ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.09.22. 13:40

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2019.05.11. 21:42 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 813
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Mindenki!

Nagyon sajnálom, hogy sokaknak csalódást kell okozzak. Azt kell bejelentenem, hogy Szilárdtól különköltöztem. Tudom, hogy ez magyarázatra szorul.
Nem hibáztatom Szilárdot semmiért, és a tavalyi eset – aki azt ismeri – tudja, hogy még azok után a kemény támadásaim után is megbocsátott nekem és újrakezdtük az életet, amit én nagyon akartam.
Viszont nem tudtam és nem tudom meghaladni azt, ami miatt időnként ő nagyon irritál engem, ilyenkor ellenségemnek érzem és látom, és ezek miatt, az ilyen viták miatt, úgy döntöttünk, hogy annak ellenére is jobb különválnunk, hogy én várandós vagyok, ikermagzatokkal. Mindkettőnk egészsége szenvedte már a kárát és nagyon érzékennyé is váltunk a vitás helyzetekre egymással szemben. Én úgy gondolom Szilárd minden tőle telhetőt megtett, maximálisan elfogadott engem és ezeknek a szélsőséges ellene fordulásaimnak is mindig segített megkeresni az okát és biztatott, hogy oldjam fel ezt. Én úgy érzem a lehetőségeihez mérten maximálisan alkalmazkodott hozzám, és sok férfinek, nemcsak, hogy ennyi gyermekkel és azokért való felelősséggel nem lett volna ehhez ennyi türelme, bizalma, de még egyedülállóként sem.
Nagyon fájdalmas a számomra a különválás, de jelenleg nem tudok megoldást arra, hogy feloldjam ezt a bennem levő karmikus csomagot.


Úgy gondoltam a leveleinkből közzétennék néhány részletet, vagyis az én leveleimből, annak érdekében, hogy aki olvas minket és aki számára fontos a kauzális asztrológia, az jobban megérthesse, és remélem, hogy mások számára tanulságosak is lehetnek a leveleim:

Szerintem nekem szükségem van arra, hogy benőljön a fejem lágya. Lehet, hogy a képletemben jól áll a Szaturnusz, de azt is tudod, hogy „sok hiányzik belőle”... nem véletlenül olyan az Ividő Szaturnusza, amilyen (teljesen 6x-an negatív), és nem véletlenül születnek Bak karmásnak az ikreink. Nekem biztos, hogy van elég Szaturnuszi szintű, tehát felelősségbeli, beérési, spirituális értelemben éretté válási problémám.
Úgy gondolom a halak karmás éberség gyakorláshoz is jó lecke az önálló élet kipróbálása, és valóban kemény lecke... miközben persze kiszolgáltatott vagyok és leszek, hiszen a szüleim házában vagyunk és maradunk, és valamelyest az ők és rokonaim kisebb segítségeire szorulok.
Nem a korkülönbség volt köztünk a gond, de szerintem nekem tényleg van egy nagy szaturnuszi deficitem (hiányom), ezen a szinten van köztük érettségbeli különbség. 25 évesen lehetett volna már tapasztalatom önálló keresetről, önálló háztartástól, de nem volt... meg semmi egyéni elérendő célról. Szerintem ennek egy része melletted nem volt bepótolható. Úgy mint ahogy az oroszlán karmásoknak sem jó, ha helyettük harcolnak, a mi esetünkben, te sokszor kellett vállaljad helyettem a felelősséget, te oldottad meg mindig az anyagiakat, sokszor te gyógyítottad meg Ividőt, te voltál türelmes hozzám, az én karmikus megnyilvánulásaim esetében, én ilyenre nem voltam kényszerülve melletted, te adtál mindig új esélyt, megértettél, megbocsátottál... Sok mindent kivédtél, persze a gyermekek miatt ez teljesen érthető volt és maradt is. Én is meg akarom védeni Ividőt minden felesleges veszélytől, betegségtől, bajtól (és a nagyobbakat is szerettem volna, az anyagi szűkősségektől is), tehát tudom, hogy fordított esetben én is így tettem volna, a helyedben én is így tettem volna, nem volt ahogyan te több áldozatot hozz, vagy kockáztass azért, hogy én a saját bőrömön megtapasztaljam, hogy az élet „nem habos torta” és bizony jóval több önuralom kell hozzá, mint az enyém. Szerintem eljött az idő, hogy képes is vagyok erre, végre tényleg egyedül is vállalni a felelősséget, és szükségem van erre, mert máskép talán sosem tudnék harmóniába kerülni a Szaturnusz őserejével.
Most már a magzatokért is épp úgy felelek és én mindezekbe eddig ha próbáltam is belegondolni, az kevés volt. A felelősséget szerintem nem lehet „belegondolással”, vagyis elméletben megtanulni, ez persze nem azt jelenti, hogy hazárdírozni kell. Nekem nagyon is fáj és megvisel ez a különválás, szidom is magam egyre inkább, amiért nem tudtam magamon, főként az időnkénti feminista voluntarizmusomon és paranoiámon” uralkodni. De tényleg nem tudtam és nem tudok már más megoldást, nemhogy arra, hogy megnyugodhassak és újra megtaláljam a megváltásom, boldogságom maradéktalan realizálását, de először is ahhoz sem, hogy egyáltalán egészségileg visszafordítsam azt a folyamatot, amitől egyre erővesztettebbé és egyre nehezebb légzésű váltam, és ami pedig már gyakorlatilag és fizikailag is akadályozni kezdte a megerősödésemre tett kísérleteket.

Sokkal többnek éreztelek magamnál, és ezt nyomásnak éreztem, már az elejétől, ami végül fullasztani kezdett, persze az egom miatt, de látod a szerelem és te a megértő társ nem volt elég az ego legyőzőséhez. Túl jó helyzet volt a felelősség, az önuralom megerősödéséhez.
Túl védett voltam. Ráadásul csíkban nem éreztem magam olyan otthon és ez is bátortalanná tett társadalmi szinten... plusz az, hogy a hivatalokban a papírok román nyelvűek, és legtöbbször románul kell kérést, beadványt is leadni, így ebben sem lehettem otthon, és nem szerezhettem ilyen felnőtti, pragmatikus jártaságokat. Egy Szaturnusz problémás ember számára, pedig fontos, hogy ne maradjon távol a hivatalos és társadalmi ügyei intézésétől, sőt, magára vehesse azokat. Persze ez már csak egy apró részlet a lényeg mellett. Itt, Magyarországon talán könnyebb lesz ezt a társadalmi karmámat feloldanom, és sürgetőbbnek is érzem, és a helyzetem is "provokatívabb" egyedülállóként, várandósan, jövedelem nélkül, aztán a harc a védőnővel és majd a szülészeten. Mindezekre felkészülni azontúl, hogy az egészségünkért, az anyagiakért, és az Ividő iskolába járatásáért is felelek....

De én úgy gondolom, még lehetünk újra társak, és egy család. Nem szeretnék erről egyelőre beszélni, hiszen még korai, és pontosan, hogy a különválásunk fontos most, hogy a felelősségeimet kitapasztalhassam, ami persze korántsem játék, mint ahogy azt a misztikusok szokták hirdetni. (És nem is feminista erőfitoktatás, mégha a kiváltó ok, valóban a női önérzetem „összeférhetetlensége” is...) Persze spirituális fejlődés nélkül nem fog menni a sorsom, tehát itt korántsem csak egyszerű pragmatikus „szükségletekről van szó”. Ez inkább beavatás, és én magam kell gondoskodnom arról, hogy amit elméletben tudok, használjam is, saját szellemi egészségem, erősödésem érdekében.

Ettől – ettől a jövőre vonatkozó újraegyesülési vágyamtól és hitemtől függetlenül - persze a válás hivatalos és gyakorlatban is reális helyzetet tükröz és akképp is állok hozzád, akképp viszonyulok. Csak így van értelme. Hátha mindezen végigmenve az a Viola leszek, aki mindig is lenni akartam, és akinek te is szeretted volna, hogy váljak, erősödjek, beérjek.
Szerintem a torkom, illetve a légcsövem az ami sípol, konkréten a nyak első részének legalsó, legmélyebb pontján érzem mindig, hogy váladékos és a sípolás is mintha a nyaki – tehát felső légúti - részből jönne. Szerintem nem a tüdőből, de valamennyire az is zörög, legalább is a doktor úr is most már ezt mondta, hogy a baloldalt enyhe morajlás van. Még máig sípol, zajos. Ma kicsit mintha jobb lett volna futni, már több, mint egy hete nem kell leguggolnom hogy levegőt kapjak pár méterenként, de így is meg-meg állok, mert mintha rozsdás lennék, bemerevedett, görcsös, aztán egyre jobb, múlik az itt fáj, ott fáj, kezdek kilazulni és mintha kezdenék erősödni tüdőből, és ettől mintha kezdene tisztulni, normálisan tágulni újból, de még csak kicsit. Ezt ma éreztem először. Illetve két hete csütörtökön is, a tiszafüredi ház nézés után sikerült egy jó esti kocogás.
Én a magam szempontjából értem, hogy ez miért történt, miért kellett különváljak tőled. Ividőt és a babákat sajnálom, hogy ilyen elszakított anyához vannak kötve, és nem kaphatják belőlem azt az szellemi energiát (kisugárzott és besugárzott szellemi táplálékot információt), amit egy a férjével szerelemben élő anyától kapnának. Mint ahogy Ividőnek ilyen szempontból, jobb „helyzete volt” magzatként. Ez most nehezebb helyzet, de remélem, hogy eredményesen fogom vállalni ezt a – számomra mindenképp komoly - nehézséget. A kicsi magzatoknak is fontos lenne, de Ividőnek is hogy egy család legyünk.
Igyekszek így is a lehető legéberebb és legfigyelmesebb lenni, és megadni mindent, ami tőlem telik, ebben a helyzetben.

szeretettel: Viola


próbáltam szellemileg megoldani a bajaimat, de valószínű egyes esetekben nem is volt ahogy teljesen, minden szinten felfogjam a súlyukat, illetve, ha azok súlyát fel is fogtam gyakorlati tapasztalatom hiányzott ahhoz, hogy megértselek téged pl. azt a minőségedet, aki mindannyiunkért dolgoztál közben és figyeltél, és készenlétben voltál, ha szellemi szintű magyarázatokra volt szükségünk...
Hiába tudtam én az eszemmel, hogy ez így logikus és értünk dolgozol, de valahol mégis elégedetlen voltam, minthogyha ez részedről valamiféle érzelmi elhanyagolás lenne... Ez bizonyára sok férfit felháborít a nők részéről, és persze, hogy kellene tudják értékelni a nők, amikor a férfi tényleg a családért és ő érte, a szeretett nőért dolgozik, de az az igazság, hogy a modern neveléssel (nem-neveléssel) felnövekedett generációk, nem tehetnek róla, de nincs ehhez tapasztalatuk, ez a modern nevelés egyik óriási hibája, hogy mindet az emberi – gyermeki értelemre bíz és azt hiszik mindent, de mindent, egy egész civilizációt és kultúrát, felelősséget, jóérzést, emberséget mindent bele lehet dumálni egy gyerekbe, mindenről megdumálni. Na, nekem ráadásul nem is voltak annyira „megdumálós” szüleim, ilyesmire nem is értek rá. De ez most mindegy. A lényeg, hogy ilyen szempontból én sajnos továbbra is egy éretlen kamasznak érzem magam, és emiatt egyre és egyre inkább stresszelek, szégyellem magam, viszont nem látok más megoldást, mint a gyakorlatot, a gyakorlati tapasztalatot, teljes körűen, tehát a teljes felnőtti felelősség megtapasztalását hosszabb időre.

Itt, így különváltan már ez a pár nap is igen mélyíteni kezdte azt bennem, hogy mi is az, hogy anyagi és szellemi felelősség, akár csak egy gyermekért... hogy tényleg nincs ahogy egy ilyen (a felelősségek tudatában, azokat vállaló) szülőtől olyan sok időt és az extra-érzékenységek miatti figyelmet elvárnia egy társnak... Nem lehet extra-érzékenynek, önérzetileg labilisnak lenni szülőként, és egy szülő társaként. Most tudom csak igazán ezt megérteni, belátni, és persze elfogadni...
Sajnos az én tudattalanomban eddig a felnőttség a szüleim miatt ahhoz kapcsolódott, hogy eléggé magányosnak éreztem magam, meg nem értettnek, míg ők sokat dolgoztak. Persze nem csak a napi 8 óra a probléma a családos embereknél, nemcsak az, hogy emellett alig jut idő a gyermekekre, dehát az is, ha az így önálló időeltöltésre kényszerülő gyereknek „nincs dolga”, nincs elég elvárás felé, de persze, ez már a nevelés része, amihez bizony szellemi, lelki fizikai energia kell, jelen lenni és elvégezni.
A mi helyzetünkben ez így nekem semmiképp sem volt jó, hogy én ne ismerjem meg a felnőtti terheket, mert így mind azzal a gyermeki sóvárgással és elégedetlenséggel maradtam, hogy dehát miért nincs több időd rám, és persze a gyermekekre is... most már látom, hogy ami volt időd ránk nem tudtam helyesen értékelni, megítélni, nekem minden kevés volt, és lett volna, hiszen belőlem így is úgy is hiányzott az alap, a mérce, a tapasztalat, a realitás-érzék ebből a szempontból.

Viola

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.13. 07:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Viola!

Esetleg nem írnál még néhány mondatot, arról, hogy a VIII. házban és a Halakban álló Lilithed által jelzett karma-oldási nehézségeid, vagyis a legmélyebb újjászületés elleni-, és megváltódás elleni irritációid, belső lázadásaid és halasztásaid, vagyis a realizáló képtelenséged miként vezetek ehhez a drámai csődhöz, aminek az elkerülése - feloldása érdekében én titáni erőfeszítéseket tettem, de hiába, mert helyetted nem végezhettem el a belső munkát is?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.13. 09:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A minket közelről nem ismerő, velünk személyesen nem találkozó olvasóknak: Az utóbbi fél évben, "önmagától és belülről", el kezdett a bal vállam fájni - És annak, hogy a bal vállról van szó, ebben a kérdésben jelentősége van, amint alant meg fogjuk azt látni! - és hiába gyógyítottam mély-meditációkkal, agykontrollos vizualizációval, metafizikai - asztrológiai ok- és okozat megfejtéssel, és hiába jártam le Zsögöd-fürdőre, amely fürdő gyógyvize kimondottan mozgásszervi és érrendszeri betegségek gyógyítására alkalmas, és hiába masszírozott meg Dénes Marika is alaposan többször is, és hiába mentem el vele végül a háziorvosunkhoz is, aki száraz melegben tartást javasolt, amit betartottam, mert mindez semmi eredményt nem hozott.

Miután a tavaszi vakáció idejére, Viola hazautazott a szüleihez - Ividővel - Szihalomba, és így több időm maradt a töprengésre - kutatásra, megnéztem egy itt is szereplő, kínai gyógyászat oldalon a váll -fájdalmak lelki okainak a kínai természetgyógyászok általi leírását elolvastam. Nos kérem, ott olyan választ kaptam, amire asztrológusként nem volt ahogy gondolnom. Asztrológusként ugyanis, az "világos volt", hogy a vállak egyenesen a Szaturnusz által megtestesített őserőhöz: szellemiséghez, mentalitáshoz, stb., tartoznak. Tehát, a felelősség-vállaláshoz, a kereszthez, a vállalt, vagy vállalni való terhek elhordásához - cipeléséhez tartoznak. És az is, hogy, , testrészként meg, a felkarokkal együtt, az Ikrekhez. Vagyis a kettősségekhez, a kételkedéshez, kétségekhez, a hátsó gondolatok és szándékok gyártásához, azok fenntartásához tartoznak. Írtam is a naplómban én kérdeztem magam és firtattam a lelkemet hosszú hónapokon át eleget arról, hogy milyen alantas gondolataim és szándékaim lehetnek és kivel - mivel kapcsolatban, de nem sok "ilyesmit" találtam, bátran
mondhatom, írhatom, hogy majdnem semmit, hiszen huszonhét éve, hogy határozottan a megigazulás és a naplózással történő önleleplezések és hamisság-feloldások útjára tértem, és persze: mivel nem volt ott semmi lényeges feloldani valló, a vállam sem javult. Ami a felelősségvállalást illeti, hát el nem tudtam képzelni, hogy öt gyermek eltartása meg gondozása - nevelése és egy feleség eltartása mellett (Persze, nem mondhatjuk, hogy Violának az összes anyagi szükségleteit is nekem kellett volna 100 százalékosan fedezni, mert két - három havonként ős is kapott és kielégített egy - egy analitikus, meg nagy ritkán, mondjuk évenként, vagy ritkábban félévenként: szintetikus horoszkóp rendelést...), és persze, a napi munkám elvégzése mellett, még milyen felelősséget kellene vállaljak?

A karate edzéseket kénytelen voltam abba hagyni, és már csak szaladgálni tudtam ahol értem, mivel a szomszédban levő, városi futópályát a focipályával együtt, át játszotta Ráduly Róbert polgármester a városi futball klubnak, amely novembertől áprilisig, önkényesen lezárta azt, gondolván, hogy a népegészség annyiból áll, hogy néhány tucat, esetleg két száz nem sportoló férfi, két hetenként ki megy a foci pályára és jól kiordítja magát. A minap láttam is a Foci klub létrehozóját és elnökét, Szondi Zoltán, volt újságírót, fájdalmasan elsántikálni a bazi fekete autójáig, jelezvén a járási nehézségével számomra, nem azt, hogy azoknak az átka, akiket megfosztott ettől az egyszerű egészség-karbantartási és a cukrosok számára: meggyógyulási lehetőségtől, megfogant, hanem azt, hogy a hajdani újságírói lelkiismerete bizony tudja, hogy mostanában nagyon "rosszul jár" az élete útján, megfosztván több embert az egészsége karbantartási lehetőségétől, mint amennyinek örömet szerez a csapatával időnként a hétvégi ordítozási lehetőség szerzésével.

Nos, május elseje tájékán végre meg tudtam az igazat a vállam minden külső ok nélküli, szűnni nem akaró fájdalmával kapcsolatban: általában olyan terhek huzamos és intenzív cipelése miatt jelenik meg, amelyeket nem tudatosan, illetve, nem szívesen vállaltunk fel, amiket tehát nem örömmel hordozunk, sőt..., amelyeket a fenébe kívánunk tehát. De ezek között is van különbség, mert miközben a jobb váll anyagi javakkal - gondolom, azok "megszerzési kényszerével" - kapcsolatos, vagyis másoknak a, gondolom, hirtelen jött, mert nem szívesen vállalt eltartásával és anyagi gondokkal járó gondozásával kapcsolatos, ami most éppen nem az én esetem. A bal vállnak a materialista gondolkozással és szemlélettel, megmagyarázhatatlan fájdalmai viszont kérem, mivel, hogy a jobb féltekéhez kapcsolódik minden baloldali szervünk, vagy testrészünk, a bal váll fájdalmának az okozója, az szintén a nem tudatosan és belső akarattal, tehát nem "szívesen" :!: felvállalt, érzelmi - lelki és spirituális terhek cipelése és a cipelési kényszert okozó helyzetnek a megoldási ehetetlenség-érzete miatt, vagyis a tehetetlenség érzet miatt van! És persze, az ezzel járó érzelmi bizonytalankodás és kételkedés miatt (DE hiszen ez az Ikrek, nem?) van. Hát persze: már korábbról is, de a tavaly nyár óta egyértelműen, fél-tudatos, de inkább tudattalan érzelmi bizonytalanságba kerültem, hiszen, miután az akkori szélsőségesen felelőtlen és nem utolsó sorban agresszív viselkedésével, hozzám való viszonyulásával, annyira kétségbe-ejtett Viola, hogy már akkor is el akartam tőle válni. De utána mély megbánást tanúsított, és azt kérte, hogy vissza jöhessen a családhoz, hát megbocsátottam és vissza fogadtam. E, egy hónap sem telt el igazából és kiderült, hogy egyszerűen képtelen az újjászületésre. Illetve, hogy nem tudja legyőzni a belső ellenállásait. Ennek következtében Ividő újra el kezdett betegeskedni, ami abban csúcsosodott ki, hogy karácsony előtt, egy gyógyulni nem akaró árpa nőtt a jobb szeme alatti szempillája belső felére! - Beszédes, nem? Anyuka még mindig nem akarta meglátni, illetve, ha meglátta is, nem nézett bátran szembe azzal, ami az üdvössége miatt gazán lényeges. - Ezt is meg- és kibeszéltük, mint mindent alaposan, majd látván, hogy így sem szívódik fel hetek után sem az árpa a gyermek szeme alatt, hanem csak betokosodik, engedélyt adtam az orvosi beavatkozásra , vagyis a gyermek szempilláján belül levő kis gennyes csomó elfakasztására és kitisztítására. A beavatkozás nyomán keletkezett pici seb, szerencsésen elmúlt, e maradtak fog- és torokgyulladások, amelyek már krónikussá váltak, jelezvén, hogy anyuka nem tudja - nem karja??? - megrágni és lenyelni az élet nehéz falatait, amelyek között a persze, legnagyobb éppen az ő hím nemű(!) férje volt.

Nos, miután egy napig eltöprengtem és kontepláltam ezeken, és rá jöttem, hogy a bal vállam múlni nem akaró misztikus fájdalmai azt jelzik, hogy a feloldódási és karma-oldási képtelensége miatt, tűrési és teher viselési határ-állapotba kerültem, tehát, hogy ez a helyzet nem tarthat, hogy a testem - vállam és bal karom azt jelzik, hogy e a helyzet nem tartható fenn tovább, mivel én nem születhetek újjá helyette, és nem oldhatom fel az ő karmáját helyette. Mindezt nagyon szelíd és megértő, és megértést kérő hangnemben, megírtam Violának is, de egyben azzal a kéréssel és szándék-nyilatkozattal is, hogy remélem, megérti, ha nem akarok tovább megértő és elnéző lenni és tekintettel lenni az ő karma-oldási képtelenségére, vagyis a megfelelő pozitív mentalitás felvételi és gyakorlási képtelenségére, saját magvával szembeni, az egoizmusával szembeni akarat-gyengeségére, et hiszen ebbe nem csak, hogy Ividő és most már, végső soron, én is bele betegedtem, hanem ő maga is, aki annyira nem tudott engem lenyelni és azt az igazságot elfogadni, hogy nem én vagyok az, aki őt megfosztja a szabadságától, hanem ezek mind, de mind az ő szabadulóművész - árnyék-énjének zseniális sugallatai!

Minderre Viola nagyon megértően és együtt-értően válaszolt és magában kutatva az újjászületési képtelenségének a rejtett okait, talált is egy érdekes okot, illetve egy olyan, szerelmi csalódásból és elengedési képtelenségből adódó, igencsak negatív, fiatalkori mentális és spirituális -imaginációs cselekvést, ami tényleg, az egyik mágikus oka lehetett az én személyem maradéktalan elfogadási és a szívébe való teljes befogadási képtelenségének. Én erről nem akarok írni, mert ez nagyon személyes ügy, ami kizárólag rá tartozik, profanizálás lenne, nem, hogy diszkreditálnám a feleségemet, de szentségtörést követnék el, ha konkrétan is írnék róla. A téma szempontjából az bőven elég, ha megírom, hogy a fiatalkori tudatlanságában és teljes spirituális - metafizikai tájékozatlanságában, akaratlanul és szándéktalanul tehát egy olyasmit kreált, amilyen mentális entitásoknak a létezéséről én a Szepes Máriának a Vörös Oroszlán c. regényében olvastam, és amit Mária néni Kylkhor-ként nevezett meg. Viola megkérdezte akkor, hogy jó úton van-e a kutatásban, nem-e ez is csak egy tévút, mint annyi korábbi, amikor azt képzelte, hogy megtalálta az igazi - metafizikai - okát az újjászületési képtelenségének? Én akkor azt írtam vissza, hogy ez semmiképpen nem tévút, vagy tévképzet, bizonyára ez is oka lehetett annak, hogy nem volt képes engem teljes személyiségem szintjén el- és befogadni, de azért még mindazt, amit ide vonatkozóan, az elmúlt hónapokban és években megbeszéltünk és letisztáztunk, szintén meg kel tartania, és azokat - azokért is fel kell vállalnia.

És ekkor és ettől pattant ki a szikrája, annak az újabb átvilágítással szembeni skorpiós (8-as házas!) ellenállásának és a nyártól magába fojtott és mélyre lenyomott, de ott tovább élő, és a Hamvas Béla szavaival élve, ott a sötétség erőivel táplálkozó, feminista öntudatában rejlő, velem szembeni önérzeteskedő sértegetési reflexek felszínre kerülésének, amit aztán valamiért nem is akart megállítani, minden kétségbe esett kijózanító igyekezetem és ennek a hosszú távú következmények szintjére is kiható veszélyére felhívni a figyelmét. Az történt, mint éveken át számtalanszor. A szerintem beteges Nyilas - Oroszlán és Ikrek önérzetből eredő elképesztő agresszivitása az egekig ugrott és elkezdte a szerinte kiváló tőlem való függetlenedési és önállósodási perspektíváiról szóló elképzeléseit ecsetelni. A többit már gondolom, nem nehéz elképzelni.

Az is tény viszont, hogy a pokoli napok után, Viola meg van újból csendesedve és bocsánatot kért és mélységes sajnálatát fejezte ki, számtalan imélben és megírta, hogy most már az Ikrekkel a méhében, most már egészen biztos, hogy újjá fog születni. Mindannyian reménykedjünk benne...
Én viszont a sok lenyelt sértés és bántás után, nem érzek semmi, de semmi lelki vonzalmat iránta, sőt..., és olyan újabb felelősséget sem vállalhatok magamra lelkileg és szellemileg, amiről minden jel letagadhatatlanul arra utal, hogy neki kell most már végre maradéktalanul felvállalni minden szinten. )

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.13. 10:45 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A fentiekkel kapcsolatban még megjegyezném, hogy ismételten beigazolódott két aranyigazság. Egy, amit én vettem észre - fedeztem fel az asztrológusi - sorsfigyelői munkám során, éspedig, hogy a szerelem az igen is, nem (csak!) romantikus vonzalom, hanem kemény karmaoldásra serkentő és arra, "zsarnokian" minket rá szorító sorserő. Hiszen, milyen más, láthatatlan kényszerítő erő tudott volna engem rá venni arra, hogy a szerelmének, aki az önérzeti (kevélységi) karmája által okozott ellenem való tombolásai közben rám szórt,éppen, hogy nem átkai, de kemény gyalázkodásai után is )És az utóbbi 4 - 5 évben ezekből rengeteget kaptam és lenyeltem), számtalanszor megbocsásson és a kétségbeejtő történések ellenére, bizalmat adjon neki újból és újból. - Az ember észre sem veszi, hogy ezekkel az újabb és újabb szerelmes vállalása közben milyen hatalmas karma-tömböket old fel nem csak a tudatában, de a mély-tudattalanjában is. Én is csak most ébredtem rá, egyik közeli barátnőmmel beszélgetve a Violával történtekről, hogy mekkorát változtam belülről és micsoda, a női lélekkel és szellemmel, meg a karma-működésével kapcsolatos rendkívüli felismeréseim, megvilágosodásaim történtek az elmúlt négy - öt évbe minimum.
A második az, hogy "Aki dudás akar lenni, annak pokolra kell menni." - Én aztán tényleg a pokol legmélyebb bugyrait jártam meg a karmája vas-markában vergődő, szegény feleségem mellett, de nagyon bízom benne, hogy ez a többszörös, kényszerű krisztusi alászállásom - Aki netalán nagyzolásnak és nyeglének érzékeli a szerelmes szenvedéseimnek ezt a szakrális jellemzésemet, szívesen elküldöm Violámnak az kiakadásai időszakában rám hordott, sokszor még a gonosz-ozásig is elmenő gyalázkodásait, illetve az általam ilyenkor elvégzett kijózanítási "munkámnak" a dokumentumait, amennyiben becsületszavát adja arra, hogy nem teszi közzé és nem adja tovább...- csak megerősített és még jobb leleplező szimattal rendelkező szakemberré tett.
Arról, hogy Violának a hasznára vált-e igazából és végre ez a sok szenvedést, amelyet a karmikus kevélysége felszámolási képtelensége miatt idézett be, persze, első sorban saját magának, azt csak a "jó-ég" tudja... Minden esetre ő többször is úgy nyilatkozott, hogy szintén "dudás (asztrológus) akar lenni". Azt, hogy ez most már sikerül-e neki, a jövő dönti el, illetve az, hogy a méhében levő ikreink épségben érkeznek-e a világra, minden szempontból? - Hát ezek után, mindenképpen nagyon, de nagyon össze kell szednie magát, és ahogy Szűz Máriát szokták ábrázolni: az egoista racionalitás mérges kígyóját, örökre el kell taposnia magában.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.13. 12:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Illetve, van egy harmadik aforizmám is, ami tulajdonképen Jézus ama figyelmeztető - intő )karma-oldási feladatra figyelmet felhívó) kinyilatkoztatnak a kiegészítője, ami úgy hangzik, hogy vegye fel mindenki a saját keresztjét." - És a más, meg a mások keresztjét ne akarja magára venni, mert annak nem csak, hogy semmi értelme nincs - hiszen a megváltódás egyéni és személyes, szaturnuszi aktus-folyamat!!! - hanem még fájdalmas büntetésben is részesül az ilyen (szerelmes) "jó-akaró"! - Ezt egy életre megtanultam!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.13. 23:33 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2017.08.17. 19:57
Hozzászólások: 60
Napjegy: Rák
Aszcendens: Skorpió
Jó estét kívánok!
Én a Viola esetével kapcsolatosan egy személyes példát szeretnék veletek megosztani:
A napokban, amint válogattam Viola holmjai közül azokat amiket át kell majd küldjek neki postán, rátaláltam édesapámnak az egyik levelére, amelyet a szökésem utáni időszakbamn írt nekem, és figyelmeztet azon tényre, hogy nekem a 12-es Házas Mérleg Lillithem szembenáll a 6-os Házamban lévő Szaturnusszal, de a Skorpió Ascendensemmel is. Tehát én addig nem tudom elérni azt, hogy a Felettes Énem vegye át felettem az irányítást és ne pedig az Árnyék Énem vezéreljen, amíg az Apát, a pozitív Szaturnusz-i tulajdonságokkal rendelkező Apát, a törvényességet, a felelősség-tudatot nem hogy nem támadom és nem állok ellen, de magamévá nem teszem és magamba nem fogadom. DE igazából azt is jelenti ez a felállás, amire én már ráéreztem még mielőtt a levél megkerült volna, éspedig azt hogy nekem valahogy a karmikus képzeletemben, vágyvilágomban egy olyan férfi szerepel, aki nem rendelkezik a megfelelő pozitív Szaturnusz-i tulajdonságokkal! Azt jelenti a 12-es Házamban lévő, a Szaturnuszommal szögegyenest szemben álló Mérleg Lillith kérem szépen hogy én tudattalanul nemhogy nem tudom elfogadni a következetes és konzervatív és komoly és szigorú, nem össze-vissza fecsegő és hülyéskedő férfiakat, de akár EGYENESEN AZ ELLENSÉGEIMNEK IS KÉPZELHETEM ŐKET(ahogyan édesapámmal is ezt tettem)! Tehát én valahol, tudattalanul egy liberális szemléletű, enegedékeny és mindent elnéző férfira vágyom! És ez nagyon veszélyes! Csak sajnos elkövettem a hibát, amit a Halak karmások gyakran elkövetnek, és halogattam azt hogy egyáltalán ránézzek bár egy fél perc erejéig a képletemre(ott van kiragasztva a szekrényem ajtaján, tehát naponta rengetegszer látom), hogy megnézzem hogy honnan erednek ezek a tudattalanomból feltörő, hamis képek, elképzelések. És így a levél elolvasása közben kaptam észbe, hogy tényleg, hát itt van a kutya elásva.
És érdekes megfigyelni, elgondolkodni rajta, hogy a Szaturnuszom szembenáll az Ascendensemmel(Felettes Énemmel) is, mert hát ugye az Árnyék-Énem az, aki egy mindent elnéző és engedékeny férfire vágyik. No persze, hogy aztán ne kelljen mellette karmát oldani, mi? :lol: Jááájjj de furfangos ez az Árnyék Én, ő az én igazi ellenségem, nem pedig a pozitív Szaturnusz-i őserőket megtestesítő férfiak, könyörgöm!
És mi a teendőm röviden ebben az esetben: ezeket a hamis boldogságot ígérő tév-képzteteket le kell lepleznem, be kell ismerjem hogy igenis bennem vannak, és ki kell tisztítanom úgy, hogy eldöntöm, de ténylegesen eldöntöm(Mérleg) és elhatározom magam(Szaturnusz), hogy én többet ekkora ökörséget el nem hiszek, hogy egy mindent elnéző, liberális, de igazából álliberális, a valódi szabadságunkat nem szolgáló elvek szerint gondolkozó férfi mellett én boldog lehessek. Ezt az Árnyék-énem sugallja és énnekem fel kell számolnom az Árnyék-Énemet.
Énnekem könnyű ezeket a dolgokat leírni, beismerni, de szegény Violának nagyon nehéz dolga van most. Őneki nincs, nem volt egy olyan következetes, igazságszerető, szigorú, határozott, a gyermekei felé komoly elvárásokat támasztó, erélyes édesapja, mint nekem. Itt jön be az édesapák, a szülők felelőssége az utóduk karmaoldásra való felkészítésével, a karmaoldás útján való elindításával kapcsolatban.
Ha nem várunk el semmit a gyermekünktől, nem terheljük be az ő fejlettségi szintjének megfelelő felelősségekkel, nem tesszük oda hogy erőfeszítést tegyen bizonyos, számára fontos gyakorlati célok elérése érdekében, hogy meggyőződhessen arról, hogy az ő - az elején akár kelletlenül is - befektetett figyelmes munkájának és erőfeszítésének lehet pozitív eredménye, ha mindent megcsinálunk helyette és a legalapvetőbb, legegészségesebb önállósági törekvéseiket is rögtön leállítjuk (ha jól emlékszem, Viola mesélte többször, hogy amikor ő szeretett volna takarítani, erről le beszélték és ettől el kedvtelenítette valamelyik családtag, és azok elvégeztek helyette mindent ), akkor az a tudat kezd kialakulni a gyermekben, hogy ő nem képes semmire, és igazából nem is szükségszerű az, hogy képes legyen ő bármire is.

Persze én tudom hogy Viola szüleit és rokonait a jó szándék vezérelte, nem akartak ők tudatosan rosszat neki. De a nyugati liberalizmus térhódításának a káros, és sok nyugati országban tragikus eredményeit már csak a vakok nem látják. Tehát, szülőként nagyon kell vigyázzunk arra hogy a gyermekeink nevelésében hogyan járunk el, mert akár azt is elronthatjuk, ami a gyermekünkben eredetileg pozitív erőként, pozitívumként jelenik meg, amit ő az eredeti, optimális formájában hoz át a szellemvilágból, hogy aztán a karmáját oldhassa vele. És mi, szülők, ha nem vigyázunk, nem hogy nem adunk megfelelő eszközöket, fegyvereket a gyermekünknek a karmaoldáshoz, de kiüthetjük a kezéből a már meglévőket is. Gondolok most én Violának a teljesen pozitív Szaturnuszára, ami Ividő horoszkópjában már teljesen negatívan jelenik meg.
Érdekességképpen megjegyeznék egypár dolgot, ha már a liberalizmusról és a feminizmusról, és a Lillith jelenségről van szó.
Tulajdonképpen a bibliai Éva volt a világtörténelem első feministája: nem volt elég neki az a jólét, ami megadatott neki és Ádámnak a Paradicsomban, többet akart, mint amennyi valójában az ő dolga lett volna. Változtatni szeretett volna azon a maximális kényelmi, kielégítettségi állapoton, még több „pluszt” akart annál a plusznál, amiben volt, mert nem volt megelégedve. És egyes apokrif iratokban egy kis Lilith nevű szörnyecske adja át neki a tiltott gyümölcsöt.
Én ezt tudom most egyelőre ide írni, hozzászólni, majd ha még valami fontos eszembe jut, ide írom.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.14. 18:50 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2015.03.21. 16:42
Hozzászólások: 71
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Skorpió
Kedves Szilárd!

Éppen a ti helyzeteken gondolkoztam, pontosabban Violának a férfiellenességén, miközben itthon végeztem a szokásos dolgokat (pakolás, stb), és látom, hogy közben kaptam tőled levelet. Viola nem írt, eddig még, lehet, hogy nem is fog, mert a múltkor sem tudtam, mit írjak vissza (mármint a nyáron), annyira ki volt akadva, hogy olyan volt, mintha nem is ő írta volna azokat a leveleket.

Azon gondolkodtam, amit írtatok, hogy Viola mennyire nehezen viseli a maszkulinitásodat, telve van agresszióval, ellenállással. Annak idején Emőke is "túl intenzívnek" tartotta a személyedet, ugye? Nekem elég furcsának tűnik ez, mert persze nagyon is szaturnuszi "jelenség" vagy, ezt én is érzem, így, tanítványodként is, és hálás is vagyok érte, mert rajtad kívül más személytől ezt nem kapom meg, és nagyon ritkán is kaptam, egész életemben (meg is van az eredménye, sajnos.) Ugyanakkor viszont nekem úgy tűnik, és persze, ezt nem tudom biztosan, mert nem vagyok a közeletekben, de a levelek hangneméből, az eddigi események ismeretéből is nekem úgy tűnik, hogy ugyanakkor nagyon is engedékeny vagy. Ami biztosan az élettapasztalatodnak meg az asztrológusi tudásodnak is köszönhető, de empátiában és megértésben és minden olyan feminin tulajdonságban, amire a nők úgy áhítoznak, hogy megkapják egy férfitól, szóval ebben szerintem a te esetedben nincsen hiány, sőt! És éppen ez az, hogy ha téged nem bír elviselni Viola, kit bírna elviselni? Ne érts félre, nem ítélkezésből mondom, se nem hízelgésből, de ezeket a kiakadásokat nem tudom, más férfi elviselné-e, megbocsátaná-e, egyáltalán megpróbálkozna-e azzal, hogy megértse? És ha most végül tényleg nem maradtok együtt, Viola ezzel az élete végéig társtalanságra ítéli magát? Ezt ő végiggondolta? Mert te igényes és elváró vagy mindenkivel szemben, azt hiszem, ami a tudatosságot és éberséget illeti, sokkal jobban, mint pl. pragmatikus dolgokban. (Abból gondolom ezt, hogy többször említettétek, hogy sok mindent megcsináltál Viola helyett, hogy a vállairól levedd a terhet, mindenféle hétköznapi dolog elintézésében, házimunka, hivatalos ügyek, stb). Más férfinál valószínűleg ez éppen fordítva lenne, az átlagos férfit az érdekli, hogy legyen étel, viszonylagos rend, a gyerekekkel ne neki kelljen bíbelődni, stb, és elég hamar kiakadnak, ha ez nem így van, nem kezdenek el érdeklődni a nő lelkében dúló viharok iránt.

Tudom, hogy ez olyan bunkóságnak hangzik, amit írtam, de azt hiszem, Violának az átlagos nőkhöz képest sokkal jobb volt a helyzete, bármilyen szaturnuszi típus is vagy. Mit is tudna elkövetni, amit te már nem tudnál megbocsátani, ahonnan nem lenne visszaút? Hiszen Emőkének is megbocsátottad az összes szemétségét. És van egy olyan érzésem, hogy ez táplálja is az ember árnyék-énjét, arra, hogy még követelőzőbb és kíméletlenebb, igazságtalanabb legyen, hiszen Szilárd majd úgyis megérti, megbocsátja. Nem lehetséges ez? Nem úgy értem, hogy Viola akarattal, tudatosan teszi ezt, de valahol a háttérben tudja azt, hogy rajta áll, vége van-e ennek a kapcsolatnak, vagy sem. Emőkét se te penderítetted ki, pedig, ha gonosz akarok lenni, azt mondom, megérdemelte volna.

Ne vedd, kérlek, tolakodásnak, hogy ezt leírtam, hiszen végül is nem vagyok jelen a hétköznapjaitokban, nem látom át, mi és hogyan történik, de abból, amit olvastam a levelekből, a beszámolókból, nekem ez "jött le". Ez persze nem metafizikai meglátás, csak profán szemlélet. De azon többször is fennakadtam már régen is, hogy téged sokan úgy állítanak be, mint valami könyörtelen, szigorú embert, miközben nagyon is empatikus vagy, ahogy az egyik rendelőd fogalmazott, amolyan "tyúk-apó" :D velünk is, hát még akkor a családtagjaiddal.... Lehet, hogy a Viola árnyék-énjének pedig a könyörtelenség nagyon is jót tenne, de tudom, hogy ez a jelenlegi helyzet, az iker-magzatokkal, nagyon körültekintő bánásmódot igényel. A Viola részéről meg még inkább.

_________________
"Jobb a világra egyáltalában meg se születni, mint benne alacsonyrendű, vak, ostoba, értelmetlen, zavaros életet élni, s a nagy igazságok tudásában nem részesülni."


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.16. 14:14 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Arról, hogy menyire, de mennyire azonos jellegű karmikus (Lilith által jelzett karmák) szellemiségek zajlanak az életünkben a rezonancia és a polaritás törvényei alapján, még akkor is, ha a többé kevésbé oldott jellegűk miatt, különböző spirituális – metafizikai oktávok szintjén. Illetve, arról, hogy mennyire, de mennyire érvényes az analógia és a sors-jelzések törvénye, ami szerint, ami kint van. Ugyanaz, mint ami bent van és ami bent van…!

Annak a jobb és mélyebb asztrológiai megértéséhez tehát, hogy mivel jár a Mérleg-karma, amikor rejtett tűzkarma is kerül bele, alant közlöm veletek egy hozzám hasonló módon, igencsak erős Mérleg karmás férfinek a tragikus szerelmi – házassági sors-történtét. Persze, arról szó sem lehet, hogy az eset egy az egyben analogikus kenne az enyémmel és a Violáéval, illetve, hogy bármelyikünk személyisége, egy az egyben, összemosható lenne az alant szereplő személyekével és egymáshoz való elkeseredett viszonyulásával (Főként nem a béketűrő férfinak, a fölöttébb ambíciós – mert hogy többszörösen tűz karmás - nő általi testi agressziójával: vagyis a férfinak a „püfölésével” .).

Tehát, a minap egy nálam több mint 10 évvel fiatalabb, elkeseredett férfi kérte a szakmai segítségemet:

„A főbb életeseményeim: mint látja idős szülők egyedüli gyerekeként nőttem fel.
Apám és anyám nem spontán ismeretség során találkoztak hanem ajánlották közös ismerősök egymásnak.
Mindkettő magánélet szempontból zárkózott szigorú erkölcsű konzervatìv emberek voltak. Egy év közös életük utàn születtem édesanyám 34 éves volt akkor.
Nagyon szigorú, nézetek szerint élt apám anyámmal. Apám nem szerette anyám szüleit rokonait. Szó szerint megszabta hogy anyám mikor találkozhat a szüleivel.
Külön szobában aludtak, nem láttam soha hogy az apám megsìmogatta volna anyámat. Voltak köztük fizikai bántalmazások, civakodások, rengeteg veszekedés, vita.
NAGYON sajnáltam anyámat !!! Teljesen magamra vettem a tehetetlenségét. Foggal körömmel tartotta magát a házasságban. Én tudatalatt fogadalmat tettem hogy soha nem fogok így viselkedni a leendő párommal.
Anyám megoldatlan lelki karmáját vittem tovább. Ehhez kerestem magamnak feleséget. 260km re laktak az anyósomék...9 évig szorgalmasan utazgattunk hozzájuk havonta, nehogy uaz. előforduljon mint az én anyám esetén.
A feleségemmel rengeteg vita veszekedés, fizikai civakodás, püfölés az ő részéről,...volt az első 9 évben. 1984 ben ismerkedtünk meg, súlyos urológiai fertőzést kaptam tőle amiből 2 év alatt gyógyultam meg. /Prosztatitisz/.

1988 -ban esküdtünk meg. Előbb megszületett Anna lányom és Áron fiam. 1991- ben a 3. gyerekünk is megfogant de a rossz viszonyunk miatt nem vállaltam, abortusz lett a vége. 1996 -ben elvált tőlem, elköltözött a két gyerekemmel Budapestre, ahol összeköltözött egy ffi.-val aki 2 hónap után kirugta magától. Albérletbe költözött. Én nagyon megnyomorodtam lelkileg 2,5 évig egyedül éltem, dolgoztam, robotoltam hogy ki tudjam fizetni a feleségem által elvitt pénzeket, a rám maradt hitelt.

2,5 év után elkezdtünk találkozni, s úgy döntöttünk hogy megpróbáljuk ujra a közös életet a gyerekeinkre is tekintettel.

1999 -ben elköltöztünk Egerből, eladtuk a házainkat, Tétényre költöztünk. Itt vettünk házat, együtt laktunk anyámmal 1 évig majd anyámnak külön lakást vettünk, elköltözött tölünk, jó is volt így mert álkandó vita volt a nejem és anyám között. Következett 16 év közös élet, aminek a gyümölcseként megszületett Barnabás fiam, és nem sokára rá Károly fiam. A feleségem egy spirituális tartalmú könyveket terjesztő magánvállakozást épített fel, egyre többet és többet dolgozott, munkamániája addig fajult míg teljesen eltávolodtam tőle érzelmileg.Csak a munkájának, a feladatainak élt. Én az építőiparban dolgoztam sikeres épületgépész mérnökként. A magán élet sivàrságában, én is elkezdtem érdeklődni a spiritualitás iránt. Válaszokat kerestem az élet miértjeire. Rengeteget olvastam konyveket, ea.-okat hallgattam. Az asztrológia, a metafizika, a gnosztikus értelmezések, a keleti vallások, a nettó tiszta Jézusi tanítások ragadtak magukkal. Herman Hesse, Seth könyvek, Kryon tanítások, a vonzás törvényei, Svami Rama, Szögyál Rimpocse ...a budhizmus utjai, a Tao Lao Ce- től...stb . Sorolhatnám.Örök kereső vagyok. Mooji tanításai...is. A szatsangok hangulata, meditációs technikák. Valahol ebbe menekültem...
2014 -ben a feleségemnek ez egy nemzetközi kereskedelmi rendszer keretében működő alvállalkozása átszervezésre került, a multi- főnökség valamiért átszervezte. Nonprofit szervezetet hoztak létre belőle, amiben nem alkalmazták a korábbi 37 családi vállalkozót. Ezt 2 évvel előtte bejelentett módosítást a feleségem nem tudta megemészteni, tovább akarta csinálni, de felülről nem engedték, pályázott még 2 évig de kiejtették ! Hiába mondtuk neki hogy hagyja az egészet, 110 piacot nem tud szellemi információt tartalmazó könyvekkel ellátni, de hajthatatlan volt. Az volt a furcsa, hogy belső pályázatokon nyert, de így is kiejtették. Megtámadta a mamut-vállalatot, 3 évig perelte.
Ebben a családi vitában teljesen elhidegültünk. Kitalálta hogy őbelé szerelmes a nonprofit szervezet vezetője de ez csak az ő fantáziája szülte. 2014 -ben elvált ujra tőlem. Teljesen kikészültem,..mert csak képzelődött. Belebolondult ebbe az egészbe. Egyszer sem találkozott a ffi.- vel de állította hogy szereti őt. Írogatott neki évekig nulla válasz sem jött.
Azt képzelte hogy a rendszer őt figyeli, lehallgatja...stb. Paranoiás lett, de ő erről hallani sem akart. Én akkor ugye nem éltem vele. 2016 -ban megpróbáltam ujra vele, hogy orvoshoz kerüljön. 4 pszichologust nézett és titulált hülyének, mondván, hogy neki semmi baja, mindenki hülye körülötte.
Mindezt a tavaly őszéig bìrtam, ...kitalálta hogy egy vallásos szekta tagja lesz, mindkinek mennie kell a gyülekezetbe,..majd ott ő meggyógyul. Mivel én nem mentem, akkor én őt nem szeretem, költözzek el ismét. 2017 decemberében megtörtént.
Rá 3 hónapra ujra megkeresett hogy ő nem tud egyedül élni, ...ekkor világosodott meg nekünk hogy társfüggő is. Azzal fenyegetett hogy felakasztja magát, ha nem megyek vissza. Manipulatív, zsaroló fondorlatokkal próbálkozott, de ELÉG volt. Elzavartam...megmondtam, elég a 35 év hülyeségeiből, a mások hibáztatásaiból az ő mártír - áldozat szerepeiből.

NOS ! Hát röviden ennyi, biztosan sok minden kimaradt.

MOST szabadnak érzem magam, az énhatáraim megerősítésén dolgozom, pszihiáterhez járok, terápiára, nagyon hasznosnak és szükségesnek érzem.

Önre bízom hogy milyen elemzést készít.
A legnagyobb kérdésem a segítő emberekhez évekig ez volt: meddig tart az én felelősségem ???? az ex feleségemmel szemben ?
Ezt úgy érzem nekem kell megválaszolnom, ...most befejeztem vele, Elég volt,...eddig nem tudtam őt a gyerekeimtől szétválasztani lelkileg.
Ez most 56 évesen 35 év után megtörtént.”

Az én válaszom:
Kedves XY!
Önnek ugyancsak párkapcsolati - élettársi karmája van, akárcsak nekem, mert mindkettőnknek a legrejtélyesebb - legfélelmetesebb, kiszámíthatatlanabb, stb. - karmapontja: a Lilith a Mérlegben található! Nagyon kár, hogy ne keresett meg legalább 10 évvel korábban, de még jobb lett volna legalább 15-el!
Ha nem lenne 26 éves gyakorló(!) asztrológusi tapasztalatom tehát, nem is értenem, hogy enni spirituális irodalomban való tájékozódás és elmélyülés után, sőt, ilyen jellegű gyakorlati tapasztalatok után is, miért szorul ön pszichológiai segítségre? De mivel gyakorló asztrológusként rengeteg sors-nehézséget volt alkalmam meglátni és kauzális ok-okozati szinten megfejteni - És persze, a Mérleg-Lilith által jelzett karmával az ugyancsak nehéz karmával született, de átlagon felülien intelligens nőkkel - feleségekkel - való együttműködési nehézségeket, de jobban mondva "lehetetlenségeket" a saját életemben is megtapasztalni - hát egyáltalán nem csodálkozok. Az ön sorsképletét vizsgálva viszont, merem állítani, hogy miután a teljes szintetikus értelmezést tartalmazó, un. beavatási horoszkópját elkészítem és ön azt asszimilálja - amiben egészen biztos, hogy semmi nehézsége nem lesz! - nem kell járjon többé pszichológiai kezelésekre, sőt: néhány hónap múlva már ténylegesen boldog is lesz - nővel, vagy nő nélkül, ahogy ön akarja majd... Persze, ezek sorából, a volt felesége abszolút ki van zárva, sőt, arra kérem, ha majd kerül egy partnere, annak az adatait is küldje el, néhány mondattal annak a neveltetési formájával, sorstörténetével együtt, annak az érdekében, hogy nehogy megint egy ilyen katasztrofális sors-csapdába szaladjon...

Az édesanyát hozzám hasonlatosan, mélyen megsajnáló :lol: és a férji magatartását, a házassága elején ez szerint, az eredendően agresszív férfi-képzet szerint irányító, porul járt férfi feleségének a Lilithje levegő karmát-, a Sárkányfarka Skorpió-karmát jelez, a Kínai asztrológia szerint meg persze, tűz-karmája van, és erősek a képletben kaméleon-programra utaló jelek is.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.29. 12:02 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Violának ezt az abszurd Halak-karmája egyik lényegi és kiemelten fontos vetületének a felismerését és leleplezését, Dénes Máriától kaptuk ajándékba:


Kozma-Joó Violetta <jooviol@gmail.com> ezt írta (időpont: 2019. máj. 28., K, 15:32):

Szilárd írta:

”Tehát ettől kezdve, én abszolút nem tanácsolok, te meg messze elkerülöd a folytonos sötét gyanúsítgatást, és ellenségeskedést, és az ezzel járó inszinuációt, szemrehányást, befeketítést és a tárgyi valóság szerinti kettőnk közötti intim történések, tagadását , elferdítését. OK?
Remélem, hogy ezekben megegyezhetünk. „

Viola: - igen. egyébként akár taácsolhatsz is, csak nem mint férj, volt férj, szerető volt szerető.. hát én már értem ezt az egész szart, amibe benne vagyok, már bocsánat a kifejezésért... ugyanaz, mint amit mondtam két éve ősszel... hogy elveszi az eszem a szerelem... nekem ez drog.
El fogadok mindent, rendes ember vagyok, csak nem vagyok szerető, se feleség, se vonzó nő, se nő se vagyok neked - bocsáss meg, de akkor nekem ott végem van, nics garancia rám onnantól... nem fogok másba beleszeretni efelől nyugodt lehetsz, jó leszek így egyedül... irtózom a férfiaktól...egyedül veled akartam volna....na, de ezt ne részletezzem, épp ez a veszem, és minden baj forrása, ahogy akartam és amit ez jelent nekem... Egyedül feloldom...
és asztrológusként tisztellek, gyerekeim apjaként tisztellek, de másként nem lehet... sajnálom... ha tehettem volna megtettem volna. Pedig úgy kezdtem bele a kettőnk kapcsolatába, hogy veled nem fogok úgy lenni, mint a nagy szerelmeimmel, hogy nem hagyom, hogy annyira "narkós" legyek tőle... de valahol úgy is az voltam, és haragudtam amiért ezt el kell nyomjam... azt is el nyomtam talán, amit nem kellett volna... vagy sem, vagy egyszerűen ezt valahogy fel kellett volna oldani az elején még józana, valahogy bebiztosítani magam... de kivédhetetlennek éreztem... kivédhetetlennek már onnan hogy olvastam azt a lilith-es tanulmányod, látnom sem kellett téged... hogy hogy ne lettem volna függő... ki adott volna ilyen információkat...
most persze fáj. fáj. de megkaptam, amit akartam, a végső választ a legfájóbb miértre.

(Amint néhány óra múlva kiderítettem és megfejtettem, nem egészen ez volt a „végső válasz, a legfelsőbb miértre”…, de kétségtelenül ez vezetett oda.
A végső válasz ugyanis az, hogy a Halak karmás ember éppen úgy iszonyodik és lázad tudattalanul és spontánul és ösztönösen a kauzális – megváltó - igazságnak a megtudásától, illetve, az ellen, vagyis annak az elfogadásától és befogadásától, és felförmed, és felháborodik miatta (Annak a hallatán!), mint, ahogyan a Skorpió karmás például attól, hogy neki külön és erős és kitartó erőfeszítéseket kell tennie az újjászületése, a lényegi megújulása érdekében. – És Violának mind a két karma fajtája meg van, és ezeket az Ikrek karmájában székelő árnyék-énje, amikor csak teheti, jó mélyen elrejti az ő nappali éber tudata elől.)2019.05.28. 15:59 keltezéssel, Kozma-Joó Violetta írta:


Én már csak magyarázatképp és helyzet jelentésként szeretném leírni, hogy ettől a jelenségtől, hogy a férfit én testrészemnek nézem a kapcsolatban... ez biztos, hogy így van. De teljesen paff vagyok ettől, hogy ezt feloldjam... én mást nem tudok elképzelni, számomra ez a szerelem... én nem értem, hogy mi más lehet... fel voltam háborodva... de én nem értem hogy lehet másként egynek lenni... mint eggyé válva, egymást úgy ismerve idomulva... fogalmam nincs ezt hogy lehet feloldani... én itt feladtam, és az istenre bíztam.
Sajnálom ezt a mai kiakadást. De itt tényleg feladtam és az istenre bízom, hogy ez hogy oldódik fel bennem... erről mind mondhatnék mntrát, teljesen paff vagyok attól, hogy ez kéne bennem megváltozzon... és biztos ez, de én nem tudok máshogy szeretni, én máskép senkivel nem lettem volna együtt semeddig, veled sem... ez kötött hozzád, ez az érzés... én szerettem volna ha te is épp így függsz tőlem, és nem vagy olyan független... soha nem függtél úgy tőlem, ahogy én tőled, én ezt éreztem, és ha ez a magyarázat... rendben...
nem tudok magamon ezen változtatni... csak nnyit hogy feladok minden elvárást, amit valaha szerelemhez, férfihez kötöttem, dehogy így nem is tudnék együttélni senkivel... hogy ne legyen ez az egység... az biztos. el se tudom képzelni. hogy idegenebbnek érezzem a társat, mint ami egyébként van bennem vágy, hogy mennyire egy legyen velem...

Egyelőre abszolút semmit nem tudok kezdeni ezzel az információval, a biztosítékot végképp kiverte és most úgy érzem magam, mint aki részeg, és jön, hogy sírva röhögjek ezen... nem tudok vele mit kezdeni, majd az úristen rendezni, én átadom abszolút, mert itt felmond minden képességem...
nevetséges, hogy valamit el se tudok képzelni... és ezért ennyit szenvedtünk, szenvedtél... se az értelmem, se az érzelmeim nem tudnak ezzel mit kezdeni...
nem tudok mást mondani.


Viola2019.05.28. 16:36 keltezéssel, Kozma-Joó Violetta írta:

megvan a válasz arra is, hogy szerettelek-e? - mint drogos a drogot, mint az ember a lábát, önkívületi őrjöngésben, amikor "nincs"... amikor a láb nincs a helyén, amikor kéne az adag de nincs...
szeretet? - nem.
de én annak hittem, és a halak karmások szerintem sokan így vannak ezzel... aztán... valami kiút, vagyis keresztül-út kell legyen. És lesz.


2019.05.28. 17:49 keltezéssel, Kozma Szilárd írta:

Idézlek: „csak magyarázatképp és helyzet jelentésként szeretném leírni, hogy ettől a jelenségtől, hogy a férfit én testrészemnek nézem a kapcsolatban... ez biztos, hogy így van. de teljesen paff vagyok ettől, hogy ezt feloldjam... én mást nem tudok elképzelni, számomra ez a szerelem... én nem értem, hogy mi más lehet... fel voltam háborodva... de én nem értem hogy lehet másként egynek lenni... mint eggyé válva, egymást úgy ismerve idomulva... fogalmam nincs ezt hogy lehet feloldani...”

- Úgy, hogy teljesen kitárulkozol annak, akivel egységben akarod érezni magad, amit te kegyetlenül elvétettél az Ividő 1 éves koráig mindenképpen, vagyis több mint 2,5 évig! Ez az egység nem úgy realizálódik, hogy csak ezt kinevezzük egységnek, hanem a belső tartalmakban is egységesülni kell, amihez kölcsönös áthatolás - egymásba hatolás és egymásban bízás szükséges! Tehát ismét csak teljes kitárulkozás. Ebben az egységben semmi keresnivalója nincs a bizalmatlanságnak és az állandó és heves ellenségeskedésnek! Te viszont ennek a kizárására képtelen vagy még most is! Te írtad egy korábbi levélben, nem?

Viola majdnem azonnali válasza:
- Igen, épp erre gondoltam, amíg ividőt hazahoztam az iskolából,... hogy ebben áll a drogsság bűne, hogy felszínesen azonnal egyesülni akar, erőfeszítés nélkül boldog lenni... felszínesen érzékelni és így beszppantani akarni a másikat... én is erre jutottam, hogy ez a fő vétke ennek a drogos karmának és nekem is...

Szilárd: És, hogy nem adsz annak, akivel egységben akarsz élni lehetőséget az egységben és a tiszta szívűségben való kétkedésre! Te viszont ezt tetted 2014- nyár végétől, majdnem folytonosan...

Szilárd idézi Viola szövegét:
- „én itt feladtam, és az istenre bíztam.
Sajnálom ezt a mai kiakadást. De itt tényleg feladtam és az istenre bízom, hogy ez hogy oldódik fel bennem... erről mind mondhatnék mantrát, teljesen paff vagyok attól, hogy ez kéne bennem megváltozzon... és biztos ez, de én nem tudok máshogy szeretni,”

Szilárd - Nem is kell másképp szeretni, mint teljes odaadással, egység-élménnyel, de a tisztességi - becsületbeli alapjait és feltételeit is meg kell adni az egységesülésnek. Még egyszer mondom: nincs helye benne a kételyeknek, de legfőképpen az ellenségeskedésnek, az ellenség képzeteknek! Hányszor könyörögtem, hogy ezt ezeket tisztítsd ki magadból?

Viola: - Igen, én is így gondolom...hogy végül is könnyen átalakítható ez is, csak spirituális bátorság és türelem kérdés, ez hiányzik a halak karmásból... és észrevettem magamon korábban...

….én másképp senkivel nem lettem volna együtt semeddig, veled sem... ez kötött hozzád, ez az érzés... én szerettem volna ha te is épp így függsz tőlem, és nem vagy olyan független... soha nem függtél úgy tőlem, ahogy én tőled,


Szilárd: - Akkor meg nem szabadott volna játszadoznod az érzéseimmel, illetve a maximális bizalmammal, amit adtam neked! - Miközben te folyton bizalmatlankodtál.


Idézet korábbról Violától:
„Én ezt éreztem, és ha ez a magyarázat... rendben...
nem tudok magamon ezen változtatni... csak nnyit hogy feladok minden elvárást, amit valaha szerelemhez, férfihez kötöttem, dehogy így nem is tudnék együttélni senkivel... hogy ne legyen ez az egység... az biztos. el se tudom képzelni. hogy idegenebbnek érezzem a társat, mint ami egyébként van bennem vágy, hogy mennyire egy legyen velem...”

Szilárd: - Viola! ÉN EGYSÉGBEN VOLTAM VELED! A BAJ PONTOSAN AZ, HOGY TE NEM VOLTÁL EGY VELEM, illetve, hogy hamisan voltál egységben velem, mert nem tárulkoztál ki teljesen! Hiszen te írtad le számtalanszor, hogy folyton kételkedtél és féltél és emiatt ellenségnek láttál, aztán meg be jött rá jött minderre a kevélység is 2014-től! Ne szédítsd magad azzal, hogy én em voltam elég finom lelkű hozzád képest és nem akartam az egységet!

- jó, már megértettem...
-
Egyelőre abszolút semmit nem tudok kezdeni ezzel az információval, a biztosítékot végképp kiverte és most úgy érzem magam, mint aki részeg, és jön, hogy sírva röhögjek ezen... nem tudok vele mit kezdeni, majd az úristen rendezni, én átadom abszolút, mert itt felmond minden képességem...
nevetséges, hogy valamit el se tudok képzelni...

Szilárd - Nem tudod elképzelni, hogy azt akit szeretsz, nem gyanúsítgatod egyfolytában, hogy elhagy, kirúg, elküld, megun, stb., ahogy írtad még néhány héttel ezelőtt is?

Viola: „- De. vissza akartam fogni azt a ragaszkodást, ahelyett, hogy a felszínes rgaszkodás függés helyett pont hogy felfokoztam volna, elmélyítettem volna... pont a fordítottját csináltam. és ezért ennyit szenvedtünk, szenvedtél... se az értelmem, se az érzelmeim nem tudnak ezzel mit kezdeni...
nem tudok mást mondani.

Szilárd: - Hát csak mondd azt, hogy te hülye Kozma Szilárd, soha, de soha nem akarlak az ellenségemnek látni, gondolni, vagy képzelni, még akkor sem, ha elválunk. Legalább ennyit meg tehetsz!

Viola: - Nem akarlak soha ellenségnek látni, még ha elválunk sem, mert biztos, hogy akkor sem lesz okod neked ártani nekem, ahogy eddig sem volt és nem tetted! én vagyok a hülye! Hülye narkós, aki nem vette észre, hogy nem leszoknom kell rólad és védekeznem a függőségtől, hanem elmélyíteni, merni boldognak lenni benne, mert meg volt az alap... én viszont nem hittem el, hogy lehet, hogy ez az igazi boldogság... azt hittem, hogy hamis, hogy csak az én függőségem és szabadulni akartam tőled, máskor meg birtokolni... anélkül, hogy bíztam volna, kitárulkoztam volna, hogy mertem volna odaadni magam...

2019.05.28. 19:58 keltezéssel, Kozma Szilárd írta:

Tanulságok levonása, új metafizikai - asztrológiai és számodra: személyi felfedezések lajstromozása:

1. Hiába, hogy minimum százszor is el ismételtem korábban, hogy a halak-karmás ember hamis egységre törekszik, mert számomra is csak most derült ki annak a jelentése, hogy egészen konkrétan, mit jelent ez (És mekkora tragédiát tragédiákat, de a mienkhez hasonló sorsdrámákat képes okozni!) a még éberség nélküli személyeknél a párkapcsolat - szerelem esetében!
Megoldás: Éberségre, de őszinteségre, önfeltárulkozásra, odaadásra, befogadásra, áldozatkészségre és mindenre, ami a Halak pozitívumába bele fér, törekedni. Az egységben levési, egység-alkotási ambíciókat nem kifelé, hanem befelé fordítani!
Tudatosítania kell a halak-karmásnak azt, hogy az akivel egységet akar alkotni, nem a kicsi Énjének a kivetült, második személye, hanem egy ugyanolyan külön egyébi karmával és nehéz sorssal rendelkező személyiség!
És azt is, hogy az árnyék énje pontosan azért szítja a szerelme ellen, mert törvénytelenül elfoglalja annak a helyét a halak-karmás ember személyében.
Csak abban az esetben realizálódik a szerelmi egység, ha mind a két fél egyformán és egyaránt éber (Egyik sem egység - narkomániás!)

2. Ezek szerint, ha te is szerelemben akartad megvalósítani "az ideális hamis egységet" :o , ahogy mondtam és írtam régebb többször is: neked szerzett Mérleg-karmád is van! Vagyis: akárcsak nekem is, törekedned kell(-ene) az ideális párkapcsolat megvalósítására, de annak nem szabad hamis egységnek lennie, tehát mind a két félnek egyformán ébernek kell lenni, és a másik különálló személyiségének a tisztelőjének kell lennie!

3. Már - Már törvényszerűségként állapíthatjuk meg, hiszen ez minimum a 25-ik alkalom volt (Ebben az időszakban, minimum a harmadik!) hogy amikor te el kezded - többnyire némi liberális feminista színezettel - a különállásodat hangsúlyozni velem szemben, és a külön utasságodat, majd amikor ezeket látva - érzékelvem figyelmeztetlek és te ettől még jobban bepörsensz, és fel turbózod magad és el kezded a sátánista ellenségeskedést, majd a még sátánibb hazudozást velem szemben, olyankor TELJESEN BIZTOSRA VEHETJÜK, HOGY VALAMI NAGY IGAZSÁGOT MONDTAM KI, VAGY ÍRTAM LE, a karmád megismerésével és megoldási lehetőségét tartalmazó leleplezésével kapcsolatban.

És ha ezt tudatosítanád - mert én hiába beszélek hozzád ilyenkor, mert a helyemet a lelkedben elfoglaló Jancsikáék vehemensen tüzelnek és hazudoznak - intrikálnak velem szemben ilyenkor...- tehát ha te ezt tudatosítanád és észbe kapnál, hogy megint a saját érdeked ellen és az Isteni igazság ellen hadakozol, talán hamarabb le tudnád magad állítani és rengeteg de rengeteg időt(!!!) és energiát tudnánk megspórolni! Nem? Ezerszer kreatívabb lenne a kapcsolatunk, bármilyen jelleggel is kenderezne az a jövőben. És persze, én sem kellene annyi gyalázkodást le nyeljek és nem hoznám fel végül magam én is, hogy szükségét lássam a kijózanító szidalmazásodnak (Pl: gonosz vagy!)

Mert azt is észre vettem, hogy mindig akkor, rögtön azt követően ébredsz fel, amikor a legsúlyosabb, és az ilyenkor jellemző viselkedésednek megfelelő fogalmakat végül hozzád vágom... (?) Szerintem hasznosabb lenne, ha észbe kapnál és ha észre vehetnéd, hogy annyira felspannoltad magad, hogy el kezded megint azokat a látszat-igazságaidat sorolni, amelyek a veled szemben, állítólag elkövetett bűneimet tartalmazzák, akkor azzal együtt fel is ébreszteni magad azzal, hogy "Basszus, Szilárdnak megint ká-ul igaza kell legyem", ha én attól mit mondott ennyire harcias és kegyetlen- sátánista lettem.

Ez nem jobb lenne mindenkinek?

Ezekben egyet tudunk érteni?2019.05.28. 21:24 keltezéssel, Kozma-Joó Violetta írta:

"És ha ezt tudatosítanád - mert én hiába beszélek hozzád ilyenkor, mert a helyemet a lelkedben elfoglaló Jancsikáék vehemensen tüzelnek és hazudoznak - intrikálnak velem szemben ilyenkor...- tehát ha te ezt tudatosítanád és észbe kapnál, hogy megint a saját érdeked ellen és az Isteni igazság ellen hadakozol, talán hamarabb le tudnád magad állítani és rengeteg de rengeteg időt(!!!) és energiát tudnánk megspórolni! Nem? Ezerszer kreatívabb lenne a kapcsolatunk, bármilyen jelleggel is kenderezne az a jövőben. És persze, én sem kellene annyi gyalázkodást le nyeljek és nem hoznám fel végül magam én is, hogy szükségét lássam a kijózanító szidalmazásodnak (Pl: gonosz vagy!)"

- igen, ezen fogok gondolkozni, dolgozni. biztos, hogy ez is kellett már hogy felismerjük ezt a hamis egységet... mert szerintem ez produkál ilyen narkós-elvonási hisztériákat... szidom is magam ma délutántól, hogy hülye narkós vagyok... :)


Mert azt is észre vettem, hogy mindíg akkor, rögtön azt követően ébredsz fel, amikor a legsúlyosabb ilyenkor jellemzőidet végül hozzád vágom. Szerintem hasznosabb lenne, ha észbe kapnál és ha észre vehetnéd, hogy annyira felspannoltad magad, hogy el kezded megint azokat a látszat-igazságaidat sorolni, amelyek a veled szemben, állítólag elkövetett bűneimet tartalmazzák, akkor azzal együtt fel is ébreszteni magad azzal, hogy "Basszus, Szilárdnak megint ká-ul igaza kell legyem", ha én attól mit mondott ennyire harcias és kegyetlen- sátánista :-D:-D:-D lettem.

- igen. értem. szerintem most már sikerülni fog ezt a hisztériát megfékezni, megelőzni, illetve felváltani önfegyelemre, alázatra...


Ez nem jobb lenne mindenkinek?

- Dehogynem.

Ezekben egyet tudunk érteni?

- igen!


Jó éjszakát nektek! Holnap egerbe megyek aktiválni a biztosításom. Csak estefelé leszek gépnél szerintem.

Viola2019.05.29. 9:25 keltezéssel, Kozma Szilárd írta:
Violám Drága!

Amikor a tegnap, elutasítottam a segítség-kérésedet, nem tudtam és nem hittem, mert az asztrológia mai – eddigi… - tudás-alapjával, Halak-karma leírásaival, illetve az én ez idáig megtett csúcs-felfedezéseimmel, nem tudhattam és nem hihettem, hogy azt a sok ronda ellenségeskedő, újabban kieszelt hazugságot, amit aznap is, megint leírtál nekem és rólam, valójában a valóságos démoni megszállottság alatt tetted. (Vagyis a karma-démonod íratta veled mindazt, és nem te írtad azokat a nappali éber tudatoddal, nem, hogy a szellemi felelősség-tudatoddal.)
Nem tudom, hogy, a tegnap délutáni megvilágosodásodat követő, általam végzett értelmezések és tisztázások után, te ezt meg tudtad-e, magadtól rájöttél-e erre a belső démoni sugallataid által létrejött manipulációs állapotodra? Mivel hogy a Halak karma nem csak hogy hamis egység létrehozására hajlamosít és érzelmi - spirituális "narkómániára", irracionális szenvedélyességre, amint arról írtunk az este, hanem ezekkel együtt, de ezek felett még: Isteni Igazsággal szembeni lázadásra, gyűlölködésre, annak eszelős és elkeseredett elutasítására. Ezért bántalmaztál tehát annyit, amikor egy - egy mélyen érintő igazságot felfedtem előtted. (Kivételt képez, az eurocenter - bolt előtt való parkolás közben elsütött nagy dudás - viccemre való, hirtelen jött elképesztő reakciód, aminek az igazi okát máig nem értem.) Én teljesen bízom tehát abban, hogy ez volt az egyetlen igazi és központi(!) oka a tragédiánknak. És, amennyiben te ezt képes vagy megérteni, felfogni, beismerni és belátni, és a tegnap este leírt következtetések utolsó pontjai szerint cselekedni, vagyis: ha ettől kezdve, minden belső erőddel igyekszel az igazság meghallásától való kiakadási lehetőségeidet, illetve a spontán elutasításaidat megelőzni, tudván tehát, hogy amikor ezt a nagy elutasítási kényszert érzed, akkor az a karma-démonodtól jön, és nem az igazi önvalódból - És ezt első sorban a magad érdekében és a saját életed és boldogulásod, meg a gyermekeink egészsége és jövője érdekében, kell(-ene...) tedd persze - akkor én, most már véglegesen és Isten és ember előtt, nem akarok tőled fizikailag elválni és nem akarom a családunkat szétbontani.

Ez a perspektíva ami akkor nyílt meg, amikor is a tegnap délután végre ki tisztult az ég felettünk - Felettem legalább is igen! - még nem jelenti azt, hogy benned minden rendbe jött volna azonnal egy csapásra. Mondom: amennyiben felismered te is, és beismered, beismernéd, hogy az Isteni igazság ellen lázad benned a Halak-karma démonod, valahányszor ösztönös elutasítási - testi utálkozási - és lázadási kénszert érezel velem szemben. Vagyis azt, hogy éppen a beláthatatlan mélységeidnek a sötét mélyén lappangó, majd az igazság-ige érintésére hirtelen feltámadó, utálkozó –elutasító - lázadó ösztönös reagálási kényszer jelenti azt, hogy olyankor éppen, első sorban számodra mondok, vagy mondtam ki egy igen fontos igazságot. Olyat tehát, ami téged fel kellene, hogy szabadítson… Ez a perspektíva viszont, még egyáltalán nem azt jelenti azt, hogy közöttünk minden megoldódott volna egy csapásra és az elmúlt évek valós, vagy fiktív sérelmének az emlékei, amelyekből benned rengeteg felgyűlt látom, el nem tűnnének (nem tűnnek el) egy csapásra.
De, hogyha a központi baj - És ezúttal biztos vagyok már én s, hogy az igazi! - bajforrás le lett leplezve és te elszántan törekszel ettől fogva arra, hogy ne kerülj többé még hangulatok szintjén sem a hatása alá (Tudom, hogy nagyon nehéz!), akkor szerintem megmenthetjük még a családunk .- ezúttal: igazi! - egységét.
Furcsa módon ugyanis, mindazok mellett és ellenére, amit az utóbbi hetekben tőled le kellett nyelnem, a szerelmi érzéseim irántad megmaradtak, tehát én meg tudok bocsátani és el tudok tekinteni a sok igazságtalan sértéstől, amiben résesítettél, és már csak rajtad múlik az igazi páros és családi egységünk megvalósítása, vagy annak a reménytelenség kategóriájába való sorolása. Vagyis, azon hogyha te: miután egészen őszintén és abszolút felelősséggel meg kérdezed magadtól, hogy szeretsz-e őszinte szerelemmel, és mindössze ez a démonod sugallta időnként intenzíven, máskor, majdnem folytonosan lappangva ennek az ellenkezőjét? És, hogyha a válasz pozitív, és újra velem akarnál élni, akkor arra törekszel minden erődből, hogy ezeknek a sugallatoknak ellenállj folyamatosan, és semmiképpen ne kerülhess még egyszer is, ennyire a hatásuk alá, bármit is hallanál tőlem, vagy látnál?

Hiszen, amennyiben netalán tán szeretnél szerelemmel (Ami számomra ugyebár egyelőre kétséges az ezeregy próbatétel után, aminek kitettél és amiket a karma-démoni megszállottságaid alatt erről állítottál...), akkor a te érdeked is az, hogy meg kaphasd és minél hamarabb befogadhasd az általam feltárt igazságokat. - És persze, én is fogadom szentül, hogy még jobban igyekszek téged mint eddig, semmiben és semmiképpen nem félrevezetni és azt, hogy amennyiben békés szándékkal, őszinte kíváncsisággal rákérdezel valamire, amit esetleg nem értesz ezekből, akkor törekszek minden szükséges és lehetséges magyarázatokat és rész-értelmezéseket neked, megfelelő türelemmel, mindig megadni. (Persze, az utóbbiban az is benne van, hogy ezt nem mindig fogom tudni azonnal beváltani, de maximálisan törekszem majd ilyenkor, hogy minél hamarabb csak lehet, sort keríthessünk reá.)

Ami a nagyobb lányok várható viszonyulását illeti, mindegyiknek van valamilyen formában Halak – és Skorpió karmája egyszerre, és, miután ma délután felhívom a figyelmüket arra, hogy mindegyikükben éppen őgy benne van az isteni igazságtól, vagyis a megváltástól való irtózat és félelem és lázadási készség, mint benned – Reméljük, hiogy csak már volt…- szerintem nem fognak rád többé a kiakadásaid miatt, amelyekből végül is, ők alig érzékeltek valamit, hiszen nem ellenük lázadtál, hanem ellenem, aki a megváltás igazsága szellemét következetesen képviseltem, és képviselem számukra is, mélyen meg fognak érten.

Mit szólsz mindehhez?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.06.07. 15:48 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4088
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Az itt szereplő közlések szerinti családi helyzet, ha nem is változott még gyakorlatilag, de szellemi - spirituális szinten rengeteg dolog tisztázódott, főként a Viola, elképesztően nehéz és ellentmondásos szellemi - képzeleti és érzelmi világával, vagyis a sokszorosan víz-tűz és levegős jellegű, elképesztően összetett személyiségével (Tűzzel és levegővel dúsított, hatványozott víz-karmájával) kapcsolatosan. Végül tehát - amiként a nyilatkozatában is tesz arra némi célzást is - beismerte, hogy igazam volt még abban is, a karmájával kapcsolatban, amire nem is gondolt, illetve, amit nagyon sejtelmesen és távolian megsejtett ugyan, de nem jött, hogy elhiggyen magáról. Ezzel az alappal aztán, elkezdődhetett egy kreatívabb dialógus közöttünk, amelynek a során kiderült, hogy rengeteg dologban egyformán látunk, és ő most már tényleg meg akar változni gyökeresen, és mindent meg akar tenni annak az érdekében, hogy a közeli, vagy a távoli jövőben, ettől kezdve immár az ő karmikus eredetű bizalmatlanságából és hitetlenségéből jövő zavaroktól mentes, szét nem bomlott, vagy, ha szétbomlott, akkor viszont, egy tisztázottabb (karma-mentesítettebb) szellemi - spirituális és kauzális alapon is újra egyesült családot alkothassunk. És, igen - ha óvatosan és nagyon oda figyelve is, és azzal az elhatározással, hogy az egységet veszélyeztető a gyengeségeknek többet nem engedve, tehát: kegyes hazugságok nélküli és taknyos-béke mentesített, tehát a béke feltételének az egyetemes törvények és a megváltás logikája szerint megvizsgált igazság szellemét téve meg erkölcsi és tárgyalási, meg egymással szembeni viselkedési alapnak, minden szinten őszintén és odaadással együtt működve - ezt szeretném és ugyancsak nagyon óvatosan ebben reménykedem én is.
Hiszen világos, hogy, csakis ez lehet a legjobb megoldás mindannyiunk számára.
De másrészt is, mint élettársat őt érzem a lelkemhez a legközelebb álló személynek, - amikor nem kapja el a karmája gépszíja, persze. Mert az utóbbit nem kívánom egyetlen ellenségemnek sem (Még Gerle Évának sem... :lol: )

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 12 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO