ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.07.22. 00:17

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 162 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2016.11.12. 00:05 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 306
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Ez a tárgyalásra idéző levél 2015. december 10-i tárgyalásról szól. Ez a tárgyalás a bírónő állítólagos betegsége miatt elmaradt.

Nyilván elírta a dátumot az Ügyvédi Kamara, azaz dr. Iglódi Endre. Nyilván szándékosan írta el.
A határozatban most 2015. december 15. szerepel a valós 2015. december 10. helyett!


Csatolmányok:
2015. december 10-i tárgyalás net.jpg
2015. december 10-i tárgyalás net.jpg [ 132.75 KiB | Megtekintve 285 alkalommal. ]

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2017.01.28. 22:46 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4079
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Drága Medárdám!

Mivel ma, 2016 január 22-én és, Vízöntőbe lépéskor egy apokaliptikus (leleplezési) világrend indult el, hadd ismertesselek össze a te nagy Trigonodban álló, Plútód által megtestesített isteni igazságnak és annak az ellentétének: a kevélységnek a szellemiségéhez való viszonyulási lehetőségeiddel.

A generációkon átívelő, szubtilis spirituális memória nevű jelenségnek köszönhetően – Ami miatt öröklődnek pl. azok, az anyai ági női ősök által létrehozott karma-gócok, amely karma-öröklődést én pontosan a te születésed után, a te horoszkópod megfejtése érdekében folytatódott vizsgálódásnak köszönhetően fedezhettem fel. – te már egészen kicsi korodban is, mindig féltél valamitől, amit nem is te követtél el, hiszen nem is volt, ahogy elkövethess még bármit is, amit akár csak érdemes lett volna, a te kis gyermeki agyad ítélete alapján elrejteni, eltitkolni. Mégis, már akkor össze rezzentél és össze-húzótál és ijedt szemekkel néztél rám, de legalább is elbizonytalanodtál, sőt, volt amikor nagyon zavarba jöttél, és még ha csak teljesen semleges és hétköznapi dolgot is kérdeztem, aminek te voltál a cselekvő alanya, így utólag vissza gondolva, látszott rajtad, hogy csak azért nem válaszolsz, mert azt szeretnéd és keresed és erőlteted kis agyadat, ha olyan választ keress, találj és adjál, amilyenből lehetőleg csak az derülhet ki, hogy „te semmiképpen nem lehetsz hibás”, bármiről is lenne (Lett légyen…) szó. Sajnos, régebb még én is a pszichológia befolyása alatt álltam, és felfedezett anyai ági örökletes karma programok ide, karma programok oda, de megelégedtem a felszíni magyarázatokkal és ezt a néha erőseb bosszantó hőkölésedet és ötölésedet – hatolásodat, az anyád hasonló tulajdonságának az egyszerű „természeti” foyományának fettem, amely tulajdonságai miatt, ahogy teltek az évek, ő sem kezdett válaszolni azonnal egy egy kérdésemre, hanem egyre gondterheltebb képeket vágott, de még a telefonba sem hallózott bele azonnal, hogy halljam, hogy hllja-e amit mondok neki, ha felhívtam, hanem csak bizonyos idő eltelte után szolt bele. Egyszóval, egyszerűen tőle örökölt természeti „mutújságnak” véltem és gondolom, hogy kamaszkorodból, sőt: a szökésed előtti korszakból, amikor, utólagos rációval emlékezve: teljesen világos, hogy miért csináltad, vagyis: konkrét okaid voltak a valóság elrejtésére…, már konkrét emlékeid is vannak arról, hogy ezzel mennyire fel tudtál idegesíteni.
Most viszont, hogy néhány hasonló problémás személynek a horoszkópját kellett elkészíteni és az utolsó szikra akkor vágott a lelki szemembe, amikor Etelkától megüzented, hogy nem kívánsz velem tisztázni semmit, egyértelműen kiderült, higy tulajdonképpen miről is van szó. Éspedig arról, hogy az anyádban annak a következtében jött létre ez a reflex - Amelynek sajnos nem adtam megfelelő figyelmet és nem néztem utána a keletkezési okának, sem, amikor azt először észleltem, még a házasságunk előtt, valahányszor felhívtuk egymást telefonon, amikor ő Kolozsváron egyetemista volt, sem, amikor már felfedeztem és kiismertem az anyai ági karma-öröklődést. – hogy a Bűnöző Magdolna nagyanyád előbb csak az ő magzat mivoltát titkolta el több hónapig, aztán meg azt, hogy nem Szécsi Jóskától, fogant, hanem valaki mástól, aki állítólag olasz mérnők volt Balánbányán, de mivel a kapitalista övezet állampolgárai nem nagyon hemzsegtek a székelyföldön a Ceausecu diktatúrában, és Magdolna rapszodikus lelkivilága is (Az anyád hajdani elmesélései és viselkedés-leírásai szerint is!) , erősen a csandala erkölcsű cigányokéval áll cakkra rezonanciában, nekem nagy a gyanúm, hogy, ha már balánbányán fogant meg az anyád, akkor a nagyanyád a balánbányai vendéglő (kocsma) cigányprímásával szűrte össze a levet.
De ez teljesen mindegy, az utóbbi már csak a helyzet romantikájához tartozik, vagyis az, hogy az én Emőtől született gyermekeim esetleg negyedére indiai-, vagyis: cigány származással is büszkélkedhetnek. És, ha már szóba került, ebből a szempontból, talán a drága kis Turikánknak az arca a legbeszédesebb… Ez viszont semmit nem változtat az én irántatok érzett szeretetemen és felelősségemen. Most is, az utóbbi hatására írok, ahelyett, hogy valami „értelmesebbre” használnám az agyamat és az időmet.
Szóval, a fentieket egybe vetve, számomra teljesen világos, hogy honnan Emőben ez az autista-reflex… És az is világos, hogy benned nem csak azért keletkezett a fenti jelenség (Bűn-Magdolna szerint, az egyik tanárnője, be ült az anyád mellé a padba dolgozatírás közben, hogy láthassa a saját szemével, hogy az akit nem lehet órákon szóra bírni, hogy a fenébe tud hetes értéken felüli dolgozatokat írni.), mert átörökölted a nagyanyád által létre hozott, tudattalan és önkéntelen igazságtól való rettegési – szorongási karmát tőle, hanem azért is, mert te is az igazság elleni vétek szellemében is, fogantál, a Karnvál egyik szimpatikus hősének: Lalának a megfogalmazásában, te is „A bűn gyermeke”  vagy, hiszen, amikor az anyád kiszimatolta és megbizonyosodott arról, hogy nem Szécsi Jóska az ő biológiai apja, meg kérdezte, hogy most mit tegyen, én azt mondtam, hogy első sorban mondd meg az apádnak, mert joga van azt tudni. A többit tudjuk. Amint megtudta, hogy a lánya mire készül, , Bűn-magdolna előbb kérleni próbálta, hogy ne tegye, majd agybajt, valamiféle rosszullétet színlelt, amivel beutaltatta magát a korházba, hogy Emőt a szándékától eltérítse. Ez el is térült, de nekem közben azt hazudta, hogy felvilágosította az apját az általa 19 évesen felfedezett igazság felől.
Ezzel tehát megfejelte számodra az anyja által létrehozott igazság-ellenes (Plútó ellenes!) karmát, holott egy két évre visszamenőleg már elkötelezte magát a spiritualitásnak. Ezért nem tudtam tehát belőled ezt az igazságtól való mély-tudattalan félelem karmikus reflexét kinevelni belőled, bármemnnyire is szidtalak és büntettelek érte, mert hiszen csak egy egyszerű, természeti „mutújságnak” néztem és nem tudtam megmagyarázni még magamnak sem az igazi okát, nem hogy neked! Egészen pontosan: nem tudtam, hogy ez nálad nem más, mint az igazságtól való félelem, vagy, ami ugyanaz: az Igazsággal szembeni elemi agresszivitás reflexe. És mivel bűnöző Magdolna nem csak ezen keresztül az édes titkukon keresztül manipulálta (És gondolom, hogy a végén már zsarolta is, hogy rá vegye a tőlem való elvbálásra.) az anyádat, hanem akárcsak téged most, azt is az érzelgősen ésszerű, nyálas dumájával behálózta és finoman végig ellenem uszította, benned, ez, az igazság elleni tikos szövetkezési reflexek karmája hatványozódik még un. szerzett karma szintjén is, hiszen a gyermekek aurájába minden „átfolyik” az anyjuk tudattalanjából, ami a tőle öröklődő közös karmájukkal kapcsolatos.
A Karma-viszont, teljesen függetlenül attól, hogy milyen konkrét okból keletkezett, általánosodik, az illető eszmeiség szintjén. Asztrológiai redukcióval: az illető bolygónak megfelelő géniusz ellenes reflexek szintjén, mint általános negatív tulajdonság jelentkezik az utódokban. (Az elszöktetésedet csak azért tudta oly sikeresen levezényelni az anyád, mert a tőle született többi gyermek is mélyen kussolt a Tamás létezéséről, majd az általad két héttel korábban nekik is elkotyogott szökési tervedről, mert azokban is benne van a titkolózási hajlam, és az igazsággal szembeni szövetkezés reflexe, akárcsak benned!) És mivel a felnőtté válásod előtt még bele is ugrattak egy velem szembeni, tehát a nevelőddel és a spirituális tanító-mestereddel szembeni árulási és átláthatatlan hazugsági pöcegödörbe, a te jövő-sorsodat, egyértelműen ez a hatványozottan megerősített igazság-ellenes karmádnak a géniusza vezérli.
Summa summarum, azért írtam ezt a levelet, hogy megérthesd: amikor és amiért nem érzed, hogy boldog vagy, az azért van, mert most már nem csak tudattalanul és önkéntelenül szorongsz a mély- érzési és képzeletvilágod szintjén az igazságtól, mint gyermekkorodban, hanem most már tudatosan is. (ezért hitted el pl. azokat az elképesztő marhaságokat is, amelyeknek a dekonspirálása az utóbbi levelem tárgyát képezték.) És ez nem csak addig lesz ez így, amíg a rengeteg ide vonatkozó provokatív sors-verést megelégelve, azoktól elkeseredve és kétségbe-esve, össze szeded a bátorságodat (Amiről ugyancsak tudjuk, hogy neked mennyire kevés van, és csak vakmerőség szintjén képes működni egyelőre.), hanem jóval azután, tehát, annak a függvényében, hogy ennek az igazsággal szembeni, karmikus félelem - gyűlöletednek a gyakorlati leépítéséhez és felszámolásához, vagyis az igazság-ellenőrzői, igazság-kiderítői, igazság-vállalói és az igazság kimondói képességeidnek a megszerzéséhez, gyakorlatilag és konkrétan (Tehát az általad tudott igazságok kimondásával és leírásával) mikor fogsz hozza?! Ezzel kapcsolatosan két asztrológiai – metafizikai tényt szeretnék veled közölni:
1. Az igazsággal (Az igazi kiegyenlítődéssel: a megváltással) szembeni véteknek (Mind az attól való félelemnek, mind az azzal szembeni spontán agressziónak, a haragnak - gyűlöletnek a lényege és alapja a Kevélység, amiből a keresztény misztikusok szerint a többi hat főbűn is ered. A halak és a Plútó furcsaága, hogy a legalázatosabbnak született személyek, vagyis az álszerények, a leggőgösebbek és beképzeltebbek, és… Nézd meg Gerle Évát. És nézd meg az ő szövetségesét, az anyádat, amikor azt mondja, hogy én vagyok a lúzer, és, hogy ő mindenkit át vert, aki nem jött rá, hogy ő átlagon felülien intelligens. És nézd meg Bűn nem bánó szent Magdolnát… Láttl-e annál kevélyebb személyt? Dédnagyanyád szintén kevély, de kismiska mellette! És ha emlékszel még Joli mamára, nos ő is kevély volt. És ez ki is vert rajta az élete utolsó heteiben. És végül, drága első szülöttem, nézd meg magad jobban, amikor csak az érdekel, hogy te miként nézel ki a szelfi-fotón, és a szeretettel beléd karoló Tamás mehet a fenébe… Hát igen, drága kislányom, a kevélység nem is annyira a tűz-karmások jellemzője, ahogy eddig képzeltük, hanem a Halak karmásoké, leges legelső sorban! Azoké tehát, akik az isteni igazságtól, az isteni-tudattal való azonosság-érzetétől a legtávolabb születtek. Bármennyire is hihetetlen ez a kívülállóknak, de te is nagyon jól tudod, még ha esetleg titkolod is néha magad előtt, hogy első sorban nem szerelemből és nem is az anyád csábítása miatt, hanem kevélységből szöktél el tőlünk édes gyermekem! („Nagy lányod vagyok apuka, nem kislányod!)
És most is, valójában kevélységből nem akarsz a téged 18 éven át gondozó és felnevelő édesapáddal beszélgetni. Ennek az eddig általam is egyenesen abszurdnak nevezett, stupid elzárkózásnak most már semmi, de semmi más oka nincsen! Jobb ha bevallod magadnak, mintsem, hogy a felnőtt korod előtt, legyárts egy leukémiát hirtelen! Merthogy a leukénia, tehát a vérrák, ami a legagresszívebb a rákos betegségek között, kimondottan a mélyen rejtett a kevélységnek a betegsége. És csak akkor indul el és általában csak a húsz év körüli fiatalok esetében, amikor olyan felismerhetetlenül mélyen el van rejtve, mint a te esetedben is. Hiszen kicsoda az őt ismerő édesapján kívül, aki akár csak merészelne is arra gondolná, hogy a mi kedves és jóságos, és jóindulatú cilinderes  Medárdánk kevély lenne?
2. Hogy éppen attól retteg az anyád is meg a nagyanyád is, hogy nehogy elmond bárkinek is a nyári eseményekkel kapcsolatos igazságot? Tehát hogy az, hogy ez, az igazság-ellenes karmától, vagyis a kevélység-karmától való megszabadulási elemi érdeked, ellentétben áll az anyádék érdekeivel? (- Egyébként nekik sem áll az érdekében ezekkel a vétkeikkel élni tovább és sírba szállni, csak erről nincsenek – és talán soha nem is lesznek – meggyőződve!) És, hogy arról szólt az egész nyári „fordított beavatásod”, hogy arról, ahogy bele kevertek ebbe a hazugság-mákonyba, „sűrűn tartsd a pofád”? Nos, erről én egyáltalán nem tehetek, hiszen ezt akartam megakadályozni, ezt szerettem volna kivédeni. De te igen! És én ugyancsak nem tehetem meg helyetted az igazsággal való harmóniába kerüléshez szükséges első lépéseket. De TE igen! A személyi horoszkópokban a Plútó, a Skorpió uralkodója és a Tarot Bolondjának az analogonja testesíti meg a legfőbb (Isteni) igazságot, amelynek viszont egyeznie kell a tárgyi valóság által tükrözött (A tárgyi valóság szerinti!) igazsággal. A te Nagy trigonodnak tehát minden egyes eleme: a Nap, a Jupiter, és a Plútó is, az igazsággal: a földi (Nap), az emberi (Jupiter), és az Isteni (Plútó), az igazság szellemével áll kapcsolatban. Amíg tehát te akár gyávaságból (Nap), akár a vélt pillanatnyi – konjunkturális (élvezeti) érdekeid miatt (Jupiter), akár kevélységből (Plútó) nem teszed magad egyenesbe az igazság szellemével, nem csak, hogy nem juthatsz hozza a nagy trigonod „ígéretével”, de annak az ellenkező szellemiségnek megfelelő sorsvonalon fogsz haladni és az annak megfelelő (figyelmeztető – negatív!) sors-eseményekben fogsz részesülni, megfelelő élethelyzetekbe fogsz kerülni.
Nagyon vigyázz hát kislányom, mert azzal, hogy ki szakítottad magad az én felelősség-aurámból és határozottan elindultál az anyád által gyakorolt és a számodra oly kívánatossá tett infantilisen liberális útján, meg bárhogyan is próbálnánk szépíteni a barátság szellemében, de végül: Tamással is, a karma-dagasztás útján (1. Annak a feloldási útján való elindulás helyett, ami később következett volna be. 2. Egyelőre még nem dönthető el, hogy mindaz amit Tamástól, Tamás mellett tanultál, mennyire ellensúlyozza számodra mindezt. Talán, ha fognád magad és elindulnál az anyád által a számodra, kötelezővé tett velem szembeni hazugságok poklából való kiszabadulás útján, akkor megmutatkozhatna ennek a pozitív értelme…), a Szaturnusz, de főként a Plútó könyörtelen órája, immár neked is, vissza-vonhatatlanul és megállíthatatlanul ketyeg. Értem ez alatt, hogy hiába könyörögsz te ettől kezdve az interneten is boldogságot az Istentől, mert mindaddig, amíg azt a sötét vétek- és hazugság csomót, amit velem szemben elkövettél, a mély tattalanodban lenyomva tartod, te boldog semmiképpen nem lehetsz, Sőt, drága lányom, én attól félek, hogy idővel ebbe gyógyíthatatlanul bele fogsz betegedni.
Ezért kérem tehát a Panaszfalunk, vagyis az olvasóinknak a pozitív gondolat- és képzeletvilága misztikus - mágikus szellemét (Erejét), hogy segítsen meg abban, hogy légy már képes végre önmagaddal szemben elég bátor lenni, ahhoz, hogy beláthasd: az a látszólagos és mindenképpen: hamis szabadság, amit így, az anyádnak abba a játékába bele menve nyertél, hogy rád, a te elszökésedre és főként erre a gyakorlatilag és pszicho - lelkileg és eszmeileg is egyaránt értelmetlen elzárkózásodra hivatkozva, Rákát is, magánál tarthassa, egy és egyáltalán nem éri meg, nem egyenlíti ki azt, amit emiatt és ezzel rontasz a sorsodon, de még a fizikai egészségeden is hosszú távon. Másod sorban, hogy ami után ez az őszinte és egyedül értelmes belátáshoz képes leszel eljutni, elég bátorságod legyen az anyád, de főként a nagyanyád neheztelésétől nem félve, a lelki és a gerinces egyenesség útjára, amelyen 18 éven át járattalak, újra rá lépni. Tudom, hogy erre az energiára nagy szükséged lesz, azért is kérem tehát az olvasó-barátainktól, hogy néha - néha koncentráljanak erre. És ha még netalán imádkoznának is a lelki üdvösséged megmentése érdekében, hát az, aztán tényleg felmérhetetlenül nagy segítségedre lehetne.

Szeretettel: Édesapád. 2016. január 22 (– A Bolond napján!)

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 162 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO