ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.06.20. 19:10

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.11.29. 10:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Szilárd!

Köszönöm szépen az utolsó felvételt is!
A közös munkánk ideje alatt egy nagyon megpróbáló tranzit állás volt/van a képletemben, de nem baj, nem akartam várni ezzel a munkával.
Rengeteg felismerést kaptam, nemcsak Öntől, hanem az Élettől is, egy igazi "felismerési időszak volt":)
Örülök, hogy sikerült definiálni a radix időpontot. Ezzel is sok új dolog került a felszínre.
Nagyon érdekes téma ez a Lilith, el fogom olvasni a könyvét!
Az új radix képem alapján, az állócsillagok is megváltoztak, és nagyon sokmindent könnyebb ezáltal megértenem, amikkel már egész életemben találkoztam, és most "megvilágosodott", miért is vannak bizonyos dolgok olyan hangsúlyosan jelen az életemben!:)))

Nekem az első helyen a Teremtő Mennyei Atya áll, mindenek felett! Így érzem jónak a dolgokat és mesterem is erre tanított!
Sokmindent sikerült egy kicsit asztrológiailag újabb oldalról meghallanom, hiszen én még csak ismerkedem a rendszerrel, de nagyon szeretem !

Valójában én ugyanezeket a dolgokat tanultam, és csinálom amiről Ön is beszél! Csak nekem, egy nagyon szigorú kontroll (Szaturnusz), aki felügyel, a Karma Urai többek között! Pszichotronikusként és sorselemzőként is tudom, hogy minden szavam és cselekedetem az ő mérlegjükre van téve, ahol is minden nap egy számadás történik:)
Én a Mindenható Atya mellett, Mária Anya, Jézus...... és mesterem felé is teljes alázattal és tisztelettel viseltetem!
Erről senki le nem tud beszélni. Ez nekem így természetes!

A Rák karmámról egy teljesen új megvilágítást kaptam! És tudom, hogy minden úgy jó, ahogy történik. Jönni fog (vagy már ismerem is), azt az illetőt, akivel családot lehet alapítani majd!

Azt hiszem a közös munkánk, és a tranzit állásaim egy kicsit felkavartak dolgokat, amikért nagyon hálás vagyok, mert egy pár igazi csoda is történt közben!

Fogom olvasgatni az anyagokat!

Kívánok Önnek és családjának sok örömöt és boldogságot, és sok megelégedett klienset, akiknek segíthet karmájuk feltárásában!

Szeretettel!
Bréda Janka

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.01.03. 11:36 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Szilárd!

A tavalyelőtt rendeltem meg öntől a horoszkópomat, ami nagy segítségemre volt, többek között abban is, hogy a hitemet megszerezzem, és egy stabil párkapcsolatot merjek vállalni.
A párommal idén együtt szeretnénk vállalkozásba kezdeni. Ő esküvői dj.-ként (zenei szolgáltatás nyújtása elsősorban esküvőkön, vagy rendezvényeken) én pedig, mint fotós dolgoznánk együtt. A szinasztriánk alapján úgy látom, hogy ez működne, de szeretném ehhez az Ön véleményét is kérni. Köszönettel: Singer ArankaSZE 11:14
Kérem szépen a két sorsképletet, nem egymásra fektetve,. a kozmaszilard@gmail.com c. imélemre elküldeni. És azt is megírni, hogy mennyi ideje élnek együtt és ha több mint egy éve, akkor van-e gyermekük?

>
> 2019.01.02. 11:27 keltezéssel, S. Ancsi írta:
>> Kedves Szilárd!
>>
>> Köszönöm a gyors válaszát! Küldöm a képleteket külön-külön. 2 éve vagyunk együtt, nincsen gyermekünk.
>>
>> Üdvözlettel: Singer Aranka2019.01.03. 10:12 keltezéssel, Kozma Szilárd írta:
> Kedves Aranka!
>
> Mivel András egy olyan rendkívülien tehetséges ember, akinek az Aascendense a Szűzben áll, és a napja a Szűznek megfelelő 6-os házban, valamint a Holdja is az öntudat-fejlődésnek a házában, az ő esetében feltétlenül számításba kell venni a Fejlődés egyetemes törvényét is, ami azt jelenti, hogy nem szabad megelégednie azzal, hogy a tehetségeinek köszönhetően könnyen megy neki minden féle művészeti produkció megvalósítása, hanem tovább kell tanulnia és a tanulmányok alapján fejlesztenie magát, el egészen még a zeneszerzésig elmenően is. Tehát az ő ügynevezett szerencséje két dologtól függ: a szakmai fejlődésén és a spirituális - öntudati fejlődésén, ami azt is jelenti, hogy öncélúan nem szabad hosszú távon pénzt keresnie (tehát csak azért, hogy meggazdagodjon), hanem azt egy olyan nemes cél érdekében is fel kell használnia, mint a családalkotás- és eltartás , gyermekek gondozási és nevelési lehetőségének (Hold az 5 ház csúcsán!) a megteremtése. És ezt nem csak azért, mert ezt, a sorsképletben kulcspozíciót elfoglaló Holdját a Napja, de még a Plútója is (Az isteni igazság bolygója!), erősen támadja (Ráadásul a anyagi jövedelmek életterületéről, a 2 házból!), hanem a tehetségei is, amire a két nagy trigon utal a sorsképletben, erősen a felelősségtudat, a felelősségvállalás és az apaság szellemiségéhez kötöttek (Nap, Szaturnusz, Uránusz Nappal alkotott és egymással együtt álló Jupiter - Szaturnusz, Uránusz nagy trigonok, amelyek a rendkívüli tehetségeire és képességeire utalnak. És itt feltétlenül meg kell jegyezni, hogy ezeket a tehetségeket nem azért kapják egyes emberek, mert ők protekcióban vannak más emberekhez képest az Úristennél, hanem azért, mert olyan nehéz a karmájuk, hogy annak a meghaladásához ezeknek a tehetségek szükségesek, azok segítségével kell a nehéz karmájukat meghaladniuk. Ezért is szoktak elveszni rendszerint ezek a tehetséges emberek, mert öncélúan ki akarják zsákmányolni ezeket a tehetségeket a könnyű és gazdagságban dúskáló élet reményében, ne meg nagyképűek és gőgösek is lesznek emiatt.). Nála tehát, minden olyan úgymond Judási spekuláció, ami nem az élettársi viszonynak házassággá nemesítéséről, és az együttlét termékennyé tételéről szól (Merkúr a hetes házban!) az öncélú pénzkeresésről és meggazdagodásról szólna, menthetetlenül magával vonhatja nem csak az anyagiaknak az elapadását, hanem azoknak a katasztrófa szerű, vagyis hirtelen történő elvesztését is (Pl. egy baleset, vagy természeti jelenség folytán.)
>
> De nem véletlenül találkoztak és maradtak együtt! Ugyanis, ha más felállásban is, és egy kicsit más, hangsúllyal is, de a motívumok hasonlóak az ön képletében is, egy kicsit erősebben a Mérleg (Párkapcsolat, szerelem, házasság) felé való eltolódással. Az ön horoszkópját elemeztem, nem akarom ismételni magam, csak megemlítem, hogy önnek a Lilithje áll a Szűzben, tehát nagyon kell vigyáznia, hogy nehogy továbbra is az öncélúság áldozata legyem, illetve, hogy hagyja magát meggyőzni az árnyék-énje által arról, hogy nem kell ezt a kapcsolatot úgymond halálosan komolyan venni, és a teljesen pozitív holdját nem a gyermekáldás fogadására - megvalósítására használni, annak bármiféle fogamzásgátlási szer vagy metódus - technika használatával útját állni. A témánknál maradva: a Hold nem csak az anyaság és a gyermekáldás bolygója, de az anyagi áldásé is, tehát, ha a a forrást elzárja egyik részén (magzatfoganás), akkor a másik részén is el fog apadni (anyagiak). Következésképpen, és ezert tehát ez a vállalkozás nem csak, hogy, csak és csakis abban az esetben lehet sikeres, ha szabadon szeretkeznek, mindenféle fogamzásgátlás nélkül, hanem akkor ha, azt alárendelik a családalapítás-, illetve a családeltartás céljának és eszméjének.
>
> Barátsággal: Szilárd
>
> UI. Ha András számára nem egészen világos, amit írtam, akkor rendeljék meg a horoszkópját.
>
>

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.03.24. 07:06 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
2019.03.23. 19:18 keltezéssel, Ládai Demeter írta:
Kedves Szilárd!

Tagnap megkaptam a 3-4. hanganyagot.
Köszönöm az abszolút teljes körű, és minden kérdésemre választ adó általános, valamint a horoszkópomra vonatkozó konkrét asztrológiai magyarázatot
Mind a hanganyag, mind pedig a szöveges fájlok olyan nagy mennyiségű, és "sűrűségű" információt tartalmaznak, hogy hetekig, vagy hónapokig "rágódhatok" az azokban foglaltakon, mert igencsak "meggondolkoztatnak". Remélem, minél több mindent tudok hasznosítani belőlük.

Bár a 4. hanganyagban írta, hogy semmiképpen ne válaszoljak arra, hogy bizalmatlanságból a gyerekeim adatait nem adtam meg, és kértem az adataim törlését, az alábbiak miatt mégiscsak reflektálnom kell erre.

A megrendelést követően küldött tájékoztatóban kérte, hogy amennyiben problémám van, azt Önnel beszéljem meg közvetlenül, ami abszolút rendben van.
Ugyanakkor a standard tájékoztatóban az is szerepel, hogy amennyiben a kedves megrendelő az interneten netán az Ön rossz hírét kelti, így a sorsképlete alapján Ön is közzéteszi az ő gyengéit, negatív beállítódását.
Ez - bár nem szokásom az interneten a "nagy világba belekiabálni", ami nem tetszik, így ez a kijelentés elvileg nem jelentett rám "veszélyt" - ugyanakkor "befenyegetésnek", visszaélésnek éreztem, és mindenképpen óvatosságra intett.
A levelezések és a hanganyag alapján azonban abszolút szimpatikus, megbízható, korrekt embert ismertem meg Önben. Egyébként pedig a két lányom közül az idősebbik már régebb óta "kacérkodik" horoszkóp készíttetéssel, tudom Önt ajánlani neki. Ezt úgy gondoltam, a saját horoszkópja vonatkozásában döntsön Ő.

De - már megint hosszúra nyúlt a levelem - visszatérve a lényegre. Köszönöm a nagy hozzáértésről, elhivatottságról, gondosságról tanúskodó munkáját, és örülök, hogy megismertem Önt. Egyáltalán nem zárom ki, hogy még segítséget kérek Öntől a továbbiakban. .

Minden jót kívánok Önnek és a családjának egyaránt!

Baráti üdvözlettel: Döme

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2019.05.14. 15:12 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4073
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Herczeg K.Melindának a horoszkóp-értelmezésemet köszönő levele

Kedves Szilárd !
Meghallgattam az utolsó felvételt is . Úgy érzem mindent megértettem , nagyon tartalmas volt az összes felvétel . Nagyon örülök , hogy rendeltem Öntől horoszkópot és másnak is szívesen ajánlom. Meg fogom vásárolni az egyetemes törvények c. könyvet is, mert úgy érzem , hogy le tisztult a fejemben az összes oldani való feladatom , most már teljesen átlátom az egészet, hogy milyen irányban kell elindulnom. Nagyon megtisztelő , hogy mondta Ön , hogy keressük fel. A tavaly a városban köszöntem Önnek , bár akkor még Ön nem ismert engem és vissza is köszönt Ön. Most ha látni fogom Önt és ezt nem veszi rossz néven , bármikor szívesen meg állítanám , hogy egy kicsit beszélgessünk. Köszönöm szépen ezt a nagy munkát és remélem minél több emberhez eljut a könyve is és felébred a székelység , hogy rendeljenek Öntől több horoszkópot . Köszönöm szépen ezt a teljes horoszkópot , úgy érzem nagyon sokat kaptam ezáltal . Isten áldja meg a munkáját továbbra is !
Barátsággal ,
Melinda.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 34 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO