ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.03.26. 01:10

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Fórum szabályok


A "Csakazolvassa - én szóltam" c. blogján és fészbuk oldalán, vagy a mi Petíciónkon megtalálható "Vendég-" és más, általunk ismert álnevei alatt Gerle Éva által közölt "valóságnak" megfelelő és azokra reagáló erkölcsi kritikákat és asztrológiai - horoszkópértelmezéseket várunk.Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2015.01.16. 21:05 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 811
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Gerle Éva továbbra is hazudozik a köznyilvánosság előtt

- arról, hogy végül is kit is terhel közvádas zaklatás gyanúja az ellenünk indított tíz hónapos tönkretételi hadjárata miatt.

Annak ellenére, hogy a Gerle Éva által a tavaly december 10-e táján, több fórumon is meghirdetett (és a rólunk való, elképesztő hazugságai segítségével elérendő, gazdasági tönkretételünk érdekében folytatott) rágalmazási háborújának a leállíttatása és megszüntettetése érdekében tett feljelentéseink alapján a Budapesti Központi Kerületi Bíróság végül is Gerle Évát és társait közvád gyanújában tette terhelté és ennek okán az ügyet (előtte egyesítve a Gerle Éva és a Lelkes Villő nyár végéig oda beérkezett feljelentéseivel) tovább küldte az illetékes ügyészségnek, vagyis a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészségnek, és erről értesítést is kaptunk – Gerle Éva ennek az ellenkezőjét hirdeti a Csakazolvassa c. háborús blogján: Ti., hogy ellenünk (Kozmáék, vagyis Kozma Szilárd és Joó Violetta ellen) már közvádat is emeltek zaklatás miatt, az ő bűncselekmény megállapítására alkalmatlan (Mivelhogy koncepciósan megkonstruált, tárgyi bizonyítékok hiányában alaptalan!) rendőrségi feljelentése alapján, míg ő ellene semmiféle büntetőeljárás nincs, hanem csupán tanúként, vagy sértettként szerepel minden ügyben, amihez köze van.

Mi tehát a bíróságról még 2014. szeptember végén kaptunk egy értesítést, amiben az áll, hogy a Gerle Éva és társai elleni feljelentéseinkből a bíróság arra az álláspontra jutott, hogy az általunk felsorolt események bizonyítottság esetén alkalmasak lehetnek a közvádas zaklatás megállapítására, tehát Gerle Éva és társai terheltek közvádas zaklatás és más magánvádas bűncselekmények gyanújával a bíróság máig érvényes álláspontja szerint.

Ellenben arról semmilyen értesítést nem kaptunk a ma napig, sem a bíróságtól, sem az ügyészségtől, hogy Gerle Éva (vagy akár Lelkes Villő) feljelentései alapján indult volna ellenünk is, egy ilyen közvádas zaklatás ügyében történő vizsgálódás, nemhogy vádemelés!!!

E tényállással szemben, Gerle Éva egy 2014. novemberi bejegyzésében kerek perec azt írta, hogy az ő feljelentése alapján, közvádas zaklatás miatt vádemelést történt és bírósági peres eljárás indult ellenünk. Sőt… nem azért, hogy tovább folytassam az általa elkezdett fekália-keverést, de egészen jól emlékszem még arra, hogy ő már a januári rendőrségi feljelentése megtétele előtt azt kezdte el internet-szerte kürtölni, hogy a rendőrség már meg is állapította a bűncselekményeket :D Természetesen ez sem volt igaz, és azóta sem történt meg. – Nemhogy állításnak hamis volt, de még jóslatnak is az lett volna, ha annak szánta volna… Valójában, ezt a kacifántos jogi formulát, csak az akkor (2013. decemberében) meghirdetett gazdasági tönkretételünket célzó, e cél érdekében kilenc hónapon át folytatott aljas rágalmazási hadjáratának az egyik fő eszközeként dobta be a köztudatba.

Mi igazán nem bántani akarjuk Gerle Évát azzal, hogy a rólunk való súlyos hazugságait, rágalmait ismét leleplezzük – És abszolút távol áll tőlünk, hogy folytatni kívánnánk a háborúskodást vele, sőt: az ügyészségi feljelentéseinkben is megírtuk, hogy mi az ellenünk folytatott rágalmazással történő szakmai és erkölcsi hitelrontási hadjáratának a leállítását kérjük! -, de most már annak a komoly aggodalmunknak is nyilvánosan hangot kell, adjunk – ezeket az agresszivitással keveredő, óriási hazugságait észlelve – hogy Gerle Éva talán a végén még rákos beteg lesz, ha így folytatja. Tehát, amennyiben ilyen szinten hazudik tovább a nyilvánosság előtt. Hiszen akkor még nagyobbakat kell hazudjon saját magának! Kauzális asztrológiai ismereteim birtokában jól tudom, hogy az emberek nagy része, aki ilyen intenzíven és huzamosan gyakorolja a valóság-szépítést, cukorbetegségben szenved. És, ha ez az önámítás, olyan erős gyűlölettel, tehát agresszivitással is párosul, mint, amilyet Gerle Éva táplál irántunk, azért, mert be mertünk neki kontrázni és a tönkretevési ügyködését le mertük leplezni, akkor annak, rákos megbetegedés a következménye.

Tapasztalataim szerint főként a nők hajlamosak a saját személyükkel, hibáikkal és tévedéseikkel szembeni nagyvonalú engedékenységre, a hibás elgondolásaik, agresszív viszonyulásaik, ellenséges ambícióik érzéseik és tetteik szépítésére (mint ahogy ugye külsőleg is ők szépítkeznek inkább). Persze a Gerle Éva megdöbbentően gátlástalan hazugságaira és rágalmaira a szépítés szó olyannyira enyhe kifejezés, hogy nem is igaz. Ő nem szépít, ő homlokegyenest a valóság ellenkezőjét meri állítani, rendszeresen, és a lehető legtermészetesebben. Ráadásul a saját negatív tulajdonságait és tetteit gátlás nélkül áthárítja és áthazudja azokra, akik ellen ez internetes hadjáratait folytatja, és mivel ezt az erkölcsi gazság-hárítást majdhogynem nemzeti szintre emelve gyakorolja azóta, hogy a blogját elindította, nagy a valószínűsége, hogy hamarosan jelentkeznek nála az agresszíven hazug mentalitásának megfelelő betegségek is, amennyiben ő is elhiszi azokat a hazugságokat, amelyeket valóságos tényekként tálal a köznyilvánosság elé. Ebben az esetben tehát azért kell aggódni miatta, mert spirituális naivitásában maga alatt vágja el a fát ezekkel a monomániás gyűlölködő háborúzásaival. Hogyha viszont csak „nagyot játszik” annak érdekében, hogy a közfigyelmet felkeltse és magán –a blogján tartsa, és nem hiszi el a saját hazugságait, akkor közönséges szélhámos és őt kellene valaki, vagy valami leállítsa, úgy, ahogy ő szándékozott minket leállítani, majdnem tíz hónapon át.

A fénymásolatok az említett bírósági végzésről és az Éva hazugságát tanúsító lementett monitor-kép az alábbi linken megtekinthető:

https://gerleevahazugsagai.wordpress.co ... sag-elott/

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO