ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.17. 05:39

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2012.06.07. 12:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Figyelem!

Fontos tudnivaló a horoszkópkészíttetés – horoszkóprendelés felől érdeklődőknek.

Azok számára, akik komolyan fontolják a horoszkóprendelést, a horoszkóprendelési tájékoztatóban szereplő születési adatok lényegi részének (születési dátum, óra és perc, plusz a születési helység koordinátái és a szülők születési dátuma.) a kozmaszilard@gmail.com, vagy a kozmabszilard@gmail.com címeim valamelyikére való elküldése után, megadott jeligére válaszolok a honlapomnak ezen a helyén, egyetlen egy fontos – És ismét figyelem: nem jóslás jellegű! – lényeges sorskérdésére. (Nem jósolok, tehát, hanem feltárom az illető probléma karmikus – spirituális okát és a megfelelő feloldási lehetőséget.)
Amennyiben a születési adatok nem ismertek és a sorsképlet beállításával is kell dolgoznom, ennek az ajánlatnak természetesen nem tudok eleget tenni, hiszen a képletbeállításnak is ára van és az csak a konkrét horoszkóprendelés esetében nem számolódik fel külön.

Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.02.09. 08:00 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd, karma-asztrológus:

Példa Horoszkópértelmezési munkamenetre


2013. február 1. 20:31 Kozma Szilárd írta, <kozmaszilard@gmail.com>:

KedvesÁgoston!

Arra kérem, hogy minden egyes hangfelvétel megérkezését legyen szíves vissza igazolni, külön - külön.

Köszönettel: Szilárd


2013. február 4. 17:12 Kozma Szilárd írta, <kozmaszilard@gmail.com>:
2013.02.01. 23:11 keltezéssel, Ágoston Kemény írta:

Kedves Szilárd!
Ezt a felvételt megkaptam.
Üdvözlettel,
Kemény Ágoston

Kedves Szilárd!
Köszönöm megkaptam ezt a felvételt is. Egy kérdésem lenne, hogy megkaptam az 1-es, ma megkaptam a 3-as felvételt, de a 2-est sehol sem találom. Kétszer jött le az 1-es felvétel, de a második nincs a levelezésben.
Létezik, hogy ez nem jött át?
Köszönettel,
Kemény Ágoston


2013.02.05. 0:28 keltezéssel,Ágoston Kemény írta:
Kedves Szilárd!
Meghallgattam a 3-as felvételét.
A családalapítással való negatív elképzelések teljesen helytállóak, igen az elkötelezettségtől való félelmek jelen vannak. Jellemzően ha valaki a kapcsolat elején már elkezdi tervezni komolyan az életet, nagyon rövid időn belül, akkor hátrálok, bár bevallom azt is, hogy még nem érzem magam érettnek erre belülről. Érdekes, hogy jó pár gátlás elkezdett feloldódni bennem az elmúlt időszakban, aminek hatására konkrétabban kezdem figyelni, hogy kivel lehetne komolyabban tervezni, ezelőtt ez nem volt jelen.
Mindenképpen hallgatok Önre, igazából a család valamilyen szinten bennem van, tervbe veszem.
Kérdésére válaszolva sportolok elég gyakran, és most tervezem komolyabban folytatni.
Amint bekövetkezik, ez a pálfordulás megírom Önnek a levelet mindenképpen, ezt itt meg is ígérem, de megnyugtatom, hogy nem fogom szidni, ha máshogy alakulna, mert az elemzése eddig nagyon korrekt és találó, rengeteg olyan dologra mutatott rá, ami bennem zajlik itt a 3-as felvételben.
Üdvözlettel,
Kemény Ágoston


2013.02.05. 3:39 keltezéssel,Ágoston Kemény írta:
Kedves Szilárd!
Köszönöm, meghallgattam a 2. felvételt. Meg próbálom, leírni Önnek őszintén,ami bennem van.
Az első felvétel elegendő átfogó ismeretet tartalmazott, nagyjából átláttam. A spirituális dolgokhoz kiskorom óta erősen vonzódom.
A 2 felvételben kitért a kapcsolatokra és bevallom a felvétel végére erőteljesen tisztázódott egy-két dolog, mostmár kicsit máshogy látom a 3. felvételt is, mivel azt hamarabb kaptam meg
Jól látja, hogy a nők erőteljesen vonzódnak, és elég "erőszakosak" is tudnak néha lenni felém. Nem vagyok egy udvariatlan típus, és ebből adódóan nagyon sok problémám is volt velük kapcsolatban. Periódikusan ismétlődik, az éltemben kb 5-szor fordulhatott elő, amikor egy lányt csak barátként tekintek ő pedig többet akar, és ez őszintén szólva hisztérikussá válik a másik részéről.
Volt kapcsolatom régebben is, 4 komolyabb és több ismerkedés volt.

Említette, hogy szélsőséges tudok lenni, régebben nagyon kishitű voltam, szélsőséges, mégis találó példát hozott erre, majdnem annyira, hogy egyedül sem mertem az utcán végigmenni komfortosan. Az addigi kapcsolatokban mindig alárendelt szerepet vállaltam, mindig a másik kénye-kedve szerint, és még akkor is benne voltam, ha már láttam, hogy a kapcsolatnak vége, itt teljesen elnyomtam önmagam.
Az elmúlt időszakban viszont jobban elkezdtem bízni önmagamban, fogalmazzunk így, és most az úgynevezett Casanova- periódus van, nem azt mondom, hogy nem keresem az elkötelezettséget, viszont ha valamelyik partner erőlteti akkor meghátrálok, mert nem érzem magam készen rá, meg igazából olyan személyt akarok találni, aki mellett kiteljesedek, fejlődhetek és ha ezt nem érzem akkor nem. Hozzáteszem, hogy bármilyen kapcsolat megszakításnál, hatalmas bűntudat keletkezik bennem, és igen nehezen hozom meg ezt a döntést, annak ellenére ha látom, hogy vége, vagy nem fog menni.
Ami mostanában változott az valamilyen belső dolog. Erre az időszakra az életemben jellemző, és ez most lehet nagyképűen hangzik, de nagyon sokan meg szeretnének ismerni, kapcsolatot létesíteni.
Igazából, ami belülről hajt, az nem egy külső örömszerzési forrás találása, nem feltétlenül a szexualitás felelőtlen élvezése, hanem inkább egy belső dolog önmagam felé, talán így tudnám megfogalmazni.
Fő motívummá vált egy olyan társ találása aki mellet kölcsönösen fejlődhetünk. Mostmár azért előtérbe kerültek olyan dolgok is bennem, amik fontosak lehetnek akár egy együtt élésnél. Ahogy mondta, hogy csak egyre figyelni igazán.

Szeretnék családot mindenképpen, viszont belül van egy olyan érzésem még, hogy nem vagyok rá készen, nem vagyok elég érett rá, mert önmagamat is szeretném megismerni, itt azért Ön is rámutatott.
Még mindig vannak úgynevezett komplexusaim ( pl.: önbizalom hiánya), amiket említett is a felvételen, úgynevezett "hamis" önismeret. Mindezek miatt is úgy érzem, hogy nem vagyok még rá készen. Van bennem egy félelem az elkötelezettséggel szemben, viszont bennem van az is , hogy még nem ismerem önmagam annyira, ahogy egyik ismerősöm mondta, hogy még ehhez fiatal vagyok. Egész életemre jellemző volt, és még valamilyen formában még most is ez a kishitűség, egy belső blokk, ami sok mindenre kihat az életemben, és sokszor úgy érzem, hogy öntudatlanul is de magamat mások alá rendelem, kiszolgáltatva nekik, úgymond nem állok ki magam mellett.

A karmikus feladatokban teljesen egyezőséget látok, amiket megfigyeltem önmagamból, meg eddigi életeimből is hasonló következtetésre jutottam. Ezekkel kapcsolatban rengeteg "feladatot" kapok, így visszanézve, viszont a torz önkép miatt ez igen nehézkes.
Mindenképpen őszinte szeretnék lenni. Bevallom már nagyon jó munkát végzett az eddig felvételek alapján is. Bármilyen kérdésére válaszolok, remélem ezzel a pár sorral sikerül közelebbi képet mutatnom, ha esetleg nem akkor szívesen kibővítem.
Tisztelettel,
Kemény Ágoston

2013. február 5. 10:43 Kozma Szilárd írta, <kozmaszilard@gmail.com>:

KedvesÁgoston!

Köszönöm a tisztázó, megnyugtató válaszokat. Ezzel most már nyugodtan mehetek előre. Hogyha még szükségem lesz valamilyen konfirmációra szólok a felvételek közben. Mindenképpen, arra kérem, hogy meghallgatásuk után, három - négy mondat erejéig reagáljon rájuk.
Lenne egy kérésem - kérdésem: bele egyezne-e abban, hogy a neve és más személyi ismertető jelek (esetleges életútjára utaló kifejezések) megváltoztatásával, ezeket az értelmes leveleket közre tegyem a "köszönő levelek, vissza jelzések" rovatomban, azon sorstársaink bátorítására és biztatására, akik bátortalanok, illetve, akik még csak nincs is ahogy elképzeljék, hogy milyen fontos és komoly dolgok tárulhatnak fel a horoszkópjukból és milyen fontos sors- és életkérdésekben kaphatnak megbízható tanácsadást, eligazítást?

Barátsággal: Szilárd


Kedves Szilárd!
Igen bele egyezem, abba, hogy a levelezésünket rovatában közre tegye. Remélem, másoknak és Önnek is segíteni fog.
Tisztelettel,
Kemény ÁgostonKedves Szilárd!
A 4-es felvétel bevallom az árnyékénnel kicsit meglepetés volt számomra, de tényleg olyan mintha lenne egy másik megbújó személy is bennem, aki visszahúz, kételkedik. Tényleg haladok az úton, de sokszor tényleg olyan, mintha valami úgymond szétbontaná.
Nagy problémám az őszinteség, és ezzel párhuzamosan a kegyes hazugságokban élés.
Bevallom józanító felvétel volt. Igyekszem ezekre a dolgokra figyelni.
Köszönettel ,
Kemény Ágoston


Kedves Szilárd!
Őszintén bevallom, hogy az 5. felvétel számomra nagy pofon volt, de mindez jó értelemben, mondhatni kijózanító, és ezúton is köszönöm az őszinteségét. Még a két mai felvételt fel kell dolgoznom.
Kommunikációs problémákra tért ki, ami teljes mértékben igaz, igazából az őszinteség, nyíltság és határozottság hiányából fakad.
Azt is nagyon jól kiolvasta, hogy nem vagyok sok esetben tárgyilagos, főleg ha az érzelmeim felkorbácsolódnak, és ez sok ideig magamban tartom, nehezen tudom kiadni.
A provokáció hasznos tanács, nem is gondolkodtam még ezen soha sem, inkább magamat őröltem fel, de ezt innentől alkalmazni is fogom.
Kitért a munkára, ami nagyon érdekes volt, hogy tanári pozícióba készültem anno középiskolában, meg egyetem alatt is erőteljesen bennem volt, sőt lehetőségeim is lettek volna rá, de nem bíztam annyira magamban, hogy azon a pályán próbálkozzak. Jelenleg is tanulok egyetemen, másoddiplomás képzésen de ezúttal egészen más területen, mégis, igazából azon gondolkodom, hogy tanítani fogok. A tanítás valamilyen szinten mindig is bennem volt és már oktattam is, de az elképzeléseim más területre vezettek. Meg fogadom hát tanácsát és mindent elkövetek, hogy vissza térhessek.
Családban vannak gyerekek, ezen dolgozva többet fogok velük találkozni.
Humorérzékemmel kapcsolatban sajnos jól látott nagyjából, általában elég merev tudok lenni. Bár néha éppen az ellenkezője történik, és szélsőséges módon, néha átcsapódom az ellenkező oldalra időnként, amikor egy időre semmit nem tudok komolyan venni. Érdekes…
A tárgyak, személyek minősítésével, erkölcsi megítélésével, valamint a felesleges dolgoktól való megszabadulással is, már rég foglalkozom gondolatban, valamilyen szinten már elkezdtem ezt a szelektálást az elmúlt időben.
Megemlítette, hogy szóljak Önnek, hogy az egyetemes törvényeket majd küldje le, ha esetleg addig nem érkezne meg.
Bevallom, hogy megvárom az utolsó felvétel(eke)t, hogy egységes képet kapjak és utána tenném fel kérdéseimet, mert nagyon tömény, és nagyon őszinte a munkája, szeretném feldolgozni, átrágni magam, a kapott anyagokon.
Köszönettel,
Kemény Ágoston


2013.02.09. 1:31 keltezéssel, Kemény Ágoston írta:


Kedves Szilárd!
Egyetlen egy plusz kérdésem lett volna, ami a spiritualitással van kapcsolatban, mivel ez nagyon érdekel kis korom óta, hogy merre induljak, de az ön szintetikus elemzése során arra is nagyjából választ kaptam erre a kérdésre is, sőt több olyan kérdésre is választ kaptam, amire nem számítottam. Őszintén bevallom hogy, amit Öntől kaptam az sokkal-sokkal több.
Nagyon szépen köszönöm az alapos munkáját és az őszinte, kendőzetlen beszélgetést. Abban mostmár teljes mértékben egyetérek Önnel, hogy életem egyik igen fontos döntése volt, hogy megrendeltem a horoszkópot. Rengeteg dolgot megvilágított előttem a munkájával, amit eddig nem értettem és máshogy kezdem látni a dolgokat. Már tudom. hogy sok munkám lesz önmagammal kapcsolatban, viszont sok mindenben megerősített és nagy erőt adott hozzá.

Baráti üdvözlettel:
Kemény Ágoston


Kedves Ágoston!

Köszönöm a hivatástudattal végzett szellemi munkát elismerő sorait. Higgye el, ez ugyanakkora - sőt: bizonyos szempontból még értékesebb! - fizetség az asztrológus számára, mint az anyagi honorárium. Örvendek, hogyha segíthettem, és ezzel az egészséges és beteljesült élet felé az utat valakinek újból kinyithattam. Mindketten tudjuk azonban, hogy ez még csak az út-akadályok és torlaszok elhárításának az érdekében tett közös erőfeszítés volt (önnel együtt!), de az útra önnek egyedül kell rá lépnie és azon örömmel és éberséggel - tehát egyre inkább derűs boldogsággal! - végig mennie.

Kívánok önnek ehhez erőt, egészséget és folyamatos beteljesedési sikereket: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.10.22. 15:15 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2015.10.21. 12:01 keltezéssel, Pálos Ernő írta:
>> Kedves Kozma Úr !
>>
>> Ezúton szeretném megköszönni az elmúlt másfél hetes munkáját, miszerint a beavatási horoszkópértelmezésemet megcsinálta.
>>
>> Az elmúlt másfél hét felért nekem egy nagyon intenzív önismereti tréninggel, de azt is tudom, hogy ez sokkal több annál, és ez még csak a kezdet számomra.
>>
>> Nagyon hasznos visszajelzéseket és iránymutatásokat adott azzal kapcsolatban, hogyan tudom az életemet megfelelő irányba terelni, a szakmai és magánéleti kiteljesedést és boldogságot jelentő úton.
>>
>> Az Ön visszajelzései és hangfelvételei nagyon értékes alapot adnak a jövőben a spirituális fejlődésemhez.
>>
>> Azt gondolom, hogy ez a horoszkóp készítés az egyik, vagy talán a legjobb befektetés volt az eddigi életemben.
>>
>> Biztos vagyok benne, hogy hallunk még egymásról a jövőben.
>> Szakmai munkásságát a Youtube-on és a Facebook-on a továbbiakban is követni fogom, és nyugodt szívvel fogom ajánlani Önt a jövőben barátaimnak és ismerőseimnek is.
>>
>> További jó egészséget kívánok !
>>
>> Köszönettel és baráti üdvözlettel: Feri

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.11.01. 16:20 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A teremtés és a megváltás spirituális törvényei összhatásaképpen, lassú, de végleges gyógyuláshoz és tényleges boldogsághoz vezető asztrológiai és tarot karma-feltárást, sorselemzéseket végzek. Ez nem csalás és nem ámítás, mert a logika, ami alapján vállalni tudom, ellenőrizhető: http://www.kozmaszilard.hu ,
http://www.asztrologosz.hu ,
https://www.youtube.com/watch?v=WsRRScw ... e=youtu.be ,
http://www.kozmaszilard.com ,
http://www.aldottelet.com ,
https://www.youtube.com/watch?v=5ykAP6X ... e=youtu.be

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.01.12. 14:30 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2016.01.11. 18:57 keltezéssel, szilagyi.blanka írta:

Kedves Szilárd!

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Vissza vezettél az utamra Istenhez.
Gyerekként mindig is hittem a mindenségben, és abban, hogy minden jó ebben az egészben. Közben berezeltem....

Te ezt a kincset most visszaadtad.
El sem tudod képzelni, mit adtál nekem vissza!
Te nem jövőképet vagy egyebet adtál nekem, hanem a lét értelmét.
A jóság létét, csak harcolnom is kell érte, ezt tanultam meg!

Igen. Szerettem volna kérdezni, hogyan is tanulhatnék én asztrológiát.
Egyszerűen amit Te csinálsz én ahhoz foghatóval még nem találkoztam!
Ezt még értem is! Egyszerűen minden passzol!

Amikor arra gondolok, hogy a jövőben segítsek embertársainknak, egyszerűen nem tudtam mire gondolni, hogy mit csinálhatnék én, ami tényleg segít, miután megismerkedtem azzal, amit Te csinálsz. Eddig féltem az asztrológiától, mert boszorkányságnak tartottam.
De Te ezt józan paraszti ésszel adod át.
És ahogy mondod, az ember nem megtanul valamit, hanem visszaszerez.

Tehát, ha úgy gondolod, hogy megfelelő emberke vagyok és az itt élő tanítványod sem bánja, akkor igen, szeretnék kapcsolatba lépni vele, itt Párizsban.

Akkor rá is keresek a portálodon.

Az meg nekem megtiszteltetés, ha értesíthetlek életem pozitív változásairòl!
Remélem hamarosan Anyuka leszek!

Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent.

Minden jót Neked és kedves Családodnak!
Blanka

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.01.17. 10:52 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2017.01.08. 23:14 keltezéssel, Izsák László írta:

Tisztelt Kozma Szilárd Úr!

Nagy tisztelője vagyok, írásai és előadásai mély tanításokkal szolgálnak számomra.

Amatőr szinten foglalkozom asztrológiával néhány éve. Ez által megbizonyosodtam a környezetemben élők elemzése során, hogy az Ön Lilith-tel kapcsolatos elemzései illetve értelmezései egészen egyedülállóak és tökéletesen pontosak. Úgy gondolom, hogy rendkívül nagy szolgálatot tett ezzel a "lehozással" a világnak.

A családhoz való hozzáállása és eszmerendszere is rendkívül tanulságos számomra.

Az Ön YouTube videoit már évekkel ezelőtt megtaláltam, de akkoriban még nem tudtam befogadni az információkat, amiket közöl. Mára már sejtem miért. Egyrészt a felkészületlenségem miatt. Másrészt a saját látásmódomat és a stílusomat láttam viszont Önben egyfajta tükörképként. Ezt akkor nem tudatosítottam, ezért zavaróan hatott rám. Azóta jobban megismertem magam - sokat köszönhetek ez ügyben az autodidakta asztrológiai kutatásaimnak és az Önéhez hasonló metodikán alapuló karakterológiai ismeretszerzésnek.Rendkívül nagyra tartom Önt, amiért felvállalja az egész élettörténetét, a nevelési elveit, a saját horoszkópját a nyilvánosság előtt és amiért jóra használja a képességeit.Nem érzem Önt idegennek és megbízom Önben, mert tudom, hogy mekkora vállalás így viselkedni, és milyen lelki munka az, ha valaki a személyisége és sorsa egyetlen elemét sem rejtegeti senki előtt.A metodikai azonosságot abban látom, hogy én is az őszinteség erejében hiszek. Ameddig nem leltem rá az Ön közlésmódjára, úgy gondoltam, hogy a saját életeseményeim által megértetni másokkal bizonyos törvényszerűségeket, az a mágia híveinek szemében amatőr viselkedés vagy egyfajta naivitás. Mára úgy vélem, hogy az a fajta mágia, amit főleg Skorpió karmájú emberek által megismertem, leginkább az isteni Élet-törvényekkel ellentétes volt és azokkal dacoló magatartásforma. Baktay Ervin szerint méreg és gyógyszer egyben a Bikának legalábbis. Elfogadom, hogy van aki csak úgy tanul, hogy egy életen belül többször "el kell pusztulnia" hozzá. Személy szerint a Bika anyagba zártságából és a 8-as házas Skorpió Lilith kényszerítő erejéből olyan úton tudtam kitörni, hogy egy Skorpió elpusztított anyagilag és emberileg, azóta azonban önállóbb, boldogabb és nyitottabb a létezésem, tisztább a látásom. Tehát igazat kell adnom Baktay Ervinnek, de ahhoz nagyon magasról kell rátekintenem saját sorsomra.

Szeretném megkérdezni milyen feltételekkel lehet Öntől elemzést kérni, milyen adatok szükségesek a születési adatokon kívül pl. életesemények segíthetnek-e elemző munkájában? Továbbá kérdésem, hogy milyen tiszteletdíjjal kalkuláljak karmahoroszkóp készítése esetén.

Előre is köszönöm válaszát!

Tisztelettel,

Izsák László

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.10.30. 13:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Persze, hogy ennek a kedves rendelőnek nem működött sem a természetes úton történő megtermékenyülés, sem a mesterséges megtermékenyítés (Tehát az un. Lombik bébi - beültetéses):

Miután másodszor is meghallgattam a 3. Hanganyagot is. Meg kell mondjam, hogy egy kicsit elszomorodtam. Másodsorban viszont nagyon örültem, hogy végre valaki nevén nevezi a dolgot. Én ugyanis már úgy vagy két év óta, magamat figyelve "remetéskedem" és gondolkodom hogy mi az oka bizonyos dolgoknak.
Kb úgy vagy két éve elmentünk egy kerti partira. Ahogy megérkeztünk, megállt előttem egy részeg férfi, szörnyülködve rám mutatott, és azt mondta hogy én biztos nagyon domináns vagyok és tanárnő.
Nagyon nem tudtam a helyzetet kezelni, de ledöbbentem. Ugyanis aztán később egy másik férfi is megjegyezte. Aztán szegény szomszédom meg úgy gondolja, hogy én őt nem bírom, holott semmi bajom nincs nekem vele, de valamiért mégis kerülöm.
Nos, én azóta a kerti parti óta kezdtem lassan ráérezni, hogy valahol kiszúr a szög a zsákból.
A gőgre meg kevélységre csak most, döbbentem rá, most éreztem meg azt halvány negatív érzést amivel eddig én a férfiakhoz viszonyultam. Úgy tudat alatt mintha még ki is húznám magam, ahogy vissza gondolok. Egyszer tiniként kb. 13-éves lehettem, és azon gondolkodtam, hogy mi szeretnék lenni, elgondoltam, hú milyen jó lenne ezredesnek lenni nőként s ott a férfiaknak parancsolgatni. Aztán valahogy megtudtam, hogy oda egy bizonyos testmagasság szükséges, ami nekem nem volt. Elmeséltem tehát édesapámnak, hogy nem lehetek ezredes, mert túl kicsi vagyok. Erre ő azt felelte, "nem baj fiam, akkor leszel alezredes". Ezt csak azért meséltem el, mert már akkor éreztem azt a gőgös érzést.
Ha megnézem az édesanyám által alkalmazott férfi( apa) ellenes magatartásokat, ami nekem már nagyon hamar feltűnt, és amilyen én soha nem akartam lenni, és most tessék pont olyan vagyok. Az enyém tényleg sokkal rejtettebb,és egy kicsit másabb. Ami hasonló és erre csak tegnap éjjel jöttem, hogy én a férfiaktól elvárom, hogy mindig minden helyzetbe úgy működjenek, ahogy azt én elvárom. Ezt így leírni nagyon brutális, és amikor rájöttem, hogy ez alól még szegény férjem se kivétel, könnyek szöktek a szemembe. Mekkora szörnyetegség.
Tehát ha fáradt, akkor is dolgozzon, vagy akkor is legyen ideje és figyeljen rám ha gondjai vannak, beteg persze nem lehet mert az egyenesen idegesít ( ez édesanyám hagyatéka).
Ja és ha nincs kézügyességük, jó tájékozódási képességük, vagy úgy enyhén szólva ha nem értenek mindenhez akkor egyenesen lenézem őket.
Régebb úgy gondoltam, hogy a férfiak nagyon manipulálhatóak, csak tudni kell hogyan. És minden férfit meg kell nevelni.
A férfias megnyilvánulásoktól (ha valaki felemeli a hangját,vagy erélyesebb a kelleténél ), amiket úgy-e agresszívnek élek meg, félek. Egyenesen menekülők. Erre az érzésre is csak most döbbentem rá. Ez eddig nem volt tudatos.
Amúgy tényleg, ahogy ön is mondja mintha valamit be akarnék nekik bizonyítani valamit.
A kapcsolatot férfiakkal meg általában kerülőm. És férfiak nekem ne dirigáljanak, vagy ne mondják meg hogy én mit csináljak mert rögtön jön egy aggressziv kommentár rá.

De ezt hogy tudom én levetkőzi? Ezek olyan magatartás formák amiket én teljesen öntudatlanul csinálok?
Jó, és ha rajta is kapom magam, mi kerüljön a helyére?
Phhhh."

De van megoldás: ezt a karmikus eredetű, erősen férfias önkéntele mentalitást - annak minden árnyalatát és hajszálerét - az asztrológiai tudatosítás segítségével feloldani és női típusú befogadói - elfogadói mentalitássá átalakítani. És nem csak azért mert így egyelőre nem lehet megtermékenyülni, hanem mert egyéb betegségek is származtak ebből a fordított magatartási formából.

Ahogy a motivációs trénerek és más misztikus - csodabogár előadók is mondanák: A jó hír az, hogy akarattal és elszántsággal ((ez esetben tehát fordított, vagyis befelé fordított akarattal) a szubjektív magtartási formáinkon és a meggyőződéseinken lehet változtatni...

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.10.31. 10:00 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ugyanaz:

"A fèrjemet nehezebben fogadtàk be szèkelyek, söt mivel nekem a lànykori nevem Tankó, valaki viccesen meg is jegyezte,hogy nem lehet csak ùgy beàllni a Tankó klànba.

Èrdekes mòdon soha nem akartamegy szèkely fèrfi felesège lenni. - Na tessèk, megint itt van a férfiakkal szembeni rejtett előfeltétel szabás, a férfi ellenes kifogás, az öntudatlan, férfiakat irányítani akarás...

Milyen èrdekes hogy mindig irigy voltam a nöies nökre. Sose èrtettem,hogy ök ezt hogy csinàljàk. S amit megfigyeltem, hogy minden anyànak a szemèbe van valami, ami hiànyzik a gyerektelen nök szemèböl. Nem tudom èn azt megfogalmazni, de valami puha, valami meleg, valami làgy.....Nagyon èrdekes.

Baràti tisztelettel XY

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.11.26. 22:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Szilárd,


Remélem jó egészségben találja Önt és családját ez a levét.

Dobai András vagyok, tavaly készített nekem egy Szintetikus beavatási horoszkópot. Az utolsó felvételen kérte, hogy amennyiben elégedett vagyok, írjak pár sort az Asztorologoszra, mások bátorítása végett. Kérem töltse fel ezt az üzenetet a weboldalára, hátha egy-két embernek segít a döntés hozatalban.


Az elégedettségem már akkor megvolt és mai napig nem tudok elég hálás lenni, magamnak a döntésemért, hogy megkerestem Önt és Önnek a munkájáért és szakértelméért és azért az alaposságért, ami a tapasztalt évek mögött van. Mai napig újra hallgatom a felvételeket, olvasom az írásait és követem nyomon Youtube-n.


Amiért ennyit halogattam ezt a levelet az valószínű a gyakorlati tapasztalatból fakadó hitelesség; szeretném becsületesen, minden fajta hamis érzelemnyilvánítás és ál-hála nélkül elmondani azt, ami azóta történt velem amióta meghallgattam a felvételeit, tanácsait.


Első lépésként az önelemzést, a kapott hang és írott anyagok értelmezését valamint a hétköznapi megnyilvánulások felismerése a sárkányfarok és Lilith által megjelölt problémákat figyeltem meg magamon. A munka az ön-fegyelmezésben, persze megannyi kudarccal az elején és annak fenntartása mai napig kemény munka. Ám a legszembetűnőbb és legkézzelfoghatóbb, ami miatt úgy éreztem, hogy most már ideje megköszönni ilyen formában is Szilárdnak ezt a sok dolgot, az a barátnőm, ma már menyasszonyom bejövetele az életembe.


Az ismeretlenek számára írom, hogy miféle is vagyok és miért is olyan nagydolog ez számomra. 29 éves, tűz karmás férfi vagyok. Oroszlán Lilith, szűz sárkányfarok, jó pár bolygó a hetes házban (párkapcsolati problémák). Kamaszkorom évei óta foglalkoztatnak pszichológiai, vallási és filozófiai témák, annak érdekében, hogy helyre tegyem magam és boldog életet éljek.

6. éve Angliában élek. Munkatársam, közeli jó barátom hívta fel a figyelmem Szilárd munkásságára. Azt már korábban tudtam, hogy a horoszkópelemzés sok mindenre felhívja a figyelmet, de nem gondoltam volna, hogy ilyen személyre szóló is lehet.


Szilárd elkészítette a teljes Beavatási horoszkópomat és elkezdtem többet foglalkozni ezzel az egésszel, ma már csak nevetek, milyen butaságokat kérdeztem tőle. Így első és legfontosabb tanácsom annak, aki neki kezd ennek az egésznek az önelemzés mellett, hogy kicsit foglalkozzon az általános horoszkópfejtéssel, hallgasson Szilárd előadásaiból sokat, mert rá kell állni az embernek erre az isteni szintű gondolkozásra, így merőben más kérdéseket fog feltenni. Mai fejemmel már sokkal-sokkal több gyakorlati megoldásokat kérdeznék a felvételekre való reagálás során. Még ha nem is kíván az illető horoszkópot készíttetni, akkor is érdemes Szilárd előadásait követni, mert egy pl. Hamvas Béla hallgatása közben más szavak ütik meg az ember fülét, felveszi azt a gondolatmenetet, el fogja tudni választani egymástól a különböző hamis mágiázásokat, megérti Szepes Mária vagy Müller Péter kissé ábrándosabb, árnyaltabb spirituális kalandjait és mások esetleges tévelygéseit. Letisztul, hogy mi beavatás és mi nem az.


Elkezdtem a gyakorlati megvalósítását a Szilárd által leírtaknak és jelenleg egy, egy-másfél év után ott járok, hogy 2000km-re az otthonomtól, egy közepes nagyságú angol városkában teljesen váratlanul a semmiből feltűnik egy addig ismeretlen hölgy, aki tanulta a nagyobb spirituális gondolatokat, olvas Hamvas Bélát és gyakorlati szinten jógázik, meditál. Ezt persze megelőzte a belátás, hogy nem kívánhatom, vonzhatom be a karmám által legjobbnak vélt hölgyet, mert csak bajba kerülök, hanem azt kell kérnem, aki a legjobb számomra.

A hölgyem skorpió napjegyű, alig 4 hónap van köztünk az ő javára, ugyanaz a Lilith és sárkányfarok, ami nekem. Vannak köztünk kihívások, konfrontációk rendesen (hangsúlyoznám,hogy nem veszekedések,de még viták sem, hanem eszmecserék!), de az egymás hibáiból látjuk saját magunk hibáit. Mindennap dolgozunk magunkon, tanít meditálni, én próbálom nagy vonalakban elmondani neki, amiket eddig tapasztaltam. Büszke vagyok rá, hogy skorpiósága ellenére nyitott a dolgokra és meghallja, amiket mondok és próbálja beilleszteni a hétköznapjaiba. Idén augusztusban meg is kértem a kezét. 2019-ben, de lehet, hogy már hamarabb hazaköltözünk Magyarországra. Sok gyermeket szeretne és egyáltalán nem anyagias, ami az én generációmban példátlan. Sajnos. Sokat bátorít, épít és én is építem őt, egy igazi társ. Persze ez csak a jéghegy csúcsa, sok-sok dolgon kell még változtatni magamon és szokásaimon, de őszintén megvallva nem vártam ilyen gyors és nagy léptékű fejlődéseket az életemben, tudom, hogy ezek akár 10-15 éves időtávlatokban mutatkoznak meg, de kitartóan és következetesen folytatom, amit elkezdtem. Persze megannyi kis változás is van, a párkapcsolatban történt változásom csupán az ismeretlenek számára közvetíthető, markánsan megjelenő, publikus tény. A vegetáriánus étrendre való áttérés próbálgatása, vagy a sorsfeladatok vállalásáról még nem tudok beszámolni, lévén, hogy még Angliában vagyok, viszont arról beszámolhatok, hogy 2019 őszén visszatérek az egyetem, doktori iskolájába vagy ha az mégsem jön össze, el fogom kezdeni levelezőn a történelem-földrajz szakot. Ne értsen félre a kedves Olvasó , ezt nem fennköltségből írom, megint csupán annak fényében közlöm, hogy adott egy probléma, ez a probléma egy sors feltárással kijelölhető és később az elhatározás után kivitelezhető. Természetesen szakértő segítségével nem pedig önnön tudattalan karmánk által vezérelve. Csak azt tudom mondani, nem is bátorításként, mint inkább tényként, hogy bárcsak hamarabb akár kamaszkorom óta, így kezdtem volna az életemnek és ilyen magam elöl elrejtett ön-titkokat tárhattam volna fel. Sok erőt, bátorságot, de leginkább következetes gondolkozást és békét kívánok, mindannak aki komolyan nekikezd egy ilyen karma feltárásnak.


Végül a laikusok és hezitálók számára egy kis kérdés. Vajon mennyi az esély, hogy egy fiatal, egójában és férfiasságában sértett férfi, évekig él távol otthonától és egy ennyire idegen környezetben, nem csak hogy tanácsadót talál ilyen komoly témában, de egy számára megfelelő nőszemély is betér az életébe és egy évvel már a hazaköltözést és a családtervezést készítik elő, őszinte, következetes beszélgetések és megállapodások során?


Üdvözlettel,

Dobai András

„A szeretet a létezés mértéke”
Hamvas Béla

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO