ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.05.21. 23:30

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 162 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.11.25. 12:01 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A hét éven át mobingolt Medárda kérése az osztálytársaihoz:

Kedves osztálytársaim!

A tegnap, késő este érkeztünk vissza Homoródkarácsonyfalváról, ahol édesapám, más, ökologiailag és spirituálisan is gondolkozó személyekkel együtt, egy környezet-kímélő és az önrendelkező, rendtartó székely falúk közösségi hagyományain és önfenntartó életformán alapuló közösség létrehozásához szükséges anyagi környezetet próbálnak megteremteni. Ezért csak késő este vettem észre, hogy az oldalra visszavettetek és csak most, vasárnap vettem tudomásul az időközben történt változásokat, most olvashattam el az új, velem kapcsolatos bejegyzéseiteket. Őszintén hálás vagyok tehát, amiért törekedtek a nehéz helyzetemet megérteni.
Trudi, úgy-e te emlegetted többször is az érzelmi intelligenciát? Hát abba, az ugyanott leírt, tehát a pszichológiai könyvekben olvasható, empátia-készség, a másik helyzetébe való személyes beleérzési képesség is beletartozik. Hát én csak azt szerettem volna kifejezni nektek azzal a filmmel, amit te hiteltelennek bélyegeztél, hogy értsétek meg a helyzetemet. Vagyis azt, hogyha már, az oszi, aki félre értette azt, amit édesapám akart mondani a szülői értekezleten, felbolygatta ezt a gyermekes kiközösítést, ti meg tudjátok érteni, hogy én mint másodikos és mint harmadikos, majd negyedikes gyermek, milyen félelmeken és szorongásokon mehettem keresztül akkoriban, amikor az osztályotokba kerültem és ti rám kentétek, hogy elloptam az Ede vicces füzetét, majd valamelyiketeknek az óráját. Azt tehát, hogy mit kell újból átélnem, amiért az oszi engem tévesen hibáztatott azzal, hogy én bármihez is tudatosan és akarattal hozzá járultam volna másodikban és harmadikban, vagy negyedikben ahhoz, hogy ki legyek közösítve! Hiszen arról én egyáltalán nem tehettem, vagy tehetek, hogy akkoriban még nem volt jó a mozgáskoordinációm, és nem vágott az agyam, úgy mint a tietek, és nem találtam fel közöttetek azonnal magamat, és ti elkezdetek csesztetni és kiközösíteni.
És szerettem volna, ha megértitek azt is, hogy mennyire fájdalmas lehetett az nekem, hogy amikor az édesanyám elhagyott minket és emiatt néhány hétig nagyon féltem a jövő miatt és szomorú voltam és rossz jegyeket kaptam, még a ti folyamatos csesztetéseteket és el kellett viselnem, hogy már rendesen üldözve éreztem magam és félve és rossz kedvvel mentem iskolába. De nem tudtam mást tenni, mert össze voltam zavarodva, mert nem értettem, hogy édesanyám miért ment el, hiszen azelőtt a szüleim soha nem veszekedtek, mert akkoriban nem értettem, hogy egyesek ilyenre is képesek, ha házasságon kívül nagyon szerelmesek lesznek. És édesapámat is sajnáltam, mert észrevettem, hogy este néha sír, ha azt képzelte, hogy a testvéreimmel már elaludtunk és láttam, hogy napközben rengeteget kell dolgozzon, hogy ennünk tudjon adni, takarítson és mosson, mert mi akkor még kicsik voltunk és nem tudtuk kiszolgálni magunkat. Főként Turula, aki még nagyon kényes és soványka volt, és apumnak még a pénzkereső munkáját is el kellett végeznie, hogy minket eltartson, miközben az anyám, akinek még most sincs saját lakása, el akart vinni tőle a saját anyjához falura egy kis kulipintyóba, amelyben már hárman laktak és sok alkoholt fogyasztottak és az édesapánk emiatt nagyon féltett minket, mert a törvény általában az anyákhoz ítéli a gyermekeket.
Nagyon szépen kérlek Laci, Ede és Bálint, hogy most ezeken a dolgokon ne vageszkodjatok és szellemeskedjetek megint a rovásomra, vagy az apum rovására, mert ti ezekbe a dolgokba, vagy az én akkori zavarodott lelki világomba, nem volt ahogy ti belelássatok akkoriban, mert ti is kisgyermekek voltatok, mint én. És ti akkor csak azt láthattátok, hogy a zavartságom miatt még ügyetlenebb és feledékeny voltam, és úgy látszik, még nyolcadikos koromig is, részben az maradtam. De ezekért a lelki és agyi állapotaimért, nem én voltam a hibás és ezért a zavartságomért, amit nehezen tudtam kinőni, nem kellett volna csesztetni és a közösségből teljesen kirázni, és Laci sem kellett volna emiatt velem folytonosan verekedjen. És egyáltalán nem kellene Lacinak ezt a hatodikos és hetedikes verekedéseit velem, most szóban, vagy a csoportos facebokos oldalatokon folytatnia!
Hát ne haragudjatok, de én arról egyáltalán nem tehettem, hogy 8 és 9 éves koromban, az, az zavarodott és ügyetlen Medárda voltam, akiről ti., kisgyermekként úgy képzeltétek, hogy amiatt, amit ti kívül észleltetek, vagyis az ügyefogyottsága miatt folytonosan csesztetni kell és megalázni és többször megverni, vagyis Lacit arra biztatni, hogy verjen meg és ezeken a verekedéseken nevetni, kárörvendeni. Mint ahogy nyolcadikban mind le is írtátok nyíltan azt, hogy ügyetlen – nyomorék vagyok, akinek rothad le a feje. És hiába állítja ezt még az oszi is, hogy ezért én is hibás vagyok, mert ebben neki egyáltalán nincs igaza, szegény teljesen el van tévedve! Mert én nagyon jól emlékszem, hogy mennyire sóvárogtam a barátságotokra, és majdhogynem könyörögtem és éppen nem esdekeltem azért, hogy bánjatok velem szépen, de ti még csak azért is annál jobban ugrattatok és hülyét csináltatok belőlem és kiközösítettetek és Lacit hecceltétek, hogy verjen meg. És ez az ellenséges viselkedésetek nem szűnt meg az évek során sem, hanem folytatódott azzal, hogy Ede és mások is, mint Trudi, ahelyett, hogy lebeszélték volna erről, még uszították ellenem Lacit, aki nem tudom miért, soha nem akart rólam leszállni és most is csak heccel és amiatt, hogy nem hagytam magam, folytonosan verekedett és sokszor belém is rúgott.
Hát persze, hogy elsírtam magam, amikor az új oszi ezek után, azt mondta előttetek, hogy szeresselek titeket! Mert nekem éppen, hogy ez volt a vágyam éveken át, de ti ebben állandóan meg akadályozatok. És amikor meg hallottátok, hogy az oszi is azon a véleményen van, hogy mindezért én is hibás vagyok (Ugyan miként lehet egy a szülei válása miatt zavarodott kilenc éves kislány, azért, mert kiközösítik és kikészítik folytonosan.), akkor még jobban rám támadtatok.
Hát, miért lennék én hibás, amiért ti előbb csak bolondot csináltatok belőlem nyolc és kilenc évesen, az ártatlan kis vicceitekkel, de utána, amikor harmadikban az anyám elvesztésekor zavarodottá váltam, szabályosan kiközösítettetek és aztán ezt folyattattátok, a tancinak való hazudozással (Míg nincs meggyőződve, hogy azt az órát nem én loptam el, pedig édesapám éppen azelőtt két héttel vette meg számomra az első karórámat!) és így csesztettetek hét éven át és ezért raktátok ki azt a hülye-gyerek fényképet is rólam a facebookra, és ezért írtátok azt a sok gyalázó – mocskolódó szöveget a személyemről. Még szerencse, hogy azt a régi oldalatokat Őrsi megmutatta az apumnak. Mert ő megtudta értetni velem, hogy ti hiába, hogy már 14 évesek vagytok, mert valójában még igazi felnőtti felelősség-tudattal nem rendelkező gyermekek vagytok, majd aztán az egészet a régi oszi előtt és Laci édesanyja előtt leleplezte és akkor ti azt a sok mocskot az oldalról le törültétek ugyan, de, amint az oszi hibázásai következtében kiderült: a szívetekből nem! Szerencsére, mert, hogyha a dolog folytatódott volna, és én véletlenül meglátom és elolvasom azt a sok disznóságot, amit rólam írtatok, még talán öngyilkos is lehettem volna!
És nem csak édesapám nyugtatott meg afelől, hogy nem fogtok többet rám támadni, mert úgy emlékezett, hogy ők is meg komolyodtak kilencedikben, és mert beszélt Laci édesanyjával is és Szigeti édesapjával is, akik régi barátai (Kár, hogy akkoriban nem tudhatott arról, hogy Bálintnak is szálka vagyok a szemébe valamiért, mert az ő apjával is jó ismerősi viszonyban van.) és azok meg nyugtatták, hogy komolyan szóba álltak veletek, hogy ilyesmi tovább ne történhessen meg. De a régi oszi is azt mondta neki, hogy a felvételi vizsga után gyökeresen megszokott változni az osztály-közösségek összetétele és meg komolyodnak a diákok. Tehát, ezekkel a múltbéli dolgokkal én már nem vádoltalak titeket, örvendem, hogy kilencedikben végre abba hagytátok, és azt képzeltem, hogy most már minden jóra fordul, mert megkomolyodtunk az egészen, és végre nyugodtan mehetek én is az, iskolába, ahol olyan sok órát kell eltöltenünk együtt. Ehelyett viszont, amiatt, hogy az oszi félre értette az édesapámat, illetve, amiatt, hogy édesapám nem tudta nyugodtan (csendben) elmondani, amit akart, mert a Huni édesanyja többször is közbekiáltott, hogy ők is a tanárokkal való együttműködésre nevelték a gyermekeiket, és azt, hogy „Medárda a hibás, amiért ki közösítették” (És erre a hibás véleményre az apum külön felhívta a figyelmét az oszinak, aki, ahelyett, hogy ott rögtön megcáfolta volna ezt, másnap az oszi-órán előttetek még meg is erősítette.), meg azt, hogy Te (az apum) vagy a hibás, hogy Medárdát kiközösítették, mert nem engedted el a gyermeket kirándulni az osztálytársaival.” (Hogy engedett volna, ha tudta, hogy kétszeresen bevádoltatok lopással?) Sőt, apum elmondása szerint, még azt is megkérdezte félhangosan a Huni édesanyja mellett ülő szülő, hogy „De vajon Medárda veled egy véleményen van-e abban, amit mondasz?”, szóval, ahelyett, hogy ti álltatok volna mellém, hogyha már az oszi hibázott (Még egyszer mondom: nem tartom magamat hibásnak, amiért harmadikos koromban, amikor az anyánk először elhagyott, és negyedikben, amikor az anyánk másodszor és végleg elhagyott, zavarodott voltam lelkileg, és emiatt néha ügyetlenül viselkedtem. És azért sem mert kiskoromban a mozgáskoordinációm, vagy a beszédem nem volt annyira rendben kifejlődve mint a tietek. És azzal az érzelmi intelligenciával, amit Trudi emlegetett, el magyaráztátok volna az oszinak, hogy senki sem hibás azért, ami kiskorunkban történt, de azért pl. amiket a tavaly irkáltatok rólam, már érettebb fejjel, ti becsületesen vállaljátok a felelősséget és bocsánatot kértek tőlem, el kezdtetek tovább mocskolni és gyalázni. Sőt. Folytatva azt a gondolat-menetet, amit egyiketek édesanyja fejtett ki a szülői értekezleten, ami szerint, az édesapám is éppen annyira hibás azért az utálkozásotokért, mert nem engedett el veletek együtt kirándulni, miután rám fogtatok egy óra-lopást és egy füzet-lopást és tudott arról is, hogy időnként a bolondját járatjátok velem (Azt, hogy Laci folytonosan verekedik velem, nem mertem neki soha megmondani, mert mindig arra bíztatott, amit a múlt heti beszélgetésünk alkalmával az igazgatónő is javasolt, hogy tanuljam meg megvédeni magam veletek szemben.), ti tovább hazudtatok, akárcsak harmadikban, az óra és a füzet esetében és előbb az oszit győztétek meg arról, aki most már az igazgató nőt is meg győzte arról, hogy én valamiféle öntudati szeszélytől indítatva, folyamatosan elhatároltam magam az értelmes és kreatív közösségi munkától és ezzel váltottam ki az utálatotokat. Hát ez is egy olyan, a gyermekkori szamárságokról való lemondásotokat, és Lacinak, Edének és körüknek a velem szembeni ambícióiról való lemondani való képtelenségeteket igazolni hivatott baj rám-kenő csoportos hazugság, mint az óra- és a füzetlopás! Az új oszi ahelyett, hogy ezeket a valótlanságokat át venné tőletek egy-az egyben, meg kérdezhette volna a régi oszitól, hogy az mennyire látott engem hibásnak a részetekről jövő csesztetésekért és megaláztatásokért és arról is, hogy vettem-e részt, vagy nem és akartam-e azt, vagy nem, amikor arról volt szó, hogy valami értelmeset és szépet kell csinálni? Remélem, hogy az új oszi nem kapartatta le a falról azt a nagy fás seccót, amelyet az én irányításommal festettünk a negyedik emeletre, mert ez a legkézzelfoghatóbb tárgyi bizonyítéka annak, hogy amikor értelmes dologról van szó, szívesen beszállok, sőt, az ilyen közösségi akciókért én lelkesedek a legjobban. És nem csak a falfestést csináltam veletek együtt, hanem hetedikben a túrós makarónit, a román filmet nem tudom már melyik osztályban, az oszi is láthatta volna,hogy a puliszkafőzésben is milyen örömmel részt vettem, és amikor a biosztanár erre megkért, az udvartkarítást is lendülettel végeztem és még sokmindent leírhatnék.


Szóval, én nagyon köszönöm nektek és őszintén hálás vagyok nektek most, hogy egyesek közületek igyekeztek megenyhültetek irányomban, és meg akartok nyugtatni afelől, hogy többet nem zavartatni magatokat attól, hogy a kezdeti reménységeim és vágyaim, meg a jelenlegi akaratom ellenére, én lettem az osztály Fekete Báránya, de most is csak azt tudom mondani, hogy ez az édesapám egyezsége az Igazgatónővel és az osztályfőnöknővel, de én nem akarok egyáltalán fekete bárány lenni közöttetek, sőt, még csak „kakukktojásnak sem”, ahogy az igazgatónő finoman fogalmazott, hanem egy olyan becsületesen játszó osztályközösségnek a tagja szeretnék lenni, akit a többiek magukhoz méltó tagnak látnak és kezelnek, és nem csesztetnek folyton, ha kell ha nem, csak azért, mert nekik még mindig bűntudatuk van vele szemben azért, mert hét éven keresztül kegyetlenül el bántak vele. Hiszen ebbe a közösségbe én nem azért kerültem bele, mert ide az apám „bepréselt”, mint ahogyan rendkívülien fondorlatosan Lacit vissza dugták például, holott a felvételi vizsgán messze vonal alatt esett ki, hanem azért mert a tisztességes vizsgaeredményeim alapján ötödiknek jutottam be a hatvanöt jelentkező között. Én ugyanis az éve elején, sőt, már a vizsga időszakában is, megbocsátottam az egészeteknek és most is arra törekszem, annak ellenére, hogy disznóságokat irkáltatok rólam még három napja az új oldalatokon is (Mind meg vannak örökítve, vagyis bármikor előhívható módon és többszörösen is, be vannak azok másolva a gépeink memóriájába, tehát nem tagadhatjátok le azzal, hogy letörültétek. De, ha azért törültétek le mert megbántátok és szégyellitek mindazt, amit ott ellenem és az apum ellen leírtatok, akkor a részemről el lesz felejtve.) tehát még Lacinak is kész vagyok megbocsátani (Hiszen az, hogy ő miként kerülhetett be ebbe az általa kisajátított közösségbe, ahogy én megértettem, az a diplomáciai törvényekkel visszaélő szüleinek, és az ilyen háttéri intézkedéseket elfogadó tanügyi bizottságnak a dolga!) de arra kérlek szépen, hogy Ti magatok is bocsássatok meg saját magatoknak. Addig ugyanis amíg a velem szembeni fölény-érzetetekkel és a felületes vgánykodásaitokkal el nyomjátok a lelkiismeretetek hangját, kénytelenek lesztek továbbra is legbelül, a lelketek titkos zugaiban haragudni rám, és ez a rejtett bűntudatotok nem csak a mi kapcsolatunkat fogja tovább bomlasztani, hanem a ti lelki világotokat is, még felnőtt korotokban is. Igazam van-e Trudi? – Neked csak kell ezt tudni, mert nem csak, hogy ilyen jellegű könyveket (Vagy csak cikkeket és teszteket?) szoktál olvasni, hanem azért is, mert te már egy komoly – tizenkettedikes szintű! - beavatáson is át mentél, nem?
Szeretném tehát, ha megértenétek, hogy én nem szeretnék az oszi által beállított fekete bárányként, különc egyéniség lenni köztetek, mint ahogyan Ottilia kedvesen utalt erre (Hálásan köszönöm Otti!). Én jól tudom magamról, és a szüleim minden barátja és ismerős is tudja, sőt, ki is hangsúlyozzák, hogy annak ellenére, hogy édesapám nevelt, milyen „helyesen” viselkedem. Tehát nem vagyok egyáltalán különc, sem dalmata a német , stb. De még csak szimpatikus kakukktojás sem akarok lenni, mint ahogy a sok huzavonában agyilag kifáradt apukám kiegyezett végül az Igazgatónővel, amikor látta, hogy az sehogy nem tudja rávenni a oszit, hogy vállalja előttetek azt, hogy ő volt aki tévedett. Szerintem és minden felnőtt ismerősünk szerint, akárcsak a tanáraink szerint is, én egy normális kamaszlány vagyok. El kell fogadnotok, hogy bármennyire így kívánja ezt most a lelkiismeret furdalásotok, és még inkább az oszi pedagógusi hírneve és tanári büszkesége.
Arról nem tehettek sem ti, sem én, hogy pedagógusként, az oszi nem hallott a kisdiákok közötti mobingolás (vagy Nully-zás) jelenségéről, amiről hetedikben tanultunk angol órán, és azt képzelte, hogy könnyebb dolga lesz, ha nem megy szembe veletek és a szüleitekkel. Vagyis a diákok és az engem és az apumat, ugyancsak nem tudni, hogy miért vádoló egyes szülők többsége rólam hirdetett „véleményével” és azt állítja, hogy amiért ti lelkiismeret furdalásból még mindig utáltok, azért másrészről én is hibás vagyok. Arra kérlek, hogy próbáljatok meg, értelmesen belegondolni ebbe: 5O százalékban tehát én vagyok a hibás, miközben a ti hibátok és felelősségetek eloszlik 29 részre! És az oszi véleményével együtt 3O részre, ahogy azt Ákos is, nagyon racionálisan levezette, megkérdezvén, Hogy a többségi vélemény alapján én vagyok-e hülye (így írta, szó szerint!), vagy ti együtt az oszival? Apropó, Ákos, miért, kinek a kérésére – tanácsára törölted le te ezt a, teljesen logikus és racionális hozzászólásodat? Mi volt a baj vele? Mondd meg annak aki azt kérte tőled, hogy törüld le, hogy a mi gépeinkben meg találhatók a te hozzászólásaid is, teljes-egészen.
Nem akarom tehát sem fekete bárányként sem kakukktojásként folytatni az iskolát, ahova én, az előzetes tanulmányi eredményeim és a vizsgán eléret jó eredményeim alapján jutottam be. Ez az iskola nem tulajdona sem az itt tanító tanároknak (Bálint édesapjának sem, hogy ő engem innen kiutasítgasson!) sem az igazgatóknak, sem a ti szüleiteknek, hogy engem innen ti, a rólam fenntartott többségi véleményetek alapján kitúrhassatok. Ennek az állami iskolának a kilencedik osztályába egyikünk sem a többiek szavazata alapján jutott be jog szerint, hanem a felvételi vizsgán elért tanulmányi és művészeti eredmények alapján! Egyetlen egyet kivéve, aki a szemünk láttára esett ki, és még hozza jóval a vonal alatt! És most éppen ez, az anyja által a közösségünkbe vissza-lopott „kakukktojás”  osztogatja nekem itt az észt, ugyanúgy mint hatodikban és hetedikben is, arról hogy nem tartozom bele a közösségbe és mennyek innen el! Meg, az ő jó barátja, Bálint, akinek a folyamatos kotyogásaitól és a tanárokkal szembeni nyílt szemtelenkedéseitől nem tudunk órákon figyelni.
Ha hiszitek, ha nem, őszintén mondom, hogy nem haragszom rátok, azok ellenére is, amiket fent leírtam. Nem haragszom, de félek tőletek, mert, jó, hogy nem mocskoltok többet, de biztató jeleket sem látok arra, hogy ha vissza megyek az osztályba, nem folytatjátok tovább a csesztetésemet, vagy esetleg Laci nem-e kezd el velem verekedni, mint régen? Hiszen Krisztina (Borbély) is azt ígérte, hogy ő nem fogja ezt ennyiben hagyni! Egyelőre itt tartunk tehát az egészen, és azok alapján, amiket ezen az oldalon a családom tagjaival is látunk, semmi biztató nincs arra nézve, hogy abba hagytátok volna az üldöztetésemet. Mert az, hogy péntek óta nem írtok engem tovább vádló, vagy mocskolódó szavakat, számunkra még egyáltalán nem biztató jel. Főként nem azt követően, hogy az Ákosnak a szövegét, amely a napnál világosabban bizonyította azt, hogy az oszi bujtatott fel titeket ellenem, Trudynak azzal a szövegével együtt, hogy „szarom rá” (Vagyis a családomra!) letörültétek, miközben más, annál sokkal súlyosabb vádakat és negatív minősítéseket tartalmazó szövegeket ott hagytatok. Szeretném tehát, hogyha az igazgatónővel és az oszival folytatott pénteki megbeszélésetek után le írnátok, hogy még mindig azon a véleményen vagytok-e, mint szerdán és csütörtökön, vagy enyhült az ellenem újból felgerjedt haragotok és változott az egész helyzetről a véleményetek? Előre is meg köszönöm a becsületes, őszinte hozzászólásaitokat.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.08. 02:08 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
6O szülinap az iskola előtt http://www.youtube.com/watch?v=Ck1Zl8Ph ... ture=youtu

Szülői gondok az iskolából II-A:

http://www.youtube.com/watch?v=VidWOmsX ... e=youtu.be

Szülői gondok az iskolából II – B:

http://www.youtube.com/watch?v=vDoDL7DG ... e=youtu.be

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.06. 00:11 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Szilárd, kedves Olvasók,

korábban, más fórumokon is, olvastam érdekes tanulmányokat arról, hogy mit és mennyit lehet és kell a párkapcsolatunkból a gyermekeinkkel megosztani. Akkor mint érdekesség átsiklottam ezek felett az írások felett. Szó volt arról, hogy kell-e, szabad-e látnia egy gyereknek a testvére születését és mi történik, ha benyit a hálószobába, amikor a szülők nem számítanak rá.

Most az 5 éves fiammal történt eset megrázott és felháborított, most éreztem át, hogy ezek mennyire lényeges kérdések az egészséges mentalitása fejlődésében.
Tavaly március 17-én váltam el az akkori férjemtől, Oroszlánstein Richárdtól, akitől a fiam 2010 március 5-én született. A váláskor kérésem szerint Domokos hozzám került, a Bíróság jóváhagyta, apuka kéthetente hétvégén láthatja.
Nem látja, mert nem jön, van jobb dolga Precízföldön, a szüleit küldi maga helyett. Aranyosak, kedvesek, mosolyognak rám mindig. Többször, mint bolondot kiálltanak rólam pletykaszinten. Ez nem baj, de miért a fiammal kell kivetetni a gyógyszert a csomagolásból, amikor nagypapa fájlalja a fejét? Na jó, ez régi lemez.

Amit május 3-án a fiam elmondott, a láthatásról visszaérkezve, attól a hideg rázott ki és lángba borult a fejem, helytelenül. Úgyhogy javítottam a dolgot, már nem haragszom, beadtam a feljelentést a gyámhivatalnak, a gyermekjóléti központnak levelet, az ügyészségnek kivizsgálási kérelmet. Történt ugyanis, hogy Oroszlánstein apuka bevitte Domokost és Törökné Iluskáját a fürdőkádba fürdeni. Kérdeztem a fiamat, hogy történt-e még valami, mit csináltak a "felnőttek"? Mást is. Mit? Fogdosták egymást? Igen.
Nyugodtan kérdeztem ezeket tőle, másnap is visszatérve a témára. Ő ezt normálisnak vette, nem tudja még mi ezzel a baj! Szeret apukánál lenni, miért nézek rá olyan csúnyán. Hiszen nálam sarokban térdel, ha nyafog, apukánál pedig egyelőre minden karmikus borzalma megvalósul. Neki még az a jó, ami kellemes és izgalmas, Iluska nyakában lóghat, amikor épp nem apuka szórakozik vele. De benne is ott van a Abszolútum és tudatosítással megérti és megtanulja, hogy valami helyes vagy nem helyes. Úgyhogy elmondtam neki többször, hogy ez a "3-an párban fürdőkádban" milyen beteg dolog, gondoljanak rólam a liberálisok, amit akarnak. Kerüljön csak napfényre. Szerencsére a házasságunk során ilyesmi nem fordult elő és bízom benne, hogy erős negatív és kerülendő gyakorlatnak tartja majd Domokos a történteket, ha nagyobb lesz.

Irtam nekik is levelet, hogy 2-3 saját gyermeket hozzanak már világra, lepergett róluk. Első gondolatom az volt, hogy Domokos nem mehet oda (nagyszülők családi háza, több szintes, ide látogat apuka és barátnője nyaralni), amikor Precízföldről hazajönnek.
Meglátjuk hogy lesz, a fiam külföldre hurcolásának a megakadályozásáról is gondoskodom. Lehet, hogy Iluska és családja a sok közös fényképtől megkívánta nemcsak apukát, a fiamat is, erről engem elfelejtettek megkérdezni.

Láttam már pedofil középkorú pasast a metrón pöffeszkedni, miközben egy tizenéves, kissé kábultan befelé mosolygó fiatal fiú kezét fogta. Értük közvetlenül nem tehettem semmit, de a fiamért még tehetek és bízom benne, hogy mindenki elgondolkozik rajta, hogy időben egészséges határt szabjon a saját ösztönös késztetéseinek.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.06. 00:22 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Na jó, azért hogy világosan fogalmazzak, konkrétan Oroszlánstein Richárd és Iluskája gondolkozhatna rajta, hogy hol a határ.
Ennél jobban már nem tudok üzenni nekik.

Szerencsére a nagymama már nem ad szájra puszit a fiamnak, ahogy ezt korábban többször tette. Neki elég volt szólni.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.27. 14:18 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
A május 1-i hétvége óta eltelt lassan egy hónap. Az Ügyészségről a múltkor elküldtek, mondván úgysem érdemes feljelenteni a volt férjemet, a Bíróságtól pedig kaptam tájékoztatást, hogy Gyámhivatlai hatáskörbe utalták a dolgot. A fiamat nem kérdezte meg senki, ami nem is baj, hiszen nem célom kitenni mindenféle pszichológiai kihallgatásnak. A Gyámhivataltól sem jött válasz, ezért a következő tisztázó levelet küldöm nekik, amint elkészült a válás kiváltójaként szolgáló házkutatási parancsról és az adóhivatali bizonylatról a fordítás.

"Tisztelt dr. ..!

Mellékelten küldöm az elkészült fordításokat azokról a dokumentumokról, melyek a volt férjemmel kötött házasságom felbontásához vezettek. Bár jól beszélek németül, ez a hivatalos fordítás biztosítja a tartalom objektív közlését.

A 2013. február 6-án a külföldi ... szám alatti lakásunkban 10 kommandós által tartott házkutatás után volt férjem cégét tudomásom szerint kiutasították ..országból. Erre bizonyítékom nincs, de Oroszlánstein Richárd 2013 nyarán a cége ellen indult eljárásra hivatkozva kért engem, hogy indítsak válópert, adjuk el a külföldi közös lakásunkat és „vegyem el” tőle asszonytartás címén az ottani 6 lakásba befektetett tőkémet. Az indoklása az volt, hogy a nevén ne legyen semmi, amit a külföldi adóhatóság tőle elvehet.
Az ottani adóhivataltól idén tavasszal kapott adózási kivonaton szerepel Oroszlánstein Richárd jövedelme (havi 5000 € felett), melyhez a 6 lakás eladásából származó bevétel „asszonytartáson felüli” része hozzá érkezett. Az 2012-es adó megállapításáról a bizonylatot Oroszlánstein Richárd 2014.09.10-én kapta meg, a bizonylat beérkezéséről engem nem tájékoztatott, holott én odaadtam neki 2013-ban mind a 2012-es, mind a 2013-as évre szóló jövedelemigazolásaimat az adóbevallás adótanácsadó által történő elkészítéséhez.
A megrendezett és végül tényleges megalósuló válás kimondása előtt alapítottam egy céget, mellyel családi napközit terveztem működtetni, 2014 év elején ezzel foglalkoztam a gyermeknevelés mellett és abban a reményben, hogy az akkori férjem állításához híven hazaköltözik. Az eltelt időben kiderült és az általam ismertekkel meredeken eltérő szándékai világossá tették számomra, hogy ez nem valósulhat meg és igyekeztem tőle békében elválni és a szülei házából 2014. februárjában fiammal elköltöztem. Elköltözésünk után rugalmasan kezeltem a láthatást és amikor Oroszlánstein Richárd nem tudott rendszeresen hazajönni, utána több napra elvihette a fiamat. A jelenlegi barátnője már 2014 februárjában (!) megvolt, azért kellett gyorsan elköltöznünk, mert a lányt hazahozta a szüleihez!
2014. májusában még voltunk annyira beszélő viszonyban, hogy gyereknapra együtt vittük a fiamat a budapesti állatkertbe, egész napos kirándulásra. A gyereknap vasárnapra esett, de Oroszlánstein Richárd még az azt követő keddig maradt Magyarországon és megbeszéltük, hogy addig a gyermek maradhat nála. A fiam azonban nem akart visszamenni az apjával. Egészen a válásig és az ominózus gyereknapig nem volt közöttük (apja és fia között) szoros érzelmi kapcsolat. Oroszlánstein Richárd a házasságunk első felében távkapcsolatot tartott fenn velem - amíg még távolabbi országban dolgoztam, várandós kismamaként is - és később is, amikor a szülés előtt Magyarországra költöztem. Sokat túlórázott és dolgozott, utazott, ezért utaztam ki hozzá fiammal, amikor 1 éves volt. Utána is - kifejezett kérésem ellénére - sokat volt távol tőlünk.
Tavaly nyár óta vettem észre a fiamnál, hogy egyre szívesebben megy hozzájuk, de akkor még nem kérdeztem rá a legutóbbi láthatás alkalmával napvilágra került, az apjával és annak bartánőjével folytatott hármasban fürdőzésre és egyébre. Oroszlánstein Richárd ezzel a perverz gyakorlatával próbálja a hiányzó érzelmi szálat pótolni és elterelni a figyelmet a pénzügyi törvénytelenkedéseiről arról nem is beszélve, hogy a rólam szóló hazugságok terjesztésével a családi napközi tervemet is ellehetetleni szándékozik.
Kérem, hogy a Oroszlánstein Richárd és szülei, és az általuk fizetett ügyvédnő hazug vádjait a fentiek tükrében fontolják meg.

Budapest, 2015. május ..."

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.30. 10:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Az ugyeszseg hatarozatban elutasitotta a feljelentest, melyet a fiam torvenyes kepviseloje, az apa ellen tettem. Az ellen az apa ellen, aki felelotlenul, szerelmi gerjedelmeben es anyagi haszonszerzesi vagyat beteljesitve szetbontotta a csaladjat es aki most eljatsza, hogy a volt felesege aldozata lett. Aki boldog, hogy kibujhatott az apai felellosseg alol es most "ajandekokkal es kozos programokkal, kozos furdozessel" es a fiamat a szerelmi eletukbe valo bevonasaval probalja a hianyzo erzelmi szalat letrehozni. Mert az apa nemcsak kozosen furdozott a gyermekemmel es annak baratnojevel! Es nemcsak feltetelezem, hogy a volt ferjem kulfoldre akarja vinni a fiamat, ahogy ez ujabb hazugsag a hatarozatban. Ezzel fenyegetett telefonon a volt ferjem es ugyvedi levelben sot szemelyesen is az ugyved !

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.30. 12:51 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4062
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Sára!

A közös tudat és a nyilvánosság falától kérni is szabad és kell, annak érdekében, hogy a nehéz édesanyai sors-problémád kerüljön megoldásra, nem csak panaszkodni, annak. Sőt, a problémához vezető régi hibás mentalitásod, mentalitásaid gyökeres megváltoztatására irányuló döntések és határozatok (fogadalmak...) megfogalmazása is erősen ajánlott, mert akkor gyorsabban dolgozik és hat pozitív (sors-oldás) irányában a Szent Logosz.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.30. 13:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Ezúton kérem a nyilvánosság falát, hogy legyen tanúja és segítője az anyai képzeletem, mentalitásom megtisztulásának. Adjon az Isten kellő bátorságot és kitartást, hogy a liberális jogász-kurvákkal, akik a belső korrupcióra való hajlamomat és megváltódási szándékom feladását tükrözik, végleg és örökre le tudjak számolni.
Azokkal a gyermektelen nőkkel, akik az anyai és szülői törvényes jogomban, a gyermekem érdekének védelmében akadályoznak és nyíltan párolják a gyermekmegrontó gazembereket.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.30. 14:14 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Idézem: "súlyos kötelességszegést általában az valósít meg, aki még a nevelés, felügyelet vagy gondozás társadalmi közgondolkozás szerinti minimumát sem teljesíti.
5 éves gyermekkel történő együtt fürdés az azonos vagy ellenkező nemű szülővel vagy annak élettársával, illetve hogy a gyermek láthatja őket meztelenül a lakásban például öltözködés közben vagy egy kabinban a strandon, a gyermek szájára puszi adása az általános közgondolkodás szerint nem számít elutasítandó cselekedetnek, ennek megítélése azonban függ az adott család vagy szülő nézetétől, gondolkodásától. Önmagában az, hogy Sike Sára Bernadett anya a fenti cselekményt elítéli, még nem minősíti azt a szülői felügyeleti jogból származó kötelesség megszegésének, különösen nem a bűncselekmény megvalósításához szükséges súlyos kötelességszegésnek."

Erre varrjon gombot, aki akar.

sőt: "a feljelentésből az is látszik, hogy a gyermek igényli, sőt várja az apai láthatást, aki a gyermekkel közös programokat szervez, a gyermeknek ajándékot vásárol, így a gyermeket olyan trauma nem érhette, ami miatt az apára neheztel, vele a kapcsolatot nem keresi. A kiskorú veszélyeztetése bűntettének a gyanúja hiányzik".

Valóban várja az apjával a találkozást... érdekes, régebben a metrón a pedofil férfival utazó befelé vigyorgó kamasz is fogta az őt megrontó férfi kezét.

Azt kérem a nyilvánosság szellemétől, hogy a gyermekemmel szemben elkövetett felelőtlenséget ítélje el, hogy ne maradjak egyedül a karmikus mocsarukba süllyedt gyermektelen liberális kurvákkal szemben.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.30. 14:25 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 304
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
a "mosom kezeimet" hozzáállás a gyámhivatalnál zajlott törvénytelenség ügyében, mellyel a felelősséget hárítja.

A nyilvánosság szellemét kérem, hogy helyes kritikával porlassza szét ezt a hivatali felelőtlenséget és nyílt bűnpártolást.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 162 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO