ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.05.27. 02:06

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.09.22. 18:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4063
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ezt, a Tamásnak írt válaszomat nem volt szándékomban a nyilvánosságra hozni, de mivel az imélben való elküldés után többször is nem-létező leveles fiókot jelzett a program (Mailer Deanon), amit sehogy nem értek, hiszen azon a szentetamas@gmail.con címen leveleztem vele több mint egy évet, tehát, a félreütési hiba ki van zárva, hát ide felteszem:

Kedves Tamás!

Engedd meg, hogy az utóbbi – Az engem folytonosan becsmérlő, rágalmazó, vádló és gúnyolódó előbbi leveleidhez képest: - jóval mérsékeltebb és visszafogottabb hangnemű levelednek a végén – Talán csak véletlenül? – elejtett békülékeny hangvétel logikája szerint írjak.

De, mivel magamat én sem tagadhatom meg, ugyanúgy és akárcsak te, aki még a helyesírási szabályok felrúgásának a kényszerű jogával akarsz élni tovább, és még akkor is, ha te ezt manipulációnak és hülyeségnek, stb. bélyegzed, szóval én, akkor is, csak a sokat tapasztalt, lassan – lassan immár 25 éve sorsfigyelő metafizikus – asztrológusi logikámmal szólalhatok meg. Ezt be kell látnod… - Ne haragudj, de egyszerűen érthetetlen, hogy amikor te még a zagyva billentyűhasználáshoz és az elképesztően helytelen írásmódhoz való „jogodhoz” is megveszekedetten ragaszkodsz, és leültetsz azért, hogy ezt a, mindenki másban spontán módon felvetülő elemi kérdést miért firtatom, akkor és aközben, te miért kell engem állandóan szidalmazzál azért a gondolkozásmódomért, ami kb. 30 éve kialakult és megkövesedett, előbb Hamvas Béla hatására, majd az asztrológia gyakorlása által kialakult sors-logikai ismereteim hatására?!
Szóval, sajnálom, de ahogy te nem akarod, mert nem is tudod immár másként használni a billentyűzetet a szokás hatalma miatt, ugyanúgy tőlem se követeld, hogy más logikában kezdjek gondolkozni és írni - beszélni, mint amilyenhez én hozza szoktam az utóbbi 30 évben, és aminek a helyességéről meg „megkövesedetten” és ha úgy tetszik: begyepesedetten, meg vagyok győződve!
Nevezd ezt akár vénemberi begyepesedésnek is, de mással nem szolgálhatok. Ez van… Rendben?

1) Én egészen biztos vagyok abban, hogy azok közül, akik az általad készített Kozma Szilard nevű sátáni fész-oldalra általad, ugyancsak az én nevem alól, máskor meg a sajátod alól Medárdáról és rólam írt ocsmányságaidat és trágárságaidat olvasta (Pl., hogy Medárda az én „fasztartóm”, stb..) EGYEDÜL ÉN VAGYOK AZ, AKI NEM TART TÉGED EGY olyan PERVERZ – ELTÉVELYEDETT FIGURÁNAK, akivel jobb nem találkozni. (Persze, leszámítva azon keveseket, akik, képtelenek az elemi logikai tényállásokra is oda figyelni, mint Dósa Mária…)
És ez éppen azért van és abból adódik (Ti., hogy én biztos vagyok abban, hogy te messze NEM VAGY EGY olyan perverz, mint amilyennek irdatlan bosszúvágyadban és felelőtlenségedben mutattad magad.) hogy kauzális asztrológusként értékelhetem és értelmezhetem a horoszkópodat, és abból ez a tény, számomra világosan kiderül! Mint ahogy persze, az is kiderül számomra világosan, hogy mindannak, amit az utóbbi hetekben műveltél első sorban ellenem, vagyis az erkölcsi hiteteltelenítéssel elérhetőnek vélt anyagi tönkretételem érdekében, mindössze a skorpió-karmádból eredő hatalmas bosszú-vágyadból táplálkozik, amiről eddig te esetleg még nem is tudtál…, nem volt tudomásod róla (Legalább is, erről a szörnyű méretéről és intenzitásáról, biztos, hogy nem!). Én tehát ismerem a te igazi, pozitív törekvésű, jóakaratú és jóindulatú alaptermészetedet is, sőt, még a különleges képességeidet is, mivel ezek számomra világosan kiderülnek a horoszkópodból, miközben ezekről esetleg csak a szüleid, ha tudnak. Sőt, az is lehet, hogy csak az édesanyád.
Nem lenne tehát annyira fontos ilyen megveszekedetten rúgnod és kapálóznod az én asztrológiai ismeretemmel és valóság-értelmezésemmel szemben, mivel éppen, hogy annak következtében és annak a következtében voltam sokkal, de sokkal türelmesebb hozzád, mint amennyire más lett volna. Ti., van egy olyan alapállásom, hogy mindenkinek, aki nem követ el egy visszafordíthatatlan szörnyűséget, meg kell adni az esélyt a felébredéshez, a hibabelátáson alapuló megforduláshoz és a jóvátételen keresztüli normalizálódáshoz, harmonizálódáshoz, boldoggá váláshoz.
Nem hiszem tehát, hogy, amennyiben te folytonosan ezt a „hülyeségemet” és megdumálásomat, sőt: manipulálási igyekezetemet emlegeted, amellett, hogy sátáni rágalmakat és hazugságokat tartalmazó oldalakat blgokat készítesz a lejáratásomra, neked, vagy akárcsak egy, az időben nagyon távol elkezdhető, valamikor konszenzusos dialógus elkezdésének az alapját képezhetné. De hát ez a te bajod…

2) Azt viszont nem tagadhatod le, hogy az egyetemes törvényeknek a létezését nem tagadtad, sőt elismerted, és ezek közül is kiváltképpen a Hatás – visszahatás törvényét a saját munkádban is ezeregy alkalommal megtapasztaltad.

Akkor tehát esetleg még sem fog akkora nagy logikai nehézségedbe kerülni, hogy a dolog teljesen lehetetlen legyen, be- és elismerned – nem nekem, hanem önmagadnak! – hogy ugyanúgy, ahogy Emőnek az a kísérlete és törekvése, hogy Medárdát tőlem elszigetelje és elzárjam, azzal végződött, hogy Medárda vissza fordult és tőle zárkózott el, neked is, az a törekvésed, amit itt nyíltan és őszintén beismertél, tehát, hogy Medárdát tőlünk elidegenítsd és elzárd (eltiltsd), A FENT EMLÍTETT VISSZAHATÉÁS TÖRVÉNYE KÉRLELHETETLEN HATÁSA KÖVETKEZÉBEN, SZÜKSÉGKÉPPEN AZZAL A KÖVETKEZMÉNNYEL KELLETT JÁRJON, HOGY TŐLED IS ELFORDULT és vissza jött hozzánk.

És, ha ezt be merészeled végre magadnak vallani és látni, akkor a többi ennél sokkal szubtilisebb síkon működő és ható, ok és okozati összefüggésről, ami az elválásotokhoz kellett, hogy vezessen ne is beszéljünk. Pl. az amit neki is megírtam, akkor még csak az Emő tette kapcsán, hiszen meg voltam győződve arról, hogy kettőtök között minden tiszta, és te ártatlan vagy mindenben, ti., hogy nem fog tudni boldog lenni olyan alapon, hogy ezzel bárkit is, de főként engem, aki 1 napos és 1 órás és 1 perces és másodperces korától már nagy apai szeretettel és felelősséggel gondoztam és neveltem (vagyis, sokkal erősebben ott vagyok az aurájában, mint más édesapa!) boldogtalanná tesz. Nos, Tamás, te sem lehettél boldog azon az áron, hogy minket ilyen primitív módon el akartál zárni egymástól, mint ahogy végre beismerted… - És így tovább.

Az én begyepesedett, vén-asztrológusi logikám szerint tehát: Már, ha csak ezen a két dogon is, elgondolkozol és sikerül magadnak őszintén ezeket beismerned, és eben az őszinte belátásban (Be felé látásban!) a megtisztulás és a megigazodás útján tovább lépned, akkor igen, lehetséges, hogy találsz majd valamikor egy Medárdánál sokkal szeretet-teljesebb és megértőbb és nőiesebb, stb. lányt, vagy nőt, akivel majd boldog lehetsz. Enélkül viszont, és anélkül, hogy azt a sok rondaságot, amit velem szemben elkövettél, legalább a saját lelkedből (Ha az internetről nem is!) eltüntesd, SEMMI DE SEMMI ESÉLYED NINCSEN! – Hogy az ilyenkor szükséges jóvátételről és vezeklésről ne is beszéljek. – Tudom, hogy ezek a szavaim, és mondataim, téged egyelőre mélységesen irritálnak, és gyűlölettel lázadsz ellenük, sőt, esetleg még csak azt sem tudod, hogy miről beszélek egyáltalán… - Hidd el, nem lekezelésképpen, vagy becsmérlésképpen mondom, hanem igen is, éppen a szakmai tapasztalataimra alapozva nagyon is jól tudom, hogy lehetséges az, hogy ne tudd megérteni azt, hogy ezek a fogalmak (Pl. vezeklés) teljes mélységükben, miféle pozitív tartalmakat rejtenek. Ezért, hát hagyjuk is… Mindenesetre, csatoltan elküldöm a vonatkozó leírást tartalmazó fájlt is neked.

3) Ha már félig – meddig elnézést kértél egy olyan – és egyébként tényleg jelentéktelen – kérdésben, amit ha másként csinálnál egyedül a te javadat szolgálná, hadd kérjek tőled én is bocsánatot, amiért le Toncsikáztalak és más módon is megbántottam a személyi tudatodat, vagyis az öntudatodat és az önérzetedet. - Ilyet nekem még akkor sem szabadott volna tennem, ha te olyan mélységesen bántó hazugságokat írtál, amely állításoknak éppen, hogy az ellenkezője az igaz (Pl., hogy utálok dolgozni és szociális segélyekből és gyermektartási díjakból élek), illetve, hogy a lányaimat szexuálisan „látogatom”. Ezért, bevallom, hogy szégyellem magam és arra kérlek, hogy ezek miatt, bocsáss meg, ha tudnál, kérlek.

Reménykedve, abban, hogy a távoli jövőben tudunk majd higgadtan is kommunikálni: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.23. 10:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4063
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mivel a Fészbukot sajnos, többen olvassák, de ha nem is többen, akkor is aktuálisabb szellemben, mindezt a fészbukon kellett leleplezzem:

Hát sajnos tényleg nincs más, amit ezzel, az internetes nyilvánosság előtt, perverz obszcenitásokat és trágárságokat szajkózó, liberálisan félrenevelt, de a szülők által még mindig eltartott internetbetyárral tenni, mint egy komoly bűnváddal az ügyészség kezére adni. Hiszen ez, már személyiség-lopástól, információ- és fénykép-lopástól, illetve azoknak az illetéktelen és törvénytelen felhasználásától, és az azokra alapozott szélhámoskodástól, rágalmazástól, imédzs -rontástól, a hírnév- és becsületsértéstől kezdve, hitelrontásig és primitív trágárkodásig - nyílt szini obszcénkedésig, már így is, mindent elkövetett. De hátra volt még az internetes betörés, vagyis a heckerkedés, amit már a nemzetbiztonságiak (SRI) is igen komolyan vesznek:
Hogy hogy nem a tegnap, hajnali 5 órára sikerült a csíki Teslának a Medárda fész oldalának a jelszavát megfejteni, és azzal a Medárda fész-oldalát feltörni, és a Medárda nevében egy rég óta az USA-ban élő, barátunkká lett régi rendelőmnek, Bruck Gabriellának fészbuk-üzeneteket írogatni. A MEDÁRDA NEVÉBEN, tehát, Szente Tamás olyan "őszinte vallomásokat" kezdett írogatni, hogy ő sajnos, betegesen leszbikus és csak azért akart Tamáshoz férjhez menni, hogy ezt a beteges függőségét előlem (Az édesapjától) elrejtse. És, hogy nekem 8 feleségem volt és így tovább. Szó, ami szó, felettébb elmés, sőt zseniális! Csak azt nem tudjuk, hogy ez a szűnni nem akaró, hülyegyerek-játék, kinek és mire használ Tamás szerint?
Amikor ezt észrevettük és szóltunk Gabriellának, az azonnal, és persze, felháborodva reagált, de öt bejegyzéssel alább, egy nagyon hosszú, korábbi "dialektikus vita" végére írta be a "véleményét" Ezért itt, az első oldalon már nem látható. Ezért ide újra bemásolom, tárgyi bizonyítékként, annak érdekében, hogy nehogy még valaki azt képzelje, hogy ártatlanul támadom "A nagy hírnevemmel" :) (Dósa Máriát idéztem) ezt a, saját hibáit és vétkeit belátni és végre lehiggadni képtelen 28 éves kamasz gyermeket, miközben én csak így, a nyilvánosság dekonspiráló erejével segítségével védekezem (Egyelőre...).

" Facebook
Bruck Gabriella hozzászólt a bejegyzésedhez.

Bruck Gabriella
szeptember 23., 3:35
AKKOR ELJOTT AZ IDO HOGY BESZELJUNK KOMOLYAN: A TEGNAPI NAP MEDARDAVAL IROGATTUNK A MESSENGEREN,EZUTAN JOVAL KESOBB AMERIKAI IDO SZERINT 11PM VOLT ,TEVEZTEM ES A TELEFONOM MELLETTEM AZ EJJELISZEKRENYEN BEJELZETT A MESSENGEREM HOGY UZENET,AKKOR MEG ELHITTEM HOGY MEDARDA IR ES KOMOLYAN VEVE ELOLVASTAM ES VALASZOLGATTAM IS AZ UZENETEKRE UGY EJFELIG,AZTAN ELKOSZONTEM HOGY FOLYT.KOV.HOLNAP MERT ALMOS VAGYOK ES REGGEL MEGYEK DOLGOZNI. MA KIDERULT HOGY TAMAS BETORT A FB JABA MEDARDANAK ES BETORT AZ EN FB.MESSENGEREMBE. NYUGODT MERLEG TIPUS VAGYOK ,DE EZ MAR TULMENT NALAM IS A HATARON !!!! HISZEN OLYANOKAT IRT ES HAZUDOTT OSSZE ES A KIS PISIS TAMASKA A SZILARDROL HOGY 8 SZOR VOLT HAZAS MEG EGYEB MAGANELETI PRIVAT DOLGOKROL.....ERRE AKKOR NEM IGAZAN REAGALTAM,HANEM TULSIKLOTTAM ,MERT AZ A MEDARDA OLDALA VOLT,IGY AZT HITTEM A KISLEANY MEGZAVARODOTT V VALAMI NAGY DOLOG TORTENHETETT ...IGAZABOL NYUGTATGATTAM....DE MA MAR TUDOM HOGY EZ A SZELHAMOS ALACSONYRENDU TAMAS VOLT AKIVEL IROGATTAM.... 1.KERDEZEM EN HOVA SZALLT EL AZ A NAGY SZERELEM AMIROL BESZELT NEM IS OLYAN REGEN ?HISZEN HA VALAKI ILYENRE KEPES AZ SOSEM TUDJA MI A SZERELEM ES SZERETET,MI A TURES ES SEGITES ES MINDENEN EGYUTT KERESZTUL MENNI A PAROMMAL.!!!MIROL BESZELT EZ A BUTA AKKOR HOGY IGY SZERETI MEDARDAT MEG UGY MEGHOGY OSSZEHAZASODNAK,IGERT HETET HAVAT... MA MAR RALATOK ES AZT MONDOM HOGY OCSKA HAZUG KIS PISZOK HISZEN KAPOTT EGY GYONYORUSZEP FIATAL MEDARDAT.ES MI VAN MOST?HAT JOBB HA ARROL NEM BESZELUNK,MERT CSAK SZEGYEN AZ . ERRE A TAMASKARA KIVETITVE.AKI MAR MAJDNEM 30 EVES ES 15 EVES SZNTEN KEZELI AZ UGYEIT.SZERENCSES MEDARDA HOGY EGY ILYEN APJA VAN MINT SZILARD ,EROS BASTYA AKIT EGY ILYEN KIS TAMASKA NEM TUD KEZELNI,MERT MEG SAJAT MAGAT SEM TUDJA,NEM ISMERI MAGAT,HOGY TUDOD AKKOR SZERELMES LENNI?NEM IS MEGYEK ARRA AZ UTRA MOST ... 2.EZ A LEGKOMOLYABB NEKUNK ITT FACEBOOK RENDORSEG VAN,MIUTAN BETORT AZ EN MAGAN SZFERAMBA A MEDARDA FB JAN KERESZTUL EN MOST CSAK A FIGYELMET SZERETNEM FELHIVNI MINT AMERIKAI ALLAMPOLGAR HOGY INNENTOL KEZDVE MINDEN LELETT FENYKEPEZVE ,LEFORDITVA A RENDORSEGNEK....ITT EZT NAGYON KOMOLYAN SZIGORUAN BUNTETIK ES KURVA MESSZE ELER AZ AMERIKAI FB RENDORSEG KEZE HISZEN AMERIKAI ALLAMPOLGAR PRIVAT ADATAIHOZ FERKOZOTT HOZZA,AMIHEZ KURVARA SEMMI KOZE EGY ILYENNEK AKI VISSZAEL A SZAMITOGEPES TUDASAVAL.....OLYAN PERT AKASZTOK A NYAKADBA TE KISFASZ HOGY LESZAKAD ROLAD A RUHAD ! ES MOST FINOM VOLTAM,VIGYAZZ MIT CSINALSZ EZENTUL HOVA MERE MESZ SZEMMEL LESZEL TARTVA. ELNEZEST SZILARDTOL ES CSALADJATOL HOGY IDE IRTAM MINDEZT,DE MINDENKINEK KELL LATNIA,OLVASNI ERROL A KIS GORCSROL,MERT MEG AZT A SZEP MAGYAROS NEVET SEM ERDEMLI MEG ! NAGYBETUKKEL IROK AMI AZT JELENTI AZ EMAIL ETTIKET SZERINT HOGY ORDITOK!!!Reméljük, hogy mindennek annyi haszna lesz, hogy ezt követően senki nem hiszi el neki azt a mesét, hogy Medárdát én vagy Viola tántorítottuk el Szente Tamás mellől. Sőt, szerintem én voltam a mamlasz és a tátott szájú, aki, miután gyanút fogtam és ezt többszörösen kifejtettem, képes voltam a szerelmes Medárdának elhinni, hogy nincsen semmi baj. (Hiszen akkor találkát beszéltek meg velünk és Tamás többszörösen is bocsánatot kért, és így tovább. Holott a tegnap nekem írt levelében beismerte, hogy tovább folytatta a Medárdának a tőlem - tőlünk való elválasztásának és elszigetelésének az aknamunkáját!).

Ezek után tehát, remélem, hogy nem csak én győződhettem meg arról, hogy milyen élete lehetett a szerencsétlen lányomnak emellett a beteg lelkű férfi mellett, vagyis, hogy sajnos, mindaz igaz, amiket a haza menekülése után, erről a szakítás előtti, filmekbe illő tragikus időszakról, a video-kamera előtt is kifejtett. Hogy tehát, ebben a helyzetben nem azzal kell foglalkozni, hogy Tamással ki kell békülni, mert a jövendő gyermeknek "apa kell" (Ezt a nézetét fejtette ki, többek között, az a gyermekvédelmi aktivista - "Program koordinátor"! - akt sikerült Tamásnak kétszer is a nyakunkra küldeni, és aki, nem elégedett meg azzal, hogy másodszor is volt orcája másodmagával benyomulni a lakásukba és egy újabb felesleges jegyzőkönyv felvétele közben azt firtatni, hogy csakugyan, nincsenek-e a gyermekek agyba - főbe verve? Hanem, ez a "projekt-menedzser", még a Polgármesteri hivatal szociális osztályának a dolgozóit is ránk küldte, még egy kivizsgálás és még egy újabb jegyzőkönyv elkészítése érdekében.

Érdekes, hogy amikor ezt Viola megtudta az internetről, még mi voltunk azok, akik kifejtettük az aggodalmunkat és felháborodásunkat, azzal kapcsolatosan, hogy az állam nem ad kellő anyagi támogatást és konkrétan pénzt arra, hogy a gyermekvételmisek fizetését biztosíthassák. Hát ilyen - Nem akarom minősíteni! - "munkára" ne is költsék az adófizetők pénzét! :)

Meg kérek tehát mindenkit, hogy a jövőben az ilyen "bölcsnek" látszó, megható nézetektől kíméljenek meg, mert én nagyon is jól tudom, hogy a gyermeknek mindkét szülőre szüksége van! Ezért könyörögtem vissza egyszer és ezért próbáltam vissza imádkozni másodszor is, a vulkanikus szerelmi - szexuális vágyaktól hajtott volt-feleségemet a családba, amíg végül, éppen a gyermekeim beszéltek le róla!.

Ugyanis, a szülői funkciókat nem jelképes szereplők, hanem konkrét személyek töltik be, és sajnos van úgy is, hogy az egyik szülő teljesen alkalmatlan erre a funkcióra. És a gyermeknek minden kell csak nem egy olyan apa, mint amilyen az ilyen kisiklott öntudatú, betegesen egoista és szenvedélyesen bosszú vágyó, és ezek szerint tényleg bármire képes személy! És van - Mint az, ami, a MI esetünkben is előállt! - amikor a gyermekeknek éppen egy olyan anyára nincs szüksége, akit csak az élvezet-vágyai hajtanak! Sőt, aki a gyermekeket éppen hogy veszélyezteti. Na, egy olyan anyának a gyámsága és a gyermek hollétébe való beleszólási lehetősége egyenesen a gyermekekre nézve veszélyes, mint amilyen sajnos az én nagyobb gyermekeimnek az édesanyja: Benkő Emőke, akitől sikerült a válóper alkalmával a két nagyobb gyermeket megmentenem, és akitől utólag, a másik kettőt is, vissza kellett hozzam az én felügyeletem és gondozásom - nevelésem alá.
És ebben a liberális pedagógiával (A fegyelmi problémákat eltaknyoló neveléssel) elrontott, súlyos öntudati problémákkal és személyiség-zavarosan felnőtté vált gyermekek (infantilis személyek) világában, ez egyre inkább így lesz.

És ezt a helyzetet tudomásul kellene végre venni mindenkinek. Nem csak a szociális irodák munkatársainak és a bírósági és törvényszéki bíróknak, hanem az olyan kívülálló "megmondottnak" is, mint pl. Dósa Mária és S. Varga Katalin, aki ne csodálkozzon, hogy innen kitiltottam, miután el kezdett vagánykodni arról, hogy itt én szerecsenmosdatást folytatok!. Akikről én ugyan semmit nem tudok, de akiiknek van képe előállni azzal a pofátlan véleménnyel, hogy "az önök családjában baj van". (Sőt, ugyanezt mondta az egyik szociális hivatalnok is, akit a fent idézett gyermekvédelmi "aggódó" hivatalnok riasztott reánk a Tamás többszöri feljelentésére, miután az utóbbi, már kétszer hozzánk fel "látogatott"!)

Nem a mi családunkban van baj tehát hölgyeim, mert itt béke és szeretet és megértés optimizmus honol annak ellenére, hogy a Medárda megüresedni látszott helyébe haza hozott Rékával hétre felszaporodtunk, HANEM AZ ÖNÖK LELKÉBEN - civilekben és hivatalnokokban egyaránt! - VAN, AZ EGYEDÜL A NAGYCSALÁDBAN MEGSZEREZHETŐ, GYAKORLATI TAPASZTALATOKNAK A HIÁNYA MIATT: BELÁTÁSI ÉS MEGÉRTÉSI KÉPTELENSÉG!
Még egyszer és utoljára tehát: az, hogy a nyilvánosságnak a láthatatlan dekonspiráló (semlegesítő, hatástalanító) szellemi erejét használom fel arra, hogy a megzavarodott Tamás támadásait kivédjem, még nem azt jelenti, hogy a más házában - családjában akarok sepregetni ahelyett, hogy az enyémben tenném ezt, mert:
1) Ami óta Medárda visszajött és az anyjának és a Tamásnak minden egoista indíttatásból eredő ármánykodása lelepleződött, számomra és a Viola számára is, minden ok - okozati összefüggés tiszta lett. Mi tehát ebből a szempontból teljesen meg vagyunk nyugodva, mert nem kell többet féltenünk a 18 éves születésnapja után 2 nappal,, vagyis: a gyermekkorból alig kilépett állapotban, tőlünk elszöktetett Medárdát, akinek az öntudatát a tavaly ez a két bűnöző megzavarta és magához (Megosztottan magukhoz!) szöktetett.
2) Tamásnak nincs családja, hanem az anyja "meg engedi" neki, hogy az ő negyedik lakásában lakjék, fizetve annak nem csak a közköltségeit, villanyát és internetvonalát, de az okostelefonjait is és bizony elég gyakran ételt is visz (Főz) neki!
A baj tehát nem ebben a családban van (Bár éppen ezeknek a szereplőknek az egoista felelőtlen tetteik következtében, tényleg lehetne!) - Egyelőre! - hanem ott, hogy egy teljesen félreértett és hibás - Mert,hogy egy rég óta felnőtt emberről van szó! - bizonyára lelki ismeret furdalásból eredő gondoskodás következtében, itt van egy veszíteni és hajszálnyi hibát is belátni képtelen férfi, aki éppen emiatt a természetellenes "szülői ellátás" miatt, illetve ennek a teljes ellátásnak köszönhetően, megengedheti magának, hogy reggeltől estig, sőt: éjszakákon át, semmi mást ne csináljon, mint, hogy az interneten ügyeskedve, mindent elkövessen annak érdekében, hogy minket rágalmazzon és a hivatalnokok figyelmetlenségét és alkalmatlanságáét kihasználva (Hiszen a fizetésüket azért kapják, hogy segítsenek és segélyezzenek, nem azért, hogy 1. a családokat felrobbantó és a gyermekeiket elhagyó, vagy azokat vészesen elhanyagoló, sőt azokat még az önös céljaikra is felhasználó szülőket védelmezzék, a gondoskodó szülővel szemben, mint ahogyan, a mi esetünkben azt tették, és 2. ha kell, ha nem zaklassák azt a szülőt, aki maximálisan magára veszi és teljesíti a felelősségeit! Azt ugyanis képtelenek elintézni, hogy a jogos családi pótlékunkhoz hozza juthassunk!) hatósági zaklatásokat eszközöljön ki ellenünk.
Köszönve tehát az eddigi törődést, arra kérünk mindenkit, aki netalán még hozza kíván szólni ehhez a kényes témához, hogy azt az eddigieknél nagyobb körültekintéssel tegye. Tehát minimum annak a tudatában, hogy Tamásnak köszönhetően, túl vagyunk már két gyermekvédelmes és egy polgármesteri hivatal által végzett ellenőrzésen, és mind a három vizsgálatnak pozitív lett az eredménye. (Ugyan mi más is lehetett volna? Hiszen a gyermekeink jól tanulnak és jól sportolnak, ami nem a gondatlanságnak, vagy a zavaros családi állapotoknak és viszonyoknak, netalán a folyamatos agressziónak a jele! Mert hát ez az ész-bomlott ember ezzel jelentett fel többszörösen!)

Tehát tovább ne mind írogassák ide senki, hogy a mi családunkkal baj van, és, hogy a Tamás ámokfutásának a leleplezésével én "szerecsenmosdatást" végzek.

Nem másért, de a szerecsenek éppen nyugateurópátba özönlenek és nem Csíkszeredába! És igen is, én nagyon is szeretnék most a szerecsenek helyébe lenni, mivel azok teljes személyi eltartást biztosító szociális ellátást kapnak, akárcsak Szente Tamás az édesanyjától. Eközben én, semmiféle szociális segélyt nem kapok, annak ellenére, hogy önmagamon kívül, még hat személyt tartok el! Nem olyan helyzetben levő személy vagyok tehát, akire itt minden légből kapott "véleménnyel" és igazságtalan kritikával, ha kell, ha nem lövöldözni kell! Olyan nehéz eszt megérteni?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.10.07. 16:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4063
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ezt, az egyik tanítványomtól érkezett válasz-levelet, amit éppen most kaptam válaszul arra, hogy az este felhívtam a Vera barátnőnk figyelmét arra, hogy veszélyes Tamással bármiben is azonosulnia, mivel ez a szülei által végzetesen elkényeztetett fiatalember, elképesztően veszélyes és embertelen dolgokat művel, érdemes mindazoknak elolvasni, akik valamiképpen részesei lettek a gyakorlatban, vagy csak semleges elméleti megfigyelőként, olvashatták az alant található esemény-beszámolókat és feltárásokat arról, hogy az eminens pedagógus által nevelt, Szűz- Skorpió és Mérleg-karmás Szente Tamás, milyen elképesztő dolgokat művelt a Medárda lányommal, mind (Nem tudni, hogy miért?) velem, azt követően, hogy Medárda tőle, hozzánk haza költözött:

Kedves Szilárd!Mivel gondjaim vannak még a pontos és célirányos kifejezéssel, úgy vélem félre értetted azt a kijelentésemet, hogy bizonyos vonatkozásban azonosulni tudtam tamással. Amivel ugyanis tudtam a Tamás viselkedésében és magatartásában azonosulni az éppen az, hogy engem sem neveltek felelősségre. Anyám igyekezett, de a felelős teremtés szükségességére, a felelősségteljes cselekedetekre nem sikerült neki. Érthető, hiszen állami gondozott volt. Őt se tanította senki. Apám ugye meg nem nevelt bennünket, mert vagy dolgozott vagy nőzött vagy otthon dühöngött. Ez a düh. Ez az értelmetlen düh az egyetlen, amivel tudtam azonosulni. Viszont én ezt soha nem irányítottam senki felé. Meg mindig okkal lettem mérges, csak aztán az átcsapott egy határtalan dühöngésbe. Csak mostanra sikerült elhinnem, de igenis meg tudom magam nevelni. amikor láttam otthon, hogy az egész családom dühöng.

Soha nem hazudtam Neked. Rettenetesen össze voltam zavarodva és ebből Te segítettél ki. Vagyis járom az utam felelősségteljesen. Igen azzal, hogy olyan dolgokat hoztál ki belőlem, amiktől rettenetesen féltem. Kénytelen voltam szembe nézni velük és mivel beigazolódott az is, amire felhívtad korábban a figyelmem, miszerint, ha elindulok a megváltás útján és arról letérek, sokkal erősebb jeleket fogok kapni. Ez így is volt. Így az elmém, szellemem megtisztítása vált a legfontosabb feladatommá. Enélkül nem tudom becsülettel nevelni Hubát sem.

Én még meg is könnyeztem érted, hogy ennyi év és jó tett után is még mindig magyarázkodnod kell a jó indulatoddal kapcsolatban.
Bár Tamás tele van méreggel mégis valamiért nem hagyott napokig nyugodni, hogy miért akaszkodott Rád már megint egy fél őrült. Lehet, hogy butaságnak tartod, de az jutott eszembe, hogy Te és a mondandód így kerülhet csak nyílvánosságra mivel Te nem fényezed Önmagad. Nincs benned az az ambíció, hogy tömegeket mozgass meg egy egy szépen hangzó mondattal. Így csak a rossz tud a nyilvánosságra hozni Téged. A 'tanítványaid' (klienseket beleértve) nem tudnak kiállni nyilvánosan érted. Nem tudják hogyan.
Nem tudom mennyire érzed, de nincs könnyű dolgod. Vissza akarod állítani a tiszta erkölcsöt, a tiszta látást egy olyan világban, ahol az emberek teljesen megfeledkeztek a valódi életcélról. Nem tudom olvastad-e az 1984 című könyvet. Úgy a közepe tájékán írja, hogy a világ (a szellemiség tömeges szinten) olyan mélyre süllyedt, hogy már senki sem tudja, hogy mi az igazság - itt abba is kellett hagynom az olvasását... Na Te ezzel állsz szemben. A szavaiddal élve; hozod a fényt.
Ez akkor vált világossá, mert a saját csatám nem győzött meg erről, amikor az egyik legjobb barátnőm felkeresett Téged tavaly télen. Egyszerűen nem bírta megemészteni azt, amivel szembesült. Mi azóta nem is tudunk beszélgetni. Így nem maradt miről. Ő még mindig életkönnyítésest játszik és panaszkodik egy időben, miközben a boldogságot hajkurássza. És ez egyáltalán nem ritka hozzá állás az élethez.

Hallgatva a kisvideóidat rengeteg belső félreèrtés kerül bennem nap világra, amit így rendezni tudok. Innen jutott eszembe, hogy talán Tamás segít abban, hogy tömegesen tudj átnevelni embereket. Jó. Lehet álmodozom. Amióta ennyit tanultam általad, még jobban érzékelem, hogy az embereknek a beszéde sokszor érthetetlen és Önmagukkal ellentmondásos.

Szoval. Nem. Sosem hazudtam Neked. Viszont volt idő, amikor még magam sem értettem, hogy mit is akarok Tőled és az árnyékénem szórakozott. Vagyis hagytam szórakozni. Akkor mondtad, hogy hagytam nagyobbra nőni, mint ami Én magam vagyok.
Minden szavad egy lecke számomra. Senki sem szolgálta még így a javam, ahogy Te. Azelőtt inkább meg akartak győzni, hogy semmi bajom sem volt, meg hogy okos (????) voltam. Hát meggyőzte Őket az a fene nagy okoskodási kényszerem. Ez is már szigorú ellenőrzés alatt áll, Neked köszönhetően.

Én is éreztem úgy, hogy senkiben sem bízhatok meg. Főleg mert mindenki valahol az igazságát erőlteti csak ugye a feljebb említett ellentmondásokkal. Akkor erősödött meg bennem a saját szándékomba vetett hitem.

A tanulmányaimat is folytatni szeretném a Te diákodként. Az anyagiak nem reneződtek még egyelőre. Hozzá teszem, még fejlődnöm is kell. A legőszintébb érzésem az, hogy még rengeteget kell tanuljak az életben, hogy valódi bölcsességre tegyek szert és azzal majd idővel szolgáljam embertársaim.
Imádkozom Érted és a családodért és elnézést a félre értésért! Még dolgoznom kell a megfelelő önkifejezésen.

Hálával és tisztelettel
Vera

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.01.20. 13:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4063
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Örömmel értesítlek benneteket, hogy meg van az ép és egészséges, valamint az unokanővéreihez képest egyelőre nagyon csendesnek bizonyuló unokám. Keménykötésű fiú, 3,5 kilóval és 55 centivel született.

Könnyű szülés volt, de a babának nagy és kemény volt a feje, ezért Medárda hüvelye pár helyen berepedt, mivel ágyban szült végül, ha nem is kecskén, mert elfáradtak a lábai a vajúdás utolsó fázisában. (Azonnal és drasztikusan abba hagyta ugyanis a sportolást, miután a tavalyelőtt nyáron, az édesanyja gyermektartásdíjtól való szabadulást célzó ármánykodásainak a következtében, itthonról elszökött, sőt: gyakran - vagyis a legtöbbször... - éjszakáztak a szöktető-szeretőjével és déli 12 óráig aludtak. Csak, miután visszajött a családjába, tehát az utolsó négy és fél hónapban, már növekedő hassal kezdett edzeni, előbb kint a holt-ároknál, majd teremben is, szórványosan, nagyjából egy héten egyszer. Ez viszont, már nem tudta felerősíteni, hanem csak kivédeni - megelőzni a további gyengülést.) Emiatt tehát, nem állva, térdelve, vagy guggolva nyomta ki a babát, ahogy az természetes lenne, hanem hanyatt fekve, amiről tudjuk, hogy természet-ellenes. De ettől függetlenül, hálistennek mindkettő egészséges és a lányomnak anyateje is van bőven.. (Szerencsére ott lehettem, és tarthattam Medárdának a kezeit, meg biztathattam nem csak a kitoláskor, hanem akkor is amikor varrták. A szülésznők és az orvosnő végtelenül rendesek voltak.)

Mindjárt egy hete, hogy itthon vannak, csak azért nem értesítettünk erről eddig senkit, mert féltünk, hogy Medárdának a jellemtelen és felelőtlen volt-szeretője, aki a gyermek apjának képzeli magát, nehogy zavarja és zaklassa Medárdát a kórházban, majd itthon, miközben Medárdának még szüksége van a nyugalomra a teljes rehabilitációhoz.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.14. 10:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4063
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://www.youtube.com/watch?v=alG5Ur6 ... ture=share

https://www.youtube.com/watch?v=LEtywUwtN3Q

https://www.youtube.com/watch?v=sKGeV-aTiBY&t=524s

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.26. 21:26 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 60
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Sziasztok, kedves fórumozók! Jó napot kívánok mindenkinek! Korábban megígértem volt, hogy fogok írni a velem történtekről, és a velem történtek metafizikai-asztrológiai hátteréről. Az az igazság, hogy én annyi disznóságot és hülyeséget elkövettem, hogy azt mind leírni nem lehet. De azért igyekszem, megmutatva a történések és az asztrológia közötti összefüggéseket. Azt elmondom hogy a szükséges vezeklést és teljes bűnmegbánást elvégeztem, édesapámnak mindent elmondtam, százszor is bocsánatot kértem az Úristentől, Mag-amtól, és Tastól, amiért ilyen felelőtlen és hiú és megátalkodott voltam, és még sok mindenért, amit elkövettem vagy el akartam követni.
Korábban már írtam a Halak karmáról. Tudni kell rólam, hogy a 4-es házban lévő Halak leszállóm miatti Halak karmám mellet a Lillith-em a Mérlegben van, a 12-es házban, és a kínai asztrológia szerint a Tigris évében születtem, ami az európai asztrológiában az Oroszlán karmának felel meg. Vízöntő karmám is van, mert az Uránuszom a Vízöntőben van, az Égallja mellett. Mindez röviden önámítási-, éberségvesztési-, gonoszkodási-, hazudozási-, személyiség(önismereti, önérzeti)-, párkapcsolati-, árulási-, hamis szabadságvágy-, hamis metafizika utáni érdeklődési karma-programokat jelent. És emellé még van egy rendkívül erős árnyék énem a képletemben szereplő motívumoknak köszönhetően.
Hogy mégis valamiféle rendszer szerint próbljam meg leírni ezen bűn-fertőben való részvételem szellemi-spirituális hátterét, időrendi sorrendben szeretném leírni.
Mielőtt valami megtörténne, annak vannak előzményei. Az én szökésemnek, és az azt megelőző Tamással való kapcsolatomnak is megvannak a maga előzményei.
Különböző irányokból ért engem még Tamás megismerése előtt is korrumpálási kísérlet, sokan próbáltak édesapám ellen hangolni közvetlenül vagy közvetetten. Köztük édesanyám, a volt osztályfőnököm, az apai nagymamám, és így tovább.
Én ezt nem azért mondom, hogy felmentsem magam, hanem azért hogy figyelmeztessek minden mostani és leendő szülőt arra, hogy ha a gyermekét egy kicsit is úgy szeretné nevelni, hogy megveti a mostani ultraliberális pszichologizáló gyereknevelési trendeket, és inkább a józan esze szerint, következetesen és a kellő szigorúsággal és elvárásokkal fordulna a gyermeke felé, hogy sokan megpróbálják majd ellene fordítani a gyermekét, anélkül, hogy tudna róla.
Ahogy vissza emlékszem, egy ilyen általános éberség-vesztési állapot lett úrrá rajtam egy táborban való részvételem után. Az ebben a táborban történtekről írok majd a következő hozzászólásomban. Most egyelőre búcsúzok, de jelentkezek még. Viszontlátásra! Sziasztok! :)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.28. 18:00 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4063
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Medárda!

Mivel az időben jóval hamarabb történt és, mivel egy egyetemi szinten képzett és államilag is (tehát a mi adónkból!) egészen másért fizetett pedagógusodról, a 9-es osztály problémáinak a megoldása érdekében és a 9-es gyermekek morális vezetése - eligazítása céljából kinevezett művész - pedagógusról van szó, aki, máig meg nem emészthető módon, a téged törvényesen (Az édesanyád hiányában) nevelő, és érted egyedül felelős szülőd (apád!) ellen való erkölcsi fordításodat akarta elérni (Máig nem tudni, hogy miért, csak gyaníthatjuk utólag, hogy a feminista meggyőződései miatt), hát talán fontosabb és célravezetőbb a politikai tábori korrupciós élményeid előtt leírni azt, hogy Keresztes Györgyi művész-tanárnő miként szégyenített meg az egész osztály-közösséged előtt, kínos 30 percen át, azért, hogy "vagy annyira hülye", hogy az édesapádra hallgatsz. :shock:

Hiszen az, hogy a táborban, a kamasz fiatalemberek próbáltak arról lebeszélni és azért megszégyeníteni, amiért szót fogadtál és esténként igyekeztél nekem telefonálni, meg azért, hogy nem mentél el velük éjszaka részegeskedve bulizni, valahol érthető! Hiszen természetszerűleg zavarta őket, hogy van egy nagy darab szép leány, akit nem lehet megkörnyékezni, mert az édesapja tartja vele a kapcsolatot és valamennyire (amennyire csak ilyenkor lehet) ő is, igyekszik az apjával tartani a morális kapcsolatot. Magyarul: őket a hormonjaik, illetve a kamaszkori öncélú élvezkedési vágyuk, késztették arra, hogy téged morálisan korrumpáljanak, mert valahol zavarta őket, hogy itt van egy bazi csaj, aki szerintük abszurd okok miatt nem könnyen megdugható. De, hogy három évvel korábban, a nő nemű osztályfőnököd miért akart morálisan el- és leválasztani a téged egyedül nevelő és rólad gondoskodó édesapádtól - édesapádról -, az már nem ennyire "természetesen" érthető!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.28. 22:30 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 60
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Jó estét kívánok, kedves fórumozók! Igen, édesapám, teljes mértékben igazad van. Amikor ennyi minden van egy helyen, ennyi minden történt, akkor nem szabad megfeledkezni a fontossági sorrendről. Azoknak a fiataloknak nagy felelősségük nem volt velem kapcsolatosan, viszont a volt osztályfőnököm hatalmas szakmai hibát vétett. Rendkívül felelőtlenül járt el. Eléggé sokkos állapotba hozott az a 30 perc alatt, utána napokig, sőt, hetekig sírtam, és még mindig görcsbe rándul a gyomrom, ha látom a tanárnőt. Annyira besokkoltam, mert annyira megbántott, úgymond "belém rombolt", hogy részletesen már nem emlékszem arra az osztályfőnöki órára. Viszont olyan hisztit és előadást lerendezett, a pszichikai-lelki terror olyan módszereit használta, hogy énnekem rendesen bűntudatom volt azért, és rendesen szégyelltem magam az egész osztály előtt, amiért ennyire megbízok az édesapámban, és ő is ennyire megbízik és megbízhat bennem. Rendesen tanítani kezdett engem arra, hogy titkolózzak és ne számoljak be őszintén arról, ami az iskolában velem történik!!!
Kedves fórumozók! Én az egyetem mellett a pedagógiai modult is leteszem, és így az első félévben neveléslélektant(pszichopedagógiát) tanultam, és 10-esem volt végig ebből a tárgyból, tehát egészen biztosra tudom állítani, hogy ez a tanárnő egy elképesztően hatalmas szakmai hibát vétett. Az én véleményem az, hogy a tanárnak kötelessége az, hogy a diákot segítse abban, hogy minél sikeresebb emberi kapcsolatokat alakítson ki, amelyek közül a legfontosabbak a családi kapcsolatok. Nem hogy még titkolózni tanítsa a gyermeket, meg eltávolodni az őt rendívüli nagy felelősségtudattal nevelő szülőktől!
Ez a lehető legtermészetesebb és a legdicséretesebb kellene legyen a tanár számára, ha a diák a családjával egy tiszta, bizalmon alapuló szoros kapcsolatot tart fenn.
Másrészt szakmai hibát követett el, mert képtelen volt uralkodni az indulatain. Aki képtelen uralkodni magán, az ne menjen tanárnak! Rendesen elvörösödött, csapkodott, visibált, ahogy velem beszélt.
Leírta, amit mondtam, ezáltal is nyomást gyakorolva rám, és a leírtak alapján bebizonyította nekem, hogy nem kell édesapámra hallgatnom.
Milyen tanár az, aki pszichikai terrort alkalmazva akarja a saját ideológiáját ráerőltetni a diákjára? (De még milyen ideológiát!) Ez teljesen ellentétes azzal, amit az egyetemen tanultam!
Másrészt, ha szakszerűen akarjuk vizsgálni a dolgot, az osztályt egy egységes csoportként kell kezelni, mindenki ugyanannyira felelős mindenért. Nem úgy megy a dolog, hogy egyetlen gyereket kiválasztunk és alaposan megalázzuk amiért - az osztályfőnököm szavaival élve - "nem akarja egy irányba húzni a szekeret a többivel". Ugyanúgy felelősségre kell vonni mindenkit, és a "csoport" kínálta lehetőségeket felhasználva, segíteni azt a diákot a többi csoporttag és saját magunk, a "csoportvezető" által a beilleszkedésben. Attól még nem fog tudni a diák beilleszkedni jobban, ha a szüleivel szembefordítjuk, sőt! Hiszen pszichologizálhatunk érzelgősen ide vagy oda, hogy kamaszkor, meg lázadás meg "önállósodás", "függetlenedés" (kérem, a titkolózás nem lehet önállósodás, főleg ha a minket eltartó és felelősségteljesen gondviselő szüleinkkel szemben tesszük!), egy tanulónak, diáknak, EGY GYERMEKNEK rendkívül fontos hogy őszinte bizalmon alapuló kapcsolatot tarthasson fel a szüleivel.
Az osztályfőnököm vissza élt az osztályfőnöki, tanári tekintélyével!
Már ezelőtt az osztályfőnöki óra előtt is rendezett jeleneteket. Megfigyeltem(magamból kiindulva) hogy az árnyék-énes emberek rendkívül "hisztisek" tudnak lenni, imádják ha gorombáskodhatnak, igazságtalankodhatnak és jelenetet rendezhetnek.
Ez az osztályfőnök is rendkívül igazságtalan volt velem szemben: könyörgöm, hazudni és titkolózni tanítjuk a diákot, hogy otthon a szülei ne tudjanak arról, hogy nem végezzük rendesen a munkánkat?! Engem nevezett ki hibásnak, ahelyett, hogy alaposabb és felelősségteljesebb lett volna. Helyette inkább felületeskedett egyet, és rendezett egy félórás jelenetet, mert azt könnyebb, az jobban megy, ugye...
Kedves fórumozók, én elfáradtam, de holnap folytatom ott, ahol abba hagytam. Jó éjszakát kívánok mindenkinek! :)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.30. 21:48 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 60
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Ismét jó estét kívánok az összes kedves fórumozónak! Elnézést kell kérnem, mivel az előző hozzászólásomban másnapra ígértem a gondolatmenetem folytatását, viszont az ígéretem nem tartottam be. Úgyhogy most folytatnám.
Az osztályfőnököm állítólag jóbarátságban van az édesanyámmal, úgyhogy valószínű, hogy ezért is volt édesapám annyira a begyében. Meg előző nap megsértődött az osztályfőnöknő édesapámra, amiért édesapám ellentmondott a hazudozásának. Másnap meg bosszút állt rajtam, kitöltötte a mérgét.
Édesanyám és az osztályfőnöknő kora között csak egy hónapnyi különbség van, úgyhogy a két nő születésibképlete között nincs nagy különbség. Édesanyám Halak karmás, és az osztályfőnöknő is.
Ezért is tudnak olyan jól egyetérteni édesapámmal kapcsolatban.
Önmagamból kiindulva, hiszen én is Halak karmás ember vagyok, azt feltételezem, hogy a Halak karmás embereket zavarja az, hogyha egy erős, karizmatikus egyén megzagarja őket az önmaguknak, vagy a másoknak való hazudozásban, a szédelgésben, a valóság ferdítésében. Egyenesen megsértődnek, feldühödnek arra az emberre, aki őket a Halak karmájuk szerinti cselekvésben, gondolkodásban megakadályozta. Ilyen volt édesanyám, az osztályfőnöknő és én is. Még most ilyen vagyok néha: zavar, hogy apuka vagy Etelka testvérem vagy a sors a szemembe nyomja az igazságot, az árnyék-énem nagyon felbokrosodik, de uralkodok magamon, amennyire tudok, és igyekszek a lehető legnagyobb hibabelátásra. Ez az, amit édesanyám meg az osztályfőnöknő elmulasztottak. És mivel a valódi hibabelátást elmulasztották, velem akartak kompenzálni, behazudva maguknak, hogy ők "csak jót cselekszenek", ha megpróbálnak a szerintük "zsarnok apámtól" elválasztani, "megszabadítani".
Nem kell és NEM IS SZABAD egy GYERMEKET elválasztani attól a szülejétől, amelyikhez a gyermek rendkívül szorosan kötődik, feltétel nélkül megbízik. Hiszen nekem akkoriban édesapám volt az egyetlen biztos pont az életemben, benne bíztam a legjobban, mindig segített nekem ha bajban voltam. És az osztályfőnököm vele próbált meg szembefordítani.
Édesanyámban akkor sem, és most sem tudok megbízni.(amúgy-egy pletyka szerint-pont ő volt az, aki a volt "vőlegényemet" kijuttatta külföldre dolgozni, és elbújtatta. Ha ez igaz, akkor micsoda egy áruló az anyám, kérem! )
Benne már soha nem is lehet megbízni. Nem is fogok.
És akkor most már áttérnék az osztályfőnöknőm felelőtlenkedéséről az édesanyám szerepére a történtekben. De ezt, ha nem haragszanak meg a kedves fórumozók, egy következő hozzászólásban folytatnám. Úgyhogy most búcsúzom, de amint tudok, jelentkezek majd. Viszontlátásra, sikeres és hatékony karma-oldást kívánok mindenkinek! :) :) :)


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.04.01. 16:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4063
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Medárda és a három húga édesanyjának és az én volt feleségemnek: Benkő Emőnek a sorsképlete.


Csatolmányok:
Szécsi Kozma Benkő Emő(5).jpg
Szécsi Kozma Benkő Emő(5).jpg [ 99.12 KiB | Megtekintve 301 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO