ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.21. 05:08

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: júdási fordulatok
HozzászólásElküldve: 2016.10.12. 11:21 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 785
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Melinda,

A te esetedben nem is az a lényeg szerintem, hogy csábítottad-e tudatosan ezt a Ferit, vagy bárkit, mert tudatosan nyilván nem, hiszen társad van. Tudattalanul - na már ez is alaposan megvizsgálandó, a te ötösháza Lilitheddel.
De mégha ez utóbbi is kizárható, akkor is van itt egy olyan tényező, hogy ha az embernek van párja, akkor ilyen játszadozásokat ne tűrjön el. Sőt, ha nincsen párja, egy baráti kapcsolatban akkor sincs helye ennek. Ezek mint írtam ego-betegségből fakadó kényszeres vonzerő-hódítóerő tesztelések, illetve konkrét skalpvadászatok, ilyennel az ember nem mocskolja magát (Mag-ját) be.
De ha van párunk, akkor meg ez vagy jellemgyengeség (gerinctelenség) vagy igen nagy naivitás, ezeket a poénokat, utalgatásokat eltűrni.
Nem akarlak megbántani egyáltalán, én is kerültem - nem ennyire durva, de hasonló helyzetbe néhányszor, és én is voltam gyáva... És az az igazság, hogy ilyenkor nem a párunknak a dolga megmondani, hogy a másik férfi ne mind nyomuljon. Nőként is tudni kell, elutasítani az ilyen nyomulást. És tudni kell észrevenni az ilyet - nekem nincs az ötös házban karmapont, és én érzem a határokat, igaz meg is tanított az ötös házas Lilithes szeretőm, hogy nem ártatlan az éppen, amikor egy ellenkező nemű barát hívja telefonon estefelé és össze-vissza locsog, és flörtölget, baráti szórakozásból, sem az, amikor külön programra hívta a volt-páromat stb... nemhogy még az, amikor olyanon megy a viccelődés, hogy egyik a másikkal hogyan "élvezkedne" egyet...
Metafizikai szempontból az olyan ember, aki nem érzi, hogy ilyesminek nincs helye baráti kapcsolatokban, mert végül is átlátszó, hogy a másik személyét nem képes az ilyen tiszteletben tartani... az nem alkalmas igazi párkapcsolatra. Az ilyen hibás önérzékelést fel kell számolni. Nem létezik istenazonosságtudat, sem párkapcsolati kiegyenlítődés, ha én, akármilyen jóbaráttal és jófej ismerőssel "vicc" szintjén kurválkodom.
Az az igazság, hogy az ami mélyen sértő, az nem vicc, márpedig az elég sértő, hogy a másikkal játszódom a magam élvezetére, hogy mintha semmibe venném az ő elköteleződését, meg a párjának a személyét is...
Nem téged akarlak elítélni, hiszen mondom, én magam is gyáváskodtam el ilyen helyzeteket azután, hogy nekem kialakult a határérzékelési képességem is a témában. Csak figyelmeztetni szeretnélek, hogy meg kell szerezz egy nagyon kemény tartást ezen a téren és meg kell húzd a határokat, mert az ilyen karmikus gyengeségekre - akár csábító vagy (isten őrizz), akár a hódítók által bemocskolt "ártatlanul tűrő" személy - az ilyen karmikus - öntudati hiányosságokra még a párkapcsolat is rámehet.
Én pl. miután egyszer már nagyon megjártam az ilyen a volt párommal történő - hol általa, hol mások által vele művelt kivagyisági, szexpartner-hódítási belevalós viccelődésekkel, ugyanis kiderült számomra, hogy azért mind műveli és tűri ezeket, mert képtelen a párkapcsolati hűségre és ténylegesen szenved attól, hogy nem gyűjtögetheti a szeretőket, ezután pl. egy olyan társat nem választottam volna hosszútávra és komoly jelleggel, aki ezt nem érti és nem érzékeli.
Lehet, hogy ez a jelenség nem okoz problémát általában addig, amíg nincs gyermek, addig sok minden belefér, mert úgyis csak egymásra figyel a két személy... de onnantól, amikor gyerekek is vannak már, legkésőbb akkor biztos, hogy elkezdi ez tönkretenni a kapcsolatot. Amikor már élessé válik, hogy megbízz a másikban, ott már nem fér bele az ilyen öntudati gyengeség - Persze, ha arra van igénye az embernek, hogy a párja egészséges öntudatú, önálló személyiség legyen.
Ezeket azért írtam le, mert azt érzékeltem, hogy nem tudod, vajon, miért eshettél ebbe a hibába - vajon miért történt veled ez.
Én kifejezetten oroszlán karmásoknál és ötös házas karmásoknál vettem észre azt (főként nőknél, főként negatív halakkal vagy Neptunusszal kombinálódva), hogy időnként olyasmiben engednek másoknak, ami abszolút lealacsonyítja őket, felmosó rongy szintig, de ők önkéntelenül még bájolognak is hozzá és úgy együtt működnek, mintha az lenne a világ rendje. Máskor persze, ott akivel és akikkel szemben nem kellene megsértődnek olyasmire, ami nem sértő, hanem baráti vagy szerelmi-bizalmas gesztus. Sokkal hamarabb megsértődnek a valódi építőkritikára, de még a segítség-nyújtásra és a törődésre is, miközben, amikor egy ellenkező nemű éppen a padlót nem törli fel velük annyira lekezeli őket, azt bóknak és a szexuális hódolat jelének veszik. Hiába na, ilyen a karma, ilyen a negatív oroszláni tudattalan - dehogy egy ilyennel együttélni normálisan nem lehet az biztos. Ezek is a jellegzetesen oroszláni és 5. horoszkópházas szereptévesztések főtípusának jellemzői.

Egyébként mielőtt félreértés esne, hogy hiteltelen lenne, amiket itt írok, merthogy bevallottam, hogy én is hibáztam - eme felesleges vitáknak elejét véve inkább leírom, hogy velem olyasmi történt, ami azért szexuális utalásoknak közelében sem volt - bár tudom, hogyha az ember nincs résen, igen hamar szexuális utalgatások közepette találja magát a préda-vadászó oroszlán-karmással társalogván - tehát annyi történt, hogy Szilárd egy ismerőse mind közös programra hívott minket, de Szilárd rendre elutasította, majd akkor engem kezdett erre a programra hívni külön, de egyébként is érzékeltem, hogy a felém tett érdeklődő, humorizáló mondatai, nem tisztességesek - nem távolságtartóak, pofátlanul kíváncsiak, letámadóak, alaptalanul, elengedő ismeretség nélkül haverkodóak, és erre a kérdésre végre megmondhattam, hogy nem megyek a férjem nélkül, még szép.
Az én gyávaságom oka az volt, hogy az a két személy is, aki kellemetlen helyzetbe hozott a tolakodó kérdéseivel, dicsérgetéseivel, túlzó bizalmaskodásával, azok Szilárd régi ismerősei voltak és én féltem, hogy esetleg én túlzom el a dolgot, és nem-e fogom potyára megrontani köztük a barátságot, tehát végül is az ő barátságukat féltettem és ezért nem mertem "bunkó" lenni, vagyis keményen visszautasítani a jópofizást, ami érezhetően, pont a túl bizalmaskodása miatt (mintha rég ismerne stílusban) volt érezhetően más irányú... Meg azért is, mert tőlem 3O évvel idősebb férfiakkal szemben elég bizonytalan voltam, hogy valóban a másik nem tud viselkedni - uralkodni magán és én kell felébresszem és kontrázzak? Én a 3O éves kis izé... "iskolázatlan falusi liba" ahogy Gerle Éváék írták. :D
De aztán ezt később megbeszéltük Szilárddal és ő megerősített benne, hogy helyesen érzékeltem a dolgot és nyugodtan legyek ilyenkor nyers és visszautasító. Na, tehát nagyon sokszor felül íródik ez a bizonyos tiszteljük az idősebbet is - amikor nem viselkedik valaki érettebben, akkor édesmindegy az plusz 2O és akárhány év. A barátságokat illetően pedig, kinek kell ilyen barát?

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 11 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO