ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.04.04. 09:04

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.03.09. 20:30 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
[b]Kozma Szilárd karm-asztrológus:

3. A SZŰKSÉG (Hiány) ÉS A KIEGYENLÍTŐDÉS (Bőség), VAGY A MEGJELENÍTÉS EGYETEMES TÖRVÉNYE asztrológusi – sorsfigyelői - szemszögből, asztrológiai és alkímiai megvilágításban.

„Boldogok a Bolondok, mert övék a mennyek országa.” - Názáreti Jézus

Más nevein: Az áthatolás és a megfelelés törvénye. Az Egyetemes Áthatolás és Kiegyenlítődés Törvénye. A Szükség és A Bőség törvénye. Vagyis: a hiány keletkezésének és a hiánynak a kielégítési – kiegyenlítési szükségének a törvénye. „A szükség megszüntetése szükségének”, tehát a hiány teremtési (provokáló) funkciójának és a bőség által történő kielégítésének és kiegyenlítődésének (kompenzációjának) a törvénye. Mindezzel együtt és mindenek fölött, A LOGOSZ TÖRVÉNYE, vagyis a Szent Szellem erejének és hatásának a Törvénye.


A fájl alatt olvasható tartalmakat, ettől kezdve a publio – könyvkiadó megfelelő oldaláról lehet letölteni és elolvasni, illetve a könyv nyomtatott változatát megvásárolni:


https://publioboox.com/hu_HU/az-egyetemes-torvenyek

E-könyv (prc, epub): 300 HUF
Nyomtatott könyv: 4.976 HUF


Az egyetemes törvényekről (amelyek még a foganásunkat is "rendezik és intézik", akárcsak a születésünket, meg a sorsunkat, és, az "egész életet" a kozmikus világegyetem működésével együtt) először az Elta egyetem kurzusain hallottam, ahol az asztrológiával megismerkedtem. Nem én fedeztem fel és írtam le tehát világelsőként ezt a tíz egyetemes törvényt, mert azt részben megtették előttem ötezer évvel a hermetikusok. Mivel azonban csak hét bolygót, tehát hét anyag- és világformáló sorserőt láthattak szabad szemmel, ugyancsak hét törvényt ismertek fel és írtak le, a "minden mindennel összefügg" hermészi elv alapján. („Ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van…”) Én tehát a hét első törvényt ismertető Kybalionnak a tömör mondatainak a kibontásán kívül, a hiányzó három egyetemes törvényt is leírtam, a tíz bolygó által megtestesített őserőnek, vagyis, a 10-es számrend örök érvényességének megfelelően, az ET-k hatásait nem csak az asztrológiában észlelvén, hanem magamban és az életemben is.
Előszó
Kikhez is szól ez a huszonöt éves gyakorló asztrológusi – azaz sors-figyelői és sors-fejtői – tapasztalattal rendelkező szerzőnek a végkövetkeztetéseit tartalmazó, többszörösen átdolgozott különleges könyv? - Természetesen mindenkihez szól, de leginkább azokhoz, akik tudatosan boldogan és egészségesen akarnak élni, nemcsak fiatal korukban, hanem hatvan, hetven, sőt nyolcvan éves korukban is.
A könyv szerzője, aki nagycsaládos édesapa és ismert költő is egyben, biztató példa. Kozma Szilárd harmincegy éves korában kezdett el rendszeresen sportolni, és hatvanas évei elején szerezte meg a karate-mesteri címének három danos fokozatát, amint mondja: az egyetemes törvények segítségével. Jelen könyvével ugyanakkor nemcsak saját eddigi szellemi munkájának gyümölcseit tárja elénk, hanem a nemzetközi metafizikusok sorába is felzárkózik. Hisz ez a kulcstéma, azaz világunk logikai, metafizikai alaptörvényei időtlen idők óta foglalkoztatják az emberiség sorsát szívükön viselőket. Elég, ha az elődök közül Hermész Triszmegisztoszra, Lao-céra, Hamvas Bélára vagy a kortársak közül Kurt Tepperweinra vagy Deepak Choprára gondolunk.
Mennyire kell a könyv témája iránti érdeklődőnek jártasnak lennie az asztrológiai spirituális irodalomban? Szükséges-e személyi horoszkópjában alaposan kiismernie magát, azaz testközelből, tehát önismereti elmélyülése útján már korábban megismerkednie a könyvben használt magyar metafizikai alapfogalmakkal? Bár belelapozva a könyvbe előfordulhat, hogy a tisztelt Olvasó a leírt mondatok jelentését inkább csak sejti, mintsem érti, a szerző kimondott célja az, hogy fejezetről fejezetre építkezve mindenkinek és mindenkihez szólóan tárja fel a könyv témáját. Sőt, a szerző azt állítja, hogy kimondottan ilyen, a spirituális irodalom berkeiben még járatlan, de annál inkább ténylegesen boldog és egészséges életre vágyó személyek számára írta meg művét. Hiszen ezek a propedeutikus törvények, mindannyiunkban a szó szoros értelmében „ott vannak”, és mindenkin és mindenen keresztül, élve, működve, hatva nyilvánulnak meg! Ebben az esetben tehát mindenkinek célszerű, minél nagyobb mélységben és szélességben megismernie, nemcsak a saját teste sejtjeinek működését befolyásoló, hanem a saját titkolt, vagy nem titkolt gondolatait és vágyait, ambícióit, félelmeit és sóvárgásait, belső sugallatok és sejtelmek formájában vezérlő Egyetemes Törvényeket.
Amennyiben a kedves Olvasó nem hátrál meg attól, hogy az első, felületesebb olvasatra nem érti teljesen az első mondatokat, és tovább olvas, észre fogja venni, hogy mondatról mondatra haladva egy olyan meghitt szellemi légkörbe, tudatállapotba kerül, melyről mindig is sejtelme volt, és aminek szellemi tisztánlátói színvonalára mindig is vágyott. Mert nem egy, a lelkétől idegen szellemi környezetben találja magát, hanem ott, ahol minden egyes mondat és magyarázat az ő régi sejtelmeit, akár rég elfeledett „megvilágosodásait” igazolja vissza. A Mágia, vagy a Vibráció és a Rezonancia Törvényét, vagy a Kiegyenlítődés, a Nemek, a Polaritás, a Ciklus és Ritmus, a Karma, valamint a Fejlődés és a Szeretet Egyetemes Törvényét, de főként a Megváltás Törvényét olvasva, az esetleges kezdeti idegenszerűségtől megérkezünk oda, hogy azt gondoljuk: „Hát persze! Na úgy-e, mondtam (de legalább is gondoltam, vagy sejtettem) én, hogy: Ez így van! Ez teljesen világos! Minek is kell ezt leírni, hiszen ez evidens?”
De nemcsak a felfedezés, illetve az újra-felfedezés öröméért ajánlatos a könyv fejezeteiben elmélyülni, hanem azért is, hogy szélesebb, ugyanakkor mélyebb betekintést nyerhessünk mind a világ, mind a saját életünk és sorsunk logikájába. Külső és belső összhangra törekedvén ezekkel a világ- és sorsirányító szellemi törvényekkel megőrizhetjük, edzhetjük lelki harmóniánkat, testi, szellemi egészségünket, vagy, ha ezek netalán korábban megromlottak, akkor visszaszerezhetjük őket.
Ezek szellemében hasznos szellemi szórakozást és egészséges önépülést kívánok a szerző és a könyv létrehozói nevében is,
Dr. Habil. Domokos Johanna, egyetemi docens, költő, kultúrakutató
Budapest/Bielefeld, 2018 októbere

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.13. 12:01 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A diszkooveryn, vagy hol..., láttam valamikor egy dokumentum-filmet, amelyben egy magas szintű kutatói eredményeket is elért, matematikus nőnek, tehát egy nagyon pragmatikus rációt igénylő felkészültséggel rendelkező professzornak, egy erős hirtelen beállt test-felületi (külső...) vírusfertőzést követő második fertőzés megszüntetése érdekében, a (külső) vírus-támadásig, az agya egy részében lappangó, és csak rejtetten, vagyis érzékelhetetlenül élősködő - romboló baktériumok elszaporodása miatt, az orvosoknak fokozatosan ki kellett kaparnia a bal agyféltekéje nagy részét annak érdekében, hogy legalább az életét meg menthessék (A család kérésére, annak a jóváhagyásával). Majd, mikor kiderült, hogy mindezt a professzornő túlélte, és fizikailag felépült, annak érdekében, hogy ne váljék teljesen magatehetetlenné és valamennyire aktív maradhasson, el kezdték vizuálisan serkenteni a jobb agyféltekéjét majd azt tanácsolták neki, hogy keressen egy képzőművészi szakmát magának. És ez nem elég, de ráadásul, idővel, jó hírnevű festőművész lett belőle.

Nyilván, addig csak a lényének - tudatának! - az egyik részét, személyiségének, az azt meghatározó agy-képességeinek a felszínes, anyag-megfigyelő, lineáris kapcsolatokat és összefüggéseket meglátni képes részét használta addig, és a vírusok és a baktériumok annak érdekében támadták azt meg, hogy az egyensúly benne valamelyest helyre állhasson és a valóságnak azt a másik felét is legyen kénytelen megtapasztalni és meglátni, ami a jobb agyféltekéjéhez tartozik, hogy így kiegészülhessen az öntudata és a szelleme. Sőt: hogy minél teljesebben bele élhesse magát a valóságnak abba, a jobb agy féltekéje által ellenőrzött és irányított felébe is, amibe aztán tényleg: majdnem annyira jól bele élvén magát, mint a bal agyféltekés (Racionális – pragmatikus) látásmódba korábban, annak érdekében, hogy így, ez által, egy valamelyest kiegyenlítettebb és harmonikusabb személyiséggé válhasson.
Azért nem merem azt írni, hogy teljesen, és így csak valamelyest, mert arról nem szólt már a tudományos csodáról szóló film, hogy ebben az állapotában férjhez ment-e, gyermekeket szült-e, tehát teljesedett-e ki maximálisan a női – anyai potencialitásában is? Az viszont tény, hogy extrém-tudósként, erre amúgy sem volt erre képes.
Én is neki kell fogjak tehát, a jobb agyféltekémmel és az imeginációmat többet és inkább használva, virtualizálva, intézgetni a dolgaimat és egyre több mindent annak a mágikus képességemnek alárendelni, amelyről rég óta kiderült, hogy működik, amikor nem mérgelődök éppen azért, mert a bal agyféltekés intézkedéseim nem hoznak megfelelő eredményeket.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.30. 15:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Azt az alkimista Hermetikai világaxiómát, hogy "Ami fent van, ugyanaz, mint, ami lent van, és ami lent van...." Nem szabad precíz módon venni, amiként erre Hamvas is figyelmeztet, hanem "egzakt módon", amint szintén Hamvas írja, tehát a nagy kauzális struktúra - tömböknek (törvényeknek) az abszolút érvényes igazságaként!

Ezért is szamárság a megjelenítés egyetemes törvényét helytelenül értelmező és ilyetén hamis formulába szedő tükröződés - elmélet, mert amit az anyagi szférában, a tükör jelenségnél érzékelünk, illetve tudunk a fizikából, az nem egy az egyben, és főként nem precíz módon jelenik meg és létezik a szellemi szférákban. Éppen annyira téves ez az elképzelés (A metafizikailag - összetetten - gondolkozni képtelen, primitív misztikusok szerint: tuti valóság!), mint az, hogy az érzelgősséget és a megható humanista - pozitív érzelmeket, vágyakat és gesztusokat, össze tévesztenénk az egyetemes szeretettel.

Még a legegyszerűbb keret-szerkezetű, tehát szimmetrikus raktár-épület, vagy műhely-csarnok oszlop - gerenda - struktúra kiegyenlített erő-viszonyrendszere is sokkal összetettebb ennél, hát hogyan lehet az emberiség nagy része annyira ostoba, hogy hinni legyen képes az egyik embernek (Annak a teljes testi - lelki - szellemi - spirituális és kauzális személyiségének!), a másikba való tükröződési lehetősége tévképzetében?

Aki nem érti, hogy miről beszélek, mennyen rá az interneten pl. a raktárépületek, vagy gyárcsarnokok, vagy tömbházak beton-keretszerkezetek ábrázolása internetes c. fejezetekbe, és nézze meg, hogy milyen bonyolult, egymással ellentétes, sőt egymásra még csak nem is egyenesen ható erők és forgató - csavaró (földrengés) kiegyenlítődését kell figyelembe vennie és aprólékosan kiszámolnia egy tervező, vagy katasztrófa-vizsgáló, a katasztrófához vezető hibakereső mérnöknek! Aki nem beavatott a szakmába, még csak elképzelni sem tudja, ne, hogy felfogni - megérteni!

Akkor meg hogyan merészel pl. egy - egy olyan szélsőséges esetben, mint amiket én be szoktam vonzani (Puli, Gerle, Galambos), vagy amilyen személyekkel együtt élve, folytatom a vérre menő, megváltódási játszmáimat nem csak egy laikus, de egy asztrológiai elemi ismeretekkel is bíró, személy előállni és egy jól felkészült asztrológust pl. falhoz állítani egy olyan kérdéssel, hogy őt a rokona, vagy szerelme, vagy gyermeke tévelygése, vagy megbuggyanása, őt miben és mennyire tükrözi?

Soha nem állítottam, hogy én tökéletes vagyok és, hogy mindent jól csinálnék az összes egyetemes törvény szerint és főként a kiegyenlítődés törvénye, meg a megváltás törvényes szerint, amelyek a leg összetettebbek, hiszen sem hülye nem vagyok, sem álszent és abszolút nem hiszek még a lelki ártatlanságban sem, nem hogy a spirituális ártatlanságban, de: "Nagyon kell vigyázni tehát, mert a tükröződés elmélete ("Minden botnak két vége van", olvasta a fejemre éppen a Logoszon egy Ikrek karmás természetgyógyász, akit teljesen más, többszöri hibázásáért ki kellett tiltanom végül... Valamiféle anyagiakkal -pénz jövedelemmel - kapcsolatos misztikus elméleteket erőltetett itt, amelyek állítólag kapcsolatba lennének állítólag a Word Streedről indult világgazdasági csőddel. Sokkal később - évek múlva... - derült ki ugyanis, hogy a bankárok és más pénz-spekulánsok magas szintű szélhámoskodásának az eredménye volt az a, talán 2008-ban, beállt krízis...), egyenesen megváltás- és persze: élet-ellenes!

És tudjátok miért? Azért mert a felületeskedési lehetőségét és "biztos" formuláját adja a kezetekben, amelynek az alapján végül is, az a leginkább "tiszta" és megváltódó személy, akiben bízni lehet aki semmiféle más személyt, vagy személyeket nem impéikáló különösebb, mit különösebb: "normális .- hétköznapi" életfeladatot nem vállal, mint a cölibátusban élő katolikus papok, vagy a fél- aszkéta - homoszexuálisok, és leszbikusok. Egyrészt. Másrészt, ha megelégszik valaki az ilyen magyarázatokkal, éppen úgy nem kell a mélyebb és kauzálisabb okokat, és ok - okozat összefüggéseket megkeresnie, mint azok (mint hogyha...) a reinkarnáció gumibugyiját használná. :lol:

Őrizkedjetek tehát a könnyű megoldási lehetőségekkel kecsegtető FORMULÁKTÓL, amennyiben valamikor tényleg tisztán akartok látni, és tehát azt, hogy a Világosság isteni őserejével is eltelhessetek, nem csak a szeretetével. Egyik a másik nélkül ugyanis, vagy a sátáni, vagy a luciferi állapotok "megismeréséhez", isten őrizz: az azokba való, végleges bele ragadásotokhoz vezet.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.31. 18:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Persze, eszembe nem jutna a megjelenítés és a rezonancia törvényét, annak a hatásait letagadni, és ezekkel a nyári kiegészítésekkel egyáltalán nem az a célom, hogy érvénytelennek mondjam – írjam le azt, amit törvényként magam is megláttam, fel- el – és beismertem, tehát amit másoknak átadtam, és tanítottam! De még egyszer mondom: az, amit ez az egyetemes törvény (A funkcionális és szimbolikus megjelenítésé), „produkál”, az semmiképpen nem nevezhető Tükrözésnek és tükröződésnek! És aki tükrözésről beszél, első sorban saját magát csapja be és vezeti félre. Meg azokat, akik el hiszik neki ezt.

Igen is, megmarad és elismerem, hogy mind az elképesztő erkölcsi mocsokban fetrengő, félőrült támadóim, mind a saját sorcsapdájukba egy rövid időre beesett családtagjaim megjelenítettek, vagy éppenséggel „bizonyítottak” valamit, ami bennem is még bizonyos – Nem vagyok sem nagyképű, sem szerénytelen, de: nagyon, nagyon finom spirituális és kauzális szinteken! – még az eddiginél is erősebb átvilágításra tisztázásra, esetleg kicserélésre, illetve megszilárdításra(!!!) váró karmikus motívumokat. Vagy, éppen azért történtek meg hozzám ennyire közel, hogy ne térhessek ki az átvilágításuk elől, mert az illető személyek, csak és csakis tőlem kaphatták meg a sorcsapdájukból való kijutáshoz szükséges információkat, még ha nem is mindig értelmi – intellektuális információ formájában, akkor (Szerintem: pozitív Szaturnuszi és Plútói) magatartás formájában. – Erről Medárda lányomat lehetne talán a leginkább megkérdezni. Tudomásul kell venni tehát végre, hogy a Karma törvényét az Alkímia szilárdítás művelete szolgálja a leginkább.
Másrészt meg: állnának akár a homlokom közepére szegezett pisztollyal is a kérdőre vonó, szeptikus kételkedők, de a legtöbb jóindulattal sem lennék képes azokat a kauzálisan szubtilis információkat, és még hozza azonnal, a rendelkezésükre állítani, amelyek ilyenkor az én agyamban – illetve elmémben és képzeletemben ott cikáznak átvilágítandó és megvizsgálandó probléma-halmazokként! Hiszen még én is csak hetek vagy hónapok múlva kapom meg ezekre a konkrét válaszokat. – ha meg kapom… Hiszen az én belső, önismereti titokfejtő kapacitásom is véges… Hol hazudtam én azt bárkinek is, hogy tökéletes táltos vagy misztikus csodabogár – számítógép vagyok? Emlékeztek a raktár-épület szilárdsági vázát képező keretszerkezetes példára? Illetve arra, hogy mennyi egymásnak ellentmondó egyenes vagy ollózó erő, vagy forgatónyomaték és excentrikus csavaró erő egyenlítődik ki egy – egy, oszlop-gerenda találkozási pontnál? Tudjátok mit? A legjobb zseniális tervező - mérnők sem tudja azt pontosan és mind kiszámítani! Minden esetben rá adnak, hozza számolnak egy bizonyos – És nem is kevés! – biztonsági százalékot. Értsd alatta, hogy annyival vastagabbra tervezik az épület-elemeket. De nehogy valaki azt kérdezze, hogy akkor meg mire jó az egész tervezői számítás… (De megsúgom: azért, mert oda, ahova a fenti elvek alapján 25X50 cm-es gerendát lehet tervezni, nem tehetnek 50X100 cm-es gerendát… )
Valamikor, még az ELTA-s korszakomban beszéltem erről, egy elektronikus mérnök kollégámmal, aki azt válaszolta, hogy egy televíziós készülék az elektromosság és az elektronika elképesztő ellentmondásainak a kompromisszumos kiegyenlítődéseinek az egységes eredménye. Aztán egy kutató biológussal, az anyai ági örökletes programoknak a biológiában megjelenő leképeződéseiről. Ugyanaz volt a válasz. Ti., hogy az emberi tesz és szervezet együttműködése a hajmeresztő biológiai jelenségek ellentmondásainak az átláthatatlan szövevénye. Arról nem is beszélve, hogy senki nem tud még csak 20 – 30 százalékban sem bele látni az agy meg a mirigyek és a hormonok rendszerének a hatásmechanizmusába. – És akkor előállt ez a barbár pszichológia a tűkör-elmélettel, meg a fenyítés-és tiltás ellenes nevelés szülői jó- vagy rossz példás, kreténnél kreténebb elméleteivel! Aztán a keleti misztika a lineáris (Jancsis és Juliskás) reinkarnációs meséjével. – És a dolgok már a szellemtudományban is, mindjárt „józan paraszti” ész-szerűen „eccerűek” lettek, mint Bodó Attilánál, a nem vallásosan vallásos Gyergyói profétánál!
Szó sincs arról, hogy asztrológusként agnosztikussá váltam volna az utóbbi időben, a családtagjaimmal történtek hatására, annak érdekében, hogy felmentsem magam és tovább tudjak a zavarosban halászni. Vagyis szélhámoskodni.i.
De az Istenfáját neki, a gondolkozás a legfontosabb tulajdonságunk, a mindezt tagadni igyekvő misztikus fantaszták (Még Echart Tolle is az, az Ikrek - Lilithes, zseniális tisztán-látó, akinek persze, hogy nincs gyermeke!) állításai ellenére. Hát akkor tessék gondolkozni!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.01. 18:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Dehogy állítom, hogy mindent tudok és jól csinálok kauzális és spirituális – moralitás szempontjából! Messze nem… Hogy nem hibázok soha. Dehogy nem!

De ezek a hibázások messze nem olyan „eccerűek”, mint ahogy a primitív lineáris és tükröződési logikával gondolkozók képzelik. És főként azért hibázok, mert egymagam nem tudok a 8 tagú családom életéhez mindent „össze mágiázni”, ahogy Jézus állítja, hogy amennyiben mustármagnyi hitem lenne, azt mondanám a hegynek, hogy mennyen a francba, az meg azonnal el menne a francba. Hogy miért, ezeregy helyen kifejtettem. Dióhéjban: mert férfi vagyok és ettől fogva nem csak hogy startból 100 szór gyengébb a mágiám mint a nőknek (Főként a családanyának), de ha nem így lenne sem tudok mindent, amire szükségünk van, össze mágiázni, miközben a feleségem duzzog az isten-, illetve a sors ellen is, nem csak ellenem, tehát a teremtő képzelete szintjén, önkéntelenül is, szétbont mindent, amit közösen-, vagy én egymagam építgetek, és még a mantrázásaim helyességében is kételkedik és elítéli, amelyek segítségével ezt az áldatlan állapotot megkísérlem semlegesíteni.

Pl. egyrészt ott kell maradjunk az összesen 4 szobát, két konyhát és két fürdőszobát, balkont, és előszobát jelentő tömbház lakásainkban, mert egyrészt az iskola az út túloldalán, tehát a szomszédban van és ennél előnyösebb helyzetet el sem lehet képzelni, arról nem is beszélve, hogy üzlet bank, posta, stb. minden ott van alattunk, ami óriási időnyerést jelent, de azért is, mert még egy 5 szobás lakás esetén sem rendelkeznénk ennyi lakófelülettel (Nem tudom, hogy ilyen Csíkszeredában egyáltalán létezik-e?) , nem, hogy egy 4 szobás lakásban. Másrészt, kévén déli a fekvésük, minden ablakkal és szellőztetővel tehát a nap irányában, nyáron még akkor is pokoli meleg van a globális felmelegedés óta, amikor nem süt a nap. A levegő nem csak a lakásban fülledt ilyenkor, de a főút melletti járdán is, amelynek az egyik szegélyét képezi a tömbházsorunk. Nem rögeszmés dilinyósságból igyekszem tehát az egész családot nyaranta a természetbe kimenekíteni, hanem, a normálisabb légkörbe jutás mellett, azért főként, hogy az immunrendszerünk erősödhessen ősz – tél – tavaszra.

Na most. Az idei nyár elején lehetőséget – felajánlást kaptam a Panzió-tulajdonos barátnőmtől, hogy a panziónak egyik, még fel nem újított dupla- részes szobájába, valamennyien kiköltőzhessünk, de nem az egészen, persze. Hogy az Olt új medre és a régi – holtárka közötti telkünkre ki mehessünk, szó sem lehetett, annyi eső esett, víz alatt van az a rész ahol a tavaly nyaraltunk, sátrazásra teljesen alkalmatlan módon, nem, hogy még autóval is be lehessen menni oda. Én ki költőztem tehát a panzióba és részben vártam, hogy a gyerekek ki kapják a vakációt (Ividő is óvoda-köteles!), hogy őket bár rotációs alapon kivihessem, de vártam azt is, hogy Viola is felerősödjön, hogy ezt a folyamatot kint a természetben véglegesíthesse, hogy magát megerősíthesse. Mit ad Isten, a vakáció előtt himlős lett Réka, amin nem csodálkoztunk, hiszen a tavaly ilyenkor még, a dédnagyanyjánál keményen húst evett. De, amire ő kezdett kilábalni, tehát éppen a vakáció megkezdésekor, a nagyobb lányok is mind himlősek lettek, Medával együtt. Mit volt mit tenni, valahogy rávetem Violát, hogy ő jöjjön ki előbb Ividővel, és, az elején a felépült Rékát hagytuk bent a városban betegállomány-ellátó vásárlói poszton, mivel az autónkat még mindig nem javították meg, de mi is, egymást váltva Ividő mellett, ki – ki jártunk, főként Viola kerékpárral. Nem részletezem, miért, de bizonyos erős nyomot hagyó skorpiói egészségi problémák miatt, illetve a Medárdának a túlzott féltése miatt, a tavaly úgy megsérültem az alfelemen, hogy az idén csak egy héttel ezelőtt váltam képessé a biciklizésre.
Igen ám, de amikor „végre” abba a helyzetbe kerültem, hogy már Viola is ki jött Ividővel és Rékával együtt, egészen pontosan a nyári napforduló éjszakáján páni félelem és mély lelkiismeret furdalás tört rám, hogy mi lesz akkor, hogyha az otthon hagyott, himlőből lábadozó három kamasz, - nagy és félig felnőtt leányt megtámadja és akár meg is gyilkolhatja a pszichopata (Amíg Meda nála lakott, öngyilkossággal fenyegetőző, és falakat és bútorokat rugdosó, az interneten rendezett őrjöngő hisztériája alapján, nyilvánvalóan, akár irracionális vér-bosszúra is képes: ) Szente Tamás. Másnap ezt megmondtam Violának, aki úgy látszott, hogy megértette, és azt követően, be mentem, hogy a lányokkal ezt megbeszéljem. Ők is azt mondták, hogy nem tartják kizártnak egy ilyen lehetőséget és amennyiben az autó a rendelkezésemre állna, tehát azonnal be tudnék hajtani, ha vészt jeleznek, akkor elfogadnák a helyzetet, de így nem. Akkor azt kértem tőlük, hogy estig ott maradok ugyan velük, de még kockáztassunk egy éjszakát, és másnap reggel részben haza költözök, mert Violától, aki alig ment ki, ezt nem kérhetem. És így is lett, de két nap múlva Viola úgy döntött, hogy ő sem marad kint tovább, és mivel az idő is esősre fordult, ragaszkodott ahhoz, hogy ő mehessen haza és maradjak én kint Ividővel. Ezt viszont elég ellenségesen és ugyancsak duzzogva tette. Réka már hamarabb vissza tért a blokkba, már nem tudom, miért? Akkor értettem meg, hogy számára ez az egész helyzet így mind teher, és csakugyan, amikor később, már haza akart költőzni Mo-ra végleg ez is egy kemény érvet jelentett amellett, hogy én vele nem törődöm úgy, ahogy kellene, mert hát „magára hagytam egyedül a vadonban” Ividővel.
Időközben tehát megbeszéltem az éppen külföldön levő tulajdonossal, aki rám bízta félig meddig a panziót (A 21 éves lánya ott lakott közben az alagsori lakásukban.) és tehát, hogy legyen ott valaki, amíg ő hiányzik, annak érdekében, hogy a lánya ne kelljen rokonokhoz mennyen, hogy szegyellen, hogy nem tudok állni a szavamnak, de ez van, most éppen egy ilyen helyzetbe kerültem, és haza kell mennem. Persze, hogy nem szívesen vette a hírt, de 5 – 6 nap múlva érkezett haza, ugyancsak külföldről a hokista fia, és a helyzet rendeződött. Én viszont már egy magát időközben keményen felpaprikázott feleség mellé költőztem haza, a többit már ismeritek.
Igen is tehát: hibáztam, abban, hogy jobban kellett volna bíznom azokban a szaturnuszi erőkben, amikről korábban, a Medárdának a Szente Tamástól való haza költőzése közben, azt állítottam, hogy amennyiben a gyermekeinket maximális felelősséggel neveljük, tehát, ha beléjük itatjuk spirituálisan a felelősség szellemét és a megváltás perspektíváját (vízióját), akkor azokkal olyan és akkora baj nem történhet, hogy ne tudják magukat később össze szedni és a megváltás – És a felelősség… - útján az életüket a boldogság elérése irányába folytatni. – Tévedtem és hibáztam tehát, mert a nyári napforduló éjszakáján elvesztettem ezt a korábban, még a videó-felvételeken is hangoztatott spirituális felfedezésembe vetett hitemet.
És most, még azt sem akarom leírni, hogy „De az vesse rém az első követ…” Nem!
Hanem csak azt, hogy ezek a hibázások, amelyek, nyilván, hogy valamiféle áttételes analogikus kapcsolatban álltak a Viola újjászületési képtelenségével, nem olyan „eccerűek”, hogy azokat a primitíven misztikus tükrözés tévképzete szerinti babonáknak megfelelhessenek!

De ígérem nektek, hogy amikor majd olyan erős mágikus hatással bíró hitet ki tudok fejleszteni, amely, nem, hogy hegyeket küld a francba illetve, halottakat képes feltámasztani, mint a Jézusé volt állítólag (A kérdés csak az, hogy ezek után miért kellett oly szégyenletes – szegényen és megalázva és megkínozva kiszenvednie?) , hanem amely erősebb lesz az anyák negatív mágikus erejénél, akkor majd szólok, ok?
És akkor majd nyugodtan falhoz lehet engem állítani a tükröződés elméletével, mert bizonyára képes leszek arra is, hogy ilyen kérdésekre is, visszakézből válaszoljak.

Addig viszont maradok az egyszerű asztrológusi tevékenység mellett, aminek a segítségével rengeteg krízishelyzetben levő emberen és családon tudtam segíteni, és amely segítségével magamon és a családtagjaimon is segíthetek, még akkor is, ha nem azonnal és nem legyintésre, mint ahogyan állítólag a nagy mágusok teszik és persze, a legnagyobb közülük: a vallásalapítást és a misztikus hazudozást, eredetileg elkerülni akaró, Názáreti Jézus tette.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.29. 12:31 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 60
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Jó napot kívánok, kedves Fórumozók!
Nekem A kiegyenlítődés és a megjelenítés törvénye c. tanulmány olvasása közben mindegyre a mentális erőszak fogalma jutott eszembe. Véleményem szerint ahhoz, hogy a Kiegyenlítődés és a megjelenítés törvényével harmóniában élhessünk, nem szabad semmilyen esetre sem mentálisan erőszakoskodnunk. Mert ha megengedjük magunknak a mentális erőszakoskodást, akkor az azt jelenti hogy nem értettük meg és nem fogadtuk el és nem tettük magunkévá ennek a törvénynek a működési mechanizmusát, de a többi Egyetemes Törvényét sem!
A mentális erőszak a Kiegyenlítődés törvényének a megszegése (is!). Akkor erőszakoskodunk mentálisan, amikor a személyes, öncélú céljaink-vágyaink- elképzeléseink által vezérelve, nem vesszük figyelembe a tíz Egyetemes Törvény létét, és megpróbáljuk ráerőszakolni a szellemi-spirituális és gyakorlati-anyagi-fizikai világra a saját egyéni akaratunkat, elképzeléseinket mentális-szellemi szinten, vagyis a gondolataink és a képzeletünk segítségével. Mentális erőszak az, amikor öncélúan próbáljuk kihasználni és kizságmányolni például a Mágia-vagyis a teremtés törvényét, amikor agykontrollozunk.
Nem szabad mentálisan erőszakosnak lenni, hanem bízni kell az Egyetemes Törvények létében, és türelmesnek kell lenni. El kell fogadnunk azt, hogy a sorstól, az Istentől nem azt fogjuk megkapni, és megszerezni, amire nagyon vágyunk, hanem azt, amire a karmánk feloldásához föltétlenül szükség van. Feltéve ha elindultunk a karmafeloldás útján.
A kiegyenlítődés és a megjelenítés törvényének a működését tökéletesen meg tudtam figyelni, mert egy nagy családban élek.
Másrészt ezt a törvényt tökéletesen meg lehet figyelni a természetben, sőt, mind a tíz Egyetemes törvényt a lehető legnyilvánvalóbb módon megjeleníti számunkra a természet, ahogyan már te, édesapám is, a pollenek és a hímivarsejtek bőségének példájával bemutattad.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.29. 12:42 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 60
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
A tükröződéssel kapcsolatban nekem az jutott eszembe, hogy azok az emberek, akik jönnek neked a tükröződés elméletével, hogy "Gerle Éva meg Puli Attila téged tükröznek vissza valahol, mivel minden botnak két vége van", azoknak az Árnyék-Énjük sugallja nekik ezeket a misztikus hazugságokat, mert így akarja elhitetni velük azt, vagyis pontosabban ők akarják megnyugtatni magukat az Árnyék-Énjük által, hogy nem kell rád hallgatni, mert hát né, téged is kitámadott egy csomó lelki nyomorult és eltévelyedett ember, s vajon nem-e vagy te is valahol olyan...
Szerintem pont hogy a Polaritás Törvénye érvényesül, nem pedig a Rezonancia törvénye, valahányszor egy olyan ember akar veled akar kezdeményezni konfliktust, aki a saját életében képtelen minimálisan is boldogulni, nem, hogy ténylegesen boldog lenni.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.03. 14:26 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 60
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
A gyakorlati-mindennapi valóságban nagyon jól meg lehet figyelni ahogyan ez a törvény működik. A gyakorlati-anyagi valóság megjelenít fájdalmas, vagy kellemetlen esemény, vagy benyomás formájában, egy olyan dolgot, amit én szellemi szinten nagyon rosszul csinálok.
Arról van szó nálam például, hogy én egyfolytában hagyom el vagy teszem tönkre a mobilokat. Nekem a Merkúrom teljesen negatív, és ott van a 10-es Házban, vagyis az Egyetemes Törvények házában. Ez azt jelenti, hogy én képtelen vagyok önmagamtól az Egyetemes Törvények logikájában gondolkodni (Tehát akkor, ha ennek a szükségére valaki nem hívja fel folytonosan a figyelmemet.), és valahol, tudattalanul azt hiszem, hogy ha eleget spekulálok, ki tudom az Úristent játszani, ki tudom kerülni a Megváltást. És a spekulálgatás miatt képtelen vagyok metafizikai szinten gondolkodni, nem látom a Szellemet, csak az anyagot. De mivel nem látom magamtól automatikusan azt, ami létrehozta és irányítja AZ ANYAGI FORMÁKAT ÉS JELENSÉGEKET, hiába látom az anyagi történéseket, mert nem értem az ok - okozati összefüggéseket, csak, ha jól megtanulom példásul, úgy mint az iskolában, vagy az egyetemen a leckéket - kurzusokat.
Szimbolikusabban elmondva nem akarom meghallani az Úristen hívását, pedig szegény Úristen már évek óta mind csak hívogat, de én nem vagyok hajlandó felvenni a telefonját. :lol: :) :| Egyszerűen meg sem hallom, hogy hív, annyira bele vagyok bolondulva ebbe a sötét materializmusba, a materiális labirintusba, amellyel igazából nem lehet kijutni, mint ahogy nem is lehet vele önmagában elérni semmit, ami az Isten számára, sőt, ami számomra is igazából és lényegileg értékes volna.
Ha végre belátom, hogy meg kell tanulnom az Egyetemes Törvények logikájában gondolkodni, és föltétlenül abba kell hagyni az öncélú és nyerészkedő, önző spekulálgatást, akkor többé nem fogom elveszteni vagy kimosni vagy összetörni a telefonokat sem. :D


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO