ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2019.01.18. 12:49

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.08. 19:32 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 795
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Ebből a három képből egyértelműen kiderül, hogy ez Galambos Adrienn, még hogyha a Gerle Éva felbujtatása és annak a révén is, az Év által kieszelt hazugságokat papagáj módon ismételgetve is - szóval az alant közölt "bejegyzésiből", kiderül az is tehát, hogy mi a célja ezzel a törvénytelen fészbuk-profillal? - Természetesen ugyanaz, mint a boldogtalan, férfi-üldöző Gerlének: a gazdasági ellehetetlenítésünk, megbuktatásunk, csődbe-juttatásunk!


Csatolmányok:
alprofil-galambos-adrienn-bunozik1.jpg
alprofil-galambos-adrienn-bunozik1.jpg [ 111.37 KiB | Megtekintve 326 alkalommal. ]
alprofil-galambos-adrienn-bunozik2.jpg
alprofil-galambos-adrienn-bunozik2.jpg [ 99.38 KiB | Megtekintve 326 alkalommal. ]
alprofil-galambos-adrienn-bunozik3.jpg
alprofil-galambos-adrienn-bunozik3.jpg [ 98.71 KiB | Megtekintve 326 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.09. 21:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nem csak a címből, de a kitett profil-fotóra írt angol szavak is magasnyomású erőszakkal nyomulva, hirdetik ezeknek az anti-krisztusi lényeknek (nőknek!) a minden áron való ártani-akarását!

ÉPPEN, HOGY ŐK: Gerle Éva és Galambos Adrienn - A két jómadár! :lol: :lol: :lol: - A VESZÉLYES BÁNTALMAZÓK ÉS NEM ÉN! Azzal a különbséggel, hogy nem gyermekeket bántalmaznak, hanem azok szüleit akarják tönkre tenni, annak az érdekében, hogy a gyermekek árvaházba kerüljenek. Ez a Gerle Éva nyíltan kifejtett álma! - De egyelőre úgy néz ki, hogy az ővéi fognak kerülni - javítóintézetbe.

Ugyan már... lelki lebunkózás, amit az a szánalmas beírásos "illusztráció" kifejez! - Pontosan azért felvételiztettem és írattam a gyermekimet mind művészeti iskolába, mert tehetségtelennek tartom őket, és azért járattam karate versenyekre, amíg lehetett, hogy nyerjenek (És folyamatosan nyertek is, ha nem is mindig első helyet! ) és azért ösztökélem, hogy legyenek jó tanulók és menjenek mind olyan egyetemekre, amilyenre a szívük szerint vágynak (Még akkor is, ha a lehetőségeket és a kockázatokat - hátrányokat is megbeszéljük értelmesen), mert úgy bánok a gyermekimmel, mint ahogy azzal az ócska feliratos képpel rám akarják kenni!

Szánalmas gonosz libák!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.10. 09:25 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 795
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Meg kell nézni Gerle Éva mostanában kirakott fotóit, ahol a két kisgyerekével szerepel, és a youtube videóját is, ahol a lányával, Júliával. Júlia, akinek a hajasbaba szépségével és a rajztehetségével Éva többször is eldicsekedett az évek során, sehol, egy fényképen sem mosolyog - no nem mintha a fiúk mosolygósak lennének - de a lányból külön sugárzik a kedvetlenség és a megtörtség (megfélemlítettség). A jellemére nem igazán dicsekedhetett Éva, sőt, elpanaszolta, hogy egy partin, amíg a Terminátor nagy asszony beszélgetett volna, a kislány ordenáré hisztériát rendezett, hogy másik parti-ruhát akar felvenni... Azóta már megkaphatta a fekete pedagógiát rendesen az anyjától - aki saját a csakazolvassa nevű blogján és a személyi facebookján megírt önjellemzései és vallomásai szerint is ordítózó, türelmetlen és elhanyagoló anya ("nekem az anyaság mellékes" - "a gyerekeimre csak nyílt törésnél reagálok" - csakazolvassa.hu, Bemutatkozás) - és aki mellett a lány most már meg sem mer szólalni, csak keserves arccal engedelmeskedik csendben.
A kislány másodikos, és magántanulóként nem tudott az osztályba beilleszkedni, sem jó eredményeket elérni - de a lényeg, hogy az anyjának kényelmesebb így, hogy a leányt nem kell minden héköznap az iskolába hordozza. Hogy eközben a lányt mennyi hátrány éri, az nem számít, az eszement és nárcisztikus Gerle Éva ír egy-két bejegyzést, ahol óriásiakat lódítva a többi gyereket és a tanárt hibáztatja, az szégyentelen rágalmait előadja a szülőtársaknak, igazgatónak stb és azzal el van intézve az ügy részéről. Azt hiszi majd ez is olyan jól megy, mint a szintén alig nevelt nagy kamasz fiánál, aki saját maga írta le a cilinderes blogjában, hogy a nyolcadikos ballagáson még az igazgatói beszédben is szerepelt, hogy "ezzel az osztály tanultuk meg a problémákat kezelni" és erre kb. 8 személy nézett hirtelen a fiúra, vagyis köztudott volt, hogy a problémákat ő okazta, akit eleve egy másik iskolából hoztott át a Gerle muci, vagyis a magát értelmiségiként definiáló anyja, miután természetesen ott is probléma volt a fiúval (elsős elemistaként egyszerűen kiszökött az iskolából, majd kb.: 4-dikes, 5-dikes korában fölényeskedni kezdett egy matekból gyengébb osztálytársával, és ebből elhúzódó konfliktus, "visszamobbingolás lett".) Lőrinc, a nagyfiú új iskolájában pedig Éva arra biztatta a fiát, hogy lázadozzon és nagyképűsködjön a hagyományos értékrendű és némi fegyelmezést és erkölcsi elvárásokat is alkalmazó magyar tanárjával. Éva a magyar tanárnő ellen is szabályos mobbingot indított, a szülői levelező listán hazudozott róla, követelte, hogy álljanak mellé aszankcionálási vagy kirúgatási kérelmében, majd mivel ez nem volt elég sikeres akció, ezután történt az a rejtélyes és Évának örvendetes esemény, hogy egy reggel az iskola egyik vagy több folyosója a tanárnőt blamáló és szidó kiragasztott cetlikkel telt meg. Mindezeket maga Gerle Éva írta meg a blogján. És persze a műsor folytatódik, most ugyanezt a mesét játsza el a lánya tanítónőjével is, akire rafinált módon rá akaja fogni, hogy az igazságtalankodott és kegyetlenkedett a lányával és állítólag úgy megbabonázta a kisdiákjait, hogy azok Júliát emígyen kezdték mobbingolni: "menj innen, nem játszhatsz velünk, mert te nem szereted Anikó nénit". Amilyen sátáni és förtelmes hazugság, épp olyan röhejes, de sajnos csak nekünk kívülállóknak, mert az érintett tanároknak és tanítónőknek nem az, akik egyáltalán nem tehetnek arról, hogy Éva nem nevelte meg a gyerekeit, illetve normális viselkedés helyett hamis öntudatra nevelte őket.
Éva nem arra büszke, ha a gyerekei boldogok, hanem arra, ha nagyképűek és flegmák. Amikor minket nyíltan támadott, akkor külön kigúnyolta, hogy boldogok a gyerekeink, és leírta, hogy szerinte az a normális és természetes, amilyen az ő gyereke, pl. a legkisebb Dávid, akit megkérdezett, hogy boldog-e és az kedvtelenül és érdektelenül válaszolt, hogy "ja, ahan." Illetve világsikerű blogbegyzést írt arról, hogy mennyire téves elképzelés, hogy egy gyereket szófogadónak kell nevelni.
Meg lehet nézni ennek a rém átgondolt, szuper-modern, gerleévás nevelésnek az eredményeit:

Éva és a lánya (fénykép):

https://www.facebook.com/csakazolvassa/ ... =3&theater

A Galambos Adri által választott iskolatábla előtt álló, lehajtott fejű kisfiús kép csupán művi színészkedés, Gerle Éva lányának a szenvedései viszont valósak. Elég a fényképeket megnézni, oldottnak sosem látszik a lány, az egyszer biztos. Már a lány 3-4 éves korában megírta Éva, hogy úgy látja a lánya az ő lelki alkatát örökölte és homályosan utalt rá, hogy esetleg ugyanúgy az önpusztításba menekül majd a tökéletességi és versengési vágyaktól hajtva. Hát, egyelőre tényleg ezen az úton vezeti a lányát... Az lehet, hogy az iskolának sokkal jobb, ha egy ilyen Gerleáféle családból való neveletlen, nem szocializált gyermek csak magántanuló és minél kevsebbet jár be, de a gyermek szempontjából szerintem ez még veszélyesebb, elidegenítőbb és csak késlelteti a szocializálódását. Fordított esetben még érthető, de akkor is meg vannak a hátulütői. Hét éves kortól ott van az ideje a társadalmat leképező osztály-"közösségbe" járásnak, persze természetesen csak a tanítási időre vonatkozóan és a tanításon való részvétel céljából, és jól felvilágosítva a dzsungel törvények felől.

Visszatérve erre a kerge Évára: Hány ember életét tönkre nem tette és teszi ez a nő? Kezdve a két férfivel, akitől a gyerekei születtek, folytatva a saját gyerekeivel, a volt férj rokonságával, annak a végrendeletből kitagadtatott gyerekeivel, az ő gyerekei tanáraival és ki tudja hol a sor vége...? Ez a nő a közvetlen közelében mindent megmérgez a gonoszságával. Ezek az őrültek jól funkcionálnak sors-kutyaként, de egy jól működő társadalomban az ilyeneknek kötelezően pszichiátria kezelés alatt kellene állniuk, és őket viszont már érdemes lenne a társadalomtól jobban elszigetelni. Nem csak Éva áldozatai, de Éva maga is kevesebbet szenvedett volna és szenvedne, ha pl. csendesebben, elvonultabban élne, és a társadalomban sokkal konktrolláltabban vehetne részt. Az általa támadott személyek pedig megkapnák másképp is a sors-jelzéseket. Igaz, így talán néhány ember számára lehetőséget ad felébredni. Az ilyen kegyetlen támadók időnként hozzájárulnak ahhoz, hogy a megtámadott személy felébredjen és rendeljen horoszkópot, hogy a gyerekeit többé ne nevelje liberálisan, kiszolgáltatva őket a karmájuknak. És egyáltalán a Gerle Éva esete, ahogy rajtunk keresztül nyilvánossá vált, bizonyára sokakat ráébreszt a valóságra, és éberebbé tesz.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.11. 22:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Itt a bizonyíték arra, amit a címben állítottam:

A gazemberek mindig "véletlenül" lelepleződnek.

Bizonyára egy figyelmetlen fészbukos diszpécser küldte el az én címemre azt a levelet, amit a kozma.szilárd@gmail.com - címre kellet volna elküldenie. Vagyis arra az imélre, amire a Kozma Szilard (ékezet nélküli) profilt Galambos Adrienne létrehozta!


Csatolmányok:
Levél a Facebook csapatától.doc [200.5 KiB]
42 alkalommal.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.25. 15:26 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Pesti kerületi központi bíróság

FeljelentésAlulírott: Kozma Botond Szilárd, Romániai lakos és román állampolgár, lakhely: Csíkszereda (Miercurea Ciuc) a Kossuth Lajos utca 12/A/5 szám, születtem: 1953 november 17-n született, ugyancsak Csíkszeredában, Személyi igazolványom száma: HR, 530221, újabb feljelentést kívánok tenni Galambos Adrienn nevű 48 éves, munkanélküli Budapesti hajadon ellen, aki a 9. Kerület 2/5 – 2 szám alatt lakik. Teszem ezt abból az okból kifolyólag, hogy a nevezett munka- és család nélküli Budapesti hajadon, a 2018, november 20-án a Csíkszeredai Polgármesterhez küldött 19 számú hamis vádas feljelentésében immár, egyértelmű és határozott tanújelét adta annak, hogy gazdaságilag tönkre akar tenni.Ebben a feljelentésében ugyanis, Galambos Adrienn nyílt gátlástalansággal leírta azt, hogy a polgármesterhez folyamatosan küldött hamis vádas feljelentéseit gazdasági károkozási-, egészen pontosan: egzisztenciális ellehetetlenítési célból teszi. G.A. az én munkavállalási engedélyemnek a bevonását igényelte a Csíkszeredai Polgármestertől, újabb hamis vádakat eszelve ki ennek a követelésének az igazolására, illetve, a korábban általa kieszelt hamis vádakat írta át új formába, a nyílt károkozási szándékkal tett kérése indoklására:„…Kérem, Kozma Szilárd és Joó Violetta ál-asztrológusok működési engedélyét a következő indokok alapján szíveskedjen bevonni haladéktalanul:„Kozma Szilárd nemi erőszak elviselésére szólította fel a testvéremet asztrológiai magánelemzésekor,- két alkalommal is.”- Ez egy régebben is kifejtett fantazmagórikus vádja Galambos Adriennek. Én ilyen „felszólítást” soha, senkinek nem tettem! A korábbi feljelentésemben mellékeltem a Galambos Eszternek (Az Adriennel való kommunikációtól, hermetikusan elzárkózó ikertestvérének!) azt a nekem írt, elektronikus levelét, amelyben a testvérének a velem kapcsolatos hamis állításait, határozottan cáfolja. (Sőt: a testvérének e tettei miatt, Galambos Eszter látható módon fel van háborodva!) De számoljuk össze a Galambos Adrienn – nem tudni, hogy mi okból, csak azt immár, hogy milyen célból - ellenem kieszelt hamis vádjait: Tehát, az előbbi volt az első: 1 (egy) hamis vád.„Testvéremtől Kozma Szilárd sarlatán több százezer forintot is kicsalt, s számlát nem adott.”Korábban ez a hamis vád, folyamatosan csak „több mint százezer” forintról szólt. És most hirtelen felugrott „több százezer” forintra! Ez a fantáziadús Budapesti nő, egyik feljelentésétől a másikig srófolja nagyobbra és nagyobbra, a kizárólag csal az ő agyában (képzeletvilágában) létező, eget verő bűneimet!Ez tehát a 2 (kettős) számú hamis vád.„Kozma Szilárd és Joó Violetta olvasni, írni, beszélni helyesen nem tudó, trágár, fél-analfabéta, műveletlen ál-asztrológusok.” – Ezek sötét rágalmak és becsületsértő kijelentések, nem képezik tehát tárgyát a G. A. által, gazdasági tönkretételi céllal koholt hamis vádaknak.„2.) Kozma Szilárd zsidózta Szente Lászlót a hungarista díszmagyaroknak üzenve, és a YouTube-on felszólította Szente Ibolyát, hogy mondjon le az igazgatói székéről, mert Szente Tamás pszichopata.”- Azt nem tudom, hogy mennyiben lehetne egyáltalán a Youtube-on komolyan vehető „felszólításokat” tenni, de az tény, hogy én nem szólítottam fel arra senkit soha, hogy „mondjon le az igazgatói székről”, és a legkevésbé Szente Ibolyát. De a Galambos A utóbbi feljelentéseinek egyikéből kiderült, hogy G.A. folyamatosan figyeli az én Youtube-ra feltett asztrológiai jellegű metafizikai értelmezéseimet tartalmazó előadásaimat és az előadásokon elhangzó szavakat ő önkényesen kiemeli az eredeti szövegkörnyezetből, át- és újraértelmezi és más értelmeket ad azoknak, mint amilyen értelemmel bírnak azokban a mondatokban és szövegkörnyezetben, amelyekből kiragadja. Ráadásul ezzel az egész nagy hamis idézgetéssel, azt a látszatot kelti, mint hogyha az én metafizikai – asztrológiai előadásaim nagyjából Ráduly Róbert Kálmán úrnak az interneten folyamatosan megszellőztetet, viselt dolgairól szólnának, minthogyha ez az úr egy központi figurája lenne az életemnek és az előadásaimnak, úgy, ahogy ezek szerint, én egy központi figurája lettem akaratomon kívül Galambos Adriennek. Például már a 19-ik (november 20-i) hamis vádas feljelentésének a címében is, amelyről itt szó van, azt írta G.A. szó szerint, hogy én „cápának neveztem a polgármestert”. Holott az inkriminált szövegben éppen arról beszéltem, hogy mekkora hiba és tévedés, valakinek a karakterét a születési napjegye szerint megítélni, és, a magyarországi hírnévvel is bíró, csíkszeredai polgármestert, kézenfekvő példának hoztam fel erre. Ugyanis rá az, amit a Halak napjegyében született személyek általános karaktereként szoktak emlegetni, egy és egyáltalán nem igaz! Hiszen, egy olyan erős akaratú és vas idegzetű férfiről van szó, akiről esetleg és inkább a cápa juthatna az ember eszébe, mint egy szuper-érzékeny és mimóza-lelkű halacska.
A fenti vád-sorozatban is tehát, minden össze van keverve, a korábbi, vagy a későbbi előadásaimban elhangzottakkal, amikor is elviccelődtem azon, hogy a díszmagyarok lerohanhatnak, mert az unokám ereiben negyedére zsidó vér fog csörgedezni. És ezzel pedig szintén azért viccelődtem valahol, mert szerintem, illetve az asztrológia tudománya szerint, egy ember karakterének és sorsának az alakulásában, az ilyen külsőségek majdnem semmit nem számítanak, hanem az, az összetett tulajdonsághalmaz számít csupán, ami a sorsképlet elemeinek az egymáshoz való viszony-rendszereiből kiolvasható. De az tényleg elképesztő, hogy ez, az engem nem tudni, miért, ennyire gyűlölő Galambos A., teljesen más dolgokat következtet ki és kombinált össze, mint amiről szólnak az előadásaim, amelyeknek nem csak, hogy a polgármester, vagy a hivatala, de még Csíkszereda sem képezi - még nagyon távolról sem! -, a fő alanyát és tárgyát.
Ugyanakkor ez a vád még egy, a Galambos Adrienn sajátosan laza szövegkezelésére jellemző, mellékesen elejtett rágalmat is tartalmaz, de ezúttal nem felém, hanem az igazgatónő fia felé, akit Galambos Adrienn pszichopatának nevez. És az sem érthető, hogy az igazgatónőnek miért kellene lemondani a „székéről”, amiért a fia állítólag pszichopata?

Mindenesetre ez már a harmadik (3 számú) hamis vád, amit az asztrológusi engedélyem visszavonattatásának az érdekében írt le a 19-ik feljelentésében G. A.„Kozma Medárda azon kéjelgett a YouTube-on, hogy Kozma Szilárd miatt Szente Tamás élőadásban fogja az öngyilkosságát közvetíteni az interneten.” – Ez a rész, a lányomra vonatkozik, a jelen feljelentésem szempontjából tehát nem is érdekes.„3.) Kozma Szilárd és Joó Violetta több, mint 100 -száz- embert zaklattak a YouTube-on. Szégyenbe hozták a Kós Károly szakközépiskola igazgatóját és az iskolában dolgozó pedagógusokat is,…”

- Ez aztán egy ízig-vérig Galambos Adrien féle hamis vád (Fantaznagória!), amit nem tudni, hogy honnan szedett és miként tud bizonyítani? Hiszen a zaklatásnak, mint bűntettnek, célirányosnak, intenzívnek és sokszorosan megismételtnek kell lennie!

„…akiket csalással és lopással vádolt a legnagyobbik leányuk, aki Szente Tamásra hivatkozva rágalmazta a tantestületet.”

- Na tessék: végül kiderült, hogy nem is én, és nem is a feleségem, vagy a lányom, hanem a lányomnak a volt udvarlója rágalmazta, Adrienn leírása szerint(!), annak az iskolának a „tantestületét”, ahova iskolába járt valamikor az a fiatalember, akit fentebb Galambos Adrienn „pszichopataként” jellemez, illetve, annak nevez.Ez tehát, a 4 (negyedik) hamis vád, amit a Galambos Adrienn 19 számú feljelentésének ezen kis részében olvashatunk! (Az egész feljelentés ugyanis hemzseg a hamis vádaktól és a sötétnél sötétebb, aljas rágalmaktól, amelyek már meg sem számolhatók. Csak annyit írok le ide vonatkozóan, hogy a munkavállalásom visszavonásának a követekése előtt, Galambos Adrienn 25, általa megszámozott pontban uszította ellenem a polgármestert, a hamis vádaival.)

„4.) Kozma Szilárd két pedagógust fenyegetett meg a YouTube-on keresztül, akikről illegális hangfelvételeket készített, s ezen hangfelvételekkel zsarolta a tanárnőket a nagy nyilvánosság előtt.” - Való igaz, hogy a lányomnak, volt 5 évvel ezelőtt egy mobingolási ügye, amikor az osztálytársai kicsúfolták a Facebookon, amelyben a helyzetet nem ismerő, új osztályfőnöknője a lányomat, vagyis az áldozatot kezdte hibáztatni, mert így akart hízelegni az osztályközösség szüleinek és én hangfelvételt készítettem az illető tanárral és az igazgatónővel való tárgyalásról. Ezt viszont csak ezért említettem évekkel később az egyik előadásomban, hogy van egy tárgyi bizonyítékom arra, hogy miről is állapodtunk meg hárman, azon a beszélgetésen (Amely megállapodást a két pedagógus másnap felrúgta.) De, hogy ennek a hangfelvételnek az évekkel később történő felemlítését, miképpen lehet „zsarolásnak” nevezni (Ráadásul sem az igazgatónő nem volt akkor már rég óta igazgatónő, sem az illető tanárnő, nem volt már rég óta osztályfőnök!), azt csak Galambos A. tudja!Ez az 5 (ötödik) hamis vád a magánvállalkozói engedély visszavonási szükségének az indoklásában!


” További indokaimat alant leírtam. Kozma Szilárd több embert is megfenyegetett életveszélyesen.” – írja Galambos Adrienn. Látjuk, hiszen következik:„5.) Joó Violetta kijelentette, hogy én nem fizettem eleget Dénes Mária adóelkerülő besúgó nőnek,…” – Ez egy olyan, sötét rágalmazással kevert hamis vád, ami miatt, majd remélhetőleg, Dénes Mária barátnőnk és a feleségem is fog esetleg, egy - egy újabb feljelentést tenni. De kérem oda figyelni, hogy utána mivel áll elé, ez a család- és munkanélküli, tehát, nyilván, hogy unatkozó, Budapesti személy (Hiszen azt írta korábban a polgármesterünknek, hogy 72 oldalt töltött meg a videóimból készített jegyzeteivel…?) :„…akiről Kozma Szilárd közölte, hogy az összes személyes adatomat kiadta Dénes Mária Kozma Szilárd részére a felém irányuló internetes zaklatások megvalósítása céljából.”

Meg áll az ész! – Ez az ember (Egyedülálló és nyilván: unatkozó nő!), öt – hat évvel korábban tőlem jósoló horoszkópot igényelt, mivel, nyilván, hogy összetévesztett Takács Tibor jósolgató asztrológussal, aki azt jósolta neki akkoriban, hogy fényes karrier vár reá, miközben rá négy hétre megszűntették a munkaviszonyát. Ezt én elutasítottam, mert a jósolgatást szélhámosságnak ítélem. De még ha esetleg nem is közölte volna akkor velem az adatait, miért kellett volna azokat bárkitől elkérjem, hiszen évekkel korábban elkészítettem az egypetéjű ikertestvérének: Galambos Eszternek a horoszkópját?!
Bocsánattal legyen mondva, de ez már nem is rágalmazás, vagy hamis vád, hanem ez egyszerűen egy sérült agy zavaros üzemelésének a világos következménye!Ez tehát a 6 (hatodik) hamis vád!

De sérült agy ide, sérült agy oda (Ami alapján Galambos Adrienn esetleg még felmenthető lenne…), de ez már több a soknál, még egy agylágyult hamis vádjában is:

„Dénes Máriát arra uszította Kozma Szilárd, hogy testileg is bántalmazzon.” – Ezt a gazságot aztán, nem tudom, hogy melyik Videómban elhangzott szavaimnak az önkényes értelmezése alapján következtette ki, de az 100 százalékos, hogy abszolút nem igaz és követelem, hogy ezt az állítását Galambos Adrienn a bíróságon tárgyi bizonyítékokkal támassza alá, vagy kérjen ezért a rágalmáért bocsánatot írásban és a bocsánatkérés, legyen az aláírásával is hitelesítve!

És ez már a 7 (hetedik) hamis vádja a 19-ik feljelentés eme kicsiny részletének!


A hamis vádolásnak nem csak a tárgyi ténye lévén többszörösen is bizonyítva - Az által is, hogy ebben a 19 sz. feljelentésében, Galambos Adrienn 24 általa megszámozott mondatban gátlástalan nyíltsággal USZÍTJA ELLENEM A POLGÁRMESTERT, ahhoz, hogy a végén attól az asztrológusi vállalkozásom vissza vonását követelje! – hanem immár a feljelentések kár-okozási célja is szemtelen gátlástalansággal lelepleződtek, kérem a t. bíróságot, hogy ezen kétségbevonhatatlan tárgyi bizonyítékok alapján, ítélje el a nevezett Galambos Adriennt a törvény határozott és egyértelmű szelleme (logikája!) szerint!Tisztelettel: Kozma Szilárd Csíkszereda, 2018 XI. 26

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.11.25. 16:32 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3985
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugye ... bujto.html

A felbujtás

Felbujtó az a személy, aki valaki mást bűncselekmény elkövetésére szándékosan rábír. § (Ennek minősül G. cselekménye, ha rábeszéli barátját, hogy hozzon el a munkahelyéről "néhány apróbb" alkatrészt.) A felbujtói magatartás lényegi eleme a rábíró nyilatkozat vagy magatartás. Ez az a döntő motívum, amely létrehozza a tettesben az elkövetésre irányuló akaratelhatározást, s ennek eredményeként valósítja - vagy legalábbis kísérli - meg a tettes az alapcselekmény elkövetését.

A rábírás módja közömbös, akár szóban, akár írásban megvalósulhat. Nagyon fontos azonban, hogy e rábeszélésnek nem általánosságban - bár nem is a bűncselekmény legapróbb részletéig kiterjedően -, de mindenképpen meghatározott bűncselekménytípusra kell vonatkoznia. Így például amikor B. addig magyarázza H.-nak, hogy milyen könnyű egy kocsit felnyomni és hogy ezt H.-nak is ki kell próbálnia, míg az rá nem szánja magát, nem szükséges pontosan megmondania, hogy mikor, hol, milyen kocsit törjön fel.

A felbujtás elkövethető eshetőleges szándékkal is, sőt ismerjük a közvetett felbujtó fogalmát is, aki szintén felbujtónak minősül jogilag. Ő a felbujtó felbujtója, pl. ha a mama arra beszéli rá lányát, hogy bírja rá férjét a papa bántalmazására.
A bűnsegély

A bűnsegéd bűncselekmény elkövetéséhez nyújt szándékosan segítséget. § Ha L. elmeséli barátjának, hogy komolyan gondolkodik azon, elhoz a munkahelyéről néhány értékesebb munkaeszközt, de nem tudja, hogy ezt miként tegye, és erre a barát részletesen beszámol neki a megfelelő módszerekről, a baráti szívességen túl bűnsegélyt is megvalósít.

A bűnsegély legfontosabb jellemzője a segítségnyújtás, amely jellegét tekintve fizikai vagy pszichikai lehet. Fizikai segítséget akkor nyújt az elkövető, ha valamilyen dolgot, például elkövetési eszközt (fegyver) vagy a végrehajtást lehetővé tévő hamis személyi igazolványt ad az elkövetőnek, míg például a tanácsadás már a pszichikai segítségnyújtás körébe tartozik.

Kérdésként vetődik fel a felbujtás és a pszichikai bűnsegély elhatárolása. A különbség az, hogy míg a felbujtás esetén az elkövető rábeszéli az adott személyt az elkövetésre, addig a pszichikai bűnsegély esetén a tettesben már megvolt az elkövetési szándék, azt csak megerősíti a bűnsegéd közrehatása.

A bűnsegély módját tekintve általában tevőleges, de nem kizárt mulasztásos formája sem, ekkor azonban fenn kell, hogy álljon valamilyen speciális jogi kötelezettség a bűncselekmény megakadályozására. A bűnsegély mind egyenes, mind eshetőleges szándékkal is elkövethető.

Közvetett a bűnsegély, ha a segítséget a felbujtónak vagy a bűnsegédnek nyújtják, illetve ha a bűnsegédet bírják rá a bűnsegélyre.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 16 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO