ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2018.11.18. 23:53

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2018.07.08. 19:32 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 785
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Ebből a három képből egyértelműen kiderül, hogy ez Galambos Adrienn, még hogyha a Gerle Éva felbujtatása és annak a révén is, az Év által kieszelt hazugságokat papagáj módon ismételgetve is - szóval az alant közölt "bejegyzésiből", kiderül az is tehát, hogy mi a célja ezzel a törvénytelen fészbuk-profillal? - Természetesen ugyanaz, mint a boldogtalan, férfi-üldöző Gerlének: a gazdasági ellehetetlenítésünk, megbuktatásunk, csődbe-juttatásunk!


Csatolmányok:
alprofil-galambos-adrienn-bunozik1.jpg
alprofil-galambos-adrienn-bunozik1.jpg [ 111.37 KiB | Megtekintve 284 alkalommal. ]
alprofil-galambos-adrienn-bunozik2.jpg
alprofil-galambos-adrienn-bunozik2.jpg [ 99.38 KiB | Megtekintve 284 alkalommal. ]
alprofil-galambos-adrienn-bunozik3.jpg
alprofil-galambos-adrienn-bunozik3.jpg [ 98.71 KiB | Megtekintve 284 alkalommal. ]

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.09. 21:39 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3911
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Nem csak a címből, de a kitett profil-fotóra írt angol szavak is magasnyomású erőszakkal nyomulva, hirdetik ezeknek az anti-krisztusi lényeknek (nőknek!) a minden áron való ártani-akarását!

ÉPPEN, HOGY ŐK: Gerle Éva és Galambos Adrienn - A két jómadár! :lol: :lol: :lol: - A VESZÉLYES BÁNTALMAZÓK ÉS NEM ÉN! Azzal a különbséggel, hogy nem gyermekeket bántalmaznak, hanem azok szüleit akarják tönkre tenni, annak az érdekében, hogy a gyermekek árvaházba kerüljenek. Ez a Gerle Éva nyíltan kifejtett álma! - De egyelőre úgy néz ki, hogy az ővéi fognak kerülni - javítóintézetbe.

Ugyan már... lelki lebunkózás, amit az a szánalmas beírásos "illusztráció" kifejez! - Pontosan azért felvételiztettem és írattam a gyermekimet mind művészeti iskolába, mert tehetségtelennek tartom őket, és azért járattam karate versenyekre, amíg lehetett, hogy nyerjenek (És folyamatosan nyertek is, ha nem is mindig első helyet! ) és azért ösztökélem, hogy legyenek jó tanulók és menjenek mind olyan egyetemekre, amilyenre a szívük szerint vágynak (Még akkor is, ha a lehetőségeket és a kockázatokat - hátrányokat is megbeszéljük értelmesen), mert úgy bánok a gyermekimmel, mint ahogy azzal az ócska feliratos képpel rám akarják kenni!

Szánalmas gonosz libák!

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.07.10. 09:25 
Offline
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 785
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Meg kell nézni Gerle Éva mostanában kirakott fotóit, ahol a két kisgyerekével szerepel, és a youtube videóját is, ahol a lányával, Júliával. Júlia, akinek a hajasbaba szépségével és a rajztehetségével Éva többször is eldicsekedett az évek során, sehol, egy fényképen sem mosolyog - no nem mintha a fiúk mosolygósak lennének - de a lányból külön sugárzik a kedvetlenség és a megtörtség (megfélemlítettség). A jellemére nem igazán dicsekedhetett Éva, sőt, elpanaszolta, hogy egy partin, amíg a Terminátor nagy asszony beszélgetett volna, a kislány ordenáré hisztériát rendezett, hogy másik parti-ruhát akar felvenni... Azóta már megkaphatta a fekete pedagógiát rendesen az anyjától - aki saját a csakazolvassa nevű blogján és a személyi facebookján megírt önjellemzései és vallomásai szerint is ordítózó, türelmetlen és elhanyagoló anya ("nekem az anyaság mellékes" - "a gyerekeimre csak nyílt törésnél reagálok" - csakazolvassa.hu, Bemutatkozás) - és aki mellett a lány most már meg sem mer szólalni, csak keserves arccal engedelmeskedik csendben.
A kislány másodikos, és magántanulóként nem tudott az osztályba beilleszkedni, sem jó eredményeket elérni - de a lényeg, hogy az anyjának kényelmesebb így, hogy a leányt nem kell minden héköznap az iskolába hordozza. Hogy eközben a lányt mennyi hátrány éri, az nem számít, az eszement és nárcisztikus Gerle Éva ír egy-két bejegyzést, ahol óriásiakat lódítva a többi gyereket és a tanárt hibáztatja, az szégyentelen rágalmait előadja a szülőtársaknak, igazgatónak stb és azzal el van intézve az ügy részéről. Azt hiszi majd ez is olyan jól megy, mint a szintén alig nevelt nagy kamasz fiánál, aki saját maga írta le a cilinderes blogjában, hogy a nyolcadikos ballagáson még az igazgatói beszédben is szerepelt, hogy "ezzel az osztály tanultuk meg a problémákat kezelni" és erre kb. 8 személy nézett hirtelen a fiúra, vagyis köztudott volt, hogy a problémákat ő okazta, akit eleve egy másik iskolából hoztott át a Gerle muci, vagyis a magát értelmiségiként definiáló anyja, miután természetesen ott is probléma volt a fiúval (elsős elemistaként egyszerűen kiszökött az iskolából, majd kb.: 4-dikes, 5-dikes korában fölényeskedni kezdett egy matekból gyengébb osztálytársával, és ebből elhúzódó konfliktus, "visszamobbingolás lett".) Lőrinc, a nagyfiú új iskolájában pedig Éva arra biztatta a fiát, hogy lázadozzon és nagyképűsködjön a hagyományos értékrendű és némi fegyelmezést és erkölcsi elvárásokat is alkalmazó magyar tanárjával. Éva a magyar tanárnő ellen is szabályos mobbingot indított, a szülői levelező listán hazudozott róla, követelte, hogy álljanak mellé aszankcionálási vagy kirúgatási kérelmében, majd mivel ez nem volt elég sikeres akció, ezután történt az a rejtélyes és Évának örvendetes esemény, hogy egy reggel az iskola egyik vagy több folyosója a tanárnőt blamáló és szidó kiragasztott cetlikkel telt meg. Mindezeket maga Gerle Éva írta meg a blogján. És persze a műsor folytatódik, most ugyanezt a mesét játsza el a lánya tanítónőjével is, akire rafinált módon rá akaja fogni, hogy az igazságtalankodott és kegyetlenkedett a lányával és állítólag úgy megbabonázta a kisdiákjait, hogy azok Júliát emígyen kezdték mobbingolni: "menj innen, nem játszhatsz velünk, mert te nem szereted Anikó nénit". Amilyen sátáni és förtelmes hazugság, épp olyan röhejes, de sajnos csak nekünk kívülállóknak, mert az érintett tanároknak és tanítónőknek nem az, akik egyáltalán nem tehetnek arról, hogy Éva nem nevelte meg a gyerekeit, illetve normális viselkedés helyett hamis öntudatra nevelte őket.
Éva nem arra büszke, ha a gyerekei boldogok, hanem arra, ha nagyképűek és flegmák. Amikor minket nyíltan támadott, akkor külön kigúnyolta, hogy boldogok a gyerekeink, és leírta, hogy szerinte az a normális és természetes, amilyen az ő gyereke, pl. a legkisebb Dávid, akit megkérdezett, hogy boldog-e és az kedvtelenül és érdektelenül válaszolt, hogy "ja, ahan." Illetve világsikerű blogbegyzést írt arról, hogy mennyire téves elképzelés, hogy egy gyereket szófogadónak kell nevelni.
Meg lehet nézni ennek a rém átgondolt, szuper-modern, gerleévás nevelésnek az eredményeit:

Éva és a lánya (fénykép):

https://www.facebook.com/csakazolvassa/ ... =3&theater

A Galambos Adri által választott iskolatábla előtt álló, lehajtott fejű kisfiús kép csupán művi színészkedés, Gerle Éva lányának a szenvedései viszont valósak. Elég a fényképeket megnézni, oldottnak sosem látszik a lány, az egyszer biztos. Már a lány 3-4 éves korában megírta Éva, hogy úgy látja a lánya az ő lelki alkatát örökölte és homályosan utalt rá, hogy esetleg ugyanúgy az önpusztításba menekül majd a tökéletességi és versengési vágyaktól hajtva. Hát, egyelőre tényleg ezen az úton vezeti a lányát... Az lehet, hogy az iskolának sokkal jobb, ha egy ilyen Gerleáféle családból való neveletlen, nem szocializált gyermek csak magántanuló és minél kevsebbet jár be, de a gyermek szempontjából szerintem ez még veszélyesebb, elidegenítőbb és csak késlelteti a szocializálódását. Fordított esetben még érthető, de akkor is meg vannak a hátulütői. Hét éves kortól ott van az ideje a társadalmat leképező osztály-"közösségbe" járásnak, persze természetesen csak a tanítási időre vonatkozóan és a tanításon való részvétel céljából, és jól felvilágosítva a dzsungel törvények felől.

Visszatérve erre a kerge Évára: Hány ember életét tönkre nem tette és teszi ez a nő? Kezdve a két férfivel, akitől a gyerekei születtek, folytatva a saját gyerekeivel, a volt férj rokonságával, annak a végrendeletből kitagadtatott gyerekeivel, az ő gyerekei tanáraival és ki tudja hol a sor vége...? Ez a nő a közvetlen közelében mindent megmérgez a gonoszságával. Ezek az őrültek jól funkcionálnak sors-kutyaként, de egy jól működő társadalomban az ilyeneknek kötelezően pszichiátria kezelés alatt kellene állniuk, és őket viszont már érdemes lenne a társadalomtól jobban elszigetelni. Nem csak Éva áldozatai, de Éva maga is kevesebbet szenvedett volna és szenvedne, ha pl. csendesebben, elvonultabban élne, és a társadalomban sokkal konktrolláltabban vehetne részt. Az általa támadott személyek pedig megkapnák másképp is a sors-jelzéseket. Igaz, így talán néhány ember számára lehetőséget ad felébredni. Az ilyen kegyetlen támadók időnként hozzájárulnak ahhoz, hogy a megtámadott személy felébredjen és rendeljen horoszkópot, hogy a gyerekeit többé ne nevelje liberálisan, kiszolgáltatva őket a karmájuknak. És egyáltalán a Gerle Éva esete, ahogy rajtunk keresztül nyilvánossá vált, bizonyára sokakat ráébreszt a valóságra, és éberebbé tesz.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2018.09.11. 22:37 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 3911
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Itt a bizonyíték arra, amit a címben állítottam:

A gazemberek mindig "véletlenül" lelepleződnek.

Bizonyára egy figyelmetlen fészbukos diszpécser küldte el az én címemre azt a levelet, amit a kozma.szilárd@gmail.com - címre kellet volna elküldenie. Vagyis arra az imélre, amire a Kozma Szilard (ékezet nélküli) profilt Galambos Adrienne létrehozta!


Csatolmányok:
Levél a Facebook csapatától.doc [200.5 KiB]
30 alkalommal.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/
Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO