ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.09.26. 17:23

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.06. 19:24 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 826
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Barátom!
10 év várakozás után újra tudok könyveket kiadni és már meg is jelent az első négy (4) új könyvem a Publio kiadónál. Ezeket még hat, eddig elé a számítógépem memória-tárában rostokoló könyvemnek a kiadása fogja követni.
Ezek az első olyan magyar nyelvű metafizikai jellegű könyvek, amelyekben nincs semmiféle fikció, vagyis önkényes elmélet, vagy misztikus fantazmagória. Mert sajnos, a magyar misztika, ezoteria és az, a szellemi irodalom is, ami metafizika címszó alatt jelenik meg, telve és telve van ilyen, a kauzális szellemi realitástól teljesen elszakadt, a szerzők által elképzelt, de a tárgyi valóságban soha vissza nem igazolódó, misztikus fantazmagóriákkal, csodálatos, sőt: egyenesen csoda-történésekről szóló elképzelésekkel. Magyarul mondva: rózsaszínű hazugságokkal. A magyar asztrológus kollégáim közül is, a tisztességesebbek - akik tehát hál-istennek már nem jósolgatnak, de nem akarják tudomásul venni és használni az elődeink által felfedezett és leírt karmapontokat -, aminek a következtében, a legtöbb esetben, még ők maguk sem tudják megmondani, hogy mi miért történik velük, nem, hogy a rendelőikkel! Az általam írt könyvek tehát, a szellemi realitást, illetve a reális lehetőségeket írják le, úgy, ahogy azt a 25 éves gyakorló asztrológiai tevékenységem közben megtapasztaltam, illetve sorsfigyelőként megbizonyosodhattam a létezésük felől. (Mármint a reális sorsalakítási, életvezetési lehetőségeket). Vagyis, azt teszem közzé bennük, hogy melyek a tényleges együttműködési lehetőségek a szellemvilággal, az életünk jobbá és boldogabbá tétele érdekében.
Vegyétek meg és osszátok meg a hírt - lehetőséget - másokkal is. Adja az Isten, hogy hasznotokra váljon, ahogy nekem is hasznomra váltak ezek a felfedezések.


1. Az egyetemes törvények

A fájl alatt olvasható tartalmakat, ettől kezdve a publio – könyvkiadó megfelelő oldaláról lehet letölteni és elolvasni, illetve, az egész könyvnek a nyomtatott változatát megvásárolni:


https://publioboox.com/hu_HU/az-egyetemes-torvenyek

E-könyv (prc, epub): 300 HUF
Nyomtatott könyv: 4.976 HUF

Regisztráció a vásárláshoz a Publio Kiadó főoldalán: https://publioboox.com/ a jobb felső sarokban a „Regisztráció” feliratra kattintva.

A könyv fülszövege:

Az egyetemes törvényekről (amelyek még a foganásunkat is "rendezik és intézik", akárcsak a születésünket, meg a sorsunkat, és, az "egész életet" a kozmikus világegyetem működésével együtt) először az Elta egyetem kurzusain hallottam, ahol az asztrológiával megismerkedtem. Nem én fedeztem fel és írtam le tehát világelsőként ezt a tíz egyetemes törvényt, mert azt részben megtették előttem ötezer évvel a hermetikusok. Mivel azonban csak hét bolygót, tehát hét anyag- és világformáló sorserőt láthattak szabad szemmel, ugyancsak hét törvényt ismertek fel és írtak le, a "minden mindennel összefügg" hermészi elv alapján. („Ami fent van, ugyanaz, mint ami lent van…”) Én tehát a hét első törvényt ismertető Kybalionnak a tömör mondatainak a kibontásán kívül, a hiányzó három egyetemes törvényt is leírtam, a tíz bolygó által megtestesített őserőnek, vagyis, a 10-es számrend örök érvényességének megfelelően, az ET-k hatásait nem csak az asztrológiában észlelvén, hanem magamban és az életemben is.
Előszó
Kikhez is szól ez a huszonöt éves gyakorló asztrológusi – azaz sors-figyelői és sors-fejtői – tapasztalattal rendelkező szerzőnek a végkövetkeztetéseit tartalmazó, többszörösen átdolgozott különleges könyv? - Természetesen mindenkihez szól, de leginkább azokhoz, akik tudatosan boldogan és egészségesen akarnak élni, nemcsak fiatal korukban, hanem hatvan, hetven, sőt nyolcvan éves korukban is.
A könyv szerzője, aki nagycsaládos édesapa és ismert költő is egyben, biztató példa. Kozma Szilárd harmincegy éves korában kezdett el rendszeresen sportolni, és hatvanas évei elején szerezte meg a karate-mesteri címének három danos fokozatát, amint mondja: az egyetemes törvények segítségével. Jelen könyvével ugyanakkor nemcsak saját eddigi szellemi munkájának gyümölcseit tárja elénk, hanem a nemzetközi metafizikusok sorába is felzárkózik. Hisz ez a kulcstéma, azaz világunk logikai, metafizikai alaptörvényei időtlen idők óta foglalkoztatják az emberiség sorsát szívükön viselőket. Elég, ha az elődök közül Hermész Triszmegisztoszra, Lao-céra, Hamvas Bélára vagy a kortársak közül Kurt Tepperweinra vagy Deepak Choprára gondolunk.
Mennyire kell a könyv témája iránti érdeklődőnek jártasnak lennie az asztrológiai spirituális irodalomban? Szükséges-e személyi horoszkópjában alaposan kiismernie magát, azaz testközelből, tehát önismereti elmélyülése útján már korábban megismerkednie a könyvben használt magyar metafizikai alapfogalmakkal? Bár belelapozva a könyvbe előfordulhat, hogy a tisztelt Olvasó a leírt mondatok jelentését inkább csak sejti, mintsem érti, a szerző kimondott célja az, hogy fejezetről fejezetre építkezve mindenkinek és mindenkihez szólóan tárja fel a könyv témáját. Sőt, a szerző azt állítja, hogy kimondottan ilyen, a spirituális irodalom berkeiben még járatlan, de annál inkább ténylegesen boldog és egészséges életre vágyó személyek számára írta meg művét. Hiszen ezek a propedeutikus törvények, mindannyiunkban a szó szoros értelmében „ott vannak”, és mindenkin és mindenen keresztül, élve, működve, hatva nyilvánulnak meg! Ebben az esetben tehát mindenkinek célszerű, minél nagyobb mélységben és szélességben megismernie, nemcsak a saját teste sejtjeinek működését befolyásoló, hanem a saját titkolt, vagy nem titkolt gondolatait és vágyait, ambícióit, félelmeit és sóvárgásait, belső sugallatok és sejtelmek formájában vezérlő Egyetemes Törvényeket.
Amennyiben a kedves Olvasó nem hátrál meg attól, hogy az első, felületesebb olvasatra nem érti teljesen az első mondatokat, és tovább olvas, észre fogja venni, hogy mondatról mondatra haladva egy olyan meghitt szellemi légkörbe, tudatállapotba kerül, melyről mindig is sejtelme volt, és aminek szellemi tisztánlátói színvonalára mindig is vágyott. Mert nem egy, a lelkétől idegen szellemi környezetben találja magát, hanem ott, ahol minden egyes mondat és magyarázat az ő régi sejtelmeit, akár rég elfeledett „megvilágosodásait” igazolja vissza. A Mágia, vagy a Vibráció és a Rezonancia Törvényét, vagy a Kiegyenlítődés, a Nemek, a Polaritás, a Ciklus és Ritmus, a Karma, valamint a Fejlődés és a Szeretet Egyetemes Törvényét, de főként a Megváltás Törvényét olvasva, az esetleges kezdeti idegenszerűségtől megérkezünk oda, hogy azt gondoljuk: „Hát persze! Na úgy-e, mondtam (de legalább is gondoltam, vagy sejtettem) én, hogy: Ez így van! Ez teljesen világos! Minek is kell ezt leírni, hiszen ez evidens?”
De nemcsak a felfedezés, illetve az újra-felfedezés öröméért ajánlatos a könyv fejezeteiben elmélyülni, hanem azért is, hogy szélesebb, ugyanakkor mélyebb betekintést nyerhessünk mind a világ, mind a saját életünk és sorsunk logikájába. Külső és belső összhangra törekedvén ezekkel a világ- és sorsirányító szellemi törvényekkel megőrizhetjük, edzhetjük lelki harmóniánkat, testi, szellemi egészségünket, vagy, ha ezek netalán korábban megromlottak, akkor visszaszerezhetjük őket.
Ezek szellemében hasznos szellemi szórakozást és egészséges önépülést kívánok a szerző és a könyv létrehozói nevében is,


Dr. Habil. Domokos Johanna, egyetemi docens, költő, kultúrakutató.


Budapest/Bielefeld, 2018 októbere


A többi karma-oldást, illetve, az egyes fiatalok számára, a még meg nem rongálódott egészségük megőrzését, a közép korú felnőttek, és az idősek számára a korábban megrongálódott egészségük, teljes – nem viccelek: A TELJES – egészségük visszaszerzését és a párkapcsolati – szerelmi – házastársi (családi) boldogság elérési lehetőségét szolgáló tanulmányokat tartalmazó könyveimet, amelyek, nem, korábban, hanem csak 2018-ban jelentek meg, szintén a Publio könyvkiadó adta ki. Ahogy alább következnek (fordított sorrendben). Viszont, azok akik rendelni akartak belőlük, figyelmeztettek, hogy csak azt követően sikerült ez neki, miután: 1) Regisztráltak a Publio könyvterjesztői honlapjára, vagy 2) Segítséget kérdet az oldalt működtető kiadói szerkesztőktől, személyesen. Azt követően viszont, hogy a megfelelő útbaigazításokat megkapták sikerült a könyvekhez hozza jutniuk, és megkaphatták még másnap. Például:

”Kedves Szilárd!

Megrendeltem több példányt az Egyetemes Törvényekből, nagy nehezen. Elfelejtettem, hogy a rendeléshez be kell lenni jelentkezve a publio oldalra. A rendelést így is be tudtam vinni, de csak nem jött visszaigazoló levél és hibaüzenet sem, miután megadtam minden adatomat.
Lehet mások is küzdenek ezzel a rendelésnél és esetleg nem jutnak el odáig, hogy segítséget kérjenek a kiadótól.


Barátsággal,
Sára”

Válaszom:

Kedves Sára!

Ezt a figyelmeztető közlést nagyon szépen köszönöm:

„Megrendeltem több példányt az Egyetemes Törvényekből, nagy nehezen…” - Fogok írni a kiadónak, ugyanis teljesen biztos az, hogy nem mindenki, sőt: hogy a legtöbben nem ennyire elszántak és e felesleges nehézségek miatt lemondanak a könyvek megrendeléséről és én csak csodálkozom, hogy miért nem vásárolják meg annyian, mint ahányan jelezték, hogy szükségük van a könyvekre! Azonnal írok a kiadónak!
Azt viszont nem értettem meg, hogy végül sikerült-e rendelned, elküldik-e as könyveket?

Sárának a pozitív eredményről szóló viszont-válasza

„Kedves Szilárd!

Igen, még másnap megkaptam gyorspostával minden könyvedet, amit a Publiotol megrendeltem.

Barátsággal: Sára”2. Új könyv: A karma (a Lilith), az ördög (az árnyék- én) és ezek meghaladási lehetősége

Talán az egyetemes létet, a földi - emberi életet és az individuális személyiségünk egészét létrehozó, fenntartó és vezérlő, egyetemes törvények ismertetésénél is fontosabb ez, a sok esetben tragikussá váló sorsunk, végzetes betegségeink és baleseteink igazi, de rejtett ős-okát felmutató, a héber misztikából és a Bibliából Lilith néven ismert jelenséget, annak az ok-okozati összefüggését, következményeit, és a tőle való szabadulási lehetőséget (az egyetlen igazi ellenséget!) leleplező könyv. A Názáreti Jézus azt nyilatkozta erről a jelenségről, hogy Ő azért jött, „hogy leleplezze azt, ami a teremtés óta rejtve van.” Ám ennek a krisztusi leleplezésnek a leírása eltűnt. Az evangélium-szerzők nem értették meg a fontosságát és apokaliptikus fantazmagóriákat írtak a leleplezés helyett, mint János. Annak ellenére, hogy számtalan Lilith-mítosz élt és él, és már pszichológusok is írnak könyveket róla, ezek a jelentős értelmezések is bele fulladnak a ködös esztétikai - érzelmi misztifikációba…

E-könyv (prc, epub): 100 HUF
Nyomtatott könyv: 3.376 HUF

https://publioboox.com/hu_HU/a-karma-a- ... lehetosege


3. A mágia működésének az asztrológiai titka

E-könyv (prc, epub): 500 HUF
Nyomtatott könyv: 2.698 HUF
Csíkszeredában (Erdély - Románia) születtem és a kényszer - alapszakmám építőmérnök, de a rendszerváltás után újságíró voltam, majd asztrológusi - metafizikusi képzettséget szereztem a Bukaresti Elta nevű szabadegyetemen. 1981-ben megjelent az első verseskötetem a Kritérion kiadó forrás sorozatában, majd azt követően még két verskötetet publikáltam. (A csodák völgye, és A vízöntő küszöbén). Azt követően próza műveket, úgy mint három metafizikai - asztrológiai tanulmánykötet és a beavatási regény-trilógiámnak (A táltos bolond) az első könyvét. (A Skorpió aranya - Status kiadó, Csíkszereda 2009.) Öt gyermekes családapa vagyok és 3 danos karate-mester. Bár írtam még egy verskötetet és a regény-trilógiám harmadik könyvét is most írom, első sorban metafizikai - asztrológiai tanulmány-szerzőnek tartom magam, és nem szépírónak, mivel a 24 éves gyakorló asztrológusi, tehát sorsfigyelői tapasztalatom alapján minden fikció veszélyesnek bizonyult.
https://publioboox.com/hu_HU/a-magia-mu ... giai-titka4. A Tarot kereszténysége és a kereszténység Tarotja

E-könyv (prc, epub): 500 HUF
Nyomtatott könyv: 1.844 HUF
Ha jósolni használják, a Tarot elveszíti a spirituális töltetét és esszenciáját, a tényleges hasznát és ezzel a hitelességét biztosító alap-funkcióját. - Akárcsak az elemi felelősségétől fosztott mai ember. A Tarotnak az eredeti funkciója, az, azt használó személynek a találkoztatása, az igazi önvalójával, a mágikus erejű egyetemes öntudatával (felettes Én-jével), és a sajnos, ugyancsak mágikus erejű boldogsága és egészsége ellen ármánykodó árnyék énje természetével. Ezekkel persze, találkozik akarva – akaratlanul is, a kellemetlen és néha tragikus sorsjelzések formájában is, de – lévén, a gondolkozása "bűnbe esett", vagyis nyerni-vágyó – képtelen olvasni a sorsjelekből. Azért alkották meg az ősi spirituális mesterek az asztrológiát és a tarotot, hogy legyen segítségünkre a lényegi igazság megismerésében, amely Jézus szerint felszabadít. Ebben az igazság- és sorsismereti szellemben értelmeztem újra, a 25 éves asztrológusi tapasztalataimra alapozva, ezt az ősrégi szellemi bedekkert.
https://publioboox.com/hu_HU/a-tarot-ke ... eg-tarotja


A vásárláshoz regisztrálni kell a publioboox.com oldalán.

https://publioboox.com/hu_HU/a-magia-mu ... giai-titka

https://publioboox.com/hu_HU/a-karma-a- ... lehetosege

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.08.23. 20:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4216
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Megjelent az eddigi életem legfontosabb könyve is, a Lilithről, az árnyék-énről és azoknak egyedül az igazi (Nem az érzelgős, megható és misztikus) keresztényi beavatás által biztosított alapállás felvételével történő feloldási lehetőségéről:

A vásárlói link:
https://publioboox.com/hu_HU/a-karma-a- ... lehetosege
borító:
http://admin.konyvaruhaz.info/media/pro ... borito.pdf

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.02. 10:02 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 826
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Megjelent Kozma Szilárd: A Tarot kereszténysége és a kereszténység Tarotja című könyve.
Jelenleg ebook formájában megvásárolható, és egy-két héten belül elérhető lesz ugyanitt a nyomtatott könyv is:

https://publioboox.com/hu_HU/a-tarot-ke ... eg-tarotja


Csatolmányok:
kozma szilard tarot konyv 2018.jpg
kozma szilard tarot konyv 2018.jpg [ 36.93 KiB | Megtekintve 1528 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.03. 16:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4216
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
:lol: :lol: :lol:

Viola megelőzött!

Megjelent az új (asztrológiai, vagyis: keresztény - beavatási) tarot értelmezéseimet, és a tarot gyakorlati alkalmazásának a leírását is tartalmazó könyvem. Itt megnézhető és megvásárolható:
A könyv az alábbi linken érhető el:

A könyv az alábbi linken érhető el:
https://publioboox.com/hu_HU/a-tarot-ke ... eg-tarotja

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.03. 16:49 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4216
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ráadásul jobban is csinálta, mert az ő hírében a könyv borítója is látható!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.18. 01:53 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4216
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://publioboox.com/hu_HU/a-magia-mu ... giai-titkahttps://publioboox.com/hu_HU/a-karma-a- ... lehetosegehttps://publioboox.com/hu_HU/a-tarot-ke ... eg-tarotjaProfil: https://publioboox.com/kozmaszilard

Árak:

Tarot: e-könyv 5OO Ft (1 könyv árában 2 formátumban epub, prc) Nyomtatott könyv, 92 oldal: 1844 Ft

Lilith: e-könyv 1OO Ft (1 könyv árában 3 formátumban epub, prc) Nyomtatott könyv, 368 oldal: 3.376 HUF

Mágia: e-könyv 5OO Ft (1 könyv árában 3 formátumban epub, prc) , Nyomtatott könyv, 214 oldal: 2.698 HUFVásárlás:

A publioboox.com oldalán a könyveket megjelenítő webes oldalon a könyv képe és leírása alatt található a „Vásárlás” funkció, piros keretben, pirossal kiírva, a vásárláshoz rá kell kattintani. A vásárláshoz előbb regisztrálni kell az oldalon, az oldal jobb felső sarkában található „Regisztráció” feliratra kattintva.

Fizetési lehetőségek: Banki átutalással, Bankkártyás internetes fizetéssel, vagy PayPal-lal.

https://publioboox.com/hu_HU/vasarlasi-utmutato

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.25. 13:30 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4216
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És itt van az életművem koronája:

AZ EGYETEMES TÖRVÉNYEK:

https://publioboox.com/hu_HU/az-egyetem ... OI7ncxTfjw

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.30. 15:59 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 826
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A Publio az új könyvek esetében tévesen működik, amíg ki nem teszik az árát a könyvnek, addig nem megvásárolható, hiába van ott alatta a "Vásárolok" gomb (funkció), arra kattintva valamilyen kupon kódot kér. Nem kell megijedni, nincs szükség semmilyen kupon kódra, nem is lesz, csupán meg kell várni, amíg kiteszik a könyv árát is, és onnantól kezdve megvásárolható, csak ezt a Publiosok nem írják ki, és teljesen hibás az, hogy kuponkódot kér a rendszer helyes informálás helyett...

Majd ki fogják tenni a könyv mellé, hogy pl.:

E-könyv (prc, epub): 500 HUF
Nyomtatott könyv: 1.844 HUF

És akkor a megadott áron megvásárolható. A Tarot-os, a Lilith-es és a Mágiás könyvek már megvásárolhatóak. Egy-két héten belül ki kell tegyék az elektronikus változatot is eladásra, mert már megtörtént a jóváhagyás. A nyomtatott is remélhetőleg hamarosan megérkezik és jóváhagyás után, egy héten belül ki is teszik jó esetben. Tehát december folyamán elérhető lesz. :)

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.12.01. 21:58 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 826
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Készítettem egy blogot Szilárd új könyvei iránt érdeklődők számára, a könyvek adatainak és a vásárlással kapcsolatos információk megosztására:

https://kozmaszilardkonyvei.blogspot.com/

Hogyan vásárolhatunk a Publio Kiadónál? (Milyen fizetési módok, szállítási díjak közül választhatunk, mik a kért adatok?)
Bankkártyával ("direktben" megadva a kártya adatait levonásra kerül a vásárolt könyv vagy könyvek ára), banki átutalással a Publio bankszámlájára, PayPal-lal vagy utánvéttel lehet fizetni a Pulio Kiadónak vásárláskor.


Szállítási országok és díjak:
A Publio Kiadónál történő internetes vásárláskor kiválasztható több ország is, ahová a kiszállítást kérhetjük: Magyarország (Hungary-ként), Románia, az Egyesült Királyság, Németország, Ausztria, Franciaország, Finnország, Görögország és talán még több országban is elérhető a kiszállítás. Németországba úgy láttam csak GLS csomagküldő szolgálattal, ez 5300 Ft.

Magyarországon két lehetőség van átvenni a könyvet: GLS csomag-átvételi pontokon, ezek csak bizonyos nagyvárosokban működnek, a díja kb.: 700 Ft, tehát ez a legolcsóbb.
Illetve választható Futárszolgálat, ami kiviszi házhoz könyvet, könyveket. Egy könyv esetében 1290 Ft-ért, de ha több könyvet vásárolunk, bizonyos darabszámok után növekszik a futárszolgálati díj néhány száz Forinttal.

A többi országba 6-8 ezer Ft körüli kiszállítási díjakkal kell számolnunk, és a megrendelt könyvek darabszámának növekedésével itt is növekszik a díj.
Romániába (Franciaországba, Finnországba is) pl. 8100 Ft-ért hoz egy könyvet a futárszolgálat, ami néhány darab könyv esetén nem éri meg, mi ezért is tervezzük, hogy nagyobb tételben rendelünk és nálunk is megvásárolhatóak lesznek.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.12.20. 09:47 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 826
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Barátaink, Ismerőseink!
Megjelent nyomtatott könyvben: Az Egyetemes Törvények
4.976 Ft

https://publioboox.com/hu_HU/az-egyetem ... hvM1u8QJV4

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO