ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.02.20. 03:42

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


"Széles az út amelyen el lehet indulni, de szűk az a kapu, amelyen be lehet jutni a Mennyek Országába."
"Sok a meghívott, kevés a kiválasztott." (Názáreti Jézus)Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2017.05.02. 13:47 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4012
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kora kamaszkorom óta tudom azt, hogy a fizikai világegyetem határtalan.

Jól emlékszem, hogy a „Stiinta si technica” c., folyóiratban, amit akkoriban meg – meg vellegettem és olvasgattam Marosvásárhelyen (1969 - 1971), megjelent néhány ábra a világegyetem lehetséges geometriai ALAKJÁRÓL. Én meg csodálkoztam a dolgon, hiszen számomra úgymond veleszületetten világos volt, hogy az határtalan, tehát nem lehet alakja sem. Persze, ettől még nem lett azonnal világos minden számomra a fizikából - Amiből egyébként, nem tudván jól románul, gyengus jegyecskéket kaptam, mivel a tanárnő meg volt győződve, hogy hiába tanulok meg egy – két leckét, mert egyébként úgy is, hülye vagyok… -, mivel az idővel, mint különálló fizikai tényezővel meg zavartak. De később, kb. az ezredik horoszkóp után, miközben arra is rájöttem, hogy nem létezik reinkarnáció, tehát annak megfelelő idő-alagút sem létezik, illetve keresni kezdtem, hogy az Istentől erre felé (A fizikai létezés felé), mikortól létezhet (jön létre az) idő?

Sehol. Idő ugyanis nem létezik, hanem csak az ideavilág, majd a mentális és az asztrális világ és végül: az éteri – energetikai-, majd a fizikai világ (dimenzió) egymást feltételező folyamatai és jelenségei történnek meg egy bizonyos, ugyancsak egymást feltételező (hierarchikus) sorrendben és ez kelti számunkra az idő képzetét!
De mint különálló erő, amit a fizikusok, mint állandó tényezőt, vagy mint gyorsulást külön befolyásoló erőként benyomják a formuláikba, nem létezik.

Az maximum csak egy konvenciós érték, mint a nulla a matematikában (Ezzel is baj van, mert mint Origót, tehát mint kiindulási pontot is használják), tehát a semmi, ami ugyancsak, soha sehol nem létezik! Tehát az ejnsteini képletnek az egyik eleme nem is létezik. Egy nagy formula-blöff az egész. Vagyis egy nagy értelmetlenség az egész…einsteini fizika. - És akkor mi van a képletben szereplő anyaggal, meg az energiával?
Kb. ugyanakkor jöttem rá (Ezelőtt 20 – 17 évvel) arra is (Mint a reinkarnáció és az idő problémájára), a kvantumfizika felfedezéseit tovább gondolva, meg a föld-körüli keringő pályáról közvetítő Hubble teleszkóp eredményeiről értesülve (Soha nem sikerült egyetlen teljesen sötét képet sem „befognia”, az univerzum állítólagos széléről…, vagyis: egy elképesztő fényességet a valamikori „kezdetéről”…), hogy az anyag állandóan létesül, végül is az Istenből (Egészen annak az anyag által megjelenített határállapota előtti állapotából) származó energiából. Hiszen, ha a részecskék nem egyebek, mint egy – egy virtuális (De az energia- térben már jól meghatározott) pont körül, iszonyú sebességgel pergő energia-kvantum, akkor ez világos, nem?
Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy a nagyokos Nobel-díjas tudósok, hogy a francba nem képesek végig gondolni logikusan a felfedezéseik értelmét?
Ez az elmélet egyébként, az időben is határtalanul létező világegyetemről, amire egy székelyföldi kulturális lapban megjelent szerkesztői vélemény szerint, csak most jöttek rá a fizikusok, már rég óta létezik a fizikában, sőt, elkeseredett polémia is volt annak a képviselői (Ti., az állandóan - határtalanul létező univerzum) és az ősrobbanásos elmélet- hívek, vagyis a Nobel díjas süketek között, csak az utóbbiak győztek, mivel a Hooble (Vagy Huuble?) tágulás alapján, az logikusabbnak tűnt, mivel a csak a lineáris gondolkozásra képes agyukkal abból arra következtettek vissza, hogy ha tágulás van, akkor vissza felé nézve zsugorodás is kell legyen, ami ugyebár addig folyik és szűkül az időben vissza felé, amíg egyszer csak elérkezik egy kezdeti - végponthoz, vagyis a semmi előtti - utáni lét fordulópontjához. És így eszelték ki vissza felé számolgatva a teremtés állítólagos eredeti - végpontját, illetve a végtelen sűrűségű „minuszkulus” őspontocskát. És ami utána szerintük hirtelen végbe ment: az ősrobbanást. Vagyis, a baromian obskúrus hülyeséget, a saját agyukban…
Máshol ugyanis, tehát a fizikai valóságban, ilyen soha nem létezett. A semmiből ugyanis csak semmi "keletkezhet". A semmi pedig éppen úgy nem létezik mint a tökéletesség. Vagyis a fizikailag tökéletes lételmélet.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO