ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2024.03.29. 12:52

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2020.07.22. 10:25 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4221
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Kész röhej, hogy egyes orvosi közlések szerint, mennyire egyszerűen meg lehet szabadulni a koronavírussal való befertőződéstől és megbetegedéstől, mivel állítólag ez a mesterségesen létrehozott (hadi fegyvernek szánt!) vírus, állítólag nagyon kényes... Vagyis a szauna.effektus nagy mértékben segíthet a tőle való megszabadulástól, egyes biológusi - orvosi közlések szerint. És én - Aki, a materialista tudomány szempontjából csakis laikusnak vagyok nevezhető! - ezt logikusnak is találom, amennyiben tényleg igaz az, hogy ez a vírus 56 Celsius fokon felül tönkre megy. Keressétek meg a közlés magyar fordítását...
Ez az orvos, akinek ez előadását én román nyelvű fordításban olvastam, (hallgattam), azt állija, hogy nincs szükség sem vakcinára, sem lélegeztető-gépekre, mert, ha nem is mászkálhatunk mindannyian az egyenlítő körüli, forró levegőjű sivatagokban, rendelkezünk olyan levegő-hőmérséklet emelő eszközökkel, amelyek elég hatásosak ahhoz, hogy a netalán a környezetből felszívott vírusokat hatástalaníthassuk, megölessük és ezekért nem kell még patikába sem menni. Elég egy jót szaunázni, sőt, a hajszárítógépeket gyakrabban használva, azoknak a fújó-csövét többször is, az orrunk felé irányítani, miközben orr-légzést végzünk.
És amit mond a doki, hogy a koronavírus a testünk hűvösebb részeiben tud megállni, vagyis megmaradni - magát befészkelni és onnan elszaporodni (a romboló programjait kiterjeszteni), vagyis az orrjáratainkban, ahol 56 fokon felüli levegő beszívásával (Pl. a hajszárítóból kiáramló levegőnek az orron keresztüli ismételt belégzésével) meg lehet ölni, az teljesen logikusan hangzik. Legalább is a számomra, a laikus számára...

De több mint negyed évszázados gyakorló asztrológusi tapasztalattal a hátam mögött, egyáltalán nem vagyok laikus ebben a szellemtudományban sőt: a metafizikában sem, és egészen biztosan tudom, hogy minden fertőződés belső kábulatra és kábulásra, öntudati fertőződésre utal tehát. A külső vírusok, csak ezekkel sokáig gyakorolt - átélt belső hamis öntudati (önáltatási) karma-programok felfokozódására utalnak. Aki egyesben van önmagával (erkölcsi öntudatával), abban nem gyökereznek meg az ártó vírusok. (Persze, ehhez ismernie is kell magát mélyen, nagyon mélyen...)

Ezért, azt mondom- Sőt: lehetőleg erre figyelmeztetek mindenkit! -, hogy ez a módszer is, csak azoknál a fertőzés-gyanús személyeknél fog pozitív eredménnyel járni, akik abba hagyják (hagyták) az önáltatást, az önámítást, az önsajnálatot,illetve az ön-ajnározást. Egyszóval a befelé: a bennük levő Isteni öntudatuk felé. az azzal szembeni hazudozást.
Tehát: mindenféle fertőzéstől (baktériumtól, vírustól) való megszabadulási módszer (gyógymód) hasznos lehet általában, mindegyik fertőzés-félének és fajtának a karaktere szerint, amit a megfigyelők (orvosok, gyógyászok, vajákosak, gurukák,: :) stb.) megfigyeltek. De egyik sem lesz hatékony befelé fordított (Az egoizmusunk, beképzeltségünk, önáltatásunk, stb.) ellen (is!) fordított - azzal (A karma - karakterünkkel) szembeállított gyökeres értéktudati változtatás, erkölcsi jellemszilárdítás nélkül. Az önmagunkkal szembeni hitelességi elvárások növelése nélkül!.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO