ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.03.26. 01:56

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.03.05. 15:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4033
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ezo-sznobjektív

(Remélem, az időnként a Hamvas Béla karneváljának a hamisan beavatott Absalom doktoraként ordibáló Puzsér Róbert, nem perel be a "sznobjektíves" ötlete (Mondjuk: Bolektiv ) ellopása miatt... Igazából csak erre az egy alkalomra kölcsönöztem a 10 helyes listázás módszerét, annak az érdekében, hogy elvégezzem Púzsér Róbert helyett azt, amit tulajdonképpen neki kellene elvégeznie, de nem teheti, mivel ezen a területen egyelőre teljességgel tájékozatlan. Ez abból is kiderült, hogy ártatlanságában leült - Ráadásul, tőle szokatlan és váratlan szelídséggel! - bájcsevegni egy teljességgel hiteltelen, elképesztő szamárságokat szajkózó asztrológussal, akit csak azért nem teszek fel e listára - De a végén megemlítek...-, mert, egyrészt nem annyira ismert, másrészt azért, mert Gundel Takács Gábor hívta meg, akit viszont éppen annyira szimpatizálok, mint amennyiben szimpatizáltam Puzsért, mielőtt az a kéz és láb nélküli boldog amerikaira: Nick Vujicsik-re, az anyjától öröklött - Lásd az anyai ági női felmenőktől öröklött karma-programokról szóló tanulmányomat itt a Logosz-on - az amerikai útja során felsrófolt, amúgy is közveszélyes és káros karmikus gonoszságát kiöntötte volna egy rádióadásában, amelyben a nagy Oroszlán-karmás felindulásában végig ordibált.)

A tíz leghiteltelenebb személyiség a magyar ezo-misztikában.


Mivel a metafizikában, és az asztrológiában nem fontos az olvasók felizgatása, mint a tévé-műsorokban, itt az értékelési sorrend, fordítottja a Puzsér Róbert Sznobjektív c. műsorában használtnak.

1) Avatara, aki a minden reális alapot („Ami fent van ugyanaz, mint ami lent van…”) nélkülöző, de elképesztő mennyiségű és minőségű misztikus fantazmagóriák mellett, amiket a „hívei” számára összehord egy – egy előadásán, amelyek nagy részében a saját magasztos és magas rendű égi leszármazását is bizonygatja (Lásd az un. indigó és kristály-gyermekekről szóló előadását, amelynek már a témája is egy misztikus blöff, aminek a káros következményei ma már egészen jól láthatók és tapasztalhatók a gyakorlatban.), még gátlástalan módon, pálinkát is iszik előadás közben! Ez nem csak a hallgatókkal szembeni tiszteletlenség, hanem annak is a jele, hogy hamis próféta, mivel – Minden ide vonatkozó misztikus szokás és elképzelés ellenére! - azok akik tényleges spirituális életet folytatnak, maximálisan őrizkedniük kell minden olyan étel, vagy ital fogyasztásától, ami kábulatot okoz, hiszen a spirituális (agyi) tevékenység – És főként az ilyen jellegű információ-közlés, illetve tanítás! - maximális éberséget igényel. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben egy előadásnyi időt nem bír meglenni alkoholos ital fogyasztása nélkül, az egyértelmű jele annak, hogy alkohol-függő, tehát beteg. Vagyis, az Avatara esetében, aki még egy párkapcsolatot sem volt képes megvalósítani, nem, hogy az elemi teremtői - női szakrális képességét gyakorolni lenne képes, egyértelmű, hogy a „Vak vezet világtalant” esete forog fent.

Persze, az is indokolná, hogy Avatara a Bolond-listám vezetője legyen, hogy mielőtt az égi származását és a kristály-gyermek (infantilis!) mivoltát illetően, ily csodálatos módon megvilágosodott volna a saját arkangyali szintű égi származása felől, egy újfasiszta szervezet emblematikus női alakja volt - Egyenruhában, meneteléssel, karlendítéssel és így tovább! - amitől soha a nyilvánosság előtt nem határolta el magát. De, mivel a fentieket (Mármint a misztikus ezoterikus csodabogár marhaságok szajkózását) annyira gátlástalanul teszi, hogy az már a kétségbeejtő ostobaság szintjét súrolja, efelől már el is tekinthetünk. Így is, úgy is, több lóhosszal vezet a következőkhöz képest:


2. Domján László, a magyar agykontroll elindító – meghonosítója, hercegprímása és spirituális nagymestere, aki annak ellenére, hogy évtizedeken át, azt hirdette fennen (És talán hirdeti még most is...), hogy az agykontrollal mindent lehet gyógyítani, és aki erre ráadásul, még képzett szak-orvos is, a jelenben (még...) egy gyógyíthatatlan betegségben szenved több éve már (Parkinson kór, ha jól tudom.), aminek a kigyógyítása érdekében, előbb a leghírnevesebb dél- és észak- amerikai misztikus csoda-gyógyítókat kereste meg, miután azt észlelte, hogy a korábban drágán árult mágikus - agykontrollos gyógyítói tudása és ereje cserben hagyta. Azt követően viszont, az orvosi egyetemen tanult akadémiai gyógyászat módszereit és terápiáit vette igénybe, de azzal sem jutott eredményre és a helyzete egyre romlik.

Ő tehát, aki velem egy évben született egyébként, de kevésbé rászállós, és kisajátítós- és ezért: nem olyan megbetegítős anyával nőtt fel mint én, azért hiteltelen, mert még mindig nincs erkölcsi bátorsága kiállni az általa és a családi vállalkozása által megvezetett rengeteg ember elé és bevallani, hogy bizony az agykontroll, tehát az ismertebb és valóságosabb nevén: a mágiázás, nem, hogy nem oldja meg az emberek sorsát - és baját akkora mértékben, mint ahogy hirdetik az "agykontroll - sikerekben". Sőt, hogy az asztrológia által egyedül biztosított pontos karma-diagnózis (Karma-feltárás) nélkül, még olyan magas szinten művelve is, mint amilyen szinten ő gyakorolta, ilyen végzetes következményekkel járhat az agykontroll!


3. Villás Béla, (Misztikus egyházfő… és a saját egyházában főpap) aki, a többi, folyamatosan sorjázott, de nem ennyire feltűnő misztikus hazugságokon kívül, azt is állítja az egyik youtube-on nézhető és hallható előadásában, hogy léteznek valahol Ázsiában – Ahol ő látta is őket állítólag! - olyan „magas szintre jutott” személyiségek, akik, idézem: „Itt hagyták (Valamiért…) – Lekonzerváltan? - a földi testüket, de az aurájukkal, amely tehát nem szakadt el a testüktől, mert ezek szerint, valamikor…, vissza akarnak még azokba térni, magasabb dimenziókban élnek és "munkálkodnak". - Akárcsak a lótusz, amely fent pompázik, miközben a vízalatti gyökér-szárának a hajszálerei a földben gyökereznek... És ezt, a csodás főpapunktól egyébként már megszokott, hatalmas meggyőzőerővel!

4) Müller Péter, aki, ha nem is lapos, de szürkén általános (És éppen ezért Pipi néniéket is megható…) humanista – vallásos közhelyeket állít be spirituális igazságként, de még arra sem képes, hogy a "Mi atyánk..." c. imának a tényleges spirituális – kauzális (hermetikus) értelmezését megadja (Az általa elképzelt megható értelmezést leírta valamelyik könyvében, talán a Lomb és gyökér címűben...), illetve, a nagy sikereitől arra sem lett képes, hogy a boldogságnak és a megváltásnak a tényleges, metafizikai értelmét elmagyarázza. (Erről is egy egész könyvet írt, csupa Pipi néniéknek szóló, megható, rózsaszínű mellébeszéléssel.)
De azért is hiteltelen, sőt: főként azért, mert az 1956-os forradalom idején, amikor az olyan erős és felvilágosult és „igazságszerető” férfiak mint ő, a szabadságért harcoltak, ő ahelyett, hogy ugyanezt tette volna, vett két kenyeret a hóna alá és elindult azokkal, az akkori szerelme (Későbbi felesége) szívének a meghódítására, vagyis, szó szerint is, annak a lekenyerezésére, mivel korábban elutasította őt. (Ezt maga Müller Péter meséli többszörösen is el, és még csak azt sem veszi észre, illetve, ha rá jött volna, nem világosítja fel az olvasóit afelől, hogy azért kellett lőnie a szovjet katonának olyan kitartóan többször is a combjába (Tehát, a Nyilassal analógiában álló testrészébe.), mert akkor ő igen is, nagyon „rosszul járt”, tehát a karma-oldás és a spirituális fejlődés szempontjából erősen hibás módon járt el, és főként, azokban a kiélezett karma-oldási (kiegyenlítődési) lehetőségeket biztosító órákban és napokban.

5) Takács Tibor asztrológus, aki lusta (vagy a rengeteg pénzkeresési elfoglaltsága miatt, nincs ideje…) megfigyelni (Nem tartja érdemesnek erre időt és energiát áldozni) a 19 és a 20 századi asztrológiai felfedezéseket és a 21 századi asztrológiai sorsképletek felállításakor már általánosan használt karma-pontok egyikének (Legalább a Leszáll holdcsomópontnak...) a jelentését sem akarja elfogadni és az szerint értelmezni a személyi horoszkópokat, mondván (Tehát azzal az ürüggyel utasítja ezt el), hogy a zseniális és nála sokkal, de sokkal elmélyültebb és okosabb elődök által felfedezett, valamint az úgyszintén zseniális alapossággal kiszámított új horoszkóp-jeleket, azért nem kell figyelembe venni, mert azok nem bolygók, tehát nem is lehet (Fizikai, vagy misztikus?) „hatásuk”!

És ezt annak ellenére is, hogy

A) Az újkori (Lényegében a piaci kóklerkedés által bevezetett jóslási koncepciók „valóságosságának” a bizonyítására használt!) in. hatás-asztrológiai elméletek, már nagyon rég óta, megbuktak és csődöt mondtak.

B) A Takács Tibor asztrológiai hetes (7) horoszkópházában áll a Sárkányfarka, ami azt jelzi, hogy párkapcsolati karmája van, és ez világosan magyarázza azt, hogy miért fél elvenni feleségül az élettársát, akivel viszont hosszú évek óta együtt neveli az öt - Azzal közösen nemzett! - gyermekét.

C) Mivel ezeknek a legfontosabb horoszkóp-elemeknek a jelzéseit figyelmen kívül hagyja, olyan elemi hibákat követ el, mint pl. hogy, egy Galambos Adrienn nevű, két diplomás és szuper-intelligens kliensének, fényes karriert jósolt, néhány héttel az előtt, hogy annak az addig elé biztos munkahelye megszűnt és a nőnek azóta sem sikerült munkába állni. Holott, ennek a személynek, mind a két karma-pontja, amit TT. semmibe vesz, az elvonulások és a lecsendesedések, a magába-szállások és a meditáció, meg a kontempláció, gyűjtőnevén: a remetéskedés életkörében (a 12. horoszkópházában) található. TT. Tehát, ha nem ennyire hiteltelen, az önismeret elmélyítésére alkalmas lenyugvást, lecsendesedést, vagyis külső ingerektől mentes helyre és helyzetbe való elvonulást kellett volna javasoljon a nőnek, ami szöges ellentétben állt azzal (A fényes karrierrel), amire ezzel a stupid jóslatával felkorbácsolta annak a képzeletét. (Egyébként a nő asztrológiai sors-képletében erre utaló jel sem létezik… Mármint: fényes szakmai karrier-építési és befutási - un. világi önmegvalósítási életfeladatra utaló jel!)

D) Mivel ugyanígy (A Karma-pontok jelentése figyelmen kívül hagyásával), és tehát ennyire tévesen értelmezi a tanítványainak is, a sorsképletét is, de ugyanakkor felsrófolja azoknak a misztikus - mentális tevékenységét, azok közül jó-néhányan máig tévelyegnek az életben és egyesek közülük még mentális betegségek áldozatai is lettek.

E) Látván azt, hogy a kliensei és a tanítványai nagy része, képtelen a sorsát és az életét rendezni, maga is „elismerte” , a fent említett Galambos Adrienn egyik ismerősének, hogy „Az asztrológiával senkin nem lehet segíteni, hanem esetleg az asztrológus, képes vele önmagát megmenteni...” – Vagyis, oda jutott, a szakmai felfedezésekkel szembeni nyakas elutasításával, tehát a spirituális strucc-taktikájával, hogy pénzt vesz el olyan munkákért, amelyeknek a pozitív hatásában és következményében egyáltalán nem hisz!


6) Balogh Béla (A Végső valóság könyvnek a szerzője, amely könyv egyébként, egyáltalán nem a "végső valóságról" szól, hanem ugyanarról, mint amiről a The Secret c. könyv és film is, vagyis az első - A mágia és a teremtés - egyetemes törvénynek a létezését bizonygatja materialista tudományos szempontok alapján.) ugyanazt a hiteltelenítő „hallgatást” (titkolózást) követi el, egészen pontosan: nem követi el , hanem ugyanúgy hallgat a negatív eredményeivel, mint Domján László. Ő is a mágiára, illetve a mágikus gyógyításra és más trükkös „sorsintézésre” és sorskicselezési trükkök használatának a jótékony hatásait oktatja és hirdeti, a megfelelő gyakorlati karma-oldást szolgáló és azt lehetővé tevő, konkrét életfeladatok felvállalása helyett. Miközben ő maga is, egyértelmű sors-csődbe jutott, a CD-n és más utakon is hirdetett és terjesztett, univerzális „csoda - írként” hirdetett mágikus mantrái és misztikus elméletei ellenére! És nem csak az által, hogy kétszer volt rákos és mind a két alkalommal a klasszikus műtétek segítségével „szabadult” meg a karmája eme figyelmeztető jeleitől, miután a mágikus mantrázásai ellenére is, megkapta őket, de nem tudta azok segítségével meggyógyítani magát, holott egy angol misztikus gyógyítói rendnek (páholynak?) az oszlopos tagja. Hanem attól a feleségétől is, akinek a megtalálásáról oly szép misztikus meséket olvastunk (Állítólag egymásnak is voltak rendelve az égi erők és hatalmak által.), el kellett válnia, mert az nem akart szeretkezni vele, mivel félt egy újabb teherbe-eséstől. (Az én asztrológusi véleményem ráadásul az, hogy éppen ezért lett rákos a prosztatája - dülmirigye - is, és ezért kellett kioperálni azt, mert az égi hatalmak által kiválasztott párja lehetetlenné tette a férfiassága természetes és spirituális ki- és megélését. Balog Bélának ugyanis, többek között Rák jellegű karmája is van.
Mindez nem lenne probléma, ha kiállna az olvasói elé és elmondaná, hogy ebben és ebben és itt és itt, ezért és ezért tévedtem. De ő is elmulasztja nyilvánosságra hozni azt, hogy a mágikus mantrázási technikái és módszerei, amelyeket pénzért árult, bizony drámai a sors- nehézségeket és veszélyes eredményeket hoztak hosszú távon, de legalább is, nem voltak képesek megelőzni és kivédeni – semlegesíteni a karmája oldatlanságának a következményeit. Hiába na! A Liberálisok által fennen hirdetett "titkolózáshoz való jog", még a magyar misztikába is bebetonozta magát és ott is szedi az áldozatait. Hiszen a titkolózáshoz nem kell lelki erő, hanem rosszul értelmezett szégyen, tehát hamis felelősség-érzet. A tévedések beismeréséhez viszont óriási lelkierő kell. Na meg a Skorpió és a Halak konstelláció által megtestesített morfogenetikus spirituális erőterek jelentésének az ismerete!


7) Szántay Lajos, aki több előadásában is, szó szerint veszi az aranynak az alkímiai értelmét (metaforáját), és az egyik előadásában azt állítja, hogy az Árpád házi magyar királyok, többek között azért is voltak olyan gazdagok, mert a Tokajban termett (termesztett?) szőlő szemek, szó szerint is, fém-aranyból vannak. Egy másik (Vagy ugyanabban?) az előadásában meg (Ahol többek között, valamilyen kazettás mennyezet ikonjainak a jelentését magyarázza), azt állítja, hogy valahol egy dunántúli vidéken - faluban?) egy garabonciás (Sic!), személyes haragjában (dühében) olyan vihart támasztott, aminek két gyermek áldozata is lett. Sőt, azt is szó szó szerint hirdeti az előadásaiban, hogy Attila nevű nagy királyunk teste, a halála után arannyá változott. Tessék meghallgatni: sehol nem teszi hozza, hogy ezt alkímiai - spirituális metaforaként kell érteni. Szó szerint is, fém aranyról beszél!

Szántay azért a nyilvánosan elkövetett hazugságáért is hiteltelen az én szememben - És nem értem, hogy a másokéban miért nem? -, hogy Hamvas Béla állítólag párttagsági könyvvel is rendelkező, és párttagsági díjat is fizető, kommunista volt! Sőt, hogy Hamvas Bélának szabad bejárása volt Lukács Györgyhöz a minisztériumban, amit szerinte a következőképpen lehet jellemezni: "Béla kopogtat a miniszter ajtaján, amire Lukács kiszól, hogy ki az? - Hamvas Béla vagyok. - Gyere be Béla!" - Az utókor majd eldönti tehát, hogy ez beteg-e, vagy csak történet hamisító? Nem másért, de amellett, hogy azokban az időkben sem csellenghettek szabadon az állásukból kirúgott könyvtárosok a minisztériumok folyosóin, köztudott, hogy Hamvas Bélát éppen Lukács György rúgatta ki a munkahelyéről és ő tetette azt kulturális Bé - listára, ami miatt a Magyar Hipérionnak egyetlen könyve sem jelenhetett meg attól kezdve, agészen a haláláig. Vagyis, éppen a Hamvas életműnek a legfontosabb és legsúlyosabb - legfelszabadítóbb - része!8) Dr. Csernus Imre. Noha, „hivatalosan” csak annyiban ezo-misztikus, hogy "volt képe" előadást (vagy előadásokat?) tartani a „Misztikus csodabogár kozmetikus” - ideológia alapján működtetett Pax-tévé által indított és rendezett „Mesterkurzus” c. műsorban, azért került mégis erre a listára, mert nagyon sokan azt képzelik, hogy valamiféle misztikus tudással is rendelkezik. Ésm ezt olyannyira, hogy még a Duna-tévé hajdani műsorvezetője is, egy ilyen jellegű sorozatban készített vele portré-filmet. Vagyis, annak a nyomán, ahogy a "drogosok doktora", mindenek felett álló mindentudóként fellépett két évtizeden át a közéletben. Ő tehát „csak” annyiban hiteltelen "misztikus csodabogár", hogy miközben előadásokat vállalt ott, ahol a kristály- és indigó-gyermekekről, valamint az UFO-k és a nagy fülű ET-k létezéséről szóló misztikus hazugságokkal hülyítik a magyarok egy részét, nagy sikerű könyveket írt a női, meg a férfi lélek rejtelmeiről, illetve a párkapcsolatok pszicho-misztikus fortélyairól és csinja-binjáról. És ezzel, a párkapcsolat, meg az élettársi viszony, sőt: a család és a nevelés nagymesterének is kiadta magát, miközben, máig (Ha jól tudom, már elmúlt 50 éves, tehát a nagytata kor küszöbét tapossa!) nincs, nem hogy több, de legalább egyetlen gyermekes családja sem!
Sőt, még egyetlen felvállalt és elkötelezett párkapcsolata sem...

9. Hiába, hogy számtalan részlet- és alacsonyrendű (misztikus…) kérdésben igaza van, mert Magyar Kovács András sem tud semmit a lényegről, vagyis arról, hogy megváltódni, illetve a karma csomagjainkban található, hibás és zavarodott ősideáknak a kijavítása érdekében jöttünk a földi életbe. De legalábbis nem beszél róla, és amennyiben tud a karma-oldás kötelességéről, de elhallgatja, az annál is nagyobb baj, mert akkor szélhámos. Minden esetre az ő széles körű ismertségében és „kiterjedésében”, azt a vad-szamárságot nem lehet megengedni és elfogadni, hogy aszongya: a kenyér és minden gabona-termék elvetendő, a tojás-fehérje nem jó, mert az tudvalevően, a csibe tápláléka és telve van növekedési hormonnal, a tej sem jó, mert attól meg a bocinak kell nőnie, de kérem szépen, de ezzel szemben, hogy tehát semmiféle gabona-termék nem egészséges, ezzel szemben viszont, a hússal, ami ugyancsak tudvalevően hormonális hullaméreggel van tele, azzal nincs semmi baj, a Magyar szerint!

Sőt, szerinte nem is azzal van a baj, hanem a szójával, amit bele tesznek…, miközben a marhakereskedőktől leszármazó, USA-i diabetológusoknak a tök materialista gondolkozású elnöke (orvosprofesszor) is, hajlandó beismerni, hogy minden eddigi elképzelésekkel és feltételezésekkel ellentétben a cukorbetegséget nem a túlzott szénhidrát fogyasztás okozza, hanem egyértelműen a húsfogyasztás! - Legalább is, fizikai szinten, persze, csakis…, merthogy, egyébként az elhazudott boldogtalanság okozza. De nem, kérem, a hírneves misztikus – kozmetikus erről nem akar tudni, valószínű, hogy ezért, mert neki is több egészség-hozó terméket kell eladni, mint Jakab Istvánnak:

10. Ez megosztott hely a Nagy Szilvia Théta-hillinges gyógyásznőt fenemód szerepeltető Jakab István és Paksi Zoltán között, meg az utóbbinak a tanítványa: Kunó Mester között. Szilvia szerepeltetője, több okból is markáns figurája a listának annak ellenére, hogy ő is rettenetesen tájékozott mind a misztika, mind a természet-tudományok területén, akárcsak Kovács Magyar András. De hiába tud annyit (csak a lényeget: a fő-okot nem!), mert valamiért, szemlátomást nem akarja észrevenni, hogy a beszélgetéseiken őt fölényesen kioktató Nagy Szilvia, hajmeresztően öregszik és hízik, az egyik Viva Natura beszélgetésétől a másikig. És ezt, miközben látható meggyőző erővel dumálja meg Jakab Istvánt és annak a nézőit arról, hogy a személyes karma-tudatosítása nélkül és tehát minden karmaoldás nélkül - És anélkül persze, hogy az anyanyelvén helyesen beszélne, ezzel is jelezvén, hogy az ő nemzetek és filozófiák - vallások felett álló kozmopolita - genderista tudománya, mennyire isteni eredetű! - milyen nagyszerű eredményeket lehet elérni (Hogyne! Csak rá kell nézni és észrevenni, hogy fiatal kora ellenére, miként terebélyesedik és öregszik az arca egyik Viva Naturas - beszélgetéstől a másikig! Hiszen: Gyümölcséről ismeritek meg a fát, nem?) az ő jellegzetesen nőies, vagyis, a toleránsan liberális - sőt: a jellegzetesen genderista gondolkozásra és mentalitásra alapozott, misztikus csodabogaras tudományával mindent helyre lehet hozni és mindent el lehet érni.

Na de nem Nagy Szilvia osztozik a 10 helyen Paksi és tanítványával, hanem Jakab István a Viva Natura szerkesztő – tulajdonosa, aki, miközben fantasztikusan értelmes beszélgetéseket is tud folytatni olyan igazi tudós emberekkel, mint Diénes István, majdnem annyi misztikus szamárságot hord össze néha (De legalább is, hordott össze régebb, illetve készített beszélgetéseket olyanokkal, akik manókkal és tündérekkel és angyalokkal tartanak kapcsolatot állítólag. De meg kell jegyeznem, hogy nem folyton és mostanában egyáltalán nem...), mint Avatara és Villás Béla együttesen. Mondom: miközben, megbízható fizikai, vegytani és biológiai ismeretekkel is rendelkezik! Tehát, éppen azért hiteltelen, mert a realitás-érzékünket sérti az, hogy valaki misztikus tündér-babonákat és zagyva misztikus fantazmagóriákat szajkóz és reálisként kezel, miközben jól láthatón ép a logikája és a realitás-érzéke. Rajta tehát (Vagyis a listán való szereplésén) még gondolkoznom kell, mert egyelőre nem tudom eldönteni, hogy naivitásból misztikuskodik-e, vagy üzleti érdekből (szélhámosságból) teszi a naivat? Mert, ha csak naivitásból téveszti meg az amúgy elég nagy nézettségnek örvendő műsoraiban a "híveit", az által, hogy a gyönyörűséges szőke barátnőjével jóságos és gonosz tündérek és erdei manók létezéséről beszélget el időnként tök komolyan, még úgy-ahogy megérti az ember. De ha netalán ezt, a lapos tündér mesés hazudozást azért műveli - Miközben Dienes Istvánnal és Drabik Jánossal beszélget el teljesen otthonosan érezvén magát a nagy tudású fizikus és a politológus- közgazdász -történész témaköreiben is! - hogy a Kambucha-napokon az ezo-natur termékeit eladhassa, az már egyértelműen megbízhatatlanná teszi a személyét és hiteltelenné teszi azt, amit "spirituális televíziósként" termel. Mindenképpen furcsa szerzet, mert ezek ellenére, egyre értelmesebb és lényegesebb beszélgetéseket folytat Drabik Józseffel, és Dienes Istvánnal és más alaposan tájékozódni és gondolkozni képes személyekkel. Ez utóbbiak viszont nagyon fontos beszélgetések, messzemenően segítik, igen, még a spirituális tisztánlátást is.

A magát asztrozófusnak(!) nevező Paksi Zoltán meg azért van itt, mert egyrészt képtelen - De legalább is úgy tesz, mintha képtelen lenne... - felfogni azt, hogy a klasszikus asztrológia helyesen teszi, amikor a földnek a precessziós mozgása miatt mostanra már egy egész konstellációnyit elcsúszott (Az örök pozíciójából tehát látszólag eltérő helyen levő) égi képet (A konstellációkat és a bolygókat) vissza - számolja és vissza helyezi a földi precesszió által el nem "mozdított" (Tehát a helyes és reális) égi pozíciójukba. (Bevette a szellem-dús Hernádi Gyula író kacsáját és máig nem sikerült azt sem alól, sem felül kiengednie.) Sőt, mivel a konstellációknak és a bolygóknak a látszati pozíciója elfogadásával, máshova teszi a konstellációkat mint ahol vannak valójában, mikor 14-et, mikor 15-öt lát és számol a klasszikus tizenkettő helyett, minthogyha nem létezne összefüggés az asztrológia és az aritmológia között! Ama komplexusom miatt, hogy nehogy azt képzelje valaki, hogy szakmai irigységből tettem fel a listára, le is hagynám a legszívesebben, de, mivel nem elég neki ez a metafizikai "süketségből" eredő "mássága" (Bakban van az egyik karma-pontja és teljesen negatív a Szaturnusza!), hanem még nagy-fölényesen rá is tesz még erre az ostobaságára és azt állítja, hogy ez miatt, egyedül ő és a tanítványai készítenek helyes asztrológiai sorsképleteket és tehát egyedül ők, az általa ily módon kieszelt asztrozófia képviselői, értelmezik helyesen a horoszkópokat (Vagyis azt, hogy az asztrológusok mind hülyék, vagy a legjobb esetben szélhámosok, miközben ő és a tanítványai ugyebár... ), hát bizony, nem hagyhatom le!

Kunó Mester, az utóbbinak a tanítványa, aki újabban feminista rendezvényeken is megjelenik és misztikus teóriákkal támasztja alá a nők felsőbbrendűségéről szóló fasiszta eszméket, még a mestere misztikáján is túltesz, azt állítván, hogy ő meditációs transzban értelmezi a horoszkópokat. Ez viszont egyenértékű azzal, hogy drog hatása alatt dolgozna, vagy minimum két deci unikummal kezdi és hat - hét decinél végzi be a munkáját, amire éppen úgy nem szégyell pénzt elvenni, mint Takács Tibor, aki nem hisz abban, hogy a munkájának lenne pozitív eredményeket szülő (Megváltáshoz vezető) következménye, de mégis csinálja...- jó pénzért, persze!
De, a relativista (Mert holmi "tendenciákról" hadováló) Szatmári Nórát sem lehet kihagyni, aki Till Attilának pl. egy egész gyermekkel többet olvasott ki a sorsképletéből, a létező háromnál, tehát: négyet (Egyáltalán honnan veszi a gyermekek számát? Ilyen jel nincs, nem létezik a sorsképletekben. És egyáltalán nem is ilyen konkrét események meghatározásáról szól az asztrológiai sorselemezés, tehát nem ez a sorsképletek értelmezésének célja és az "értelme"!). És mellette – mellettük helyet kaphatna még, nagyon sok más, jósolgató és Nórához hasonlóan a sorsképletekből egészen meglepő, sőt: furcsa dolgokat is kiolvasó "asztrológus" . (Emlékszem, a Nők Lapja Café c. blogon, a még véletlenül is szőke , un. asztrológus, külön heti horoszkópokkal állt elé homoszexuálisok és leszbikusok, valamint kertészek számára is.) De ezen az Ellen-Bolond-lstán, csak a legismertebb és ezért a legbefolyásosabb ellen-bolondok és tehát a legismertebb ezo-misztikusok szerepelhetnek.
dok és tehát a legismertebb ezo-misztikusok :lol: szerepelhetnek.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.03.14. 23:20 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4033
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Jakab Istvánról kiderült, hogy gőze nincs a lényeghez és éppen egy hamis bolondot hívott be a stúdiójába beszélgetni, és persze, azt saját magára kioktatva megtanítani... :) :lol:

Hát nem álltam meg, hogy ezt be ne írjam neki kommentárba:

A bolond nem csak, hogy feleselhet a királlyal és megmondhatja neki az igazat, hanem sokkal több a királynál is és a főpapnál is, és felette áll a halálnak is, mert ő megváltott. Ezt Illene tudni mindkettőnek (Jakabnak és a bohócnak. - Mert csak az... egyelőre.) A szakrális bolondság tehát nem az, amit ez az ipse képvisel, hanem az, amelyben az ember teljes meggyőződéssel azt állítja saját magáról, hogy: Én vagyok az út, az igazság és az élet." És: az alfa és az omega. És a kapu..., és így tovább, az eredeti gnosztikus krisztusi tanítás szerint! Merthogy egyedül ennek az első szám egyes személyben kimondott igazságnak van hosszú távon pozitív mágikus (sors-formáló) következménye.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO