ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 11:25

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.01.19. 15:03 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kedves Vendég!

Romániában még annál is "rengetegebben"  keresnek minimálbért, és még annál is rengetegebben  nem keresnek még csak minimálbért sem. Arról nem is beszélve, hogy Romániában a minimálbér értéke sokkal kisebb, mind a Magyarországi minimálbéreké. Ráadásul itt közmunka-program sincs.

Higgye el, a világért nem akarom megsérteni, megbántani, de:

A fentiek miatt, nálam, engem afelől felvilágosítva érvelni, hogy Mo-n mennyi pénzt keresnek az emberek, és erre fogni a nemzeti méretű fogamzásgátlás használatának a "szükségét" enyhén szólva, téves kapcsolás. És tudomásom szerint, Mon-n nem is ez a réteg az, aki nyakló nélkül „fogamzás-gátol” . Tudomásom szerint, a cigányok pl. jobban tisztelik az Isten áldását, mind a közmunka-béren felül és a minimálbér felett kereső Magyarországi magyarok nagyobb része, amely, ha szül is, de csak egykéket, maximum két-kéket "vállal".

Igen, szerintem - a többihez, vagyis az elkényeztetett nagy többséghez képest legalább is - a mi gyermekeink (A Dénes Máriáéké is, és a János Istvánéké is, és az egész csángó- és székelyvidék gyermekei is.), akik csak "turis" ruhákat viselnek, sokkal boldogabbak pl. a Gerle Éva féle sznobok gyermekeinél, akik ki nem mennének az ajtóm, ha nem log látható helyeken az ingükön és a nadrágjukon a márka-jel.

A menő játékokkal és menő iskolákkal is ugyanez a helyzet.

(Tisztázzunk egy dolgot: a mi gyermekeink csak a művészi szellemiség miatt járnak művészetibe, amely mégiscsak közelebb áll a metafizikához - asztrológiához, mind a többi iskola szellemisége, és nem azért mer az Csíkszeredában éppenséggel elitnek számít a Márton Áron nagy gimnázium mellett. Sőt megkockáztatom, hogy amennyiben az iskola épülete nem állna a szomszédságunkba, hanem egy más iskola állna a helyében, akkor abba írtattam volna őket. Szerencsénkre a gyermekeink tehetsége és az iskola közeli mivolta egybe vágott. Vagyi a mi gyermekeink nem a menőzős sznobériák miatt járnak éppen abba az iskolába!)

"Ön szerint felelős dolog tudván, hogy kitaszított lesz a gyermek, vállalni? "

1. Szerintem a legnagyobb felelőtlenségnek a jele az, hogy ilyen álproblémák (hazugságok) miatt valaki elzárja az Isten áldásának a forrását. Mert:

2. Ezek miatt, egyetlen gyermek sem lesz kitaszított, sőt, inkább fordítva. Mivel a gyermekek ösztönvilága egészségesebb, inkább a faksznizó és márka-sznobok gyermekeit golyózza ki a többi. A mi gyermekeinket egy időben mobingolták ugyan de soha nem a ruhájuk, öltözködésük miatt. Sőt, most mondja Viola, hogy Turulánkat, aki az 5 házában található Lilithje és még két más bolygója által jelzett "bántó nagyvonalúsága" miatt elég trehányul indul el, ha nem vesszük észre, egyáltalán nem kötősítik ki. Sőt! Mivel a nővérei esetéből tanultunk, arra biztattam, hogy aki ilyesmivel próbálkozik törölje szájon, nos, hogy emiatt-e, vagy valami más miatt, de a pedáns és a nála sokkal jobb tanulmányi eredményekkel is rendelkező nővéreihez képest, az osztályközösségében sokkal nagyobb közmegbecsülésnek örvend. Ezzel is bizonyítván, hogy az egészséges gyermekek logikája mindaddig ugyancsak egészséges marad, amíg a felnőttek a divatos babonákkal be nem etetik (el nem hülyítik) őket.



"Otthon, orvosi asszisztencia nélkül? Ma a terhességek többsége komplikációval zajlik, ezek az anyák és újszülöttek meghalnának, vagy károsodnának egy otthonszülésnél!"

1 Nézzen utána kérem szépen! Winston Churchill által nem hamisított statisztikája van annak,. hogy a természetesen, tehát a korházi stressz által nem zavart szülések nagyobb számban "sikerülnek" egészségessé, tehát zavar- és komplikáció mentessé, mind a korházon belüliek. (Medárda kint az erdőben született, Etelka és Turula, itthon, mivel télen és koratavasszal nálunk még sem lehet a természetben szülni.. , és az iskolából alig hiányoznak évente egy két alkalommal, a rendszerint két - három nap alatt letudandó meghűléseik miatt. ) Ezért is volt hajmeresztő igazságtalanság a Gréb Ágnes doktornő elítélése. Igaz, ő, mint doktornő jelen volt azoknál a szüléseknél, amelyek miatt "veszélyeztetés" címen elítélték....

2 A baj az, hogy önök egyelőre, egy más "tudományos" hitrendszerben, tehát a vallásos terhességek és a terhes vallásosság hitrendszerében gondolkoznak, mi meg nem. Elég nehéz úgy átkiabálni önökhöz ezt a fajta egészség-az információt, ami nekünk több évtizede, hogy a meggyőződésünkké vált, de nem azért, mert erre tanítottak, mert minket is ugyanarra tanítottak mint önöket. HANEM AZÉRT MERT EZEKET MI a valóság-tényeket MEGTAPASZTALTUK TÖBBSZÖRÖSEN ÉS SOKSZOROSAN.

3. Az még csak véletlenül sem jutna eszükbe, hogy éppen azért születik egyre több veszélyeztetett gyermek - Korábban már céloztam erre! - mért a nagy egészségügyi felhajtás miatt egészségtelen a fogamzáshoz, a kihordáshoz és a szüléshez való viszonyulásuk az egész vonalon? Hogy az ember nem csupán mechanikusan működő biológia folyamatokból áll, hanem pl. az denaturált ("Menősen" sznobos) gondolkozás, illetve lelki görcsölés és ostobaságok miatti aggódás, negatív következményekkel járhat biológiai szinten is és rá nyomhatja a bélyegét a m már 35 évesen kezdő "kismamák" szervezetére szülési - teremtési potencialitására?

Ha nem, akkor sincs minden elveszve, mert a honlapjainkon rengeteg információt lehet találni ezzel kapcsolatosan.
Pl. annak a racionális magyarázatát is, hogy miért van az, hogy azok, akik terheseknek képzelik magukat, miért szülnek egészségtelenebb babákat, azokhoz képest akik minimum igyekeztek áldásként megélni a várandóssági állapotukat.
Sőt arról is olvashat, hogy az ilyen aggodalmakkal élő személyek mind ön is, jellegzetesen Rák, vagy Skorpió,, esetleg Halak- karmával születnek a világra, és ezt viszont éppen úgy fel lehet oldani, mind pl. a pók- vagy kígyó, vagy más állat-fóbiákat. És akkor még az erdőben is tudnak (tudnának) szülni, mind pl. az én volt feleségem is, akinek nem elég, hogy a Rákban található a Lilithje, de a Sárkányfarka is a Rák gyakorlati életkörében: a 4. horoszkópházban található. Vagy mint Dénes Mária, akinek a Sárkányfarka található a Rákban. De ezeket csak az ön és az önök miatt, a szüléstől való veleszületett iszonyuk miatt, a szülés ellen mindenféle realitás-idegen és elképesztő érveket - Nevetséges ürügyeket! kieszelő, "sorsüldözött" , vagyis a saját karmikus képzeletük által üldözött személyek minél helyesebb és teljesebb tájékoztatása érdekében írtam.

A többiektől, akik úgy érzik, hogy nem állnak ilyen tudattalan, belső manipuláció befolyása alatt, azt kérem szépen, hogy tekintsenek el ettől és ne ugorjanak a torkomnak nem kért és nem kívánt asztrológiai információ-terjesztés miatt.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO