ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.25. 18:36

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Kozma Szilárd: Egy kis pontosítás
HozzászólásElküldve: 2015.11.04. 08:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Érdekes elmélkedések...Jézussal -a vallás alapítóval- ... még hagyján, de azok a horoszkópos, asztrólógus dolgok -miután sikeresen visszajöttek divatba 89-útán ,részemről komikusnak találom ennélfogva nem is óhajtok felkészítők-előadássorozatok hallgatója lenni. Na persze mind ettől eltérően ,tisztelem Kozma Szilárdot, aki vállalta a "rendes feltámadást" a formás családja ,azaz gyermekei révén. Tartsa meg a Teremtő valamennyiüket erőben-egészségben mindannyiuk -mindannyiunk- nem kis örömére!
Tetszik · Válasz · november 2., 19:56

Kozma Szilárd
Kedves Ernest! Az asztrológiának csak a hajdani Varsói szerződés államain belül, tehát a kizárólagosan materialista koncepciókat megtűrő pártok irányítása alatt sínylődő, szellem-ellenes, ateista - kommunista blokkon belül kellett "sikeresen vissza jönni. A Szovietúnió határain kívül az szervesen tovább élt és fejlődött szervesen és zavartalanul. Sőt, ez olyannyira normálisan történt, hogy még vadhajtásai is lettek és ezek közül a legvadabb a legnépszerűbb: a jóslás, vagyis az újságokat elöntő napi és heti horoszkópozás irdatlan szemét-világa.

Tetszik · Válasz · november 2., 20:15 · Szerkesztve

Bogdán Emese
Miért ellenzi a katolikus vallás az asztrológiát.? Vajon a Jóisten nem azért teremtette a csillagokat hogy felnézzünk rájuk? Én semmi ellentétest nem találok az asztrológiában a vallás kárára.
Tetszik · Válasz · november 2., 22:13

Kozma Szilárd
Emese, "a katolikus vallás" általánosan nem ellenzi az asztrológiát csak itt a székelyföldi papok annyira dogmatikusak (Katolikusabbak a pápánál), hogy egyesek még hivatásuknak is érzik, a maguk vidéki színvonalán "üldözni" :) azt. Hanem mindenféle jóslást ellenez a keresztény egyház általában, és ebben nagy igaza van, a jóslást én is, nem csak csalásnak, de szabad-akarat bénító gazemberségnek látom. Csak az erdélyi és még inkább a székely papok, akik mindig katolikusabbak a pápánál ellenzik, mert nem tudják képzelni azt, hogy mit csinálhat :) az, az asztrológus, amelyik nem jósolgat? Menj ki Rákosra és nézd meg, hogy a templom tornyának az oldalfalain ott vannak a konstellációk szimbólumai. Valamikor, nagyon régen tehát, ez a kettő majdhogynem egy volt. Egészen pontosan: az asztrológia is és a teológia is, a metafizikának egy -egy más fajta megjelenése, a tömeges információ-áramoltatás szerint könnyebben értelmezhető (mitológikus) értelmezési, megjelenítési formája. Ráadásul Jézus nem is vallást tanított, hanem egy általa "meglátott", az addigiaktól merőben eltérő, spirituális beavatási rendszert, aminek az alapjainál az asztrológia alap-axiómái és motívumai állnak. (Lásd: A 12 konstelláció archetípusainak megfelelő tanítványt választott. És ahogy János leírja "A négy oldalú égi várost, aminek 12 tornya van és a tornyoknak három oldala, az tökéletesen meg felel annak, ahogyan ábrázolták az ókorban, de még Kepler idején is, a személyi sorsképleteket. Nem két körben, hanem két négyzetben. Hogy az evangélisták szimbólumainak az asztrológiai szilárd jegyek szimbólumával való tökéletes megfeleléséről ne is beszéljek,,,)
22 éves gyakorlatom során egy az egyben bizonyosodtak be Jézusnak az összes kinyilatkoztatásai. Egészen biztos tehát, hogy ismerte a Karmát és azt amit a kauzális asztrológiában Lilit-inverziónak nevezünk.
Az ostoba ellenzők arra hivatkoznak, hogy valamelyik kanonizált evangéliumi intelmében, Jézus azt mondta, hogy: "Ne higgyetek a csillagjósoknak." - És mondom, hogy ezzel az intelmével, nem tudok csak és csakis egyet érteni. De különbség van a csillagjós és az asztrológiai rendszer legmélyebb és legpontosabb személy-ismereti lehetőségeket rejtő, kauzális rendszere között.
Mellékesen, állítólag, a Vatikánban a bíborosok irodai ajtaja felett fel van tüntetve a születési napjegyük asztrológiai szimbóluma is. Jó mulatság elképzelni, hogy megkérdezzük a Csikszentröcsögői káplántól, hogy miért is nem követi az elöljárói példáját? És ez semmi. De ugyanakkor olyan papról is van tudomásom, aki a Csíki lapokban először mindig a horoszkópját olvassa el, amit úgy-e tudjuk, hogy valamelyik újságíró költi a hasra ütés jól ismert és nemzetközileg szabadalmazott újságírási módszerével. :)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO