ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.20. 18:09

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2011.12.01. 10:24 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
> 2011.11.30. 14:48 keltezéssel, Monos Gyöngyi írta:
>> Kedves Szilárd!
>> Talán már nem is emlékszik rám kb. 2006-ban email-ztünk és kaptam Öntől analitikus elemzést illetve hanganyagot a születési adataim alapján!(Monos Gyöngyi 1978.10.29. skorpió nap és assz: vízöntő) Mindenképpen el kell mondanom Önnek a boldogságomat hiszen oroszlán része volt abban, hogy az életem teljesen megváltozott. Nem tudnám megköszönni elégszer!
>> Akkoriban melankóliában szenvedtem képtelen voltam boldog lenni mindenkinek meg akartam felelni, nem mertem gyermeket vállalni és nem tudtam dönteni a kapcsolatommal kapcsolatban! A horoszkópom és a az Ön általi mágiatan tanulmányozása során gyökeresen megváltozott az életem!Bár az akkori kapcsolatom vége szakadt de szeretetben tudtunk elválni egymástól.Mára már a volt párom is nős és két kisfiú édesapja! Hála Önnek és mindenkinek akinek része volt az Önismereti útkeresésemben annyi minden történ velem, hogy könnyebb felsorolnom mint megfogalmaznom:1. Két évig csak természetes gyógymódokkal tisztító kúrákba kezdtem (pl:Bach terápia)2. leszoktam a dohányzásról. Keleti tornákat tanultam(Ci Qong, Callentix, jóga)2 évig spirituális választerápiára jártam, tibeti hangterápián vettem részt. Elvégeztem tibeti meditációs tanfolyamot valamint Tarot és számmisztikai tanfolyamra jártam és még sok más spirituális ismeretre tettem szert. Egyszóval a környezetem ámult és bámult rajtam. Az út kemény volt és sokszor nehéz de soha nem voltam ilyen jól és boldogan mint most! Egyetlen egy "jóslatot" írt nekem Szilárd és hála az égnek ez is úgy lett: Oroszlán napjegyű férfit jósolt bár tudom nem ez volt a lényeg de a véletlen úgy hozta, hogy a társam Oroszlán napjegyű 1978.08.12. A kapcsolatom csodálatos vele még így 5 év után is! A mágiatan olvasása után azonnal találkoztam vele és azóta is boldog az életünk! A legcsodálatosabb még is az ,hogy a nyáron megszületett a kislányunk Kamilla 2011.08.14-én. Sajnos faros volt és a folyó magzatvizem miatt az orvosok császármetszéssel hozták a világra.Nem engedték természetesen megszülnöm már csak azért sem mert első babám és 3 héttel előbb érkezett a vártnál.Szerettem volna természetes megszülni, már dúlám és szülésznőm orvosom is volt, jógára és szülés felkészítőre jártam de azon a vasárnapon mindenki épen üdült.Hát igen! A sors már csak ilyen! A terhességem elején sajnos hirtelen lett egy cisztám amit leműtöttek de hála az égnek ez nem befolyásolta a terhességemet jobban mondva az áldott állapotomat! A lényeg, hogy szerencsésen alakult és a sorom Isten kezében van!Én fejet hajtok neki és elfogadom a dolgokat úgy ahogy vannak! Naponta hálát adok az égnek,hogy az életem milyen szépen alakult! Minden nap imával kezdem a napot mert tudom az angyalok vigyáznak rám! jövőben felfogom keresni a kislányom analitikus elemzése miatt hiszen már tudom, hogy ha eljön az idő ezzel tudok majd a legtöbbet segíteni neki, már ha majd igényli azt!
>> Szilárd, KÖSZÖNÖM Önnek! Legyen Áldott! Kívánok nagyon sok egészséget és boldogságot az új kapcsolatához és a kislányaihoz!
>> Mély tisztelettel: Monos Gyöngyi
>

> -- Eredeti üzenet --
> Feladó: Kozma Szilárd
> Címzett: Monos Gyöngyi
> Elküldve: 2011. november 30. 16:20
> Tárgy : Re: Köszönő levél
>
>
> Kedves Gyöngyi!
>
> A Névre emlékszem, csak a problémára nem. Mindenképpen köszönöm a köszönetét, mivel, ami óta a Bak Sárkányfejem által jelzett bölcs szellemi állapotba-jutáshoz szükséges mesteri alapállás felvétele érdekében pofozgatnak a sors-erők, erősen rám férnek a pozitív visszajelzések. Látnom kell és ilyenkor látni tudom, hogy a munkám és a tanításom jók, és csak arról van szó, amikor a Csíkszeredai polgármesteri hivatal halmozott és már - már rossz indulatból elkövetettnek tűnő hibáit kell el viselnem, hogy minőségileg még több igényt támasztanak velem szemben "oda fentről".
> Nagy szerencse, hogy tudom, miről van szó...
>
>
> Barátsággal: Szilárd
>

2011.12.01. 7:29 keltezéssel, Monos Gyöngyi írta:
> Kedves Szilárd!
> Nem is csodálom, hogy nem emlékszik a problémára (az akkori párom Külföldön volt katona, én pénzügyőr vagyok, és nem tudtam eldönteni hogy vele maradjak vagy egyedül más munkát vállaljak,) talán nem is lehet és tilos is mások feladatait megjegyezni évekig.Egy biztos!!Akkor az Ön emailjai tartották bennem a lelket és mára a tanításai által egy kiegyensúlyozott békés életet tudok élni ami eddig nem sikerült soha!Az, hogy végre mertem vállalni az édesanya szerepet és meg is ajándékozott az ég gyermekkel ez maga a mennyország! Megtanultam, hogy az élet mesés perceit élni kell, a múlt az múlt, hálásnak lenni, elfogadni a dolgokat úgy ahogy vannak hiszen az utunkat mi választottuk és hogy az akadályok és kudarcok vagy konfliktusok mindig új feladatokat rejtenek magukban!Bár megvallom van, hogy napokig kell meditálnom, hogy újra pozitív maradhassak egy-egy helyzetben de bármilyen tanításokat is kapunk még az élettől és bárhogyan is reagálnak rá a környezetünkben élő emberek mi már nyertünk kedves Szilárd! Valóban szerencse, hogy tudjuk miről van szó...
> Kívánok nagyon sok erőt és kitartást ehhez a nem mindennapi bölcs munkához amit Ön évek óta kitartóan vállalt magára!
> Maradok barátsággal és mély tisztelettel: Monos Gyöngyi


Kedves Gyöngyi!

Most már emlékszem! Nohát, ez tényleg szenzációs, hogy ön ennyire meg tudott fordulni! Nagyon, nagyon örvendek és szívből gratulálok! Ez aztán eredmény! Ilyenkor tényleg boldog vagyok azért, hogy asztrológus lehetek. Mert hát persze, a honorárium is kell a család fenntartásához, de az ilyen visszajelzések, mint az öné is, számomra az igazi "fizetségek". Nagyon köszönöm tehát, hogy ezeket a jó híreket megosztotta velem. Ha nincs ellenére tehát, és gondolom, ezek szerint ön már bőven túl van a "kezdők" szemérmeskedésén, amiatti titkolózási reflexeken, ezeket a leveleket fel teszem az Aasztrologoszra és a honlapjaimra is. - Ha mégis zavarná a nyilvánosság, kérem szépen, szóljon.

Barátsággal: Szilárd

2011.12.01. 9:26 keltezéssel, Monos Gyöngyi írta:
> Kedves Szilárd!
> Egyáltalán nem zavar a nyilvánosság!Sőt! Talán elfelejtettem írni, hogy kérném is, hogy tegye fel a honlapjára!Ez voltam és ez lettem!!Nincs mit szégyenkezni és nincs kinek megfelelnem már!Ha csak ennyivel is hozzá tudok járulni, mások életének javításához,ahhoz hogy soha ne adják fel akkor már megérte!Bár most már tudom, hogy csak az tud megváltozni aki meg is akar! A környezetemben továbbra is ajánlani és fogom az Ön honlapját! Hát mit ne mondjak a munkahelyemtől kezdve, a szüleimig a párkapcsolataimon át rengeteg konfliktuson és csodálatos beszélgetéseket keresztül jutottam el oda hogy most azt mondhatom, életem csúcspontján vagyok! Talán a mai korban a legnehezebb pozitívnak maradni és örülni egy-egy érintésnek, mosolynak, apró dolgoknak!
> Egyébként 2008.10.22-én Keresztanya lettem és a Keresztlányom édesapja is Csíkszeredai születésű!
> Annyi mindent tudnék beszélni az elmúlt öt éves utamról,hogy az előtte lévő éveim tévelygései(az Ön szavaival élve)már -már nevetségesek hiszen mennyire logikusan és egyszerűen lehetett volna megoldanom azokat!
> Még egyszer köszönöm és legyen Áldott Kedves Szilárd!!!Kitudja?Lehet, hogy egyszer találkozunk!!! Jó lenne!!
> Barátsággal: Gyöngyi

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Köszönő- és hála-levelek
HozzászólásElküldve: 2012.07.23. 15:47 
Offline

Csatlakozott: 2011.10.20. 10:59
Hozzászólások: 3
Napjegy: Bak
Aszcendens: Bika
Kedves Szilárd!

Hadd fejezzem ki mérhetetlen hálámat és köszönetemet mindazért munkáért, amivel sikerült felnyitnia a szemem, mert még most sem tudom elhinni, hogy amiket mondott nekem a kelletlen, de sajnos szükségszerű "családrombolással" kapcsolatban az ennyire hogy úgy mondjam be fog jönni. Iszonyatosan nehéz volt idáig eljutnom, sok türelemre, kitartásra (negatív Szaturnusz) és nagyon-nagyon sok harcra - a volt férjemmel, de főleg önmagammal (negatív Mars) volt szükségem. És tényleg ahogy mondta, ha az embernek jó irányba mennek a dolgai akkor a Sors is megsegíti. Néha még most is ámulok, és gondolkodom, hogy ezt a lépést, már rég meg kellett volna tennem és már rég ki kellett volna lépnem egy ilyen steril, sehova nem vezető kapcsolatból.

Még egyszer hálás köszönet mindenért!

Ildikó


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Köszönő- és hála-levelek
HozzászólásElküldve: 2012.07.28. 15:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2012.07.27. 15:59 keltezéssel, Anita Deres írta:
Kedves Szilárd!

Azt hiszem, nem tudom eléggé megköszönni a munkáját és a törődését,
teljesen komplex és mélységi értelmezést kaptam, minden szempontból,
nagyon szépen köszönöm.
Mindegyik megérintett, de ez a legutolsó volt a legszebb és legmélyebb,
mintha csak a végére tartogatta volna a koronát.

Ebben természetesen az is szerepet játszik, hogy a transzcendens bolygókhoz
vonzódom leginkább.

Szavai rendkívül feltöltenek engem, és meg fogom érlelni magamban a hallottakat, olvasottakat.
Nagyon sok és nagyon masszív anyagot kell most feldolgoznom, elindítanom magamban.
A naplóírást még nem olvastam el, csak belenéztem, és rendkívül érdekes a téma.

Köszönöm tehát, roppantul örülök, hogy úgy döntöttem, hogy megkérem Szilárdot útmutató értelmezésre.
Nem is mondok többet, mert azt hiszem, átment a visszajelzésem lényege.

Sok örömöt, kiteljesedést és minden jót kívánok Szilárdnak és a Családnak, Violának is üdvözletem!

Deres Anita


Date: Fri, 27 Jul 2012 20:48:33 +0300
From: kozmabszilard@gmail.com
To: da46810904@hotmail.com
Subject: Re: 9 . befejezés

Kedves Anita!


Én is köszönöm a méltató sorait és egy úttal meg kérdem, hogy fel tehetem-e ezt a levelét a honlapomra változatlanul?

Barátsággal: Szilárd2012.07.28. 14:41 keltezéssel, Anita Deres írta:

Természetesen, Szilárd! Mehet a nevemmel, nyugodtan!

SZép hétvégét!
Anita
________________________________________

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Köszönő- és hála-levelek
HozzászólásElküldve: 2012.07.30. 11:58 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2012.06.19. 6:45 keltezéssel, aproe@keri-szhely.sulinet.hu írta:
> Kedves Szilárd,
> Így, a szintézis végéhez érve hálásan szeretném megköszönni az elmúlt
> időszakban (egészen az analízistől kezdve) értem végzett kitartó, türelmes
> munkáját.
> Annak ellenére, hogy mindezidáig az asztrológia és a horoszkópok világa
> számomra teljesen idegen, sőt előítélettel bevont terület volt, el kell,
> hogy mondjam, hogy mégis rendkívül szerencsésnek tartom magam, hogy
> kapcsolatba kerültem Önnel és az Ön által művelt tudománnyal.
> Munkája eredményeként sok tekintetben fordulás következett be a belső
> lényemben:
> - Míg korábban az asztrológiáról és a horoszkópokról azt gondoltam, hogy
> az valamiféle megalapozatlan hókuszpókusz, ma már teljesen meg vagyok
> győződve arról, hogy az Ön által művelt asztrológia egy zárt rendszerű,
> összefüggésekkel átszőtt, racionális, felülről ihletett tudomány, amely
> nem jósol, hanem szinte tudományosan értelmezi az ember cselekedetinek
> legmélyebb rétegekben rejlő mozgatórugóit és a kiutat is megmutatja!
> - Azt is megfigyeltem, hogy akár az analízis, akár a szintézis azonban
> csak akkor tud választ adni, segítséget nyújtani, ha őszintén fel merem
> tenni a kérdéseimet, és a problémáimmal leplezetlenül és pőrén szembe
> merek nézni!
> - Már ez is nagyon nehéz volt, ám mégsem elég, mert mit ér bárminemű
> megvilágító információ és értelem, ha az nem épül be az életembe! Ez a
> végső konklúzióm, most már rajtam áll a sor!
> - Szilárd kitartóan, türelmesen, és nagy lelkesedéssel mindent megtett
> annak érdekében, hogy idáig eljussak! Azért, hogy képbe kerüljek saját
> magammal, megértsem mit miért is teszek, és rámutatott, hogy a bennem
> feszülő ellentmondások miben is rejlenek. Megtanított, hogy a sok
> kényszeres, rossz cselekedetem valójában honnan is ered és kezelhető! Nem
> kell, hogy ezek fogságában éljem további életem, sőt, magasabb minőségre
> emelhetem azt, egészen a megváltódás felé!
> - Mindezt bölcsen, tapintatosan, intelligensen tette Szilárd, megelégedett
> pont azzal a( kevés) mennyiségű információval amennyit hajlandó voltam,
> most, a jelen állapotomban megosztani vele. Éles látásával, nagy
> élettapasztalatával nem volt gond kipótolnia a hiányzó láncszemeket, és
> ráéreznie, hol is vannak az elakadások, mi is a valós probléma, amit talán
> magam sem tudok vagy merek megfogalmazni, bevallani. Miközben én bevallani
> sem mertem Ő feketén – fehéren felfedte előttem!
> - Komoly feltáró munka folyt közöttünk, miközben sokszor meg kellett, hogy
> álljak és nagy levegőt vegyek, de mindig át tudtam lendülni, mert a
> hanganyagon elhangzottakat belengte a humor és a derű, ami nagyon – nagyon
> sokat segített! És az is, hogy teljesen hozzá nem értőként érthetően,
> logikusan felépítve kaptam meg minden kérdésemre a választ.
> - Az sem volt utolsó szempont, hogy míg kiszolgáltattam magam, soha nem
> éreztem, hogy ezzel Szilárd visszaélt, megbántott, leértékelt volna! Ez
> nagyon – nagyon jól esett!
>
> Nem tudom, hogy a köszöneten kívül búcsúzásul vajon mit is lehet kívánni
> egy Tanítónak, aki az élet legfontosabb kérdéseiben adott útbaigazítást!
> Azt gondolom, talán az a legbölcsebb ha ugyanazt kívánom Szilárdnak, mint
> amire Ő is megtanított engem: Eltántoríthatatlanul, diadalmas küzdelmek
> közepette, sikeresen haladjon a megváltódás útján oda célba érve!
> Mostantól kezdve már nekem is ez a célom, és tudom, hogy igazi, maradandó,
> valós boldogságot a megváltódásomat előidéző életfeladataim beteljesítése
> okozhat!
> Minden fáradozását és tanítását megköszönve, szeretettel:
> Évi
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Köszönő- és hála-levelek
HozzászólásElküldve: 2013.03.23. 13:07 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Na, ez igazán jól esett! - Pedig, még csak felkérő levél!
2013. március 22. 6:52 Adalbert Ozsvath írta, <oacanada@yahoo.ca>:

Kedves Szilard ur,

Szeretettel udvozlom, es elore is szeretnek elnezest kerni ha netan kicsi neheseget fog okozni az uzenet olvasas, mivel tudni illik a szamitogep amelyket hasznalom nincs Magyar betu abc-re alitva.
Azal szeretnem kezdeni, hogy teljesen veletlenul talaltam ra az on egyik video felvetelere, mikozben kutatasi es letisztazasi kivancsiskodasomnak( olvasas,stb) , mar rutinos megszokasat folytatam .Mert tudni illik egy olyan szemelyisegi vonasal rendelkezem hogy szeretek mindent meg kerdojelezni , es adig elotem nincs semi letiztazva , mig az a bizonyos dolog vagy tema , mig nem tapasztalom, erzem elfogathatonak hogy igen, ez meg felel minden szemszogbol , ugy rationalisan, logikusan stb.
Aztan hogy folytasam gondolatom fonalat,...hat az on felvetele anyira fel csigazta a kutato kivancsisagomat hogy lassan mar az on oszes video felvetelet, cikkeit, bar mit es bar hol amit el lehetet olvasni az on altal letre hozot alkotasait, mely gondolat leirasait, amik szerintem Frapansan ,Tiszta,Lenyegre toro es Valosagosak --azt mondtam magamban "-vegere egy igazi asztrologus , aki tenyleg az egesz tudasat , ihletet,es odaadasat , teljes elhivatotsagal es felelosegel eli meg"! Hat talan mondanom sem kell, hogy az on munkai , ugy ertek engem , mintha valaki egy jo hideg hargitai hegyek kozul meritet , egy jo becsuletes veder vizet es a fejemre zuditota,hat azt az erzest eltem at,...de szamomra ez felfrisito es valosaghoz terito volt!Gondoltam es egyszere a leg bensobb lelki pontomban is ...Hat ere vartam ,ezt kerestem, ez az!
Tudni illik , nagyon sok mindenben egyet ertek onnel,es egy kicsit sem gondolom hogy igy mondvan masok szerint, on az a szemely ki az olyan " dobozban zart" eszmeket ,probalja adt adni es befolyasot gyakorolni, legyen szo a csaladrol, elet stilusal ,a nemek rendelteteserol az azok szerepe ,sexrol stb.
Mert szerintem azok akik az on eszmelyeit es meglatasat tamadjak , el felejtenek korul nezni es kinyitni jo tagra a szemuket, hogy eszre tudjak venni hogy minden amit on alit , az az Egyetemes Torveny, a Hatalmas termeszet maga Fold anya a csillagok minden tanu bizonysag ott vannak orok idok ota.Csak hat sajnos manapsag ...
Az onerzetukben megsertet holyek szamara akik oszetevesztik a szerepuket ebben a nagy "elet" karrierben meg egyeb ferfias vonasokban" dolgokban" pedig azt szeretnem nekiek uzeni- Holdgyeim, nezzetek fel az egre(mert amugy is egy jo paran szeretik a csillogast ,..cask epensegel nem veszik eszre hogy hamis..)es mikor majd latjatok hogy netan a Hold vilagitja adt a Napot kerem tedjetek kozhire hogy magam is tudomast szerezek rola!-ezt pedig egy no tarsatok uzeni.
Mert tudni illik kedves Szilard ur, jo magam is egy labirintusban jartam es meg jarok minek keresem a kijaratat, es engem is kiserek minden fajta "arnyekok", de sok szenvedes aran tanultam es jotem ra sok mindenre ....
Ki probalva ezt is azt is , Villas Belatol a" kappa nyeletol valo asztrologusokig "(mert utana kiderult hogy hat egy jo kis asztrologia programal egy jo kis kiviragasztatasal, hat megy a buissness), ..hat igen.
Nacsak, ez simman megy olyan emberekel kik azt mondjak , hat ha o mondta az ugy is van , akkor hagyuk jova, es nem kell adt sem, gondolni , el kell fogadni.
Csak hat en jomagam nem olyan emberek koze tartozom, es nekem az on alkotasai es feltarasai , olyanok voltak mint egy "egbol erkezet ajandek"ugy mondvan.
Ez utal szeretnem ont felkerni , ara hogy legyen szives tudatni velem az oszeget( es mien fizetesi modalitast fogad el) amenyiert hajlando el kesziteni egy Karma horoszkopot, ugy" istenigazabol".Atol pedig nem kell tartania hogy milyen kemenyen irja meg ( mert mint ertetem ontol, egyik felvetelebol, van aki ezt zokon veszi)en jo magam szeretem az oszinte tiszta egyenes beszedet.
Maskulomben , meg kell mondanom, en szemelyszeruen nagyon is kedvelem az on stilusat,oszinte ,termeszetes kozvetlen nem szimpadias nem hamis, egyszoval Ertekelem!
Hat akkor varom valaszat minel elobb lehetseges,
Udvozlettel onek es kedves csaladjanak,
Mrs. Angela Ozsvath.

Kedves Angela!

Hálásan köszönöm, a méltató, munkám minőségét és lelkiismeretességét méltató sorait!! Mivel a levelező programomba valamilyen kis hiba került, előbb olvastam el a levelének azt a, másik címemre jött, későbbi változatát, amelyben csakis a rendelésre szorítkozik, de, látom, ez korábban érkezett. Sebaj, ezt is el olvastam tehát és ha a választ korábban már meg is írtam, örvendek, hogy ezzel az üdítő "olvasmányélménnyel" kezdhetem a napi munkámat és még egyszer köszönöm szépen az értékelő sorait. Különösképpen tetszett az a hölgytársainak szóló mondata, hogy nézzenek fel az égre felhőtlen éjszakán, és figyeljék meg, hogy a Hold világítja-e át a Napot, vagy fordítva!

Várom válaszát (Noha, azt nem írtam meg, hogy a családi horoszkópok elkezdését, csak a jövő hét végére, de inkább az azt követő hét elejére vállalhatom...), maradok barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Köszönő- és hála-levelek
HozzászólásElküldve: 2013.04.25. 19:17 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
És itt a fenti levél témájának a munka elvégzése utáni végkifejlete:

2013.04.23. 21:01 keltezéssel, Angela Ozsvath írta:
Kedves Szilárd,
Szavakban aligha lehetséges megfogalmazni a köszönetet amit szeretnénk ez uttal kinyilvánítani a Szilárd mint asztrológus és mint ember szamara. MEGFIZETETLEN a hatalmas segítség amit a kitűnő valódi asztrológia szakértelemél, hozzáértéssel, mely bölcsességgel, kifogástalan etikával és vertikalitással, őszinte ,becsületes, odaadó munkával gyakorolja hivatását-”Az eletet nem mindegy hogy éljük meg,... a hamis boldogság,ami érdekes?! módon mindig a boldogtalanságba vezet, és etol szenvednek rengeteg emberek, legyen az barmién okok miatt,legyen az betegség , sikertelenség, szenvedés stb. ..tudniuk kell hogy igen is a Boldogság egy elérhető élet helyzet , ha pontosan tudja miről szol az élet és hogyan kell, élni meg azt!” És itt van az amit Szilárd megtéveszthetetlen stílusa, finom ,mely és tiszta egyértelmű formába öltve , olyan szépen és bölcsen megfogalmazott „SZELLEMI KERESZTLEVEL”-segítségivel. Saját meggyőződésünk is , hogy igen is minden egyes embernek szüksége van sőt mondanám kötelező lenne(..ha csak nem ignorans ez által felelőtlen és nem követkézestes a saját életével és boldogságával EGESZ-SEGEVEL és e kepén tudatlanul befolyásolva szerettei eletet azok EGESZ-SEGET ,boldogságát ) a születési keresztlevelet egy SZELLEMI KERESZTLEVEL társuljon mert mindkettő az élet , a megváltás az égéség, a személyes / és családi pozitív beteljesülése , a boldogasag ELMARADATHATLAN OKMANYA!
Ezert őszintén és tiszta szívből ajánljuk mindenki szamara hogy maradéktalanul és teljes bizalommal forduljanak Kozma Botond Szilárd ,kitűnő asztrológus,gondolkodó ,író (művész), szolgáltatásai igényben vételéhez.
Köszönjük Szilárd hogy TE voltál az aki a szellemi keresztlevelünk eloalitasanak és azok „pecsétjei” félbontását kifogástalanul -” kitöltötted , értelmezted és levezeted”.
Kívánunk minden jót és boldogságot , Szilárdnak , Violának és kedves családjuknak! Bárcsak több ilyen kifogástalan minőségű asztrológus és/ ember, család létezne ! Akkor az embereknek az élete a földön - EGESEGES FENYBEN-VILAGOSAGBAN és valodi SZERETETBEN tündökölne.

Köszönettel,
Angéla Ozsváth es családja ,-Kanadából.2013/4/24 Kozma Szilárd <kozmaszilard@gmail.com>
Kedves Angéla!

Kérlek, ne haragudj, hogy csak most válaszolok a gyönyörű, munkám minőségét méltató leveledre, de itthon, a digitális gépezetem egy kicsit meg zavarodott, annak köszönhetően, hogy meg akartam növelni - és végül is, meg is növeltem az internet-vonalam kapacitását. Ezzel nem is lett volna baj, de ide küldtek egy bamba szerelőt és az végleg és végre teljesen ki sűlette a már szihalomban is vacakoló Lap-topomat, amit ma hoztam haza a javítóból. Persze, van még egy gépem, de azt csak az oda utazás előtt vásároltam, tehát még nem volt rendesen be lőve - és még mindig nem áll a kezemhez mindenben, tehát azzal "nyekezáltam" és igyekeztem a legfontosabb harci provokációkra is - amelyek szüntelenül érnek a sumákoló misztikusok részéről - megfelelően reagálni, miközben a következő horoszkópot készítettem és a három nagy lányt is el láttam, mivel Violáék csak később érkeznek Ividővel. Szóval, volt ám gyakorlati és azonnali elintézni való elég - már a gyermekek táplálása is...- ezért mind halasztottam a választ nektek.
Nos, még egyszer köszönöm a pozitív visszajelzést, és arra kérlek, hogy ha akad még kérdésetek, amely nem annyira érinti az intim szférátokat, akkor a http://www.asztrologosz.com c. honlapomra tegyétek fel. Ha nagyon intim, akkor itt, magánlevélben, de a Logosz anyagainak az elolvasását visszamenőleg is nagyon melegen ajánlom.
Ugyanakkor el kell mondjam, hogy őszintén örvendek annak, hogy az Erik horoszkópját el készíthettem, mert egészen biztos vagyok abban, hogy ezzel sok felesleges negatív élménytől és tévelygéstől meg szabadíthattam és abban is bízom, hogy az édesapjával való viszonya teljesen normalizálódik az új önismeretek fényében.
És persze, abban is reménykedek, hogy a férjeddel való kapcsolatotok is harmonizálódik és kreatívvá válik, illetve az életeteknek egy új, boldogabb korszakába léptek majd néhány hét múlva. Persze, azt is tudom, hogy mindez első sorban Csabán múlik, ti., hogy ő mennyiben tudja komolyan venni és a magáévá tenni, annak - tehát személyes megváltódási életfeladatnak el ismerni az elhangzottakat. De egy dologban mindenképpen biztos vagyok, hogy olyan nagy nehézségeitek egymással már semmiképpen nem lesz, mert a karmákról le hullt a lepel, és vagy együtt (persze, én is ebben reménykedek!), vagy külön, de életeteknek mindenképpen egy értelmesebb korszaka következik el.

Maradok baráti szeretettel: Szilárd


Kedves Szilárd,
Meg kaptuk a válaszod, üzenetedet, és az előre jelzet további ,segítő késég ajánlatodat, Nagyon szépen koszonyuk! Azt pedig hogy csak most sikerült válaszolnád, sejtettük hogy valami közbejött …..megtortenik. Mindenképpen, szeretnék tudomásodra hozni, hogy meg nyertél egy igen különleges és fontos helyet, az életünkben és szívünkben amire mindig oromél és tisztelettel gondolunk. Kívánunk sok sok égéseget, boldogságot, neked és kedves a családodnak! Meg egyszer halasan köszönünk mindent!
Tisztelettel és baráti szeretettel,
Angéla és családja.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Köszönő- és hála-levelek
HozzászólásElküldve: 2014.09.01. 18:33 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Szilárd!

Ahogy kérted, megpróbálom részletesen is kifejteni, hogy miképp segített rajtam az általad készített szintetikus elemzés.

Amikor hozzád fordultam, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nagy segítségemre leszel. Nem csak abban segítettél, hogy egészen mélyre leássak magamban, felfedezve az anyai ági felmenőimtől öröklött és berögzült hamis képzeteket, hanem egészen konkrét megoldásokat is javasoltál. Ezzel nagyon sokat segítettél, mert amikor megrendeltem tőled a horoszkópomat már megéltem a teljes kétségbeesést a házasságommal kapcsolatban, elvesztettem a bizalmat a saját értékítéletemben, s már nem tudtam mikor melyik gondolatomnak higyjek, mikor is ámítom önmagamat, s persze ezzel együtt a környzetemet. Az, hogy te szépen levezetted, hogy mindez a IV-es házbeli Ikrek Lilithemnek "köszönhető" kapaszkodót adott ahhoz, hogy végre mélyen magamba nézzek. A másik ilyen karmikus pont a Kos Sárkányfarok (rejtett agresszió), mely addigra már nem is volt annyira rejtett előttem. Nem akarom részletezni tovább, de az biztos, hogy ezzel a két dologgal rátapintottál a legfájóbb, legégetőbb problémámra, s ami előtte csak tudattalanul kavargott bennem, az végre felszínre került, s átvilágíttatott.
Nem mondom, hogy ettől egy csapásra minden egyszerű lett, de az általad feltett kérdések, hogy mit is akarok, józan gondolkodásra késztettek. Egyre inkább háttérbe szorultak az irracionális, kalandos és drámai vágyaim, sóvárgásaim.
Tanácsaiddal, javaslataiddal rendet vágtál a gondolataimban, s elhatároztam, hogy végképp elköteleződöm a házasságom mellett. Felkeresetm a nőgyógyászomat, s kivetettem a méhemből az immár 9 éve bennlévő spirált, s férjemmel örrömmel készültünk egy közös baba fogadására. Több hónap telt el eredménytelenül, kétségbe estem, elbizonytalanodtam. Nagyon sokat segített az akkori biztatásod, s egy kicsit a fejmosás is, hogy miért képzelem, hogy több éves gyermekellenes magatartás egy szempillantás alatt feloldódhat.
Mindenesetre úgy éreztem, szükségem lenne megismerni a férjemmel való közös szinasztriát, hogy semmi kétség ne maradjon bennem. Szerettem volna, hogy a férjem is megismerje a a horoszkópját, s én is kíváncsi voltam, mit tudsz róla mondani. Nem csalódtam. Megpróbáltam a férjemet felkészíteni, töltöttem le az internetről írásaidat, hangfelvételeidet, hogy hozzászokjon a témához, s végül közösen hallgattuk végig a folyamatosan érkező felvételeket. Nagyon sok kérdésre kaptunk választ, a férjemmel kapcsolatban is, s az édesanyjával beszélgetve, sok mindennek a gyökerére derült fény (pl. 5. házas Rák Lilith - édesanyja saját anyja általi kitagadása, elhagyása, melyről még utólag is csak sírva és keserűen tud emlékezni).

De az egésznek a koronája a szinasztria volt. Korábban felvetődött a férjemben olyan kérdés, hogy "És mi van akkor, ha kiderül, hogy nem illünk össze, akkor elválunk? - kérdés, melyre én mindig igyekeztem megnyugtató választ adni. Biztos voltam benne, hogy ilyen nem derülhet ki! De engem is meglepett, hogy mennyire, de mennyire összhangban vannak a horoszkópjaink, mennyire közös az életfeladatunk : a CSALÁD.
Innen aztán minden sínen volt úgy éreztem, s napokon belül megfogantam!!!
Határozottan tudom, hogy mikor, melyik éjszaka, amikor teljesen átadtam magam annak a forró kívánságnak, hogy vele, csakis vele egyesüljek.

Nem a babáért, hanem önmagunkért!

Nem is szeretném tovább szaporítani a szót, talán csak annyit mondanék, hogy a felismeréstől a feladat nem szűnt meg. Továbbra is küzdünk egymással, önmagunkkkal, a beidegződéseinkkel, s ahogy sejtem, ez még jó darabig így lesz. Csak most már van iránytűnk, van hova nyúlni, ha elvesztjük a lábunk alól a talajt.

Köszönjük!

Dóra

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Köszönő- és hála-levelek
HozzászólásElküldve: 2014.09.19. 10:54 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Btond Szilárd, karma- és családasztrológus közlése:Ez a köszönő-levél azért lepett meg, sőt, csaknem megrendített, mert, a Réka nevű horoszkóp tulajdonos kemény skorpió-karmával rendelkezvén, igen erős kritikára volt szükség, hogy a sors-rendezésére vonatkozó misztikus tévképzeteit feoldjam és a gyakorlati életfeladataira vonatkozó gondolkozását ugymond reálissá és a helyükre tegyem:


Drága Szilárd,

Annyit hallgattam mostanában az Ön hangját, hogy el nem tudom mondani, mennyire fog hiányozni nekem! Elsírtam magam az utolsó, búcsúzó mondatain.

Nagyon-nagyon köszönöm a rendkívül értékes anyagot, amit kaptam Öntől.
Most még kicsit kuszák a gondolataim, nyilván sokszor és még többször meg fogom hallgatni, újra és újra el fogom olvasni, mire majd leülepszik minden.
Most még nem szeretnék teljesen elbúcsúzni Öntől, mert úgy érzem, hogy fog felőlem még hallani. (Persze, nem kérek mást, csak egy párkapcsolati horoszkópot később :)))).
Szóval megértettem apukámmal való kapcsolatomat, megértettem a munkámmal kapcsolatos kérdésemet is, sőt a párkapcsolatomban is van mit tennem, de hát ettől szép az élet, nem?
Ajtózárra visszatérve. Ha hiszi, ha nem, budapesti viszonylathoz képest is nekem egyetlen zár van a bejárati ajtómon, éppen abból a meggondolásból, amit Ön mondott.
Ismerem a Tarot kártyát, fontos döntéseknél segítséget is szoktam kérni, éppen ezért "fél" párom a dolgaimtól, mert a legkevésbé megvalósulónak tűnő helyzetben is az jött be amit én mondtam és nem az, amit bárki is kikövetkezhetett volna.
Nem járok semmiféle spirituális képzésekre, mert nekem is ugyanaz a véleményem mint Szilárdnak, hogy iszonyú sok jól hangzgó de nem igaz ezoterikus oktatás van és nem szerettem volna, ha elvisznek egy nem megfelelő irányzatba.
Éppen ezért fordultam Szilárdhoz, mert úgy éreztem, hogy Ön az aki nekem valóban segíteni tud és jól éreztem! Segített is nekem, rengeteget!!!! Visszaigazolást kaptam Öntől arról, amiben jó úton haladok és felhívta a figyelmemet arra, amin javítanom kell.
Már régóta kedvenc íróim Hamvas Béla, Rudolf Steiner, Kurt Tepperwein és most már Szilárd is.
Fájó szívvel, de búcsúzom, nem rabolva tovább Szilárd idejét.
Még egyszer nagyon köszönöm a rendkívüli segítségét!
Kívánok mind a magánéletében mind a hivatásában nagyon sok boldogságot!!!
Őszinte barátsággal,
Réka

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Köszönő- és hála-levelek
HozzászólásElküldve: 2015.01.08. 12:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Botond Szilárd karma- és családasztrológus közlése,

Egy, a Los Angeles és Eger közti térségében, sürgős beavatkozásokkal történő, vállalat-megmentési és gazdasági rehabilitációs munkákat vállaló, un. siker-közgazdász horoszkóp-rendelőnek a levele:

„Kedves Szilard

Koszonom a legutobbi anyagot:

Tetszik az otlet hogy ha szihalmon jarnak szoljon es itt talalkozunk. Nalam most kicsi az esely arra, hogy Romania fele vegyem az iranyt a kozeljovoben, de termeszetesen ha arra jarok en is jelentkezem. Szivesen megismernem szemelyesen is Ont.

Annyit kerhetek hogy kicsit kifejti hogy mit is jelent a pozitiv oroszlan? Mert utal ra tobbszor is de az segitene nekem (vagy egomnak?) megerteni hogy pontosan mik is azok a pozitivumok.

Vettem a javaslatat is arra hogy gyakorlojam a vallast, nem kovetek semmilyen konkret vallast de ennek ellenere van hitem. Abszolut elfogadom az Isteni let, a Lilith magyarazat-elvet de peldaul en ugy gondolom ezek mi magunk vagyunk, tehat Isten nem egy kulon identitas. De ennek ellenere igen szoktam "kerni" meg "megkoszonni" is. De abban is igaza van hogy gyakrabban kene alkalmaznom es gyakorolnom. El is kezdem ma este.

Azt hogy mit kellene csinalnom a szakmammal; onallo utra terni mint pl tanacsado mar nem eloszor jon fel mint javaslat az elmult 10 evben. Sot az hogy megmagyarzza a "szolgalelkusegemet" is teljesen ertheto es igen lehet az onbizalom hianya hogy soha nem mertem megkockaztatni meglepni hogy onalloan a sjat labamra aljak es inkabb a "biztos" munkavallaloi statuszba mentem bele, és foleg kenyelmi okokbol.

Szeretnem ha tudna hogy nagyon nagy segitsegemre vannak az anyagai, eleinte szokatlan volt a stilus, de az uzenetei es az elemzesei hatasara erezhetoen megvaltozott mar most a gondolkodasom- vagy lehet, hogy egyelőre a ketelyek csokkennek, nem tudom? - de peldaul sokkal nyugodtabb vagyok.

Ez egy nagyon jo dolog amit kepvisel es ahogyan csinalja es csodalkozom hogy Romaniaban ott ahol on el, annyira nem elnek ezzel a rendkivulien jó lehetoseggel az emberek. De en nem is ismerem a Romaniai nepet annyira hogy oszinte legyek.

Koszonom az eddigi munkajat is es nagyon varom az utolso anyagot!

Natália

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Köszönő- és hála-levelek
HozzászólásElküldve: 2015.02.01. 13:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd karma-asztrológus közlése:

Egy budapesti orvos köszönő levele.

„Kedves Szilárd!

Hálás köszönetem, amiért nem küldött el engem a pokolba a nyakasságom és konokságom, kishitűségem miatt. Nem vagyok egy könnyű eset, tudom. Érdekes, hogy amint a felvételeket hallgattam (mindegyiket megkaptam és meghallgattam most) mintha egy hullámvasúton ültem volna, volt mikor nagyon megijedtem, elborzadtam, mint pl az utolsó részeknél, vagy volt amikor meg olyan optimizmus, nyugodtság vett erőt rajtam, amit már rég nem éltem át. Én mindenesetre köszönöm türelmét, megértését, de legfőképpen nagyszerű munkáját. Ön elmondta amit kellett, innentől kezdve rajtam van a sor. Nem lesz egyszerű a dolgom, de belevágok.
Őszintén örülök, hogy rátaláltam Önre, már nem is emlékszem hogyan, de nem bánom.
Kérem, ha nem okoz gondot, akkor küldje át még azt a nevelési tanulmányt, amit Viola írt.
Kívánok Őnnek és családjának minden jót, Isten adjon Őnnek erőt, hogy tudja munkáját még sok sok évig becsülettel és ilyen lelkiismeretesen végezni, ahogy velem is tette.

U.I. Ha valamilyen orvosi kérdése merül fel még, amire esetleg tudok válaszolni, nyugodtan írjon majd. Őszintén örvendek, ha biológiai szintű tájékozódásában segíthettem, még ha csak vajmi keveset is.

Maradok hálás köszönettel,


Szabó A. Budapest


Kedves Doktornő !

Bátran, igényesen, felelősen, a külső, de főként a belső nehézségek előtt meg nem hátrálva, éberen, a korábban elért belső bizonyosságok tudati színvonaláról soha vissza nem esve. Vagy, ami ugyanazt jelenti: azzal soha vissza nem élve, tehát vissza felé nem „fejlődve”. Mivel ön már minden szükséges metafizikai - asztrológiai elméleti információhoz hozza férhet, és azokat képes is helyesen értelmezni, amennyiben ezt a fent leírt öntudat- és életvezetési gyakorlatot betartja, az ön életében már végzetes - tragikus dolgok nem történhetnek. (Ahogy a Hermész Triszmegisztoszi Tabula Smaragdinaban le van írva: „Előled minden sötétség kitér.”) Hanem csakis az ön fejlődését szolgálni hivatott figyelmeztető - figyelmező (és néha azért fegyelmező...) kihívások, karma-oldási provokációk, amelyek viszont a mind teljesebb ki -és beteljesedéseihez és végül: az igazi boldogsághoz vezetnek.
Egy a fontos, éspedig az, hogy a valóság mágikus természetével (tehát mind a pozitív, mind a negatív mágikus hatásokat és visszahatásokkal), amivel mások (A materialista alapállású tudósok, a nagyokos értelmiségiek, stb.) nem számolnak, nekünk mindig számolni kell. A valóság mágikus természetét és alapját, mágikus működési mechanizmusait, nekünk mindig számon kell tartani, arról soha nem szabad megfeledkezni. És akkor nem csak, hogy nem lehetnek végzetesek (rossz sors-okozók) a tévedéseink, de lassan – lassan, azok a jó dolgok is, törvényszerűen megtörténhetnek velünk, amelyek a megváltódási sorsprogramunk szerinti, tényleges a boldogságunkat építik és megtartják örökre.

Barátsággal: Szilárd

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO