ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.25. 19:10

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.12.01. 16:58 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4075
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd karma és családasztrológus:
Karma-oldás szükségére Figyelmeztető Sorsjelek
Az anyagi – pénzügyi gyengülés és a betegségek a sors-romlás (életrontás) jelei.

A rendeltetésünk és az ahhoz kötött életfeladataink, de főként az un. földkarma kapcsán, több ide vonatkozó tapasztalat után, el kell mondanom egy régi, de most már véglegesen és száz százalékosan beigazolódott megfigyelésemet. Ezt azért sikerült ilyen későre észlelnem, mert a sorsképletemből kiindulva, nekem látszólag nincsenek ilyen jellegű, tehát gazdasági vonatkozású személyi életfeladataim (Az un. földjegyekben és földházakban sem tartózkodnak bolygók, vagy karma-pontok a horoszkópomban.) és talán ennek megfelelően soha nem érdekelt különösebben az, hogy ilyen vonatkozású tevékenységet folytassak, hogy a kellettnél, tehát az abszolút szükségesnél több pénzt keressek. Természetesen, azt, hogy az asztrológusi munkámmal miképpen kereshetnék annyi pénzt, hogy a gyermekszámban egyre gyarapodó – bővülő családom számára be csak megélhetést, de megfelelő életteret is tudjak biztosítani, felmerült és egyre intenzívebbé vált a Turula (A harmadik gyermekünk) megfoganása időszakában, de azt, hogy soha nem lett sokkal több pénzünk (De kevesebb sem, még a negyedik babánk, a kis Réka megszületése után sem!), mint azelőtt, természetesnek vettem. És nem csak azért mert a gyermekek száma és így a család gazdasági igénye folyamatosan nőtt, hanem azért is, mert az erdélyiek és főként a székelyföldi magyarok csak abban az esetben rendelnek (legalább is tőlem…) horoszkópot, miután jól szétnéznek a világban, illetve, sajnos csak azok a székelyek és Erdélyek rendelnek horoszkópot „valamiért”, akik külföldön élnek… Így hozzám csak azok a Magyarországi személyeknek a rendelései érkeznek el, akik csalódtak az ottani asztrológusok munkájában, illetve, elégtelennek találják a Mo-i kollégáim által végzett un. klasszikus asztrológiai (Tehát a karma-pontok által jelzett negatív meghatározódások mély- és széles körű értelmezését nem tartalmazó) feltárásokat.
Az utóbbi időben viszont, egészen pontosan, a Gerle Éva által indított és kilenc hónapon át tartott gazdasági tönkretételemet célzó rágalom-háborúnak a nyári csúcsosodása idején, kénytelen voltam az alant leírt spirituális jelenséget, vagyis a Szaturnuszi sorserőknek ezt a fajta működési mechanizmusát is megfigyelni, hiszen egy adott ponton, már evidenssé vált, hogy nem csak, illetve nem teljesen csak a Gerle Éva rám vonatkozó, internet szerte terjesztett gúnyos mocskolódása az, ami miatt egyre kevesebb rendelést kapok, hanem az is, hogy egy ide vonatkozó, bizonyos spirituális megvilágosodás megtörténéséig az is hozzá járult ahhoz, hogy ténylegesen „leszegényedjünk”, hogy én is és Viola is elhittük, hogy amennyiben ez a több a nevünkben készített blogon is folyó, sátánian gúnyolódó hadjárat nem fejeződik be, Gerle Éva és a feminista bűnszövetségesei csakugyan el tudják érni a céljukat.
Ez szerint, a már korábban is felmerült megfigyelésem szerint tehát, amikor hagyjuk magunkat a lelki egyensúlyunkból kibillenteni és így, ez által "éberség-veszteni", vagyis szellemileg-erkölcsileg megzavarni egy ránk folyamatosan és szokatlan inetnzítással ható negatív esemény, jelenség által, illetve egy, lerázhatatlanul és elháríthatatlanul csökönyösen minket támadó (eszelős) személy által, a rejtett spirituális zavarunknak az első jele, vagyis következménye az, hogy el kezdenek apadni az anyagi javaink, kezd gyengülni az anyagi helyzetünk. Amennyiben ezt a jelt - ezeket jeleket - nem vagyunk képesek felismerni és helyesen értelmezve a szellemvilágunkban (A mentalitásunkban) a szükséges korrekciókat elvégezni, akkor nem a szegénység, az elszegényedés következik, hanem azoknak a szerveknek, vagy testrészeknek a megbetegedése, amelyek fizikai funkciója, analogikus kapcsolatban áll az illető probléma - jelenség - személy (a jellegzetesen személyi hülyeség!) által megtestesített spirituális őserővel, vagy az egész konstelláció (konstellációk) által megtestesített morfogenetikus erőterekkel. Ha még ekkor sem tudunk észbe kapni és a megfelelő mentalitásbeli hibákat kijavítani, és ehelyett az orvosoknál keressük a gyógyulásunkat, akkor számíthatunk arra, hogy megkezdődött a sorsunk hosszú távú megromlása, előbb csak így, tehát anyagi, majd lassan – lassan, egészségi - párkapcsolati, családi, stb. szinteken is. A pénzünk érzékelhető fogyatkozása, illetve a más, gazdasági vonatkozású vesztességek – ilyen lehet pl. egy szerencsésnek mondott autóbaleset is, amelyet megúszunk különösebb egészségi, test-épségi következmények nélkül, de amely okoz anyagi veszteséget még akkor is, ha a biztosítók mostanában „kártalanítanak”, egyértelmű jelzések arra vonatkozóan, hogy „rosszul járunk”, hogy nem a karmánk oldását (És így: nem a boldogulásunkat) szolgálta az azt megelőző életvezetésünk, hanem fordítva: annak a vastagítását, erősítését, az „egész-ségtelenné” válásunkat.
- Megjegyzés: Persze, mindez, a pályakorrekcióra figyelmeztető sors-jelző segítség csak akkor tud érvényesülni, ha nem vagyunk havi fizetéssel biztosított állami, vagy cég-alkalmazottak, hanem magán-vállalkozó, egyéni gazdák. – Ezért is ragaszkodom én többek között annyira az önálló - egyéni vállalkozói státuszomhoz…

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO