ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.04.04. 08:13

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.03.09. 20:45 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
[b]Kozma Szilárd asztrológus

Az első (1.) egyetemes törvény:
A TEREMTÉS TÖRVÉNYE, ILLETVE A TEREMTŐI KÉPZELET MÁGIKUS EREJÉNEK A TÖRVÉNYE. A mágikus erejű személyi öntudat és képzelőerő törvénye asztrológusi szemmel, gyakorlati asztrológiai és alkímiai megvilágításban.

A Szellemi létezés és teremtői erőhatás mindenkori elsődlegességének: az immanens Isteni Vízió mágikus erejének és hatásának a törvénye...


...............................................................................................................................................

A fájl alatt olvasható tartalmakat, ettől kezdve a publio – könyvkiadó megfelelő oldaláról lehet letölteni és elolvasni, illetve, az egész könyvnek a nyomtatott változatát megvásárolni:


https://publioboox.com/hu_HU/az-egyetemes-torvenyek

E-könyv (prc, epub): 300 HUF
Nyomtatott könyv: 4.976 HUF


Az egyetemes törvényekről (amelyek még a foganásunkat is "rendezik és intézik", akárcsak a születésünket, meg a sorsunkat, és, az "egész életet" a kozmikus világegyetem működésével együtt) először az Elta egyetem kurzusain hallottam, ahol az asztrológiával megismerkedtem. Nem én fedeztem fel és írtam le tehát világelsőként ezt a tíz egyetemes törvényt, mert azt részben megtették előttem ötezer évvel a hermetikusok. Mivel azonban csak hét bolygót, tehát hét anyag- és világformáló sorserőt láthattak szabad szemmel, ugyancsak hét törvényt ismertek fel és írtak le, a "minden mindennel összefügg" hermészi elv alapján. („Ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van…”) Én tehát a hét első törvényt ismertető Kybalionnak a tömör mondatainak a kibontásán kívül, a hiányzó három egyetemes törvényt is leírtam, a tíz bolygó által megtestesített őserőnek, vagyis, a 10-es számrend örök érvényességének megfelelően, az ET-k hatásait nem csak az asztrológiában észlelvén, hanem magamban és az életemben is.
Előszó
Kikhez is szól ez a huszonöt éves gyakorló asztrológusi – azaz sors-figyelői és sors-fejtői – tapasztalattal rendelkező szerzőnek a végkövetkeztetéseit tartalmazó, többszörösen átdolgozott különleges könyv? - Természetesen mindenkihez szól, de leginkább azokhoz, akik tudatosan boldogan és egészségesen akarnak élni, nemcsak fiatal korukban, hanem hatvan, hetven, sőt nyolcvan éves korukban is.
A könyv szerzője, aki nagycsaládos édesapa és ismert költő is egyben, biztató példa. Kozma Szilárd harmincegy éves korában kezdett el rendszeresen sportolni, és hatvanas évei elején szerezte meg a karate-mesteri címének három danos fokozatát, amint mondja: az egyetemes törvények segítségével. Jelen könyvével ugyanakkor nemcsak saját eddigi szellemi munkájának gyümölcseit tárja elénk, hanem a nemzetközi metafizikusok sorába is felzárkózik. Hisz ez a kulcstéma, azaz világunk logikai, metafizikai alaptörvényei időtlen idők óta foglalkoztatják az emberiség sorsát szívükön viselőket. Elég, ha az elődök közül Hermész Triszmegisztoszra, Lao-céra, Hamvas Bélára vagy a kortársak közül Kurt Tepperweinra vagy Deepak Choprára gondolunk.
Mennyire kell a könyv témája iránti érdeklődőnek jártasnak lennie az asztrológiai spirituális irodalomban? Szükséges-e személyi horoszkópjában alaposan kiismernie magát, azaz testközelből, tehát önismereti elmélyülése útján már korábban megismerkednie a könyvben használt magyar metafizikai alapfogalmakkal? Bár belelapozva a könyvbe előfordulhat, hogy a tisztelt Olvasó a leírt mondatok jelentését inkább csak sejti, mintsem érti, a szerző kimondott célja az, hogy fejezetről fejezetre építkezve mindenkinek és mindenkihez szólóan tárja fel a könyv témáját. Sőt, a szerző azt állítja, hogy kimondottan ilyen, a spirituális irodalom berkeiben még járatlan, de annál inkább ténylegesen boldog és egészséges életre vágyó személyek számára írta meg művét. Hiszen ezek a propedeutikus törvények, mindannyiunkban a szó szoros értelmében „ott vannak”, és mindenkin és mindenen keresztül, élve, működve, hatva nyilvánulnak meg! Ebben az esetben tehát mindenkinek célszerű, minél nagyobb mélységben és szélességben megismernie, nemcsak a saját teste sejtjeinek működését befolyásoló, hanem a saját titkolt, vagy nem titkolt gondolatait és vágyait, ambícióit, félelmeit és sóvárgásait, belső sugallatok és sejtelmek formájában vezérlő Egyetemes Törvényeket.
Amennyiben a kedves Olvasó nem hátrál meg attól, hogy az első, felületesebb olvasatra nem érti teljesen az első mondatokat, és tovább olvas, észre fogja venni, hogy mondatról mondatra haladva egy olyan meghitt szellemi légkörbe, tudatállapotba kerül, melyről mindig is sejtelme volt, és aminek szellemi tisztánlátói színvonalára mindig is vágyott. Mert nem egy, a lelkétől idegen szellemi környezetben találja magát, hanem ott, ahol minden egyes mondat és magyarázat az ő régi sejtelmeit, akár rég elfeledett „megvilágosodásait” igazolja vissza. A Mágia, vagy a Vibráció és a Rezonancia Törvényét, vagy a Kiegyenlítődés, a Nemek, a Polaritás, a Ciklus és Ritmus, a Karma, valamint a Fejlődés és a Szeretet Egyetemes Törvényét, de főként a Megváltás Törvényét olvasva, az esetleges kezdeti idegenszerűségtől megérkezünk oda, hogy azt gondoljuk: „Hát persze! Na úgy-e, mondtam (de legalább is gondoltam, vagy sejtettem) én, hogy: Ez így van! Ez teljesen világos! Minek is kell ezt leírni, hiszen ez evidens?”
De nemcsak a felfedezés, illetve az újra-felfedezés öröméért ajánlatos a könyv fejezeteiben elmélyülni, hanem azért is, hogy szélesebb, ugyanakkor mélyebb betekintést nyerhessünk mind a világ, mind a saját életünk és sorsunk logikájába. Külső és belső összhangra törekedvén ezekkel a világ- és sorsirányító szellemi törvényekkel megőrizhetjük, edzhetjük lelki harmóniánkat, testi, szellemi egészségünket, vagy, ha ezek netalán korábban megromlottak, akkor visszaszerezhetjük őket.
Ezek szellemében hasznos szellemi szórakozást és egészséges önépülést kívánok a szerző és a könyv létrehozói nevében is,


Dr. Habil. Domokos Johanna, egyetemi docens, költő, kultúrakutató.


Budapest/Bielefeld, 2018 októbere

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.20. 10:30 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 258
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Itt miért nincs tetszik gomb?

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.03. 14:07 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mivel ez amúgy is mindenkinek tetszik. - Csak az a baj, hogy a tetsziken túl, a megfelelő személyes -személyre vonatkozó - következményeket nem képesek levonni belőle. Azok ugyanis már nem a tetszésen múlnak, hanem az isteni értelmen. Ahhoz viszont, hogy oda eljussanak, hogy azt elérgessék, olyan egoizmust és önhittséget - büszkeséget! - legyőző erőfeszítéseket kellene tenniük, amit csak nagyon kevesen képesek megtenni. Nehéz ugyanis a megváltás törvénye által követelt IGAZI ÉS TÉNYLEGES ÁLDOZATOKAT MEGHOZNI: (Az egoizmus, vagyis az önzés, az önhittség, a beképzeltség, a hiúság, a büszkeség, valamint az érzelgősség. stb. feláldozásának az aktusát végbevinni.)
-Pedig csak ezeknek van pozitív mágikus következménye. A többi - agykontrollos mágiázás pl. - mind csak, szórakoztató, de úgy is csak steril karma-verklizés!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.16. 21:46 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A maximális felelősség és fedetlenség - Elsőként a név-vállalás! - szüksége.

Ez is egy tipikusan oldatlan - tehát edig még fel sem ismert! - tűz-karmás kioktatás:

a legnagyobb tudású emberek "nagysága" éppen onnan ismerhető fel, hogy az esetleges ellenvéleményeket higgadtan kezelik és megpróbálnak a kérdezők, illetve a kételkedők szintjén válaszokat adni, ha valóban érdemesnek, illetve méltónak találják a másik felet a kommunikációra.

Tapasztalataim szerint néha a nagy tudású emberek nem is értik, hogy mit nem értenek azon, ami számukra egyértelmű, de ha veszik a fáradságot és odafigyelnek a laikusokra, akkor abból ők is profitálhatnak.
Nem tudást, hanem azt a módot, ahogyan a szélesebb közösségnek, közönségnek is átadható azaz információ, amellyel "tanítani" akarnak.

A legalattomosabb erkölcstelenséget követi el egy álneves valaki (tehát lényegében, mivel nulla felelősségű: senki...) egy olyan személyt aki nyíltan, mondhatni pucéran, a nem csak az objektív szakmai tapasztalatait és a felfedezéseit, de a hitelesség érdekében az egész biográfiáját és a témakörrel kapcsolatos intim élményeit is egy közösség elé tárja, "a legnagyobb tudású emberekkel" szembe állítja, úgy, hogy nem is lehet azt tudni, hogy kikre gondol konkrétan, majd az így "a nagy tudás" falához állított szerzőnek finom célzásokat tenni arra, hogy neki hogyan is kellene az ismétlem: névtelen, tehát gyáva személy erkölcsi elvárásai szerint viselkednie.
"Profitálni" viszont nem szoktam, illetve, ha igen, az szándéktalanul meg történik a rendelőimmel való levelezés során. Hiteles információt ugyanis, csakis hiteles forrásból, tehát a nevüket és személyi felelősségüket vállaló, nyílt és őszinte személyi "forrásoktól" lehet. Köszönöm szépen tehát a hamis felajánlásodat, de nem csak azért nem akarok belőled "profitálni, mert még azt sem tudhatom, hogy férfi vagy-e vagy nő, hanem, amint mondtam, az eddigi hozzászólásaid minden kétséget kizárón arról győztek meg, hogy nagyon udvarias-ravasz formában ugyan, de alattomosan áskálódsz itt ellenem, próbálsz hitelteleníteni a legdiplomatikusabb eszközökkel és nyelvezettel.
Meg kérlek szépen, hogy amennyiben még bármit is szeretnél kérdezni azt tedd meg a saját személyi nevedben, és semmi értelmét nem látom annak, hogy erre a válaszomra ugyancsak álnév alatt eljátszd az ártatlant. Lehet, hogy néhány naiv embert át versz, de túl sok gyakorló - és nem ellenőrizetlen, de meghatóan érdekes, és annál sterilebb elméleteket író - asztrológusi tapasztalat áll mögöttem, hogy a személytelen felelősség nélküli helyzetedből velem tovább játszadozhass. Egészen biztos, hogy nem tartozom ugyanis a "te nagy tudással rendelkező bölcseid közé", de egészen biztos, hogy e ravasz diplomatikus szövegedbe bújtatott alattomos célzásaid segítségével sem tudsz belőlem itt majmot csinálni. Egyszerűen csak azért, mert ettől kezdve minden névtelen "vendégemnek" csakis azt fogom írni, amit neked több alkalommal is immár: hiteltelen senki-ember az én számomra minden névtelen, mivel nulla felelősséggel állíthat bármit is, senkinek nem tartozik felelősséggel, miközben felettem erkölcs-csőszködik. Felelősség nélkül nem létezik morális hitelesség sem.
Ez a portál viszont olyan témát tárgyal, amelyhez maximális személyi hitelesség szükséges. Az egész keresztény tanítás ugyanis ugyanarról szól, mint az asztrológia, ti., hogy a vonzás törvénye csak és csakis egyes szám első személyben, tehát teljes nyíltságban és fedetlenségben "működik"!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.23. 17:54 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 60
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Jó napot kívánok!

Én már a gyermekem foganása előtt is, erősen érzékeltem azt hogy nekem mint leendő és alakulóban levő nőként már nagyon erős mágikus erővel bírt a képzeletem. Halak leszállósként számomra nagyon nehéz volt megállni hogy ne képzelegjek össze-vissza mindenféle szörnyűséget és irracionális hülyeséget, és így folyton-folyvást bevonzottam a mindennapjaimba egy-egy kellemetlen helyzetet, ami nemritkán nemcsak nekem okozott bosszúságot, hanem az egész családomnak. Gondolok én itt most például azokra a helyzetekre, amikor elfelejtettem valami fontosat, és így édesapámnak vagy a testvéreimnek bosszankodnia kellett miattam. És ez a bosszankodás kiváltotta belőlem azokat a negatív érzelmi reakciókat, átéléseket, amiket én a karmikus sóvárgásaim által vezérelt féktelen ábrándozásaim során beimagináltam magamnak.
Aztán ahogy az évek teltek, egyre erősebbés erősebbé vált a képzelőerőmnek a mágikus ereje. Amikor a Tas fiam megfogant, elkezdett ez az erőm hatványozódni. És megfigyeltem, hogy a negatív képzelgéseimnek, a negatív átélések és érzelmek elképzelésének sokkal erősebben jelentkezett a következménye a gyakorlati anyagi valóságban, mint a pozitívnak.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO