ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.24. 07:56

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Gyermekbetegségek
HozzászólásElküldve: 2015.12.13. 18:04 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 798
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Gabika,

A külső kinézetünknek tulajdonított túl nagy fontosság, valóban okozhat olyan jelzéseket, amelyek bőrelváltozások, bőrrel kapcsolatos betegségek formájában érkeznek, de a bárányhimlő oka biztos, hogy nem csupán ennyi. És hozzá teszem abszolút helyes az a hozzáállás, hogy attól, hogy valaki családos ember lett, attól még nem kell lestrapált ruhákban járjon, nincs ezzel probléma, hanem ahogy te is megsejtetted inkább azzal, ha ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítunk, vagyis buta, világi logika szerint abban spekulálunk, hogy mennyivel másabb az életünk, ha divatosan öltözünk, milyen jól járunk azzal, milyen külső sikereink lesznek pusztán attól, ha szépek, jól öltözöttek és kisportoltak vagyunk. A külső igényesség a normális önértékelés része, de a külsőt nem kell leválasztani a szellemtől, az egészséges életmód, a külső igényesség a belső tiszteletéből, a rendeltetésünk iránti tiszteletből és felelősségből kell fakadjon, és nem szórakozásból és külsőségekkel való spekulálásból.

Magam is arra gondoltam, hogy mivel a bárányhimlő egy járványos betegség, akkor bizonyára a tömegszellemmel kapcsolatos. És amit leírsz a migránsokkal kapcsolatban, hogy miattuk, hogy beindult a birtokát (és jövőbeni birtokát és környezetét, a környezetet) féltő Bika Lilithed :D ez továbbra is azt jelzi nekem, hogy bizonyára jó nyomon járok a bárányhimlő megfejtését illetően...

A bárányhimlőt Halakhoz és a Szaturnuszhoz kapcsolom, és konkrétan valamely általában társadalmi jelenséggel, közösségi problémával, közösségi aktivitással kapcsolatosan beinduló, világi logikát, világi - materialista, dogmatikus vagy misztikus aggodalmakat illetve felelőtlenségeket ébresztő karmikus tévképzeteinket sejtem mögötte.

A migráns ügyre én is nagyon negatívan reagáltam először, a saját karmámnak megfelelően (Nyilas ellenségképzetek, Halak áldozatiság), de Szilárddal mi is figyeltük az eseményeket és ő sokat beszélt nekem a jelenségről és szerencsére idejében megértettem azt, amit Szilárd a videóin is elmond a témában, hogy miért is volt erre szükség szellemi szinten, vagyis miért és hogyan is van ez összhangban az egyetemes törvényekkel. Amikor megértettem, hogy Európában micsoda sötét visszafejlődést hozott a félreértelmezett liberalizmus, a modern gyermekpszichológia, és ezek a negatív szellemiség vonzotta be a migráns-tömegeket, akkor abszolút el tudtam fogadni ezt a folyamatot, sőt, csak hálát tudok már érezni ezzel kapcsolatban, és nincs, amiért féljek, mert bármilyen ellenségként fellépő személlyel is kell találkoznom még az életben, mint ahogy az erőszakoskodó, gonoszsággal telt Gerle Évával is, tudom, hogy csak az történik, amiből nekem tanulnom kell. Csak az történik, ami a karmafeloldásomhoz kell és nagy butaság összevissza szörnyűségeket vizionálni, hogy akkor most már bármi szörnyűség megtörténhet bárkivel és mindenkinek rosszabb lesz. Dehogyis. Aki már egyszer megcélozta a megváltást, és halad az úton, végzi a feladatait, belső munkáit, annak nem rosszabb lesz, hanem egyre jobb. Nem azt mondom, hogy a külvilág abszolút nem számít, mert számított addig, amíg nem voltak ilyen szabadságjogok és ilyen informálódási lehetőség mint jelenleg, addig valóban voltak külső akadályok az emberek számára, mert hogy legyen boldog, aki nincs kellőképp beavatva, aki nem ismeri a benne levő Lilith-inverziót? De most már más világ van. Minden lehetőségünk megadatott realizálni a boldogságot.

Egyébként azt a gondolkodás módot, hogy ami szörnyűség mással megtörténik, az velem is megtörténhet, azt én első sorban Halak és Szűz karmához kapcsolom, főként, ha ennek a logikának az elhagyása még horoszkópfeltárás után is komoly nehézségekkel jár. De bizonyára több jegynek a negatívumaként is megjelenik ez különböző formákban, pl. Bak (bebiztosítási kényszer, mélyen materialista világnézet), Skorpió (pesszimizmus, újjászületés-ellenességből fakadó önkéntelen, halálos félelmek).

Tehát én azt is javaslom most, hogy nézd meg Szilárdnak a videóit, olvasd el, miket írt a migráns invánzió szellemi okaként, mert az nem megoldás, hogy ne nézd a híreket.

Azt írtad:
"Pont a betegség megjelenése tájékán jutottam oda, hogy kezdtem befejezni az tévézést, esténként a migránsügyről szóló cikkek olvasását, mert úgy éreztem, az aggódás szintje túl magas bennem, miközben tenni semmit sem tehetek," - itt nagyon nagy a valószínűsége, hogy ekkor a félelem lenyomódott a tudattalanba, ilyenkor lesz a tudattalanba lenyomott félelemből, haragból, ellenállásból betegség. Kitoltad a tudatod fókuszából megoldatlanul. Persze azt sem lehet, hogy tudatosan csak pörgessük magunkat a karmikus tévképzeteink mókuskerekén, ezt sem lehet ám sokáig következmények nélkül. Viszont azt sem, hogy akkor félretoljuk megoldatlanul, karmikus problémával, ha megjelenik a lélekben, megjelenik a félelem, a düh, a felelőtlen vágy stb. azt mielőbb ki kell tisztázni, fel kell oldani.

Nézd meg szilárd videóját és naplóban tedd helyre a migráns kérdést, és ezt javaslom bármilyen más félelmeiddel, aggodalmaiddal kapcsolatosan is:

https://www.youtube.com/watch?v=nofQ1rtQNgk

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gyermekbetegségek
HozzászólásElküldve: 2015.12.14. 17:36 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 798
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Gabika,

Még Szilárd mondja, hogy a bárányhimlő, mint fertőzés öntudati problémát is jelent, az is van az okok között, mert az igazi öntudattal rendelkező ember, és anya és gyermekei már nem fertőzhetőek. Én pedig el is felejtettem kitérni a Kos karmádra.
Valóban, a bárányhimlő szinte mindig lázzal járó betegség, tehát tűz elemmel való problémát is jelez.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gyermekbetegségek
HozzászólásElküldve: 2015.12.14. 18:23 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 225
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Kedves Viola,

köszönöm a kimerítő válaszokat. A pöttyök is inváziószerűen jelennek meg...
Még mielőtt írtam volna ide, már megnéztem a migránsos felvételt, sőt többet is, mást is. Így most már én is értem, hogy a gyermekszám csökkenése okozza a kiegyenlítődés törvénye értelmében, valamint azt is olvastam Szilárdtól, hogy ezen kívül a németek ébredező "übermensch" attitűdje is közrejátszhat.
Ezek szellemében próbálom ezentúl magamban kezelni félelmeimet.
Lenne még kérdésem, de nem tudom, ezt pontosan hová tegyem fel, mert ugyan az anyasághoz tartozik, de nem egy konkrét gyermekbetegségről.
Ide leírom, aztán helyezzük át máshová.

Tehát a migránsokon kívül is van néhány esemény, amit kisebb-nagyobb aggódással követek figyelemmel:
- ukrajnai helyzet
- állítólag pár éven belül megindulhat milliók újabb tömege, mert a természeti környezet lepusztítása miatt egyszerűen nem jutnak vízhez és élelemhez
- az egész nyugati társadalom olyan dolgokra épül, amik nem fenntarthatóak hosszú távon, energiapazarlás stb, és ez is egyre jobban közeledik
- a már Európában levő párhuzamos társadalmak (pl ez a cikk: http://www.demokrata.hu/velemeny/europa-no-go-district ).

szóval annyi minden van, ami azt sugallja, hogy ez a mostani életünk egyszerűen el fog tűnni és valami teljesen más lesz, de közben meg nem tehetek ellene semmit, hogy néha teljesen kétségbeesek, de mivel tudom, hogy az én képzeletem működése mennyire fontos, szeretnék kérni egy általános útmutatót arra vonatkozóan, hogy hogyan működtessem családanyai képzeletemet, már ha sikerül irányítanom...

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gyermekbetegségek
HozzászólásElküldve: 2015.12.14. 22:22 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves Gabika!

Légy szíves azt vedd alapul, hogy az ember - Adam Kadmon - tehát Istennek a magváltásra vonatkozó első ideája, annál fontosabb lény, mind hogy csak úgy, teljesen eltűnjön a földről, holmi, általa előidézett természeti krízisek, vagy katasztrófák miatt.
Tehát nincs olyan fontos lény a megnyilvánult világegyetemben, az Isten számára, mint az ember, aki az Istenből szakad ki (Vagy nő ki...) tudatosan és közvetlenül, de úgy, hogy az alappal (Az istennel) a kapcsolata végig meg-marad. Ezt a kapcsolatot, vagyis az isten előtti - utáni közvetlen auratestünket hívják Krisztusnak. Te csak erőtised magadban ezt a Krisztust "Teljes lelkedből, teljes szívedből, teljes elmédből és minden erődből" és akkor biztos lehetsz, hogy neked és a gyermekeidnek semmi baja nem lesz, amíg a gyermekek a te aurád (A tudattalanodig hatoló spirituális öntudatod :) ) közvetlen befolyása alatt állnak.
Más szóval, Jézust idézve, akit Krisztusnak neveznek: "Keresd Isten országát" maximális szeretettel, bizalommal és hittel, és mind a migránsok, mind a vizet keresők meteorológiai-emigránsok, messze el fogják kerülni azt a helyet, ahol ti éltek akár Budapest szívében is.
Ha úgy érzed, hogy nem tudod megcsinálni, de szerintem tudnod kell, hiszen vittél te véghez még ennél nagyobb spirituális hőstetteket is, akkor legfentebb kérjél még egy rendkívüli kiegészítést a horoszkópodhoz

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gyermekbetegségek
HozzászólásElküldve: 2015.12.30. 14:05 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 225
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Egyre jobban úgy érzem, nekem magamnak is jobban bele kellene mélyednem a kauzális asztrológiába, nem mindig titeket kérdezni... (egyelőre ez csak álom, a "time management"-em nem lehet túl jó, képtelen vagyok hosszabb elmélyülésre időt szakítani).
mert annyi mindent jobb lenne érteni. Például, vajon Annamari miért nem kapta el a bárányhimlőt? Ahol/amikor Nati elkapta, ott is elkaphatta volna, aztán ahogy Orsi elkapta Natitól, úgy ő is elkaphatta volna...
Ugyanakkor, ő az egyedüli, aki nyáron-nyár végén, háromszor is mandulagyulladást kapott, a többinek kutya baja volt.

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Gyermekbetegségek
HozzászólásElküldve: 2016.01.02. 18:55 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3989
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Tulajdonképpen asztrológiát - Figyelem, nem jóslástant! :) - mindenkinek kellene tanulnia középiskolában négy éven át (11 - 12-ben tehát kauzálisat), mert sokkal többet érnénk vele még talán a matematikánál is, nem beszélve a történelemről, vagy az irodalomról... Igen, irodalom helyett kimondottan egészségesebb lenne. És akkor messze nem lenne annyi nyomorult felnőtt a világon. De legalább is a nyugati típusú civilizációban, ahol minden lehetőség és körülmény adott, még az anyagilag szegények (Magunkról is beszélek! :D ) számára is, hogy egészségesen és boldogan éljenek. És mindössze ezeknek a saját magukkal és párjaikkal, családtagjaikkal kepcsolatos kauzális ismeretek hiányzanak ahhoz, hogy normálisan éljenek és ne gyötörjék sem magukat sem a családtagjaikat, rokonukat - társaikat, ismerőseiket olyasmivel ami tök fölösleges, és viszont tegyék oda a csontot, ahova éppen nekik és nem másnak - másoknak kell, és szedjenek már össze annyi erőt, hogy a kisértéseiknek tudjanak már határozott nem-et mondani, és vegyék már észre magukat, amikor másokat vádolnak, hogy tulajdonképpen önmagukat kellene, hogy oldódjon már az a francos flancos személyi-karmájuk is, és tudjanak végre már boldogak is lenni, a fenébe belé!

Amit te kérdezel a babáidról költőien ugyebár Gabika, mivel tudod, hogy a választ meg fogod kapni, hiszen megbeszéltünk már magánlevélben egy feltárási ütem-tervet, és akkor majd ki derül, hogy miért az egyiknél a himlő, és miért a másiknál a torok - mandula! (Egyiknél miért az anyuka Kos karmája lett erősebb, a másiknak meg miért a Nika?). A énényeg tehát, hogy mindenkinek ajánlom, hogy merüljön el egy - egy kicsít a kauzális gondolkozásban, mert esküszöm nektek barátaim, hogy innen nézve már teljesen elfogadhatóbb, sőt egyre inkább boldogságosabb is az élet és a Világ!

Amúgy BUÉK mindenkinek!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 36 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO