ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 09:17

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.07.13. 16:00 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Szilárd,

Köszönöm a mélyreható segítségét és támogatását. Tanácsai 180 fokban megváltoztatták az életemet pozitív irányban.
Végre elindulhatok a boldogság és kiteljesedés felé.
Az Ön èrtékes és magas szintű tudása forradalmasította az asztrológiát. Felfedezéseit minden embernek meg kellene ismernie, hogy életüket képesek legyenek biztonsággal irányítani és megérkezni a célba, a Megváltáshoz.
Minden ismerősömnek jó szívvel fogom Önt ajánlani. Sok sikert kívánok a további munkájához!

Üdvözlettel: Dóra

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.08.30. 15:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Mindenkinek érdemes lenne elolvasni ezt az időközben kialakult hibabelátási képességgel rendelkező szülőnek a két levelét, aki a 20 éves gyermekének horoszkópot rendelt. Így - szerintem, vagyis az asztrológusi tapasztalataim szerint - bizonyára lehet még felnőtté vált, vagy váló gyermekeken segíteni. De - viszont :lol: azt, 30 évesen is gazdaságilag támogatva (tutujgatva, babusgatva), vagyis annak a vagyis annak munkakerülését, a dorbézolásait, vagy egyszerűen csak a ködös jövőjére vonatkozó, habókos fantazmagóriáit még 30 évesen is gazdaságilag támogatva - finanszirozva, kész hiábavalóság. Sőt: a rég felnőtté vált "gyermeknek" a megnyomorítása, magatehetetlenné, mert kiszolgáltatottá és ezért: szerencsétlenné tétele!

2017.08.15. 18:10 keltezéssel, Dobandiné Merci Irén írta:
Kedves Szilárd!
Természetesen a megfelelő diszkrécióval kezelem a helyzetet. Azon vagyok, hogy segítsek neki helyre rakni az életét, ha már a gyerekkorát sikerült elrontani. (Bár neki eleve nem lehetett jó gyerekkora ilyen sérült lelkű szülőkkel.) Másfelől viszont idő közben megtapasztaltam egyet s mást a karmaoldásról és elég messzire is jutottam. Ezt pedig remélem, hogy a fiam is látja és példát tud venni róla. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az ön tanulmányai és előadásai nélkül aligha sikerült volna idáig jutnom. Nem hízelegni akarok, de azt kell mondjam, tisztább és teljesebb metafizikai tanítást nemigen kapni senkitől. Őszinte elismerésem a munkájáért.
Köszönettel: Mercédesz

Kedves Szilárd!
Ami a fiam tehetségeit illeti, az egyiket éppen hasznosíthatná, ha nem lenne kétoldali munkaundora. Nagyon ügyes keze van. Tisztán, pontosan, takarékosan dolgozik. Általános iskolában a 8 év alatt szín jeles volt technikából és rajzból. És pont a rajzolás amiből meg szeretne élni, de képzetlen, úgyhogy én nem látom reálisnak, hogy egyhamar ebből lenne valami. Szak rajzolónak sokkal inkább el tudnám képzelni. Ezek mellett nagyon jó stratéga. A korabelieket torony magasan verte az ilyen jellegű online játékokban. Egész gyerekkorában a térbeli érzékelése és az analitikus-szintetikus gondolkodása az életkora átlaga fölött volt. Ha szorult volna belé némi motiváció, most nem enné a fene, hogy mit kezdjen az életével.
Ami a problémáit illeti, nem tudja megemészteni, hogy szegény családba született. Nagyon irritálja őt, ha valaki fitogtatja a gazdagságát. Úgy tűnik, mintha ő is a gazdagságra, kényelmes életre, elismerésre vágyna, de sértve érzi magát, ha ezt szóvá teszem, hogy milyen keveset fog elérni így, ezzel a hozzáállásával, ha nem változik meg. A pénzel nem tud bánni, mert hónap elején elkölti az összes pénzét, aztán hónap végén meg még kajára sem marad neki. Meg vonat bérletre. Szociális téren sincs teljesen rendben, mert nem jár el sehova a munkahelyén kívül.
A másik látványos problémája, hogy dühében néha összetör dolgokat. Az önértékelése sincs rendben. Önteltség is szorult belé. Elég érzékeny is. Az apjához hasonlóan csak végletekben tud gondolkodni. Fel is tud bosszantani néha, hogy a középút eszébe sem jut. Talán ennyi, de mivel a telefonomról küldöm a levelet, nem tudok olyan jól írni.
Tisztelettel: Mercédesz

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO