ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.03.23. 17:28

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.08.18. 19:28 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Készítettünk ma egy videót, ahol Medárda és a testvérei is elmondják az idevonatkozó tapasztalataikat.

Kozma Szilárd: A liberális szabadság következményeiről

A liberálisok mindenre gondolnak, csak éppen a tetteik és a szavaik következményeire nem, és amikor a következmények megjelennek (Pl. egy ilyen liberális nevelésnek az öngyilkossági gondolkozáshoz és fenyegetőzéshez vezető következményei.), akkor azokat már képtelenek vállalni. És ahelyett, hogy azokat vállalnák, inkább finoman manipulálva igyekszenek azoktól megszabadulni, mint Medárdának ez a volt - jövendő vőlegénye, és annak az édesanyja. Ilyen erkölcsi alapállással lehetetlenség az igazi boldogságnak és egészségnek az elérése.
[url]
https://www.youtube.com/watch?v=NZ0hYrD ... e=youtu.be[/url]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.08.20. 10:13 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 811
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Tisztességes védekezés egy pszichopata kártevéseivel szemben

"Mivel már negyedik napja mind egyre meglep valamiféle aljas bosszútámadással minket a Medárda lányom öngyilkossággal is többször fenyegetőző, pszichopata volt - vőlegénye, Szente Tamás. - Újabban már az én (Kozma Szilárd) nevemben és a fotóimmal hoz létre mocskoló, rágalmazó profilokat és blogokat az anyagi tönkretételünk érdekében, ahogy ez újabban a pszichopatáknál szokás is az internet szabadságát használva - Ezért kénytelenek vagyunk a nyilvánosság előtt teljesen leleplezni őt és az őt anyagilag kitartó, neki külön lakást biztosító óvoda-igazgató anyját is, akihez a fia, tehát Szente Tamás bejár az óvodákba is dührohamokat rendezni. - Szente Ibolya ugyanis három darab csíkszeredai óvodának az igazgatója. Reméljük, eljut hozzá ez a videófelvétel és belátja, hogy a fiának is az az érdeke, ha megfelelő kezelést kap és nem az, ha továbbra is szabadon zsarol másokat és bosszút áll másokon." - Kozma Szilárd

https://www.youtube.com/watch?v=RZoRPeaDRyE&t=9s

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.08.25. 10:30 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 811
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd:

"Ebben a képmagnóra rögzített, apa és lánya - beszélgetésben, a Tarot 10-es ikonja által megjelenített szellemiségről, a Sorskerékben zajló karma-folyamatokról és karmikus jelenségéről, illetve a világi - liberális! - boldogságról van szó... Ebből nem csak az derül ki, hogy mielőtt betöltötte volna a 18 évét, a 11. osztályos lányt nem csak az édesanyja biztatta arra, hogy a 18. életéve betöltése után megszökhet az őt gondozó és nevelő édesapjától, mivel, hivatalosan nagykorúvá válik, hanem főként a belé állítólag "ennyire" szerelmes "barátja" is, akivel az édesanyja szövetkezett annak érdekében, hogy a gyermektartási kötelezettségétől megszabadulhasson. (Hiszen attól kezdve sem ő tartotta el Medárdát, hogy megszöktették és az apának azt hazudták, hogy a lány az anyjánál van, miközben nem ez volt a gyakorlati igazság.)

És még az is kiderül, hogy az édesapa nagy meglepetésére és döbbenetére, hogy a 11. osztályos diák-lányát egy pszichológus is arra okította nagy szakértelemmel, hogy miképpen kell "felépítenie a személyiségét az édesapa ellenében, attól védekezve"! Mindezt óránként 50 lejért! És egészen a végén az, is kiderül, hogy a méhében levő magzatának köszönhetően, az édesapjához vissza térő, immár várandós leány megvilágosodást élt át az utóbbi napokban, amelynek a során, a méhében levő magzatának köszönhetően, ráébredt arra, hogy benne van az Isten, és, hogy a lánya eme megvilágosodást követő meggyőződésének, édesapa felettébb örvend."


A hamis nagykorúságnak és a korrupt hivatásgyakorlásnak a következményei


https://www.youtube.com/watch?v=alG5Ur6966Q&t=128s

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.08.31. 11:15 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 57
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Sziasztok! jó napot kívánok! A múltkori hozzászólásom által adós maradtam nektek a személyes tapasztalataim és meglátásaim megosztásával. Nem tudok mindent egyszerre megosztani veletek, megpróbálom sorra a karmáim szerint leírni, ami történt. A halak karmámról a legkönnyebb íni, mivel a leszállóm halak, ami a karma-pontok között a legeslegnyilvánvalóbb. A kínai horoszkóp szerinti karma és a Lilith már rejtettebbek saját magam és a világ elől is.

A halak csillagjegy, mint a teremtés folyamatának utolsó stádiumát megtestesítő szellemi erőtér, pozitív értelemben a végső boldogság, a teljes kiegyenlítődés, a mennyország elérésének a konstellációja. Az Istenhez, az Abszolút Léthez, az Abszolút Szeretethez és Fényhez való visszatérés útjának a vége, maga a Boldogság. Negatív értelemben mindez ennek pontosan az ellentétét jelenti, tehát a végleges eltévedést, az Abszolút Káoszt és Sötétséget, Gyűlöletet. Vagyis a Pokol elérését. A megváltás ellehetetlenítésének a kísérletét, az antikrisztusi szellemiséget. Én is egyfajta pokoljárásba juttattam magam, amikor engedtem hogy a karmám vezéreljen.

A halak erőtér pozitív értelemben az Abszolút Igazságot is megtestesíti. Ez a teljes Megváltás minden létezési szinten.

A negatív halak viszont egy hamis valóságot testesít meg, egy hamis boldogságot, mennyországot kerget és keres a halak karmás ember, egy hamis Egységet. Igen, kulcsfontosságú a halaknál az Egység, amikor a megváltás megvalósul, és a Fény és a Szeretet egyesül. Én Tamás mellett egy hamis egységben voltam, egy hamis egységet és boldogságot kerestem, hajszoltam makacsul, amit, ha nem is teljesen tudatosan, de édesapámnak a boldogságának a feláldozása árán akartam megvalósítani. És ez pedig lehetetlen. De nemcsak Tamásnál volt a hamis boldogság és szabadság állapotom, hanem édesanyámnál is. Úgyhogy a karmámtól vezérelve vele is szövetkeztem és bűnszövetségbe léptem, édesapám ellen, amit bizonyára édesanyám is a számításba vett. Mindent meg csináltam, csak éppen azt nem, amit kellett volna. A halak karmás emberek, ha a karmájuk vezérli őket, folyton tévútra térnek, és hát a tévelygés nem vezet igazi boldogsághoz, hanem hamishoz, ami előbb – utóbb kiderül.

A negatív halak nagy mestere az önámításnak, én is azzal hülyítettem magam, hogy hát én milyen jó lélek vagyok, és csak jót akarok. Hát a csudát! Miközben kegyetlenül nevettem édesapám azon kísérletein, hogy engem ebből a hazugság-labirintusból ki szedjen, észhez térítsen, játszottam a nagy ártatlant a minket anyagilag eltartó dédnagymamám, az anyám és a nagyanyám, valamint Tamás és Tamás szülei előtt is, az osztálytársaim, tanáraim előtt és sok más ember előtt a nagy ártatlant. És persze magam előtt is. Ahhoz, hogy az ember mesteri hazudozó legyen, és mesterien tudja az embereket megtéveszteni, először saját magát kell át verje. A gazemberek közül az a legveszélyesebb önmagára, és másokra, aki elhiszi magáról, hogy ártatlan, hogy ő csak a sors üldözöttje. Na én elhittem. Tamás is csak ezt sulykolta belém és ezt a mentalitást tükrözte bennem vissza, a rezonancia, valamint a karma törvénye, vagyis a hatás-visszahatás törvénye alapján, amikor a nehéz múltja miatt folyton panaszkodott nekem és sajnáltatta ezzel magát. Az is bele tartozik a hatás-visszahatás törvényébe, hogy mindaz, amit a megváltásért vagy az ellen cselekszünk, következményt fog szülni. És itt már át is tértem a hatás-visszahatás törvényére, aminek működését az én esetemben is tökéletesen meg lehet figyelni. Tehát nem maradt következmények nélkül mindaz, amit ez az egy év alatt elműveltem. Ahhoz, hogy a gazemberségem ne hasson vissza rám teljesen negatívan, és a születendő gyermekem is a lehető legkevésbé lássa kárát az én tévutam közben elkövetett csalásoknak és öncsalásnak, minden egyes hibámat be kell ismernem, és meg kell értessem a mély tudattalanommal is hogy nem vagyok és nem voltam ártatlan semmiben, mert mindenkinek, úgyhogy nekem is meg van a saját karmám, mind az mellett, hogy többszörösen manipulálva is voltam (Első sorban anyám által, aki mindkettőnket manipulált, de Tamás által is, aki felismervén a számára „kedvező” helyzetet, sunyi módon felhasználta azt a helyzetet, hogy az anyám, minden áron el akart választani az édesapámtól. Tulajdonképpen mindannyian manipuláltuk egymást, de a nagy kártyaosztó az elején úgy is, az anyám volt, csakhogy akkor én ezt nem vettem észre. A titkolózást és a bújócskázást ugyanis én kezdtem, azzal, hogy Tamást ki tanítottam arra, hogy bejöhet nyugodtan az iskolába hozzám a Vorzsák tanár úr szak-óráira, mert ott laza volt a hangulat és sok külsős bejárt oda találkozgatni, persze, nem annyit mint Tamás… És ezt ahelyett, hogy a városban találkoznánk volna az apuka tudtával és bele egyezésével, ahogy azt Tamás felvetette.). És nagyon el kell határozzam azt, hogy többet ilyesmit nem követek el.

Egyelőre csak ennyit tudok írni, de ne aggódjatok, folytatom írásom ott, ahol abba hagytam. Sziasztok! Viszontlátásra!


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.12. 17:35 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Amennyiben az édesanyja által ennyire félre nevelt Szente Tamásnak ezt az elképesztő hazugságözönét és a tárgyi valóság szerinti, valóság ellenes merényletét nem annak a jelének veszem, amire az édesanyját egy évvel korábban figyelmeztettem, ti., hogy esetleg nagyon veszélyes, sőt, végzetes lelki állapotba kerülhet, a Medárdával való felelőtlen „játszadozásuk” miatt, ti, hogy az előrelátható elválás élményét, az idegeivel igencsak rosszul álló Tamás, képtelen lesz feldolgozni és ebbe esetleg még bele is őrülhet, vagy ami még rosszabb: esetleg még be is válthatja a korábbi öngyilkossággal való fenyegetőzéseit, akkor viszont, az általa leírt őrültségek és felesleges gonoszkodás tükrében, csakis ennek az ellentétére gondolhatok.
Éspedig arra, hogy a szegény gyermek, tényleg nagyon megijedhetett attól, hogy a Medárda méhében békésen fejlődő magzatnak az érett gyermekké válása és megszületése esetében, azt követően, amellett, hogy amúgy is az édesanyja fizeti a legfontosabb számláit (közköltség, házadó, villany, internet), sőt, néha még a táplálék-vásárlásba is be kell anyukának pótolnia, a megfelelő törvényes havi gyermektartásra is köteleznénk egy, ezzel a céllal indított apasági per keretén belül. Legalább is, erre az aljas spekuláns játszmázásra kell gyanakodnunk, azt látván, hogy mind csak hánytorgatja, amiről korábban több ízben is megbeszéltünk, tehát, mielőtt másodszorra is úgy kiviselte volna magát, hogy Medárda a szakítás mellett döntött. Ti., hogy a Medárdáék édesanyja (Az én volt-feleségem) még annak, a minimális gyermektartási kötelezettségének is csak erősen foghíjasan (szórványosan), és főként mennyiségileg tesz eleget nagyon kis mértékben, amire a bíróság őt automatikusan kötelezte, és Tamás azért törekszik ennyire megutáltatnia magát Medárdával, hogy annak eszébe ne jusson ellene apasági pert indítani és azt követően tőle – Illetve áttételesen az édesanyjától! - gyermektartást követelni.
Megvallom őszintén, én az utóbbinak sokkal jobban örvendenék, mert kivezető út, tehát a megtérés és a megfordulás (Újjászületés), illetve az azt követő erkölcsi – szellemi megtisztulás, még az ilyen nagy aljasságok esetében is lehetséges, de amennyiben az elméje szenvedett volna olyan nagy mértékű – helyrehozhatatlan - kárt, hogy még egy szakavatott pszichológiai, vagy pszichiátriai kezelés, tehát maga az orvostudomány sem tudna ezen segíteni, az már teljesen lehetetlenné tenné a számára a megváltást és tehát, az igazi boldogság elérését.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.12. 20:35 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Tévedés és tisztesség ne essék: amikor ezeket a minősítő gondolataimat és újsütetű "Tamás-benyomásaimat" a word – oldalra „vetem”, semmiféle harag vagy gyűlölet, ne adj isten bosszúvágy nem vezérel, bármennyire is kemény szavakat vagyok kénytelen használni annak az állítólag „rendkívülien jól nevelt” (Az édesanyja legalább is a tavalyi egyetlen telefonbeszélgetésünk alkalmával ezt állította!) fiatalembernek az egyre elképesztőbb mentalitásáról, aki nem restelli azt leírni és a nagy nyilvánossággal megosztani azt a gondolatát (Meggyőződést?), hogy én, a tényleg nagyon - nagy gonddal és még nagyobb felelős - szeretettel nevelt, drága leányomat tudatosan felcsináltattam (korábban és álnéven ugyan ő: „megbaszattam”) vele... :o :shock: :? :x :oops: :evil: :!: :mrgreen: , annak az érdekében, hogy ily módon, az unokám gyermektartásán élősdi életet folytathassak! :mrgreen: :o

De bárhonnan is közelíteném meg ezt az új helyzetet, ami elé újabban állít Tamás, ezekkel a "vallomásaival", tehát, akár az őrület, akár a Trebics- színvonalú, magas szélhámosság felől, azt becsülettel be kell ismernem, hogy Tamásnak sikerült engem, az úgymond sokat látott, 64 éves, több gyermekes családapát és a rengeteg „furcsábbnál is furcsább” mély-tudattalant leleplező skorpió-asztrológust, messze menően megtévesztett a valós személyisége felől és keményen átvert. Hiszen, azon a nyár eleji, egyetlen incidensen kívül, amikor, annak köszönhetően, hogy előzőleg engem háromszor is villára vett és csak a negyedik alkalommal, végre hajlandó voltam ennek megfelelően reagálni, és a még mindig kábának képzelt, veszélybe sodródott lányomnak a – Végül is, most, utólag derült ki, hogy a helyzethez képest bárgyú módon is óvatos! - vészjelzéseket leadni, soha nem merült fel bennem a gyanú, hogy ekkora nagy lenne az erkölcsi – imaginációs (életképzeleti) baj, a Tamás agyában, vagy lelkében(?). Ezért én inkább az általa, az apaságtól és az ezzel járó, havi gyermektartási kötelezettségtől való megszabadulás érdekében űzött, „nagy játékra” tippelek egyelőre, a mentális betegséggel szemben, noha, arról is van tudomásunk, hogy a pszichiátriailag megcsúszott személyiségek, öntudatok esetében a gyakorlati racionális problémák együtt járnak a rendkívül magas szintű játszmákat folytatni képes, moral insanity-t szolgáló, rendkívüli intelligenciával.

Ez viszont engem ebben a pillanatban nem kell érdekeljen, bármekkora hivatástudattal is rendelkeznék, mint asztrológus, hanem első sorban a lányom és a jövendő unokám fizikai – és persze: pszichikai – jóllétét kell a szemem előtt tartanom, Tamásról meg gondoskodnak majd, ha arra tényleg szükség lenne, azok, akik a kényeztetésével, megkímélésével és tojatásával, ide juttatták. De, mivel nem lehetek abban sem biztos, hogy mindazt a gyalázatos hazugságot, amit a ma hozzám küldött levelében, néhány szűk mondatban kifejtett magától eszelte-e ki, vagy az őt továbbra is a saját nyomorult cselekedeteivel való bátran őszinte szembenézéstől megkímélni igyekvő szülei eszelték-e ki számára az édesanyám (Szalfetter Jolán) ajándék-lakásvásárlásáról szóló gyalázatos hazugságot, hadd mondjam el, hogy a majdnem egész életét át-betegeskedő édesanyámnak sikerült már 50 éves kora előtt, beteg nyugdíjba mennie – Azokban az időkben (70-es évek eleje, – amiért is nagyon kevés évet töltött a munka mezején.

Itt és most, tehát ezen a helyen és a jelen téma szempontjából, teljesen mindegy, hogy én most, 64 éves metafizikus asztrológusként, hogyan vélekedek erről, hanem csak az a fontos, hogy ez tárgyi tény, aki akarja utána nézhet, le lehet valahol - pl. a nyugdíj hivatal archívumában - ellenőrizni!

Következésképpen őt, egy, a legalacsonyabb rendű nyugdíj-kategóriák valamelyikébe sorolták, amikor annak eljött az ideje. Alig éldegélt tehát abból a pénzből, amit az államtól kapott, honnan, miből vásárolhatott volna tehát a szerencsétlen még nekem is, külön lakást (Tamás szerint…!), állítólag „részletre”, még akkor is, ha annak az 1992-es törvénynek a szellemében, amely alapján az akkori Romániában, mindenki megvásárolhatta – Viszonylag tényleg olcsón! – az addig elé a helyi gazdálkodási vállalattól, bérelt lakását? Hiszen, az tárgyi valóság szerinti igazság, éppen a Tamás állításának a fordítottja: még a saját lakásának az árát sem volt amiből ki fizetnie (Jól emlékszem: egy 2 szobás lakás ára 12000 lej volt!), és az egy harmadát, tehát 40 ezer lejt én fizettem ki abból is. És igen is a Budapesti Bethlen Gábor alapítványból kapott, egy kerek évre szóló regényírási ösztöndíjamból, amit két részletben vehettem kézhez!
A kérdés tehát nem is az, hogy honnan, miből eszelte ki ez a sátáni elme ezt az elképesztő hazugságot, amelybe a halott anyámat is bele keverte alattomosan, hanem az, hogy miért volt erre neki szüksége? Mit akart elérni azzal, hogy ilyen könnyen leleplezhető hazugságokat eszelt ki és osztott meg rólam a nagy nyilvánossággal? – Megmondom, hogy miért: ugyanazért, amiért – Most derült ki, hogy a „felcsináltattad” obszcenitást leírta, mert Medárda eddig ezt nem mondta…, hogy az intim együttléteik alatt, még ennél is mocskosabb fogalmak hagyták el a száját, „arra az esetre, ha elhagyná” valamikor a jövőben őt a lányom. – Hányingerkeltően obszcén szavak, amilyeneket nekem pl. soha nem jutott volna eszembe sem a volt feleségemmel szemben (Akárcsak mások előtt is!) használni, pedig a Medárdáék édesanyja aztán szolgáltatott erre indokot éppen eleget, és Violával szemben végképpen nem. Nem másért, de azzal saját magamat mocskoltam volna be, az én legszakrálisabb intimitásomat. Mélyen sajnálom, hogy ennek, az anyja állítása szerint rendkívüliem jól nevelt fiatalember számára, nem, hogy szakrális intimitás, de még arra való vágyakozás sem létezik. – Bizonyára annak a rendkívülien magas színvonalú nevelésnek köszönhetően, amiről az édesanyja beszélt nekem, ezzel az örömhírrel vigasztalván, amikor én a lányom megmentése érdekében, magam megalázva, éppen, hogy nem könyörögtem az óvodaigazgató szülőtársi megértéséért.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.13. 23:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Medárdának a Tamással folytatott, tavalyi szökése előtti, utolsó három napban folytatott csettelésének és esemesezésének (SMS) az anyja által lementett jegyzőkönyve:Tamas Szente
es az ien embereket hagyni kell mert ezt nem erdekli semmi sem, csak az o elmeletei, szemeben ember mint targy es az elmelet resze letezik, nem mit lelek

egy masodpercet sem szabad rajuk pazarolni az eletbol nem erdemlik meg!
16.07.16 21:55
Kozma Medarda
Hmm
16.07.16 21:55
Kozma Medarda
De én látom hogy apuka nem ilyen
16.07.16 21:56
Tamas Szente
latod te pazaroltad ra a gyermekkorodbol a sok idot, es akarmikor meg tudtad volna latogatni a dedit is, es szabadon nem elcsapva tudtal volna ide oda menni. Te mar neki rengeteget fizettel az idoddel ami potolhatatlan


Tamas Szente
viszont ami nagyon fontos hogy irsz egy levelet ami egyben nyilatkozat is es alairod abbol legyen nallad egy masolat, a keresztlevel, anyakonyvi kivonat, magyar/roman (certificat de nastere), szemelyi (buletin), es suliban amik vannak mediak stb (foaie matricola) 1-4 5-8 osztalyos eredmenyekkel amiket vezettek de nem olyan fontos
17.07.16 14:50
Kozma Medarda
Nem értem
17.07.16 14:50
Kozma Medarda
Milyen levelet?
17.07.16 14:51
Kozma Medarda
Én nem tudok ilyesmiről hogy foaie matricola
17.07.16 14:52
Kozma Medarda
De milyen levél, könyörgöm ?!

Kozma Medarda
De milyen levelet kell írjak?
17.07.16 14:57
Tamas Szente
haat amit irsz apudnak azt a levelet, hogy te igy szeretned, es ha apud rendorsegezne akkor meg mutatnank hogy nem akaratod ellenere vagy nallam
17.07.16 14:58
Tamas Szente
ennyi az egessz nem olyan sok
17.07.16 15:00
Kozma Medarda
Értem :)


Kozma Medarda
Lássuk hogy eljutunk e oda
18.07.16 15:29
Tamas Szente
jaja, szerintem el

kiciii MAdarka
18.07.16 15:30
Kozma Medarda
Jah, csak az a nagykorusítás
18.07.16 15:30
Kozma Medarda
De ne törődj noh, előbb utóbb eljuthatok hozzád
18.07.16 15:33
Kozma Medarda
Lehet hogy el kell napolni a szökést, de előbb utóbb nálad lehetek

Kozma Medarda 18.07.16 20:32
Etusékkal is átbedzéltem mindent
18.07.16 20:33
Kozma Medarda
Ők is azt monják hogy szökjek innét, ahogy csak tudok
18.07.16 20:33
Tamas Szente
mind egy ahhogy gondolod, en sok mindent fel tettem bennem megvolt a joakarat
18.07.16 20:34
Kozma Medarda
De Tamás, én nem azt mondom hogy meggondoltam magam
18.07.16 20:34
Tamas Szente
nem tudom ossze vagyok zavarodva, tudom hogy nem azt mondtad

18.07.16 21:14
Tamas Szente
de szeretnek egy vegleges valaszt tolled mert eddig csak inogott minden, most a teloban azt mondtad hogy jossz aztan most meg vnakodsz
18.07.16 21:14
Kozma Medarda
Hogy érted?
18.07.16 21:15
Kozma Medarda
El akarok innen menni! Apumnak is leírtam hogy nem bírok itt tovább élni!


Kiccsi nyusziiiii
18.07.16 21:19
Kozma Medarda
Tudom hogy megérdemled
18.07.16 21:20
Kozma Medarda
Ott hagyom a levelet a sátorban s viszlát
18.07.16 21:20
Kozma Medarda
Csak ez nagyon fontos döntés
18.07.16 21:20
Tamas Szente
kiciii Madarka

jaja es tudom hogy te is jobb eletet erdemlessz nem ient

haat az
18.07.16 21:22
Kozma Medarda
Habár most jutott eszembe hogy előbb utóbbKozma Medarda
Óddde jó hogy jobb kedved :) noh ez egy igazi sikerélmény
18.07.16 21:46
Kozma Medarda
Hát még ha megyzabadulok aputóóól! Húúú
18.07.16 21:46
Tamas Szente
jaja hat az nem a legjobb
hat igen meg 2 nap es vege ennek a szarnak
18.07.16 21:48
Tamas Szente
apud 4 eves XD
18.07.16 21:49
Kozma Medarda
Jaaaaaaaj te!
18.07.16 21:30
Kozma Medarda
Remélem hogy kibírod addig :D
18.07.16 21:31
Kozma Medarda
De le fog járni
18.07.16 21:31
Tamas Szente
hat ki brom, csak mar idegileg elegge
18.07.16 21:31
Kozma Medarda
Elhiszem
18.07.16 21:31
Tamas Szente
de valmi lessz
18.07.16 21:31
Kozma Medarda
Én is
18.07.16 21:32
Kozma Medarda
Nekem is padlón van az idegállapotom
18.07.16 21:34
Kozma Medarda
Figyelj, ha ezen a sok viszontagságon túl leszünk, annál inkább szeretni fogjuk egymást
18.07.16 21:40
Kozma Medarda
Most mit csinálsz? :)
18.07.16 21:43
Tamas Szente
ki mentem a konyhaba
18.07.16 21:44
Kozma Medarda
Jah :)
18.07.16 21:44
Tamas Szente
hat nekem is elegge ki vagyok

haat igen proara teszi rendesen

Kozma Medarda
Szijjja Nyusziiiii :)
18.07.16 22:37
Kozma Medarda
Azt szeretném kérdezni hogy az érettségi átlagod mekkora volt? Csak sima kíváncsiságból
18.07.16 22:37
Kozma Medarda
Remélem hogy az enyém magasabb lesz a 8 50-nél
18.07.16 22:38
Kozma Medarda
Viszont a pályaalkalmassági interjú dönt el mindent
18.07.16 22:44
Tamas Szente
kesz is vagyok

huuh ez most nehez kerdes majd megnezem neked pontosan

majd megnezzuk

kiciii Madarka

holnap kene megnezzem a beiratkozast
18.07.16 22:46
Kozma Medarda
50 százalék az érettségi átlag és 50 százalék a pályaalkalmassági interjú
18.07.16 22:46
Kozma Medarda
Jah
18.07.16 22:47
Kozma Medarda
Legalábbis angol-román szakra
18.07.16 22:47
Tamas Szente
jaah most olvasom a webpalpjan, de ez csak a nyelvnel van
18.07.16 22:49
Tamas Szente
erdekes az infonal nincs felveteli vizsga
18.07.16 22:51
Kozma Medarda
Jah
18.07.16 22:52
Kozma Medarda
Ott szerintem az érettségi vizsga átlaga ssámít
18.07.16 22:52
Kozma Medarda
De te jobban lázhatod
18.07.16 22:53
Tamas Szente
jaja igen
kicii Madarka
18.07.16 22:57
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii
18.07.16 22:57
Kozma Medarda
Remélem bejutsz :)
18.07.16 22:57
Kozma Medarda
Én ingyenes helyre szeretnék bejutni
18.07.16 22:58
Tamas Szente
kiciii madarka
haat remelem

jaja szerintem fog sikerulni neked

ugyes vagy
18.07.16 22:59
Kozma Medarda
Kösziii
18.07.16 23:01
Tamas Szente
kiciii Madarka
18.07.16 23:03
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii
18.07.16 23:04
Tamas Szente

18.07.16 23:04
Kozma Medarda

18.07.16 23:05
Kozma Medarda
Keresem a bejutó átlagokat
18.07.16 23:05
Tamas Szente
jaah de hol kicci a sapientia oldalan?
18.07.16 23:08
Kozma Medarda
Azt hiszem ott kell lennie valahol
18.07.16 23:08
Kozma Medarda
Anyukám mutatta volt
18.07.16 23:08
Kozma Medarda
Emőke
18.07.16 23:08
Tamas Szente
jaah mintah emleksem valmire

meg en is neztem volt
18.07.16 23:09
Kozma Medarda
Neked mekkora volt az érettségi átlagod?
18.07.16 23:09
Kozma Medarda
Jah
18.07.16 23:15
Tamas Szente
haat post pontosan nem tooom ugy 8 valamennyi
de majd megnezuk, most tul faradt vagyok hogy elokeressem
18.07.16 23:17
Kozma Medarda
Okkis, én is nagyon fáradt vagyok :D
18.07.16 23:17
Kozma Medarda
Nem kapom a bejutó átlagokat
18.07.16 23:18
Tamas Szente
kicii medarda en is elegge faradt vagyok
18.07.16 23:18
Kozma Medarda
Feküdjünk le?
18.07.16 23:19
Kozma Medarda
Most különösen szükségünk van az alvásra
18.07.16 23:19
Tamas Szente
haat nem tudom te mennyire vagy faradt

haat igen

az biztos
18.07.16 23:19
Kozma Medarda
Én nagyon fáradt vagyok :D
18.07.16 23:20
Tamas Szente
en is az vagyok kicci Madarka
18.07.16 23:20
Kozma Medarda
Jaaaaaaaj legyen már vége ennek az egésznek
18.07.16 23:20
Tamas Szente
elegge

igen mar

legyen vege
18.07.16 23:21
Kozma Medarda
Vége lesz :D
18.07.16 23:21
Tamas Szente
igen
18.07.16 23:21
Kozma Medarda
Akkor én fekszem le, nyuszi :)
18.07.16 23:22
Kozma Medarda
Túl vagyunk eze
18.07.16 23:22
Kozma Medarda
Ezen a napon is
18.07.16 23:22
Tamas Szente
en is kicsi Madarka

haat igen

vegre

: )
18.07.16 23:25
Kozma Medarda
Pusssszi szijjja jó éjszakát édeees :3
18.07.16 23:25
Kozma Medarda
Kiccsi belga óriás :DD
18.07.16 23:26
Tamas Szente
pusziii sziiija az elob el aludtam a szekben :DDD
aaaz

annyira szeretlek

olelelk :3

aludjal jol Edes

sziiija
18.07.16 23:29

Kozma Medarda

18.07.16 23:29
Kozma Medarda
Te is :3
19.07.16 09:56
Kozma Medarda
Szijjja Nyusziiiii
19.07.16 09:56
Kozma Medarda
Remélem jól aludtál :D
19.07.16 09:57
Kozma Medarda
Az jutott eszembe hogy az egyetlen aki apumat eredményesen és véglegesen le tudná ültetni az én vagyok
19.07.16 09:58
Kozma Medarda
Ne törődj, megcsináljuk
19.07.16 10:19
Kozma Medarda
Ezt mutatja nekem a képernyő
19.07.16 10:19
Kozma Medarda

19.07.16 11:02
Kozma Medarda
Szööögény nyusziiiii még mindig alszol?
19.07.16 11:30
Kozma Medarda
Tamás, minden rendben van?
19.07.16 11:47
Kozma Medarda
Tamás szeretleeeeek
19.07.16 11:47
Kozma Medarda
Minden rendben van?
19.07.16 11:50
Kozma Medarda
Nem tudok neked írni Facebookon sem
19.07.16 11:50
Kozma Medarda
Mi történt?
19.07.16 11:56
Kozma Medarda
Tamás?
19.07.16 11:56
Kozma Medarda
Még alszol?
19.07.16 11:56
Kozma Medarda
Vagy nem vagy otthon?
19.07.16 11:56
Kozma Medarda
Vacakol nálam a WiFi
19.07.16 12:19
Kozma Medarda
Lépned kellett valahová?
19.07.16 12:35
Tamas Szente
bocsikaa nem volt a gep be kapcsolva ÉD
19.07.16 12:35
Kozma Medarda
Temmi gond
19.07.16 12:36
Kozma Medarda
Csak azért aggódtam egy kicsit
19.07.16 12:37
Kozma Medarda
Nem szeretném ha a kapcsolatod megromlana az édesanyáddal, de ne félj, leültetjük apumat mielőtt baj lenne
19.07.16 12:38
Tamas Szente
jaaj ne aggodj nem fg megromlani csak hisztis neha
19.07.16 12:38
Kozma Medarda
Megoldjuk, nyuszi, most már tényleg látom hogy nem jó nekem itt
19.07.16 12:39
Kozma Medarda
Sajnálom, de ez így van
19.07.16 12:39
Tamas Szente
sajnos hogy igy vn de megoldodik minden
19.07.16 12:40
Tamas Szente
hogy aludtal kicii Madarka?
19.07.16 12:43
Kozma Medarda
Hát
19.07.16 12:43
Kozma Medarda
Egész jól :)
19.07.16 12:44
Kozma Medarda
Csak elszédültem a képernyőtől
19.07.16 12:44
Kozma Medarda
S megint fáj a fejem
19.07.16 12:45
Tamas Szente
jaah en ugy neh kavarogtak a gondolatok a fejemben de jot tett ez a reggeli zuhany
19.07.16 12:46
Kozma Medarda
Ugyeee
19.07.16 12:46
Tamas Szente
en is elszedultem az este sokat meloztam azzal az aramkorel
19.07.16 12:46
Kozma Medarda
S már háromnegyed egy :Dd
19.07.16 12:46
Kozma Medarda
Jah
19.07.16 12:46
Tamas Szente
igen
19.07.16 12:46
Kozma Medarda
Te kis ügyes :3
19.07.16 12:46
Tamas Szente
te is Madarka ugyi vagy :3

kene menjek ki egy csomo mindent kell csinljak, egyetemre beiratkozni
19.07.16 12:48
Kozma Medarda
Okkis
19.07.16 12:48
Kozma Medarda
Akkor hagylak :)
19.07.16 12:48
Kozma Medarda
Sok sikert nyusziiiii
19.07.16 12:48
Kozma Medarda
Légy ügyes :3
19.07.16 12:52
Kozma Medarda
Pusssszi szijjjaaaa
19.07.16 12:52
Kozma Medarda
Szeretleeeeek
19.07.16 12:59
Tamas Szente
kozben beszelek telon

megg nem mentem el Edes

beszeltem telefonon anyummal

nagyoon szeretek Madarka
19.07.16 13:02
Tamas Szente
megyek kicsiii Madarka
19.07.16 13:02
Kozma Medarda
Okkis :D
19.07.16 13:03
Tamas Szente
nagyooon szeretlek

pusziii sziiija Edes


19.07.16 13:10
Kozma Medarda
Pusssszi szijjja Tamás :3
19.07.16 13:10
Kozma Medarda

19.07.16 15:29
Tamas Szente
sziiija Medarda most ertem vissza :3
19.07.16 15:47
Kozma Medarda
Megyünk ki a térre
19.07.16 15:47
Kozma Medarda
Jönnél e? :D
19.07.16 15:48
Tamas Szente
haat eleg sok dolgom van most tervezem azt az aramkort, mikor mentek?
19.07.16 15:48
Kozma Medarda
Most megyünk ki
19.07.16 15:49
Kozma Medarda
Ha sok dolgod van, ne gyere, végezd el nyugodtan :D
19.07.16 15:49
Tamas Szente
jaah, hat indulok csak meg valamit meg kell nezzek, lassuk hogy alakul, fellhivalk meg Edes

keszre kell tervezzek egy USB toltot
19.07.16 15:50
Kozma Medarda
Kell megosszunk, utána kimegyünk
19.07.16 15:50
Kozma Medarda
:(
19.07.16 15:51
Kozma Medarda
Már úgy elegem van
19.07.16 15:51
Kozma Medarda
Kihasználnak teljesen
19.07.16 15:52
Kozma Medarda
Komolyan úgy érzem magam mintha apukának az alkalmazottja lennék
19.07.16 15:52
Kozma Medarda
Persze fizetést nem kapok
19.07.16 15:52
Tamas Szente
haat igen kell na a propaganda szoveget osztani neki

hamarosan vege lessz ne aggodj kicci Edes

csengess meg mikor mentek ki es lasuk hogy lessz idom kiciii MAdarka
19.07.16 15:53
Kozma Medarda
Ahalig várom hogy nálad lehessek
19.07.16 15:53
Kozma Medarda
Okkis :3
19.07.16 15:53
Tamas Szente
en is hogy mar le jarjon ez az egessz es egyutt nyugodtan csendbe lehessunk


19.07.16 15:59
Kozma Medarda
:)
19.07.16 15:59
Kozma Medarda
Dógozzzál, nyuszi :D
19.07.16 15:59
Kozma Medarda
Hagylak dolgozni
19.07.16 15:59
Kozma Medarda
Nekem is dolgom van :)
19.07.16 16:03
Tamas Szente
jaah kicii Madarka
19.07.16 16:03
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii
19.07.16 16:06
Tamas Szente

19.07.16 16:34
Kozma Medarda
Ehelbasztam a fülhallgatót amit adtál a jack be volt dugva a számítógépbe és a másik vége beakadt a cipőmön lévő díszbe s most nem megy
19.07.16 16:35
Kozma Medarda
S botlottam egy jót
19.07.16 16:43
Kozma Medarda
Etus nagyon élvezte :DD
19.07.16 16:44
Kozma Medarda
De én nem b) :)
19.07.16 16:45
Tamas Szente
juuj, hat kiszakadt a kabel
19.07.16 16:51
Tamas Szente

de mar hamarosan ugy sem lessz szukseged ra XDD
19.07.16 16:53
Kozma Medarda
Noh most megyünk ki
19.07.16 16:53
Kozma Medarda
Ugyeee :DD
19.07.16 16:53
Kozma Medarda
Megyünk ki
19.07.16 16:53
Kozma Medarda
Indulhatsz
19.07.16 16:54
Tamas Szente
okkis, indulok

meg van egy pici dolgom

de indulok minel hamarabb
19.07.16 16:56
Kozma Medarda
Okkis édeees :3
19.07.16 16:56
Kozma Medarda
Pusssszi szijjja
19.07.16 16:57
Tamas Szente
most indulok edes :3

pusziii sziiija
19.07.16 21:10
Kozma Medarda
Szijjja Nyusziiiii
19.07.16 21:10
Kozma Medarda
Épségben haza érkeztél e? :3
19.07.16 21:10
Tamas Szente
syiiija Madrka

iiigen kicci Edes
19.07.16 21:12
Kozma Medarda
Aztán nekem is a hazám lesz a házad :3
19.07.16 21:12
Tamas Szente
iiigen :3

kozben neki alltam dolgozni ezzel az aramkorrel

folytatom

te micsike?
19.07.16 21:39
Kozma Medarda
Hhát
19.07.16 21:39
Kozma Medarda
Ezt azt
19.07.16 21:41
Tamas Szente
japp

kicii Madarka
19.07.16 21:49
Kozma Medarda
Az a gyanúm hogy lizzynek van egy gennyes foga
19.07.16 21:49
Kozma Medarda
Olyan halszag van
19.07.16 21:50
Kozma Medarda
Tudod az a rendes halszaz
19.07.16 21:50
Kozma Medarda
Foáájjjájjájjj
19.07.16 21:51
Tamas Szente
fuuuj
19.07.16 21:52
Kozma Medarda
Levittük elintézni a dolgait
19.07.16 21:52
Tamas Szente
tudom mar ereztem volt ient, egyik ismerosunknel, pont mikor ultunk le az asztal ele akkor megnyalta a kutyaja a kezemet es azt hittem roka leesz kajalas elott

jaah
19.07.16 21:52
Kozma Medarda
Jah :D
19.07.16 21:53
Kozma Medarda
Képzeld el, etusék úgy lecibáltak hogy elfelejtettem cipőt húzni :ad:D
19.07.16 21:53
Kozma Medarda
Most itt ülök a rózsaszín papucsomban :D
19.07.16 21:54
Kozma Medarda
Nah most aztán tényleg néznek az emberek :DD
19.07.16 21:55
Tamas Szente
hihiii

aztaaa :DD

seep rozsaszin viritott
19.07.16 21:56
Kozma Medarda
Jaaaaaa ja
19.07.16 21:57
Kozma Medarda
Eddig már össze futottam két ismerőssel :D
19.07.16 21:58
Tamas Szente
:)) es mit szoltak?
19.07.16 22:01
Kozma Medarda
Húúú hát erőst nézték hogy jól vagyok e
19.07.16 22:01
Kozma Medarda
De csak köszöntünk egymásnak
19.07.16 22:03
Kozma Medarda
De a szomszédunk bezzeg úgy megnézte hejj
19.07.16 22:04
Tamas Szente
azttaaa, haat nembaj noh csak le leptel a lakasbol

kiciii MAdarka
19.07.16 22:06
Kozma Medarda
Jah
19.07.16 22:06
Kozma Medarda
Alig várom hogy nálad lehessek
19.07.16 22:13
Tamas Szente
jaja en is alig varom hogy veled lehessek kiciii Madarka
19.07.16 22:27
Kozma Medarda
De tényleg alig várom
19.07.16 22:28
Kozma Medarda
Már elfogyott a türelmem
19.07.16 22:28
Kozma Medarda
Nem tudtam vacsorázni
19.07.16 22:29
Tamas Szente
haat en is szegeeny Medarda, vege lessz most mar nincs sok hatra
19.07.16 22:29
Kozma Medarda
A fenti lakásban csak főtt pityóka volt, meg tejföl vajjal s valami olcsó rossz ízű kenyér
19.07.16 22:29
Tamas Szente
hat az
19.07.16 22:30
Kozma Medarda
Úgyhogy lementem, s lent volt sárgadinnye
19.07.16 22:30
Kozma Medarda
Viszont fagyi is volt
19.07.16 22:31
Kozma Medarda
S apum meg felveszett hogy engem csak az élvezkedés érdekel
19.07.16 22:31
Kozma Medarda
S ideges volt
19.07.16 22:32
Kozma Medarda
Úgyhogy inkább nem kockáztattam s lefeküdtem éhesen
19.07.16 22:32
Kozma Medarda
Esküszöm nem bírom tovább
19.07.16 22:32
Kozma Medarda
Nem érdekel, péntek hajnalban megszökök
19.07.16 22:33
Kozma Medarda
Vagyishogy csütörtök estéről péntekre virradólag
19.07.16 22:33
Kozma Medarda
Úgy 2 óra felé
19.07.16 22:33
Kozma Medarda
Vagy amikor apum alszik
19.07.16 22:35
Tamas Szente
aztaaa de beteg
19.07.16 22:37
Tamas Szente
minel hamarabb meg kell szabadulni tolle, nincs mit foglakozni vele, csutortok este szokjel meg ugy 2 ora fele

akkorra beszelek a tesommal es ki megyunk szecshenybe hogy tudjunk fel venni
19.07.16 22:39
Tamas Szente
szegeny medarda nem ettel ma semmit sem, hogyne csak az orias bebe nek jusson a fagyika, mien ember eskuszom
19.07.16 22:40
Kozma Medarda
Nem nekiii
19.07.16 22:41
Kozma Medarda
Turiéké a fagyi csak holnap ehetik meg
19.07.16 22:41
Kozma Medarda
Nem aoumé
19.07.16 22:41
Kozma Medarda
Áh de mindegy
19.07.16 22:41
Tamas Szente
hat de te is ehes vagy te is kell egyel

de meglatod o eszi meg neki kell

turi biztos adna neked
19.07.16 22:42
Kozma Medarda
Akárki kérdezi hogy miért szöktem meg, azt fogom mondani hogy egyszerűen nem lehetett bírni. És meg fogják érteni
19.07.16 22:43
Kozma Medarda
Adtak is
19.07.16 22:43
Kozma Medarda
Amíg apum fel nem hívta hogy Ividőkét miért hagytuk fent
19.07.16 22:43
Kozma Medarda
S felveszett s kezdett ordubálni
19.07.16 22:44
Kozma Medarda
Elegem van már
19.07.16 22:44
Tamas Szente
hat igen mindenki megerti mert tudjak hogy mi a helyzet, a propaganda videok elennere is beleatnak az emberek a diszlet moge

hat elhiszem edes, most mar meg 1 nap van hatra

annyira szeretlek
19.07.16 22:45
Kozma Medarda
És annyira kár hogy a hivatalos gyermekkorom ilyen szarul ér véget ezek a hülyék miatt
19.07.16 22:45
Kozma Medarda
Persze az igazi felnőttkor később jön el
19.07.16 22:46
Kozma Medarda
És szerintem a gyermekkorom is
19.07.16 22:46
Tamas Szente
hat igen de mit lehet tenni, sajnos, de az a lenyeg hogy a tobbi jo legyen, es a rosszat hagyni kell magad utan
19.07.16 22:46
Kozma Medarda
Tudod, a a gyermeki szerepem megszűnik és most már part
19.07.16 22:47
Kozma Medarda
Partner leszek
19.07.16 22:47
Kozma Medarda
Egy élettárs
19.07.16 22:47
Tamas Szente
hihiii igen
19.07.16 22:47
Kozma Medarda
Az alárendeltségi viszonyom felbomlik
19.07.16 22:47
Kozma Medarda
És partnerségi viszonyba kerülök
19.07.16 22:48
Kozma Medarda
Kiccsi édeees
19.07.16 22:48
Tamas Szente
igen ez igy van kicii Madarka

most mar nem kicii Madrka leszel hanem Edes, Kedves :DD

de csak atvitt ertelembe en ugy is kicii Madarkanak foglak szolitani :DDD
19.07.16 22:49
Kozma Medarda
Jaaaaaaaj teeeee
19.07.16 22:50
Kozma Medarda
:3
19.07.16 22:51
Tamas Szente
kiciii Madarka annyira szeretlek :3
19.07.16 22:52
Kozma Medarda
Én is téged nyusziiiii
19.07.16 22:52
Tamas Szente

19.07.16 22:53
Kozma Medarda

19.07.16 22:53
Kozma Medarda
De Tamás? Piricskén van e patak?
19.07.16 22:54
Kozma Medarda
És híd?
19.07.16 22:56
Tamas Szente
haat vaalmi van de nem a hazunknal

vagyis nincs a hazunk kozeleben
19.07.16 22:57
Kozma Medarda
Jah
19.07.16 22:57
Tamas Szente
vagyis anyumek hazanak a kozelben Kicii Madarka
19.07.16 22:57
Kozma Medarda
Mennyire van messze?
19.07.16 22:57
Tamas Szente
haat elegge
19.07.16 22:57
Kozma Medarda
Jah
19.07.16 22:57
Tamas Szente
meglatod szep helyen van
19.07.16 22:58
Kozma Medarda
De el tudnék odáig sétálni?
19.07.16 22:58
Kozma Medarda
És mekkora patak?
19.07.16 22:58
Kozma Medarda
Híd van e rajta?
19.07.16 22:58
Kozma Medarda
Mert ha igen, tudnék horgászni
19.07.16 22:59
Tamas Szente
kcici Medarda nem tudom hogy ott hol van azt tudom hogy van patak, de igy horgaszni nem lehet

vagyis nemhiszem hogy lenne patak hiddal XD
19.07.16 23:00
Kozma Medarda
Hogy érted?
19.07.16 23:00
Kozma Medarda
Jah
19.07.16 23:00
Kozma Medarda
Mert ha volna híd, tudnék horgászni
19.07.16 23:02
Tamas Szente
jaah de sajnos ott nincs olyan, csak fak vannak erdo
19.07.16 23:02
Kozma Medarda
Jah
19.07.16 23:02
Kozma Medarda
Nem baj, no :3
19.07.16 23:03
Kozma Medarda
Aztán alig várom hogy haza jöhessünk és nálad főzhessek, takaríthassak :D
19.07.16 23:03
Tamas Szente
de attol vanank szep fak meglatod mien szep lessz
19.07.16 23:04
Kozma Medarda
Jah :d
19.07.16 23:04
Tamas Szente
kicii Edes, majd ketten fogjuk csinalni, ha majd fog kelleni hazimunkazni :D

annyira szeretlek
19.07.16 23:05
Kozma Medarda
Én is téged :3
19.07.16 23:05
Kozma Medarda
Hát persze :D
19.07.16 23:05
Kozma Medarda
Igen azt úgy kell :3
19.07.16 23:05
Tamas Szente
mikor ugy van en is csinalok mikor ugy van te is csinalsz de majd fogok venni egy olyan automata robot porszivot XDD

hat igen :#
19.07.16 23:05
Kozma Medarda
Szépen ügyesen rendet tartunk :3
19.07.16 23:05
Tamas Szente
:3

jaja

kicii Madarka
19.07.16 23:06
Kozma Medarda
Alig várom hogy nálad lehessek már végre
19.07.16 23:07
Tamas Szente
jaja en is hogy veled lehessek Edes
19.07.16 23:08
Kozma Medarda
S nálad lehessek, biztonságban
19.07.16 23:10
Tamas Szente
jaja

es joban fogod erezni magadat, meglatod megnyilsz egy kicsit es nem egy burokban leszel
19.07.16 23:12
Kozma Medarda
Jah :D
19.07.16 23:12
Kozma Medarda
Igazad van :3
19.07.16 23:12
Kozma Medarda
Megtanulok ellazulni teljesen
19.07.16 23:12
Kozma Medarda
Végre
19.07.16 23:12
Tamas Szente
jaja hat igen :#

eztaakrtam irni :3

annyira szeretlek
19.07.16 23:19
Kozma Medarda
Én is téged édeees
19.07.16 23:19
Kozma Medarda
Nyuszi?
19.07.16 23:20
Kozma Medarda
Tudnál nekem venni egy női tusfürdőt
19.07.16 23:20
Kozma Medarda
Hogy ne kelljen a te férfi tusfürdőddel fürödjek :DD
19.07.16 23:20
Tamas Szente
igen, hollnap megnezem

jaja
19.07.16 23:20
Kozma Medarda
Mindegy hogy milyen
19.07.16 23:21
Kozma Medarda
Ne vegyél drágát
19.07.16 23:21
Kozma Medarda
De tényleg
19.07.16 23:22
Kozma Medarda
Jah és lassan kéne egy női sampon is - ne vegyél drágát!
19.07.16 23:23
Kozma Medarda
Jah és rengeteg de rengeteg szalámi :DD
19.07.16 23:23
Tamas Szente
jaja egyszerre megveszem oket hollnap
19.07.16 23:23
Kozma Medarda
Csak ennyi a kévánságom, semmi egyéb
19.07.16 23:23
Tamas Szente
haat szalai az van boven
19.07.16 23:23
Kozma Medarda
Jah azjóóó
19.07.16 23:24
Tamas Szente
*szalami

kiciii Madarka
19.07.16 23:24
Kozma Medarda
Tusfürdő s sampon
19.07.16 23:24
Kozma Medarda
Hogy ne legyen férfi illatom :DD
19.07.16 23:24
Tamas Szente
jaja holnap megveszem

haat igen :DD
19.07.16 23:25
Kozma Medarda
Ne vegyél drágát, sőt, nem is kell nekem tusfürdő, valami olcsó szappan is jó
19.07.16 23:25
Kozma Medarda
S valami olcsó sampon
19.07.16 23:26
Kozma Medarda
Szappannal szoktam fürödni
19.07.16 23:26
Tamas Szente
kicii Madarka megrdemelsz, egy jot amient toook venni :DD

hollanp veszek mert ugy is kell szappan, tusfurdo, sampon
19.07.16 23:27
Kozma Medarda
Hádde csak amire futja
19.07.16 23:27
Tamas Szente
jaja hat igen
19.07.16 23:27
Kozma Medarda
Tudod van olyan márka is, amin csak a reklámot fizeted meg
19.07.16 23:28
Kozma Medarda
Lehet hogy az olcsóbb is lehet olyan jó mint a drága
19.07.16 23:29
Kozma Medarda
De ez nem érvényes minden termékre
19.07.16 23:29
Kozma Medarda
Vagyishogy mindenfélére
19.07.16 23:29
Tamas Szente
igen ez igy van alltalban, a mrkasban is lehet ugyan az a cucc mint egy nem markasban

hat igen, ez fugg a gyartotol
19.07.16 23:30
Kozma Medarda
Pl a tejtermékeknél minél drágább annál jobb minőségű
19.07.16 23:31
Kozma Medarda
Meg a csokoládéknál, stb
19.07.16 23:31
Kozma Medarda
De a tisztító szereknél így van
19.07.16 23:32
Kozma Medarda
Attól még hogy drága, nem biztos hogy jobb az olcsónál
19.07.16 23:32
Tamas Szente
igen, mert a tejnel fel kell dolgozzak, es pl a sajtnal az erleles ideje es a feldolgoza minosege adja meg az izt

de pl a tisztito szereknel, neha az olcsobb cif pl ami a legtobb koszt le viszi egessz jo
19.07.16 23:33
Kozma Medarda
Jah :D
19.07.16 23:33
Kozma Medarda
Jaj nyuszi
19.07.16 23:33
Kozma Medarda
Még valami
19.07.16 23:34
Kozma Medarda
Kefe van e hogy le tudjam jól magam súrolni?
19.07.16 23:35
Kozma Medarda
Egy hónapja biztos van hogy nem fürödtem
19.07.16 23:38
Tamas Szente
haat meg kell nezzem hogy van e mozsdokefe az uzletben, dee most jut eszembe hogy nallam van, nem feltelenul kefe hanem inkabb erdes mozsdo szivacs

jaah, nalllam furdessz egy jot Edes
19.07.16 23:41
Kozma Medarda
Azjóóó :D
19.07.16 23:42
Kozma Medarda
Nyuszi én el fáradtam
19.07.16 23:42
Kozma Medarda
Feküdjünk le
19.07.16 23:43
Kozma Medarda
Kell most az alvás
19.07.16 23:43
Kozma Medarda
Annyira de annyira szeretlek
19.07.16 23:44
Kozma Medarda
Tamás, van piricskén hinta?
19.07.16 23:44
Kozma Medarda
Vagy az csak csibában van?
19.07.16 23:45
Tamas Szente
kiciii Madarka

en meg egy picit dolgozok ebben a progiban, jo ejccakat neked Madrka

haat nem tudom asszem nincs hinta

csak csibaban van ugy tudom
19.07.16 23:47
Tamas Szente
de inkabb el engedem majd hollnap foglakozok vele :DD
19.07.16 23:48
Kozma Medarda
Phenjél, nyuszi, mert az idegrenszered jobban bírja a strapát ha kialszod magad
19.07.16 23:49
Kozma Medarda
Én is pihenek
19.07.16 23:49
Tamas Szente
jaja hat igen

kicii Madarka
19.07.16 23:50
Kozma Medarda
Pusssszi szijjja jó éjszakát:DD
19.07.16 23:50
Kozma Medarda
Szeretleeeeek és ölelleeeek
19.07.16 23:50
Kozma Medarda
Végtelenszer :3
19.07.16 23:50
Kozma Medarda

19.07.16 23:50
Tamas Szente
kociii neked is jo ejccakat Madrka
19.07.16 23:51
Kozma Medarda
Aludj jól Abetüsmacival s álmodjál valami jót :D
19.07.16 23:51
Tamas Szente
en is negyoon szeretlek es vegtelenul csokollak es olellek, nagyon szeretlek :3


19.07.16 23:52
Kozma Medarda
Pusssszi szijjjaaaa
19.07.16 23:52
Tamas Szente
jaja fogok az Abetus macival, es te is almodj valmi jot Madarka

puszii sziiija


19.07.16 23:52
Kozma Medarda

19.07.16 23:53
Kozma Medarda

19.07.16 23:53
Kozma Medarda

19.07.16 23:53
Kozma Medarda

19.07.16 23:53
Kozma Medarda

19.07.16 23:53
Tamas Szente19.07.16 23:53
Kozma Medarda

19.07.16 23:53
Tamas Szente


mien figurak ennek meg csigaznak a szemei :DDDD
19.07.16 23:55
Tamas Szente

20.07.16 09:39
Tamas Szente
sziiija jo reggelt Madarka


20.07.16 09:43
Tamas Szente
hogy aludtal Madarka?
20.07.16 09:59
Tamas Szente
micsike?

annyira szeretlek
20.07.16 10:12
Kozma Medarda
Húúú szijjjaaaas
20.07.16 10:13
Kozma Medarda
Hát te már most felkeltél :O:D
20.07.16 10:13
Kozma Medarda
Jó reggelt nyusziiiii
20.07.16 10:13
Tamas Szente
iiigennn

kociii jo reggelt Madarka

ma megyek hogy iratkozzak be
20.07.16 10:15
Tamas Szente
micsike?


20.07.16 10:24
Tamas Szente
most indulok kiciii Madarka

pusziii sziiija Edes
20.07.16 10:36
Kozma Medarda
Mi kint sétáltatjuk a kutyát
20.07.16 11:33
Kozma Medarda
Most cseréltem ki a körtét a folyosón
20.07.16 11:33
Kozma Medarda
Tudod mi a gond?
20.07.16 11:34
Kozma Medarda
A foglalat nem érintkezik rendesen
20.07.16 11:34
Kozma Medarda
A kábelek meg vannak égve
20.07.16 11:34
Kozma Medarda
Kormosak
20.07.16 11:34
Kozma Medarda
El vannak színeződve
20.07.16 11:35
Kozma Medarda
Ezért nem ég a körte pár nap múlva
20.07.16 11:35
Kozma Medarda
Mert kilazul
20.07.16 11:35
Kozma Medarda
Nem érintkezik a foglalat rendesen
20.07.16 11:56
Kozma Medarda
Mi aztán megyünk ki szécsenybe
20.07.16 11:56
Kozma Medarda
Nem tudom hogy hol és hogyan tudnám lexeroxolni a levelem
20.07.16 11:57
Kozma Medarda
Ha bent leszel anyudnál mikor megyek akkor nála lexeroxolhatom, ugye?
20.07.16 11:59
Kozma Medarda
S egy kicsit bele is javítanék
20.07.16 12:02
Kozma Medarda
Alig várom hogy nálad lehessek
20.07.16 12:17
Kozma Medarda
Amint elindultam, megcsengetlek
20.07.16 12:21
Tamas Szente
sziiija Madarka

most ertem haza

voltam be iratkoztam az egyetemre, es vettem tusfurdot meg mindent
20.07.16 12:22
Kozma Medarda
Az szupeeeer
20.07.16 12:23
Tamas Szente
jaja hat igen ezt mondtam volt hogy kontakthibas es ezert nem eg akorte

most mar nincs sok hatra eggyutt lehetunk
20.07.16 12:23
Kozma Medarda
Igeeen
20.07.16 12:23
Tamas Szente
megyek kajalok valmit mert a reggel ota nem ettem
20.07.16 12:24
Kozma Medarda
Okkis :3
20.07.16 12:25
Kozma Medarda
Az is lehet hogy lexeroxolom itthon, miután apumék elmennek
20.07.16 12:25
Kozma Medarda
S be is szkennelem
20.07.16 12:26
Kozma Medarda
S elmentem a memória kártyámra
20.07.16 12:48
Tamas Szente
jaja az ugy meg jobb lene mert anyum most nincs bent a napkoziben

annyira szeretlek
20.07.16 12:51
Kozma Medarda
Én is téged nyusziiiii :3
20.07.16 12:51
Kozma Medarda
Úgy ott lennék veled már
20.07.16 12:55
Tamas Szente
most mar nincs sok hatra Edes

:3

anyuddal most beszeltem, azt mondta jol van a dedi, a mutet remnyen felul sikerult

fel fog epulni
20.07.16 13:03
Kozma Medarda
Óhó naaaaa de jóó
20.07.16 13:04
Tamas Szente
jaja nagyooon jooo

mondtam hogy jobban lessz :DD
20.07.16 13:07
Kozma Medarda
Ugyeee
20.07.16 13:07
Kozma Medarda
Annyira de annyira örvendek :Dyd
20.07.16 13:08
Tamas Szente
elhiszem kiciii Madarka een is
20.07.16 13:09
Kozma Medarda

20.07.16 13:10
Tamas Szente
haat a cmos elfeltette a beallitasokat

nyomd meg az F1
20.07.16 13:11
Kozma Medarda
Megnyomtam már
20.07.16 13:11
Tamas Szente
japp

es fut e tovabb a post?
20.07.16 13:13
Kozma Medarda
Mi? :O
20.07.16 13:13
Kozma Medarda
Működik a gép
20.07.16 13:13
Kozma Medarda
Nem felejtette el az órát
20.07.16 13:15
Tamas Szente
haat amikor indul el a gep van egy olyan hogy post(power on self test) testeli a moriat, meghajtokat stb, es utanna indul meg a BOOT folyamat

jaah az jo

azt is ki irta hogy CMOS attery is low
20.07.16 13:18
Tamas Szente
kiccii Madrka
20.07.16 13:20
Kozma Medarda
Jah
20.07.16 13:24
Kozma Medarda

20.07.16 13:24
Kozma Medarda

20.07.16 13:25
Tamas Szente
de edessek, pihennek
20.07.16 13:42
Kozma Medarda

20.07.16 13:43
Kozma Medarda
Mosmár nincsenek összekötve
20.07.16 13:47
Tamas Szente
jaaa ossze voltak kotvenem is lattam
20.07.16 13:56
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii
20.07.16 13:56
Kozma Medarda
Most mit csinálsz?
20.07.16 13:58
Tamas Szente
iit dolgozok ezzel az aramkorel

es te kicii MAdarka?
20.07.16 14:09
Kozma Medarda
Álmodik a kutyus
20.07.16 14:14
Tamas Szente
hhii
20.07.16 14:17
Kozma Medarda
Nem küldi el a videót
20.07.16 14:17
Kozma Medarda
De elég durva
20.07.16 14:22
Tamas Szente
jaah nem toom miert de lattam volt kutyust almodni :DD

olyan edi
20.07.16 14:34
Kozma Medarda
Most már felébredt
20.07.16 14:34
Kozma Medarda
De mozgott a szája alvás közben
20.07.16 14:35
Kozma Medarda
Mintha inna valamit
20.07.16 14:35
Kozma Medarda
Marcika ugatott is :DD
20.07.16 14:35
Kozma Medarda
Álmában :DD
20.07.16 14:35
Kozma Medarda
S mozgatta a lábait
20.07.16 14:37
Kozma Medarda
Van olyan kutya is, amelyik miközben álmodik, s fekszik a földön, a lábaival úgy csinál mintha szaladna
20.07.16 14:38
Kozma Medarda
S aztán hirtelen felugrik, s fejjel nekiszalad a falnak
20.07.16 14:38
Kozma Medarda
S akkor felébred
20.07.16 14:38
Kozma Medarda
Szegény kutyus
20.07.16 14:38
Kozma Medarda
Úgy beverte a fejét
20.07.16 14:39
Kozma Medarda
A lovak is szoktak álmodni
20.07.16 14:39
Kozma Medarda
S nyerítenek közben :D
20.07.16 14:42
Tamas Szente
aztaaa de edi

ohh nah eggyet koppant szegenynek a feje
20.07.16 15:03
Kozma Medarda
Jah
20.07.16 15:03
Kozma Medarda
A cica fél Lizzytől, s olyan hangot ad ki mint egy nyomtató :DD
20.07.16 15:14
Kozma Medarda
Lassan megyünk ki szécsenybe
20.07.16 15:25
Kozma Medarda
Lépnem kell
20.07.16 15:25
Kozma Medarda
Ha tudlak felhívlak
20.07.16 15:25
Tamas Szente
hihii ,morrog gondolom a cicujaah okkis

kiciii Madarka

nagyooon szeretlek, en meg itt dolgozok ezzel az aramkorrel
20.07.16 16:06
Tamas Szente
kicii Medarda
20.07.16 16:12
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii
20.07.16 16:12
Kozma Medarda
Egyet haza lépünk s utána megyünk ki szécsenybe
20.07.16 16:13
Kozma Medarda
Nagyon szeretlek Tamás
20.07.16 16:14
Tamas Szente
kiciii Madarka de hol voltatok?

nagyon szeretlek MEdarda
20.07.16 16:14
Kozma Medarda
Hát mentünk a piacra
20.07.16 16:14
Kozma Medarda
Jah és voltunk a bíróságon
20.07.16 16:14
Kozma Medarda
Tanúvallomást kell tennem
20.07.16 16:15
Kozma Medarda
Megpróbálom elérni hogy biciklivel mehessek ki
20.07.16 16:15
Kozma Medarda
S akkor felhívlak
20.07.16 16:15
Kozma Medarda
Tudnál e velem jönni?
20.07.16 16:15
Kozma Medarda
Nem tudom hogy mikor indulok itthonról
20.07.16 16:16
Tamas Szente
jaah

iigen tudnak kicii Madarka

haat az elot bippelj meg

annyira zeretlek
20.07.16 16:23
Kozma Medarda
Okkis
20.07.16 16:23
Kozma Medarda
Most itt ülök a kocsiban
20.07.16 16:23
Kozma Medarda
Apu elment az otp bankig
20.07.16 16:23
Kozma Medarda
Te mit csinálsz nyuszi?
20.07.16 16:23
Kozma Medarda
Ne fáraszd túlságosan ki magad
20.07.16 16:25
Kozma Medarda
Viola bent marad
20.07.16 16:25
Kozma Medarda
Turival s Ividőkével
20.07.16 16:25
Kozma Medarda
Úgyhogy otthon nem tudom lexeroxolni
20.07.16 16:25
Kozma Medarda
A levelet
20.07.16 16:26
Kozma Medarda
Tudnál hozni magaddal pár banit mert nálam nincs semmi
20.07.16 16:27
Kozma Medarda
Lexeroxoljuk s beszkenneljük az indigónál
20.07.16 16:27
Kozma Medarda
Ott olcsó s jobb mint a zenit
20.07.16 16:27
Tamas Szente
jaah, haat hollanap lemasoljuk anyumnal
20.07.16 16:28
Kozma Medarda
Dde akkor hogyan teszem az eredetit apu sátrába?
20.07.16 16:28
Tamas Szente
most fel lepek nagyimhoz nezzek meg valmit, es hozok penzt is magammal, kozben csengess meg

haat igen bocsika elneztem a napot

megyek most fel nagyimhoz, es akkor bippelj meg es inulok kiciii Madarka
20.07.16 16:29
Kozma Medarda
De akkor mikor másoljuk le a levelet?
20.07.16 16:29
Kozma Medarda
Ma?
20.07.16 16:29
Tamas Szente
igen ma
20.07.16 16:30
Kozma Medarda
Jah
20.07.16 16:30
Kozma Medarda
Hát ha biciklivel tudok kimenni
20.07.16 16:30
Kozma Medarda
Apu eléggé türelmetlen
20.07.16 16:30
Kozma Medarda
Nem biztos hogy kivárja hogy biciklivel menjek ki
20.07.16 16:31
Kozma Medarda
S lehet hogy kocsival megyek ki
20.07.16 16:31
Kozma Medarda
apummal
20.07.16 16:32
Tamas Szente
jaah hat ha tudsz biciklivel menni jo lenne
20.07.16 16:32
Kozma Medarda
Hát igen :D
20.07.16 16:33
Kozma Medarda
Noh akkor hagylak lépni
20.07.16 16:33
Tamas Szente
hogyne lenne turelmetlen

okkis most lepek kicci Madarka

puszii sziija Edes

nagyoon szeretlek


20.07.16 18:01
Tamas Szente
most ertem hazaa kicsii Madarka


20.07.16 18:42
Kozma Medarda
Szijjja Nyusziiiii
20.07.16 18:42
Kozma Medarda
Noh, ma már nem megyünk ki

Tamas Szente
most felyeztem be a kajalast Madarka

meg uzletbe is le kelett menjek kenyerert
20.07.16 21:33
Tamas Szente
micsike, kiciii Madarka?
20.07.16 22:00
Kozma Medarda
Pihenek
20.07.16 22:00
Tamas Szente
jaah

annyira szeretlek Medarda
20.07.16 22:01
Kozma Medarda
Én is téged nyusziiiii
20.07.16 22:02
Tamas Szente

20.07.16 22:02
Kozma Medarda
Javítottam a levelemen :)
20.07.16 22:02
Kozma Medarda
Hejj apum még büszke is lesz rá, olyan jó lett :DD
20.07.16 22:02
Tamas Szente
jaah, de mar be scannoltad nem?

hihii :DD
20.07.16 22:03
Kozma Medarda
Komolyan úgy hangzik mintha egy felnőtt írta volna
20.07.16 22:03
Kozma Medarda
Jah
20.07.16 22:03
Kozma Medarda
Hát csak lexeroxolni tudtam
20.07.16 22:03
Kozma Medarda
Majd nálad beszkenneljük
20.07.16 22:03
Kozma Medarda
A másolatot
20.07.16 22:04
Tamas Szente
jaah haat mar felnott vagy es okos vagy kiciii Madarka

jaah

kivancsi leszek mit irtal
20.07.16 22:05
Kozma Medarda
Hát
20.07.16 22:06
Kozma Medarda
Nem az volt a fő szempont hogy neked is tetszedjen, hanem az hogy a lehető legtöbbet tudjak megoldani vele
20.07.16 22:06
Kozma Medarda
De majd megmutatom
20.07.16 22:06
Kozma Medarda
:D
20.07.16 22:06
Kozma Medarda
Szerintem jó lett
20.07.16 22:06
20.07.16 22:12
Tamas Szente
cica ugy szeretem a cicakat
20.07.16 22:16
Tamas Szente
az inkabb huskonzer ahhogy elnezem
20.07.16 22:22
Tamas Szente
cica kutya
20.07.16 22:32
Kozma Medarda
Halat esznek :3
20.07.16 22:32
Tamas Szente
akko az elso tipp volt jo :)))

:3

a cica azt kulonosen szereti
20.07.16 22:32
Kozma Medarda
:33333
20.07.16 22:33
Kozma Medarda
De a kutyus is :3
20.07.16 22:34
Tamas Szente
hihiihihi :3
20.07.16 22:55
Kozma Medarda
Müüicináász? :3
20.07.16 22:56
Kozma Medarda
Én lefeküdtem :)
20.07.16 22:56
Tamas Szente
ulok a gep elott :3 es te Madarka

tyapp lehet en is le fekszem hamarosan :3

ugy aludank veled
20.07.16 23:00
Kozma Medarda
Én is veleeed
20.07.16 23:00
Kozma Medarda
Alig várom az EMI tábort :D
20.07.16 23:00
Kozma Medarda
Csak félek hogy nem fogom tudni kialudni magam
20.07.16 23:00
Tamas Szente
eeen iss
20.07.16 23:01
Kozma Medarda
Úgy ott lennék Ervinékkel
20.07.16 23:01
Kozma Medarda
Nagyon jó volt velük a tavaly :)
20.07.16 23:01
Kozma Medarda
Nagyon jó volt
20.07.16 23:01
Tamas Szente
jaah ott leszunk

haat elhiszem Edes
20.07.16 23:01
Kozma Medarda
Kiccsi édeees
20.07.16 23:02
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii
20.07.16 23:02
Kozma Medarda
Olyan jó lesz nálad :D
20.07.16 23:03
Tamas Szente
kicii Madarka annyira szeretlek

jaja
20.07.16 23:03
Kozma Medarda
Pénteken megyünk Piricskére?
20.07.16 23:03
Tamas Szente
egyutt leszunk vegre

igen
20.07.16 23:03
Kozma Medarda
S apud meddig lesz velünk?
20.07.16 23:03
Kozma Medarda
Kíváncsi vagyok :)
20.07.16 23:04
Tamas Szente
haat csak amig kivisz :DD
20.07.16 23:04
Kozma Medarda
Jah
20.07.16 23:04
Tamas Szente
jaah
20.07.16 23:04
Kozma Medarda
Hát én azt hittem hogy velünk lesz egy kicsit
20.07.16 23:05
Kozma Medarda
De végül is nem baj
20.07.16 23:05
Kozma Medarda
Szeretném őt is megismerni
20.07.16 23:05
Kozma Medarda
A tesódat is
20.07.16 23:05
Kozma Medarda
Andort
20.07.16 23:05
Kozma Medarda
:)
20.07.16 23:06
Kozma Medarda
Mindenkit akinek köze van az életedhez :) természetesen saját magamat is :DD
20.07.16 23:06
Tamas Szente
jaah hat majd meg fogod ismerni most legyunk kettesben egy kicsit legyunk nyugalomban :))

mindenkit meg fogsz ismerni Edes
20.07.16 23:07
Kozma Medarda
Okkiiiis :3
20.07.16 23:07
Kozma Medarda
Alig várom hogy Andor hozza a tablát
20.07.16 23:08
Tamas Szente

20.07.16 23:08
Kozma Medarda
Kérd meg hogy akkorát hozzon amekkorát csak tud :D
20.07.16 23:08
Tamas Szente
jaah hat mikor mennek Bulgariaba mondta hogy hoz eggyet
20.07.16 23:08
Kozma Medarda
Légysziiii
20.07.16 23:09
Tamas Szente
jaah mar mondtam volt neki mikor ossze raktam a gepjet
20.07.16 23:09
Kozma Medarda
De mondtad e h
20.07.16 23:09
Kozma Medarda
Hogy akkorát hozzon amekkorát csak tud? :D
20.07.16 23:10
Kozma Medarda
Most mit csinálsz nyuszi?
20.07.16 23:10
Kozma Medarda
Tte belga óriás :DD
20.07.16 23:11
Tamas Szente
igen mondtam volt mkor mentem elhaat itt nezegetek ezt azt almos vagyok elegge szerintem fekszek le kici Madarka

az :3
20.07.16 23:12
Kozma Medarda
De azt e hogy minél nagyobbat hozzon? :D
20.07.16 23:12
Kozma Medarda
Szeretném ha minél mélyebb hangja lehetne
20.07.16 23:13
Kozma Medarda
Annál szebb hangszer lesz :)
20.07.16 23:13
Kozma Medarda
Alig várom hogy nálad lehessek
20.07.16 23:13
Tamas Szente
jaja azt mondtam volt
20.07.16 23:13
Kozma Medarda
Kéváncsi vagyok hogy hogyan fogunk tudni egy ágyban aludni
20.07.16 23:13
Tamas Szente
hat igen minel nagyobb a test annal mejeb a hangja

een is kivancsi leszek, de jo lessz szerintem nem leszek egyedul :DD
20.07.16 23:14
Kozma Medarda
Ugyeee :D
20.07.16 23:14
Kozma Medarda
Mikor aludtál utoljára valakivel egy szobában?
20.07.16 23:15
Tamas Szente
shaaat

haat az angyon reg ugy 4 eve :DD
20.07.16 23:15
Kozma Medarda
Jah
20.07.16 23:15
Kozma Medarda
Hát az nem is volt olyan rég :O
20.07.16 23:16
Kozma Medarda
Legalább is szerintem
20.07.16 23:16
Kozma Medarda
De hát te tudod :3
20.07.16 23:16
Kozma Medarda
Te murokevő belga óriás :D:P
20.07.16 23:17
Tamas Szente
haat eleg reg volt, mikor volt egy hazibuli es a haverok nallam aludtak, de meg lehet hogy 4 nel is regebb volt
20.07.16 23:17
Kozma Medarda
Jah
20.07.16 23:17
Tamas Szente
aaz :3 te meg hatlamas sas madarka


20.07.16 23:18
Kozma Medarda
Éhééén? :O
20.07.16 23:18
Kozma Medarda
Én inkább egy hatalmas pulykát mondanék
20.07.16 23:18
Kozma Medarda
Neféjj majd lesz olyan is :DD
20.07.16 23:19
Kozma Medarda
A pulyka egy nagyon érdekes állat
20.07.16 23:19
Tamas Szente
iiigenn :O

haat lehet
20.07.16 23:19
Kozma Medarda
De amúgy minden állat egy érdekes állat :DD
20.07.16 23:20
Tamas Szente
amugy igen a maga modjan
20.07.16 23:20
Kozma Medarda
Annyi érdekes állat létez
20.07.16 23:21
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii én fáradt vagyok
20.07.16 23:21
Kozma Medarda
Fekszem le
20.07.16 23:21
Kozma Medarda
Kell az alvás most
20.07.16 23:21
Kozma Medarda
Pusssszi szijjja jó éjszakát Tamás
20.07.16 23:22
Kozma Medarda
Szeretleeeeek
20.07.16 23:22
Tamas Szente
jaja en is az vagyok kiciii Madarka
20.07.16 23:22
Kozma Medarda
Pusssszi szijjja jó éjszakát nyusziiiii
20.07.16 23:22
Tamas Szente
en is fekszem le

haat igen most kell
20.07.16 23:22
Kozma Medarda
Aludj jól Abetüsmacival
20.07.16 23:22
Tamas Szente
nagyooon szeretlek
20.07.16 23:22
Kozma Medarda
S álmodjál valami jóuut!
20.07.16 23:22
Kozma Medarda
:D
20.07.16 23:22
Kozma Medarda
Szijjja édeees
20.07.16 23:22
Kozma Medarda

20.07.16 23:22
Tamas Szente
jaja fogok t is valmi szepet kiii Madarka
20.07.16 23:23
Kozma Medarda
Szijjja
20.07.16 23:23
Kozma Medarda
Noh feküdjünk le
20.07.16 23:23
Tamas Szente
jo ejccakat neekd

pusziii sziiija


20.07.16 23:23
Kozma Medarda
Neked is, szijjja :3
20.07.16 23:23
Kozma Medarda
Ölellek Tamás
20.07.16 23:23
Kozma Medarda
Szeretleeeeek
20.07.16 23:23
Kozma Medarda
Szijjja
20.07.16 23:23
Kozma Medarda

20.07.16 23:24
Tamas Szente
olellek kicii Madarka :3 es nagyon szeretlek
21.07.16 09:40
Kozma Medarda
Alszol e, nyuszi? :3
21.07.16 09:40
Kozma Medarda
Jó reggelt édeees :)
21.07.16 09:40
Kozma Medarda
Nálam mosogatással indult a nap :D
21.07.16 09:45
Kozma Medarda
Tudod mire gondoltam?
21.07.16 09:46
Kozma Medarda
Hogy amikor újítjuk fel a lakást, akkor a régi cuccokat ne dobjuk ki hanem adjuk oda apuméknak:)
21.07.16 10:47
Kozma Medarda
Lassan megyünk ki szécsenybe
21.07.16 10:47
Kozma Medarda
Apu kocsival visz ki
21.07.16 11:39
Tamas Szente
Sziija madarka most keltem fel

kocci jo reggelt neked madarka

haat addig meg sok ido vaan, es a szobak mar fel voltak ujjitva csak furdot es konyhat kell, de ha majd lesznek cucok akkor oda adjuk nekik

jaah
21.07.16 12:42
Tamas Szente
annyira szeretlek kicii Medarda

boldooog szuletesnapot kiccii Edes
21.07.16 13:15
Kozma Medarda
Köszönöm szépen nyusziiiii :)
21.07.16 13:16
Kozma Medarda
Az a helyzet hogy nem tudtam ma tanúbizonyságot tenni
21.07.16 13:16
Kozma Medarda
Zárva volt a titkárság
21.07.16 13:16
Kozma Medarda
Az ügyészségnél
21.07.16 13:24
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii
21.07.16 13:24
Kozma Medarda
Alig várom hogy nálad lehessek
21.07.16 13:24
Kozma Medarda
Csak van egy kis gond
21.07.16 13:24
Kozma Medarda
Viola is kint alszik
21.07.16 13:25
Kozma Medarda
Itt fog aludni mellettem
21.07.16 13:25
Kozma Medarda
A sátram mellett :)
21.07.16 13:25
Kozma Medarda
De hát na
21.07.16 13:26
Kozma Medarda
Majd ha nálad leszek, olyan hamar felhívom az oszit, amilyen gyorsan csak tudom
21.07.16 13:26
Kozma Medarda
S nem is aludtam ki magam
21.07.16 13:27
Kozma Medarda
Látom hogy te se
21.07.16 13:33
Kozma Medarda
Te most mit csinálsz? :)
21.07.16 14:13
Tamas Szente
en itt vagyok anyumnal es beszelgetek vele
21.07.16 14:15
Tamas Szente
felhivhatlak e ?
21.07.16 14:17
Tamas Szente
kicii Madarka
21.07.16 14:18
Tamas Szente

21.07.16 14:23
Kozma Medarda
Jah
21.07.16 14:23
Kozma Medarda
Most ne
21.07.16 14:23
Kozma Medarda
Apumék bármikor jöhetnek
21.07.16 14:24
Tamas Szente
jaah jo lenne ha tudnank beszelni kicii Madarka

anyummal sokat beszeltunk
21.07.16 14:28
Kozma Medarda
Jah
21.07.16 14:29
Tamas Szente
es jo lenne ha tudnank beszelni kicii Madarka, mikor lessz idod legyszi hivjal fel

nagyooon szeretlek kicii Madarka
21.07.16 14:30
Kozma Medarda
Hívlak amint tudlak
21.07.16 14:31
Kozma Medarda
Én is téged nyusziiiii és nagyon kérlek bízz bennem!
21.07.16 14:31
Tamas Szente
okis
21.07.16 16:22
Kozma Medarda
Megyek be a városba
21.07.16 16:22
Kozma Medarda
Gyalog
21.07.16 16:22
Kozma Medarda
Ha tudnál, jönnél e?
21.07.16 16:22
Kozma Medarda
:)
21.07.16 16:23
Kozma Medarda
Jah és légysszi tudnál keríteni egy mikrofonos fülhallgatót?
21.07.16 16:23
Kozma Medarda
Légysziiiii
21.07.16 16:23
Kozma Medarda
Megcsengetlek amint tudlak :D
21.07.16 16:23
Kozma Medarda
Szeretlek Nyusziiiii
21.07.16 16:23
Kozma Medarda
Ha tudnál jönni, gyereee :D
21.07.16 16:26
Kozma Medarda
Lassan megyek, nem sietek
21.07.16 16:27
Kozma Medarda
Amint tudlak, felhívlak :D
21.07.16 22:17
Kozma Medarda
Szeretlek Nyusziiiii
21.07.16 22:17
Kozma Medarda
Kibírjuk valahogy :D
21.07.16 22:18
Kozma Medarda
Ha szerelmes vagyok beléd ha nem, én nagyon de nagyon szeretlek téged és mindig is szeretni foglak :D
21.07.16 22:18
Kozma Medarda
És csodállak :D
21.07.16 22:18
Tamas Szente
nagzon syeretlek Madarka
21.07.16 22:19
Kozma Medarda
Imádlak :D
21.07.16 22:19
Tamas Szente
jaja valahogy ki kicii Edes

valmi lessz
21.07.16 22:19
Kozma Medarda
Annyi mundenen mentél keresztül
21.07.16 22:19
Tamas Szente
en is mindig szeretni foglak tegedet kicii Madarka
21.07.16 22:19
Kozma Medarda
S még így is bírod :D
21.07.16 22:19
Kozma Medarda
Nagyon de nagyon szeretlek Tamás
21.07.16 22:20
Kozma Medarda
Ennél nagyobb születésnapi ajándék nem létezik :D
21.07.16 22:21
Kozma Medarda
Hogy szerethetek valakit és valaki szeret
21.07.16 22:21
Tamas Szente
haat birom mert nagyon szeretlek Medarda
21.07.16 22:21
Kozma Medarda
Én is téged Tamás
21.07.16 22:21
Tamas Szente
jaja nekem is ez volt lagnagyobb legigazibb szuletesnapi ajandek hogy nagyon megszerettelek
21.07.16 22:22
Kozma Medarda
:D
21.07.16 22:22
Tamas Szente

21.07.16 22:22
Kozma Medarda
Nekem iiiiiiiiis
21.07.16 22:22
Kozma Medarda

21.07.16 22:22
Kozma Medarda
Folyton azt érzem hogy na még csak most szerettelek meg igazán
21.07.16 22:23
Kozma Medarda
És én még csak most szerettelek meg igazán :DD
21.07.16 22:23
Kozma Medarda
És csak holnap foglak megszeretni
21.07.16 22:23
Kozma Medarda
És csak holnapután :DD
21.07.16 22:24
Kozma Medarda
Minden nap újra beléd szeretek :D
21.07.16 22:25
Kozma Medarda
De érzem hogy mindig is igazán szerettelek
21.07.16 22:25
Kozma Medarda
Rájöttem hogy azokat az embereket szeretem igazán ha meg tudom mondani nekik az igazat
21.07.16 22:25
Kozma Medarda
:)
21.07.16 22:26
Tamas Szente
hihiiii ien egy szerelem egy nehez idoben :DD
21.07.16 22:26
Kozma Medarda
Neked mindent el tudok mondani :3
21.07.16 22:26
Tamas Szente
nagyoon szeretlek kicii Madarka

jaja en is neked :3
21.07.16 22:26
Kozma Medarda
Annál erősebb lesz a köztünk lévő kapocs
21.07.16 22:26
Tamas Szente
van ki meghallgasson

haat igen csak erositi
21.07.16 22:26
Kozma Medarda
Engem is :D
21.07.16 22:27
Kozma Medarda
Szeretném hogy takálj magadnak egy erős és bátor és harcias és megbízható nőt
21.07.16 22:28
Kozma Medarda
Aki jó feleség és jó édesanya
21.07.16 22:28
Kozma Medarda
Én próbálok az lenni
21.07.16 22:29
Kozma Medarda
Ígérem hogy bennem mindig meg fogsz tudni bízni :)
21.07.16 22:30
Tamas Szente
en megbizok benned Edes, es te megbizhato es jo feleseg es edesanya leszel majd meglatod
21.07.16 22:31
Tamas Szente
en mar elso perctol lattam hogy te egy megbizhato komoly meg ha van ez a helyzet is, nagyon jo feleseg mas vagy mint a tobbi nagykebu csaj
21.07.16 22:33
Tamas Szente
nagyon de nagyon szeretlek
21.07.16 22:33
Kozma Medarda
Én is téged Tamás
21.07.16 22:35
Tamas Szente

21.07.16 22:36
Kozma Medarda

21.07.16 22:37
Kozma Medarda
És köszönöm szépen az ajándékodat :)
21.07.16 22:37
Kozma Medarda
Nagyon fogok vigyázni rá
21.07.16 22:38
Kozma Medarda
Viszont annál inkább fogok vigyázni arra az igazi ajándékra, anit tőled kaptam és kapni fogok: arra a rengeteg sok bizalomra és szeretetre :)
21.07.16 22:39
Kozma Medarda
:hug
21.07.16 22:40
Kozma Medarda
És ne haragudj hogy nem örültem annyira a nyakláncnak, nekem sokkal fontosabb az, hogy találkozhattam veled :)
21.07.16 22:42
Kozma Medarda
Most mit csinálsz nyuszi?
21.07.16 22:43
Kozma Medarda
Te belga óriás :DD
21.07.16 22:44
Kozma Medarda
Nagyon szeretlek Tamás és nagyon sokat jelentesz nekem :D
21.07.16 22:44
Kozma Medarda
Hogy szétkaptad a biztosítéktáblát hej :D
21.07.16 22:45
Kozma Medarda
Jaaaaaahajj én olyan fáradt vagyok :)
21.07.16 22:45
Kozma Medarda
Fekszem le ha nem haragszol :)
21.07.16 22:45
Kozma Medarda
Hosszú volt a mai nap
21.07.16 22:45
Kozma Medarda
És nagyon szarul indult
21.07.16 22:46
Tamas Szente
bocsii csak ki mentem a konyhaba eggyet
21.07.16 22:46
Kozma Medarda
De aztán jól alakult :D
21.07.16 22:46
Kozma Medarda
Temmi gond nyusziiiii :3
21.07.16 22:46
Tamas Szente
tisszta szivesen Edes viseld egeszseggel

haat elhiszem hogy sokkal fontosab az csak egy targy

ittam egy malna szorpot a konyhaban :DD

haat iigen majd kell hozzak szerszamot es megjavitom kovetkezokor :DD

naagy nyuuuszi naagy madarkamm

en is fekszek majd le jo ejccakat neked es aludj jol pihend ki magad kiciii Madarka
21.07.16 22:48
Kozma Medarda
Ónna kévántasd na :D
21.07.16 22:49
Tamas Szente
bocsiii, hollnap majd megkinallak
21.07.16 22:49
Kozma Medarda
Hát ha bemegyek a városba
21.07.16 22:50
Tamas Szente
tyapppp
21.07.16 22:50
Kozma Medarda
Noh világít a telefon s Viola látja
21.07.16 22:50
Tamas Szente
kozben telepitek egy progit
21.07.16 22:50
Kozma Medarda
Okkis :)
21.07.16 22:50
Kozma Medarda
Kiccsi ügyeeees
21.07.16 22:50
Tamas Szente
jaaah
21.07.16 22:50
Kozma Medarda
Fekszem le mert nagyon fáradt vagyok
21.07.16 22:50
Tamas Szente
kociii, teee is Madraka
21.07.16 22:51
Kozma Medarda
Pedig még nem akarok le feküdniiiii
21.07.16 22:51
Tamas Szente
okkis pihenjel egy joooot

jah hat en meg nem fekszek le
21.07.16 22:52
Tamas Szente
kicii Madarka
21.07.16 22:54
Kozma Medarda
Pusssszi szijjja jó éjszakát :3
21.07.16 22:55
Kozma Medarda
Aludj jól édes :3
21.07.16 22:55
Kozma Medarda
Olyan hamar eltelt ez a nap
21.07.16 22:55
Kozma Medarda
:(
21.07.16 22:55
Tamas Szente
haat igen

kszi szepen neked is jo ejszakat Madarka :3
21.07.16 22:56
Kozma Medarda
De holnap vár egy adag kekszszalámi
21.07.16 22:56
Kozma Medarda
:DD
21.07.16 22:56
Tamas Szente
es aludj jol almodj valmi szepet

az is valmi poztivum a hollanpra nezve :DD
21.07.16 22:56
Kozma Medarda
Te is álmodjál valami szépet :3
21.07.16 22:57
Kozma Medarda
Annyira de annyira szeretlek Tamás pusssszi kibírjuk valahogy
21.07.16 22:57
Kozma Medarda
Legyél erős s én is az leszek
21.07.16 22:57
Kozma Medarda
Pusssszi szijjja jó éjszakát :3
21.07.16 22:57
Kozma Medarda
Aludj jól édes :3
21.07.16 22:57
Kozma Medarda
Szeretleeeeek
21.07.16 22:58
Kozma Medarda
Szijjja Nyusziiiii :3
21.07.16 22:58
Kozma Medarda

21.07.16 22:58
Tamas Szente
haat fogok :3

valahogy kibirjuk nagyooon szeretlek Medarda

te is aludj jol edeske :3

sziiija Madarka, es szeretlek nagyon
21.07.16 23:02
Tamas Szente

22.07.16 10:49
Kozma Medarda
Szijjja Nyusziiiii
22.07.16 10:49
Kozma Medarda
Remélem jól aludtál :3
22.07.16 10:50
Kozma Medarda
Megyek be a városba ma is
22.07.16 10:50
Kozma Medarda
Ha lenne időd, jönnél e? :3
22.07.16 10:50
Kozma Medarda
Léccii keress nekem valami mikrofonos fülhallgatót :3
22.07.16 11:01
Kozma Medarda
Még alszol?
22.07.16 12:06
Tamas Szente
sziiija Madarka

most keltem fel, egessz jol aludtam :3

es te?
22.07.16 12:19
Tamas Szente
jonnek presze kicii Madarka
22.07.16 12:43
Tamas Szente
mar elindultal?

kicii MAdarka
22.07.16 13:01
Tamas Szente
bocsiii azt hittem hogy bent vagy a varosban azt irtad volt hogy jossz be
22.07.16 13:30
Tamas Szente
mi trotent?

minden rendben van Edes?
22.07.16 13:45
Tamas Szente
vagyee?

anyira szeretlek Madarka
22.07.16 14:07
Tamas Szente
most megyek ki tudnak e talizni?

minden rendben van mit rotent Edes?
22.07.16 14:10
Tamas Szente
hat nem ertem mi folyik itt, elegem van mindenbol
22.07.16 15:05
Kozma Medarda
Jaj noh nyusziiiii
22.07.16 15:05
Kozma Medarda
Ne ijedj meg, nincs semmi baaaj :)
22.07.16 15:06
Kozma Medarda
Csak pont akkor hívtál mikor apum mellettem volt és ki kellett találnom valamit
22.07.16 15:08
Kozma Medarda
Nekem is elegem van, édes, ne hidd azt hogy nincs :)
22.07.16 15:09
Kozma Medarda
De kiccsi nyusziiiii felgívtalak volna ha mentem volna be
22.07.16 15:10
Kozma Medarda
Ne félj, nem lesz semmi baj!
22.07.16 15:12
Kozma Medarda
Amint megyek be, felhívlak édeees
22.07.16 15:12
Kozma Medarda
Nem lett semmi baj
22.07.16 15:13
Kozma Medarda
Csak annyi dolgom volt és annyi felé kell figyeljek
22.07.16 15:13
Kozma Medarda
Hívlak amint tudlak
22.07.16 20:35
Tamas Szente
sziiija Madarka

annyira szeretlek Medarda
22.07.16 20:39
Tamas Szente
micsike?
22.07.16 20:43
Kozma Medarda
Pihenek
22.07.16 20:43
Tamas Szente
annyira szeretlek
22.07.16 20:46
Kozma Medarda

Én is téged nyusziiiii
22.07.16 20:46
Tamas Szente

22.07.16 20:46
Kozma Medarda
Bármit képes lennék kibírni érted
22.07.16 20:46
Kozma Medarda

22.07.16 20:46
Tamas Szente
en is erted kicsim


22.07.16 20:47
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii :3
22.07.16 20:47
Tamas Szente
kicii Madarka :3
22.07.16 20:50
Tamas Szente
kozben dolgozok ezzel az aramkorrel :3
22.07.16 20:55
Kozma Medarda
Okkis édeees akkor hagylak is
22.07.16 20:55
Kozma Medarda
Fáradt vagyok
22.07.16 20:55
Tamas Szente
neem zavarsz Edes
22.07.16 20:57
Kozma Medarda
Okkis nyuszi de én fáradt vagyok
22.07.16 20:57
Kozma Medarda
Le szeretnék feküdni
22.07.16 20:57
Kozma Medarda
:)
22.07.16 20:57
Kozma Medarda
Ki vagyok teljesen
22.07.16 20:57
Kozma Medarda
Noh, lesz valahogy
22.07.16 20:58
Kozma Medarda
Csak kérdés hogy kibírom e
22.07.16 20:58
Kozma Medarda
Végül is kibíron csak nehéz lesz
22.07.16 20:59
Tamas Szente
kiciii Mdarka

elhisszem annyira szeretlek jo pihenest neked

haat igen valamit kiotlunk, megoldjuk valhogy mindenre van megoldas

csak kell egy pici ido mig kigondoljuk hogy mit lehet

de most ne aggasszon ez, pihenjel egy jot Edes


22.07.16 21:05
Kozma Medarda
Pusssszi szijjja jó éjszakát!
22.07.16 21:05
Kozma Medarda
Szijjja Nyusziiiii
22.07.16 21:05
Kozma Medarda
Szeretleeeeek
22.07.16 21:05
Kozma Medarda
Én fekszem le
22.07.16 21:05
Kozma Medarda
Kibírjuk valahogy
22.07.16 21:05
Kozma Medarda
Szijjja
22.07.16 21:06
Kozma Medarda

22.07.16 21:06
Tamas Szente
kocci neked is kicii Madarka

jaja megoldodik

pusziii sziiija


22.07.16 22:00
Kozma Medarda
Vagy e még, nyuszi?
22.07.16 22:00
Kozma Medarda
Tulajdonképpen azt tehetek amit akarok
22.07.16 22:03
Tamas Szente
haat persze ez igy van en is annyiszor magyaraztam neked
22.07.16 22:03
Kozma Medarda
Úgy megszöknék, nyuszi
22.07.16 22:03
Kozma Medarda
Pontosan azt mondta amit te
22.07.16 22:04
Kozma Medarda
Tulajdonképpen hozzád is mehetnék
22.07.16 22:04
Tamas Szente
haat igen, megoldjuk meg kene beszljunk negy sze kozt majd hollnap rolla
22.07.16 22:04
Kozma Medarda
Okkis
22.07.16 22:04
Tamas Szente
jaah hat igen semmi beleszolasa nincs!
22.07.16 22:05
Kozma Medarda
Azt mondta Zalán hogy ha apum hamis vádakkal jelenti fel anyudat+zajlatja őt, csak saját maga alatt vágja a fát
22.07.16 22:06
Tamas Szente
haat igen mart o fel tudja jelenteni hamis vadaskodasert stb stb
22.07.16 22:08
Tamas Szente
anyum apudat, csak az a gond hogy anyumnak nem hianyzik a hiszti, komolyan le kell uljunk beszelni es talani egy koztes megoldast ketten

de te azt csinalhasz amit akarsz, apudnak semmi beleszolasa sincs

megyek kajljak eggyet gyorsan
22.07.16 22:11
Kozma Medarda
Okkis :3
22.07.16 22:33
Tamas Szente
kecc is vagyok Madarka

:3

orulok hogy kezded a dolgokat tisztan latni, es kiotlunk valmit, kovetkezo talikor komolyan kell beszeljunk
22.07.16 22:37
Kozma Medarda
Tudom édes
22.07.16 22:37
Kozma Medarda
Úgy ott lennék veled már végre
22.07.16 22:38
Kozma Medarda
Jobb ha szemtől szembe beszéljük ezeket meg
22.07.16 22:38
Kozma Medarda
:)
22.07.16 22:40
Tamas Szente
elhiszem Edes, most en is ugy beszelnek veled

annyira szeretlek
22.07.16 22:41
Kozma Medarda
Nyuszi én fekszem le mert fáradt vagyok :)
22.07.16 22:41
Kozma Medarda
Én is nagyon szeretlek Tamás és kitartok melletted tűzön vízen át
22.07.16 22:41
Tamas Szente
kicii Madarka
22.07.16 22:41
Kozma Medarda
Mert tudom hogy megérdemled
22.07.16 22:42
Tamas Szente
en is nagyon de nagyon szeretlek es kitartok meletted tuzon vizen at
22.07.16 22:42
Kozma Medarda
:D
22.07.16 22:42
Tamas Szente
kiccii Edes te is megerdemled


22.07.16 22:42
Kozma Medarda
:3
22.07.16 22:42
Kozma Medarda
Fekszem le ha nem haragszol :)
22.07.16 22:43
Tamas Szente
:3
22.07.16 22:43
Kozma Medarda
Világít a telefon
22.07.16 22:43
Kozma Medarda
Viola itt alszik mellettem
22.07.16 22:43
Tamas Szente
jaaj dehogy haragszom edes, jo ejszakat es almodj szepeket
22.07.16 22:43
Kozma Medarda
Te is álmodjál valami szépet :D
22.07.16 22:44
Tamas Szente
fokok az A betus macival kicii Edes
22.07.16 22:44
Kozma Medarda
Eddig szerintem a füves álmom volt a legszuperebb :D
22.07.16 22:44
Tamas Szente
puszii sziiija

haaat iggen
22.07.16 22:44
Kozma Medarda

22.07.16 22:44
Kozma Medarda
Aludj jól édes :3
22.07.16 22:44
Kozma Medarda
Szijjja z
22.07.16 22:44
Kozma Medarda
Nyusssszi
22.07.16 22:44
Kozma Medarda
:3
22.07.16 22:44
Kozma Medarda
Szijjja
22.07.16 22:44
Kozma Medarda

22.07.16 22:44
Tamas Szente


te is Madarka :3

pusziii sziiiijaa
23.07.16 07:49
Kozma Medarda
Szijjja Nyusziiiii
23.07.16 07:49
Kozma Medarda
Ne ijedj meg ha nem írok
23.07.16 07:50
Kozma Medarda
Csak 29 százalékom van
23.07.16 07:50
Kozma Medarda
Remélem jól aludtál
23.07.16 07:50
Kozma Medarda
Én tökéletesen
23.07.16 07:50
Kozma Medarda
Csak rosszat álmodtam
23.07.16 07:50
Kozma Medarda
De nagyon jól sikerült aludni
23.07.16 07:51
Kozma Medarda
Amint tudok, írok vagy felhívlak
23.07.16 07:51
Kozma Medarda
Csak ma is sokmindent fofok csinálni
23.07.16 07:51
Kozma Medarda
Nagyon szeretlek édeees
23.07.16 07:51
Kozma Medarda
Ne félj, minden rendben lesz
23.07.16 10:31
Tamas Szente
sziiija Madarka

nem iedek meg Edes

most keltem fel en is nagyon jol aludtam

nagyon de nagyon szeretlek Madarka
23.07.16 14:14
Kozma Medarda
Úgy hallottam mintha apum itt letz volna
23.07.16 14:14
Kozma Medarda
Megpróbálok szét nézni
23.07.16 14:14
Kozma Medarda
Egy kicsit várj kérlek
23.07.16 14:14
Tamas Szente
japp, okkis

varok kicsi Edes
23.07.16 14:18
Kozma Medarda
Nincs semmi baj, nincs itt senki de azért mégiscsak vissza szeretnék menni
23.07.16 14:18
Kozma Medarda
Egy ideje már itt vagyok
23.07.16 14:19
Tamas Szente
jaah meg ne baszelhetunk eggyet akkor?


23.07.16 14:19
Kozma Medarda
Hmm egy kicsit :)
23.07.16 14:19
Tamas Szente
ookis
23.07.16 14:19
Kozma Medarda
Hívj
23.07.16 14:28
Tamas Szente
annyira szarul erzem magam
23.07.16 14:31
Tamas Szente
ra jottem valmire, ma este keto orakor ki megyek szecshenybe es szokjel meg ma a tobbit megbeszeljuk
23.07.16 14:33
Tamas Szente
a cuccaidat hadjad, azt majd el fogod tudni hozni

most mentsd magad

ugy is aminek be kell kovetkeznie az be is fog
23.07.16 14:56
Tamas Szente
ja es hozd magaddal a telefont is

nagyooon szeretlek tul leszunk ezen
23.07.16 16:40
Tamas Szente
vagye Edes?
23.07.16 20:36
Kozma Medarda
Szijjja Nyusziiiii :) merre vagy?
23.07.16 20:36
Kozma Medarda
Kaptam néhány smst de nem láttalak :(
23.07.16 20:38
Tamas Szente
szziiija Madarka

most ertem haza, haat szembe voltam veletek a to masik felen

lattam hogy etus napozott

kicsit megismertem a helyet

olvastad e amit irtam volt kiciii Madarka
23.07.16 20:41
Tamas Szente
fel kelett volna hivjal Edes
23.07.16 21:45
Kozma Medarda
Fel hívtalak te arc! :DD
23.07.16 21:46
Tamas Szente
jaa azt mar kesobb irtam volt

bocsii regebb
23.07.16 21:47
Kozma Medarda
Kiccsi nyusziiiii
23.07.16 21:47
Tamas Szente
kicii Madarka

annyira szeretlek

latszik a faradsag rajtam XDD
23.07.16 22:20
Kozma Medarda
Rajtam is
23.07.16 22:20
Kozma Medarda
Zalán mindenben támogat
23.07.16 22:20
Kozma Medarda
:)
23.07.16 22:22
Tamas Szente
jaah en is kiciii Madrak

nagyoon szeretlek
23.07.16 22:29
Kozma Medarda
Opamacska?
23.07.16 22:29
Tamas Szente
mi?
23.07.16 22:30
Kozma Medarda
Meg lehetne csinálni azt hogy 12-re már kint legyél?
23.07.16 22:30
Kozma Medarda
Most fél tizenegy
23.07.16 22:31
Tamas Szente
igen

hamarosan indulok akkor
23.07.16 22:33
Tamas Szente
kiciii Madarka nagyooon szeretlek
23.07.16 22:44
Kozma Medarda
Okkis indulj
23.07.16 22:44
Kozma Medarda
És gyere el a sorompóig
25.08.16 20:43
Tamas Szente
sdsd
26.08.16 00:58
Tamas Szente
xxx

- És megtörtént a szöktetés...

Az egészben számomra az a lényeges a Medárda éppen, hogy nem önkívületi szerelmi kábulata mellett, hogy Tamás miként győzködte és biztatta őt egyre türelmetlenebb módon, mikor hízelgéssel, mikor a "reményvesztett kétségbeesés színlelésével őt arra, hogy már szökjön el végre, és az, hogy milyen nagyképűen megvető véleménye volt rólam, amit Medárda mikor elfogadott teljesen, mikor nem, miközben, amikor egy hónappal később elém állt olyan ártatlanul és olyan nagy alázattal nézett a szememben, hogy egy pillanatig sem tudtam kételkedni a jóhiszeműségében és a maximális tisztességében. Vagyis abban, amit akkor gátlástalanul állított, hogy ő mennyire ártatlan a szökésben, mert Medárda őt hirtelen kész tények elé állította, és telefonon kirendelte a vonatsínekhez, ahova Medárda egyedül ment el, hogy Tamás várja ott meg őt, éjfél után. Holott a sátrainktól alig 300 méterre levő, igazi találka helyük és a vonat-sínek közötti távolság 2 - 2,5 kilométer! (Miközben ezeket írom egyébként, a telefonom csengője folyamatosan jelzi, hogy ez a kretén, aki engem nevezett már a megismerkedésünk előtt olyan betegnek, aki megeszi a fagylaltot is a gyermekei elől - Egyébként, Kb 5, vagy 7 héve nem ettem fagylaltot, a fogaim miatt... - küldözgeti folyamatosan az engem heccelni hivatott nagyképű szöveg-üzeneteit...).
Másodsorban azért fontosan beszédes ennek az üzenetváltásnak az elolvasása, mert egyértelműen kiviláglik belőle az is, hogy Szente Ibolya pedagógus nő, Tamás anyja, és a csíkszeredai, jégpálya negyedben levő, Micimackó nevű óvoda igazgatónője, egyértelműen és világosan tudott nem csak a szöktetési tervről, sőt, hogy szöktetés után a fiatalok meglátogatják őket, a Szente szülőket a Csibai házuknál. Sőt, arról arról is, hogy Tamás az ő lakásába szándékozik vinni Medárdát, amiről Medárda úgy tudja, hogy a Tamásé, noha a liberálisan megértő sunyi anyuka, jobban szerette volna, ha Medárda a dédnagyanyjához szökik és nem az ő lakásába... És én ennek a k. mint kedves nőnek a megértésében és szülői empátiájában bíztam... Hiszen közéleti személyiség és pedagógus, vagy mi a franckarika?! - Hát jól elrendezte!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.15. 10:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Persze, még azért is érdekes ez a párbeszéd, mert határozottan kiviláglik belőle, hogy Medárda egyáltalán nem volt az ép eszénél a tavaly nyáron, attól, kezdve, hogy az anyja bele vitte az ellenem való titkolózásba és hazudozásba, azzal, hogy ez által válhat belőle autonóm és szabad (szabadon szeretőző) személyiség.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.22. 14:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Epilogus:
(Ez a vallomás ma érkezett)

2017.09.22. 2:10 keltezéssel, Szente Tamas írta:

Akko ki is volt a pszichopata, ki biztatott? Engemet mar nem erdekel
ez a beteg csalad. Es ezert nem akartak a szuleim veletek eggyaltalan
kacsolatot fentartani. Itt en tartottam fent egyedul veletek.
En csak
Medardat szerettem, de azt is elvettetek, tonkre tettetek a folyaamtos
beavatkozasokkal, amit ufye most Medardanak pszichopata tunet kent
irtok le, mert persze mindenkire aki nem azt az eszt ossza amit ti az
mar valamien pszichikai betegsegben szenved.

Es hogy igaz e hogy el akartam valsztani tolletek Medardat, igen ez igaz!

De igy o is megkettyent ugy hogy nincs mit mar vele foglakozzak.

Es igen neked
szilard lehet nemet mondani nem, azert adtam csak igazat neked
mindeig, persze ameddig turtem az egesszet. De hidd el majd fogok
kapni egy normalis lanyt szasszorta jobbat mind Medarda, akinek nem
elvalt cirkuszokkal teli csaladja van. Es egy dolgot megtanultam ebbol
az esetbol, hogy elobb a lany csaldjat kell kiismerjem, es aztan
dontsek hogy folytatom e akapcsolatot vagy sem. Itt elnezest tudatlan
voltam, ha tudtam volna hogy ien csalad vagytok akkor nagy ivben
elkerultelek volna titeket. Ha hibasan irok, az hol faj neked, en igy
irtam le mert nekem igy teszett, es a milyent en mient nek irom akkor
igy irom ahhoz neked semi de semmi kozod sincs. Ezek utan amiket irt,
es en vulgaris szavakat a faszom es iesmiket nem hasznaltam, az hogy
leszbi en vissza gondoltam es igy van, ugy viselkedik mint egy fiu nem
mint egy no, semmi noiesseg nincs benne.
De kar koptassam a billentyuzetet ratok, mar nem erdekeltek. Csak ennyit
akartam le irni utoszoul, aztan eltunok.
Ha medarda kamaszos szakitasnak gondolta ezt
az egessz csaladi kapcsolatot gyerekkel, akkor itt nincs mit semmien
csaladasztrologusi hivatasrol beszeljunk. Meg egyszer elnezest az
irasi hibakert csak gyorsan gepeltem, ha ebbol lenne kritika. En vele
egy kulon eletet, egy kulon kapcsolatot kepzeltem el,
kompatibilitassal veletek, es a szuleimmel. Ezert mondtam mindenre
neked hogy igen es igen es igen...., Medardanak is mukodott mig nem
kezdtem "ellent mondani" neki. De tudom hogy eztet ti keptelenek
vagytok belatni, mindere van egy frappans magyarazat.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.09.22. 14:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4031
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A végén még kiderül, hogy mindaz, amit itt kauzális és spirituális ok-okozati összefüggésekként leírtunk és feltártunk, felesleges és értelmetlen volt, mivel mindannak, ami Medárdával és rajta keresztül, és általa, több mint egy éven át, velünk történt, egyszerűen csak a szegény, hoppon maradt Tamás polgár-erkölcsi ártatlanságának - tudatlanságának - volt a következménye! :lol: :lol: :lol:

És nem, semmiképpen nem annak a spirituális tudatlanságának pl., hogy el akarta választani és hermetikusan elzárni Medárdát a szüleitől! - Ti is tudjátok azt barátaim, hogy a Hatás és Visszahatás Egyetemes Törvénye nem is létezik. Nemde-bár? :shock: :) ;)

Ja..., - és ezt Tamás is, tehát a fizikában és ezen belül a villanyszerelésben, valamint az elektronikában, és ismét csak általában a fizikai világ természetében, állítólag tapasztalt "szakember", szintén tapasztalta. Mármint, hogy a hatás - visszahatás törvényének a létezéséről való feltételezésünk nevetséges! :)

A frappáns válaszokat nem én adom meg Tamás, hanem a szégyentelen tárgyi valóság szerinti látható és tapintható és észlelhető, tehát következményei, amelyek a lelki, a szellemi, a spirituális és a kauzális valóságban is ugyanannyira érvényesek!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 204 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO