ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.16. 04:16

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: KOZMA SZILÁRD: A KAUZÁLIS ASZTROLÓGIA
HozzászólásElküldve: 2018.03.04. 14:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd család- és karma-asztrológus:


A kauzális asztrológia,


vagyis a karmát és a sorsképletekből kiolvasható személyi élet-feladatokat, az ős-okig (Az ősteremtésig) vissza vezető és onnan újból kikövetkeztető – levezető, értelmező és a teremtés ős-okát is a megváltás szemszögéből vizsgáló asztrológia

Amikor kezdő asztrológusként, a saját bőrömön, azaz saját betegségi-egészségi állapotaim által is, tehát személyesen is, meggyőződtem a klasszikus asztrológia axióma-rendszerének az alapigazságáról és ennek következtében behatóan kezdtem foglalkozni a betegségi és baleseti okok tanulmányozásával, az egész, betegségekben és szerencsétlen sorshelyzetekben és sorsfordulatokban bővelkedő "életsztorim" elmesélésével, illetve ezeknek a betegségeknek és nehéz és furcsa sors-helyzeteknek a Skorpió- konstellációnak tökéletesen megfelelő motívumai felsorolásával próbáltam csitítgatni mindazokat akik, vissza akartak téríteni – Mármint a szegény megtévedt lelkemet… - az "objektív" (vagyis a materialista) tudományosság helyes útjára és mikor finoman, mikor határozott egyértelműséggel jelezték, hogy a józanság kérdésében semmiféle kompromisszumot nem hajlandók "ebben a témában", velem kötni.


Ma viszont, már nem is a születési napjegyét kérdem meg az asztrológiától való ódzkodásukat a tudományos nézeteikkel magyarázó, szkeptikus embereknek - Hiszen már olyan személlyel is találkoztam, aki ezt nyíltan megtagadta, mondván hogy nem akarja, hogy beskatulyázzam és ezáltal nem az ő "igazi és tiszta" személyisége alapján ítéljem meg a lehetséges jellemét. -, hanem, a születési évszámából kiindulva, a Kínai asztrológia, valamint a Lilithje és a Sárkányfarka konstellációs pozícioja által jelzett karmája jellege (színezete) alapján kezdem sorolni a betegség- és baleseti hajlamait, valamint a jellembeli hibáit okozó rejtett félelmeit és ambícióit és magánéleti problémáit, párkapcsolati nehézségeit és szerelmi kríziseinek azokat az okait, amelyekre ő nem is gondolt addig, de amelyeket ő mindig is sejtett. Általában mindenki azonnal érintve érzi magát ezektől a, kapásból tett, és mindössze felszíni ok - okozati összefüggések elevenjébe vágó felsorolásától (valóságosságától) és sokan még azon is csodálkoznak, hogy miért is nem gondoltak eddig erre? – „Hiszen ez annyira természetes…” (Mondják.).
Ha sikerül túllépni a sajtóban olvasható, szélhámos horoszkópozás alacsony színvonalán, egy ilyen nyílt szellemű személlyel, aki számára tehát már az esetleges betegségeinek, baleseteinek, vagy nagyobb kudarcélményeinek és életkríziseinek a szellemi okait is felfedhetem, általában a hálás csodálkozását fejezi ki. De, ha ennél is tovább megyek és már a betegségeit (esetleg a baleseteit), vagy a krízis-helyzetét okozó karmájának a származási gyökerét is kezdem kifejteni, ritkán van, aki tovább kérdez, és a többség inkább feszengeni kezd és zavart- védekezőn, tudományosan szolid - műszavakat használva, jellegzetesen „Ikrek –szerűen”, vagyis, látható módon az árnyék-énjétől manipuláltan, viccelődni, vagy fölényeskedni kezd. És igyekszik minél hamarabb lezárni az egész beszélgetést, amelyről úgy érzi, hogy, ha tovább megyünk valami misztikus átverést tartogat a számára.
Nos, ez a pont, amitől ösztönösen megijednek az emberek, nem más mint az akhilleuszi sarok, az a spirituális forduló-pont, ahol a nagyokos és a ravasz árnyék-énünk – Vagyis: a természeti intelligenciánk, amely gyermekkorunkban és fiatal korunkban túlélésünket biztosította, illetve előbb a kíváncsiság-kielégítéssel együtt az önmegőrzésre és önérvényesítésre, sikeraratásra és győzedelmeskedésre késztető ösztöneinket hivatott kiszolgálni, életünk közepére megerősödik és az előbbiek mellett a karmikus ösztöneinket szolgálja ki, ahelyett, hogy azok helyébe a megfelelő pozitív tulajdonságok kialakításának a szükségét felismerné és azt szolgálná. -, szabályosan átver! Ez a határ-sorompó, amely azt jelzi, hogy a korábbi életszakaszban, nem ért még olyan megrázó életesemény, olyan sorsfordulat, amitől sikerült volna az életünk értelme felől megvilágosodni, és belső magatartást – mentalitást változtatni. Itt, az életképzeletünk kibékíthetetlenül szembe kerül az addig elé "gyengének", tehát a rejteni és szégyellni valónak gondolt karmikus gyengeségeinkkel, az un. negatív szellemi – spirituális meghatározódásainkkal. A mély-tudattalanunk szintjén ugyanis, sejtjük, hogy ezek a „szégyellni való” tulajdonságaink mielőbbi felvállalást és megfelelő pozitív tulajdonságokká való átváltoztatást, vagyis: karma-oldást igényelnének. És, hogy ezek belső változási- jellem-átalakulási szükségek az egész jellemünk, vagyis az egész élet-képzeletünk és magatartásunk pozitív átalakításának, vagyis a spirituális életrendeltetésünknek megfelelő tudatosítását és szellemi képességeinknek a rendeltetésünk beteljesítésének a szolgálatába állítását jelentik. Ezeket a belső mentalitás-változtatási irányokat megadó, lényegi – kauzális! – információkat, amelyeket a személyi sorsképleteinkből a kauzális asztrológia logikája szerint kiolvashatunk, az un. felettes énünk, sejtelmek szerint tartalmazza, és ez az egyelőre csak sejtelmesen derengő belső, un. misztikus tudásunk, a tisztábbik énünkkel: lelkiismeretünkkel és a felelősségérzetünkkel is egybevág.

(FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO