ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 11:49

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.03.19. 16:01 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kik öröklik a földet? II.

De nem csak az a „tiszta sor”, hogy az isten tojik a történelmi jogra és az ő jog-rendszere alapján, a fogamzás-gátoló kultúrában élő (Állítólag magas szintű, mivel megértően és meghatóan humánus, vagyis: ál-keresztény és igazából betegesen materialista élet-koncepciók szerinti). nemzetek és nemzetiségek utódaitól elveszik az ősök országait és régióit – a szaporodni és ezt, a szaporodási (Primitív? – Nem hinném…) kultúrájukat az utódainak átadni képes bevándorló nemzetek déd- és ükunokái (Újfent lásd Koszovót!),

Hanem az is tiszta sor, hogy a fogamzásgátolt és gátló kultúrában élő (Fehér!) emberek lelkére és agyára az Úristen egy önfeladó, sőt: önromboló vírust küldött (Vagy ez a vírus éppen a generációkon át tartó, fogamzásgátlás eszméjében keletkezett?) amely mentális vírus hatására a fogamzásgátló (Állítólag: „magas”!  ) kultúrában élő nemzetek és nemzetiségek utódainak a lányait már csak prostitúcióra kívánják használni a („primitív”?) szaporodó kultúrában élő régió- tartomány- és ország-foglaló bevándorlók. Hiszen azok amúgy is, sterilek már 11 – 12 éves koruktól, mivel a magukat felvilágosultnak nevező szüleik, így látják elintézettnek, illetve megelőzöttnek és elhárítottnak a korai fogamzás veszélyét. Hiszen az öncélú tini szórakozástól és a korai (öncélú) élvezet szerzési lehetőségtől, csak nem lehet megfosztani szegényeket…Nem?
Tessék:

NAGYVILÁG
Borzalmas dolgokat műveltek az angol nőkkel a migránsok
ORIGO2018.03.18. 17:56
A angliai Telford városában történtek felett senki nem tud napirendre térni. Mint kiderült, az elmúlt 40 évben legalább ezer nőt és lányt kényszerítettek prostitúcióra migránsok. A szörnyű bűncselekményeket az angol sajtó megpróbálja teljesen elhallgatni, mivel a vezető médiumok célja a bevándorlás elősegítése, és nem illik a képbe a migránsbűnözés.
ERRŐL TUDNIA KELL

Hat migráns Berlinben csoportosan megerőszakolt két német lányt

Világhírű amerikai stábot támadtak meg a migránsok Svédországban - videó

Svédországban elhallgatják a bevándorlók bűncselekményeit
A brit Sunday Mirror arról ír cikkében, hogy legalább ezer gyerek és fiatal lány lett áldozata annak a migrációs hátterű bűnbandának az elmúlt évtizedekben, mely prostitúcióra kényszerítette őket. A brit lap 12 áldozattal beszélt, akik szörnyű részletekről számoltak be. 11 éves volt a legfiatalabb áldozat, akit bedrogozva megerőszakoltak.
A rendőrség nem akarta, hogy kiderüljön a szörnyű bűncselekmény
Ha a másfél évig tartó oknyomozás helyesen derítette fel a történteket, akkor egész biztosan ez az ország valaha volt legnagyobb szexuális bűncselekmény-sorozata.A rendelkezésre álló információk szerint legalább három halálos áldozata volt a történteknek.Bár többen – köztük a hatóságok is – már évtizedek óta tudták, hogy a pakisztáni bűnbanda kislányokat szakít el a családjaiktól, és drog hatása alatt prostitúcióra kényszerítik őket, mégis először 2007-ben kezdődött nyomozás. Előtte attól félt a rendőrség, hogy rasszistának bélyegzik meg őket, ha intézkedni próbálnak. Már akkor egyértelmű volt a hatóságok számára, hogy ez egy hatalmas botrány, legalább 200 elkövetőről szereztek tudomást.
Borzalmas bűncselekményeket csináltak a migránsokFORRÁS: DAILY MIRROR
Ráadásul a rendőrség megpróbálta eltussolni a dolgot, több olyan áldozat is volt, akit a nyomozók fenyegettek meg, hogy nehogy merjen szólni újságíróknak a történtekről.Becky Watson 13 éves volt, amikor egy rejtélyes autóbaleset során meghalt.Naplójában leírta, hogy már két éve van a bűnbanda kezében, és arra kényszerítik, hogy férfiakkal szexeljen. A lány édesanyja hiába ment többször is a rendőrségre feljelentést tenni, az elkövetők konkrét listája sem volt elegendő, hogy a hatóságok bármit is tegyenek. Sőt, végül még a nő lányát kezelték bűnelkövetőként.
Becky barátnője Vicky 12 éves volt, amikor a bűnbanda hálójába került. 20 évesen végül drog túladagolásban halt meg. Tanúk azt mondják, hogy úgy bántak vele, mint egy darab hússal. Hiába volt a környezete számára világos, hogy valami nincs rendben vele, a gyógyszertárosok, a szociális segítők és az orvosok is elfordították a fejüket. Vicky családja biztosan állítja, hogy a lányuk bántalmazói még mindig szabadlábon vannak.
A többi ezer lány élete és története sem vidámabb, ami azonban még szomorúbb, hogy a megszólalt áldozatok szerint pár hete még aktívan tevékenykedett a bűnbanda.
A BBC-t nem érdekli
Sajnos Angliában ezek a bűncselekmények szinte mindennaposak és az angol rendőrök tehetetlenek. Azt is kiderítették, hogy az elkövetők identitását a rendőrség is titkolta, mert különben a rasszizmus az azonnali vád, holott egy pakisztáni muszlimot nem lehet másképp nevezni, mint aki. Telford konzervatív parlamenti képviselője, Lucy Allan úgy véli, hogya BBC egyáltalán nem foglalkozik az ilyen esetekkel, mert az áldozatok angol munkásosztályból származó fehér lányok voltak.
Ugyanebben a témában szólalt fel Malcolm Pearson, brit felsőházi képviselő, aki korábban a Brit Függetlenségi Párt vezetője volt. Felhívta a figyelmet a több ezer fiatal és fehér lány elleni erőszakra, amit muzulmánok követtek el, és csak 222 ítélet született több ezer esetből. Feltette azt a kérdést is, hogy vajon a brit kormány feltette-e kérdést muszlim vezetőknek, hogy a Korán elfogadja-e ezt a fajta erőszakot? A legfontosabb, hogy nyíltan kimondta: lehet-e anélkül beszélni az iszlámról, hogy azt, aki ezt teszi, ne vádolják meg rasszizmussal?”

Az, az önfeladási – önleépítési mentális vírus tehát, amit vagy az Úristen küld a fogamzásgátló kultúrában élők utódaira, vagy amely lassan ölő, halálos vírus a fogamzásgátlás ideológiájára épült szociális – civilizált gondolkozással együtt alakult ki a fogamzásgátlás kultúráját a mai utódoknak átadó középgenerációk agyában (Aurájában…), arra készteti a fogamzásgátlás mellett és – vagy annak ellenére mégis megszületett utódokat, hogy nem csak az egészséges önvédelmi reflexeiket kezdjék szégyellni, de ezeket még akkor se használják, amikor az egészségesen szaporodó népek utódai, már a lány-gyermekeiket használják élvezetet adni képes szex-tárgyaknak, illetve ugyanennek a kulturális – öntudati vírusnak köszönhetően, csábítják el és hurcolják el őket a szintén halálba vezető, erkölcsi (bűnözői) fertők labirintusába.

Máskülönben nem lehet megérteni, hogy a liberális – feminista politikusok után, az adó-fizető, tehát társadalmat fenntartani képes anyagi javakat termelő dolgozó állampolgárok által eltartott (pl. angol, svéd, stb.) rendőrök miért az igazság- eltaknyolását és elrejtését választják, az igazság kiderítése helyett – amiért a fizetésüket kapják?!

De vissza térve a lényegre: nem a rendőrökkel és még csak nem is az ember- és istenáruló nyugati politikusoknak a hülyeségével és beteges korrupciójával van a baj, hanem azzal a modern és poszt-modern népi-kultúrában, amely előbb csak suba alatt zárta ki, majd teljesen kihagyta a számításaiból (Az éle-víziójából) az eredeti (biológiai!) isteni tervet, vagyis azt, hogy a szexuális aktusnak, vagyis a normális – természetes szeretkezésnek a legtermészetesebb és logikusabb következménye a magzatfoganás, hiszen az Isten éppen annak a céljából hozta létre, még a leg primitívebb életformák esetében is! És hogy, nem az a „kulturált” eljárás ahhoz, hogy a szellemileg és lelkileg (erkölcsileg) beéretlen gyermekek ne váljanak a majdani gyermekeikért felelősséget vállalni képtelen sülőkké idejekorán, hogy letömjük őket fogamzásgátlókkal, hanem az, hogy másképpen – Kevésbé szórakozás centrikusan, és semmiképpen nem a mai betegesen természetellenes liberális koncepciók szerint – neveljük őket, mint ahogy ma éppen menő és divatos. Vagyis: szórakozás-centrikusan és erkölcs nélküli, információ-centrikusan. És, miután annak jelentkeznek a nem kívánatos következményei, akkor meg felelősség-hárító meghatóan, vagyis az áldozathibáztatás jól bevált módszerével. De legalább is, az áldozatnak a bűntudata felkeltésével és fenntartási igyekezetével. Vagyis úgy, hogy „senki ne legyen hibás”. És ez természetes is, mivel, aki hibás, az maga az Úristen, akinek az egyetemes megváltás műveletének a végrehajtásához emberi lelkekre van szüksége. Ezért bünteti, ha nem is közvetlenül és azonnal a személyi fogamzásgátlást, hanem az utódokon torolja meg másod- harmad- és hetedíziglen.

Fel kellene fogni tehát az állítólag magas kultúrát létrehozó fehér embernek, hogy a kultúra olyan művelést jelent, aminek tápláló – életfenntartó, sőt: életadó következménye: TERMÉSE VAN! Hogy a kultúra nem öncélú okoskodás és esztétikai élvezet-forrás, hanem, még egyszer mondom: aminek életadó és életfenntartó következménye is van. Olyan szellemi tevékenység tehát, aminek a művelését első sorban a saját –SZEMÉLYES! – utódainknak adunk át, amit érdemesnek, sőt: lényegileg fontosnak tartunk a saját - személyes – UTÓDAINKNAK ÁTADNI!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.20. 12:31 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Az előzmény a fészbuk oldalamon olvasható:

Kún Réka, Ausztráliában élő természetgyógyász írta:

Jaj, kedves Szilard, ne busulja On a meggyalazott nyugat-europai fehernepeket....en magam volt gyarmaton elek, es ket szememmel lattam, hallottam, miket elmuveltek ok mas nepekkel, mikre kenyszeritettek a bennszulott, osregi tudast ( spiritualist, fizikait) hordozo torzseket....egyaltalan nem sajnalom oket, azt kapjak vissza, ami jar! Oltek, gyilkoltak, rabszolgasorsba dontottek milliokat a nagy haszonert! Azonkivul rossz hajlamu nepek, naluk volt a pedofilia jarvanyszeruen elterjedve, normalisnak szamitott a verrokonnal a szex, toluk jon a pornografia, vetkozo, csore valagu fehernepek, Playboy, zoofilia, Nemetorszagban elfogadott, vannak helyek ahol kisallatot lehet baszni penzert...csodalom, hogy ezeket On busulja, az en velemenyem az, kapjak vissza, amit ok adtak masoknak,ugy a gyarmatokon elo nepeknek, mint Magyarorszagnak egyarant! Semmi sincs veletlenul, Irakot is szetbasztak, osi verrokonainkat, yazigokat kinhalalnak vetik ala, erdekes, ertuk senki sem sirankozik, de megbasznak Nemetorszagban, Angliaban ket fehernepet, s a sajto ettol hangos! Peldakepp mikor 2012- ben Indoneziaban nyaraltunk, volt egy eset egy holland ferfi megeroszakolt, majd meggyilkolt egy 4 eves helyi kisfiut! Lattuk a helyi teveben! Na maga Szilard ehhez mit szol?


A válaszom:

Kedves Réka, ez így teljesen félrevezető! Ennek így se hossza se vége, csak a hatás - visszahatás törvényének a verklizése! Az ebben a primitív mechanikus bosszú-logikában történő információ- közlésekért nem tartanám fontosnak a Fészbuk oldal fenntartását! A hatás - visszahatás törvénye, nem arra jó, hogy karmákat dagasszunk és verklizzünk vele, hanem arra, hogy vegyünk észre magunkat! Ki a fene sajnált meg kicsodát az én írásomban? Hol van abban fehérekért, fehér lányokért való siránkozás és bánkódás? Te teljesen mellé mentél mindannak, amit leírtam, a mérhetetlen agresszivitásodban! Én csak egy jelenségnek a diagnózisát adtam meg. Éspedig azt, hogy az élvezet-centrikus - egoista gondolkozás az élvezetszerzési lehetőség szerinti boldogság-koncepció és életképzelet teljesen helytelen, éppen azért mert végső soron, csakis azokhoz a fajtalankodásokhoz vezethet, amik miatt te fel vagy háborodva! Meg a depressziósok, a pszichopaták, és más szellemi és lelki nyomorultak kitermeléséhez. És ez teljesen független a bőrszíntől, és származási - születési, vagy tartózkodási helytől!
Arról írtam, tehát, hogy ezt az élvezet-szerzési lehetőségeken alapuló, az élvezethalmozási lehetőségekre alapozó boldogság-elérési életvíziót fel kell cserélni az igazi, nem vallásos értelemben vett , konkrét gyakorlati megváltási, megváltódási koncepciókkal! És, hogy aki nem ezt csinálja, azt éppen azok a rendőrök fogják hibáztatni, és bevádolni, akiknek az enne a dolguk, hogy megvédjék, illetve a támadóit üldözőbe vegyék és ártalmatlanítsák.
És ennek semmi, de semmi köze nincs a te irracionális, vagyis karmikus bosszú-állási vágytól lihegő "valóságlátásodhoz", ami teljesen el vakít és együgyűvé tesz!
Légy szíves tehát, ilyen ellenségképektől csöpögő, sötét kiigazításokat az én oldalamon ne tégy, mert kénytelen leszek innen kitiltani, bár nem szívesen tenném..

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO