ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.17. 06:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 19 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2008.10.06. 18:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.20. 20:31
Hozzászólások: 483
Tartózkodási hely: Kolozsvár
Napjegy: ikrek
Aszcendens: szüz
Kedves Edit!

Kérdések voltak bőven a Szilárd hozzászólásaiban, a Csilláéba is vagy kettő. Előszőr arra gondoltam kiszelektálom neked , kedves kis oroszlán, de idejében észbe kaptam , hogy ezzel neked semmit se segítek. Fölöslegesen szolgálnálak ki, elibéd hozva a megoldandó feladatot, hiszen te nem akarsz feljebb lépni a mostani szemléletmódodból , legalább annak érdekében , hogy megerőltesd magad egy kis metafizikai levezetéssel, hogy ne mind ugyanazzal az értéktudattal operálj, mert az csak körbe-körbe forgás. Elfogadni ráérne azután is , csak legalább próbálnád ki magad , hogy tapasztald meg , hogy menne az egy kis erőfeszítéssel.
És persze az is nagy- nagy hasznodra válna , ha a "rádugrásokat" igazi oroszlános módon reagálnád le és nem futamodnál meg . Kár ( a te karmád feloldása szemszögéből) hogy nem akarod. Akkor meg nem érthető , hogy létezik , hogy azt mondod tetszenek a Szilárd írásai. Milyen szinten? Ha nem tudod megérteni , hogy amiről ír , az személyesen beváltva nyer igazán értelmet. Csak elszórakoztat? Azzal nem érsz semmit. Csücsülsz a karmádon.
Ahogy akarod...., de ha ilyen helyzeteket elszalasztasz, elég butaság. :idea: Konfliktusos helyzetekből sokat lehet tanulni.

Linda

_________________
Semmi sem fontosabb, mint hogy az embernek az érthetetlennel állandó kapcsolata legyen.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.06. 21:02 
Offline

Csatlakozott: 2008.03.24. 14:11
Hozzászólások: 8
Napjegy: Kos
Aszcendens: Bak
Kedves Szilárd,

hamarosan válaszolok (még ezen a héten :) ), most éppen sok elintéznivalóm van, későn járok haza a munkából és igyekszem nem összecsapott feleletet adni.
Addig is viszont megkérlek , hogy állítsd le a rágalmazásra hajlamos nyelved. Miután privátban is leveleztünk és itt a nyilvánosság bevonásával is előszeretettel szemezgetsz az általam bizalmasan(!) írt leveleimből, tudhatod, hogy számításból soha nem kezdeményeztem szexuális kapcsolatot. Ha nem lettem volna szerelmes Stefanba (és nem fantomaszba), soha nem hagytam volna el a hazámat. Másrészt nem értem milyen államapparátuson és partnereken való élősködéssel vádolsz. A német államtól én egy kanyi eurot sem láttam, nem kérvényeztem és nem is kaptam ösztöndítjat, a kinttartózkodásom ideje alatt mindig dolgoztam, kezdetben bébiszitterkedéssel majd később takarítással és bébiszitterkedéssel kerestem meg havi 400-500 eurot, vmely hónapokban 800 eurot is.
Az egy dolog, hogy a horoszkópomból kiolvasandó mire vagyok "fogékony" (II. házban tartózkodó Halak Sárfarok), és mik a tények, illetve miket teszek ennek ellenére.

üdv
edit


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.09. 22:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Jaj, Edit drága, ha nem ismerném a sorsképletedet, el sem tudnám képzelni, hogy miként lehet valaki egyszerre ennyire beképzelt és ugyanakkor szem,ellenzősen közömbös. Szerintem ugyanis, felmérhetetlenül magas fokú (Lilith-Oroszláni) beképzeltség szükséges ahhoz, hogy valaki annyira fontosnak higgye a személyét, hogy egy 6 és egy 1O éves kislány teljes gondozását és nevelését – iskolai leckéiknek elvégzésében való segédkezést (A 4 éves Turulát időközben oda adtam Emőkének), azok visszakérdezését és ellenőrzését, és a 85 évesen utolsó fázisig leépült anyja gondozását és mindezek mellé és mindezek mellett a hármuk megélhetéséhez pénzt kereső, valamint a regénye kiadásában szorgoskodó személynek, még arra is marad ideje és türelme, hogy az illető (hölgynek!), aki neki sem inge sem gatyája, a valamikor hozzá írt leveleiből „szemezgessen”. – Egyszerűen égnek áll a hajam ekkora beképzeltségtől, de nem ezért kell leírjam azt az egyszerű tényt, hogy te mindössze a korkülönbség kérdésében tanúsított spirituális süketségedtől lettél nálam annyira kivételes. Ezért messzemenően nem lehet szó arról, hogy a két évvel korábban írt leveleidet itt tartogatnám, csak azért, hogy most „szemezgethessek” azokból. Még azoknak sem őrzöm meg a leveleit három hónapnál tovább drágám, akiknek én készítettem a horoszkópját, nem hogy neked!
Mindazonáltal egészen jól emlékszem most már – és ezt Marika is konfirmálta –, hogy az abszolút kopasz Stefannal folyatott megalázó viszonyod és az abból kialakult még megalázóbb helyzeted ellenére, azért nem költőztél vissza Magyarországra akkor, amikor a horoszkópoddal megismerkedhettél, mert Németországban valamilyen főiskolára jártál. Én csak abban tévedtem tehát, hogy úgy képzeltem, azért nem akartál haza jönni és inkább vállaltad a megalázotti helyzetedben a több mint egy éves ücsörgést – Amelyben az un. „első” nagy szerelmed, nem hogy hallani sem akart arról, hogy neked gyermeket nemzzen, de még a rendelkezésedre bocsátott ingyenes lakhatási lehetőség fejében sem akarta a szexuális szolgáltatásaidat olyan gyakran igénybe venni, hogy az legalább a hormonháztartásodhoz elegendő legyen. – mert valami ingyenes Eu-s továbbképző tanfolyamot végzel. Ám később kiderült, hogy egyszerű óvónői főiskolára jártál, aminek a tandíját tehát, nem az Európai Unió, hanem azt is a Stefanod fizette, de legalább is komolyan bele pótolt a Stefonod azon kevés (heti, két heti...) kényelmes házi szexuális szolgáltatások fejében, amire neki igénye volt a te részedről. Az alkalmi bébiszitterkedésből keresett átlagos havi hatszáz euroból ugyanis nem lehet Németország városaiban albérletet és főiskolai tandíjat is fizetni, a minimális megélhetéshez elköltendő pénz (táplálkozás, ruházkodás, tisztálkodás, szépítkezés...) mellett. Ez a hatszáz euro tehát, neked maximum a táplálkozásodra és a ruházkodásodra és egyéb napi és női szükségleteidre, ha futotta kedves erkölcscsőszünk. Az állami, vagy úniós tanulmányi segélyeket, ösztöndíjakat illetően tehát tévedtem ugyan, de pontosan ezért és emiatt, az élősködésedet illetően egyáltalán nem! Sőt! Az még inkább megfelel a valóságnak! - Egyébként is: Csak egy pillantást kell vetni a horoszkópodra és minden világos. De ez engem sem itt, sem máshol egyáltalán nem érdekelne, amennyiben nem erkölcscsőszködnél, és nem mutatnál itt kiemelkedően negatív és fordított (Hogy ne mondjam: kifordított....) példát a spirituális alapállásra.
De a horoszkópodra azért is érdemes egy pillantást vetni, mert Ordít belőle a gátlástalanságra és a felelőtlenkedésre (És nem utolsósorban vulagaritásra!) való hajlam, vagyis a más szemében a szálkát keresni, és a magunkéban a gerendát jól beágyazva megkerülni - tipikus antikrisztusi magatartásra való hajlam, amivel a te szavaiddal élve, engem itt "csesztetsz", ahelyett, hogy igyekeznél a saját sorsfeladataidat rendesen és szerényen intézgetni.
Azt már hiába is mondom neked, mert most már 1OO százalékosan meggyőztél arról ugyanis, amit Linda is észrevett, hogy rajtad a spirituális információ egyáltalán nem fog, szóval nem is számodra írom ide, hogy Jézus nem azért figyelmeztet arra, hogy ne a mások szemében kutassuk a szálkát, miközben nagylelküen békén hagyjuk a miénkben a gerendát, mert „az nem szép dolog” és a keresztmámiék, meg az olyan hipokrita erkölcs csőszök, amilyen te is vagy, csóválják a fejüket az ilyen fonák ítélkezés láttára. Hanem azért, mert a szellemi világgal való kapcsolatot így, hipokrita alapállással, nem csak fenntartani, de még csak felvenni sem lehet, és az ilyen ember mint te, teljesen hiába olvas a lelkének tetsző metafizikai szövegeket és hiába csináltatja meg a horoszkópját pl., mert az egész semmit, de semmit nem ér, pusztán tölti az idejét és költi a pénzét hiába!
Meg tehettem volna tehát, hogy szó nélkül és egyszerűen kivágom az utálkozó és csúsztatva hazudozó - rágalmazó szövegedet a „Az élet panaszfala” c. Fórum topic-jából, nem csak azért, mert egyáltalán nem volt oda való (Maximum az Ez ott Erikában lehetett volna helye!), de áthelyeztem és kommentárral láttam el annak érdekében, hogy maradjon meg örök negatív példának és negatív hivatkozási alapnak a hozzád hasonló megátalkodottak számára, ez a jellegzetesen metafizikai alapállás ellenes gondolkozási minta, amelyben nem elég, hogy alantas ás régi bosszúállásodtól fűtve a valakinek torkának ugrassz, csak azért, hogy bebizonyítsd magadnak és a hozzád hasonlóknak, hogy igen is, helyesen jártál el, amikor két évvel ezelőtt Vári Tamást és engem kioktattál a Politikai fórumon, hanem, még akkor is, amikor az arcba mászó és bicskanyitogató szemtelen hazugságaid kiderülnek (Pl: „köztudomású, hogy "a lányka" schizofréniás”), inkább tovább csűröd csavarod az általad kavart exkrementumot, amiből semmi értelmeset nem lehet kihozni, csak nehogy elsősorban a benned esetleg még pislákoló igazság-szellemétől, bocsánatot kelljen kérned.
Áthelyezzük tehát a magas erkölcsiségednek eme monumentális bizonyítékát a Fórum etikai szabályzata mellé, örök figyelmeztetőnek a többi olvasó számára, nem arra, hogy "Figyeljetek: így nem szabad csinálni", hanem arra, hogy így egyáltalán nem érdemes metefizikával, spiritualitással és asztrológiával foglalkozni. Persze, attól te tovább írhatod még az ígéretedhez híven, az antikrisztusi magatartásod (Lásd a Hamvas Béla megfelelő tanulmányát a Kereszténységről szóló tanulmányok gyűjteményében.), értelmét magyarázó szamárságaidat. Sőt: direkt felkérlek erre! Hadd lássák a hozzád hasonló férfi-korbácsolásra magukat hivatottnak érzett steril bajadérok, hogy az aki a karmikus maghatározódása szerint (Negetív Bika és II. ház szellemisége), jobb esetben cirkuszhercegnőnek, rosszabb esetben nyilvánosház tulajdonosnak (Mádámnak) született, előbb nézzen jól szét a maga háza táján és végezze el a saját lelke tisztogatási munkálatait, mielőtt a mások erkölcsei miatt forgó gyomra állapotairól és a fóru-vezető erkölcstelenségéről tudósítaná egy spirituális fórum olvasóit.


Csatolmányok:
Katona Edit.jpg
Katona Edit.jpg [ 43.82 KiB | Megtekintve 1808 alkalommal. ]

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.10. 16:42 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 00:08
Hozzászólások: 255
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Halak
Aszcendens: Kos
Kedves Edit és más is természetesen!

Mindig csodálkozom és sehogyan sem fér még mindig a fejembe, hogy aki két egyetemet is elvégezett, ráadásul mindkettõ kommunikációval kapcsolatos, miként tud ilyen primitíven írni és ami megelõzi, gondolkodni, fogalmazni. Editnek egyébként már mondtam szerintem nem is egyszer, ha már (német)nyelv egyetemet végzett s bizonyára, ha egyébbel nem, de a szavakkal és fogalmakkal éppen eleget foglalkozott, akkor erõltesse meg magát és fogalmazzon választékosabban és fõként megfontoltabban, hiszen annak elsõsorban õ veszi a hasznát, mert a társalgó partnerét nem kényszeríti a kocsmai visszavágások színvonalára. Õszintén szólva kicsitt csodálkozom Szilárd kitartásán, amiért volt türelme ezt a témát ennyit feszegetni, igazolni, még akkor is, ha közben az Edit fonákságait is reflektorfénybe kerítette, s nem fizette ki Editet egy olyan szófordulattal, amilyennel õ indított.
Szóval az biztos, az István fórumában láttam, hogy bár Edit korábbi elmondása szerint képes volt végre albérletbe költözni, tehát tett egy jó lépést az írtó lápos, mocsaras, ingoványos helyzetének javítása érdekében, még mindig a spirituális, kauzális felelõsség vállalástól fényévekre van, s megoldandó feladatainak tengerében úszik. Tulajdonképpen még mindig abban a helyzetben van, amikor maximális szerénységgel kellene megköszönnie és viszonoznia minden ráfordított figyelmet, szavat, nem pedig fordítva, amennyiben persze felismerte volna és értékelte volna ennek a tudásnak a súlyát. Pedig lehetõsége lett volna az érték felbecslésére, hiszen amennyiben velem, velünk nem találkozik egészen biztos, hogy eddig egy jó kis csomóval diagnosztizálták volna a mellében, de ezt nem kívánom firtatni, mert még az asztrológusi etika megsértésének veszi(k).
Én részemrõl semmi szükségét nem érzem annak, hogy itt, most bizonygassam, hogy engedékeny horoszkópot készítettem-e vagy sem. Egyébként is, azóta már eltelt némi idõ, valamint azt mondta Edit olvasgatja ráadásul a Szilárd tanulmányait is.Ha igazán akart volna és több felébredési ambició munkálkodott volna benne, változhatott volna ebben a kérdésben is éppen eleget, nem csupán az anyagiakban.
Egy dolog biztos, ha továbbra sem sikerül a minimum a gondolkozását és a kommunikációt finomítani, széllesíteni (s azt a gõgös, görcsös Oroszlán Lilithet megfékezni), felelõsebbé tenni, élesbe vágó kérdésekben is, akkor Editnek még nagyon sok keserû poharat, meg kell innia s nem csupán a férfiaktól, hanem a gyerekek szüleitõl, hogy ne soroljam a többi sorsszereplõit. Nemrég az István fórumában olvasottak meg a horoszkópja összevetése kapcsán éppen azon morfondíroztam, vajon mikor és miként fogják Editet a komolyabb, felrázóbb következmények utólérni, mert sok a "mocsár" az életében. Az igazat megvallva a helyzetbõl adódóan én rázósabb figyelmeztetésre számítottam és részben számítok még most is.

Másrészt messzemenõen megértem az Edit logikáját és gyomorfelfordulását, amikor azt kell látnia, hogy a férfiak (mert az Edit összegzõ és mindekit egy kalap alá eresztõ logikája szerint ez igy van) 60 évesen is kapnak, keresnek, kihasználnak fiatal lányt (lányokat). Mig a (többnyire erkölcsös, jó akaratú) nõk (s itt megint általánosítás) 40 évesen már nem találnak maguknak egy normális partnert, mert a férfit leginkább, csak a szex érdekli, meg csupán magára gondol, tehát önzõ, kéjenc stb. :) s ezért a 20 évesek fele kacsingat, fantáziál.
Tulajdonképpen itt, részben egy általánosabb kérdés és a férfi-nõi viszonyban való mélyebb, sokszor a köztudatban elfogadott és éppen ezért irracionálisabb igazságtalanságérzet fogalmazódott meg ilyen faragatlan, hogy ne módjam bárgyú módra.
Mert olyan esetekkel még találkozik az ember, amikor a nõ sokkal fiatalabb, de fordítva, hogy a férfi ilyen korkülönbséggel lenne fiatalabb olyannal igen ritkán. Az olyan férfit, aki idõsebb nõi társat választ sokszor éppen a férfi társai hajlamosak ugratni, de nem egyszer a nõk is ferde szemmel néznek rá, s szinte elvárja mindkét nem, hogy legalább megcsalja a partnerét. Tehát idõs korukra, a nõk ülhetnek egyedül és merenghetnek, ha a férjük netán átmegy a hamarabb a túlvilágra, mert az általános férfi izlés miatt (közizlés), partnert nem találnak maguknak, arról nem is beszélve, ha netán a férjük éppen spirituális okokból vagy sem, de beszerelmesedik és egy fiatalabb, csinosabb, többet igérõ nõvel lelépik.
Az ilyen felszínes s a mindennapi életben szembeszökõ igazságtalanság érzeteket, s az ebbõl eredõ ( nemi irigységi) gyomorfelfordulásokat nem lehet igy elintézni. Ezért rossz és persze nagyképû is, mert azt hiszi tudja az igazságot, holott csupán tájékozatlan az Edit hozzáállása mégis ebben a kérdésben.
Különben férfi-nöi párkapcsolati kérdésekben az elõítéletek, az átgondolatlanságok hemzsegnek. Mellékesen megjegyzem, ennél már csak az rosszabb sokszor, ha a hüllyeséget és kicsapongást kezdik misztikus magyarázatokkal ellátni, s az embert vele szédíteni.

Visszatérve a férfi-nõi korkülönbségre és az itteni egyenjoguságra, mielõtt bármilyen vizsgálódásba is fognánk a továbbiakban, fontos különbséget tenni a kapcsolat minõségét illetõen. Mert nem mindegy, hogy egy kapcsolat rövidtávra van tervezve és ugyancsak nem mindegy ha hosszútávra. Ugyanakkor szorosan idekapcsolódik, hogy milyen kimondott, vagy kimondatlan céllal.

_________________
Mária

A lét megismerése a bátorságon és személyes áldozaton keresztül vezet, s ki kell lépnünk a megszokott komfortzónánkból, elõítéleteinkbõl, ennek érdekében.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.11. 11:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Marika (És aztán Edit...)!

Ezek szerint, arra is gondolhatunk, hogy az amitől Editnek "már nincs gyomra" az én "korhatár alatti" relációmhoz - de az általa megszabott 15 éves "standárdot" figyelembe véve, a feleségemmel való szexuális relációmhoz sem lehet nagy gyomra szegénynek :D (- Egyébként, ki kérte őt itt a Logos-on, hogy a gyomra erkülcsi kapacitásáról írjon? Vagyis ki kért tőle, aki ezek szerint pók-fóbiával, kígyó-és skorpió-fóbiával, vagy béka fóbiával, esetleg ló-fóbiával is rendelkezik, szubjektív véleményt? Talán erre mondja a magyar, hogy: "Hogy kerül a csizma az asztalra?), az nem más, mint hogy irigyli azt, hogy én ekkora, a fiatalság irányába mutató korkülönbségekkel is talélok magamnak partnert, miközben őt az idegesíti, hogy tiszta szimpátiából, illetve karmikus vonzással elegyített testi vonzalom által hajtva, vele bizonyára nem szeretkeznének húsz éves fiatalemberek, amikor ő majd ötvenöt éves lesz? De hát erről tehetek-e én? Miért kell emiatt olyan aljas kérdéseket feltenni, hogy közben nem volt az az érzésem, hoy Renáta akár a lányom is lehetne? - Értsd ez alatt azt, hogy ennyi erővel akár vérfertőzést is elkövethetnék! - Nem hiszem, hogy elég lenne az Edit "közismert", de nem a Logos-ra való, "természetes" vulgáris fogalmazásának a számlájára hagyni ezt a támadást!
Vigyázzunk, mert a kedves német-tanári diplomával dadáskodó "barátnénk" fellépése egyáltalán nem olyan veszélytelen, mint amilyennek látszik, mert életkor-fóbiájából kiindulva Edit nem csak utcaszélien fogalmaz, hanem a finom csúsztatásaival veszélyesen inszinuálva is, ami engem már a fiatalkori megismert szekus- kihallgatásoktra emlékeztet (Lásd: A Táltos Bolond regényemben a Hazafias Kihallgatás c. 4. fejezetet.) Ezért fordítottam tehát annyi időt és energiát ennek a metafizikailag teljesen hibás és téves mentalitásnak a leleplezésére. Mert nem elég, hogy egy olyan ál-problémát emel általános szintre valaki, amely sem társadalmi (büntetőjogi!), sem természeti, sem spirituális törvényekbe nem ütközik és ennek az álproblémának a nevében próbál engem asztrológusként hitelteleníteni az olyan óvatlan személyek szemében, akik járatlanok ezen a téren és nem képesek a dolgot tovább gondolni, hanem még azt is inszinuálja, hogy: 1) Kihasználtam a "lányka" partnerem fiatal korával járó ártatlanságát és tapasztalatlanságát, 2) Ami még súlyosabb: kihasználtam azt, hogy mentálisan beteg, tehát nem beszámítható. - És itt nem csak a beszámíthatatlanságnak a kihasználása tevődik fel az én esetemben, hanem az is, hogy miért szeretkezik egy metafizikus asztrológus mentálisan beteg hölgyekkel,? - Vagyis: netalán nem-e rendelkezik ő maga is, rejtett és fel nem oldott perverziókkal? 3) Egy kis újabb Edit féle csúsztatással, házasság- szennyező asztrológus is lettem, hiszen szerinte akkoriba még a válási kereset sem volt beadva, ami őt ugy-e, egyébként egyáltalán nem zavart volna, de hát mégis meg kellett említenie...4) És ami még mindennél is súlyosabb lenne, amennyiben a három előbbi állítás - jóindulatú finom célzás... ;) - igaz lenne: Hogy néz ki az, hogy egy házastársi viszonyban levő asztrológus, elkészíti egy nem csak, hogy shizofrén, de ártatlan "lányka" horoszkópját, az arra gyakorolt befolyását kihasználva, elcsábítja és szeretkezik vele?
- Hát, ez már nem játék kérem! Ez már véresen komoly, és aljas támadás az én szakmai hitelességemmel és szellemi (erkölcsi) alapállásommal szemben! Lehetséges ugyan, hogy Edit ezzel nem számolt, nincs, ahonnan ezt én tárgyi szinten, egészen biztosan megállapítsam (Habár a képletét ismerve, efelől semmi kétségem nincsen!), de akkor legyen ez jó lecke mind az ő számára, mind a hozzá hasonló Szubjektívek, és Pszichoszagik, és Vendégek számára, hogy itt nem lehet csak úgy, felelőtlenül dobálózni az egyéni véleményekkel, mert ez nem RTL Club beli Mónika Shaw, és nem Balázs shaw, és mert az ilyen véleményekkel való felelőtlen dobálózás, egyenesen az egzisztenciámban fenyegethet. Nem csak nekem és a családomnak ártanak azzal, ha felelőtlenül dobált "véleményeikkel" álerkölcsi szempontok alapján támadnak, vagy tudatosan igyekeznek hitelteleníteni ((Legutoljára a Vendég, aki ugyancsak mellékesen arra célzott, hogy gőzöm nincs az igazi metafizikához és a sorstörvényekhez és még a gyermekeim hosszú távú veszélyeztetettségéről sem átallott prédikálni!), hanem az egyéni problémáiknak és szubjektív véleményeiknek az általánossá duzzasztásával, a metafizikában hozzuk hasonlóan tájékozatlan olvasó-társaiknak is árthatnak, akik első látásra fenn akadnak ezeken az álproblémákon, amennyiben ezeket az ál-problémákat, az Edit fajták még meg is fejelik ilyen, asztrológus-rágalmazó, és asztrológus lejárató inszinuációkkal.
- Hát ezért volt fontos minden részletében utána járnom az Edit metafizikai tévedésének és a példátlan és hallatlan gyomorérzékenységében megnyilvánuló erkölcsi defektusainak (Morális kancsiságának).
Mivel azonban a példa néha sokkal jobb a magyarázkodásnál, hadd illusztráljam a súlyosan szolid erkölcsi alapokon álló Editünk alapállásának a fonákságát egy történelmi fikcióval, már csak azért is, mert ő még a mai kor "romlott szellemét" is ide vette, aminek állítólag én (És Varga Csilla, mivel addig csak ő szólt hozza a felemelő polémiánkhoz) hódolok, és persze, ugyancsak véletlenül, bekeverte a morálprédikációjába:
Képzeljük el, hogy az ötvenes éveit már javában taposó Julius Cézárnak, aki ugyancsak nem restellette a 18, vagy 19 éves Kleopátrával ágyba bújni, felteszi a kérdést egy világcsavargó, de mindamellett szerfölött szorgalmasan moralizáló római pedagógus azt a kérdést, hogy nincs-e olyan érzése, mintha a lányával szeretkezne? - Nem hogy visszakézből kapott volna egy hatalmas maflást a császártól, de több mint valószínű, hogy menten a tulvilágon találta volna magát.
Vagy hogy is van ez, szűzies erkölcsű Editkém, akinél a szeretők közötti korkülönbség határa csak addig terjedhet, amíg a te és a német fantomaszod relációja abba belefér? (Mert hát kérdem én, hogy miért éppen 15 év a te erkölcsi határod - mi alapján számoltad ki? - , és miért nem 10 éve, vagyis a teljesség számának megfelelő korkülönbség? Vagy miért nem a két szaturnuszi ciklust kitevő 14, vagy a pubertási kort jelző év? De miért nem legalább a három szaturnuszi ciklust kitevő 21? - Szóval ennek a 15 évi határértéknek az okfejtésére is nagyon kíváncsi vagyok!) Szerinted, amit szabad volt az epilepsziás Cézárnak, már nem szabad az egészséges Kozma Szilárdnak? Csak azért mert neked nincsen gyomrod ehhez? Még egyszer kérdem? Ki kérte, hogy neked ehhez itt gyomrod legyen?

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kozma Szilárd 2009.01.24. 11:40-kor.

Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.11. 15:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Talán ez, az utólag hozzám írt, szerintem bárki által, aki a spirituális életvezetés útjára rálép, megszívlelendően tanulságos levél a húsz éves "lánykától" rávilágíthat a rövidre szabott személyi kapcsolatunk lényegéről:

"Kedves Szilárd !

“ A kéjelgés a képzelet rút varázsa”

Bocs, napok óta probálok szemtelenül betőrni a lelki körödbe. Mindenkinek van egy belső udvara ahova nem lehet csak úgy berobogni. Kopogtass és beengednek ,nem?
A kérdőívezés során tapasztaltam meg azt ,hogy ha nem tartottam be a követelményeket (hárommal osztható házszámhoz kellett bekopogni) akkor szinte kirúgtak :-) .Ennyit a rossz helyen rossz ídőben levésről.
Úgy érzem , hogy az útolsó csepp taktikázásomat is felkell adjam. "Ha valaki akarok lenni csak érted van, (valakiért , valamiért van)" ostoba játékomat megelégeltem az útobbi napokban. Anyám indítattására örökké jó tanuló voltam, az elsők között csillogtam, én voltam a a kis tudós a családban, közben a visszahúzodottságommal ,a folytonos olvasásommal, nagyokos beszólásaimmal idegesítettem őket. A nővéremet lenéztem amiért nem tanul olyan jól mint én, közben irigykedtem a szépségére. Örökös megfelelési mániában szenvedtem , anyucinak, nagyanyának, a matek tanárnőnek és az oszinénéninek , a papnak , a szemorvosnak ,a fogorvosnak mindig meg kellett felelni mert állitólag én egy jól nevelt , intelligens, illemtudó kislány voltam. A mentális problémáim a lázadozással egyídejüleg jelentkeztek , kezdtem utálkozni, ellenségeskedni ,a pokolra akartam küldeni mindazokat akik azt várják el tőlem amihez semmi közöm nincs . Anyám a döntést látszólag rám bizta de a háttérből ő irányított . Ezt kell csinálni , azt kell csinálni bla, bla, bla... A rám erőltetett humanista sémáktól önbizalomhiányban, komplexusokban szenvedtem, egy adott ponton, csak akkor mertem egy idegen emberrel társalogni ha a beszélgetés legelején figyelmeztettem őt arra hogy első tanuló vagyok és éppenséggel készülök a megyei biológia versenyre. Pfuj, de undorító volt ez a magatartásom. Anyám és nagyanyám folyton dícsért engem , amikor megjelentünk valaki előtt az volt az érzésem ,hogy nem szabad természetesen viselkedni hanem mindig a legszebb képet kell vágni. Igen, tették a nagyot, diplomák , birtokok ...a faluban apámat elkönyvelték a leggazdagabb embernek és hozzám úgy viszonyultak mint egy királykisasszonyhoz , felnéztek meg lenéztek, sárga irigységükben én pedig egyre rejtőzködőbb lettem , társaságban folyton zavarba jöttem az erőltetett magatartásom miatt. Miután lebetegedtem és nem tudtam az eszemet tanulásra használni anyám azt mondta a tanároknak ,hogy megártott neki a sok tanulás , ellenkeztem ez a megfogalmazás ellen, később kijavítottam ezt a mondatát. A tanulás helytelen módja ártott meg, az öncélú tanulás, a teljesítmény és a megfelelésmánia. Megerőszakoltam az agyamat. Ennyi történt.
Egyedül a bennem létező szellemi elvárásnak kell megfeleljek. Kötelességem eleget tenni az égi elvárásaimnak. A találkozásunkig intenzív volt bennem a neked való megfelelési kényszerem, ez feszültségben tartott . Az ottlétem alatt kezdett oldodni. Most pedig az utolsó cseppet is el akarom tüntetni mert csak ezáltal válhatok szabadakaratú, autonom egyénné. Én nem akarlak téged kopirozni, majmolni, Linda megfogalmazása szerint. Látom ,hogy hova jutott Emőke az infantilissága miatt, rád haragudott amiért nem volt képes EGYénné válni, nem volt képes az öntudatát helyrepofozni. A puszta nyers információkkal sokra nem mentem, a lényemet igazán érintő infokat pedig sokáig kilöktem magamból (fényellenességet jelző oroszlán lilith+skorpióság) , kézzel , lábbal ellenkezett a kicsi egóm a lényemet átalakító info ellen és olyankor mi maradt hátra kompenzációként ?, hát a színjátszás.
Nem azért készítettem horoszkopót fiatalon, metafizikázok komolyabban az utolsó elmerülésem óta, nem azért akartam felrúgni az összes csillogó lucifei tudós pályát , a pszichológiával az élen, hagytam fel a miszticizmussal, hús , cukor evéssel, cigizéssel éjjeli bulis élvezkedésekkel ,nem azért küldtem haza anyámat ,szakítottam Csabával ...hogy még mindig kiszolgáltatottja legyek a kicsinyes haszonleső logikámnak. Nem bánom ,hogy megannyi dologról sokszor kényszerből lemondtam mert ez volta legtermészetesebb amit tehettem de akkor ,hol az önbecslésem amikor cselezek ? Borzalmas vagyok. Mielőtt találkoztunk volna éjszakáként , az írás által probáltam tisztáztni a hozzád való viszonyulásomat, Csíkba utaztam ,hogy a kiegyenlítődés megtörténhessen . Az első együttlét úgy maradt meg bennem mint egy ima : természetesség és nyíltság volt. Lelepleztem anyám valamint az örökölt nyavajáim közrejátszását az egészségtelenségemben. Olvasom a Karnevált és mégis képes vagyok leragadni a primítiv énképemnél, az önigazolásnál, nagyvonalúságnál, hencegésnél, dícséret szomjuságnál. Például most is miközben ezeket írom , folyton ott motoszkál bennem az önteltség . Kár ,hogy folyton megfeledkezek a szerénységről , az alázatról.
A szeredai út után kezdtem magamban érezni a nyiladozó értelmet. Konfliktusba kerültem magammal. Az ébredező, normális logikám szembenáll a profitra beállitott örökös ravaszkodásommal. Nem éretettem ,hogy miért kerülők kapcsoltba a kettősség témájával. Hát ezért. Még nincs egyeztetve nálam teljesen (és még nem is lehet) a gondolat, a szó és a tett. Például értem ,hogy fölösleges testékszer ( orrpircing) rakással bibelődni és mégis az extrémitásra, , feltűnösködésre beállitott énemet felcsigázza az ötlet . Ékes pipacs :-) Beállok állatszelídítőnek , megszelidítem a bennem lévő ragadozó nagytestű "macskát", nyakon csípem :-) Azt mondtad a a szintetikus hangfelvételben ,hogy ahoz ,hogy rá tudj mutatni a bennem lévő folytonos önátverésemre ahoz több napot kellene együtt legyünk. Hihi , ez megvolt :-) :-) :-)
Na lépjünk tovább mert ha nem éjfélig elszövegelek, Hamvasnak igaza van , kell írni egy regényt melyben jól kibeszélheted magad, probálom magam kontrollálni ,hogy csak a lényegest mondjam el és tömör legyen ,hogy az ídődet se rabolja...csak annyi lényeges van...és hézagosan nem akarok írni, jól meg akarom mondani amit megmondok :-) Elolvastam Emőke skyp beszélgetéseit, leveleit . Az oroszlánságát és halakságát is figyelembe véve, a látszatkeltés varázsnője lehetett. Átvert téged, szerintem, a kezdet kezdetén amikor elhitette veled ,hogy teljes szívéből rátért az igazság útjára , te mondtad ,hogy miután szó volt arról ,hogy valami lehet köztetek ő egyre intelligensebbnek tűnt. Egyik bevallása szerint neki nehezen ment az írás , a fogalmazás (nem tudom ,hogy mi utal erre az ő képletében) mert pl Péter a 3 -as házas lilithjével nehezen fogalmaz de nekem úgy tűnt ,hogy neki azért megy nehezen a fogalmazás mert nincs meggyőzödve arról amiről írni akar, nem tette személyessé azt a tudást amibe részesítetted , részesítette magát. Föleg az anyjához intézett egyes levelei sorai közül éreztem ki az űrességet. Az volt a benyomásom hogy a szavai nem takarnak reális tudást, megyőzödést. Én is olyan szép dolgokat tudtam és tudok még most is írni amelynek a feléről se voltam-volnék megyőződve. Szerintem erre a látszat-tündőklésre kellett volna jobban odafigyelj, csak ha ő folyton átverte magát a fénnyel, haladással kapcsolatosan (úgyanis arról számol be hogy a csodakurzus után egyre jobban érzi magát holott anyám bevallása szerint Emőke kimerültnek látszott) akkor a hamis énképéről kibocsátott információk folytán sikerült a környezetét ámitania, nah, a halak ehez jól értenek...két szeretőm halak lilithel volt "megáldva", keserves volt nézni ahogy kábítják magukat a vallásosággal-miszticizmussal. Az én véleményem az ,hogy Emőke házasságkötés előtt nem kapta meg a durva beavatását, a “sötétségbe" való betekintését, őt nem áztatták be ezonauták , misztikus csodabogarak a legnagyobb disznóságba mint engem, mig én kihívtam magam ellen a sorsot és meggyőződtem arról ,huzamosabb ideig tartó önkegyetlenkedés után ,hogy képes vagyok a lelkemet meggyőtörni, kettétőrni az isteni magomnak a felbomlását , majd az élők sorából való elvátávozásomat véghezvinni , az őngyilkosságot a szellem szintjén elkövetni addig ő féltette a lelkecskéjét a felkavaró érzésektől. Az ataraxiát élhette meg ."( minden lelki rázkódástól való mentesség, meg nem zavarható lelki nyugalom. A görög szkeptikusok (Pyrrhón, Ainesidémos) ezt tűzték maguk elé célúl. Közönyt mutattak minden határozott állítással szemben, nehogy lelkük békéjét az ellenmondások megzavarják." kéjelegve a megrázkodással ,tragédiával kapcsolatos élmények után. Isten őrízz ,hogy valaki is, jelen esetben Emőke, végig járja azt az útat amelyen én szédelegtem csak érzékeltetni akartam ,hogy mire vágyodhatott a 8-as házas lilithjével, de azt hiszem evel te asztrológusként –metafizikusként , volt férjként egészen tisztába vagy.

Reni"

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kozma Szilárd 2009.01.24. 11:43-kor.

Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.10.13. 15:43 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nos, eltelt a hétvége anélkül, hogy a VIII. házban álló, teljesen negatív Szaturnusza által jelzett felelősségtudati újjászületési képtelensége (És apa-fóbiája, vagyis az általa irányíthatatlan és általa vezérelhetetlen - nála jóval idősebb - férfiakkal szembeni fóbiája) által e felettébb nemes felbuzdulásában vezérelt Edit barátnőnk elárulta volna nekünk azt, hogy melyek is az ő követendő elképzelései a szerelmesek, élettársak és lazább szeretők közötti, fix 15 éves korkülönbség-határral. Talán nem is mondja el nekünk ezt soha... - Vagy azért mert időközben rá jött, hogy mennyire nevetséges ügyekkel foglalkozik, vagy mert "végre" ő is megsértődött. Képletét és az abból kiolvasható determinációinak a tudomásul vétele utáni (változatlanul vulgáris) mentalitását naivitás lenne azonban a részünkről azt elvárni tőle, hogy bocsánatot kérjen, amiért a szerfölött nemes erkölcsi felbuzdulásában és felháborodásában, engem nyíltan hitelteleníteni igyekezett. Arra azonban ismételten felkérem mind Editet, mind a hozzá hasonlóan gondolkozó és mélyen háborgó - ám de ugyanakkor felszínesen ítélkező személyeket, hogy igyekezzenek a jövőben vissza fogni magukat a hasonló megfontolatlan cselekedetektől, és ne mind próbálják itt a többieket megmenteni az én "ártalmaimtól", mielőtt saját magukat a saját ártalmaiktól megmentették volna (Pl. Edit önmagát a steril élettől és a mellei csomósodásától), nem csak azért mert nem én vagyok az a zavaros eszű, vagy romlott erkölcsű személy, akinek a káros befolyásától meg kellene menteni bárkit is, hanem azért, mert ezzel csak azt érik el, hogy elbátortalanítják és elidegenítik, illetve tanácstalanná teszik azokat a személyeket, akik itt tájékozódni szeretnének és a személyi horoszkópjukat megrendelni (akik tehát úgy érzik, hogy szükségük lenne egy megbízható horoszkópra), mint az alant idézett levélíró is:

"Nem is igazán attól félek, amit kapni fogok, hanem talán attól, amit nem. Van egy olyan hülye berögződésem, hogy majd én mindent megoldok segítség nélkül... :roll: Valószínűleg ez is közrejátszik a halogatásomban, no meg az is, hogy rettentő gyáva vagyok, még ha a hangom nagy is olykor. Pl nekem nehezemre esett megszólalni ebbe a fórumba, majd fél évet halogattam, mire elérkezettnek láttam az időt. Közben számtalanszor jutottam arra a következtetésre, hogy nekem nem is kell horoszkóp majd én kitanulom tíz év alatt és megcsinálom magamnak :roll: , aztán ellentmondtam önmagamnak. Ezenkívül volt is néhány cirkusz itt, ami megkérdőjelezte, hogy jó helyre jöttem e egyáltalán (igazad van, az ilyen Edit típusú rágalmazások kétségeket ébresztenek a lehetséges rendelőkben, s aki nem hajlandó pártatlanul és szabad szellemmel, előítéletmentesen végigolvasni ezeket a vitákat, az messzire menekül). Ezeket olvasva én dühöngtem, felháborodtam, röhögtem és ítélkeztem, többnyire más okból, mint amik elhangzottak. Ezért nem is bánom, hogy végül kinyitottam a számat, és ezt neked is leírhatom most, mert így a tisztességes, ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy magyarázkodást várok, nem is hinném, hogy ilyesmire adod a fejed, de a port, amit az elmúlt heteken felkavart a sokféle vélemény bennem, annak le kell ülepednie."
E levélrészlet tehát, gondolom, eléggé meggyőzően bizonyítja azt, hogy az Edit féle, és a más féle "nemes" és a szerzők számára bizonyára szerfölött élvezetes férfi- és asztrológus-leckéztetéseknek olyan erkölcsi - karmikus ára van, amit leginkább a maguk leckéztetők nem tudnak, egy egész életen át sem, törleszteni. És nem csak az asztrológus irányába, aki megpróbált a tehetsége és az energiája (képességei) szerint rajtuk segíteni (És aki nem tehet arról, hogy az ő képességeiből csak ennyire telik.), hanem főként azok irányába, akiket az Oroszlán szívű vélemény-hangoztatók, a botrány-okozásukkal és porverésükkel, innen vissza hőköltetnek a szkeptikus hektikusok táborába, vagy a jósok és a mennyei békéről és kozmikus szeretetről (Az öngyilkosság általi Menny Kapuján való átlépésről...) prédikáló misztikus sarlatánok karmaiba. (Humánus kifejezéssel ezt úgy hívják, hogy felelőtlenkedésből elkövetett áttételes ártalom és misztikus kifejezéssel úgy, hogy önkéntelen karma-terhelés.) Ha nem tud valaki valahol használni tehát, akkor legalább a vak személyi ambícióból elkövetett ártástól tartsa magát vissza.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kozma Szilárd 2009.01.24. 11:51-kor.

Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2008.11.05. 17:42 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Utórezgés:

"....És, elolvastam, azt is amikor az a bizonyos Edit nevü "jó indulatoktól" vezérleve, ha jól emlékszem, írt az Asztrologosra.
Erre csak annyit reagálnék, hogy én, az Edit helyében, nem lettem volna képes, és egyáltalán sem igy, ilyen "lejáratós" modon, / és most nagyon finoman fejeztem ki magam !! / még csak szóba hozni sem. Mert ugyan, kinek, mi köze van ahhoz, hogy miután úgy alakultak Emőkével a dolgok,,ahogyan alakultak, szived és jogod van neked is- másoknak is ilyen helyzetben - arra, hogy egyfajta testi szerelmet átéljenek egy másik személlyel.
A korkülönbségről pedig annyit : soha nem a test talál testre, hanem e lélek, lélekre. Nekem is volt már hatalmas korkülönbséggel szexuális, testi kapcsolatom más férfiakkal. Na és akkor mi va ??? Nagyon is jól éreztem magam velük, és tudom mondani, hogy sok esetben, nagyobb tapasztalatuk van, az idősebb férfiaknak, és jobban meg is becsülik - persze nem minden esetben, de többnyire - a fiatalabb hölgyeket. Sokkalta figyelmesebbek és nem önzőek.
Szerintem az idődet is teljesen felesleges volt arra elpazarolni, hogy válaszoltál Editnek. És mint azt tudjuk, aki itélkezik " egy "dologban, lehet az is hogy majd később ő is még megkaphatja ugyan ezt a szituációt , hogy tapasztaljon és megtanulja az itélkezés mentes élet elfogadását."

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2009.11.10. 22:41 
Offline

Csatlakozott: 2008.03.24. 14:11
Hozzászólások: 8
Napjegy: Kos
Aszcendens: Bak
Kedves Szilárd,

szeretnék tőled több mint egy év elteltével bocsánatot kérni, amiért számon kértem rajtad (bíráltalak) dolgokat, amelyek az ég világon nem tartoznak rám.
Már sokkal előbb beláttam a hibámat, csak egyszerüen nem jeleztem (oroszlán lilithes nemtörődömség?) , hogy megbántam az ellened történő kifakadásomat.
Ezt magamnak úgy magyarázom meg , hogy amikor nem tudok harmoniába kerülni a bennem lévő Istennel, akkor keresek egy "méltó" ellenfélt, akibe egy mondvacsinált ok miatt belerúgok és attól ideig - óráig "jobban" érzem magam.
Így utólag nem is értem, mi a fene száll ilyenkor belém, de ez egy mélyről fakadó reakció ami elönti az agyamat.
Valószínüleg te már el is felejtetted volna az incindenst, talán meg is bocsátottál, de nekem volt lelkiismeretfurdalásom időről időre és úgy találom helyénvalónak , ha feketén-fehéren itt áll ez az írás.

Minden jót kívánva

Edit


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 19 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO