ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 08:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.03.24. 16:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2012.09.27. 12:47 keltezéssel, László Károly írta:

Kedves Szilárd!

Még személyesen nem találkoztunk. Egyszer, amikor Budapesten voltál, majdnem.

Nyomós okkal írok Neked. Asztrológus létemre feleségül vettem egy hölgyet (leányt), akinek Lilithje 5 szögpercre (!) áll a Kos jegyben Vénuszától. Akkor még nem foglalkoztam annyira a Lilith-tel, hogy eltántorított volna szándékomtól. Arra mind a ketten rájöttünk, hogy anyai ágon valamiféle átok lengi körül a családot. Furcsa jelenségek voltak (pl. anyjával nem beszélt, nem ült egy asztalhoz feleségem anyja. Többször megszökött házasságából, nem tud főzni, rengeteg cigaretta és feketekávé a napi szokása. Többször szállították elmegyógyintézetbe, dühöngő rohammal).

Most ő volt egész nyári szünetben a négy gyerekünkkel, mert feleségem elköltözött, válni akar. Anorexiás, promiszkuitásra vágyó, nagyon kifinomult, szép szemű lány volt, amikor elvettem, csúnya bőrpanaszokkal.

Kitűnő íráskészsége van, írt egy regényt, számos mesét, novellát, és mint kiderült, átváltozott azzá a boszorkánnyá, amelyet egyik novellájában még elpusztított, mint egy boldog házasság megrontóját.

Elkezdett csevegni a Neten sok férfival, akiket magába bolondított szép és pornográf szavakkal, képekkel, ígéretekkel. Ebben az időszakban súlyos beteg lettem, volt olyan, hogy három napig aludtam, szinte egyfolytában. Csevegésének idejében történt.

Nem sokkal később kórházba mentem, ahol laparoszkópos epekő műtétem után 29 órán át ütőeresen véreztem, az utolsó pillanatban álltak neki második -- most már életmentő -- műtétemhez. A kórházból "saját kérésemre" néhány nap múlva "emittáltak", szóval hazaküldtek. Feleségem meglátott, és két nap múlva közölte, hogy válni akar. Innen kezdve súlyos fizikai és lelki állapotomban magamra hagyott, még pedig úgy, hogy nem volt jogcímem tovább maradni a nagy lakásban, a gyerekek miatt kaptuk olcsón egy faluban, az iskola-óvoda létszámának feltöltése fejében.

Azóta már a harmadik albérletben lakom, az élelmiszer-árak kúsznak fölfele. Azon gondolkozom, hogy talán Romániában könnyebben meg lehetne élni.

Feleségem, született Miskolcon, 1985 március 18-án 21 :32-kor.
Nem kérek elemzést, csak szakmai érdekességként küldöm el Neked sok tekintetben a Te képleted női megfelelőjét.

Véleményed természetesen érdekel. Ha eljutok Csíkszeredára, vagy Te jársz Budapesten, találkozhatnánk.

A Lilith fontossága beigazolódott, annál is inkább, mert erős tranzitot kapott, amikor kitört rajta a promiszkuitás. 2011 májusában.

Üdvözlettel:

László Gerő




Kedves Gerő!

Hálásan köszönöm a Lilith ártó hatásaira vonatkozó élő példában szolgáltatott felettébb hasznos információs - illusztrációt!
Szívesen segítek, hiszen tudom, min mentem keresztül, hasonló módon jártam én is, azzal a különbséggel, hogy tudván azt, hogy kauzális szinten mi történik igazából, nem hagytam, hogy ezek az Ős-Lilith- jellegű, emberi megtestesülések (Volt- anyósom által irányított feleségem tönkre tegyék a gyermekeket, illetve, hogy tönkre tegyenek engem és ez által a gyermekeket!! Ti., sikerült a három nagyobb lányt közvetlenül a gyámságom - felelősségem - alatt tartani és nem sokára újabb, immáron szintén négy gyermekes, egészséges családot alkotni - építeni.
Arra kérlek viszont, hogy lévén te is asztrológus, akinek nem kell magyarázni a nyilvánosság ártalom-kivédő, ártalom-semlegesítő erejét (Voltaképpen a szent Isteni Igazság szellemi ereje: maga a szent lélek.), arra kérlek, hogy regisztrálj a http://www.asztrologosz.com c. portálunkra és a Kauzális asztrológia rovatban, vagy, ha akarod a Tanulmányok címűbe, ahol a Lilith tanulmányom található töltsd fel ezt a levelet. Ha technikai nehézségeid vannak, akkor meg hatalmazz fel engem, hogy oda fel tegyem. Ez nagyon fontos mivel, egyrészt te is hamarabb megszabadulsz ez által az "átoktól" és sikerül rendbe szedni az életedet és meg menteni a gyermekeidet, az által, hogy egy egészséges édesapával tárgyalhatnak, és lehetnek együtt, amikor arra a törvény lehetőséget ad (Ezt maximálisan ki kell harcolni! Mármint a maximális láthatási időt!!) , másrészt rengeteg családnak (édesanyának, édesapának és a Lilithjeik miatt veszélybe került, vagy veszélybe kerülő gyermekeknek), amennyiben ezeket a feltárásokat nyilvánosan és minél szélesebb körben, lelkiismeretes szellemi-munkásokként elvégezzük.
Az sem mellékes körülmény, hogy van a portálunknak direkt kapcsolata a facebok-oldalainkkal is!
Ami a Romániai jobb gazdasági, vagy akár szellemi helyzetre vonatkozó feltevésedet illeti, az nagyon ferde és ellentétes a valósággal. Nem csak arról van szó, hogy a kormánypolitikai szintű maffia és folyamatos nép- és nemzeti érdekeknek a folyamatos és nyílt árulása miatt, amelyben a min denkori hatalom a mindenkori ellenzékkel szövetkezve fosztja ki és tejelteti a népet, amiért itt nem, hogy szegénység, de egyes vidékeken egyenesen kilátástalanság folyik, hanem arról is, hogy az erdélyi magyarok, egy és egyáltalán nem értik azt, hogy amennyiben egy asztrológus nem jósolgat, akkor meg mi a fenét csinálhat? Ezt a tervedet tehát, hogy ide költőzz huzamosan azonnal vedd ki a képzelet-rendszeredből, mert én is csak az internetnek köszönhetően tudom fenntartani a családomat, ti., hogy Magyarországról és nyugati magyaroktól rendeléseket kapok, mert az itteniek egy sajátos provinciális sznobizmus áldozataként, mind azt képzelik, hogy csak az lehet jó asztrológus, aki Budapesten, vagy nyugatabbra él. DE azért sem szabad neked a gyermekeid mellől elköltőzni, mert amint nőnek, egyre inkább szükségük lesz az édesapjuk igazság- és felelősség-szerető szellemiségével való gyakori találkozásra, az azzal való, beható ismerkedésre. - DE ez a te érdeked is, hiszen, amennyiben nem vállalod értük maximálisan az apai felelősséget, illetve a felelősség és az igazság szellemiségének a feléjük való áramoltatását, még olyan körülmények között is, hogy nem élhetsz velük és mellettük folyamatosan, nao mint nap, asztrológusként sem leszel képes hiteles személynek, szellemi személyiségnek megmaradni és így megélni. Márpedig kedves barátom ha sikerült komoly asztrológussá válnod,,innen, ebből az őrzői státuszból nincs meghátrálási - kifarolási lehetőség, csak a teljes tönkremenés árán, vagyis a sorsvesztés árán.
Első tanácsom tehát, hogy ne hagyd magad legyőzni, sem a sorstól sem a volt feleségedtől és első sorban állj a gyermekeid mellé, tanítsd őket szellemileg és gyakorlatilag is a tárgyi valóság fontosságára, tehát annak A TISZTELETÉRE, amennyiben csak a képességeid és lehetőségeit, valamint az erőd engedi!

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO