ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.28. 15:38

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.08.09. 05:44 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Karmikus asztrológusi tanácsok júliusra.

Kos. A Kos karmával rendelkező személyek (Negatív Kos-Nap, vagy Lilith, vagy Sárkányfarok a Kosban, valamint, akik a Kutya évében születtek a kínai asztrológia szerint) legnagyobb próbatétele (problémája) és legfontosabb életfeladata, ebben az időszakban a párkapcsolati együttműködés. A legtöbben közülük, olyan (negatív) sugallatokat kapnak, hogy az élettársukkal (szerelmükkel) együtt élni lehetetlen, mivel az képtelen megérteni az ők nagyszerű és rendkívüli egyéniségük látható, vagy rejtett értékeit, zseniális szellemiségét, tisztánlátó képességét, stb. És, hogy a legjobb az lenne, ha megszakítanák vele a kapcsolatot, szabadokká válnának (végre!) és új párkapcsolatba, vállalkozásba, kalandba foghatnának. Sőt, nagy-többségük még arra is, majdnem ellenállhatatlan kísértést érez hirtelen, hogy a kedvesét, párját, élettársát gátlásmentes „szabadsággal” megcsalja. A SZI olvasóit arra intem, hogy ne engedjenek sem ezeknek a kísértéseknek, sem annak a tévképzetnek, hogy a párjuk az, aki gátolja őket a kibontakozásban, és ha korábban gondoltak is erre, most aztán semmiképpen ne akarjanak elválni, mert bizony mondom, hogy csak a saját karmikus tévképzeteik áldozatai: Nem a párjuk az, aki őket hátráltatja, hanem a saját – ebben az időszakban különösen beinduló – öncélú és elvakult ambícióik, vagy azok ellentéte: a saját gyávaságuk, félelmük.

Bika. Azok akiknek a Bika napja többségében negatívan fényszögelt, vagy akiknek a Lilith, vagy Sárkányfarok a Bikában áll, illetve akik a Disznó évében születtek a kínai asztrológia szerint, az un. szülői – anyasági életkörben fognak zavarosan látni és érzékelni élethelyzeteket és családi viszonyokat, valamint a megélhetéshez szükséges anyagi javak megszerzésével kapcsolatos lehetőségeket és problémákat. De, ez az alap-helyzet átvonul majd az Ikrek-karmások mostani sorshelyzetein is, és a Rák karmásoknál kulminál. (Kérem, nem legyinteni fölényesen, hogy ez a K.Sz. csak a rosszat képes látni még az égen is, mert az asztrológiai időszak lesz ilyen, nem az én mostani lelki világom  . Hogy ez egy ilyen „nehéz” nyár és ősz lesz, előre jeleztem az év elején a honlapjaimon.) Tehát jó, ha a Bika-karmások fokozottan vigyáznak és figyelnek, mind a gyermekeikre
mind a gyermekeik édesanyjára amennyiben családapa az, aki a jelen soraimat olvassa. Illetve saját magára, ha édesanya. Ha nem szülő még, akkor a saját édesanyjára, a saját anyához való spontán viszonyulásaira, érzelmeire, felelősségérzetére.

Ikrek. (Negatív nap, Lilith, vagy Sárfarok az Ikrekben, illetve a Patkány évében való születés) Amint fentebb írtam, önökre is érvényes mindaz mostanában, ami a Bika-karmás (Bika- jellegű tudattalan érzelmi és képzeletvilággal rendelkező) személyekre. Persze, az Ikrek-jellegzetességének megfelelően, a jelzett gondokat és problémákat, nem csak a környezetük elől, de még saját nappali éber tudatuk elől is jól elrejtve és lenyomva a rendkívüli elméletgyártó képességeik segítségével. És ha „baj lesz”, akkor ez lesz annak az igazi oka. Ti., hogy a legkiválóbb elméleteket szedik össze könyvekből, vagy az internetről, illetve maguk gyártják le ezeket majd arról, hogy mindez miért nem lehet érvényes az önök esetében, vagyis az önök gyermeke, felesége, vagy édesanyja esetében. És ettől, az elméleti nem létezőnek nyilvánítástól nem, hogy eltűnnének, majd az említett családi és anyagi problémák, hanem híznak majd és sokasodnak…

Rák. Mivel még igen kis mértékben ismerjük még egymást, ide is leírom: Nem a semlegesen fényszögelt Rák-nappal rendelkező személyekre vonatkoznak az itt megjelenő figyelmeztetéseim és tanácsaim, hanem azokra, akiknek teljesen, vagy szinte- teljesen negatívan fényszögelt a napjuk a születési képletben, illetve, akiknek a Lilithje, v. a Sárkányfarka a Rákban áll, vagy akik a Bivaly évében születtek. Ami, a „könnyű” Rák-naposokra karma szerint vonatkozik, úgy tudhatják meg, hogy rámennek a www.szepo.com c. portálra és ott a regisztráció után, a személyi – profil… - adatoknál kitöltve a születési adataikat, azonnal megtudhatják a karmikus jellemzőiket. Sőt, az ide vonatkozó tejes leírásaimat is, ingyen olvashatják. Nos, amely fő sorsmotívum, most önre és önökre érvényes, azt a Bikánál és az Ikreknél leírtam. De, önöknél sokkal lágyabban és kíméletesen, sőt, a legtöbb esetben, még lelki és testi gyönyöröket okozóan is! Ezúttal tehát mi: a Rák-karmások leszünk a protezsáltak, hogy ne mondjam: a jutalmazottak a korábbi erősfeszítéseinknek köszönhetően. Egyetlen aspektus kivételével: azok akik a közvetlen közösségükkel szemben valamit is vétenek, vagy vétettek, ezeket a jutalmakat nem kaphatják meg, hanem csak az említett rák-motívumos kellemetlenségeket, szorongásokat, félelmeket, reális veszélyeket és veszteségeket.

Oroszlán. A fenti figyelmeztetéseim a karma-hatásokat, illetve karma-jegyeket illetően, itt is érvényes, mint az előbb és a következő jegyeknél is. Az önök életében és sorsában, annyi, hosszú távon is kiható, logikailag és racionálisan és tudományosan megmagyarázhatatlan és értelmezhetetlen (misztikus és negatív) jelenség lesz, hogy örvendhetnek, ha azoknak legalább egy részét, amely láthatóan és érzékelhetően felszínre bukkan, észlelni és kezelni tudják. Nem viccelek, egesek számára, akiket hevesebben és huzamos ideig elkap az igazság miatti vélt sérelem, a szenvedélyes elvakultság és a harag, az ellenségeskedés, a felháborodás és a méreg gépszíja, a megfelelő, de hirtelenül beálló, közismert, vagy rejtélyesen pszichés betegséggel kell keresztül mennie (szűnni nem akaró magas vérnyomás, szívbetegségek és mindenféle szív- és általános érrendszeri problémák, szélhűdés, migrének, stb. A világpolitikában, de különösen Európában megint ellenséges hangulat áll be, a politikusok ugyanis még a tavalyinál is végzetesebb felelőtlen - ellenséges - kijelentéseket és gesztusokat tesznek, illetve a népharagot a végsőkig feszítő, alattomos alkukat kötnek, illetve ilyen eljárásokat hajtanak végre.

Szűz – karmások: önöknél sok lesz az erkölcsi kérdés, és néha az erkölcsi probléma is, de nem baj, mert ezzel együtt sok – sok elvi kérdés is tisztázódik, ami segít majd mind aktuálisan mind hosszú távon is, tisztábban látni mind a hétköznapi, gyakorlati életvezetés körében mind a komolyabb szellemi tájékozottságot is igénylő sors-helyzet vállalási és sors-trendezési kérdésekben. Jegyezzék meg egyszer s mindenkorra, hogy az egészséges és építő jellegű, érték-vizsgáló kritikára igen is, nagy szükség van az életben való boldoguláshoz, és azt, hogy Ne ítélj, hogy ne ítéltess, nem Jézus tanította, hanem Nagy Constantinus császár parancsára adták ezt a szamárságot a megváltó-zseni szájába. Valamint azt is, hogy most a legnagyobb a kísértés az önök számára, hogy felszínesen, tehát a látszatok szerint és ezért tévesen, sőt: sok esetben igazságtalanul ítéljenek. Ne az ítélkezést kerüljék tehát, hanem a felületes vizsgálódást. Azt hogy ne nézzenek mindennek a fenekére, ha kell még az élettársuk, a szüleik, vagy a gyermekük(eik) lelkének a fenekére is.


Mérleg-karma: Mondtam és leírtam én az év elején, hogy kemény nyár lesz. Az önök háza-táján is mindegyre felborul az egyensúly kétségbe esik és le fel kezd inogni a lelki mérleg. Mikor valamely családtag miatt, mikor az egész család miatt, mikor a szerelem miatt, vagy éppen a szexuális vágyak kielégületlensége miatt. Sőt, lesz akiknél és amikor az ismert életszférán kívüli ellenségek is megjelennek és most nem fognak működni a diplomatikus magatartás és az „érzelmi intelligenciával” való konfliktuskezelés korábban bevált trükkjei és teljes mellszélességgel kell vállalni a konfrontációt. Ne hátráljanak meg ezúttal, viselkedjenek bátran, de nem fejetlenül, mert ha meghátrálnak mindent , ami fontos elveszíthetnek. Még a szerelmüket élettársukat is. Mindennek a tetejében, még a társadalmi – közösségi – intézményi (hivatali) életszféra felől is kibogozhatatlanul igazságtalannak tetsző provokációk alattomosan finom, de azzal együtt is ellenséges fenyegetések érkeznek. Lehetőleg ne napolják el, ezek ok-okozati összefüggéseinek a kivizsgálását a nyári vakáció utáni időkre, mert ezek a félreértések, idejében le és el nem rendezve, végzetessé mérgesedhetnek.


Skorpió-karmás testvéreim, nem tudom, hogy sírjak-e vagy kacagjak. A ránk leselkedő lehetséges bajokat (betegségek, balesetek és hirtelen beálló kedvezőtlen sorshelyzetek jellegét) le sem írom, mert teljesen más okokból ugyan, de minket is hasonló provokációk, támadások és kivédhetetlen sors-fordulatok fenyegetnek nagyjából, mint a Mérlegeket, de a kivédési, feloldási, meghaladási lehetőségek teljesen másak. Ebben a hónapban, egy az egyben élesben tevődik fel nálunk az újjászületés, a gyökeres belső - erkölcsi, tehát az élet-képzeleti, mentális magatartásnak a gyökeres kicserélődése. Aki felnőtt skorpió-karmásnak nem sikerült újjá születi az utóbbi években és hónapokban, most nagyon figyeljenek oda, és legalább azt a hibabelátáson alapuló mentalitás-váltást, aminek a szükségét eddig elméletileg-, tehát az értelmük szintjén elfogadtak, ha nem is tették még a saját tulajdonságukká, de most aztán nagyon igyekezzenek azt i, minél nagyobb mértékben a gyakorlatba ültetni. Ami a közvetlen személyi harci provokációkat illeti, jó ha tudják, hogy azok most csak harci—reflex és technika alkalmazási gyakorlatra való felhívások többnyire. Lehet csörtézni…

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2016.08.09. 05:46 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Karmikus asztrológiai tanácsadás
Augusztusra.

Kos karmások: Amennyiben veszik a fáradságot, és újból végigolvassák azt, hogy milyen furcsán és nem egyszer tragikusan fordulatos „időket” jeleztem előre a múlt hónapban és össze vetik minimum azzal, hogy mennyi és milyen súlyos terrorista cselekmények történtek a világban, és ha önöknél még nem, de az ismerősi körben itt – ott igen, gondolom, hogy remélhető az, hogy ettől fogva, komolyan veszik a sorsrendezési figyelmeztetéseimet. És első sorban arra vonatkozóan, hogy az idei nyári és őszi hónapokban, első sorban az önök életében és sorsában jelentkezik ez a, romantikusnak és vigalomnak semmiképpen nem nevezhető fordulatosság. Vigyázzanak tehát, mert lehet, hogy a hónap elején még ártatlanul viccesek és humorosak ezek a fordulatok, különösen szerelmi – párkapcsolati téren és gondolkozási téren (Viccesen értenek dolgokat félre), de a hónap második felében már élesben fog önökre lövöldözni a sors tréfát nem ismerő kereke.


Bika karmások: A felszínen, mintha csendes és békés idők lengedeznének az önök sorsában és életében, de ez csak a látszat. Valójában, a Skorpióból alattomban mindig valakik áttüzelnek, sőt, még intrikálnak is. Jó lesz tehát a SZELLEMI PORTÁLON megkeresni a múlt héten ismertetett karma-ismereti lehetőséget és körülnézni a karma-asztrológia szempontjából, nem csak önmagukban, de a családtagok, meg a rokoni – ismerősi körökben is, hogy évjárat szerint, kik rendelkeznek Skorpió, de Nyilas karmával is. Azok ugyanis, akár „tiszta jó szándékkal is”, de nyíltan, vagy alattomban, de tudattalanul mindenképpen, önöknek keresztbe tesznek és ha a szokottnál nagyobb ambícióval cselekszenek, még rövid távon helyrehozhatatlan károkat is képesek okozni.

Ikrek karmásoknak: Az önök számára is, békésen és szórakoztatóan telne továbbra is a nyár, ha nem létezne az a sok kontrázgató, feleslegesen kritizáló és békétlenkedő, sőt, néha kellemetlenül és vészterhesen hőbörgő, ostoba ember a környezetükben. Különösen a kritikus szemléletű egyének keserítik meg nagy-ritkán néhány órájukat, de azoknak az ellentéte: a naivak is, különösen, ha a szokásosnál nagyobb figyelmet, meg fegyelmet, tehát odafigyelést és memóriát, na meg stratégiai érzéket igénylő cselekményről, akcióról van szó. Legyenek tehát nagyon türelmesek, és vegyék elő a jellegzetes Ikrek-humorérzéküket, és ne hagyják mások által megkeseríteni az életüket.

Rák Karmások: Önöknél is langyos vizeken hajózunk még egyelőre, csak éppen az tűnik sorsigazságtalanságnak, vagy az lesz konkrétan is igazságtalanság, ami másokat éppen, hogy elégedettséggel tölt el (Pl. a Kos, Bika és Ikrek karmásokat). Jobb ha nem lázadnak a sors határozatai ellen, és beismerik, hogy az Istennél nagyobb és jobb rendező nincsen, amennyiben meg akarják őrizni a lelki békéjüket és a nyarat tovább élvezni. Mivel időközben a Hold kétszer is végig pásztázza önök felett az eget, vigyázzanak a manapság annyira divatos vízi-játékokra, ha lehet, ezt a fajta szórakozást ebben az időszakban kerüljék el. És nagyon – nagyon vigyázzanak a gyermekeikre.

Oroszlán karmások. Hát igen: több mint egy hete benne vagyunk már az Oroszlánban, és még velem, körülöttem is olyan sorsfordulatok pörögnek, amelyek erősen próbára teszik az Oroszlán - Ascendensemnek megfelelően, egy évtizede kialakított és megszilárdított spirituális önérzetemet.
Önöknek is csak ezt ajánlhatom: ti., hogy ne hagyják magukat érzelmileg provokálni, még ha vénasszonyok potyognak az égből, akkor sem. Helyezzenek mindent a világos értelem és az Istenbe vetett bizalmuk mágikus erejére, mert5 hosszú távon, csakis így segíthetnek, mind maguknak, mind a környezetüknek. Csak és csakis így maradhatnak a sorsuknak a rejtett királyai. Főként, hogy a Ráknál említett igazságtalansági motívum látszata, önöknél is megjelenhet.

Szűz karmások: Úgy szép az élet, ha zajlik, noha ez most rengeteg fejtörést okoz az önök mindent szétbontani és részleteiben értelmezni vágyó, kásahegy-fogyasztói ösztönüknek, önkéntelen törekvéseiknek. Különösen, hogy emellett, még folytonos ítélkezési, kritika-gyakorlási és őszinte vélemény-kimondási kényszer-helyzetekbe kerülnek. Sőt, az első augusztusi napok után, szerelmi örömök és gyönyörök, de ugyanilyen viszontagságok is kerülnek a képbe. Mindez csak úgy oldható fel – és a felmerülő problémák csak úgy oldhatók meg, ha megfogadják a Szűz-karmának a meghaladási lehetőségére vonatkozó, tanácsomat és a rendeltetésüket kezdik firtatni a rendmániájuk kielégítése helyett, ha az egész élet-skálát próbálják megélni, az egészség megőrzésére vonatkozó tanácsok megfogadása helyett, ha szellemi kultuszt gyakorolnak a spekuláns tanárok által betanított kultúra-fogyasztás helyett.


Mérleg: Önök ebben az időszakban csak az Oroszlánoktól és a Nyilasoktól remélhetnek, megértést, együttérzést, ha szükséges: bajtársi kiállást, elv-hűséget, tisztességet, őszinteséget, és ha erre „helyzet adódik”, tiszta szerelemet. És erre nagy szükségük is van, ti., hogy valaki – támogatóban megbízhassanak, mivel az önök életében és sorsában is majdnem olyan forgó szelek járnak mostanában, mint a kos – karmás személyekben, azzal a különbséggel, hogy közvetlen és nyers atrocitásoktól nem kell tartaniuk. Fú alatt viszont bekavarhat az életükbe, néhány rejtett ellenség. De nem is ezzel van a baj hanem éppen, hogy a levegő-elem kifürkészhetetlen és kiismerhetetlen szellemével, ami állandóan olyan meglepetéseket, sorsfordulatokat okozhat, amitől méltán ugrál mikor az egyik mikor a másik irányba, a belső, lelki-mérlegük mutatójának a nyelve.

Skorpió-karma. Figyelem, most aztán, tényleg csak kimondottan a skorpió-karmásokról, és nem a skorpió napjeggyel rendelkező személyekről beszélek! Csupa intrika, rejtett ellenség és ellenségeskedés, megfoghatatlan és kivédhetetlen alantas támadás, judási hátba-támadásokkal, sőt, egyenesen hátba szúrásokkal, esetleg még baráti árulásokkal is telitett az önök jelenlegi sors-alakulási lehetősége. Azok is elárulhatják önöket ebben az időszakban, akikben a legjobban hisznek. Nem viccelek… Egyetlen védekezési, sors-feloldási lehetőségük az, ha minden de minden titkolózást elvetnek és minden titkot, amiről csak halvány sejtelmük is van, bevilágítanak, lelepleznek és kitépnek, mindent, ami csak sejlő sötétség, vagy homály az életükben, vagy a szeretteik életében, kiterítenek az augusztusi perzselő napfénybe.

Nyilas karma: Tudják, hogy kik az önök legjobb támogatója és megbízható, őszinte szövetségese, mindent megértő„testvér-barátja” ezekben a háborús – terrorista hangulatú, nyári időben? A gyermekeiknek az apja (vagy az anyja, amennyiben férfi személyről van szó), és az is csak a hónap vége felé. Egyébként maradnak, azok a terhes, felelősséggel és türelemmel – kitartással, szívóssággal, következetességgel és hűséggel kapcsolatos próbatételek, amelyekről a múlt hónapban írtam. Vagyis: önök, vagy az önökkel fontos érzelmi, vagy üzleti, vagy másfajta kapcsolatban levő személyek lesznek erősen hajlamosak arra, hogy káros módon, felelőtlenül viselkedjenek. Ne üljenek – álljanak sokat a napon, mert könnyen memória-kiesésük, illetve ahhoz kapcsolódó értelmi – értelmezési üzemzavaraik, vagy biztosíték-kiégéseik lehetnek.

Bak karma: Önöknél is, ugyanabban a színezetben és ritmusban tart még a társadalmi, meg az isteni igazsággal kapcsolatos sors-témakör, mint amiről a múlt hónapban írtam, amolyan „finom-vegyesen”. Nagyon vigyázzanak a szélesebb (nemzeti, nemzetközi, vagy regionális politikai színterek), vagy szűkebb körökben (Helyi önkormányzati, vagy bármilyen érdekszövetségű gittegyletek) elmondott véleményeikre, teljesen át nem gondolt kijelentéseikre, mert egyrészt veszélyes félreértésekre adhatnak okot és ürügyet, másrészt könnyen nevetségesek lehetnek. És vigyázzanak, hogy milyen magasra akarnak még felmászni a karrierjeik uborkafáján, akinek van ilyen elfoglaltsága, mert ebben az időszakban, a legnagyobb magasságokból lehet lezuhanni a legnagyobb mélységekbe.

Vízöntő karma: Nyílt, vagy rejtett konfliktusok időszakát élik, még akkor is, ha a provokációk nagy része nem is önöket érinti közvetlenül, nem is önöknek szánják személyesen a sorserők, hanem inkább csak az éberségük fenntartása érdekében ju el önökhöz egy- egy kifáradt és a lábukhoz lehulló, ám de nem veszélytelen lövedék. Ahogy mondani szokták: inkább, hogy edzésben maradjanak. Vízöntő férfiak Kos hölgyekkel és Kos Férfiak, Vízöntő hölgyekkel ismerkedhetnek és ha már ismerik egymást és nincsenek más felé elkötelezve, bátran szerelmeskedhetnek, mert nem lesz rossz még a vége sem. És egyéb témákban is a Kosokkal szövetkezhetnek, csak háborús konfliktusba ne keveredjenek, mert akkor az Isten sem mentheti meg!

Halak karma: A hónap elején szépen ragyog majdhogynem minden, amihez csak hozza érnek, amibe bele kezdenek, de a végére, ha nem is válik keserűvé, de enyhén szomorkás lesz a hangulata mindennek. De nem azért, mert a hónap végével a nyár is véget ér, hanem azért, mert egyszerűen csak így, búskomoran éberednek fel, és ha nem szoktak hozza az önvidításhoz, a mesterséges jókedvre- hangolódáshoz, a vidám és optimista életszemlélethez, menthetetlenül elönti önöket a depresszió. De ha eddig nem voltak, ezután se menjenek emiatt pszichológushoz, hanem sajátítsák el az interneten található írásaimból és regényeimből a Bolondság filozófiáját.  - Jó nyaralást mindenkinek!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO