ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:05

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.09.13. 15:41 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Evelin,

Neked már készítettem beavatási horoszkópot, tehát ismersz annyira, hogy ne hidd azt, hogy olcsón - könnyen le szeretnélek rázni, vagy, így jutni hozza egy újabb rendeléshez, tehát, hogy semmiképpen nem szélhámoskodom. Sajnos, az édesanyád horoszkópja - Egészen ritka, sajátos esetként! - olyan, hogy erre kérdésedre becsületesen válaszolva, minimum egy fél beavatási horoszkóp karmikus anyagát és életfeladat-feltárást le kellene ide írjam, ugyanis, amint a mellékelt horoszkóp ábrán látható, az ő születési horoszkópjában a karmapontjai és egy, vagy több bolygó által képezett tömörülések, pont azokban a (Föld jegyű) horoszkóp házakban vannak, amelyek a kérdéssel kapcsolatosak, vagyis a pénzkeresés (II.) a munka (VI.) illetve a hivatás (X.) házában. Magyarán: édesanyádnak, az amúgy is rendkívülien összetett sorsprogramjának a legfontosabb 60 - 70 százaléka éppen az ide vonatkozó és ezeknek a sorsmeghatározódásainak a témaköre köré csoportosul és ezekkel áll vagy lineáris, vagy analogikus összefüggésben.

Szégyen, nem szégyen tehát, de ez a kérdés, most, messze - messze meghaladja a fórumon kihasználható válaszadási lehetőséget. Hidd el, hogy tudom a helyzeteteket és nagyon sajnálom tehát. Ami egy ilyen helyzetnek az előfordulási lehetőségét illeti: Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni asztrológusként.


Csatolmányok:
EVELIN ANYA.jpg
EVELIN ANYA.jpg [ 90.44 KiB | Megtekintve 1412 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.09.15. 19:18 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Evelin! Hálásan köszönöm, amiért megértitek ezt a rám nézve most kissé rossz fényt vető, sajátságos helyzetet. Szívből sajnálom, hiszen nem csinálhatom azt sem, hogy pl. kiragadom a 2 csak házban álló elemeket, vagy a 6. házban álló elemeket és az szerint értelmezem, mert ez az egész egy egységes egészet képez, amelynek az elemei, kivétel nélkül mind függnek valahol egymástól. ...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.27. 09:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2018.04.26. 23:09 keltezéssel, Orsolya Szombathelyi írta:
> Kedves Szilárd!
>
> Lenne egy kérdésem, kérésem, meg tudnád mondani, hogy a horoszkópomban hol helyezkedik el a chiron kisbolygó?
>
> Köszönöm előre is!
>
> Jaj és még azt szeretné kérdezni, hogy pünkösdkor mentek a csíksomlyói búcsúba?
>
> Barátsággal:



Kedves Orsolya!

A Kiron, mint asztronómiai bolygó, a tudomásom szerint, nem létezik (Asztronómiailag tehát!), ez egy így feltüntetve, és tehát - amennyiben ez a Kiron egy karma-pont lenne - bolygóként kezelve, egy misztikus nagy szamárság! Mármint bolygóként beszélni valamiről, és annak bizonyos bolygó tulajdonságokat tulajdonítani, ami nem létezik a fizikai - tárgyi valóságban, hanem mondjuk egy megfigyelt sorserő, aminek a megjelenési formáit észlelték az asztrológusok, majd ezek közül is a felkészültebbek, tehát azok, akik behatóbb fizikai - asztronómiai és matematikai felkészültséggel rendelkeznek, kiszámítják annak az asztronómiai alakzatnak a megjelenési idejét (periodósát), amikor ez a jelenség a gyakorlati megfigyelések szerint hatni (előfordulni) szokott! Így számolta ki pl., az utólagos megfigyelések és tapasztalatok szerint abszolt visszaigazoltan: elképesztő pontossággal, Placidusz a Sárkányfaroknak (A Leszálló Holdcsomópontnak) a vándorlási idejét a konstellációkban.

Másrészt olyasmi, hogy pozitív karma-pont sem létezik, mint amilyen a Lilith és a Sárkányfarok, mivel ami karma az csak és csakis negatív lehet. Nem létezik pozitív karma, és a Kiront egy teljesen pozitív jellegű Jupiter szerű "szerencse"-bolygónak tartják a jósolgató asztrológusok, akik még azt sem tudják, hogy nem értelmezett metafizikailag pl. a szerencse sem! Még olyan felgyűlt, tehát elképesztőn nagy összegű ötös találatú lottózóval is találkoztam, aki ennek köszönhetően tönkre tette a családját, majd az egészségét is... Megbízható statisztikák jelentek meg arról, hogy az ilyen szerencsések pl., nem is olyan sok időre az őket ért rendkívüli szerencse után, még rosszabb sorshelyzetbe kavarják magukat, mint amilyenben voltak az előtt, hogy megütötte volna őket a Kiron - féle szerencse, pl. :) Az életünknek tehát nincs olyan rendeltetése, rendeltetési értelme, amiben a szerencsének hely lenne, ez egy olyan fikció és non-szensz, ami ellentmond a gyakorlati valóságnak.

Nem akarlak megbántani, de agyon sajnálom, hogy az általam készített horoszkóp-értelmezésből és az egyetemes törvények logikájából csak ennyit értettél meg, hogy még hinni tudjál ilyen olcsó szerencsét és kivülről jövő boldogságot hozó Kironokban. Ezek szerint a te esetedben, a te számodra potyára dolgoztam. Vagyis, pusztán csak pénzért, mivel te, ilyen reményteljes sorselemeket keresve, és ezekben a jósolgató - asztrológiához tartozó elemekben hinni akarva, nem vehetted, az eredeti értelem és lényeg szerint hasznát a munkámnak, hanem mindössze csak arra volt jó, hogy az adott sorskrízisekből éppen kigyere. (Persze, ez is nagyon hasznos dolog, de ahhoz képest, hogy milyen perspektívából és milyen célkitűzéssel készítem a horoszkópokat, kissé kevés eredmény, amiről viszont én nem tehetek...)

2. Az utóbbi időben nem szoktunk tömeges népi ünnepségekre, mert az alacsony vibrációs állapotban levő NAGY TÖMEGBEN és a lacikonyhák pecsenye illatában nem érezzük jól magunkat.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.27. 12:20 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
2018.04.27. 11:04 keltezéssel, Orsolya Szombathelyi írta:
>
> Kedves Szilárd!
>
> Köszönöm válaszod. Értem, nem melyedtem bele, nem is hiszek benne, csak kíváncsi voltam .
> Nem érzem,h potyara dolgoztál, sokat segített, és annak mentén megyek.
>
> Néha tud szamarsagokat kérdezni az ember. Viszont válaszod nekem elég, és le is zártam ezt a a kiron dolgot.
>
> Köszönöm még egyszer
>
> Barátsággal : Okszána

Kedves Orsolya

Örvendek a válaszodnak és köszönöm, hogy megnyugtattál.

Tehát: A naprendszer 10 égitestből áll a nappal együtt, még akkor is, ha egyes asztronómusok azt állítják, hogy lehetséges, hogy a Plútó tiszta jégből van és ezért nem lehet bolygónak tekinteni. De ez egy, még a tudósok között is máig vitatott materialista álláspont, a tény az, hogy létezik, és nekünk, akik nem a jósolgató asztrológia logikája szerint értelmezzük az asztrológiai jelenséget (Az az által tükrözött, illetve megjelenített spirituális - kauzális valóságot.) ez mellékes körülmény, mert nekünk a bolygók,illetve azok pozíciói, mindössze térkép-elemek, úgy mint a triangulációs pontok a topográfiában és a geográfiában. A bolygók un fizikai, vagy más fajta "hatásairól" tehát mi nem beszélünk, számunkra az nem fontos és még annyira sem lényeges, hanem az, hogy a bolygók által megtestesített teremtői és megváltói őserők a konstellációk szerinti pozíciójukban mit jeleznek. Tehát a konstellációkra, mint ugyancsak spirituális jelentéssel bíró, kozmikus erőterekre vetített pozíciójuk és az egymással alkotott konstellációk szerinti mit jeleznek, ismételten felhívom a figyelmet: spirituális és kauzális szempontból. Tehát nem materiális szempontból!

Az viszont, hogy a bolygók, konstellációk és a virtuális (asztronómiailag viszont ugyancsak pontosan kiszámított) karmapontoknak a kauzális (karmikus) és spirituális jelentése érdekel bennünket, koránt sem azt jelenti, hogy a fizikai valóságot relativizálva, olyan fiktív elemeket vihetünk be a sorképletekbe, amelyeknek a jelentése metafizikailag nem indokolt és nem értelmezett, mint amilyen pl. a Kiron esete is. A Lilith és a Sárkányfarok nevű karmapontoknak a jelenléte és kauzális jelentése, nagyon is indokolt és ezt nem csak az bizonyítja, hogy az általuk megtestesített jelentéseket megtaláljuk az ősi spirituális mitológiákban, hanem az is, hogy - Akárcsak a Plútó esetében is! - azok a jellegzetes karmikus determinációk, amit jelentenek, nagyon is beigazolódott a gyakorlatban (Az emberi sorsok alakulásában) azóta, hogy az (elméleti) asztrológia kezdett számolni velük és a gyakorló asztrológusok ezeket a jelentéseket (karmikus személyi meghatározódásokat) megfigyelhették és vissza igazolhatták.

Tehát 12 konstellációval számolunk (És nem 11-el, vagy 13-al, vagy 15-el, mint a Paksi Tibor által kispekulált "asztrozófia" hívei.), 10 bolygóval (És itt tisztáznunk kell azt, hogy a Hold a Földnek a szerepét és funkcióját jeleníti meg tulajdonképpen ebben az analógia-rendszerben, és azt viszont, már tényleg nem kell bizonygatni, hogy az mennyire "talál".), és két karmaponttal: A Lilithel és a Sárkányfarokkal. (A Sárkányfej semmiképpen nem karmát, vagy más determinációt jelöl, hanem csak egy ideális állapotnak a jellegzetes színezetét, amit akkor érhetünk el, amikor az összes karmaoldást lehetővé tevő életfeladatunkat, ami a sorsképletünkből kiolvasható beteljesítettük. Ennek tehát, a képletértelmezésben tulajdonképpen és igazából nincs semmiféle komoly jelentősége, mivel, hogy mindössze egy nagyon a távoli jövőben elérhető és elérendő személyes lehetőséget - potencialitást jelöl. Azt, amit Jézus Boldogságnak, máskor Királyságnak, és máskor és más értelemben pedig mennyországnak. Ezt tehát ugyan lehet úgy értelmezni, mint boldogságpontot, de nem úgy mint valami meg és ki nem érdemelt és bónuszban előlegezett isteni ajándékot (Mint ahogy a keresztény teológusok értelmezik a Jézus által nekünk az atyánál előre kijárt és elrendezett megváltást), hanem mint közös eredőjét és nagyon távoli eredményét annak, hogy az összes életfeladatunkat beváltottuk, illetve, a karmánkat maradéktalanul feloldottuk és meghaladtuk.

Barátsággal: Szilárd

UI. Ne csodálkozz majd, ha ezt a szöveget majd valamelyik tanulmányomban viszont látod, mert hirtelen jól sikerült és tehát nem csak általad és neked használható, asztrológiai helyzet - és értelem megvilágító funkciója is lehet. _ Ezt most látom, hogy leírtam..:)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO