ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.12.13. 06:28

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.05. 12:39 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 787
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Tegnap este került elém a facebook-on egy a Gerle Éva nagyasszony munkásságát folytató újabb "Kozma Szilárd" ál-profil az Éva által elkezdett tönkretételi és gyűlöletkeltési jelzőkkel párosítva a névmeghatározásban: "Veszélyes Bántalmazó", Adrienn-es alapossággal összeszedett, printsrcreenelt szövegek szerepeltek tőlem és Szilárdtól, ahol Adrienn szerint mi óriási vétkeket fogalmaztunk meg, a képek mellé tömör, Adrienn-es, szűzies panaszok és felháborodások is kerültek, pl. “Galambos Adrienn bűne, hogy nincs férje ezért visszadumál Kozma Szilárdnak” és természetesen előkerült a testvére: Galambos Eszter által a gyermekeink számára küldött kis ajándék-pénzek elismerésére állítólag neki járó számla emlegetése is. :lol: :lol: Ügyesen elhallgatva, hogy miféle számláról is locsog, tehát "bölcsen" hallgatva arról az aprócska részletről, hogy ő nki nem is készült semmiféle horoszkóp, sem semmilyen üzleti viszonyban nem volt Szilárddal, tehát semmiféle számlát nincs joga követelni. A célpont egyértelműen Szilárd és én voltam, illetve mi vagyunk továbbra is. A facebook oldalt néhány éppen elérhető facebook-os ismerős segítségével jelentettük, érdekes módon nekem alig adott a facebook jelentési lehetőségeket, pl. sehonnan nem jött elő az a lehetőség, hogy zaklatás, hogy szerepelek a képen én vagy ismerősöm stb., vagy nem lehetett tovább menni, nem adott "kész" gombot, csak "vissza" és "mégse" gombokat... Érdekes, de szerencsére az ismerőseimet végig tudtam vezetni a facebook-bejelentő kérdésein és választási lehetőségein, hogy célbaérjenek és a Facebook-nak elküldjék bevizsgálásra az összes bejegyzést - legalább 10-12 volt! már május óta! Ezúton is köszönöm a hathatós segítséget! - DE SAJNOS A FACEBOOK NEM VETTE LE a profilt, sőt, visszajelezgetnek, hogy nem ütközik a közösségi alapelveikbe. Miközben dehogynem ütközik abba, hogy valaki ál-profillal, más nevében regisztráljon.

Hogy ez az egész Gerle Éva tönkretételi hadjáratának a töretlen folytatása az biztos. Éva állítólag a szennyblogok indulásakor is másoknak adta ki a feladatatot, az egyik szennyblogot Kovács Csillának, aki nem tudott, hogy "ütős", tömör, lejárató szövegeket írni és korántsem rendelkezett az Évai embervadászi, bemocskolásos tönkretételi szuper célzóképességgel (negatív Jupiter a Sárkányfarkon, negatív Skorpió Hold és Uránusz, Kos Lilith és persze mindehhez magyar tanári és pszichológiai végzettség). Az első szennyblognál Kovács Csilla locsogásai és vagdalkozásai után egyértelműen érezhető volt, amikor Éva kézbe vette a blog szövegeinek megírását, és látványtervezését, és ezek a blogszövegek, címek, bejegyzésbeli vádak kerültek aztán sokszorozásra a többi négy-öt szennyblogon és a különböző közösségi portálokon létrehozott álprofilokra.

Most Éva éppen Norvégiában (Tromsø városában) vakációzott egyet a három gyerekével együtt, és ott futóversenyen is részt vettek. Kérdés, milyen pénzből? Mert hogy az a mese, ami a fminista körökben díjazott és futatott (szponzorált) blogja idején sem állta meg a helyét, tehát hogy ő a blogjából élne és utazgatna - akkor Spanyolba, Olaszba, Ausztriába és Kolozsvárra ;) - de a lényeg, hogy valahonnan most is telik neki kisebb luxusra, rejtélyes módon, és látva, hogy az egyértelműen Galambos Adrienn által kreált blog is létrejöhetett, mint Gerle Évának az ellenünk, a Kozma család elleni egzisztenciális családtönkretételi hadjárat töretlen folytatása, egyértelmű, hogy a munkanélküli és elmezavaros Galambos Adrienn-nek jól jött a pénz - annak idején Kovács Csillának egy szép új fehér laptop-ot vettek Gerle Éváék, és Emőkének is küldött pénzt Éva, hogy kémkedjen a lányain keresztül a családi életünkről. Gerle Évának a norvégiai, három gyerekestől megejtett kiruccanása mellett jutott még némi "lóvé" arra, hogy Adriennkének is küldjön egy kicsikét egy-két szennyblog készítéséért, miután eszmeileg és harc technikailag, vagy rágalmazási szempontból felkészítette őt.
Azt is tudjuk, hogy Adrienn felkereste és felkeresi emailben azokat, akikről úgy tudja, hogy Szilárd ellenségeivé váltak, e nemes célért még férfiakkal is szóbaáll, mint tudjuk. :D

És most már azt is tudjuk, hogy a Gerle Éva iránti szimpátiája már nem csak plátói rajongás. ("Gerle Évának könyve jelent meg! Gratulálunk!" - című felszólítás az Éva mesterművének elismerésére :lol: )
Galambos Adrienn most már személyes kapcsolatba került az "internet királynőjével" és személyesen neki végezheti el a piszkos munkát, némi forintocskáért, amiből esetleg ő is elruccanhat egy szállodába egy hétvégére. :lol: :lol:

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.05. 16:39 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 787
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Sajnos mégsincs törölve a blog. Talán csak ideiglenes történt valami.

Ez esetben tehát kérek minden ismerőst, hogy jelentse a facebooknál:

https://www.facebook.com/szilardbantalmazo.kozma.5

A facebook jelentése menete:

A "Jelentés" feliratot válasszuk, semmikép se a "Tiltás"-t , mert azzal csupán elrejti előlünk a Facebook a profilt, de nem tesz semmilyen intézkdést.
A Jelentés felirat lekattintása után, megjelenik egy ablak, válasszuk ki a "Profil jelentése" opciót, a különböző lehetőségek közül, utána pedig, hogy "Nekem vagy egy ismerősömnek adja ki magát." illetve külön a "hamis profil" panaszt is el lehet küldeni.


Csatolmányok:
jelent2.jpg
jelent2.jpg [ 28.88 KiB | Megtekintve 438 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.05. 16:49 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 787
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Megint lehet csemegézni a hülyeségek között:

"Kozma Szilárd "agybajos"-nak nevez egy mentális betegséggel küzdő nőt, csupán azért, mert a nő férjével nincs jóban." - Május 28. álprofil, Galambos Adrienn, és idéz egy szöveget Szilárdtól Pulival és Puli életkörülményeivel kapcsolatosan :D Hát, az a nő nem azért van agybajosnak nevezve, mert a Puli felesége, hanem, mert tényleg az!

Megosztott Emőkétől valami káromkodásokkal kezdődő liberális hőbörgést és odaírja hozzá, hogy "Kozma Emőke őszinte írása volt férjéről, Kozma Szilárdról, aki még most is rendszeresen mocskolja szegény nőt." :lol: :lol: :lol: - május 31.

Előtte pedig kitalálta rólam, hogy én Popper Péter-re és Feldmár András-ra irigy vagyok :lol: :lol: és hogy ezek után következnek a "képzettek és sikeresek", akikre szemet vetettem irigykedés szempontjából - ezekszerint Popper és Feldmár nem voltak képzettek és sikeresek :D :D És a bizonyíték minderre pedig egy olyan szöveg, kifényképezve a logoszról, amit nem én írtam!!! Hanem egy cikk, ami ha jól emlékszem Csernus Imre kritikáját tartalmazza, és amit én osztottam meg, mert részben egyetértettem, de azzal a résszel, amiket ő kiemel ott bizonyítékként azokkal ráadásul nem is teljesen értek egyet, mert ott Bagdy Emőkét is gyanús, baloldali tevékenységű személyként említi a cikk író... :lol: :lol: :lol: :lol: holott én Bagdy Emőkének a tisztelője vagyok.
Ez a kelekótya vénlány Galambos Adri azt se nézte meg, hogy kinek a szövegét teszi be "bizonyítéknak"!!! :D :D :D

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.05. 19:40 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Ezek a nők rengeteg mocskot rejtegethetnek a kötényük alatt, ha ennyire durván támadják az őket leleplező asztrológusokat!

Galambos Adri a Szűz Lilith őrült öncélúságának a mintapéldája: mennyi időt és energiát fecsérelt már a feljelentései megírásába, melyet úgymond "a meg nem született gyermekeitől vett el".
Ész nélkül szajkózza és sokszorosítja az álhíreket, készíti az álprofilt, csak nehogy hiteles maradjon az őt és a hozzá hasonló, a sorslogika szempontjából "ingyenélő" embereket a munkásságával akaratlanul is kompromittáló nagycsaládos asztrológus.

Gerle és Galambos Adrienn valóban olyan elemek, akik arra valók, hogy provokálják az embert a harcvállalásra! Az igazságért való harcra provokálnak azzal, hogy a végsőkig felfokozzák a fantáziájuk szülte őrületet.
Ők nem a tényleges és valódi boldogságuk megélése által segítik az embereket és így az egész létet a megváltásban, hanem éppen a nyomorúságuk ország-világgá kürtölésével. Így tartják a velük szimpatizálókat benne a mocsárban és ebből a mocsárból kiabálnak rágalmakat a kiszemelt áldozataikra.

A legfőbb áldozat persze az, aki őket ebből a szennycsatornából ki tudná emelni, de éppen azért, mert ők ebben a dagonyában nagyon is jól érzik magukat, mégsem tudtak és tudnak élni a lehetőséggel. Nem tanulnak a következményekből, mert az esetleg még mélyen létező isteni magjukat a tárgyi valóság manipulálásának rendelik alá és már nem tudják ők sem, hogy meddig tart a valóság és hol kezdődik az őrült fantázia.

Mi másért készített volna Galambos Adri álprofilt Szilárdról, hogyha nem azért, mert képtelen megtalálni a kapcsolatot az igazi isteni énjével és a lelkiismeretével, azaz ráébredni a saját valósághamisítására. Ez szintén a Szűz Lilithjéből következik. Komolyan mondom, bámulatos, hogy Adrienn úgy képes olvasni a személyesen róla szóló bejegyéseket és feljelentéseket, hogy ez az információ nem jut el a lelkiismeretéig, mintha az hermetikusan el lenne szigetelve és meggátolva abban, hogy működjön neki.

Valóban jól összedolgoznak ezek a vénlányok: Gerle így megtarthatja az istenített kényelmét, mert Adrika elvégzi neki a piszkos munkát azon hiteles asztrológusok mocskolásával, akik éppen a kényelmüket veszélyeztetik az igazság feltárásával. Annál kegyetlenebbül dobálják a szart, minél több minden kerül róluk felszínre.

Nem sajnálom őket a boldogtalanságuk miatt, de az, hogy Violát és Szilárdot támadják, akik annyi embernek segítettek már egyenesbe kerülni és a sorsnehézségekből kilábalni, egyszerűen nevetséges. Számtalan bizonyíték van rá itt a Logoszon és máshol is, hogy a hozzájuk segítségért folyamodó emberek tárgyi tapasztalatok szintjén megbizonyosodtak az állításaik valóságtartalmáról (én is számtalanszor meggyőződtem a hitelességükről). Így hát mindekit arra buzdítok, hogy ne hagyja magát belerángatni a Gerle-Galambos romboló ambíciói hajtotta sárdobálás élvezetébe.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.05. 20:01 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2014.07.03. 23:11
Hozzászólások: 296
Tartózkodási hely: Magyarorszag
Napjegy: vizonto
Aszcendens: skorpio
Valóban jól összedolgoznak ezek a vénlányok: Gerle így megtarthatja az istenített kényelmét, mert Adrika elvégzi neki a piszkos munkát azon hiteles asztrológusok mocskolásával, akik éppen a kényelmüket veszélyeztetik az igazság feltárásával. Annál kegyetlenebbül dobálják a szart, minél több minden kerül róluk felszínre.

Ezt még egy kicsit jobban kifejtem: Szilárd és Viola asztrológusok veszélyeztetik a karmavezérelt Galambos-Gerle páros kényelmét, mert lelepleződött a rengeteg zavaruk és bajuk. Kényelmetlen, hogy mentalitást kellene változtatniuk, amire a vénlányok nem hajlandóak. Nem magukban végzik el az igazság kiderülését követően a változtatást, hanem az asztrológusokat akarják "jobb belátásra" bírni, konkrétan kényszeríteni! Sarokba szorítják Violát és Szilárdot azzal, hogy a szellemi és fizikai energiájukat igénybe vevő védekezésre késztetik őket, akik így kevesebb időt tudnak értékes szellemi munkára és az ehhez szükséges feltöltődésre fordítani.

Gerle majd lesheti, hogy milyen "életművet" hagy hátra a gyerekeinek és azok hogyan boldogulnak majd! Galambos Adrinak emiatt sem kell fejfájlalnia, a steril agyalásai és mentális erőszakoskodásai nem adódnak tovább.

Egy náci német tábornoknak a lányával történt meg, hogy nem akart gyereket, mert szégyellte, hogy ki volt az apja. Mégis beleszeretett egy férfiba és teherbe esett. A gyermek halva született meg.
Eszembe jutott ez a párhuzam: a generációkon átívelő súlyos karmikus zavar és életellenes mentalitás így is megállhat.

_________________
A Szellem bármely megnyilvánulása ugyancsak szellem. Az anyag is tehát.


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.06. 20:20 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3939
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ezzel az ugyancsak ismeretlenül, tehát a saját nevét nem vállalva, Galambos Adri baba, aztán végképpen és cáfolhatatlanul elismerte, hogy Gerlének a szar kis csikása:

Hogy minden világos legyen, a bejegyzéseket a "megfelelő" sorrendben kell mindössze olvasni:https://www.facebook.com/szilardbantalmazo.kozma.5

https://www.instagram.com/kozma.szilard.veszelyes/
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.06. 21:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3939
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Apropó, kedves Adrienn Galambocskám! Semmi nehézséget nem jelent nekem a Budapesti 12 kerületi központi bíróságra emiatt a harci tetted miatt is feljelenteni. Gondolom, tisztában vagy azzal, hogy ezzel is súlyosbodik az amúgy sem rózsás helyzeted, amit a csíkszeredai közigazgatási hivatalokhoz küldött 10 darab kretén feljelentéseiddel o hoztál létre, és a horoszkópodnak 12 házban álló karmapontjaid által jelzett lehetséges börtönbe kerülési esélyeid nagyon feljavultak! A beavató mesternőd és megbízód: Gerle Éva ellen már folyik a második rendőrségi nyomozás és a bírósági eljárás, és ellened is nem sokára megkezdődik, mivel az ellened írt és az általad szolgáltatott tárgyi bizonyítékokkal alátámasztott feljelentésemet már két hónapja, hogy elküldtem és a bírósáról meg is jött a konfirmáció, hogy azt regisztrálták. Hát ezt, amit itt műveltél, még hozza adom, hogy a börtönbe záratásod legyen még biztosabb drága! - És ez nem fenyegetés, hanem tény. Mert nem én kezdetlek téged zaklatni és mocskolni, fölényes és nagyképű hosszú - rágalmazó, de alá nem írt levelekben hanem te, És nem én írtam még annál is kerténebb és hazugabb feljelentéseket a közigazgatási hivataloknak, amelyeknek ehhez semmi közük, hanem te! Mert hát a bíróságnak, vagy az ügyészségnek nem merészeltél úgy-e te drágalátos, mivel akkor még hamis váddal is be lehettél volna vádolva. De a hamis vád akkor is hamis vád, ha nem bíróságnak, ügyészségnek, vagy a rendőrségnek címezed, hanem elég az is, ha a közigazgatási hivataloknak.
És főként, az itteni pénzügyőrség hivatalának, te aljas sátán-segéd!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.07. 09:40 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3939
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kedves barátaink és ismerőseink, azok, akiknek a Logosz és a mi család- és karma- asztrológusi munkánk általában új, pozitív lehetőségeket és megelégedést, esetleg boldogságot is, hozott az életébe!

Mivel a Fészbukosok, nem hajlandók levenni a, világos, hogy GA által készített Szilárd Kozma c. ál-profilt, Ezért mindannyiatokat meg kérlek szépen, hogy legyetek szívesek küldeni egy, mindösze egy, vagy két mondatos bejelentést a Fészbukhoz, a Szilárd Kozma - Fészbuk-profilon található szövegeknek (Minden ott található, az én nevemben és rólam írt rágalmazó szövegnek!) a célzottan csak és csakis lejárató - destrukciós (Szakmailag hiteltelenítő - megbuktató!) jellege miatt, amely "Nem egyezhet a Fészbuk erkölcsi és közösség.építői alapelveivel." Nekünk ugyanis csak olyan sablon szövegeket küldenek, amelyek szerint, ők le ellenőrizték alaposan (Egy nagy fenéket) a bejelentést és nem találták a profil tartalmát ("képeit és videóit...") az alapelveiket megsértőnek!

Hálával és köszönettel: Szilárd és Viola

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.08. 12:19 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3939
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ez aztán a pofátlanság gátlástalansága (Az Adri baba által létrehozott Szilárd Kozma c. fészbuk fórumon): Amikor az aljas galambocskánk, nyilván, a Gerle csicskásaként, a szakmai dilettantizmusomat és a morális megbízhatatlanságomat bizonygatja („rágalmazza”) szégyentelenül, hiszen neki nem is készítettem horoszkópot, mert elutasítottam, és Annamária felhívja a figyelmét a köszönő-levelekre, azt írja, hogy azokból semmit nem hisz el, mert és állítólag csúsztatok! És ezt írja ő nagy pofátlanul, ő, aki merőben egymásra halmozott vastag ferdítésekre – Tehát még csak nem is csúsztatásokra! – alapozott fantazmagóriákkal teli zaklató leveleket és feljelentéseket írt a csíkszeredai közig. hivatalok vezetőinek, 10 hónapon át!

Ami a Viola diplomáját illeti: Mindössze egy fél év, vagyis hat hónap alatt lehetett régebb is? és ma is, gyorsított eljárással (Így valamivel több pénzbe kerül.) a Budapesti és a Bukaresti Eurocor bevű felsőoktatási intézménynél asztrológusi diplomát szerezni. Így lett asztrológusi diplomája a korábbi tanítványaimnak és másoknak: Emőkének, Marikának, Lindának, valamint Tövisi Enikőnek (Budapesten tehát), aki viszont (Mármint Tövisi Enikő!) nem tanítványom, és egyikünknél sem tanult, hiába állítja ezt! És most így lesz Medárda is diplomás asztrológus, de persze, annak a diplomának fedezete is lesz megfelelő tudásban, és, amíg egy színvonalat el nem ér, nem engedem gyakorolno, akárcsak az anyját sem annak idején! Az asztrológiai diploma tehát nem ügy sajnos, és ma Dunát lehetne duzzasztani a Mo-i asztrológusi diplomásokkal. Az Adrienn barátja is, Takács Tibor jósolgató mögöttes asztrológus is, - Aki Adriennek fényes jövőt és karrieri felemelkedést jósolt, két héttel az Adri baba munkahelye és minden féle jövedelem szerzési lehetősége végleges elvesztése előtt!!! -, csak úgy ontja ki halomra az asztrológiai diplomás dilletánsokat. Violának, aki amúgy is lehúzott már másfél évet a humanista asztrológia nevű iskolában, mielőtt a tanítványommá vált volna, és behatolt teljesen a kauzális asztrológiába, nincs már szüksége erre. Inkább neki kellene tanítania azokat, akik diplomákat osztogatnak. És ebben a kérdésben ugyancsak a Nagy Annamária az aki nyilatkozhat, mivel ő viszont, egy több éves és a pestieknél sokkal igényesebb (Nem egyetlen asztro tanár által tartott) Londoni asztro – iskolába jár.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.08. 18:34 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 787
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
A tumblr-es rágalomblog elkövetői: Gerle Éva és társa azonosításra kerültek:


Csatolmányok:
csakazolvassa-gerle-eva-buntetougy-nyomozas.jpg
csakazolvassa-gerle-eva-buntetougy-nyomozas.jpg [ 124.1 KiB | Megtekintve 449 alkalommal. ]
csakazolvassa-gerle-eva-buntetougy-nyomozas-2.jpg
csakazolvassa-gerle-eva-buntetougy-nyomozas-2.jpg [ 79.11 KiB | Megtekintve 449 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO