ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.03.31. 02:06

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


 
 Fórum   Témák   Hozzászólások   Utolsó hozzászólás 
Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
Kozma Szilárd asztrológus válaszai sorsproblémákkal, illetve horoszkóprendeléssel kapcsolatos kérdésekre

Kozma Szilárd: Itt felteheti - felteheted, életed és sorsod legfurcsább és leginkább megmagyarázhatatlanabbnak ítélt jelenségére vonatkozó kérdésedet. Természetesen a válasz a karmikus - kauzális asztrológiai tapasztalataim szerint lesz, lehetőleg minél érthetőbben megfogalmazva. De tudni kell, hogy nem jósolok (Nem szélhámoskodok), és nem is adok vitatni való pszichológiai, vagy sci-fi irodalomba és megható misztikus mesékbe illő válaszokat.

84

960

Köszönő- és ...

2020.03.24. 19:23

Nóri Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
Az asztrológia leleplezi és megoldja az élet legrejtettebb titkát: a karma-okozó LILITH - jelenséget.

Kozma Szilárd: A nagy sikerű titok (Secret) c. film szerzői elmulasztották felhívni a figyelmünket a teremtés és az élet ősi céljára és rendeltetésére. Tehát arra is, hogy egyeseknek miért hoz boldogságot a "vonzás törvényének használata" és másoknak miért nem? - A kevés boldognak azért, mert véletlenül, vagy tudatosan a karmájuk feloldását segítő körülmények bevonzására mágiáznak, a többséget alkotó sikertelenek meg fordítva: éppen, hogy a karmájukat vastagító vágyaik kielégítésére. - Azért kell az utóbbiaknak a pontos asztrológiai karma-feltárás, hogy tudatlanságukban ne törekedjenek a betegség ls szegénység okozó karmájuk erősítésére, növelésére, hanem az eloszlatására.

81

491

Az asztrológia nem ...

2020.03.14. 12:24

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás
Nincs olvasatlan hozzászólás
Beavatás a Tarot Bolondjának a misztériumába Kozma Szilárd asztrológussal

Kozma Szilárd: A Halak által megtestesített boldogságot és tartós egészséget eredményező, magas rezgésű sors-állapot, valamint a Plútó által megtestesített igazság-szellemnek megfelelő kiegyenlített (boldog - egészséges) létezés, csakis a Tarot Bolond nevű (22 számú) ikonja által jelképezett szellemi - öntudati állapotba jutás eredményeként érhető el.

114

559

A bolondsággal való ...

2020.03.29. 10:41

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: Az ASZTROLÓGIA a KARMA-feltárás és a karmaoldás egyedüli megbízható TUDOMÁNYA

Kozma Szilárd: Egyetlen más spirituális módszer, mint pl. az un. misztikus tisztán-látói auravizsgálat, vagy a pszichológiai szimbolista értelmezés, a pszichoanalitikus álomfejtés, vagy más (pl. Dianetika!) módszer, de még a számmisztikai (helyesen: aritmológiai), vagy a Tarot-sorselemzési technikák sem pótolhatják, nem helyettesíthetik az asztrológiai feltárást, amely matematikai egzaktsággal és félreérthetetlen pontossággal (tudományos biztonsággal) képes meghatározni és érthetőn ismertetni a SZEMÉLYES KARMÁT!

33

92

Becsületesen és ...

2019.05.14. 17:39

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: asztrológusi a szemmel a SORSOT működtető EGYETEMES TÖRVÉNYEKRŐL

Kozma Szilárd: 1O - bennünk is élő, tehát rajtunk keresztül is ható -, EGYETEMES TÖRVÉNY - tartja fenn és irányítja az életünket és sorsunkat. Vaktában, tehát zavarosan és nem csak a külvilág "véletleneinek", de a saját karmájának is kiszolgáltatottan, tehát egészség nélkül - Az EGÉSZ ismerete és átélési lehetősége nélkül! -, kénytelen élni, és ha nem is közvetlenül pl. a betegségektől, vagy a szegénységtől, akkor a testi, vagy a lelki sértettségtől és kielégületlenségtől szenvedni az, aki nem ismeri meg a saját sorsát irányító törvényeket. Ezekkel együtt kell működnünk, és nem a tudatlanságunk miatt, ellenük vétkeznünk és e folyamatos vétkezésnek a következtében szenvednünk a hatásaiktól.

27

61

Az Egyetemes ...

2019.08.21. 01:39

Sike Sara Bernadett Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: A konstellációk karmikus jelentésének a leírása mellett, asztrológiai jellegű tanulmányok és cikkek

Asztrológiai metafizika és metafizikai asztrológia elmélet és gyakorlat, a legmagasabb szinten. - Kozma Szilárd asztrológus asztrológiai - metafizikai tanulmányai.

69

219

Kényelmetlenül a ...

2020.02.05. 02:01

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás ASZTROLÓGIAI - CSALÁDI FÓRUM. Kismamák és Kispapák fóruma

Kozma Szilárd: Asztrológiai -metafizikai tájékozatlanságunk következtében nem csak, hogy a családban romboljuk magunkat és egymást a leginkább - Ott őrlődünk értelmetlenül és feleslegesen! - hanem a civilizáltnak és felvilágosultnak képzelt "tudományos" ostobaságunkban, helyrehozhatatlanul tönkretesszük, nem csak magunkat.
De tönkretesszük e "felvilágosultnak" képzelt (önámító, de érzelmileg nagyon is megható!) liberális mentalitásunkkal szemben - vagyis a felelősség-hárító eljárásaink vész-terhes következményeivel szemben - védekezni képtelen, és a tőlünk örökölt karmájukkal terhelt gyermekeinket is!

76

1186

Nem azonos sem a ...

2020.01.21. 15:15

Kozma-Joó Violetta Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: A Táplálkozás "nagy" kérdése

Kozma Szilárd: Sok olyan eset is létezik, amikor egészen fiatal felnőttek sem tudják megőrizni az egészségüket, illetve az idősebbek nem képesek egészségesekké válni. Vagyis nem képesek a fejlődésre, a sorsuk rendezésére, még annak ellenére sem, hogy rég óta elkészítették már a horoszkópjukat. Ilyenkor azonnal meg kell vizsgálniuk, hogy nem-e hibás a táplálkozásuk?

16

120

A koronavírus ...

2020.02.27. 12:38

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: Egészség - Betegség Asztrológusi szemmel

Kozma Szilárd: Kérdések, válaszok - gyermek és felnőtt betegségek feltárásai.

41

252

A hamis alapállás: ...

2018.11.14. 01:59

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: aktuálpolitikai jelenségek asztro- metafizikai értelmezése

120

562

Nyilt levél Heffner ...

2020.03.25. 23:22

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Ősi Székely Spirituális Gyökerek

22

38

A Trianoni csapásnak ...

2020.03.29. 09:26

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Szerelmi - szexuális, élettársi és házastársi bajok spirituális okainak a feltárása és feloldási lehetőségei

Kozma Szilárd: Mindenről asztrológusként, ami a szerelmi, szexuális, élettársi, házastársi probléma-körben egyáltalán felmerülhet. Persze, csakis kauzális - karmikus asztrológiai szempontól, annak a tükrében!

8

129

Hova tűntek a ...

2015.04.05. 11:53

raczkevi Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás A Szabadság tévképzeteinek a nyomora, vagyis az elköteleződéstől és a valós felelősségtől való félelem karmája

Kozma Szilárd: A természetszennyezés és természetpusztítás oka, nem más mint a Vízöntő által megtestesített spirituális erőtér lényegi jellegének és a Szabadságnak, az emberiség 97 százaléka által - mivel nem csak a civilizált gondolkozást befolyásoló liberális filozófusok és politikusok, de a misztikus "mesterek", guruk és tanítók által is - félreértett és félre magyarázott METAFIZIKÁJA.

12

46

A Szabad ...

2018.04.02. 15:30

Kozma-Joó Violetta Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: A Táltos bolond című beavatási regényének első könyve

Kozma Szilárd: A spirituális- de éppen ezért nem fantázia-alapú, felébresztő - megvilágosító szépirodalmi, de ugyanakkor BEAVATÁSI regény-trilógia első könyve.

10

28

Megjelent a A Táltos ...

2017.10.05. 17:20

Kozma-Joó Violetta Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: Új Versek, poetika

Rég óta szerettem volna a logosz-on (is) egy olyan költészeti rovatot látni (elindítani), ahol nem csak az én verseim olvashatók, hanem olyan költemények is, amelyek valamiképpen - eszmeileg persze! - kapcsolódnak a logosz szellem és lélekmentő, megváltás-szolgáló céljaihoz, mondanivalójához.

8

22

Szabad-e székelyként ...

2020.02.13. 08:27

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd weboldala

Átirányítások száma: 9285
Nincs olvasatlan hozzászólás A pszicopata blogger: Gerle Éva, a karma-vezéreltség típikus példája

Kozma Szilárd: A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján a saját szexuális perverzióit leíró és azokkal dicsekvő, férfi- apa- és házasság-gyűlöletével szintén kérkedő Gerle Évának az asztrológiai sors-képletéből szembeszökő, jellegzetes karmikus vonásait (magas fokú exhibicionizmus, beteges hazudozási és ugyancsak betegesen agresszív rágalmazási kényszer, leszbikus- és pedofiliás sóvárgásait) igazolja annak, az irracionális és persze: törvénytelen és jogtalan internetes családrombolási hadjáratának a hajmeresztő módja, amit ellenünk meghirdetett és folyatott kilenc és fél hónapon át.

47

197

Ez fordítva van: ...

2018.05.19. 12:05

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás HOROSZKÓPRENDELÉS Kozma Szilárd karma-és családasztrológusnál

1. Horoszkóprendeléshez szükséges adatok 2: horoszkóp-félék és árak (kis horoszkóp, analitikus horoszkóp, szintetikus horoszkóp, beavatási, magzatfoganási - várandóssági és szülési horoszkóp, beavatási és rendkívüli eset - horoszkóp, szinasztria)

10

16

Horoszkóprendelési és ...

2020.01.24. 15:28

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Asztrológiai - metafizikai aforizmák

Az út, az igazság és az élet bölcsességei

7

9

Kozma Szilárd: ...

2019.04.29. 13:34

Kozma Medárda Kinga Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Videóra vett asztrológiai előadások linkjei

Kozma Botond Szilárd főként asztrológiai, metafizikai témájú videóinak linkjei.

27

41

A Halak kauzális ...

2019.03.26. 15:29

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás A jellegzetes Karma-programok

A 22 éves gyakorló metafizikus - asztrológusi tapasztalataim nyomán keletkezett felfedezéseim közül, ez a különleges spirituális jelenség a legfontosabb (A Lilith és az egyetemes törvények működésének az asztrológiai megfigyelése és metafizikai értelmezése mellett).

15

47

Rejtett, vagy nyílt ...

2019.02.28. 23:59

Kozma Medárda Kinga Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárdnak és családjának fotó albuma

Kozma Szilárdnak és családjának fotói.

2

15

Kozma Ividő rajzai

2018.07.08. 19:47

Kozma-Joó Violetta Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Kozma Szilárd: A keresztény beavatás asztrológiai alkímiája

A 22 éves gyakorló asztrológusi munkám során - tehát a hétköznapi sorsfigyelő munkásságom gyakorlása közben -, egymást követően és egy- az egyben, visszaigazolódott a Názáreti Jézus tanításainak, kinyilatkoztatásainak, spirituális élet-axiómáinak a valóság-tartalma. Ezt foglaltam össze.

7

25

Lehetséges-e a ...

2016.09.10. 10:25

Kozma Szilárd Utolsó hozzászólás megtekintése

Nincs olvasatlan hozzászólás Nevelés - pedagógia, metafizikai - asztrológiai nézőpontból

A magát felvilágosultnak hirdető liberális világ- és életszemlélettel - És az internettel...- a mai ember boldogtalanabb a nagyszüleinél és elődeinél, de még annál is öröm-nélkülibbé válik, az élettapasztalat nélkül természetesen, hogy a semmibe vezető, kényeztető - egyenlősdiző és személyi-autonómiázó "nem-neveléssel".

2

2

A pszichológia ...

2018.06.27. 15:15

Kozma-Joó Violetta Utolsó hozzászólás megtekintéseIdőzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO