ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.20. 21:38

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 18 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.12.03. 17:09 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 221
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Azért nem írtam eddig, mert hosszú távon akartam figyelni az eredményeket. Miután eldöntöttük a férjemmel, hogy tényleg rendbe kell rakni őket, érdekes módon, szinte azonnal történt egy kis visszarendeződés a "rend" felé. Tehát ők megérezték a mi hozzáállásunkat. Kb három hétig nagyon következetes és szigorú voltam, és egészen harmonikusan teltek a napok. Aztán, már nem tudom miért, kezdtem lazítani a gyeplőn. És: abban a pillanatban elkezdtek engedetlenkedni, de magasabb szinten, mint korábban! Szóval oda jutottam, hogy lazításnak nincs helye, bármit is kell félbeszakítanom akár tizedjére is, hogy rendet rakjak köztük, meg kell tennem, különben elkutyulnak azonnal. Aztán később már nem is esett a terhemre ez a fajta figyelem, mert rájöttem, mennyivel egyszerűbb így.
Azért azt továbbra sem sikerül elérnem, hogy egy helyben maradjanak, térdepelve, vagy akárhogy, én úgy érzem, ehhez még nem elég értelmesek.
De legalább hallgatnak rám, vagy ha a szóra nem, akkor a pofonra. Illetve az esetek 80%-ában a pofon kilátásba helyezése is elég.
Hadd kérdezzem meg, ugye nem "sértettem meg" már a lelkivilágukat, hogy ilyen humanista szavakat használjak, hogy ha azt mondom, hogy - adom a pofont! és elindulok feléjük, akkor rémült tekintettel az arcuk elé teszik kezüket, és úgy mondják, hogy "nem akarok pofont"! Ilyenkor le kell küzdjem a szánalmamat, hogy érvényt szerezzek szavaimnak. (amúgy azt vettem észre, hogy rögtön "vágják", hogy miért is kapták, és kis sírdogálás után abszolút nyugodt állapotban folytatják a játékot, szóval én nem látom rajtuk, hogy meg lennének félemlítve.)
És azt is megértettem, hogy az előtt kell közbelépnem, hogy én felidegesednék, mert 1.

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.03. 17:11 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2009.10.24. 21:34
Hozzászólások: 221
Napjegy: Vízöntő
Aszcendens: Ikrek
Bocsánat, Annamari idejött és elküldte a hozzászólásomat, tehát mert 1. különben dühből adom 2. annál nehezebb megfékezni a hülyeséget, minél tovább hagyom.

_________________
"... Istennel lehetetlenség együtt lenni napszemüvegben." Bono


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2013.12.04. 19:06 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 785
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Gabika, nyugodt lehetsz, hogy nem sértetted meg a lelki világukat :D
Sőt, ha Annamari csakúgy odamegy és hozzá mer nyúlni a billentyűzethez, akkor az annak a tünete, hogy még mindig nem vagytok velük elég kemények és határozottak. Nyugodt lehetsz, hogy Ividő is nagyon szeretett volna a gépeinken pötyögtetni és matatni, de neki már elég egy erélyes szó és elfelejti ezeket az ötleteit, vágyait. De ettől még nagyon önálló és értelmes, továbbra is, sőt, egyre inkább az és egyre szelídebb és figyelmesebb is, szóval nem sérült az ő lelki világa sem. Sem a pofonoktól, sem a pofonok ígérésétől :D

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.21. 23:37 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Kedves Szilárd, kedves Viola és kedves Fórumozók,

szeretném veletek megosztani tanulságként az elmúlt fél évem történetét, mert éppen aktuális most 2015-ben a Baknak megfelelő Kecske évében, a Lilith-tel a Szűzben. Az alapvető tévedésekre épült házasságom és a válást követő krízis következményeit kell helyreraknom és bízom benne, hogy másoknak is tanulságos lesz.

Születési képletemben a Baknak megfelelő X. házban és a Szűzben áll a Lilithem a Mars és a Jupiter bolygókkal együtt, mely szemben áll az ég alján, a IV. ház csúcsán álló Halak Sárkányfarkammal együtt álló Merkúrral.

Mivel a Szűzben (az Egyetemes Isteni rendeltetés tudatosításának és e tudatosság folytonos fenntartásának a köre) és a Baknak megfelelő X. ház gyakorlati életkörében (Egyetemes Törvények és az azoknak megfelelni próbáló társadalmi tövények köre) áll a Lilith-em, ezért eredendően hibásak voltak az eddigi megvalósításaim. A Mars és a Jupiter bolygók együtt állnak a Lilith-tel, így eddig nem láttam tisztán és nem tudtam helyesen értékelni és megítélni az élethelyzeteimet, nem láttam tisztán a környezetem és saját karmikus vágyaimat sem, ambícióim nem a megváltásomat szolgálták. Mondhatni nem tudtam nyitni a helyes megvalósítások irányába. Rendre félreértettem az Isteni Rendeltetésemet és a korrupt és megalkuvó, hamis békére törekvő környezetemmel működtem együtt. A világi sikert és külső tökéletességet kerestem és ezeknek a hibás és téves elvárásoknak próbáltam megfelelni. Igy látszólag törvényes életet éltem, de az Egyetemes Törvényekkel mindeddig kibabráltam. A Szaturnusz bolygóm szintén a X. ház gyakorlati életkörében, a Lilith erőterében található, a zavaros és hiányzó, sőt hamis felelősségtudatom és teljesen hamis és téves felelősségvállalásaim miatt most rendre találkoznom kell a társadalmi törvényekkel és azok képviselőivel. A spirituális értelemben vett felelősségtudatom helyreállítása számomra létfontosságú kérdés.

2014 nyara óta Budapesten dolgozom egy globális vállalatnál, ahol a napi 8 órás munkámért igen jól meg vagyok fizetve, rugalmas az időbeosztásom. Erre a rugalmasságra most nagy szükségem van, mert ez a munkahely tipikusan a Szűzre jellemző pragmatikus gyakorlatot szolgálja és ha csak itt dolgoznék, a valódi életfeladataimat kerülném ki. A munkahelyi feladataimat szigorú szabályok és folyamatok szerint kell végeznem. Sem a döntés és határozathozói képességem, sem a helyzetértékelési, helyzetkritikai képességem nem
fejlődhet itt. Bátor harcvállalásról, egyáltalán harcról aligha beszélhetek olyan munkakörben, ahol minden szabályozott és meghatározott már előre, ahol személyes egyeztetés helyett
e-mailben tartjuk a kapcsolatot az ügyféllel és az alvállalkozóval.

Rájöttem, hogy a bátor harc és feladatvállalást a Budapestre menekülésemmel elmulasztottam. A harc- és konfliktushelyzetekben, melyekbe mostanában keveredek és amelyekbe már tudatosan megyek bele, a hiányzó bátorságomat fejlesztem, melyet születési képletemben a X. házban a Szűzben a Lilith-temmel együtt álló Mars bolygó jelez. Itt a Lilith-tel együtt áll a Jupiter bolygó is, eddig könnyű volt engem korrupcióra és megalkuvásra csábítani, hibásan engedményeket tettem a bűnöző hajlamú embereknek, mint a volt férjemnek és szüleinek is. Mindezt azért, mert a Szűz Lilith-emből fakadóan az Isteni Belsőmmel való kapcsolat zavaros volt eddig és a legkisebb hibám miatt is erős bűntudat ébred bennem. Igy mások bűneit könnyen megbocsátottam. Ez a bűntudat azonban hamis volt, mert olyan tökéletes jó emberré próbáltam válni, akit mindenki szeret és aki mindig minden világi szabálynak és normának megfelel, kritika nélkül elfogadja a környezetét és amit vele művel a sok karmavezérelt gonosztevő, a körülötte élőkkel békességben él mindenben együttműködik velük. Természetesen ez nem működött, mert tökéletesen törvényellenes megvalósítás volt. Az ilyen embert hívják tökéletes idiótának :) Az ilyenfajta önzésnek a gyávaság, önféltés és kényelemféltés volt a gyökere és kiindulópontja. Elhatároztam, hogy ezzel az ostobasággal leszámolok és erről a harcról és lépéseiről itt is bizonyságot teszek. Kívül ez úgy néz ki, hogy a volt férjemmel – akitől tavaly márciusban váltam el - és szüleivel bontom fel a törvénytelen állapotokat, a közös szülői felügyeletről kötött hazug megállapodást és visszavonom a nagyszülőknek tett engedményeket a gyermekem jelenlétem nélküli láthatására vonatkozóan. A Budapestre költözésünk miatt a velük való harcomat Budapest és a szülővárosom távolságában kell megvívnom. A volt férjem 2014 őszén telefonon megfenyegetett, hogy anyagilag és lelkileg tönkretesz, így azóta ragaszkodom a váláskor kötött megállapodásunkban szereplő láthatási időpontokhoz (melyben a nagyszülők nincsenek említve). Mindig át akarta passzolni a szüleinek az apai jogait és kötelességeit, most ezt próbálják a gyámhivatal segítségével, korrupt ügyvéddel és a lejáratásommal megvalósítani. A korábbi gyávaságomból és megalkuvásaimból, helyzetkritikai hiányosságaimból fakadóan az elmúlt fél év szorongással telt és azokkal a félelmekkel, hogy mi lesz az 5 éves gyermekemmel, alkalmas vagyok-e a nevelésére és meg tudom-e állni a helyemet a volt férjemmel és szüleivel szemben. A volt férjem külföldre vinné a fiamat, hogy a török barátnőjének és családjának adja, amikor pedig Magyarországon van, akkor a saját szüleinek. Engem teljesen megalázott mindenki előtt, hazudott szinte mindenben és rengeteg pénzt csalt ki tőlem a válás során. Nemcsak tőlem csalt ki pénzt, a munkásait sem
fizette ki, nem voltak rendesen bejelentve, ezért megbüntették és kiutasították a cégét Németországból. Azóta persze alapított másik céget az üzlettársával.

Gondosan megtervezettnek tűnik ez az ügyes válási akció. A saját nevéről mindent levett, (házrészt, közös tulajdonú lakást, vállalkozó helyett alkalmazotti státuszba került és szerintem az egyetlen hivatalos átutalása az a gyerektartás, ami után külföldön családi pótlékot akar igényelni). A válási papírt is úgy iratta, mintha én fosztottam volna ki őt, nagyobb összeget kaptam asszonytartás címén (ami persze az én korábbi tőkém volt). Közben milliókat tüntetett el - gázvezetékcsere, villanyvezetékcsere, új kazán, új autó, új házak és házrészek külföldön - persze mindez a családtagok nevére. Tőrbe csalt a Lilith-el együtt álló Mars miatti gyávaságom, konfliktuskerülésem és a Lilith-tel együtt álló Jupiter miatti hamis értékítéletem, a korrupció és az úri pokol - pénzből vásárolt hamis boldogság - elfogadására való hajlamom.
2 éve nem fizette be az adótartozást, mely mint házastársaknak lett nekünk tavaly kiszabva és elküldve a volt férjem adótanácsadójának. Tavaly szeptemberben már rég nem voltunk házasok! Idén tavasszal értesültem az adótartozásról a német adóhivataltól, most rajtam akarják a volt férjem adóját is behajtani. Amikor ezt megtudtam, olyan harag gerjedt bennem, hogy a fiam pillanatok alatt belázasodott. Az Egyetemes Törvények valóban pontról pontra érvényesülnek és még az igazságtalanul és jogtalanul engem támadó emberekre sem haragudhatok, belül fenn kell tartanom a folyamatos kapcsolatot a Teremtő Erőforrással és kívül csatározni az ellenségesnek tűnő elemekkel.

A váláskor naivan még segítettem a volt férjemnek azt képzelve, hogy ezzel belátja hibáit és hazaköltözik, szakít a törvénytelen gyakorlatával, élhetünk itthon végre normális családi életet esetleg még több gyermekkel. Amikor láttam, hogy engem egyre inkább megaláz, semmibe vesz és egyre gonoszabb módon támad, hibabelátás helyett még inkább titkolni és rejtegetni kezdi a kicselezett pénzt, elmúlt végre a humanista és liberálisan elfogadó hozzáállásom. Ellenségnek képzelt és mindenáron le akart győzni. Elmúlt a félelmem amiatt, hogy vállalom kell vele szemben az ellenség szerepét.

Eddig legszivesebben kitettem volna őt és a rokonait az életünkből a korrupciójukkal, a hazug és erkölcstelen, az 5 éves fiamat szédítő és cukrosan kényeztető, de titkolózó, manipuláló

mentalitásukkal együtt. De nem tehetem, a bűnbánatot és hibabelátást gyakorlom a történtek leleplezésével. Találkoznom kellett és kell a korrupt ügyvédekkel, mint azzal a nővel, aki a volt férjemet képviseli. Állítása szerint nem is szükséges, hogy hozzájáruljak a gyermekem külföldre hurcolásához, csak csináltassak neki útlevelet. Sőt pszichésen sem vagyok rendben. Mindez azon a tárgyaláson hangzott el, ahol a fiam keresztnevének magyarosítását kértem. A tárgyaláson pár mondat hangzott el az ügyben, a további két óra azzal telt, hogy hazugságokat szórtak a fejemre. Az igazságot persze el kell ferdíteni a boldogság érdekében, igazi Júdási spekuláns logika. Mennyi ideig ferdítettem én is magamban és így mások felé is a valóságot, hogy a látszatoknak és a világi logika tökéletes eszményképének megfeleljek és mennyit szenvedtem miatta. Most minden jegyzőkönyvbe kerül és következménye van, a folytatásról írok majd. Az életet valóban nem lehet megnyerni és boldogságra rendezni. Csakis az életfeladatok gyakorlásával és megvalósítási törekvésekkel fejlődhetek és maradhatok egészséges.

Hogy mutassak példát a fiamnak, hogy részesítsem a számára létfontosságú és szükséges beavatásokban és tapasztalatszerzésben, ha én is menekülök a feladataim elől?? Hogy adhatnám oda őt az apai rokonoknak, ha náluk családi szinten elfogadott az, hogy a fiamat a volt férjem és barátnője hármasban magukkal viszik a fürdőkádba és a szeme előtt fogdossák egymást, vagy hogy a nagymama a fiam szájára adja a puszit. A rántott hús és a mézeskenyér mellett hallgatják a panaszkodását arról, hogy nálam bizony sarokba kell térdelnie, ha butaságot követ el. Ezt a panaszkodást hallgatják élvezettel a volt férjem szülei. Ezek a rokonok olyan mértékben dagasztják a fiam negatív meghatározottságait, hogy még a kishitűségemről és anyai alkalmatlansági érzéseimről is hajlandó voltam lemondani, még hálás is lehetek nekik.

A fiamat egyedül nevelném, ha otthon maradhatnék vele. Mindezt a kishitűségem okozza és ezzel a jövőért való felesleges és önbotlasztó aggodalmammal - negatív Szaturnusz a
Szűzben, a Baknak megfelelő X. házban - tönkreteszem a jelent. Persze az óvoda most már 5 éves korban kötelező, mégis tudom, hogy egészségesebb lenne, ha családban nevelkedne a napi 9 óra óvoda helyett, ahol számtalan karmavezérelt és öntudatlan gyereknek és óvónéninek van kiszolgáltatva. Vállalhatnék részmunkaidős állást a
szülővárosomban, hogy az elkerülhetetlenül szükséges ideig legyen óvodában. Még nem kaptam ilyen ajánlatot. A legjobb lenne, ha valami csoda folytán :) testvért szülhetnék neki. Legbelül tudom, hogy ez az életfeladatvállalás hozná az igazi boldogságot, eddig azonban rendre hagytam magam az Isteni rendeltetésemtől eltéríteni. A Szűz Lilith-tel együtt álló Jupiter és Mars bolygók a születési képletemben azt jelzik, hogy eredendően zavaros a kritikai és helyzetértékelési képességem, a tisztánlátásom, az életgyakorlatom nem a fejlődésemet és megváltásomat szolgálja, a tapasztalataimat és tudásomat nem ennek érdekében használtam. Lassú, de gyökeres átalakulást szeretnék végrehajtani annak érdekében, hogy ez ne csak felszíni, hanem tényleges fejlődést és boldogulást hozzon nem csak nekem, hanem a fiamnak, az új családomnak és a velem kapcsolatba kerülőknek is. Nyugalommal és türelemmel szeretném ezt végrehajtani, bátran és kitartóan. Remélem, hogy a hozzám hasonlóan az elmulasztott életfeladataik következtében nehéz helyzetben lévő nők és anyák is kedvet kapnak ehhez az átalakuláshoz.

Eddig jobbára el is kerültem a konfliktusokat és sporttal, futással próbáltam megszabadulni a kellemetlen mérgelődéstől. Most karatézni járunk, mert itt szükség van a szellemi összpontosításra és a figyelemre, az éberségre, melynek fenntartása alapvető. A legnagyobb kihívás a számomra a helyzetünk egészséges rendezése. Még messze vagyunk az ideális helyzettől és sok a megpróbáltatás, de eltökélt vagyok, hogy leszámolok a kezemet-lábamat bénító félelmekkel és a hamis, hazug, korrupt, külső megfelelési kényszerrel. Ha éberen és a legjobb tudásom szerint vállalom a feladataimat, akkor nem lehet gond. A névváltoztatási tárgyaláson a felháborítóan hazug ügyvédnő a liberális felfogásával befolyásolta a gyámhivatalt és sikeresen elhitette a hazug vádakat, még nekem is kétségeim támadtak. Aztán megírtam a gyámhivatalnak levélben az igazat, most meghosszabbították az ügyintézési határidőt. Utána a nagyszülőkkel zajlott tárgyalás, addigra visszajött a fiam arról a láthatásról, amikor közösen fürdőztek hármasban. Itt is próbáltak hülyének beállítani. A gyámhivatali ügyintéző nem engedte, hogy hangfelvételt készítsek, de a jegyzőkönyv már az elhangzottakat részletesebben tartalmazta. Sajnos ott is engedményt tettem a nagyszülőknek, amit azóta írásban visszavontam és ragaszkodom hozzá, hogy a fiamat a jelenlétemben láthassák.

Ma az ügyszségről küldött el majdnem az ügyésznő, mondván a gyermeket nem lehet a kihallgatásomra bevinni és szigorú szabályok vonatkoznak a gyermek kihallgatására. Mintha egy 5 éves gyermek hazudna azt illetően, hogy egy bizonyos dolog - ez esetben a hármasban fürdés az apjával és annak barátnőjével - tényleg megtörtént-e vele vagy sem. Sőt kifejezetten káros eltitkolni valaki elől a rá vonatkozó lényeges információkat (ebben az esetben a fiam elől azt, hogy a valóságban miért is szakadt szét a családunk). Végül az egyik kolléganő játszott a fiammal egy játékokkal berendezett szobában, amíg engem az ügyésznő kihallgatott. A jegyzőkönyvben többször javítást kellett kérnem, mert ahogy írta, úgy jött le a dolog, mintha engem a volt férjem magánélete érdekelne és ezért faggatnám a fiamat. Kénytelen voltam rávilágítani, hogy - az Isten szerelmére - értse meg, a következmények érdekelnek és a fiam erkölcsi fejlődése, nem a volt férjem magánélete. Még 1 év távlatában is ilyesmivel gyanúsítgatnak minden hivatalban. Kellemes és kényelmes, gyors lerendezése a vitás ügyeknek, mondván anyuka féltékeny és irigy az új barátnőre.

Valóban jó lenne az egészséges párkapcsolat, ami egy új család alapja lehet. Egészséges párkapcsolat, ahol már nem akarom mindenáron legyőzni a férfit (Lilith-el együtt álló Mars és
Jupiter) és női logikával manipulálni a benne munkáló Isteni Értelmet. Ahol nem kell spórolni a gyermekáldással karriercélokra hivatkozva (negatív apai szellemiséget okoz a Baknak megfelelő X. ház életterületén álló Lilith).
Ennek az a feltétele, hogy először helyrerakjam a rendeltetésellenes logikámat (Szűz Lilith), önző és önféltő hajlamaimat, a gyáva, határozatlan (Mars a Lilith-tel együtt), alamuszi, korrupt, megalkuvó és erkölcstelen, hazug (Jupiter a Lilith-el együtt) részemet, ami azt súgja, hogy sem szülői, sem más felelősséget (negatív Szaturnusz a Baknak megfelelő X. ház életkörében) ne vállaljak és sorskérdésekben a korrupt anyagi és világi sikereket tartsam szem előtt (a Baknak megfelelő X. házban, nagyobb közösség és társadalom előtti rendeltetésellenes megvalósítás).

Meggyőződésem, hogy amint ide eljutottam, rendeződik a párkapcsolatom is, mert ez már törvényes és a rendeltetésemnek megfelelő célom. Erre azért is nagy szükség van, mert a Holdam a Mérlegben áll, a harmonikus, életteli párkapcsolat kell legyen az új családunk alapja. Arról már korábban is meggyőződhettem, hogy a belső fejlődésemnek és visszafejlődésemnek (!) megfelelő élettársak és szerelmek érkeztek. Addig sem vagyok egyedül, mert ha Isten velem, kicsoda ellenem? Az Atya bennem van és én benne vagyok.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.22. 11:44 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Itt vagyok hát élő példaként, hogy micsoda tévedesben és burokban neveltek a szüleim, féltettek és óvtak a kellemetlen tapasztalatoktól, humanista szeretettel meghagytak gyávaságomban és önérvényesítési képtelenségemben. Az utóbbi fél évben a hivatalokkal és a volt férjem rokonságával folytatott harcom ébresztett rá arra, hogy a gyengeségeimet még mennyire nem tudtam kijavítani és csak elméleti síkon foglalkoztam a megváltozás és fejlődés szükségével és lehetőségével. Eddig képtelen voltam az igazságért való bátor harcvállalásra, a hivatalokban még mindig a alapon született válási megállapodást veszik alapul, miszerint a szüői felügyeleti jogot a volt férjemmel közösen gyakoroljuk. Tegnap az ügyésznő azt állította, hogy az apa szülői felügyeleti jogát nem lehet felfüggeszteni és hogy a volt férjem kiviheti külföldre a gyermekemet. Lehet, hogy a kedvesnek nem mondható ügyésznőnek gyerekgyilkosokkal van dolga és az én problémám számára bagatell, én mégsem szeretnm megvárni, hogy ebben a nagy lazaságban a volt férjem és családja további erkölcstelenségekre ragadtassa magát és tovább rontsák a fiam szellemét, aki már most is haragos szemekkel néz rám, ha az apja és a nagyszulők hibáiról beszélek neki. Sokkal keményebben kell nevelnem, hogy a tényleges és valós bűnökkel szemben – amilyen a hazudozás és a titkolózás is – ne legyen elnéző és a kellemes és kívül csupa jó szív, belül kegyetlenül karmavezérelt emberekkel kapcsolatban megtanulja az igazságos kritikai magatartást. Önmagamon kell kezdenem az szigorú apai mércének való megfelelést, a gyávaságom, önféltésem, hibás és hamis felelősségvállalásaim, kishitűségem, megalkuvásra és meghasonlásra való hajlamaim átalakítását, melyet a Baknak megfelelő X. Házban álló Lilith-emmel és vele együtt álló – önálló karmapontokként megvalósuló – negatív Marsnak és Jupiternek és az ebben a házban álló negatív Szaturnusznak hibájából törvénytelenül elmulasztottam. A gyámhivatal, az ügyészség, a gyermekvédelmi szolgálat szava és intézkedéseit nagyon könnyen befolyásolják a liberális gyermekvédelmi eszmék és az általánosan elfogadott materialista koncepciók és semmi kivetnivalót nem találnak abban, ha egy gyermeket külföldre visznek nyaralni vagy akár tartósan a félig magyar, félig más nemzetiségű szülei jobb pénzkereseti lehetőség reményében. Az már, hogy ezek a külföldre települt szülők milyen törvénytelenségeket követnek el ott, arra itthon már senkinek nincs ráhatása. Ugyanaz a tegnapi ügyésznő utasította el a kérésemet - hogy a küföldi adóhatóság ellen feljelentést tegyek, amiért az rajtam szándékozik behajtani a volt férjem adósságát is – mondván ezt intézzem a külföldi fináncosokkal, Magyarországról ők nem tehetnek semmit. Jegyzőkönyvbe vette, hogy a volt férjem barátnője török származású és részletezte, hogy a fiam elmondása szerint hogyan fürödtek hármasban az otthoni kádjukban, hogy már nekem támadt bűntudatom amiatt, mert ennyit foglalkozok a volt férjem magánéletével. Holott a fiam erkölcsi fejlődésének derékba törése miatt vagyok kénytelen a hivatalos és nyilvános útra vinni az ügyet és a volt férjem barátnőjének török származása is csak annyiból érdekes, hogy a fiam nem használhatja az anyanyelvét – ezt a spirituális tartalmat közvetítő magyar nyelvet – a velük folytatott kommunikációjában. Azt már meg sem próbáltam megmagyarázni az ügyésznőnek, hogy a török barátnő kancsalsága annak elnéző mentalitását bizonyítja. Nem részleteztem neki, hogy a fiam apja az esti mesenézésen kívül eddig nem volt hajlandó foglalkozni a fiával, otthon sem volt rendszerint és azóta kényszerült csak apai szerepbe, mióta a láthatásokon nélkülem találkoznak. Attól, hogy ezek a hivatalnokok a volt házastársak közti gyűlölködéshez szoktak hozzá és még azt gyanítják, hogy engem a gyűlölet és féltékenység vezet, előbb utóbb meg kell látniuk a volt rokonság hazug erkölcstelenkedését, a hazugságok nem maradhatnak rajtam. Hiszek benne, hogy ezzel a harccal le tudom leplezni a látszatokat és a törvénytelen helyzeteket kívül belül, aminek következtében elmúlnak majd a velem és a fiammal elkövetett visszaélések. Belül meggyőződtem róla, hogy a gyengeségeimet felvállalva és azokat javítja képesnek kell lennem egészségesen felnevelni a gyermekemet és több testvérét is, hiszen a legnagyobb és leghibásabb áldozat lenne a gyemekem feláldozása a humanista liberalizmus oltárán.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.25. 10:57 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Sokat gondolkoztam azon, hogy min kellene változtatnom ahhoz, hogy a mostani nehéz élethelyzetünkből a legjobbat hozzam ki. Az biztos, hogy a II. házban álló, csupa negatív fényszöget kapó Neptunuszom miatt mindig nagyon ébernek kell lennem, mert startból elhiszek bárkinek bármit. És lám olyan emberekkel találkozom, gondolok itt a közömbös hivatalnokokra, akik szintén bárkinek bármit elhisznek. A volt férjemnek és a szüleinek a hazugságait. Vagy az ügyésznő, aki szerint teljesen megszokott, hogy a volt házastársak ilyesmit hazudjanak egymásról, hogy a másik a gyermekkel szexuális visszaélést követett el és közben erre betanítják a gyermeket is. Mivel a gyermek kihallgatása körülményes és nálunk is már lassan egy hónap eltelt azóta, hogy a volt férjem és barátnője bevitték őt a fürdőkádba végignézni a perverz játékukat. A gyámhivataltól azóta nem érkezett semmi hír. A Bíróságtól kaptam egy tájékoztatást, hogy a gyámhivatalhoz kerül át az ügy. Közeleg a következő láthatás és a nyilvánosság szellemét kérem arra, hogy a fiammal ilyesmi többet ne történhessen meg!

A dologhoz hozzátartozik az az előzmény, hogy a fiamnak a volt férjemmel egészen a tavaly márciusi válásunkig nem volt szoros érzelmi kapcsolata! Mert távkapcsolatban éltünk a házasságunk nagy részében, ő a havi 5 ezer eurós fizetésért általában túlórázott (vagy ki tudja hol kóborolt az unalmas családi élet helyett) és ritkán ért haza úgy, hogy a fiam még ébren volt. Többször haza is utaztunk külföldről Magyarországra, hogy a nagyszülők is néha lássák az unokájukat. Amikor pedig hétvégén kint maradtunk, akkor a volt férjem "üzleti tárgyalásra" kellett menjen, amit persze koktélbárban tartottak!

Egész idő alatt én voltam az, aki mindezek ellenére biztosítottam, hogy a fiam apja ne essen ki az apai szerepből teljesen, de rájöttem, ez is csak látszat volt. Tavaly ilyenkor, gyermeknapkor együtt vittük el a fiamat vasárnap az állatkertbe. A papírokban szereplő 2 nap láthatás helyett megbeszéltük, hogy 4 napig nála lehet a fiam, mert utána megint sokára utazik Magyarországra (akkor már megvolt a mostani "Iluskája"). Látható, hogy még akkor is és minden csalása és hazugsága ellenére próbáltam vele együttműködni és "nem megfosztani a gyermeke láthatásától". Akkor vasárnap hazainduláskor a fiam már nem akart visszamenni az apjával a nagyszülőkhöz, velem akart maradni Budapest!! Bennem akkor kavarodtak fel az érzelmek és akkor határoztam el, hogy nem kell nekünk úgy tenni, mintha együtt akarnánk felnevelni a gyermekünket már válás után. Ekkor kezdte ő erőltetni, hogy külföldre akarja vinni a fiamat.

Augusztusban a volt férjem teljesen összezavarodott és a fiam karkötőt kapott tőlük, ami a (talán nálam lévő :)) gonosz szellemektől védi meg. Ennyit az apai felelősségről, amit ő már végképp nem akar gyakorolni.

A fiam azonban azóta szívesen megy a régi rokonokhoz és kezd erősödni a gyanúm, hogy ennek a gyermek előtti rendszeres meztelenkedésük és az ő magánéletükbe való határtalan és fokozódó beavatása az oka. Tavaly ezekre még nem kérdeztem rá részletesen.

Most, hogy az engem félreértő hivatalnokok azt látják bennem, hogy a volt férjem magánéletében turkálok, most már mindig megkérdezem a fiamat, hogy mi történt a rokonoknál! Tavaly tavasszal még az utolsó szikra ott volt, hogy hamis felelősséget vállaljak a volt férjem feletti anyáskodással. Azóta viszont meghúztam a határt és kizárólag a fiamért vállalom a felelősséget és ha az apja nem teszi ezt meg, akkor az Egyetemes Törvények szellemében neki nincs, amiért mások biztosítsák neki ezt a felelősséget (amit ő nem vállal). Bízom benne, hogy képes leszek ezeket hitelesen kommunikálni a hivatalnokok felé is és X. házban a Szűzben a Marssal és a Jupiterrel együtt álló Lilith-em és a szintén itt álló Szaturnuszom már nem tud megzavarni a nagyobb nyilvánosság előtt és élőszóban, hogy gyáván hallgassak és a meggyőződéseimről megfeledkezve hagyjam, hogy hazugságokat terjesszenek rólam a karmavezérelt rokonok. Bízom benne, hogy képes leszek hitelesen kommunikálni a logikus összefüggéseket a hivatalnokok felé és rávilágítani, hogy én nem az a gyűlölködő volt feleség vagyok, akinek engem a volt rokonok lefesteni szándékoznak.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.25. 11:35 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Sőt itt egy újabb tévedés: úgy kell gyakorolnom a felelősséget, hogy mások felelőtlenségének ne hagyjak teret. Amikor a fiam az apjánál van, az ott zajló eseményekbe nincs beleszólásom, de amikor visszajött, tudatosíthatom benne, hogy ami történt az az Egyetemes Törvények szellemében helyes volt-e vagy helytelen. Nem lehet visszaforgatni az időt, ezt a perverz érzelmi kötődést máshogy nem lehet felbontani, csak ha elmondom neki, hogy az apjával és annak barátnőjével való hármasban fürdés helytelen.

Ezzel nem bűntudatot keltek benne, hanem a fiamban is rejlő lelkiismeretével teremtek kapcsolatot és próbálom megakadályozni, hogy mások elaltassák azt.
Tegnap az anyám gyanúsított bűntudatkeltéssel, mikor a fiamat megpróbáltam lebeszélni a rántott húsos kenyérről. Amikor pedig megfájdult a fiam hasa, kitalálta, hogy a hangos vitatkozásom miatt fáj a gyermek hasa!

Az igazság nem relatív. Az Isteni Igazság egyetemes!
Olyan nincs, hogy ha én hibázom, akkor a vírusokra kenem a hibát, amikor mindenért őt okolom (beleértve a saját gyengeségemet is). A gyermekem öröklötten valóban érzékeny a családi konfliktusokra és fájhat a hasa, ha nekem komoly konfliktusom akad a rokonaimmal, de a gyermekem közös fürdőzéssel vagy rántotthúsos szendviccsel való kábításának még akkor sem engedhetek, ha emiatt átmenetileg "kénytelen vagyok felháborodni". Az a feladatom, hogy a Lilith-el együtt álló Marsom és Jupiteremből következő heves (és korábban igazságtalan) kritikai és (néha gyáva, néha heves) vitatkozói hajlamomat normális, egészséges keretek közé hozzam azért, hogy a NEM RELATIV Isteni Igazságért hitelesen harcolhassak.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2015.05.25. 12:09 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Hogy világosan fogalmazzak, igenis meg kell látni a saját szememben a gerendát, ettől még a másik szemében a szálkát sem kell otthagyni. Nem hagyhatom, hogy bárki a környezetemben hol a vírusokra, hol a gonosz külső környezetre fogja a bajai okát, miközben engem tesz felelőssé olyasmiért, ami az adott helyzetben az igazság kiderülése érdekében elkerülhetetlen (a konfliktus és az okozott fájdalom).

Az, hogy a fiam szó nélkül hagyja, hogy az apja a barátnőjével (akivel nem akarnak közös gyermeket) perverz fürdőkádas játékokba rángassa, vagy hagyja, hogy bármivel megetessék, mutatja az öröklött hiányosságait. Épp az a felelősségem, hogy ne hagyjam őt meg ezekben a hiányosságokban és környezetemben is tudatosítsam ezt a célomat.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 18 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO