ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2023.02.04. 11:43

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


Csak jóhiszemű és jóindulatú és főként a kérdező személyére (konkrét sorsproblémájára) vonatkozó kérdésekre válaszolok, illetve ezeket hagyom meg a fórumon.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Győző - válságkezelés és kiút
HozzászólásElküldve: 2020.04.18. 13:08 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
#titok #bátorság #krízis #labirintus #válságkezelés #vírusirtó #munka #apai #nevelés

Tisztelt Vezérigazgató Úr!

A felszólalásaiból következtetve arra jutottam, hogy tisztában van vele, mi az emberek dolga a földön, mivégre jövünk a világra. Tudja, hogy miért van szükségünk próbatételekre, és időnként hibák elkövetésére is. Van hozzá kellő felelősségtudata, hogy nagy csoportokat vezessen és sikeresen érvényesítse az isteni akaratot.
Ezért nem részletezném feleslegesen, csak a teljesség igénye miatt rögzítem a lényeget arról, ami az egész sorsfeltárás alapja és célja egyben: a karma-oldás. Nem valamiféle misztikus szertartásra vagy mágikus praktikára gondolok, mint például az agykontroll, hanem olyan hétköznapi gyakorlatokra, melyeket az őseink még ismertek, és amely gyakorlati ismereteket a magyar anyanyelvünk a mai napig őriz. A népi hagyományaink, népmeséink sora erről az egykori, mára elvesztett tudásról árulkodik. Tudjuk, hogy amikor valaki „rosszul jár” vagy „félrelép”, ez többet jelent pusztán fizikai ügyetlenségnél. Azt is tudjuk, hogy a királylányt őrző sárkányok szimbolikus jelentéssel bírnak a népmeséinkben és hogy egy fiúgyermeknek felcseperedéséig otthon a helye, anyatejjel kell megerősödnie annak érdekében, hogy később legyőzhesse a törpéket és a sárkányokat. Mindaz, ami tudás és érték a magyar kultúrában és főképp a székelyföldi hagyományokban megmaradt, veszélyeztetve van a mai liberális ideológia által. Ezért különösen fontos, hogy ön és minél több erélyes vezető szigorúan őrizze és védje ezt a szellemi-spirituális, kulturális értéket a vállalati életben, a hétköznapokban is.

Úgy gondolom, hogy meg tudunk egyezni abban, hogy a materiális világon kívül és felül létezik egy sem szemmel, sem mikroszkóppal, de még műholddal sem látható Abszolútum, mely egy végtelen egységet képez, és ahol a földi eszünk számára felfoghatatlan boldogság uralkodik (erről már a klinikai halálból visszatért emberek sora, egymást nem ismerve, de egyöntetűen beszámolt).
Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes, de azt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy miért. Akkor jusson eszünkbe, hogy a születésünk előtt, sőt, már a fogantatásunk előtt a láthatatlan szellemi szférákon és az Abszolútum által kivetett, sérült ideák forgatagából álló szellemi-spirituális őskáoszon áthatolva az isteni MAGunkra rárakódik bizonyos jellegzetes – az anyánk, édesanyánk és anyai ági női felmenőink képzelet- világa színezetével, egyéni sajátosságaival, sorsával szorosan összefüggő, karmikus jellegű, spirituális zavar. Ezt az öröklött, magunkkal hozott karma-csomagot éberségünk megszerzésével és tudatos teremtő képességünk megváltási logika szerinti gyakorlásával, azaz a kauzális asztrológia által matematikai pontossággal feltárt személyes karmánk minél részletesebb és pontosabb, mélyebb és szélesebb megtapasztalásával – a külvilágban való felismerésével, tudatosításával – alakíthatjuk át.
Hiszen mindannyiunk személyiségét alapvetően meghatározza a KARMA, azaz a karmáink összessége, ami a mélyből irányítja mind a tudatunkat és mind a mágikus erővel megáldott teremtő-képzeletünket mindaddig, amíg alapos tudatosítás és hosszas-áldozatos életfeladat vállalás útján képessé nem válunk mindenkor leleplezni saját negatív meghatározottságainkat. Majd a megfelelő kiigazítást elvégezni, és ez által a KARMA-OLDÁST a gondolat és a képzeletvilágunkban – és ezzel együtt az érzésvilágunkban is – megvalósítani. Ezáltal lehetünk egyre boldogabbak és javíthatjuk magunkban – tehát az isteni a magunkban – azokat a hibás ősideákat, melyek születésünk során belénk ékelődtek és javításra várnak. Majd képzeletünkön, gondolatainkon és érzéseinken keresztül visszaküldjük az Abszolútumba a tapasztalatainkat, melyekhez a helyreállított képességeink segítségével jutottunk és így gazdagítjuk a folyamatos teremtés során az isteni nagy egészet. Ez az általános emberi rendeltetés szerinti feladatunk itt a földön, ezért hozott létre bennünket az Isten.
Szerencsés, de kivételesen ritka esetekben az apák az anyáknak a karmikus zavarait megismerve, tudatosan gyakorolják gyermeküknél a karma-oldó nevelést, és így kigyomlálják azokból a karmikus zavarok kisebb-nagyobb hányadát. Ez lenne az apák mára elfeledett és elhanyagolt, de annál fontosabb feladata, melynek helyét igen helytelenül a felelősséghárító pénzhajsza és a gyermekkel való káros, negatív értelmű, mert túlontúl elnéző barátkozás, sőt a gyermek karmikus igényeinek kiszolgálása vette át.

Szerencsére az ön esetében ez az apai felelősségtudat jelen van és ezáltal juthatott el abba a magasabb szintű boldogság állapotába, amely az ötgyermekes családapai és vezérigazgatói funkciójának betöltéséből, az idáig tartó út bejárásából jó esetben következik (úgy, hogy az ember képes ezt a helyzetet áldásként megélni).

Vannak azonban még olyan rejtett és tudattalan meghatározottságai, amelyeket ajánlott felszínre hozni a további fejlődése érdekében, illetve ennek a boldogságszintnek a megtartása, kiterjesztése érdekében. Hiszen igen nagy embercsoportok követik figyelemmel a közszereplését, sőt minden rezzenését, amely mások szeme elé kerül és tudomására jut, így a saját példáján keresztül erősen befolyásolja sok ember életét.

(Folytatás következik itt.)

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Győző - válságkezelés és kiút
HozzászólásElküldve: 2020.04.18. 18:15 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 307
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Apropó, de jó lenne, ha a vezetői tisztséget betöltő férfiakkal szemben mindenhol ( úgy Magyarországon is ) alapvető elvárás lenne a többgyermekes családapai állapot!

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO