarkad, Napod és teljesen negatív Marsod tükrében tehát, meg kérdezem halkan és szerényen, hogy az egyes házi Oroszlán Lilithed által is, még vastagabban jelzett, veled született kemény karmikus agresszivitásod és egyáltalán a férfiasságod szintjén te teljesen újjászületettnek mered képzelni (Halak karma: fantazmagóriák, és Oroszlán karma: személyiségi tévképzetek spontán keletkezése a tudattalan képzeleti világ és tehát az önreflexiók szintjén!), magad, ahhoz, hogy ilyen karmaszabadító-táborokat hirdetsz? - Mert hogyha igen, akkor nem csak kemény őszinteségi ( önáltatási és más-áltatási) problémáid vannak (Halak), a sorsképleted II. házában álló teljesen negatív Szaturnuszod által jelzett, onnan egyértelműen kiderülő tisztességtelen pénzszerzésre, illetve a pénzszerzéssel kapcsolatos magas felelőtlenkedésre való késztetéseid mellett, hanem értelmi gondjaid is, ami viszont egyáltalán nem olvasható ki a sorsképletedből. Sőt: abból az olvasható ki, hogy nagyon is intelligens vagy, sőt: spirituálisan, hogy ne mondjam: zseniálisan (Uránuszian) intelligens. Amennyiben az elsőről van szó, tehát amennyiben a képletedből kiolvasottak ellenére, valamiféle agysérülésben szenvednél, akkor amúgy sem érted meg, hogy miért írok, tehát csak azt tudom ajánlani, hogy bocsáss meg Violának, amiért számon kérte a magas szintű (zseniális...) felelőtlenkedést a részedről egy ilyen "karmaszabadító" tehát magas - kauzális! - szinten hazudozó tábor meghirdetése miatt (Hiszen merő abszurdum egy tábor alatt nem csak, hogy megszabadulni a karmától, de akár csak személyes ismereteket is szerezni arról, hacsak nem azt vállaltad, hogy ott helyben és majdnem egyszerre el készíted minden résztvevőnek a karmikus horoszkópját!), de ő erről a biológiai defektusodról nem tudhatott.
Hogyha meg nincs szó semmiféle defektusról, akkor adj hálát az Úristennek, hogy Viola beléd kötött, mert ennek a - merészen szélhámos és spirituálisan meredeken hamis információ áramoltatásra alapuló - tábornak a megtartásával, és a többi internetes karma-szabadulási és "tudat felszabadítási" őrültségeidnek a széles körben való terjesztésével egyenesen a halál torkába rohantál eddig. - Nem viccelek, értek hozza, mivel nem misztikus jóslatokat irkálok mint te, hanem 2O éve, hogy keményen sors-figyelek, és számtalan könnyű prédára vadászó (Oroszlán Lilithed párosulva a 8. házadban található bolygókkkal és Sárfarokkal meredeken szemben álló negatív Szaturnusszal, a felelősség-érzet bolygójával!) asztrológust láttam már a karma-törvénye megsértése miatt egészen csúnyán végezni.
Tanácsom tehát, hogy nézz utána komolyan annak, hogy mi is a Szaturnusznak a jelentése, és főként a 2. házban(!), és a mások hülyítése árán szerezhető könnyű kereseti lehetőségek keresése és kizsákmányolása helyett, keress magadnak, valami egészen földközeli, tehát a Szűznek és a Bikának megfelelő, kemény és becsületes munkát. Majd, ha sikerült az egzisztenciádat spirituális szempontból is konszolidálnod, alapítsál családot és tartsd el azt becsületes munkával és nemzzél és gondozz és nevelj becsülettel minimum négy gyermeket néhány évig. Ha mindezt sikerült meg tenned és végig vinned becsülettel, akkor majd kíváncsi leszek, hogy igazi felelősségtudattal rendelkező, sok gyermekes családapaként is tisztességesnek véled-e az ilyen, spirituális képtelenségüket messzire ordító hazugság-táborokat tartani, amelyekben az eszem-ismertető internetes szövegeid szerint, nyilván, hogy nem az elköteleződésre, a helytállásra és a hűségre akarod oktatni, azokkal a cuki - "izgalmas" tevékenységekkel, a misztikus blabládnak bedőlő fiatalok tömegeit.
Csak éppen azt ne állítsd nekem, hogy azzal a Halak Nappal-Marssal és Sárkányfarokkal megpakolt nyolcas házaddal, te már tudsz tisztességesen meditálni, ahelyett, hogy önkéntelenül is szerelmi mágiázást gyakorolnál, amikor azt hazudod másoknak (De egészen biztos, hogy amennyiben semmiféle baleset nem érte az agyadat, magadnak nem!), hogy az meditáció amit te gyakorolsz!
Nem a Viola megvédése érdekében írok kedves öcsém - hogy ne sértselek meg jobban, azzal, hogy a fiamnak nevezlek... - hanem azért mert sok bolygós Skorpióként és Skorpiós Szaturnuszként a hosszú évek során egészen pontosan megfigyeltem a halál angyalát.
Ha megérted, amit írtam jó, ha nem, nekem úgy is jó, de minden esetre, ha továbbra is az Uránuszi szellemiséget verklized öncélúan, a Szaturnuszi géniusz teljes elhanyagolásával, tehát, ha hamis Vízöntői szellemiséget terjesztesz, kénytelen leszek ezzel a levéllel együtt, minden ide vonatkozó rólad szóló információnkat kitenni az Asztrologosz c. portálunknak a Mester Vagy Csaló c. rovatába.

Egyelőre tehát, kollegiális baráti üdvözlettel: Szilárd


Kedves Szilárd!

Köszönöm az idődet és a segítő szándékodat! Az időpont, amire
felállítottad a képletet, sajnos nem az enyém, ezért a gondolataiddal
nem tudok mit kezdeni. Azt hiszem összekeversz valakivel, hiszen
Violával nem történt semmilyen eszmecserém.

Kívánok neked minden jót, békességet, szeretetet,
Kedves Kunó!

Az, hogy a születési időpont nem egyezik, mivel annak ellenére, hogy asztrológiai jóslatokba bocsátkozol, tehát azt a benyomást kelted, hogy értsz az asztrológiához, miközben lövésed nincs arról, hogy a teljesen negatív Szaturnuszodnak (És e fényszögek egyáltalán nem születési időpont függvényei, akárcsak a Lilithed az Oroszlánban, meg a Sárkányfarkad a Halakban!) megfelelő magas szintű - spirituális - felelőtlenkedéseddel miket követsz el, az elemi asztrológusi tisztesség is hiányzik belőled és TITOKBAN TARTOD, még egyáltalán nem azt jelenti, hogy a Szaturnusz negatív fényszögeire és a Halak Nappal - Marssal - Sárkányfarokkal való szembenállására vonatkozó figyelmeztetéseim nem igazak! Sőt, a visszakézből jövő elhárításod és az igazság szellemétől való reflexszerű bekkelésed, egyenesen arra utal, hogy a Vizöntői Szabadság szellemének ezt a "második" oszlopát és feltételét (Írásaidból, tábor- hirdetésedből ez egyértelműen kiderül), még csak nem is ismered, nem, hogy szembe helyeznéd, az általad istenített Uránuszi misztikus liberalizmussal. Szóval, hogyha már asztrológiai elemeket is használsz az egyoldalú szabadság - misztikádban, legalább annyit szeretném, ha megtanulnál, hogy amiért egy sorsképlet felállításakor nem ismerjük a születési időpontot, attól, még a karma jellegét és más negatív, vagy pozitív szellemi - lelki determinációkat egyértelműen és határozottan meg lehet állapítani. Éppen úgy, mint azt, hogy a Holdad, tehát a szülői minőség - a ti misztikus nyelveteken: a szülői energiák - őszerejét meg testesítő bolygód, az Oroszlánnal együtt áll, ami ezt jelenti, hogy az általa bevonzott hölgyeid tudattalanul mind meg szeretnének termékenyülni általad, miközben te ezt a varázserődet egyoldalúan az olcsó és öncélú élvezetszerzésre használva, jó liberális.misztikusként tova libbensz és egytől egyig "üresben", tehát megtermékenyületlenül hagyod őket. Ennek a misztikus felelőtlenkedésnek viszont, legkésőbb egy éven belül, amikor el éred a 35 évedet, szigorúan meg fog jönni a kivédhetetlen visszahatása.
Csakugyan, Violával nem folytattál eszmecserét, udvariasan fejeztem ki magam: a teljese negatív Szaturnuszodnak megfelelően, pofátlanul ki vágtad a hozzászólásait, figyelmeztetéseit.

Jókívánságaidat köszönöm, de ha tényleg értesz valamit is az asztrológiához, tudhatnád, hogy Plútóval az Oroszlán Ascendensemen, sem a taknyos békével, sem az igazság szelleme nélküli "szeretettel" való kufárkodás nem lehet jellemző a szellemi alapállásomra. Jobban jársz tehát, ha utána nézel, hogy mit is jelent a Szaturnusz által megtestesített spirituális és gyakorlati felelősség felelősségvállalás, ahelyett, hogy ilyen giccses szövegekkel próbálnád a figyelmeztetésem komolyságát és súlyát semlegesíteni.

Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.01.30. 14:01 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2013.01.30. 10:57 keltezéssel, Balázs Kunó Kiss írta:
> Kedves Szilárd!
> Nem kértem, hogy ismeretlenül bíráim legyetek. Az teljesen a Ti dolgotok, hogy vadidegen emberre a jószándék nevében kígyót-békát dobáltok.
> Minden jót!
> Kiss Balázs Kunó


Kedves Kunó!

Te is tudod nagyon jól, hogy mennyire nem igaz és hogy mekkora szamárságot írtál, ezzel az állítólagos kígyó-béka dobálással! Hiszen semmit nem mondtam - írtam rólad személyesen, csak azt, amit a Szaturnuszi szellemiséget abszolút nélkülöző, sőt: annak a negatívumaival csaknem tüntető misztikus ideológiádnak a szoláris sorsképleteddel való összevetéséből ki olvastam. A hozzád hasonló módon, de mindössze más síkokon - dimenziókban - felelőtlenkedő háborús bűnösök sem kérnek és nem is fognak kérni maguknak bírákat. Ne akard azt a látszatot kelteni még magad előtt se, és ne hazudd azt magadnak, hogy nincs elég dolgunk a négy gyermek mellett, és unalmunkban az öncélú balhézás, a merő ellenségeskedés és gonoszkodás kedvéért akartuk többszörösen is fel hívni a figyelmedet arra, hogy mindaz amit végzel és fennen hirdetsz misztikus féligazságok szajkózásával, TELJESEN HIÁNYOLJA, SŐT MAXIMÁLISAN ELLENKEZIK EGY - akárcsak átlagos hétköznapi szinten felvilágosult - HARMINC NÉGY ÉVES FÉRFITŐL joggal ELVÁRHATÓ, FELELŐSSÉGTELJES MAGATARTÁSTÓL, nem, hogy egy olyantól, aki állítólag MÉG HAMVAS BÉLA - MŰVEKET IS OLVASOTT!!!!!!
Nem akarunk tehát bántani (Még nem...), ne játszd meg tehát legalább magad előtt, az ártatlant, hanem nézz utána a Szaturnuszi szellemiségnek - Küldtem elég anyagot hozza! - és azzal együtt, azt abszolút figyelembe véve, folytasd az életedet. Hogy azt követően még lesz-e elég bátorságod - illetve az eddigihez fogható tisztességtelen vakmerőséged... - másokat továbbra is, nem létező himi - humi misztikus "felszabadításokban" részesíteni, majd meg mondja a lelkiismereted!

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.01.30. 15:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mivel is állhatott volna mással elő a felszabadító Próféta, mind ezzel az ódon - ócska misztikával, a tükör-elmélettel! Még hogy ő, a misztikus felelőtlenség mintaszobra, lenne az én tükröm! Talán a tökéletes ellentétem, nemde?


És Persze, AZ OROSZLÁNNAK MINDIG, MINDEN HEKZYETBEN FÖLÉNYBEN KELL LENNIE, DE LEGALÁBB IS AZT A LÁTSZATOT KELL KELTENIE (Legalább önmaga előtt... :lol: (, Ezért hát, Ő felsége, akinek a Lilithje ott virít az Oroszlán közepén, azt kívánja nekem hogy MEGTALÁLJAM MAGAM! (Hogy oda ne rohanjak...Hogy micsoda királyi fenség ragyog ebben a Kunó gyerekben...) - Arról nem is beszélve, hogy én már rég óta még csak le se tojom azt a magam(at :lol: ), akire ő gondol (ti., hogy valami csuda nagy fejnek, pl. nála nagyobb misztikus csodabogárnak képzelem magam.). Mert hát szerinte nyilván, hogy beképzeltnek kell lennem, ha vele, a kis ártatlannal "kötekedek" mint egy beképzelt misztikus macsó, nem?
Attól a magamtól - az abszolút tudattól - pedig, aki azon túl van, amit én szerinte önhittségemben magamról képzelek, neki, ezzel a felelőtlen, karma-hizlaló felszabadítás-képzeteivel, gyakorlatilag teljesen realizálhatatlan szabadság-ideológiájával, kb. annyi tudomása van, mint Ividőnek... Tényleg, nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen infantilis ködkerhető é köd-kereskedő, a kellemetlen és kényelmetlen tárgyi valóság és igazság elől a színpompás fantázia-világba menekülő szédültnek miféle Isten-képzete, milyen egységélménye lehet?

Nosza lássuk csak, a Szabadulás-Táboréban a részt vevőknek "különleges izgalmakat"(!!!!) ígérő Oroszlán Lilithet akcióban:

"Kedves Szilárd!

Minden, amit írtál, valami elképesztő módon hamis és teljességgel nélkülöz minden valóságalapot. Ezek után ne várd el, hogy nekiállom bizonygatni, hogy leveled 95% -a kb totális balgaság. Amit rólam írtál olyan szinten távol áll a valóságtól, hogy valami elképesztő.

Ezek után egyáltalán nem tudlak komolyan venni, és nagyon nem vagyok kíváncsi a további leveleidre, azok olvasatlanul fognak a spam között landolni.

Köszönöm, hogy aggódsz értem, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nézz magadba, hogy miért generálod ezt az egészet. Hiszen ez benned van :) Mindaz, amit rajtam látsz, benned van.
Örülök, hogy ilyen tükör lehetek számodra - köszönöm, én elvagyok az én tükrömmel, köszönöm a tanítást! Nem fogok többet másokat kritizálni azt hiszem. :) Ezt jól megmutattad nekem.

Akkor viszlát a spam között,
[b]Kívánom, hogy megtaláld ÖNMAGAD, túl azon, amit magadról gondolsz!
[/b]

Tényleg nagyon kíváncsi lennék arra, hogy mit gondol ez az illúzió-kufár arról, hogy én mit is gondolok magamról... - Ami persze, hogy nem lehet helyes és valóságos önkép, hiszen ha valaki ezt tudja, az csakis ő, az asztrológiai a karma-feltárások helyett horoszkóp- meséket firkáló szélhámos lehet!
KBK

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.01.31. 16:52 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Egy internetes ismerősöm linkelte be a Facebookra Kiss Balázs Kunó: Nincs szabad akaratod című művét, itt olvasható a 2013. jan. 23-ai keletű, és másfél hét alatt közel 1500 Facebook "Like"-ot ("Tetszik"-et) kapó misztikus bódító alkotás:

http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/ni ... -akaratod/

Átfutottam az írást: szerzője némi spiritualitás infó birtokában, azokat mint a rágógumit kinyújtva és azokkal az ismeretei nagy hézagjait forrófejű általánosításokkal lefedve, mondhatni Villás Béla epigonként kifantáziálva, hetet-havat összehord, hogy a pesszimista címet alátámassza és jó kereskedőként, mint az amerikai, háborús-toborzó plakátok, nemzeti-zászlóval borított cilinderes, céltudatos öregura, Ránk mutat a cikk végén: "Szabadítsd fel saját lényedet, senki sem tudja helyetted megtenni: hiszen Minden Benned Van."
De az egész cikket jellemzi az ilyen mellkasunk felé nyilazó utalgatás, kezdve a címmel.
Hiszen, ha valaki valamit el akar adni, akkor először meg kell győznie, hogy nincs nekünk, továbbá, hogy kell nekünk. Szerényen, és sokak számára átlátszóan bókol, ahelyett, hogy bármi konkrétat írna: a kulcs bennünk van. A szokásos, a kuncsaftot hamis dicsérettel becserkésző taktika, ezután már garantált, hogy tömegek akarnak eljutni a hízelkedő, még nagyobb szabadságra buzdító, a habos torta jellegű élet receptjét jól ismerő csoda titán izgalmasnak ígért táborába, kellemes előadásaira.

Én a következő hozzászólásokat írtam a nagy sikerű cikkhez:
"Ez misztikus tévhitek és metafizikai féligazságok veszélyes, legjobb esetben hatástalan egyvelege. Sajnos pesszimistán kishitű a cím, ebből adódóan nem igaz – és a metafizikai hazugságokat rémveszélyes dolog megmagyarázni, lásd.: Stephen Hawkinst, aki tudós létére banális következtetések sorozatával kívánja igazolni, hogy Isten nem létezik, és a semmiből igenis lesz valami.
A fenti írás, száz sebből vérzik, pl.: “Mert mindenben látni fogod önmagadat. Mindenben. És minden rólad fog szólni, ahogyan a Tudatod tapasztalja magát. És ez csodálatos öröm. És nincs benne se rossz, se jó. Csak van.” – A langyosat az isten is kiköpi. Egyes egyáltalán nem a közömbösség, és nem a nihilista érzéketlenség a földi mennyország. Továbbá az a tapasztalatom, hogy ha valaki nem különbözetet meg jót és rosszat, azzal óriási bajok lesznek.
De nem is szaporítom itt az írott szót, inkább ajánlom mindenki figyelmébe párommal, Kozma Szilárd asztrológussal készített videónkat, tisztázva, hogy milyenek is a szellemi törvények, vagy angyalok, és hogyan lehet igazán boldognak és szabadnak lenni…
Egyébként ideje már az embernek kinőni abból a tévhitből, hogy a szabadság lehet határtalanság. Hogy lehetne?? Hiszen akkor más szabadságát csonkítom! Igenis, hogy a legtöbben az önkényeskedéssel keverik össze. Nem akarják feloldani a karmájukat, nem akarják viselni a gondolataik, a tetteik következményét, ez igazságos másokkal szemben? Szerintem inkább anarchia, és a anarchia nem más, mint farkastörvény és diktatúra. Miért? Mert egyesek ingyen sört akarnak, mások meg szeretnék, ha a részegek nem vizelnék össze a lépcsőiket, kapuikat és nem dobálnának el sörös dobozokat, meg vodkás üvegeket stb. Az a szabadság, amelynek nincsenek törvényei nem létezik, azt, mint mondtam anarchiának és egymás szabadságának megsértésének hívják.

http://www.youtube.com/watch?v=z8EhAE_B3dM

http://www.youtube.com/watch?v=Z_PQ130gXwI

http://www.youtube.com/watch?v=k61InG_dfcQ

Mindenki szabad akaratából, de legalábbis tudatlanságból hagyja magát a karmája béklyóiban. De manapság már igazán könnyen elérhető a felszabadító és megszabadító információ.""Ha belegondolsz ezekbe, úgy igazán, akkor rá fogsz jönni, hogy látszólag Neked, aki e sorokat olvasod, egyáltalán nincs szabad akaratod. Sorry. Nincs. Hiszen, biztos vagyok benne, az elmúlt 1-2 nap vagy héten történt veled olyan, amit inkább kihagytál volna, és a nélkül élnél. Akkor miért tapasztaltad meg mégis? Akkor most van szabad akaratod? Hol volt?" - Ott, hogy elfogadtam! És ott, hogy nem kívánok naiv nagyravágyással, még ügyesebb és okosabb és erősebb és nagyobb szuperhatalmú lenni, mint Zeusz istenség, vagy egy képregényhős, mert ugye - milyen érdekes, még nekik sem megy, ez a fene nagy szabadság. Zeusznak is egymást ölik a szeretői, gyerekei, a képregény hősöknek is mindig akad valami szuper-képességű, szuper-gátlástalan ellen-gonosz, de mégis lehetséges lenne, hogy minden, ami nekünk jó az történjen és másnak ne ártson?"

"Szabadítsd fel saját lényedet, senki sem tudja helyetted megtenni: hiszen Minden Benned Van." - helyetted megtenni biztosan nem, de ha nem tudsz asztrológiát, soha nem jössz rá, mi van benned, hiába van ott. Csak áldozata leszel. Ez a tudás, mint kulcs, nincs ott benned, hacsak nem olvastad már Kozma Szilárd asztrológus felfedezéseit az emberiség rendeltetéséről, az egyéni rendeltetésről, és a legrejtettebb tudattalan tartalmainkról, amelyek sehonnan máshonnan nincs, hogy megismerhetnéd, mint a saját születési horoszkópodból, azon belül főként a Sárkányfarok és a Lilith helyzetéből."

Ezen hozzászólásaimra egy rövid válasz érkezett a Szabad Figyelő nevű felhasználótól, amit nem mentettem el, legalábbis, nem találom. De lényegi tartalma a következő volt:

- Nézzük meg az Akasha Krónikában és akkor kiderül, hogy mi történt.

Erre, azt tudom mondani: Váó! Ez olyan magas labda, hogy már nem is látni. Megsúgom, kedves, állítólag Szabad (!) Figyelő, hogy Akasha Krónika nem létezik. Istennek a memóriája a fizikai dimenzióban van, nem a lélekben, azért, mert információ tárolásra csak az anyag képes. Ezért is volt szüksége Istennek az anyagra. Tehát, hogy mi történt azt mi a fizikai testben született emberek a fizikai életünk során a fizikai dimenziót figyelve tudhatjuk meg.

Ekkor még nem tudtam, hogy a Hermész Triszmegisztosz méltán híres soraival (“Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az...) kezdődő Csillagmag.hu portál mögött egyetlen ember áll, Kiss Balázs Kunó, aki ráadásul asztrológiát felhasználva készít nem asztrológiai feltárásokat, hanem meséket ír megrendelőinek a képletük alapján, továbbá már ilyen hasból fantáziáló, szuperpozitív, galaktikus csillagjós könyveket is kiadott.
Pár órával később a cikk alól eltűnt minden hozzászólás, az előttem szóló 10-15 dicsérő megjegyzéseket, az enyémek és az engem Akasha Krónika bújásra biztató is.

Talán másnap lehetett, amikor sejtelmesen izgalmasnak hirdetett 12 DNS nevezetű táboráról is olvastam a portálján, és ahhoz is hozzászóltam:

"Egy újabb karma-vastagító, önmagunk lényegének hitt démonjainkat még szabadabban és gátlástalanabbul magunkra szabadító meditáció és izgalmas tábor. Izgalmas? Jobb szó nincs is a karmavastagításra. Csupa izgalom az amúgy is embertelenül liberális világban még inkább megerősíteni magunkat a karmikus sugallataink megvalósítására. Aki ezeken a hamis felszabadító rituálékon részt vesz garantáltan több évtizedig nem lesz képes párkapcsolati elköteleződésre, a nagy hamis szabadságérzetében és felelőtlenségében. És ha valaha is akar egészséges és tartós párkapcsolatot, netalán családot pokoli küzdelmeket kell, vívjon a hamis szabadságtól megrészegült és megnövekedett egójával, tehát a karmikus késztetéseinek szerves egységével."

Erre 10 percen belül privát levelet kaptam a hozzászólás feltételeként megadott email címemre:
"> Kedves Viola!
> >>
> >> Szeretném megkérdezni, hogy legutolsó hozzászólásod szerinted kiben
> >> ültette el az egység, az elfogadás és a megengedés érzését?
> >>
> >> Ha gondod van az oldalon található információkkal, inkább velem (az
> >> íróval) közöld, mint hogy ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat
> >> tegyél. Köszönöm!
> >> Kérlek, a benned lévő problémákat, amiket az írások iránt táplálsz
> >> máshol éld meg, mert erre itt, semmi szükség.
> >>
> >> Minden jót,
> >> Kiss Balázs Kunó
> >>
> >> ps: kb évek óta a karmából való beszélek, tehát szerintem ugyanarról
> >> mint amit kifogásoltál."

Nem kívánok titkon férfiakkal levelezni, így hát, rögtön át is küldtem Szilárdnak, aki szintén késztetést érzett, hogy válaszoljon Kiss Balázs Kunó mesemondó, misztikus tanítónak.
Nekem csak egy nap elteltével akadt szabadidőm válaszolni, bemásolom most ide az ezt követő levélváltásainkat:

"Kedves Balázs!
>
> Szerinted ha mindenki mindenkivel egy, és olyan nagy, édes megértésben és együttérzésben EGY lesz, az milyen egységet képez?
Ha két ember elfogadja egymás karmikus negatív késztetéseit, hibáit, s azzal eggyé akar válni már abból is nyomorúság, megannyi konfliktus, fájdalom lesz. Több emberrel ez hatványozódik. Tényleg izgalmas, mint minden karma-mélyítés, de nem jó. Pedig bizony még Jézus is azt tanította, hogy a jót a rossztól meg kell különböztetni.
Neked jól esik, ha hazudnak neked? Ha kihasználnak? Önkényeskednek veled? Szerinted az a boldogság, ha egyszerűen érzéketlenné válunk és tovább dagonyázunk a felelőtlenkedésben, hazugságban, kicsinyességben?
Gondom van a te élet-kisiklató hamis információiddal az oldaladon. De amíg nem kértél fel, hogy horoszkópodat elemezzem, addig miért is szorítkoznék pusztán arra, hogy csak téged figyelmeztesselek arra, hogy tévedésekkel teli az nyilvánosság számára elérhető írásod. Sőt, ha rendelnél karmikus horoszkóp elemzést, és belátásod szerint újraírnád az anyagaidat, új programokat terveznél, amelyek nem a vak felszabadításról szólnak, csak abban az esetben mentesülnék attól, hogy az asztrológia komolyságát és a spiritualitás hitelességét ne kellene ily módon védenem, tehát nyílt leleplezéssel.

Utóiratodban, elég zavarosan fogalmazol, viccesen egyet is kell értsek vele: valóban arról beszélsz, írsz, amit én kifogásolok. Feltételezem azt szeretted volna írni, hogy arról beszélsz, írsz, tanítasz, amit én hiányolok. Tehát te a karmáról tanítasz? Érintőlegesen bizonyára, csak nem a feloldásáról, hanem a karmának a maradék emberi moralitás, lelkiismeret
börtönéből való kiszabadításról.
Börtönajtókat társz ki széles mosollyal... Életkisiklató karmikus vágyak utolsó gátjait segítesz ledönteni. A karmafeloldás nem izgalmas, hanem először is iga, de ha az ember tudatosan vállalja (ehhez kell ismerje, a születési horoszkópját) akkor ahogy Jézus is mondta: "vegyétek fel az én igámat, mert az én igám könnyű és gyönyörűséges, mert én szelíd és alázatos szívű vagyok". Ugyanakkor Jézus nagyon is tudatosan azt is hirdette, hogy "kardot hoztam, nem békét". Tehát az ő szelidsége nem pusztán külső szelidség, ami alatt sokaknak, ahogyan pl. neked is ott rejtőzik a bazi nagy agressziód és a gyilkos önérzeted, lásd. Oroszlán Lilith, (ami bizony, hogy a te képletedben is ott van, akár hány órakor születtél, mert a Lilith kb 9 hónap alatt vált jegyet).
És hogy van az kedves Balázs, hogy az én nekem a te szövegeid hitelességével való problémáim (szerinted) "kiélésére" semmi szükség? Te hirdeted, hogy szabadítsuk fel magunkat és akkor minden csak úgy van! És se nem jó se nem rossz. Akkor kérlek szépen, miért oly nehéz elfogadd, hogy most az van, hogy én megalapozottan, mert spirituális tudással rendelkezvén hamisnak találom a te publikus anyagaidnak több, mint a felét, és szerves egységként bizony nem igazság jön ki, hanem erősen megtévesztő nagy hazugság. Te hirdeted, hogy fogadd el, ami történik - hát, akkor, miért jelented ki, hogy nincs rá szükséged? Igen, könnyű megdönteni az elméleteidet, ennek ellenére képes vagy ezekért a jól csengő, de természetesen magad által sem realizált szamárságokért pénzt elfogadni az előadásaidon? Azért buzdítod az embereket arra, hogy ne különböztessenek meg jót a rossztól, hogy téged nehogy negatívan minősítsenek, a pozitív ellen nem tiltakozol, pedig lenne miért, hisz jól csengő, de használhatatlan tanácsokat adsz, s ezért fogadsz el pénzt! A hozzád hasonló misztikus fantáziagyárosok, a kocsmárosok és a drogárusok mind "édes álmokat" adnak az embereknek, miközben azok a való életben tévelyegnek, kóvályognak és évek múltán egyre boldogtalanabbak, egyre nyomorultabbak lesznek és az élettragédiákat nem képesek elkerülni, mert semmi érzékük a valósághoz.
Szerinted, a te hamis, mert csupán izgalmakat és élvezkedést ígérő programjaid megérnek ennyit az embereknek? Hogy cserébe még inkább elveszítsék a realitásérzékük? A karmádat tanítod nekik. A Halakban áll a Sárkányfarkad (Leszálló holdcsomópont), ez negatív Halak vonásokat jelent, mint a fizikai dimenzió sivárnak érzékelése, fantáziaképekbe menekülés, érzelgősség, mely az érzéketlenség érmének másik oldala.
Az Oroszlánban álló Lilithednek megfelelően pedig nagyon önérzetes vagy, a felszínen konfliktuskerülő, időnként viszont előbújik a mélyben szunnyadó vadállat, és kegyetlenül igazságtalanul megbántod a hozzád közelállókat, ilyenkor megmutatkozik az agressziód is. Ahelyett, hogy valóban meg akarnál váltódni e rejtett vonásodtól, tartós kapcsolatok helyett, ahol ugye nem tudtad magad kontrollálni, inkább neki állsz előadásokat tartva, táborokat rendezve bókokat, dicséreteket bezsebelni a félig igaz, de rózsaszín hazugságokkal véglegesített elméleteiddel, tovább kompenzálva a csonka önértékelésedet, és ezzel egy egyre agresszívabb Balázst rejtegetve a szíved mélyén.

Szerintem a hozzászólásaim és e levelem is pontosan azt szolgálják, hogy az emberek felismerhessék és pozitívra kicserélhessék az egységre képtelen karmikus vonásaikat. És egészen másképp hangzik ez, szerintem egy 28 éves, egyáltalán nem feleség- és nem családanyai szerepre, tehát liberálisan nevelt, de ma már 4 gyermekes családanyaként, párjával együtt szépen éldegélő személytől, vagy ugye a páromtól, mint egy egyedülálló 34 éves férfitől.
Mert az egység-élmény valóban személyiségfejlesztő gyakorlata a párkapcsolati harmóniára és az alapított család harmóniájára való törekvés, ezen kívül meditációban egységképes, tehát egészséges őserőkkel, s főként a még eredeti állapotában valóban Egyként létező Abszolútummal érdemes eggyé válni, nem pedig az Abszolútummal és az egységbontó káosz-erőkkel (Lilith-erőkkel), amelyek miatt, a helyreállítás érdekében szükségessé vált a fizikai dimenzió megteremtése, és amelyek által az emberen keresztül megnyilvánulva persze, ma a világban annyi rossz történik.
És rossz a hazugság is, Balázs, amikkel te szédíted magad és az olvasóidat, hallgatóidat. Nincs benned felelősség érzet? Ha már magadat nem tudod leszoktatni a fantáziálásról - igazi asztrológusi horoszkóp feltárás nélkül nem is lehet - legalább másokat ne erősíts meg a tévhitekben. De sajnos a felelősség neked, a képleted szerint is gyenge pontod. Lásd. teljesen negatív Szűz Szaturnusz.

Minden jót, főként boldog "szárnyalást" miközben a Szilárd és általam is képviselt új energiák-információk próbálnak téged magasabbra emelni, persze csak, ha legalább őket befogadod úgy, ahogy hirdeted. Mert ezt érdemes befogadnod, nem úgy, mint azt a sok hamis zagyvaságot, amiket a portálodon leírtál és kihirdettél.

Vigyázz, mert a képleted több megőrülésre utaló hajlamot mutatnak, kezdve a maximális felelősséghárítással és tetézve, hogy az a Szűz Szaturnusz szemben áll a fantáziákba menekülő Halak Sárkányfarokkal és Nappal. Nagy kár, hogy az asztrológiát is csak a fantáziagyártásaidhoz használod fel.

Viola"

"Kedves Viola!

Köszönöm, hogy megmutatod, hogy milyen nem vagyok, köszönöm a
dícséretet. Látom, hogy az, ami vagyok, az pontosan rendben van
bennem, és hogy amit csinálok az továbbra is mély csodával tölti el
életemet.
Köszönöm, hogy fényedben látom magamat, általad pedig az lehet, aki
vagyok. Köszönöm, hogy megmutattad hova értem és mit tanultam.

Minden jót,
Kunó

ps: ahogyan párodnak, neked is mondom,hogy a továbbiakban leveleitek a
spamba fognak érkezni, olvasatlanul."


"és tudod Viola, egy csomó mindenben igazad is van. :) Mármint, amiket
írtál. Csakhogy én ezt pontosan látom és tudom magamban. :)
(Megnyugodhatsz!)
Köszönöm, hogy emlékeztettél!

Minden jót,
Balázs"


Csatolmányok:
Magyarázat: Kiss Balázs Kunó által megadott óra és perc szerint (-3 perc állítással)
Kiss Balázs Kunó(2).jpg
Kiss Balázs Kunó(2).jpg [ 125.28 KiB | Megtekintve 1799 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 193 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO