ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.20. 20:28

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 207 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.06.16. 17:46 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Szervusz Tamás!


Már csak arra kérlek, hogy két kérdésemre válaszolj, az általad mostanában hirtelen fennen hangoztatni kezdett, Medárdának a tőlem való „teljes másságára” vonatkozóan, és aztán békéteket is hagyok, mert Medárdának ezért a látványos leépüléséért egyáltalán nem tehettek meg engem felelőssé, azzal, hogy szerinted be akarok avatkozni a lányom személyi öntudatába, hiszen neki olyan öntudata van, amilyennek én felneveltem, és ti, az anyjával és a nagyanyjával csak a felületi gondolkozását zavartátok meg és változtattátok meg. Tehát, a szerintem ezt az egész magzat foganás körüli cirkuszt nem én indítottam el, hanem végül is, te és ti Benkő Emővel és Ferenc Magdolnával karöltve, mert hiszen most már egyértelműen ki derült, hogy a fizikai kondíciójának ehhez a látványos leépüléséhez, te is nagy mértékben hozza járultál, mert utálod a Karatét.

Szóval itt vannak a tegnapi beszélgetéseink után megfogalmazott sorskérdéseim:

1) Te csakugyan azt képzeled, hogy Medárda, attól, hogy a tavaly fellobbantak benne a férfiak utáni vágyai, és éppen te voltál az, aki őt ebben az időszakban megszólítottad és megközelítetted, majd hirtelen az anyja közreműködésével, és azzal szövetkezve, az őt addig gondozó – nevelő édesapjától elszöktetted, teljesen „mássá”, tehát olyan lett mint te? Vagy attól, hogy azt követően, engem átverve, és az én jóindulatomat kihasználva be adtad neki, hogy éppen annyira felelősségteljes ember vagy mint én, miközben az édességek- és más élvezetes de káros dolgok iránti vágyait, amelyek kísértő szokásoktól és függőségektől én meg próbáltam a nevelés útján szabadítva, te azokat kielégítve, betegesen magadhoz kötötted?
(Az én véleményem ugyanis az, hogy nem, és hogy ennek, a jövendő feleségednek kiszemelt lányunknak, az édességekkel való behálózásnak, és neki az ezen a behálózott állapotában és ezen keresztüli ellenem – manipulálásnak, nem csak Medárda fogja meginni a levét, hanem te is, amennyiben nem vagy egy közömbös gazember.)

2) Ez az általad annyit hangoztatott, tőlem és a Medárda volt családjának, különálló kettős- másságotok (Amely tehát az első pont szerint hirtelen, kevesebb mint egy év alatt kialakult, az által, hogy a tavaly megszöktetted és az idén, engem jól átverve, magadhoz vetted.) egyik fő jellemzője az, hogy tovább vitted, sőt, amit látom: véghez vitted azt, amit az anyja és a nagyanyja elkezdett és édesség-függővé téve, most már hús-függővé is át akarod nevelni…, szóval, hogy ez a másság tehát abból áll, hogy a tavalyi egészségtől és életerőtől duzzadó nagylányból, mára egy szemmel láthatóan leépült, és tehát legyengült. „terhes nővé” tetted?

3) Ezt a szemmel láthatóan teljesen leépült, mert hiszen beteges és rókázó és ájuldozó állapotát, vagyis ezt a „másságát” kell tehát tőlem, éppen tőlem, aki őt nem csak makkegészségessé, hanem értelmessé (Jó tanulóvá) és jóhiszeművé és jóindulatúvá, és kedves emberré és háziassá, és faxni nélküli fél-felnőtté neveltem, hogy a te bevallásod szerint is, attól is lettél te szerelmes belé (És az anyádnak is azért tetszett meg!), szóval neked, akinek a negatív hatásai szemmel láthatóak és most már orvosi leletekkel is bizonyíthatóak, te tényleg komolyan gondolod azt, hogy Medárdát, az én kislányomat, akit valósággal ki mentettem a beavatkozási és irányítási mániás nagyanyjának a befolyásától, amíg te át nem szöktetted hozzuk, szóval te csakugyan TŐLEM, ÉPPEN TŐLEM AKAROD ŐT, ILLETVE NEKI EZT AZ ÁLTALAD IS INDUKÁLT BETEGES „másságát” MEGVÉDENI? Ugyan miért? Talán én tettem-e a kincsként nevelt egészséges és életerős lányomat folytonos hányingerek között élő fizikailag leépült „terhes” nővé? Én bíztattam-e arra, hogy halomban egyen egy húzásra flekkeneket és szalámikat, hogy aztán a hideg lelje és reszkessen a rosszul-léttől?

Remélve, hogy e kérdéseimre mihamarabb becsületes és tisztességes válaszokat tudsz adni, maradok tisztelettel:

Kozma Szilárd,

Medárda édesapa, akinek a fizikai és morális leépülését sikeresen elindítottad, majd befejezted, annak az érdekében, hogy az, e leépült „másságában”, a te tulajdonod lehessen.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.06.17. 13:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Magánlevélben kérdezett rám egy asztrológus barátom:

Kedves Szilárd!

...>Téged annyira félre vezetett Tamás, hogy az ismerkedésetek után, de főként a téli vakációtól erre felé, te mindig mind csak az ellenkezőjét írtad róla? Bevallom, az írásaid alapján, nekem egy egészen másfajta férfi volt a lelki szemeim előtt, amíg írtam, mint akiről beszámoltál tegnap, pedig a képletében egyértelműen benne van ez, tehát a sok negatívum, az elzárkózásra, illetve a szerelmi partnerének a családjától való elidegenítésére és izolálására-, illetve az ilyen irányba történő a manipulálásra való hajlam (A kígyó évében született, mint te!), de én felületes voltam.
> Medárdával most mi a helyzet, Tamásnak sikerült ellened fordítania, vagy csak ezen mesterkedik? Medárda a videón olyan magabiztosnak és szilárdnak tűnt, remélem, az is marad."
>
> - Egyáltalán nem az, teljesen ellentmondásos lett.

Kedves Annamária! Ez a dolog nagyon összetett, mert a Tamás negatív meghatározódásait (Mars, Merkúr, Jupiter, meg a karmák!) én is láttam, de a rendkívülien jól vágó és jól képzett, előrelátó - racionális eszével ravasz kígyóként végig a legjobb oldalát mutatta nekem, és szinte hibátlannak látszott. A kora tavasszal sebtében megejtett részleges Horoszkópértelmezés közben pl. majdnem semmi konkrét példát nem tudtam neki adni ezekre a determinációkra, és csak elméletileg tudtam elmagyarázni neki a dolgokat. Pl, soha de soha nem tudtam hazugságon fogni, és mindíg korrekt volt és helyes nézetű és cselekedetű. Éppen ezért kezdtem el az elején a kiégetés műveletét végezni vele - rajta és állandóan és felesen dicsérgetni és mindenben a kezére játszani, pl. miután Medárda el kellett jöjjön miatta a dédnagyanyjától, mivel láttam, hogy mennyire szerelmesek egymásba és a Meda kishúgai előtt is folyton csak ölelgetik és puszilgatják egymást, részben azért, hogy ez ne zavarja meg a kamasz kislányok imaginációját, de félig tényleges bizalomból is és félig asztrológusi kíváncsiságból is - Gondolván, hogy jobb lesz, hogyha már az elején lelepleződik, mint amikor már házasság és több gyermek is lesz, tehát késő! - oda költöztettem a lányomat is (Hiszen ha nem, akkor, amellett, hogy nálunk, a Turuláék előtt folytatták volna a szoros ölelgetéseket... és csókolózásaikat, csak az "értetlen" és éretlen ellenkezésüket és a negatív gondolataikat, érzelmeiket váltottam ki volna ki!) , hogy tegyem óvatlanná, illetve higgye el magát és végre már hibázzon is valamit. Igen ám, csak hogy ez a foga-fehérje kimutatás, sőt,a lelke sötétjének a kimutatása, olyan későre történt meg, hogy már, már magam is elhittem, hogy vele semmi baj nincs, csak Medárdával, aki szemmel láthatóan gyengült és sorvadt és leépült. Azt képzeltem, hogy az ő korábbról ismert kényelemszeretete - lustasága miatt. Aztán ki derült, hogy Tamás végig ebbe az irányba manipulálta őt, miközben, ugyancsak nagyon finoman és észrevétlenül (Veszélyesen intelligens kígyó módjára) arra irányította, hogy az azt képzelje, hogy én felesen "beavatkozok" az életükbe, és az egyedül általa - Mármint Tamás által - észre vett és átlátott állítólagos irányítási mániámtól hajtva, tovább akarom Medárdát illetéktelenül vezérelni, miközben "Ők már teljesen másak". Barátsággal: Szilárd
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.06.18. 21:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Medárdának úgy látszik, nem volt elég a hazugságok labirintusában való bolyongás, illetve nem volt képes tanulni az anyja és a nagyanyja által rendezett banzájból, illetve abból, hogy hova tud lesüllyedni akkor, amikor azzal az egészség-centrikus gondolkozással, amire én neveltem, és amit én igyekeztem rá vezetni, szembe fordul, és inkább újból ellenségként tekint reám, mint hogy lemondjon a kényelemről, a lustaságról és az olcsó élvezetekről. Tamásban most úgy létszik, hogy igazi sors-tanítójára, karma-megtestesülésére és görbe tükrére akadt:

Drága Medárdám, Gyere haza, amíg valami kárt nem tesz benned az a megvadult egyén. Előzzük meg azt, hogy megverjen, őrületbe vagy öngyilkosságba kergessen. Itt van a te biztonságos otthonod, a szerető családod, ezt nagyon jól tudod. Azt is jól tudod, hogy vigyázni tudunk rád és a magzatodra. Szeretettel várunk: édesapád és az egész érted aggódó és téged féltő családod.
Legelőször én ezt a Medárda lényom Fész-oldalán jelentettem meg, és az ő nevében Szente Tamás válaszolta a következőket, majd amikor látta, hogy rá jöttem a trükkre és őt üdvözlöm, Medárda helyett, azonnal letörült onnan mindent. Mivel viszont én sejtettem, hogy ezt a leleplezést ő így fogja le reagálni, lementettem és itt közre adom:
Kozma Medárda Kinga nevében írja Szente Tamás: Ti tesztek kárt a családomban s az anyaságomban! Ha nem gondolkoznál ilyen végletesen, és elfogadnád hogy egy embernek lehet más a véleménye, mint a tiéd, akkor tovább tudnánk lépni és ténylegesen abban tudnál segíteni nekem, amiben én érzem hogy szükségem van a segítségedre. Ha ennyire agresszíven erőlteted az elveidet, és Tamást fenyegeted hogy kiszúrod a szemét, akkor ne csodálkozz ha beindul Tamásban a védelmezési ösztön. Ő csak azt látja hogy mennyire arrogáns és szisztematikus módon erőltetsz bizonyos dolgokat, és ezért nem tud téged hitelesnek tekinteni. Sajnálom de nem látom értelmét hogy párbeszédet folytassak veled így.
• Válasz • 6 perce

Kozma Szilárd: Szia Tamás, számomra teljesen világos, hogy ezek nem a Medárda szavai és kifejezései, nem az ő fogalmazási stílusa, ilyen hosszú mondatokat ő nem szokott írni és ilyen tipikusan értelmiségi kifejezéseket nem szokott használni. Olvass utána akár rögtön itt a facebook-on is. Ráadásul, ő azzal szokta kezdeni, hogy Apuka, mert veled ellentétben, akit nem bántottam, amíg te el nem kezdtél engem lekezelni, velem szarházian fölényeskedni, ő még tisztel engem ennyire, bár azt látom, hogy erről is le akarod szoktatni, ezt is meg akarod tiltani neki, És újfent ráadásul, ezek az állítások szemen szedett hazugságok, mivel én ilyet neked soha nem mondtam, hogy kiszúrom a szemedet, és ezt a rágalmadat, majd be kell bizonyítanod a hivatalos szervek előtt személyi szabadság korlátozás és a családtagoktól való elszigetelés elzárás bűntettéért, amit bizonyítani tudok.
Kozma Szilárd Ami viszont ezt a megható és engem az érzelgősség eszközével lejáratni kívánó mondatot illeti: 1) Ezt a cirkuszt nem én kezdtem, mert én még azt követően is maximálisan meg adtam neked a tiszteletet, hogy te lehülyéztél (Most mindegy, hogy engem, vagy a hivatásomat: "Nincs időm te hülyeségeidre" - és azzal kinyomtad a telefont. Ahogy Medárda mondja: Te elsőnek szembe nyomtad velem, de másodszor és harmadszor is megcsináltad ugyanezt.... és csak harmadnapra fogtam fel, hogy végül is te úgy kezelsz és úgy bánsz velem, mintha a fenekedből húztál volna ki!
2) Most, hogy várandós lett Medárda (Igen, végül is, az én hibámból is, mert úgymond ezt nagy szamárként "meg engedtem nektek. Mármint, hogy együtt éljetek!). De nekem a Medárda egészsége és erőnléte és jól-léte, annál sokkal fontosabb, mint egy érettségi vizsga, amiről mindannyian tudjuk, hogy ahhoz képest, hogy ugyancsak a Tamás parancsára főiskolára és nem egyetemre akar beiratkozni, nagyon jól fog abszolválni! Vagyis, kedves Medárda nevében, engem lejáratni próbáló, minden hájjal meg kent Tamás úrfi: a rafinált lejárató szöveged is, megtörik a gyakorlati - tárgyi valóság próbakövén!

Hogy mindenki számára világos legyen, hogy egyedül az Úristennel, vagyis a tárgyi valóság szerinti igazsággal (Ami lent van, ugyanaz, mint ami fent van.) ajánlatos (Sőt: Azt is mondhatnám, hogy: szabad.) szövetkezni és, hogy mennyire ki tol magával, az aki alantas, karmikus ösztöneitől és elképzeléseitől – Júdási eszétől.. – vezérelve játszik:
Amikor ma (Szombat) délután Medárda félig sírva felhívott telefonon, azzal kezdte szegény, hogy vegyem le a fészbukról azt a biztatásomat (Miután az ő fész – oldaláról Tamás, mindent letörült, én szerencsére gyanút fogva, a gépemmel már azelőtt megjegyeztettem és feltettem ide, a saját oldalamra…), hogy, amennyiben Tamás tovább üvölt és hisztériázik és netalán vele is durváskodik, inkább hagyja ott és jöjjön haza, mert itthon nyugalma lehet, szóval az első mondata az volt, hogy ne irkáljak ilyeneket a fészre, mert a Tamás „kliensei” ezt meglátják és elveszítik benne a bizalmat. Tehát, nem fognak további elektronikai és inetrentes szolgáltatásokat rendelni tőle.
Figyeljük meg: az anyagi érdek – veszélyezettség volt a fontos, és nem az, hogy nyugodjak meg, mert oka fogyott az én aggodalmam, Tamás éppen olyan szelíd férfi, mint amilyennek mutatta magát nekem 10 hónapon át, ő, Medárda nincs veszélyben! A beszélgetésünk többi része nem érdekes, mert a Tamás háttéri mormogása, végig hallatszott. Amennyiben nem ők nyomták ki megint a telefont - Hiszen most ez már nem állt Tamásnak az érdekében! -, azt hiszem, hogy úgy szakadt meg a kapcsolat, hogy ki akartam hangosítani, hogy ezt a köröttem álló családtagjaim is hallják, illetve, mert Viloa intett, hogy tegyem ezt, mert beindította a videót és az felveszi a beszélgetést, de én, szokás szerint, hibás gombot nyomtam meg és megszakadt a beszélgetés.
Este, nagyon(!) későn viszont, csengett a telefonom (Érdekes egyébként, hogy miután az interneten kezdtem feltárni a Tamásnak a lányomat tőlünk elzárni hivatott játszmáit, „ők” kezdtek hívogatni, miközben korábban, amíg nem ébredtem rá, hogy valójában milyen játszmát is akar folytatni velem és a leányommal, Szente Tamás, ki kapcsolta a telefonjaikat, amikor hívtam őket. Most viszont ő kezdett hívogatni...) és, mivel a Szente Tamás neve jelent meg a telefon kijelzőjén, hát nem vettem fel, majd, látván, hogy kitart, kinyomtam – Nem tudom, hogy már este 10 után volt-e, csak azt, hogy fáradt voltam már nagyon… De azt követően, néhány perc múlva is cseng a telefon, és én ezúttal felveszem, és egészen nyugodt hangon beleszólok, hogy:”Nem szégyelled magad ilyen késői órában zaklatni?, amire meg szólal Medárda, hogy: Én vagyok apuka, nem Tamás, és azért hívlak, hogy légy szíves és azokat a rágalmakat amiket írtál Tamásról az inetrentre, azonnal töröld le… - Szóval, semmi magas ívű, értelmiségi - liberális duma telefonon az apja liberális etikát sértő magatartásával szemben, mint a fészbuk szövegekben…Hanem egyenesen a zsarolás. Ez persze, hogy még annyira sem az én lányom "szabad akaratának" a megnyilatkozása, hanem a zsarnoki parancs szóra való érzelmi zsarolás.
De mindegy, nem is ezért folytatom ezt a Tamás által, kevert fekália-vizsgálatot. Hanem azért, mert a beszélgetés végén, amelyben el mondtam, hogy majd amikor őt újból egészségesnek és erősnek látom ,mint a tavaly nyáron, a szökése előtt, akkor mindent letörlök és megnyugszom… - szóval, a hozzám némileg artikulált, vastag férfi mormogásként érkező, Tamás folytonos háttéri parancsaival aláfestett, és a liberálisok számára csupa unalmas párbeszéd közben, gondolkozni kezdtem azon, hogy a a Tamás háttéri hangjának a folytonos zavargása ellen is, vajon a lányom miért nem akarja megérteni, amit mondok neki, ti., hogy mindent letörlök, amikor őt újra egészséges életmódot folytatni láthatom már végre? Miért nem érti meg azt, engem jól ismerve (Ti., hogy soha semmiféle3 zsarolásnak nem engedek.), hogy engem nem zsarolva lehet rá venni arra, amit kér a hirtelen velem szemben hirtelen lenézővé - lekezelő szarházivá váló, vőlegénye tőlem, hanem azzal, ha megnyugtatnak, hogy újra kezdi minimum a szaladást és a szabad levegőn való tornászsást és általában a leépült egészségi és fizikai állapotát rehabilitációhoz vezetni képes egészséges életmódot?
ÉS AKKOR LE ESETT A TANTUSZ:
Ugyan azért játssza velem a szerencsétlen a veres kókis meséjét, amiért éppen a Tamás Telefonján hívott: Ti,. MERT AZZAL NAGYON JÓ MINŐSÉGŰ HANGRÖGZÍTÉSEKET LEHET KÉSZÍTENI! (A Tavaly készített egyet a szemünk láttára.) - De ez csak egy sejtelem volt akkor, és igazából csak akkor értettem meg ennek, az utólagosan számomra kétségtelenné váló ténynek a metafizikai értelmét, amikor az utóbbi bejegyzésemben ezt a sejtelmemet leírtam:
NEVEZETESEN. HOGY AZ ÉN AKARATOMTÓL ÉS SZÁNDÉKOMTÓL, TELJESEN FÜGGETLENÜL(!), hiszen bármennyire is vagyok én Skorpió-karmás (Tamás is az, de ő még csak hozza sem szagolt annak a feloldásához és meghaladásához, a megfelelő pozitív képességek kialakításához. És éppen ezért mert ő még azt képzeli, hogy azzal nyerhet, ha az „ellenségeinek” a telefonbeszélgetéseiről, vagy az internetes levelezéseiről felvételeket és másolatokat készít…), de nekem még csak eszembe sem jutott, hogy amennyiben leírom ezt a sajátosan júdási lehallgatós-jászmáját, elrontom az üzletét! És íme: anélkül, hogy ezt akartam volna (Miközben ő, aljas módon arra játszott, hogy engem hiteltelenítsen, akárcsak Grele Éva és még kettő - három, az én állítólagos zsarnoki magatartásom hangoztatásával.), HITELTELENNÉ TETTEM TAMÁST A „KILIENESI” SZEMÉBEN, az által, hogy megírtam, hogy ő rögzíti a telefonbeszélgetéseket.
Tamás, Tamás, jobb lenne a megváltódás útjára térni az ellenség-képzetekkel tűzdelt, anti-krisztusi fondorkodások további folytatása helyett. Én biztosan tudom már, hogy nem az a liberális út vezet az egészséghez és a boldogsághoz, amit úgy néz ki, mintha Medárda is el kezdett szajkózni a te nyomásodra és parancsodra, hogy: „Apuka, miért nem hagyod, hogy úgy rontsam el az egészségemet és az életemet, ahogy én akarom-?„, Hanem az a tényleges boldogsághoz és egészséghez vezető út, hogy „Boldogak a tiszta szívűek, mert megláthatják Istent.” – Hozza tenném, hogy a saját tiszta szívűségükben láthatjuk azt meg. És semmiképpen nem a szekusok által használt lehallgatások és kompromittáló hangrögzítések Anti-krisztusi játszmájában, az alamusziság hatalmában!
És, ha netalán még lenne valaki, aki kételkedne abban, hogy a lányom fészbuk-profiljával megírt, engem, minden irányból engem kompromittálni igyekvő, „kétségbeesett” fészbuk- „válaszokat” nem Szente Tamás írta, hanem a lányom, akkor olvassa el az én utolsó bejegyzésemre adott, csaknem szamuráj szellemiségű választ arra, hogy az ilyen gazemberekkel, csak a bíróságon, vagy a rendőrségen „tárgyalok”:
-”RENDBEN”… - Hangzik a frappánsan férfias válasz, amelyben még csak nem is az a baj, hogy Medárda, bár szerettem volna ezt elérni, messze van még attól sajnos, hogy ilyen frappáns és határozott válaszokat adjon. Hanem az, hogy nem ő ígérte meg nekem a délután, hogy fel fog jelenteni, hanem Tamás! . No coment! Még azt sem, hogy a nyakam rá, hogy ezt nem Medárda írta!
Hogy mindenki számára világos legyen, hogy egyedül az Úristennel, vagyis a tárgyi valóság szerinti igazsággal (Ami lent van, ugyanaz, mint ami fent van.) ajánlatos (Sőt: Azt is mondhatnám, hogy: szabad.) szövetkezni és, hogy mennyire ki tol magával, az aki alantas, karmikus ösztöneitől és elképzeléseitől – Júdási eszétől.. – vezérelve játszik:
Amikor ma (Szombat) délután Medárda félig sírva felhívott telefonon, azzal kezdte szegény, hogy vegyem le a fészbukról azt a biztatásomat (Miután az ő fész – oldaláról Tamás, mindent letörült, én szerencsére gyanút fogva, a gépemmel már azelőtt megjegyeztettem és feltettem ide, a saját oldalamra…), hogy, amennyiben Tamás tovább üvölt és hisztériázik és netalán vele is durváskodik, inkább hagyja ott és jöjjön haza, mert itthon nyugalma lehet, szóval az első mondata az volt, hogy ne irkáljak ilyeneket a fészre, mert a Tamás „kliensei” ezt meglátják és elveszítik benne a bizalmat. Tehát, nem fognak további elektronikai és inetrentes szolgáltatásokat rendelni tőle.
Figyeljük meg: az anyagi érdek – veszélyezettség volt a fontos, és nem az, hogy nyugodjak meg, mert oka fogyott az én aggodalmam, Tamás éppen olyan szelíd férfi, mint amilyennek mutatta magát nekem 10 hónapon át, ő, Medárda nincs veszélyben! A beszélgetésünk többi része nem érdekes, mert a Tamás háttéri mormogása, végig hallatszott. Amennyiben nem ők nyomták ki megint a telefont - Hiszen most ez már nem állt Tamásnak az érdekében! -, azt hiszem, hogy úgy szakadt meg a kapcsolat, hogy ki akartam hangosítani, hogy ezt a köröttem álló családtagjaim is hallják, illetve, mert Viloa intett, hogy tegyem ezt, mert beindította a videót és az felveszi a beszélgetést, de én, szokás szerint, hibás gombot nyomtam meg és megszakadt a beszélgetés.
Este, nagyon(!) későn viszont, csengett a telefonom (Érdekes egyébként, hogy miután az interneten kezdtem feltárni a Tamásnak a lányomat tőlünk elzárni hivatott játszmáit, „ők” kezdtek hívogatni, miközben korábban, amíg nem ébredtem rá, hogy valójában milyen játszmát is akar folytatni velem és a leányommal, Szente Tamás, ki kapcsolta a telefonjaikat, amikor hívtam őket. Most viszont ő kezdett hívogatni...) és, mivel a Szente Tamás neve jelent meg a telefon kijelzőjén, hát nem vettem fel, majd, látván, hogy kitart, kinyomtam – Nem tudom, hogy már este 10 után volt-e, csak azt, hogy fáradt voltam már nagyon… De azt követően, néhány perc múlva is cseng a telefon, és én ezúttal felveszem, és egészen nyugodt hangon beleszólok, hogy:”Nem szégyelled magad ilyen késői órában zaklatni?, amire meg szólal Medárda, hogy: Én vagyok apuka, nem Tamás, és azért hívlak, hogy légy szíves és azokat a rágalmakat amiket írtál Tamásról az inetrentre, azonnal töröld le… - Szóval, semmi magas ívű, értelmiségi - liberális duma telefonon az apja liberális etikát sértő magatartásával szemben, mint a fészbuk szövegekben…Hanem egyenesen a zsarolás. Ez persze, hogy még annyira sem az én lányom "szabad akaratának" a megnyilatkozása, hanem a zsarnoki parancs szóra való érzelmi zsarolás.
De mindegy, nem is ezért folytatom ezt a Tamás által, kevert fekália-vizsgálatot. Hanem azért, mert a beszélgetés végén, amelyben el mondtam, hogy majd amikor őt újból egészségesnek és erősnek látom ,mint a tavaly nyáron, a szökése előtt, akkor mindent letörlök és megnyugszom… - szóval, a hozzám némileg artikulált, vastag férfi mormogásként érkező, Tamás folytonos háttéri parancsaival aláfestett, és a liberálisok számára csupa unalmas párbeszéd közben, gondolkozni kezdtem azon, hogy a a Tamás háttéri hangjának a folytonos zavargása ellen is, vajon a lányom miért nem akarja megérteni, amit mondok neki, ti., hogy mindent letörlök, amikor őt újra egészséges életmódot folytatni láthatom már végre? Miért nem érti meg azt, engem jól ismerve (Ti., hogy soha semmiféle3 zsarolásnak nem engedek.), hogy engem nem zsarolva lehet rá venni arra, amit kér a hirtelen velem szemben hirtelen lenézővé - lekezelő szarházivá váló, vőlegénye tőlem, hanem azzal, ha megnyugtatnak, hogy újra kezdi minimum a szaladást és a szabad levegőn való tornászsást és általában a leépült egészségi és fizikai állapotát rehabilitációhoz vezetni képes egészséges életmódot?
ÉS AKKOR LE ESETT A TANTUSZ:
Ugyan azért játssza velem a szerencsétlen a veres kókis meséjét, amiért éppen a Tamás Telefonján hívott: Ti,. MERT AZZAL NAGYON JÓ MINŐSÉGŰ HANGRÖGZÍTÉSEKET LEHET KÉSZÍTENI! (A Tavaly készített egyet a szemünk láttára.) - De ez csak egy sejtelem volt akkor, és igazából csak akkor értettem meg ennek, az utólagosan számomra kétségtelenné váló ténynek a metafizikai értelmét, amikor az utóbbi bejegyzésemben ezt a sejtelmemet leírtam:
NEVEZETESEN. HOGY AZ ÉN AKARATOMTÓL ÉS SZÁNDÉKOMTÓL, TELJESEN FÜGGETLENÜL(!), hiszen bármennyire is vagyok én Skorpió-karmás (Tamás is az, de ő még csak hozza sem szagolt annak a feloldásához és meghaladásához, a megfelelő pozitív képességek kialakításához. És éppen ezért mert ő még azt képzeli, hogy azzal nyerhet, ha az „ellenségeinek” a telefonbeszélgetéseiről, vagy az internetes levelezéseiről felvételeket és másolatokat készít…), de nekem még csak eszembe sem jutott, hogy amennyiben leírom ezt a sajátosan júdási lehallgatós-jászmáját, elrontom az üzletét! És íme: anélkül, hogy ezt akartam volna (Miközben ő, aljas módon arra játszott, hogy engem hiteltelenítsen, akárcsak Grele Éva és még kettő -három, az én állítólagos zsarnoki magatartásom hangoztatásával.), HITELTELENNÉ TETTEM TAMÁST A „KILIENESI” SZEMÉBEN, az által, hogy megírtam, hogy ő rögzíti a telefonbeszélgetéseket.
Tamás, Tamás, jobb lenne a megváltódás útjára térni az ellenség-képzetekkel tűzdelt, anti-krisztusi fondorkodások további folytatása helyett. Én biztosan tudom már, hogy nem az a liberális út vezet az egészséghez és a boldogsághoz, amit úgy néz ki, mintha Medárda is el kezdett szajkózni a te nyomásodra és parancsodra, hogy: „Apuka, miért nem hagyod, hogy úgy rontsam el az egészségemet és az életemet, ahogy én akarom-?„, Hanem az a tényleges boldogsághoz és egészséghez vezető út, hogy „Boldogak a tiszta szívűek, mert megláthatják Istent.” – Hozza tenném, hogy a saját tiszta szívűségükben láthatjuk azt meg. És semmiképpen nem a szekusok által használt lehallgatások és kompromittáló hangrögzítések Anti-krisztusi játszmájában, az alamusziság hatalmában!
És, ha netalán még lenne valaki, aki kételkedne abban, hogy a lányom fészbuk-profiljával megírt, engem, minden irányból engem kompromittálni igyekvő, „kétségbeesett” fészbuk- „válaszokat” nem Szente Tamás írta, hanem a lányom, akkor olvassa el az én utolsó bejegyzésemre adott, csaknem szamuráj szellemiségű választ arra, hogy az ilyen gazemberekkel, csak a bíróságon, vagy a rendőrségen „tárgyalok”:
-”RENDBEN”… - Hangzik a frappánsan férfias válasz, amelyben még csak nem is az a baj, hogy Medárda, bár szerettem volna ezt elérni, messze van még attól sajnos, hogy ilyen frappáns és határozott válaszokat adjon. Hanem az, hogy nem ő ígérte meg nekem a délután, hogy fel fog jelenteni, hanem Tamás! . No coment! Még azt sem, hogy a nyakam rá, hogy ezt nem Medárda írta!

Drága Medárda! Már vasárnap délután 4 óra van, de nem csak azért nem hívtalak telefonon, mert te sem hívtál, hanem azért, hogy amennyiben csak egyetlen esély is van még arra, hogy ha nem hallja, hogy velem beszélsz és nem azt, amit ő neked engedélyez, Tamás ne tomboljon és ne üvöltözzön veled, mint velem -És nem csak a tegnap tette ezt, hanem az előtt is, amikor te éppen vizsgáztál, eszelősen ordibálni kezdett majd kinyomta a telefont! -, akkor tőlem ez akár így is maradhat, de arra apai kötelességemnek érzem, téged emlékeztetni, hogy éppen egy éve történt, hogy téged az édesanyáddal karöltve össze zavartak, és ugyanilyen körmönfontan velem szembe állítottak, majd rá vettek arra, hogy tőlem és előlem zárkózz el teljesen, mert csak akkor lehetsz boldog és szabad. Most láthatod, hogy mennyire szabad lettél... (Azt, hogy mennyire boldog lehetsz a Tamás édesanyjának a blokk-lakásába bezárva, hogy mára már egy egészségeset szaladnod sem szabad és minket felhívni telefonon úgy, hogy azt Tamás ne kelljen lehallgassa, nem tudom.) Én csak azt akarom a tudomásodra hozni, sok sor-drámát és sors-tragédiát látó és értelmező asztrológusként, hogy az ilyen, a szülőktől és testvérektől való "önkéntes" elszigetelődéseknek, titkolózásoknak és "szerelmes" élettársi parancsoknak való vak engedelmeskedésnek, soha nem volt és nem is lesz és nem is lehet jó vége. Nem, még az olyan "kivételesen nagy szerelmek" esetében is, mint a tietek, és amelyről mindketten tudjuk, hogy az elején nem is volt az annyira hatalmas és, hogy tulajdonképpen mi is volt annak az igazi alapja....
Ezért tehát, arra kérlek, hogy amennyiben nem is tudsz lélekben megerősödni és az érzelmileg téged ennyire akarat-nélkülivé tevő, fogva tartódnak időnként NEM-et is mondani, akkor legalább testileg, vagyis: testi-egészségileg igyekezz és törekedj vissza- erősödni! Te azt nagyon jól tudod, hogy miként kell csinálni. És, ha Tamás nem hagyja, akkor csináld titokban, hiszen nem lehetséges az, hogy minden percedet ellenőrizze. - És írom mindezt, annak a tudatában, hogy ezt a figyelmeztetésemet és kérésemet is vagy csak ő fogja elolvasni már, vagy maximum, ti együtt, de te egyedül már semmiképpen! Ezért, azzal is számolok most, természetesen, hogy ezt a figyelmeztető - kérésemet esetleg elolvashatod, de gyakorlatba nem ültetheted és továbbra is csak sorvadni és leépülni fogsz fizikailag és egészségileg és isten őrizz, mentálisan is. Ezzel együtt tehát, nem, hogy nem várom el, de feleslegesnek is találom, hogy a tegnap a Tamásnak a a te nevedben (Fész-profiloddal) írt és az egyszerű szülői kívánságom teljesítésének a nyugtató megígérése helyett, engem lejáratni és hitelteleníteni hivatott, érzelgősen és majdnem hisztériásan zsaroló válaszok megjelenése után, itt újabb, ilyen jellegű Tamás, vagy bárki által írt szemforgató írás nem jelenhet meg. Illetve, megjelenhet, addig, amíg észre nem veszem, de amint észre veszem, azonnal letörlöm.
Tehát, amennyiben az esetleg és netalán - tán még Tamásnak is fontos lenne, tehát engem és az egész családunkat, a barátainkat is bele értve, megnyugtatni afelől, hogy még sem sorvadsz tovább, és el kezdtél egészséges életet folytatni (Tőlem akár húst és édességet is ehetsz, ha nem hányod ki, de mindenképpen minimum tornásznod és legalább kocognod kell a friss levegőn minél többet!), akkor bátran el jöhetsz a te korábbi otthonodba, velünk higgadtan és őszintén beszélgetni. Nem kell félned és Tamásnak sem kell ilyesmit feltételeznie, Isten őrizz, a lelkedre akarunk beszélni és rá venni arra, hogy itt maradj, netalán téged fogjúl ejteni.., stb. - Ismerősök neked is már az efféle dumák, nemde? Addig sem kíséreltem meg ilyen szamárságot, amíg az anyád lelki - szellemi foglya voltál, és most sem fogok. Sőt..., ha attól félsz, hogy ezzel a féltékenységében mikor szorongó, mikor dúló - fúló, spekuláló, stratégiázó, lehallgató .- hangrögzítéseket készítő szerelmedet ezzel megbántanád (Hiszen az utóbbi időben, valószínű, hogy emiatt, a féltékeny vőlegényi elvárás és igény miatt volt az, hogy csak akkor jöttél fel hozzánk, ha nagy szükséged volt valami nálunk felejtett dolgodra.), akkor úgy is az értésemre adod, hogy el kezdtél erősödni és újból izmosodva kitelni, hogy meg állsz az iskolátok előtti téren, pl. rövid nadrágban és rövid ujjú ingen és onnan fel szólsz telefonon, hogy apuka, az utóbbi időben rendszeresen mozogtam és tornásztam és tehát, én úgy érzem, hogy már sokkal jobban vagyok, mint a nyár eleji csipkekószira-koromban, és álljatok ki az ablakba és nézzétek meg, hogy ezt ti is így látjátok-e? :) :) :) - Nekem már ennyi is elég lesz, hogy meg nyugodjak.
A te Bolond - Szilárd édesapád

És azt se írja ki ide Tamás a te nevedben, és te se alázz meg engem azzal, hogy ilyeneket hazudj megint a telefonba, vagy másképpen tovább, hogy csak azt követően tudsz tornászni és szaladni majd, miután letettél minden érettségi-vizsgát, mert addig nincs, nem lehet erre időd, vagy energiád. Hogy netalán attól vizsgáznál jobban, hogy ezt az egészségtelen, leépítő jellegű életmódot folytatod! Az én egész életem és a te első 18 éved is ennek a betegesen lusták számára, vagy újabban: a sportoló szerelmeik egészségére és erőnlétére féltékeny szoba-kukacok és internet-bajnokok kispekulált önigazolására kispekulált, hazug - elméletnek, amit egyetlen egészségi kézikönyv sem állít és aminek a cáfolatához nem kell "orvosi diploma", szóval ennek a mi életünk és a te természetben való makk-egészséges világra jöveteled is, a merő cáfolata!
Apropó orvosok... és tanácsadók, akikre nektek, ennem a mozgás - nem mozgás kérdésben kérdésben annyira hallgatni kell (Amit tehát nem tamás spekulált ki annak érdekében, hogy te ne kelljen a vizsgáid lejárta után sem velünk Szécsenbe gyere!), hogy Tamás képes volt engem még vad parasztos módon, még, (metaforikusan) villára és (tudományosan :) ) péniszre is venni:
Tudtommal neked is, ugyanaz a városszerte, és megye szerte közismert és nagyon jó szakember hírévben álló, a családorvosod, mint nekem: Dr. Bokor Márton! Nem de? Akkor miért nem kérdezted . kérdeztétek meg tőle, hogyha már én ennyire hülye vagyok, hogy szerinte mennyire tesz jót az egészségednek, ha ezt a beteges, de állítólag "egészségügyi" tanácsot követed? Miért kell vajon velem emiatt vitatkozni, és engem lehülyézni és impertinens (Vagyis: tenyérbe mászó) módon villára venni, ahelyett, hogy azt a nagyszerű családorvost, aki az egész életed fejlődését végig követte, és akiről tudod, hogy a meglátásait és a szakvéleményét egy az egyben elfogadom, meg kérdeznéd? És egyébként is, nem-e az lett volna a kötelességed, hogy nála bejelentkezz és vele konzultálj ilyen fontos kérdésekben, ha már engem ennyire hülyének kezdtél tartani a csupa ártatlanságból álló "vőlegényed" parancsára?

Tamás, éppen itt van Etelka, mert felébredt a hangos telefonos beszélgetésre - Ugyanis felhívtattál Medárdával, de a háttérből nyomtad neki a szöveget, hogy miket szajkózzon, anélkül, hogy azoknak a mondatoknak, bármilyen köze lenne ahhoz, amit én válaszoltam neked. De ez is hibás, mert csak válaszoltam volna, de te bele szóltál, mert másként nem tudtad elmondani, amit Tamás számodra diktált. Most már felfogtam, hogy mindez annak érdekében történt, hogy ez által hozzatok ki a sodromból, és vegyétek fel a beszélgetést annak a reményében, hogy hátha elszólom magam és valami olyat mondok, amivel be tudsz majd perelni. Az első fenyegetésed szerint, a rendőrségen, vagy mit tudom én hol, akar engem Tamás, épen Tamás, aki előbb elcsábította, majd elszöktette és egészségileg elsorvasztotta a lányomat, feljelenteni!
Szóval, itt van Etelka és azt mondja, hogy te, még helyette is akartál írogatni a neten az ő nevében, a papagájos csoportban. Ő viszont nem hagyott, mert erősebb karakter, mint Medárda! A hangfelvételt viszont amit készítettél, annak érdekében, hogy rám tudj bizonyítani bármit is, elteheted emlékbe, de nem azért mert időközben rá jöttem volna a trükkre, illetve az aljasságra, amibe most te is éppen úgy bűn-részesíted Medárdát velem szemben, mint a tavaly az édesanyja és a nagyanyja, hanem azért, mert én olyan morális alapokon állok és élek, amely nem engedi meg, hogy olyanokat mondjak, amivel a sunyi kis c céljaidat elérhetnéd. Én viszont fel tudlak jelenteni, mert Viola hallotta azt is, hogy hirtelen jött hőbörgésedben megfenyegettél, és azt is, hogy mivel. Márpedíg éppen az, amivel te fel akarsz jelenteni, és amit itt le se tudok írni annyira áttételes képtelenség, nem csak azt akarod elérni, hogy én ne kommunikálhassak Medásrdával semmiképpen, de már a testvérek se írhassanak egymásnak az interneten!
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
• Válasz • 1 órája • Szerkesztve

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.06.19. 01:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kicsi Medárdám!

(Tudom, hogy már a tavalyi, szökés után írt leveledben ki kérted magadnak, hogy ne nevezzelek kicsinek, mert te már nagy lány vagy, de bennem élesen él még a kisgyermekkori lényed emléke.)

Ez a levél nem tartalmaz semmiféle rád, vagy az általad tőlem – A nagy apa monstrumtól – féltett vőlegényedre vonatkozó komprommitáló, vagy sértő kifejezést, hanem csupán csak egy logikai levezetés, illetve tárgyi jellegű bizonyítás, annak érdekében, hogy a nem tudom, hogy honnan öröklőtt, számomra egyenesen bántó naivitásodból eredő, valóság-látási szemellenződet remélhetőleg végleg elégesse. Ezért, hogyha holnap reggel netalán már nem lenne a fész oldaladon, ahova fel fogom tenni, azt jelenti majd, hogy csakugyan a Tamás ellenőrzése és irányítása alatt állsz, magyarán, hogy éppen annyira a foglya lettél, mint a tavaly az édesanyádnak és nagyanyádnak. Akkor biszont tényleg utána kell nézzek, hogy milyen hatósági intézkedésbe kell bele fognom, ahhoz, hogy onnan kiszabadítsalak.

1. Túl jó asztrológus vagyok, ahhoz, hogy ne legyek tisztába azzal, hogy egy ilyen magas számú szinasztria (A laikusoknak: Asztrológiai Párkapcsolati Összehasonlítás) – találattal, mint amilyen a Tamás és a te Sorsképleted között fenn áll, egyenesen istenkísértés számába menne (És ha ezt nem tudnám és megkísérelném, az az őrültséget amit Tamás állít – Ti., hogy egymástól titeket elválasszalak! - gyakorlatilag is, csak akkor lehetne kivitelezni, hogyha valamilyen különleges hatalommal rendelkeznék, ami segítene abban, hogy a polgári és a büntetőjogi törvényeket büntetlenül áthághassam.), és annál sokkal nagyobb rosszat tennék első sorban veled – Amennyiben tehát, esetleg tényleg annyira őrült lennék, mint amilyennek ő igyekszik beállítani – ha elválasztanálak titeket egymástól. Mondom: én azt is tudom, hogy a karmámat terhelném be és isten büntetését vonnám a fejemre, ha azzal a nagy szinasztria-találattal, amivel rendelkeztek, el akarnálak választani egymástól.

2. Ha nem is tudnék annyi párkapcsolati asztrológiát, mint amennyit tudok (és aminek köszönhetően pl., soha nem álltam a kettőtök útjába, miután Tamástól meg tudtam az adatait és a sorsképletét felállítottam – hanem éppen fordítva…), akkor viszont nézzük a szürke gyakorlati gazdasági tényeket. Miután 2 évvel ezelőtt, meghalt az édesanyám örököltem tőle még egy 2 szobás lakást, ami itt van a régi lakásunk alatt, amely ör5öklött lakást azelőtt is belaktunk, hiszen haton voltunk, miután Turulát 8 évvel ezelőtt, vissza kaptuk törvényes úton! Jól tudod kicsi Medárdám, hogy attól kezdve le vágták a város házi illetékesek, a családi pótlékunkat, és én csak egyedül rendelkezem jövedelemmel. Vagyis, ez az örökség nagyon jól jött lakhatási szempontból de valósággal meg nyomorított gazdaságilag, mert havi 350 lej a mi esetünkben és télen a fütési pótlék hiánya, óriási összegnek – összegeknek számítanak. Azt is nagyon jól tudod, hogy az édesanyádtól semmi, de semmi gyermektartási kötelezettség – pénzt nem kapunk ami óta téged sikeresen át szöktél, hiszen éppen ebből a célból szöktetetett meg, nem? És azt is tudod, hogy lehet, hogy már 21 után, de legkésőbb az iskolai év kezdetétől, tehát szeptember elejétől, Réka testvéretek velünk – nálunk fog lakni, és tehát őt is én fogom eltartani, mert meg nyertem az érte folyó gyermek újra elhelyezési pert és most is csak amiatt ban a dédnagyanyátoknál, hogy be kellett fejezze az iskolát, másrészt nem járt le az én fellebbezésem megtárgyalása, amelyben erősebb gyámságot szélesebb körű szülői jog-érvényesítési jogot igényeltem felette.

3. Hogyha tehát nem tudnám az asztrológiából és a metafizikából azt, hogy titeket egyszerűen nem szabad elválasztani, a végül is: egyenesen szegény gazdasági állapotunk és helyzetünk, valamint a hét, vagy nyolc személy (A te megszületendő gyermeked) számára meglehetősen szűk négy szobás, tehát nagyon – nagyon szűk lakhatási férő hely miatt sem sportolnék abban, hogy „Tamástól elvegyelek”. Márpedig te ezt is szajkóztad szombaton este többek között a telefonba, miközben világosan hallatszott a te hangodra rá fekvő és azt majdnem meghallhatatlanná tevő Tamás diktáló hangja a háttérből. A kérdés tehát az, hogy te aki nagyon jól tudod, hogy mindaz, amit a fentiekben írtam, határozottan és egyértelműen és tárgy-szerűen igaz, akkor tehát miért mondtad azt, hogy én el akarlak választani tamástól, illetve egymásnak akarlak ugrasztani, azért hogy magamhoz vegyelek… Mert egy dolog az, hogy amennyiben Tamás a továbbiakban is annyira agresszíven viselkedik, mint eddig és téged terrorizálva rá akar venni arra, hogy immár teljesen és véglegesen megszüntess minden kapcsolatot velünk, akkor majd be kell fogadjalak – be kell fogadjunk, és el is kell tartsunk annyi részben, hogy minimum a te és a téltől a gyermekké vált magzatod közköltségeit ki kell fizetnem akkor i, ha három évig kapsz majd alanyin alapon egy kevés román-gyest. És egészen más dolog azt, hogy azt én semmiképpen nem szeretném és nem is akarom, hogy egy ilyen drámai és szomorú helyzet elő álljon, nem csak azért,mert ezzel még jobban le szegényednénk mi is, de hidd el drága Madárdám, hogy bőven elég volt a még a gyermekkoromban meggyengült idegeimnek a ti, sok esetben bizony idegtépő bömböléseiteket, vagyis 5 egészséges leány követelőző sírását sorban végig hallgatni, tehát a ti gyermeketek bömbölésére már semmi szükségem nincs, ahhoz, hogy meg tudjam, hogy az milyen. – Nagyon kérlek, hogy ne engedd meg Tamásnak, hogy erre azt írja a te nevedben és a te profiloddal, hogy nyugodjak meg, mert erre nem fog sor kerülni, mert most egy és egyáltalán nem erről van szó, hogy efelől ti engem meg kellene nyugtassatok, hanem csak arról, hogy te nem is lehet tudni már, hogy hányadára, nem hogy gazemberségeket vagy képes elhinni és gondolni rólam, hanem egyenesen képtelen marhaságokat, mint amilyen az volt, higy szüzességi vizsgálatra akarlak vinni a korházba, vagy a poliklinikára, vagy mit tudom én hova…

4. Nagyon szépen kérlek tehát, hogy józanodj ki végre véglegesen, hogyha még tudsz egyáltalán és Tamás nem kergetett ezzel az általa kieszelt feltételezésével és állításával (manipulációjával) a kétségbeesésbe és az apatikus tehetetlenségbe. És bármilyen édes „nyuszinak” is bizonyult ő számodra ez idáig, szólj rá végre - valahára, hogy neki mint jövendő édesapának, egyáltalán nem az a dolga, hogy mindent elkövessen annak érdekében, hogy téged a téged becsülettel és egészségben felnevelő édesapádtól, annak érdekében, hogy téged még ennél is jobban kisajátíthasson és egy akarat és egyéni meggyőződés nélküli „szülő – robottá” tegyen, hanem az, hogy az egészséged fenntartására és erősítésre is kellő figyelmet fordítson, hogyha te már annyira naiv vagy, hogy esetleg tényleg a korházban téged ellátó „asszisztens néniktől” kapsz és fogadsz el irracionális „terhességi tanácsokat”, és nem az arra kompetens családorvosodtól.

5. Hogy arról ne is beszéljek, hogy – A Tamás által az „én hülyeségeimnek” nevezett spirituális - asztrológusi tapasztalataim és tudásom alapján - te mekkora karmikus terheket veszel magadra az által, hogy ellenem, - PONTOSAN ELLENEM! – BŰNSZÖVETSÉGEKET ALKOTSZ időnként! És az téged egyáltalán ment fel az isteni vád alól, hogy azok, akik erre az ellenem való bűn-szövetkezésre rá vesznek, éppen az édesanyád, a nagyanyád, vagy az a férfi, akinek a magzatát a méhedben hordod. Te is éppen olyan vétkessé válsz ezekben a gonosz BŰNSZÖVETSÉGI játszmákban, mint ők és te is bemocskolod magad velük együtt, sőt..
És mivel a mi kettőnk kapcsolata éppen annyira szakrális jellegű, mint a velük való kapcsolatod, de az én részemről törvényesebb, mivel karma-mentesen felelősségteljesebb, hiszen én vállaltam és bizonyítottam érted a legtöbbet, és mivel ráadásul te is egészen jól tudod, hogy én nem vagyok az a gazember, akinek ők engem meg kísérelnek beállítani, hanem éppen, hogy ez fordítva van, végül tehát, majd neked kell elvinned a balhét és te kell majd elviseld ezeknek az embereknek a velem és az egymással szembeni gonoszkodásainak a súlyos következményeit! Az egyetemes törvények ugyanis attól nem hatódnak meg, hogy te a beteges naivitásodban azt képzeled, hogy éppen a még nem is létező „családodat véded” éppen velem szembe, aki a leginkább családpárti vagyok a te környezetedben, amikor azokat a dolgokat hazudod rólam, amiket ők a szájadba adnak, hanem ezek a törvények, mindenképpen, és mindenkin és mindenki életében, és mindenkivel szemben, „könyörtelenül” érvényesülnek! Ezt a választási – megváltási logikát kellene végre és az egész életedre megértened!

Édesapád,
(- aki sem nem őrült, sem nem gazember, ahogy te azt mostanában újra szajkózni kezdted!)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.06.20. 11:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Figyelmtekbe ajánlom az alábbi, szomorkás konfessziómat:

Különböző személyek félre-ismerésének a jelenségével, a már nem is olyan rövid életemben, volt alkalmam találkozni eleget, nem csak asztrológusként, hanem magán-személyként is, hiszen asztrológus csak 24 éve vagyok. de akkorát mint a nagyobbik lányomnak az utóbbi hónapokban bőröm alá bebújt, és nagyon, de nagyon megkedvelt udvarlójával, „férfi-emberben” még nem volt alkalmam csalódni.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kevesebb rosszindulatú, zsarnoki és manipulatív természetű, vagy alamuszi – hátba támadó és szarházi, vagy bunkó férfival találkoztam volna, mint nővel. Távol áll tőlem, hogy a feministák fordított („hím – sovén”) fasiszta elméletét kezdjem el szajkózni.

Hanem csak annyit, hogy olyan férfival, aki ennyire hitelesen meg tudta volna játszani és el tudta volna hitetni velem azt, hogy ő mennyire korrekt, és erkölcsös és felelősség-tudattal teljes, hogy ennyire képes tisztelni a mások igazság-érzetét és ide vonatkozó személyi integritását, de legalább is, képes belátni azt, hogy mi a helyes és mi nem, és ezekkel együtt és ezekre alapozva tehát, ennyire jól nevelten tisztelet-adó és tisztelet tudó, és főként: szerény és igaziból, tehát nem álszerény, - Hogy már – már azt kellett hinnem, hogy az asztrológia az ő esetében nem érvényes, illetve, hogy valamiképpen tényleg sikerült a szüleinek őt úgy megnevelni, hogy annak a segítségével feloldhatta és meghaladhatta a karmáját (Utólag csak csodálkozni és mosolyogni tudok magamon, hogy ezt bevettem!) – ahhoz, hogy hirtelen(!) nem csak a személyemet, de az egész élet- és szakmai tapasztalatom által alátámasztott hivatásomat nevezze „hülyeségnek”, majd egyéb válogatott sértésekben is részesítsen.

És, miután így vérig sértett és a telefonját háromszor is kinyomta beszélgetés közben („szembe nyomta”, ahogy a lányomtól hallottam, miután a negyedik nap kénytelen voltam ezt művelni Tamással, mert csak megvadultan ordibált.), ahelyett, hogy észbe kapna, és legalább a harmadik, de a negyedik napon keresse a békülést, még arra is rá tegyen egy lapáttal, és azzal hívjon fel, hogy fel fog jelenteni (Miközben a lányom ott van mellette, és mindezt tűri!), és miután végre én is bekontrázok neki, el kezd eszelősen ordibálni, hogy azt kelljen hinnem, hogy most üti agyon a mellette levő lányomat, hogy így álljon bosszút, annak az apján….,

Hát ilyen, engem hónapokon át a valós természete felől, vagyis a valós személyisége és szándékai felől, ennyire megtéveszteni képes férfival, nem találkoztam!
Ezzel szemben, igen, ki ne járt volna úgy mint én is, többször is: hogy egyes ellentétes nemű személyekben csalódnia kellett, hiszen szerelmes lett, de néhány hét, néhány hónap, vagy év múlva az megcsalta, vagy valaki, vagy valami hatására szembe fordult vele és agresszívvé vált, vagy csak egyszerűen elhagyta, tehát, hogy egészen más, sőt: a régivel ellentétes személynek mutatkozott utólag az a szerető, szerelmi társ, élettárs, férj, vagy feleség, mint korábban. Sőt, gyermekek is okozhatnak ilyen csalódásokat és fordulhatnak a szüleik ellen, akár jogosan, akár jogtalanul, és én is, azért imádkozok, hogy az amit művelt velem a tavaly Medárda és éppen a Tamás és az édesanyja (A volt-feleségem) által megvezetve, és öntudatilag valósággal elkábítva, még egyszer meg ne történjen.

De, hogy egy férfi nemű fiatalember, aki ennyire „megértően” (Végig azt játszotta ugyanis, hogy nagyon is megért, amiért a szó szoros értelmében is, le betegítettem magam, a lányomnak az általa is előidézett árulása miatt, és, hogy természetes, hogy féltem azt. Na nem a szükségszerű karmikus tapasztalatoktól, hanem attól, hogy hosszú távon egy ekkora eltérés a spirituális fejlődési útjától és tengelyétől, vissza fordíthatatlan következményekkel, vagyis tragikus szerencsétlenséggel is jártat...) szelíden és készségesen barátkozik velem, lenéző – becsmérlő, sőt: leminősítő, gondolatokat és „véleményeket” rejtegessen a lelkében velem szemben, miközben hosszú hónapokon át (A tavaly augusztustól!) megjátssza azt, hogy a barátom akar lenni, és velem mindenben a legnagyobb együttérzésben együtt működik (Amiként én is vele, hogy több barátomnak és ismerősömnek is elmondtam már, hogy éppen olyan jól ki tudok jönni és bármiről kommunikálni Tamással is, mint „veled”…), nos ilyennel még soha életemben nem találkoztam. Ezért mondom, hogy ő volt az életem legnagyobb „pofára – esése”.

És nem azért, amit ő állít, hogy ez által, hogy én őt csak öncélúan „basztassam” - Ahogy a lányon nevében, az ő fészbuk-profilja mögül, írta, tehát egyáltalán nem azért, hogy őt a lányomtól ezzel elválasszam, és hogy őket „egymásnak ugrasszam”, hiszen asztrológusként nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy itt úgy sem a gyermekem féltése győzedelmeskedne, ha ilyen szentségtelen dolgot megkísérelnék, hanem a karma-oldási szükségszerűség, hanem csak azért, mert én nem vagyok a lányom és a Tamás ide vonatkozó aljas vádaskodásaival ellentétben, össze sem tévesztem magam sem Medárdával, sem a többi gyermekemmel, és az ő szerelmi viszonyuktól függetlenül nekem még lehet külön élményem és annak megfelelő véleményem és meglátásom az állítólagos jövendő vejemről, és azt szabadon kifejthetem.
Ráadásul, egyszerűen úgy érzem, hogy magyarázatot kell adjak a barátaimnak és ismerőseimnek, hogy az utóbbi hónapokban köztünk kialakult „nagy barátság” ellenére, miért állítom azt, hogy szegény Medárda lányom, majd Tamástól fogja vissza kapni egy nagyon távoli jövőben, mindazt a lelki szenvedést, amit nekem okozott az által, hogy annak és az édesanyjának a biztatására tőlem galád módon el szökött, majd teljesen elrejtőzött abban a lakásban, amelyben most is él, azt hazudván nekem, hogy az anyjához szökött és ott van, majd, amikor Tamás meg keresett és állítólag mindent őszintén elmondott és le leplezett, tovább folytatták velem az aggódó édesapa hülyítése c. játékot, Tamás egyfajta Janus-arcú, dupla kém szerepében remekelve, és csak akkor kezdett el (Mármint Medárda), velem békülékeny hangnemben beszélni, amikor már elviselhetetlen lett a Medárda számára a szigorú dédnagyanyai erkölcsi felügyelet, és át kívánt költőzni végleg Tamáshoz. Ezt a nagyszabású tervüket viszont nem közölték velem, hanem csak kihasználtak arra, hogy ez az átköltözés általam és velem megtörténhessen. Ez a „fiatalos” játszma viszont, amelyben nekem a balek-tata szerepét osztották ki, egy másik, talán inkább egy regény-fejezetbe illő, hosszú mese…

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.06.20. 12:27 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az interneten és itt a fészbukon is, szerte – hosszába jelennek meg a humanista gyökerű, „elfogadó szeretet” csodálatos mivoltáról, sőt, az idealista (misztikus és pszichológiai) liberalizmus globális térhódítása óta, ennek a szükségszerűségéről, sőt: a magára valamit is adó keresztény hívő és ezoterikus csodabogár számára, ennek a humanista alapelvnek, a kötelező mivoltáról. Majdnem minden fészbuk bejegyzéseket irogató női személy, ennek a szellemében írja a meghatóbbnál meghatóbb bejegyzéseit és kommentárjait, millió szív-ikont és emotikont küldözgetnek az emberek naponta, anélkül, hogy bele is gondolnának, nem csak ennek a hamis keresztényi alapállásnak az igazi tartalmába, de még csak abba sem, hogy azt, amit ezzel kapcsolatosan éreznek, csakugyan komolyan gondolják-e, vagyis, hogy bizonyos konkrét, de szélsőséges élethelyzetekben képesek lennének-e ezt gyakorolni, illetve megvalósítani, „teljes lelkükből, teljes szívükből, teljes elméjükből, és minden erejükből” (Az első parancsolat.)? És ugyanígy állunk a megbocsátással is, amit minden misztikus és vallásos keresztény igényel, sőt: követel és gyakorol is, állítólag, nem tudván, hogy valójában csak akkor tudunk megbocsátani valamit teljesen, ha meg értettük, hogy miért volt szükségünk arra a sértésre, bántalomra, vagy, netalán anyagi kárra, veszteségre, stb., Vagyis: arra a sorsfigyelmeztetésre.
Nos, úgy érzem, hogy Szente Tamással én az elfogadó szeretet elvét, maradéktalanul megvalósítottam és gyakoroltam, miközben ő sunyi módon ki használta ezt arra, hogy a korábban már amúgy is hozza szöktetett naiv lányomat, immár véglegesen zavarmentesen magához költöztethesse, majd fantasztikusan intelligens módszerességgel, bele fogjon annak a tőlem – tőlünk való elidegenítésébe (Sajnos negatív értelemben „Mássá” tételébe – alakításába, elkülönítésébe és elszigetelésébe), vagyis a maximális személyi és erkölcsi bizalmamat és a felelősségteljes alapállásába fektetett hitemet. Ő viszont ezzel a bizalommal, jóval azelőtt, hogy én ezt észre vehettem volna, a szó szoros értelmében, kegyetlenül visszaélt, amiért is én hatalmasat csalódtam, és persze, eldöntöttem, hogy, ha nem is kezdek bele ettől kezdve egy újabb lehetséges júdást látni minden közeli ismerősömben és barátomban, illetve felém őszintén megnyíló személyben (Új ismerősben) de ettől kezdve már sokkal óvatosabb leszek.
Az viszont, hogy meg tudjam érteni, vagy fejteni még azt is, hogy erre a Szente féle, magas fokú (Végső soron: spirituális!) átverésre miért volt szükségem, bizonyára sokat kell várnom az időben.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.06.21. 09:57 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2017.06.20. 21:33 keltezéssel, Emőke Krasznai dr írta:
> Kedves Szilárd!
>
> Remélem nem zavarom levelemmel, de nem állhattam meg, hogy ne írjak. Olvastam min megy keresztül mostanában, és amennyire örültem a tavasszal, hogy végre megoldódott a szűnni nem akaró kelése által okozott kellemetlenség, most épp annyira nagyon sajnálom. Teljes szívemből remélem, hogy ad Önnek az Isten elég bölcsességet ahhoz, hogy ép lélekkel tudjon ebből kikerülni, a lányának meg még inkább. Én legalább is mindig bölcsességért , tisztánlátásért imádkozom, bátorságért és erőért valamint kitartásért, hogy véghezvigyem amit kell. Habár nincs Ön híján semelyiknek sem, mégis kívánom mindezt még egyszer.
>
> Üdvözlettel és barátsággal,
> Emőke
>
> --
> Dr. Krasznai Emőke
Kedves Emőke!

Köszönöm az együtt-érző sorokat és a jó tanácsot. Bölcsesség az lenne bennem talán, de most, ebben az esetben, sajnos, a gyermekem féltése formájában, érzelmileg is implikálva vagyok. Ráadásul, a magzatuk, még amúgy is pontosan ezt, az apa- és törvényellenességet fogja tükrözni a horoszkópjával, amikor meg születik! Bakban lesz egyszerre a Napja és a Lilithje is, de mondjuk, ez önmagában még nem lenne baj, hiszen valamilyen természete és karmája kell, hogy legyen. De ráadásul a teljesen negatív Szaturnusza, vagyis a Bak uralkodója is ott lesz abban az időszakban. És ez már magától beszél... Ds mindezek fölött, a Skorpió uralkodója, az isteni igazság őserejét megtestesítő Plútója is ugyanott található majd és ugyancsak kizárólag negatívan fény-szögelve... Holott Medárdának a Skorpióban van az Ascendense és úgy volt gondozva és nevelve, hogy a Skorpió szellemiséggel harmóniában - barátságban legyen! Egyszerűen, nem tudom elképzelni, hogy honnan ragadt belé, ez a materialista naivitás, amin keresztül most a Szűz- és Skorpió-karmás Tamás az orrától fogva vezetve, vissza húzza ebbe a múlt századi "dialektikus materialista" sötétségbe. És ez sem azért baj, mert ez által velem szembeállítja, hanem azért mert a szomorú eredményei máris szabad szemmel léthatók a Medárda leépült egészségi és általánosan gyenge fizikai állapotán! És ez Tamás szerint, és újabban Medárda szerint is, a helyes "tudományos" eredmény, az én "hülyeségeimmel" szemben.

Medárdának lenne tehát szüksége inkább bölcsességre, de valamiért ő, már az iskolából is mindig kemény materialista elméletekkel jött haza, és azokat szajkózta, amíg le nem állítottuk, illetve el nem magyaráztuk az igazi ok - okozati összefüggéseket, és a távoli következményeket. De hiába... Egyszer az egyébként nagyon művelt és tájékozott biológia tanárát kellett felhívnom telefonon, azért, hogy elfogadja-e az én végbélhuruttól való meggyógyulásom - megszabadulásom történetét és a gyógyulás kauzális magyarázatát a Medárda házi dolgozatában? Ti., látván, hogy a gyógyszerek nem segítenek, úgy gyógyultam meg, hogy évekig törekedtem a tudatos-, de még a tudattalan félelmeimtől és szorongásaimtól való megszabadulásra, mert az én anyag-hívő lányom teljesen meg volt ijedve, hogy 4-est kap az otthoni dolgozatára, ha leírja a valóságot, vagy a tanár kineveti és esetleg még óráról is kirúgja. És ha nem is bánik el vele ilyen drasztikusan, de mindenképpen megszégyeníti amiért ilyen ostobasággal állt elé. Ezzel szemben, amikor felhívtam, mondom az egyébként is szimpatikusan nyitott szellemiségű tanár meg - Ahogy én gondoltam és próbáltam nyugtatni Medárdát - habozás nélkül azt válaszolta, hogy persze, írja le a diák nyugodtan az én gyógyulási tapasztalatomat, mert ha így történt valójában, ő miért ne fogadná el?!
Ami az én egészségi állapotomat illeti, a Medárda szökése után, a mély-tudattalanomba le nyomott félelmeimet jelző, az intim zónámban létrejött kelések és azok nyomai - fisztulái, miután újra beszélhettem a tévelygő lányommal és az bocsánatot kért és megnyugtatott, hogy hogy meg bánta a szökést és ettől fogva újból fog rám hallgatni, csakugyan kezdtek begyógyulni és a nyár elejére teljesen be is gyógyultak. Ma reggel viszont, a reggeli székelés után, azt érzékeltem, hogy a sebhelyek környéke megint erősen érzékennyé vált.

Már csak ezért is meg kell előzzem azt tehát, hogy a felnőtt gyermekemért tovább aggódva, a mély-tudattalanba nyomott félelmek jelei újabb fájdalmas testi jeleket hozzanak létre, vagy netalán - tán, esetleg még rákos is legyek. Ön tudja már nagyon jól gondolom, hogy az elnyomott félelmek, a felületen érzékelhetetlen agresszióvá alakulnak, és amennyiben az ember még le is hazudja azokat és azt próbálja eljátszani maga előtt, hogy nem érdekli az ok, ami a félelmeit kiváltotta, vagy ami miatt rejtetten szorong, akkor a rákos sejtek is ugyanezt hátszák el, és megtévesztve a szervezet immunrendszerét, elszaporodnak. Különösen, ha az illető személy Rák-karmával (is) rendelkezik, mint én.

A bölcsesség tehát, amit kíván nekem kedves doktornő, abból kell álljon, hogy ne féltsem a felnőtt gyermekemet és ne aggódjak érte, miközben nem szabad azt hazudnom magamnak, hogy nem érdekel, amiért a karmáját vastagítja, ahelyett, hogy oldaná azt, vagyis, hogy ha nem is a vesztébe, de egyenesen a majd több évtizedig is eltartó lelki és szellemi nyomorúságába rohan, éppen úgy mintha semmit nem tudna a szellemi világ törvényeiről.

Remélve, hogy ön és a kisbabája, valamint az egész családja is jól van, még egyszer köszönve az empátia.kifejezést, maradok barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.06.22. 12:13 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nem kívánnom elvágni a Gordiuszi csomót!

Amennyiben azt, a Kozma Medárda (Kinga) nevű lányom fészbuk-profiljával feltöltött mondatot, hogy: „Apuka, te semmi mást nem tudsz, csak rágalmazni….” Szente Tamás írta és töltötte fel, ahogy korábban is tette a többi „kétségbe esett” rágalmával együtt, tehát ha ő volt ennek a gonosz mondatnak is a szerzője, amint azt, a félreérthetetlen jelek alapján akkor bebizonyítottam, akkor különösebb baj nem történt, azon kívül, hogy újfent be bizonyosodott az, hogy Szente Tamás egy zsarnoki – agresszív természetű személy, aki remélhetőleg, csak félre nyomta és nem félrelökte lányomat a számítógép elől, és, iszonyú ravasz (aljas) módon, most, hogy erre az árulkodó jelre is felhívtam korábban a figyelmét (Ti., hogy abból is látszik, hogy ő írja az engem hitelteleníteni hivatott mondatokat a lányom nevében, hogy amikor hozzám szól, vagy ír, Medárda mindig oda teszi a mondat elejére, hogy: Apuka...), ebben a rágalmában már, a látszat-keltés, vagyis a csalás elrejtése kedvéért, azt is oda teszi a leányom nevében írt bemártó mondata elejére, hogy „Apuka”. Ráadásul ez a felettébb kedves vői megállapítás, ami szerint én a zsaroláson kívül „semmit nem tudok”, vagyis semmi érdemleges dologhoz nem értek, szembetűnően egybe cseng azzal a Tamási villázással is, hogy „Nincs időm a hülyeségeidre.”
Amennyiben viszont tényleg a lányom írta volna ezt, akkor a helyzet két esélyes:
1) Parancsra, vagyis zsarnoki – És majdnem mindegy, hogy érzelmi, vagy fizikai… – zsarolásra tette, és akkor még mindig, csak a fent leírt, szomorú állapot és egyáltalán nem rózsás kilátású helyzet érvényesül, némileg súlyosabb hangsúllyal. De, mivel hétfőn végre fel hívott a lányom telefonon, miután az én háromszori hívásomra nem vette fel a telefonját, és az utóbbi miatt bocsánatot kért, de a vasárnapi „vádaskodásaikról” csak annyit mondott jellegzetes - Medárdásan nevetgélve, hogy azok „nagyon tüzes mondatok voltak”, kezdek hajlani arra, hogy ha nem is teljes mértékben, de nagyjából erről, a második változatról is, szó lehet:
2) Tamásnak tényleg igaza van, és sikerült neki a 18 éven át nagy gonddal és szeretettel és nagy felelősséggel nevelt lányomat annyira „mássá” változtatnia (Elvarázsolnia!) 2,5 hónap leforgása alatt, hogy az ilyen marhaságot írjon nekem és rólam a fészbukon, hogy semmit nem tudok. Ezzel a Szente Tamás szemében hirtelen (Ugyancsak látszatszerűen egyik napról a másikra!) értéktelenné vált tudásommal ugyanis rengeteg családot mentettem meg a széteséstől, orvosok által hosszú éveken át diagnosztizálhatatlan (rejtélyes…) betegségeknek fejtettem meg az igazi okát, és világítottam meg a gyógyulás útját, de ezzel a semmit nem tudással tettem lehetővé a Medárda édesanyja számára, hogy várandóssági (terhességi) zavarok nélkül, őt és három testvérét kihordja, majd minimális vajúdási idővel és szülési fájdalommal a világra hozza, és nem utolsó sorban hogy az egész gyermekkorukat meg szabadítottam azoktól a betegségektől, amelyekkel a velük egyidősek majdnem folyamatosan küzdöttek, a telente egyszer (Február – március tájékán) jelentkező légúti – hűléses megbetegedéseken kívül. Stb. Szóval, Medárda nagyin is tudja, hogy én ennyire semmit nem tudok, következésképpen, ha nem Tamás írta ezt a gonoszságot róla, akkor viszont a lányomat tette máris ennyire gonosszá, hogy ilyen sötét dolgot leírjon az édesapjáról, aki, hogy mást ne írjak: gyakorlatilag két éven át szaladtam mellette, a kis montenbájk kerékpárját tartva, hogy meg tudjon végre tanulni biciklizni, vagyis amikor végre 7 évesen sikerült magától egyensúlyozva elindulnia...

De én nem kívánok semmiképpen felvenni egy olyan, a lányára féltékeny vén-szamár apa szerepet, mint amilyennek Tamás – Nyilvánvalóan szeparációs és izolációs céllal! -, igyekszik beállítani. Vagyis, nem kívánom ezt az általa látszólag ügyesen (ravaszul!) összebogozott de hosszú távon biztos, hogy szomorú végkifejlethez vezető Gordiuszi csomót, ostoba - erőszakos módon elvágni. Tőlem, menjenek Isten hírével, vastagítsák a karmájukat és tapasztalják meg a saját bőrükön, hogy mire és hova jutnak ilyen sötét lelki és szellemi – erkölcsi alapokkal? Nem kell ahhoz különösebb jós tehetség, hogy kitalálhassuk ennek a végét, ami, a vég-eredmény szempontjából teljesen mindegy, hogy 10 hónap, vagy 10 év múlva következik be, mint a Medárda anyjával kötött házasságom, amely szintén egy ilyen, az apával szemben elkövetett titkos hazugságon alapult az Emőke részéről.
Mindenképpen ezt, a mindannyiunk számára kellemetlen témát tehát éppen úgy befejeztem mint a velük való további törődést is, ha már úgy képzelik nagy-ostobán, hogy ettől lehetnek ők boldogak. Azt viszont megismétlem a velem rég óta nem őszintén beszélő, és egyelőre még naiv módon nagyvonalúskodó Medárdának, hogy a pszichiátria előtt mindig marad még egy rehabilitációs lehetősége, és ez az ő régi otthona és családja marad.
Mielőtt tehát, végképpen elbúcsúznék itt (is) a Tamással együtt, rejtett büszkeségi – kevélységi és öntudati (Oroszláni) karmával is küzdő lányomtól, akinek az egészséges öntudata kifejlődése érdekében rengeteg erőfeszítést megtettem, ezek szerint, teljesen potyára, azt is elárulom, hogy ezért kellett nyílt színre vinnem a helyzetet, mert hogy, hogy nem, Tamás addig ügyeskedett, amíg Medárda nem tudta, vagy ha Tamásnak igaza van, akkor nem akarta, elolvasni még az áprilisban elküldött, számára – számukra ki válogatott, asztrológiai – metafizikai információkat, és számára írt tanácsokat tartalmazó iméljeimet, sem.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.06.26. 15:49 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves, Logosz- olvasó barátaim! Medárdáékkal - Tehát vele és Tamással, az ők kérésére pozitívan (sikeresen) egyeztettük a nézeteinket és meglátásainkat a tegnap délután, és megígérték, hogy mindketten, tehát nem csak Medárda, hanem Tamás is, az eddigiekhez képest sokkal egészségesebb életmódot fognak folytatni és mindketten, mind a normális emberi mozgás-szükségletre, mind ez egészséges étrendre, ettől kezdve sokkal jobban fognak vigyázni. Erre nagyobb gondot és odafigyelést fognak fordítani. És semmiképpen nem keresni a liberális „másságot” az egészségtelen és szabad levegőn való mozgás nélküli, egészségtelen életvitelben. Elismerték a tévedéseiket, hogy éberség-vesztésből, sok tekintetben, hagyták hogy félreértsem őket, és Tamás még bocsánatot is kért. Remélve, hogy többé nem adván megtévesztő információt, illetve vigyázva arra, hogy helyesen informáljanak a hogylétük felől, de főként a Medárda hogyléte felől, és az vissza kanyarodik a teljes egészség-útjára, amelyen már a születése pillanatában, sőt: már a természetben való megszületése által, őt elindítottuk, és többé nem lesz szükségem a nyilvánosság eszközéhez és semlegesítő segítő-szelleméhez folyamodnom ahhoz, hogy a újabb (ne adj isten: további…) misztikus és materialista tévelygéseit semlegesíthessem. 
Mindazonáltal nagyon remélem, hogy a gyermekem és a szerelmese újabb labirintus-járásnak a története, de még inkább annak a metafizikai – asztrológiai értelmezései, mindannyitok számára fontos tanulságul szolgált!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.08.17. 19:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3914
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Erről egyelőre csak annyit, hogy a mi normális természeti körülményeink között, Tamás képtelen nem csak hogy élni, de egyáltalán lélegezni is több mint 10 órát, és így, Tamásról végül is kiderült, hogy mindaz a feltételezés, aminek én a nyár elején hangot adtam a fészbuk bejegyzéseimben, tehát, hogy ő egy minden gonoszságra képes pszichopata lenne, igaznak bizonyult. Illetve, hogy ezt Medárda akkor, azért rejtette el előlem, mert Tamás azzal fenyegetőzött, hogy amennyiben előttünk nem hallgatja el az ő többszöri agresszív viselkedését, felakasztja magát egy villany (vagy internet?) kábellel, amit Medárda alig tudott tőle el venni és a fiókba vissza dugni. Vagyis, Medártda újból átvert, de ezúttal már - ha áttételesen is - de terrorizálva tette ezt. Az lenne tehát a legjobb, ha a továbbiakban ő maga írná le, hogy mi is történt, hogy mik is történtek voltaképpen, hogy mit miért cselekedett, illetve, hogy miben látja azt, hogy mind az anyja, mind Tamás, akik egyformán minimum lelki betegek, miként tükrözték az ő karmáját és miként bűvölték el őt? Egy ilyen kísérletet végzett már ugyan a Fészbuk oldalán, de Tamáés bele mocskolt valami hülyeségeket rólam (Ti., hogy én azért vettem Medát magamhoz, hogy majd a gyermekükért kapott gyesből élhessek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gondolom, éppen ő lehetett az, aki erre spekulált, mert amint kiderült, semmiféle jövedelme sincs, illetve, egy - egy ötvenest ha megkeresett hetente, és az anyja tartotta el mindkettőjüket, nem csak a fia összes számlájának a kifizetésével, hanem még a mindennapi kenyérre valóval is!) és ezért azt Medárda hirtelen letörülte a Tamás ezen kretén beírásaival együtt (Pedig szerintem ott kellett volna hagyni, mert ez még a Bűn nem bánó Magdolna marhaságainál is nagyobb marhaság és ennek a szerencsétlen idiótának az elme-állapotát tökéletesen tükrözi... Sőt úgy kellett volna lemásolni azt és feltölteni újból, hogy még ő se tudja kitörülni). De majd újra fogja itt írni...

Tisztelt Szente Tamás!

Az ön által művelt, hisztériás rendőrségi és a gyermekvédelmi feljelentgetési cirkuszának a következményein szerencsésen túl vagyunk, és a megfelelő hivatalos intézkedéseket én is meghoztam, önnek ezen az alacsonyrendű bosszúállási tetteivel szemben, annak érdekében, hogy amennyiben a jövőben még kedve lenne újabb és több balhét rendezni és szervezni, az önre többszörösen is visszahárulhasson. Vagyis, az ön által, a családom körében, egészen pontosan a három nagyobb lányommal szemben elkövetett több órás verbális bántalmazásairól, hisztériás cirkuszairól és más agressziós személyi - személyiségi sértéseiről, valamint az Antal László területein elkövetett többszöri birtokháborításairól az ügyészséget és a rendőrséget értesítetetem.
Mivel tehát ön ennyire ellenségessé kívánta tenni a közöttünk levő, általam sosem kívánt viszonyt (Amit csak az által voltam kénytelen elfogadni, hogy egy évvel ezelőtt a férfiakkal való viszonyban teljesen járatlan 18 éves lányomat, aki félig - meddig szerelmes lett önbe, ezt a szerelmet kihasználva, a volt feleségemmel, vagyis a lányom anyjával vétkesen össze játszva, bűn- szövetkezve, a családi körünkből a saját lakásába átszöktette.), hogy nem elégedett meg az én fészbukon történő-mocskolásommal, de még a rendőrségnek és a gyermekvédelem munkatársainak a sátrainkhoz, illetve a lakásunkhoz való, felesleges riasztását is elkövette, és ráadásul ön még a jövőre nézve is megfenyegetett a 2017 08 14-én késő esti telefonhívásában,
ezennel felszólítom, hogy az önnek barátságból és személyi bizalommal oda adott kerékpár-zár kulcsomat és az ön lakhelyéül szolgáló, édesanyja lakásában maradt Kozma Medárda Kinga lányom hivatalos személyi iratait és így, a hozzám való vissza költözése okán, az önök családi birtokában maradt személyes tárgyainak a visszaszolgáltatását mihamarabb tegye lehetővé.

Hogyha gondolja, felőlem az internet-vonalamra (kábelre), ön által - Általam kéretlenül! - felszerelt rutert is elviheti, én viszont nem ragaszkodom ahhoz, hogy az önnek ajándékba adott arany jegy-gyűrűt visszaadja. (Megtarthatja. Hátha a következő elszöktetett nővel nagyobb sikere lesz, amikor és amelyben remélhetőleg majd nem fog ilyen infantilis módon és ha kell, ha nem, a szerelme alanyát és annak a családtagjait, verbálisan bántalmazni.)
Kérem, jelölje meg azt az időpontot, és azt a helyet, ahol a személyes tárgyainkat, a lányommal átvehetjük. Megjegyzem, hogy a lányom (Kozma Medárda) teljesen elutasítja azt a lehetőséget, hogy azokért felmenjünk az ön, bocsánat: az édesanyja lakására, amelyben együtt laktak 4 hónapig. Ezért én azt a kompromisszumos megoldást ajánlom, hogy az édesanyja fent nevezett lakásának a lépcsőháza előtt találkozzunk abban az időpontban, amelynek a kiválasztását önre bízom.
Tisztelettel: Kozma Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 207 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO