ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2023.02.04. 10:56

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 104 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Hol az igazság?
HozzászólásElküldve: 2016.06.10. 11:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4264
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Rajtam kívül senkit nem érdekel mostanában a kauzális igazság?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.06.13. 15:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4264
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Mivel az egyiptomi repülő- katasztrófával

beindult az év elején prognosztizált tragédiák sorozata,


de a tömbházunk előtt egyre gyakrabban felvisító mentőautó-szirénázások is, fölösen beigazolták az év elején tett asztrológusi prognózisokat (Alig lépett a Lilith a Skorpió-küszöbére és máris lezuhant az egyiptomi utasszállító, most meg az arab-terroristák helyett orosz-angol, ír és lengyel és még ki tudja milyen szurkolók tartják rémületben a francia polgárokat, és akkor az amerikai melegek tömeges legyilkolását nem is említettem.), hadd dobjuk be még egyszer a negatív spirituális zónába sodródottak, de árban még előre úszni képesek számára a Jupiteri mentőövet:


- A Jézusi kinyilatkoztatásnak, ami szerint, „Gyümölcséről ismeritek meg a fát” allegorikus, tehát a köznapi logikától tágabb értelme van egyrészt. Másrészt, fordítva nem érvényes, mivel a vadalmafa teremhet zamatos, tápkáló és édes almát is, hogyha beoltják. Sőt a gyümölcs lehet ellentétes is a fa szokványos géniuszával szemben, a Polaritás Egyetemes törvényének a lehetséges hatásai és visszahatásai alapján.
Persze, az erkölcs- relativizálásnak sem vagyunk a hívei. Sőt: én pl. még attól sem riadtam vissza, hogy a lányaimat szembesítettem azzal, hogy az anyjuk egy felelőtlen személy, és első sorban, velük szemben viselkedik felelőtlenül. Sőt, szerintem egy, valójában gonosz lény, azok szerint, amiket velük, vagyis a nála levő kisebb testvérekkel annak idején, többszörösen is elkövetett. Hiszen teljesen józanul és tudatosan gyakorolta a felelőtlenkedést, a családtagok elkülönítését és egymástól való elidegenítését.

A Sárkány-ölő Jupiter és a sorsrendezés, karma-oldás, a megváltódás


Ami a beváltást és a szándék és életmegvalósítást illeti, kétségkívül, nagyon fontos a gondolatoknak é a szavaknak a tettekben való beváltása - kipróbálása, tehát a realizáció gyakorlata, gyakorlása.
De még fontosabb tudni azt, hogy soha, semmiképpen nem sikerülhet semmiféle realizáció, és ha felszíni látszatra az mégis sikerül netalán, akkor hosszú távon az is bukik, vagy szétmállik mindenképpen, amennyiben képteleneknek bizonyulunk mind a belső (de persze, ezzel kell kezdeni!), mind a külső őszinteségre, egyenességre, világosságra, átláthatóságra, megbízhatóságra, hitelességre.
- Ez a Jupiter, vagyis a 6-os szám titka! A Mars (5) és közötte oszlik ketté a világ, kettejük között van az abszolút null-pont, az igazsághoz - az igazság (Plútó) felé fordulás pontja. (A bal kezünk öt úja és a jobb kezünk öt úja közötti üresség.)
Amíg tudatos felnőtt személyenként elérkezünk a Jupiteri sorskérdések érzékeléséhez és tudatosításához, addig az élet-élvezet által megszerezhető boldogság kimérája hajt a süllyedés felé, addig a cél nélküli élvezeti-tapasztalás van jelen az életünkben, a Marssal (hatalommal, győzelemmel, beavatkozással, irányítással) bezárólag. Ettől kezdve, ha az irány rossz, tehát, ha visszaélünk: ha visszafelé élünk, tehát ha nem az igazság és a nem igazság felé irányulunk, hogyha tehát az önámításnak köszönhetően az életcélunk tovább is (az Ego, az önzés = a földi Nap felé) mutat, már semmi sem lehet az életünkben jó!

Sem az önérzet, önérzékelés, az öntudat(Nap), de sem a szülői állapot, vagy az otthonban - családban levés, a családi viszonyok és anyagi állapotok (Hold), de még az értelem sem működhet helyesen, és így még a gyakorlat eszünk, a ráció, a logika (Merkúr) sem vezet semmilyen jó helyre.
De még a szerelem is csak hamis boldogsághoz juttat és nem lesz jó benne a szexuális kiegyenlítődés, a földi harmónia és természeti boldogság (Vénusz). És zavart Jupiterrel az energia sem marad meg, illetve nem kerül jó helyre, és jó helyzetbe, ezért az erőnlét is, a nullához közelít általában (lásd egyeseknek a folytonos erővesztését).
De az önmaga, a Jupiter által irányított moralitás is hamis, ha nincs meg az a megváltáshoz vezető értéktudat és értékítélet, az a tudás - rend, ami ahhoz kell, hogy az ember az előbbiekben ne fogjon falcsot, ne a hamisságot a tévedést szolgálja részleges morálként.
- De még mennyire kell, a csalás és öncsalás nélküli moralitás ahhoz, hogy a felelősségtudatunk (Szaturnusz) ne legyen hamis, vagyis gyakorlat szintjén aggodalom, teória (Isten-látás) szintjén közömbösség!
- A hamis, zavart, és vétkes (Célvétő) Jupiter által megrontott Uránusz, de főként a Neptunusz és a Plútó által (többek között) megtestesített mágikus erejű képzeletvilágunk automatikus következményeit, konkrét sors-eredményeit mindenki kitalálhatja. Egyetlen közös szó van ezekre: a sors-romlás és végül az élet-csőd, ha nem éppen a sors-katasztrófa. Ráadásul most már, nem csak egy életkörben, hanem az egész vonalon, hiszen ezek az életvíziónknak, vagyis, a sorsidéző, mágikus tulajdonságokkal és erővel rendelkező teremtő-képzeletünknek az őserejét megtestesítő bolygói! Ezek hozzák be tehát a sorsunkba a „megfelelő” élethelyzeteket és személyeket (un. Szerelmeket, barátokat és ellenségeket), tehát külső élet- és sors-eredményeket...
A Jupiter (Nyilas, Halak erőtereit irányító!) tehát a nagy sors-kártyaosztó, ő a lapkiosztó (Lásd a Tarot ikonjait). Az ő sors-laposztásától (Hazugságainktól, ön- és mások- ámításától, illetve a magunkkal szembeni tisztesség és becsületesség-igényünktől) függ az egész életünk minősége, illata, ahogy írja Hamvas. Illetve, és egészen pontosan az, hogy megváltódunk-e, vagy sem? Ő az életünk központja, nem a Nap! A nap csak a keret, a forma, a periféria, a kör kerülete. A benne (Napban) levő pontnak a tisztaságán, vagy szennyességén, tehát az irányítási elvén és direkcióján áll vagy bukik az életünk (Egészségünk és boldogságunk).
Mindez érzelmi, értelmi - gondolati – öntudati szinten, és ezek függvényében: imaginációs szinten. Tehát három dimenzió szintjén. Aritmológiailag tehát, hatos a három dimenzióban, vagyis a harmadik hatványon, ugyanaz, mint a sorsirányító Jupiter a harmadik hatványon: Ő a hat szász hatvan hat. - Íme a bölcsesség. Íme, a bölcsek köve! Íme, az élet-mágia csúcsa! Ha tudatosan negatív ez a hatványozott alapállás: akkor könnyű és egyenes utat biztosít a Sátánhoz. Ha pozitív, akkor viszont nehéz és görbe utakat nyit meg, de nem a Sátánhoz, hanem az Istenhez, a vele (A mindenséggel) való öntudati azonosuláshoz, a megváltáshoz. Vagyis az igazi egészséghez és boldogsághoz. – Íme, a Bolond bölcsessége.
Ezért a világi logikával ellentétes Jupiteri logikáért van az, hogy Boldogok a Bolondok (Boldogok, akiket boldognak néznek a világ lányai és fiai), mert övék a mennyek országa.”

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hol az igazság?
HozzászólásElküldve: 2016.09.23. 13:50 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4264
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nagyszerűűűű!!!! Abszolút így Van, Tanúsítom! Még csak a Szeretettel van egy kis gond, mert az persze, hogy állandóan áramlik ki az általa is megnyilvánuló, megteremtődő létbe, tehát a mi életünkbe és lelkünkbe- szívünkbe és agyunkba is az ősforrásból és az érdemhez olyan értelemben nincs köze, hogy, bárki bármikor tud, ha akar és el kezd szeretni, még nagyobb mennyiségben áramlik hozza még több szeretet (Lásd Teremtés és a mágia, meg a Szükség és a bőség, illetve a kiegyenlítődés egyetemes törvényeit.) A baj csak azzal van, hogy ha nem töltekezünk ezzel a szeretettel valamiképpen mégis csak arányos mennyiségű Világossággal (Fénnyel - maszkulin szellemiséggel) és nem világítjuk át vele a szeretetünket, vagyis, ha csak úgy, az igazság szellemére és erejére való törekvés nélkül szeretünk, annak a következménye nem igaz (legfentebb megjátszott önámítással bevett, elhitt) boldogság lesz, hanem megváltódási képesség nélküli korrupt létezés, tehát csalás, aminek már semmi köze nem lehet a boldogsághoz. Hogy miért? Azért mert a Szeretet és a Világosság külön-álló isteni princípiumok (Női és Maszkulin), de figyelem: Isteni igazság és Boldogság az egy! Ki van zárva, hogy hazugságban, áltatásban és önáltatásban, lapulásban, sunyiskodásban, igazságtalankodásban (Ne tégy hamis tanúságot felebarátidról - és istenről sem, tenném hozza a papok figyelmében!), sőt, még annak ez eltűrésében sem, boldognak lenni. Tudom, hogy ez a béka így hirtelen lenyelhetetlen. De ha jól elgondolkoztok rajta és főképpen, ha nem ámítjátok magatokat, akkor rá jöhettek, hogy ez így van.
Vagyis: ahhoz a legfőbb boldogsághoz, amiről Attila beszél, csak és csakis és kizárólag, az igazságra, azi igazságosságra való törekvés nélkül, sőt, ha kell az igazságért való harc nélkül (Tehát lelki és szellemi megtisztulás nélkül - Lásd a tisztító tűz motívumát, minden szentírásban!), soha, de soha nem lehet eljutni.
És ha ezt létom, jön, hogy sírjak attól, hogy mennyi nyomorult ember van és ez mind csak azért, mert sem a tanárok az iskolában sem a papok a templomban és a tudósokról, vagy a politikusokról ne is beszéljünk, nem ÁRULJA EL- mivel még ők sem tudják! - hogy minimum az igazság szellemére való törekvés nélkül, nem tudunk, lehetetlenség Boldognak lenni. Amiként persze, szeretet nélkül sem, de ezzel nincs akkora baj, hanem a baj éppen ott van, hogy azt képzeli mindenki, hogy azzal hogy szeretnek minden el van intézve, és, amint Attila ezt sejteti, csodálkoznak, hogy baj van! Hogy igazságtalan az isten, amiért nem engedi, hogy boldogok legyenek, pedig ők aztán úgy, de úgy szeretnek... Akkor miért? Hát azért mert az emberiség 90 százalékát már egyáltalán nem is érdekli az igazság, vagyis az, hogy vele ne igazságtalankodjanak és ő se igazságtalankodjon senkivel. Ha van a tisztaságnak, amit Attila is említ, valamiféle értelme, hát ez az! - Az igazságtalanságnak a meg nem tűrése, sem kívül, sem a saját lelkünkben (öntudatunkban!)
Ezt tanultam meg a 24 éves, gyakorló asztrológusi (sorsfigyelői) munkásságom alatt.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Hol az igazság?
HozzászólásElküldve: 2020.11.05. 21:51 
Offline

Csatlakozott: 2020.11.05. 10:10
Hozzászólások: 6
Napjegy: Ikrek
Aszcendens: Szűz
A szabadságról...

Röviden : Szabad az az emberi lény, aki önmagából , önmagának meg tudja teremteni azt az ősi békeállapotot, ahonnan kiáradt és leképeződőtt.

A Vizöntő kostelláció és a 11 ház írja le ennek a fogalomnak ( a szabadságnak) a jelentéstartalmát, mind szimbólikusan, mind pedig közérthetően. Amikor a Vizöntő konstelláció körében karmikus hajlam, tehát illuziókra való hajlandóság mutatkozik, akkor nem a Vizöntő Napjegy szerinti világosan látható vonásokról beszélünk, hanem a zavaros, fordított , kusza képek vannak megélve.

A kellően tiszta Vizöntő nappali éber tudat tiszteli a másik szabadságát is, nem csak az övét. A karmikus sötét tudat bizony csak önnön fordított ötletvilágát erőlteti . Ő az, aki a szabadságot kisajátítja magának., az erről való elképzelése csak őt illetheti, más mind őnála csak idiótább.

Ez a csapda is egyben. Mert miközben képtelen nem magát tenni viszonyítási pontnak, rá kéne ébrednie, hogy az ő idiótaságához mérve lehet más nálánál is idiótább, tehát illuziókergetőbb. vagy ha más idióta és ő nem, akkor ő ki? Miféle lény? Mag nélküli?
Egyik őserő, amit a Szaturnusz jelez, az egyik uralkodó. A másik az Uránusz. Egyik a kitartás, korlát, a stabilitás, felelősség, a másik az információ áradás, tehát fény , világítás, fényterjedés, fénykigyúlás, stb szellemisége. Mint pl, a fegyelem és az adatmozgás egyidőben való jelenvalósága. Amilyen a fegyelem , olyan az adatmozgás.

Tehát akkor van szabadság állapotba kerülés, amikor kellő fegyelmezettség alatt zajlik az adatrendezés, információ letisztulás . Tudok a magam kérdéseire úgy válaszolni, hogy azok a feleletek megegyezzenek az egyetemes törvényes renddel. Ne legyenek fantáziálásokkal telt illuziókergetések.

Miért jelenthet veszélyt, amit manapság annyit rebesgetnek, hogy a gépek átvehetik a vezérlést az ember felett? Azért, mert amit a gépekbe , mint törvényt beletesznek, azok nem fognak attól eltérni maguktól, mint ahogy az ember hajlamos eltérni az őt létrehozó őserőktől , elemektől, különbejáratú valóságot hozva létre. Ez az illuzió. Tehát a gép uralma fogja megtanítani az embert , hogy az illuzió milyen ártalmas? A gép nem fog illuziót kergetni, nem fog érzéssel együtt lenni, csak követni és követelni képes azt, amire megalkották.

Tegnap beszélgettem egyik barátnőmmel pár szót arról, miért elemez az általunk ismert legtöbb asztrológus kívűlről befele, amikor az élet belülről terjed a külvilág felé. A fény forrásából jön a fénysugár, nem fordítva.
Hát , valószínűleg azért, mert ebben hisznek , ennek mentén mennek ők is. Vagy kettős mércéjük van, tehát vallásos alapon elemeznek, tehát nem tudják, vagy nem merik a felelősség kérdését teljesen világossá tenni. Vagy mert, ez ma a divat és ez van elterjedve leginkább.

Én is láttam sokszor, hogy miközben sokan szidják a szélhámos spirituális gondolkodókat, az igaziakat nem keresik meg, nem érdekli őket a valóság ismeret. Természetesen mindenki magából indul ki és maga felelős minden mozdulatáért.
Ide akartam eljutni végső soron a fejtegetéssel. A mag-amhoz. Magamból teremtek. Mindent. Ezt soha nem bírnám elvégezni, ha eredetileg nem ez lenne az élet mintázata, szerkezete , rendje.

Mégis, amikor én magam, mint lény élek, illuziókba kerülhetek. Miért és mitől? Mert ez is az élet rendje. Tehát az illuzióba kerülés elkerülhetetlen. A fájdalom jelzi, azt, amikor boldogtalanság lesz rajtam úrrá. Nincs rend. felfordul és pörög minden ezer irányba.

Hogy nézne ki az idegrendszer, ha nem rendben alakulnának ki a pályák?

Ez a boldogtalanság nem kívűlről jön, mert semmi se jön onnan. Belülről fakad. Mint minden. De nem a magból lep elő a boldogtalanség, hanem a magból kilépés következtében való félelemérzetből. Mert ha kilépek a magból, ott sötét van. És csak azzal a kis magommal világíthatok magamnak , mint lámpással a sötétben.

Nézz fel az égre, menj az ürbe. Sötét van. Menj be magadba , sötét van. Nincs egyebed, csak lámpásod. Fényed. Ez az Uránusz szimbolikája.

Mikor meggyújtod, látod a sok szemetet és szennyet, amit magadra vettél, mikor a magból az örvénylésbe léptél. Annyiszor kell meggyújtsd a lámpást, ahányszor kimosol egy-egy szennyest. Sötétben nem mosnak az emberek, oda fény kell. Látni kell a szennyet. Hiába fordulsz el, hiába undorodsz, hiába haragszol, minden hiába. Mosni kell. Állandóan. le kell hajolni, bele kell nyúlni. A "pénz," pontosabban az érték , értelem , tehát az energiád nem a mosásra adatott, hanem arra, hogy tiszta légy. A mosás a fontos, hogy a két kezeddel végezd, mert miközben végzed , meggyőződsz róla, hogy milyen jó dolgod van, hogy kimoshatod a szennyest, és nem kell járnod benne. Milyen jó dolgod van, hogy nem kell fájjon a sok koszos illuzió bántalma. Ha értéktelen adatokkal (étellel is) élsz, azt jelenti, a szennyest vastagítod.Nem mosol, hanem koszolsz.

Jézust nem tekintem vallásalapítónak , hanem egy nagyon értelmes és felelős figurának. Bárki lehet egy jézus. Bárki lehet és minden lény eleve megteremti saját felismerését, megvilágosodhat afelől, amit Jézus úgy fogalmazott meg : Magamra veszem a világ bűneit.
A bűn, a bűz, a szenny hasonló értelemmel bírnak.

Tehát nem magára vette mindenki bűneit, hanem azt mondja el, hogy amikor az Ősmagból, Ősforrásból kilép a lény képe , hozza a magot és az arra ragadt hajlamait, illuzióit.
Ha a lámpásommal csak gyönyörködöm vagy botránkozom a látványba és a fájdalmak üzenetével nem foglalkozom, akkor a kegyetlenség jellemzi mag- a -tartásomat. Azzal tartom fenn magam. Ugye van rá példa, amikor kegyetlenkedem magammal és másokkal? Ugye van rá példa, hogy emberi lények kegyetlenkednek magukkal és másokkal? Ugye vannak technokraták? Ugye vannak liberálisok? És vannak kommunisták?

Nekem volt a tavasszal egy kegyetlen foghuzásban részem, bármennyit próbálták a fájdalmat tompítani, nem ment a dolog. Volt min gondolkodjam.

Maszkulin minőség pozitívan is van, amikor felismeréseim lesznek és felelősebb tudok lenni, mert látom, mit kell mosni .Kimosni kell magamból a kegyetlenkedést és amit kitaláltam nem akadályozza (szaturnusz) a boldogságom és tiszta látásm (Uránusz) és így minden lénynek javára van. Nem az a kegyetlenség, ez a "kell csinálni", hanem az a dac, amivel nem akarom, holott, ez az útja a tisztaságnak.

Maszkulin minőség akkor is, ha diktátorként erőltetem mindenkire - pl az oltást-, mert bár nem tiszta még előttem sem, hogy az életet eleve nem kell oltogatni kívűlről, mert belülről tisztítható és boldogítható, de azért is kívűlről képzelem el (kép-Uránusz) és adagolom (szaturnusz), felelőtlenül (szaturnusz), mert nem világos (uránusz) előttem se, hogy az élet nem ellenség. Duplán kegyetlenség, ha akaratosan ellen is állok annak, hogy letisztázzam , hogy miért fölösleges kívűlről kimosatni a szennyet (betegséget), miközben ahol keletkezik, ott pedig ott hagyom. Hatványozottan kegyetlenség, az életet ellenségnek számolni.

Hol az ellenség? Ki az? A magom, ami éltet, ami a lámpásom? Nem lehet egyik mag ellenség és egyik nem ellenség. Mert Egy ősforrás van és a forrás, az tisztaságáról ismerszik meg. Illuzió összecsaphat illuzióval a magból kapott energiával.
Ellenség-e a maszkulin minőség önmagában? Senki se azért kegyetlen mert férfi vagy mert nő, akiben a maszkulin is jelen van. (lásd lény=yin-yang)

A kegyetlenség nem a nemtől függ, hanem az illuzióban való boldogtalanségi érzet miatt kel életre. Ha boldog-talan, akkor zavart, akkor fél, akkor nyüzsög, akkor össze-vissza kapkodva képzeleg, akkor diktál, akkor gyötri magát , stb Az illuzió miatt. A karmikus hajlama, a szennyese miatt, amit gyűjt, amin ül és amit elnyom, ne is lássa.

Aki fél, az mást is félemlít, mert ahogy vagyok, akként láttatom magam, akként sugárzok. Amilyen a fényem , olyan a sugara.
Amelyik lény boldog, az boldogságot sugároz. Minden mozzanatnak van eredeti, tehát nyugalmas és boldogító formája. Ez az eredeti. Mitől látszik ?Hát arról, hogy pl az ember körme bizonyos mértékig vakarásra, kaparásra való, onnantól fogva ha elvakulva használja, akkor karmol, tehát innen már fájdalmas.

A köröm tehát egy darabig eszköz, onnan pedig, ahol ellenségkép diktál már, tehát a szenny, onnantól fogva fegyver. Önmagát összekarmolót látni eleget. Az mást is karmolni fog. Ennyit képes tenni. Boldogtalan. Lámpását nem arra használja, hogy kimossa az aranyat, hanem hogy a szennyet vakargassa. Mint a rühes.

Erős példa. ez jött ki most nálam a mosásban. :) A rühatka se ellenség. Meghívták, hát eljött. Neki tartották a lámpást. Ha meghívják illik elmenni vendégségbe, nem?

Tehát az ellenség az illuzió, amit nem oszlattak el. Mi a mosás? Szétoszlása, szétmállása a szennynek., az illuziónak. Feloldódik vízben , föld megszűri. Víz = belemártódás, beleérzés. Föld = átalakítás.

Fegyelmezett , célirányos információárasztás, benyomás = maszkulin leosztás a Magban , Magamban
Fegyelmezett , célirányos információfogadás, benyomódás, befogadás= feminin leosztás a Magban, Magamban

Szabad vagyok? Szabad a Vagyok, aki vagyok? :)

Egészség!


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 104 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO