ASZTROLOGOSZ, Kozma Szilárd - karma-asztrológus fóruma

Asztrológiai fórum: Kozma Szilárd és feleségének valamint asztrológus-barátainak fóruma
Pontos idő: 2020.04.04. 08:46

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014.03.30. 10:15 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd: Karma- és Családasztrológus figyelmeztetése:

FIGYELEM! GERLE ÉVA eszelős internetes gerilla-háborút folytat

Az, az egészség- és boldogsághozó SPIRITUÁLIS ÉLETSZEMLÉLET ÉS ÉLETVEZETÉS, amit tanítok és képviselek, és ami szerint értelmezem a horoszkópokat, homlokest SZEMBEN ÁLL MINDEN SZÉLSŐSÉGES EGYOLDALÚSÁGGAL.

Ezért, egy Budapesti ultra-feminista (Valójában férfi- és apautáló fasiszta) személy: GERLE, ÉVA, aki ráadásul mély pszichiátriai problémákkal is küzd, 2013 december elején, eldöntötte, hogy a tárgyi – ANYAGI REALITÁS TÉNYEIT TAGADÓ, ANNAK TELJESEN ELLENTMONDÓ, tehát egyértelműen ÁLTALA KIESZELT és persze, a volt besúgóm: a székelyzászlók használata miatt a székelyföldi polgármestereket a román hatóságoknál jelentgető, Kökösi NAGY ATTILA PULI által kieszelt, HAZUGSÁGOKRA ALAPOZOTT ÖRDÖGI RÁGALMAZÁSAIVAL, vagyis, a hitelrontás céljából, az én nevemben készített hamis-blogok útján való „tényközléseivel”, GAZDASÁGILAG TÖNKRE FOG TENNI. Ezt a rögeszmés célját azóta is követi és bármi áron is, de eszelősenel akarja érni.
Az identitás-zavarokkal küzdő és ezért rengeteg álnév és internetes ál-porfil mögül az általa kiválasztott áldozataival internetes háborúkat folytató, blogíró Gerle Évának a Kozma-család tönkretevési stratégiájához tartozik tehát az is, hogy az internetes keresőknek a top-listáin a nevünkre megjelenő első oldalakon az általa az én nevemre (Szilárd Kozma) készített, és a rólam szóló, szokásos Gerle-hazugságokat és becsmérlő gúnyolódásokat "ismertető", blogoknak a link-címei jelenjenek meg. az eszelős Gerle Évának ezt a manipuláló, stratégiai játékát és a mi tönkretevésünket szolgálja tehát az, aki rákattint azokra az általa és barátnője: Kovács Killer(!) Csilla által, én nevemre készített bolgoknak a linkjeire, amelyeket Gerle Éva aszerte az interneten, különböző hozzászólásaiban ajánl. Azok a blogok tehát, egyáltalán nem rólam szóló információkat tartalmaznak, ahogy ígéri, hanem mindössze, infantilis gúnyolódásokat.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.03.31. 23:07 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
A WIKIPÉDIA ADATAIT is KÉPES MEGHAMISÍTANI, Az így, nemzetközi szélhámosi rangra is „felemelkedett” BUDAPEST, 12, kerületi, UTCAI VEREKEDŐ: GERLE ÉVA!

A Következő (Figyelem: Forrás megjelölése nélküli!) szövegeket, Gerle Éva szerkesztette és írta be a múlt hét folyamán (tehát 2O14 március végén!) jogtalanul és minden tárgyi realitás nélkül a nevem alá a WIKIPÉDIÁBA. Ezek szerint ugyanis, ott bárkinek, aki bizonyos plusz internetes kapacitásokkal rendelkezik (És amilyenekkel én sajnos, nem rendelkezem!), a felelőtlen – sőt: a hamisító – szélhámoskodó tevékenysége, MÉG ÁLNÉVEN IS, ahogy Gerle Éva szokott, ENGEDÉLYEZETT!
„1. Leghíresebb verse a Caucescu házaspárt élteti.[forrás?] „
Mármint-hogy ez, ha egyáltalán létezne a világon ilyen vers, az én megjelent három verseskötetem verseiből a „leghíresebb”’ – Egyelőre erről a döbbenetes WIKIPÉDIÁS rangra emelt GERLEI HAZUGSÁGRÓL, csak annyit tudok megjegyezni, hogy nem értem, hogy forrás-megjelölés nélkül, miként kerülhet be ekkora valóság-sértő és személy-sértő hazugság egy enciklopédiának a szócikke alá? – Ezt azon túl, hogy én soha nem írtam egyetlen Nicolae Ceausescum vagy a Ceausescu házaspárt dicsőítő verset sem, és, a Szekuritáte többek között azért is üldözött és zaklatott, mert több helyen, így például a Csíkszeredai Tamási Áron irodalmi körben is, hangosan és nyíltan kijelentettem, hogy ilyet tőlem ne várjon senki, én ilyet nem fogok tenni. Ezt bizonyítják a Securitate tevékenységét vizsgáló bizottságtól, a „Poetul” (A költő) nevű megfigyelési dossziéban található dokumentumok is. Az a Wikipédia - szerkesztő tehát, aki a nevem alatti szócikkbe 2O14 márciusában, tehát éppen a Gerle Évának a velem szemben folytatott, gazdasági tönkretevésemet célzó internetes rágalmazási és bemocskolási háborújának az idején ezt a hazugságot oda beírta, törvénysértő hamisítást követett el.
Asztrológusi tevékenységét igen sokan megkérdőjelezik…
- Egyedül Gerle Éva és az ö két barátnője és mások bemocskolásában neki segítséget nyújtó, neki valamiért igen elkötelezett barátnője és háborúzó – szárnysegéde: Kovács Killer Csilla és Lelkes Villő azok, akik az én asztrológusi tevékenységemet a másfél milliós magyarságból megkérdőjelezik!
… annak a gyakorlatának köszönhetően, hogy a neki nem szimpatikus emberekről a születési adataik ismerete nélkül is bosszúhoroszkópot készít. Erre több példa is volt a közelmúltban, amit asztrológusi körökben is sokan elítélnek.[forrás?]
- Láthatjuk tehát, hogy újból-csak, a forrás megnevezése nélkül írta ezt, a légből kapott rágalmát a hitelrontó, igazságtalan rágalmaival gazdasági tönkretételemet célzó, Gerle Éva! – Persze, álnév mögül.
És egyáltalán, ilyen fajta „jellemzések” nem kerülhetnek be a lexikonokba! Ez a szöveg tehát egyben világszintű kuriózum is! Az un. híres-halottakon kívül, mint amilyen Diana Hercegnő, vagy a népszerű állatvédő – zoológus Steve Irwin, akiknek az asztrológiai sorsképletének a fő motívumait a haláluk körülményeinek a tükrében, asztrológiai didaktikai céllal elemeztem, még soha, egyetlen egy horoszkópot sem készítettem soha, megrendelés nélkül senkiről! A Gerle Évának az évekkel korábban előre megírt – tehát független, objektív! – szövegekből álló gyűjteményből, egy számítógépes program segítségével, az ő sorsképlete alapján kiválogatott, horoszkópnak nevezett szöveg-együttesét is, az ő-általa a közölt születési adatai alapján közöltem. Azok a minden személynek a horoszkópjában előforduló negatív motívumok viszont, ami ebből az objektív sz9vegegyüttesben napvilágot látnak, a Gerle Éva karmájáról és negatív erkölcsi tulajdonságairól, súlyosság szempontjából, messze alul maradnak, ahhoz a rengeteg felelőtlen cselekedethez, gonosztetthez és perverz viselkedéshez képest, amelyek a Gerle Éva közösségi mentalitását jellemzik.
„Az utóbbi időkben igen népszerű lett, köszönhetően a furcsa jelzőhalmozó írásmódjának, és a gyűlölködéstől hangos internetes jelenlétének. Jelenleg büntetőeljárás van ellene folyamatban.[forrás?]”
Újabb világelsőnek számító kuriózum a lexikon-szócikkelyek egyes részleteinek, a szerkesztésében és megírási módjában! - És nem csak azért mert ennél is hiányzik a forrás megnevezése. Vagy, mert ehhez, amint alább meg fogjuk azt látni, Gerle Évának sikerült becsempésznie, állítólag komolyan is vehető „forrásként” az általa, az én hitelességem maradéktalan - lejáratása érdekében ugyancsak 2O13 márciusában létrehozott, engem végsőkig kigúnyoló-bemocskoló szándékkal általa az én nevemben létrehozott (Figyeljük a magas fokú szélhámosságot, törvény-szegést!) blogjának a linkjét is! – HANEM AZÉRT, mert ilyeneket nem szokás leírni lexikonokban, és főként költőkről – írókról nem, hogy azok mitől lettek ha lettek népszerűek, illetve írásmód – jellemzést, vagy kritikát sem szokásos közölni a lexikon szócikkek alatt, hanem mindössze száraz tárgyi – biográfiai – tényeket! Ami meg az én „gyűlölettől hangos internetes jelenlétemet” illeti, ebben az állítólagos lexikon-cikkelybe való sajátosan Gerleévai formulában, éppen, hogy a saját internetes jelenlétének a legfőbb jellemzőjét sikerült kifejeznie és az ugyancsak szokásos és internet-szerte jól ismert gerleévai „szar-átkenős” módszerével, amelyre, a Budapesti XII. kerületi ügyészségnek elküldött ellene szóló, feljelentésemben is felhívtam a nyomozó-szerveknek a figyelmét, éppen azt írta le rólam, amit éppen, hogy ő művel évek óta nem csak az interneten, hanem az utcán is: keresztül-kasul FRÖCSKÖLI A GYÜLÖLETÉT, SŐT, MÉG AZ UTCÁN IS VEREKEDIK ÉS MÁSOK SZÁMÁRA KÍNOS ÉS KELLEMETLEN JELENETEKET RENDEZ. – Egyszóval: ERKÖLCSTELENKEDIK!
És itt van a fentebb említett, legérdekesebb és egyben legékesebb légy-pete, amit valaha is, bármilyen fajta lexikonban bárki is bepöttyentett, és ami nem csak arról híres, hogy volt mersze és „pofa-képe” GÉ-nak az én nevemben létrehozni, de ráadásul, szó szerint, a föld alá süllyeszti a még paródia kifejezést is! De előre szólok, hogy ne kattintsatok rá, mivel ezzel csak azt szolgálnátok, hogy Gerlének besegítetek abba, hogy ez a trágyája is az én nevem alatti toplista első oldalán jelenjen meg a Google top-listáján.
„Kozma Szilárd - paródiák: http://szilardkozma.wordpress.com/” - Mondom, ne kattintsatok rá, mert ezzel csak a sátáni, romboló eszelősséget juttatjátok újabb energiához, újabb, normalitás - ellenes cselekvési lehetőséghez: Kozma Szilárd, aki soha nem volt és soha nem is lesz még szilardkozma sem, nem, hogy Cosma Silard! – Ezen a néven írt két Gerléhez hasonlatos, mások nevében pofátlanul hazafias szövegeket írogató két zsivány ugyanis, egy Elena Causescu „hőstetteiről” szóló gügye verset román nyelven és beküldték Bukarestbe, a Román Kommunista Párt propaganda osztályához. Eközben én, akkoriban – tehát az első vers-kötetemben - kizárólag szabadasszociációs elmélet szerint megírt (Pl. „Díszahavazás alulnézetből”), un. szabad-verset, sőt, inkább próza-verseket írtam. Nem is tudom, hogy az első kötetemben szereplő versek között létezik-e egy is, amelyben rímeket használtam volna?
A Cosma Silard név alatt, az akkoriban egy teljesen észrevétlen propaganda-füzetben megjelent versnek mondott naiv mocskolmány tehát, amit Mark Aurel nevű volt-kollégám, és Balázs F. Attila nevű besúgó-könyvtáros (Besúgói neve: Nica Stafan) „hecceltek” össze, Gerle Évai módon rajtam röhincsélve, nem csak a tartalmában eleve, de még abban is elüt tehát mindentől, amit én akkoriban írtam, hogy a sorvégein általam akkoriban még meg is vetett „gügye-rímei” állnak. Arról nem is beszélve, hogy Én általában csakis, a fenti verscím által is jelzetten, bújtatottan rendszerellenes vers-szövegeket írtam, amitől pl. mindig frásza volt Székely Jánosnak az Igaz Szó akkori vers-szerkesztőjének. Ő még tanácsokat is adott, hogy miként tegyem számára os „közölhetővé” a verseimet. Pl., a legnevetségesebb kérése ennek az egyáltalán nem irodalmi jellegű levél-vitániknak az volt, hogy az ”És eljönnek” c. versemben eredetileg az állt, hogy Verssel és Szerelemmel úszok a Sztüx vízében a Bakony felé. Székely azt kérte, hogy ezt írjam át úgy, hogy a Gyilkos-tóban úszunk a Gyilkostó oldalán álló Cohárd nevű szikla felé, stb. Hát emiatt – is - állt rám a szekuritate, és ezért van telve a CNSAS-nál található, „Poetul” névre összeállított három szekus-dosszié a szekusok által az irodalmi körről megszerzett verseimmel is.
- Amikor ez, a Marc Aurel és Balázs F. Attila által elkövetett versnek nevezett disznóság egy Elena Ceausescunak dedikált, senki által nem olvasott párt-brosúrában megjelent (Sosem felejtem az Attila kaján pofáját, amikor nekem a könyvtárban megmutatta!) 1978-ban, én éppen a csíkszeredai házelem-gyár öntőcsarnokában 12X24 órás műszakaiban őrültem az egészségemet és az volt a kínos, hogy a totális diktatúrában, még csak tiltakoznom sem lehetett egy ilyen égbekiáltó személy-ellenes és költői-hírnév ellenes „hivatalos merénylet” ellen! Sőt! Éppen akkoriban, 1978 őszén, történt meg az is, hogy első ízben voltam behívatva a szekuritátera (A „megdolgozás” történetét a Táltos Bolond c. regényem IV fejezetében megírtam), ahol kb. 1O órán keresztül három különböző karú, rangú és más – más modorú, vallatói – okítói módszert alkalmazó szekus tiszt „dolgozott meg”. Számomra csak négy évvel ezelőtt derült ki, hogy mindez főként a Balázs F. Attila és az azóta meghalt Veress Gerzson jelentései alapján történt, és éppen arról kérdeztek, hogy miért jelentettem ki több alkalommal is, az irodalmi körön, milyen szégyenteljesek az ilyen versek (Akkoriban ugyanis többe is írtak ilyeneket, Veress Gerzson és Murgu Pál – Érdekes módin, utóbbi nem más, mint a későbbi Valóság tulajdonosa és főszerkesztője, akinél később, vagyis a 2OOO évek első felében, rengeteg asztrológiai –metafizikai írásomat - voltak ennek a profi művelői. Állítólag tízszer annyit fizettek a szerkesztőségek értük, mint a „rendes versekért”). Ez a két, ugyanolyan gátlástalan gazember, mint amilyen a szintén mások nevében írogató, sőt: még külön az én nevemmel egy egész blogot is létrehozni és azt az én nevemben működetni képes Gerle Éva is, éppen a besúgói mivoltuknak köszönhetően egész diktatúra alatt az akkori Hargita Megyei Kultúrbizottság nevű intézmények a Népi Alkotások Háza nevű alegységében lophatták a napot. Ők ugyanazt tették tehát kicsiben és titokban, mint amit Gerle Éva visz most végbe a világ szeme láttára nagystílű-aljasan! Ő is, pofátlanul irkál mindenféle hazugságot - még pornó verset is -, nem csak rólam és a nevemben és nem csak álnéven, hanem egyenesen létező és ismert személyek és személyiségek nevében is, sőt, még a saját nevében is.
A tanulságos számomra az egész Wikipédiás – Gerle ügyben az, amellett, hogy kiderült Gerléről, hogy csakugyan a Sátánnal cimborál eszelős elvetemültségében, az, hogy éppen a minap jött haza az egyik kislányom azzal, hogy az egyik tanáruk figyelmeztette arra őket, hogy ne használjanak a Wikipédiáról kiolvasott adatokat, mivel azok sok esetben hamisak és én ebben még félig-meddig kételkedni merészeltem. – Hát jól megkaptam a leckét Gerle Évától. – De persze, nem csak ebben.

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.19. 16:29 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Kozma Szilárd:

NYÍLT HÁLA-KÖSZÖNET A MAGYAR ASZTROLÓGUSOKNAK

Kedves Asztrológus társaim!Bár költőnek indultam, most nem találok megfelelő kifejezéseket arra a mélységes hálára, amit most – amikor észrevettem! - irántatok érzek, amiért nem részesítettek, nem hogy méltón durva, hanem semmiféle kritikában, amiért valamelyik rosszindulatú magyar Wikipédia-szerkesztő - Több mint valószínű, hogy a Gerle Éva nevű ultra-feminista bloger egyirányú felkérésére és teljesen biztos, hogy anak érdekében, hogy méltó haragotokban és felháborodásotokban engem pellengérezzetek ki! – engem és, egy lexikonban való szerepléshez megfelelő, szakmai múlttal még nem rendelkező Joó Viola nevű élettársam nevét írta be a kortárs asztrológusok helyére az asztrológia címszó alá. És ugyanekkor, a ti neveiteket teljességgel (És ezt a durva kihagyást, már minimum a szégyentelenség és nem a felületesség vagy, egy lexikon-írónak megengedhetetlen felelőtlenség fogalmával kell illetni!) kihagyta!Egyszerűen nem tudom tehát nektek eléggé megköszönni a humánus toleranciátokat és a megértéseteket, amiért ezt, a – Hiába, hogy nem az én részemről jött, mert ti azt nem tudhattátok! - szemtelenséget nem tettétek úgy szóvá, hogy miatta, engem hibáztassatok első sorban! Most, hogy ezt az én nevem felhasználásával (ellenetek!) elkövetett minősíthetetlen merényletet felfedeztem, és nyomban nyíltan szóvá teszem, talán már nem kell mondanom, hogy nincsen közöm ehhez a nem csak ellenetek, hanem ezzel a rafinált erkölcs-ellenes csavarral végül is, ellenem elkövetett összeesküvéshez. Hiszen teljesen világos, hogy én voltam a merényletnek az. un. palánkolt célpontja! Hogy tehát annak, aki ezt veletek szemben az én nevemet használva, elkövette, ugyanúgy, mint abban az esetben is, amikor szintén a Wikipédiában, Gerle Éváék azt tették írták be a nevem alatt szereplő cikkely szövegébe, hogy a leghíresebb versem egy idióta kis tákolmány, amit két kulturális instruktor írt románul és csempészet be a helytelenül leírt nevem alá egy Elena Ceausesu születésnapját köszönteni hivatott pártbrosúrába, az volt a célja, hogy engem veletek megutáltasson és ily módon titeket manipulálva (Titeket ellenem hergelve: „Nézd a kis erdélyi szarházit, ki tetette magát jelentős kortárs asztrológusnak, amikor még Kaló Jenőt sem említik meg!”), olyan cikkek megírására vegyen rá titeket tudattalanul, amelyek majd az én szakmai hitel-rontásomat eredményezik.

Tudom, hogy első hallásra -olvasásra, ez a „magyarázkodás”, nem csak, hogy nyakatekerten hihetetlenül (-Ahogy, a Gerle Éva egy másik szerkesztő-szolgacselédje, Sipos Zoltán fogalmazott: szürreálisan.) hangzik. Sőt: még tisztességtelen fedőelméletnek is, amit esetleg azért eszeltem ki, mert, utólag mégis csak felébredt a lelki-ismerertem. Vagy, valamilyen más ok vezérelt ennek a furcsa, sőt: abszurd történetnek a megírására (Hogy esetleg pl. így, ennek a levélnek a megírásával akarnám a barátságotokat megnyerni, stb. Gerle Éva egyébként, akinek a szerzőségére, illetve bujtására gyanakszom, képes ilyet is kieszelni!).

De, ha bele néztek az engem öt hónappal ezelőtt internetes hajtóvadászatra és kilövésre kiszemelt, és azóta is, a négy gyermekes családommal együtt idegileg és gazdaságilag tönkre tenni akaró terminátori személyiségnek a szoláris képletébe (Született 1975 május 13), nem fogjátok ezt a történetet annyira abszurdnak, illetve általam kieszeltnek találni. Ha meglátjátok a, teljesen negatívan fény-szögelt Bika-Napjával lazábban, de együtt-álló Bika –Sárkányfarkát, valamint az utóbbival szorosan együtt-álló és, a nyílhegy-alakzat csúcsán álló, ugyancsak teljesen negatívan fényszögelt Jupiter-Vénusz együttállást (Vagyis ennek a háromnak az együttállását), egészen biztos, hogy nem fogtok kételkedni abban, hogy ennek a szoláris sorsképletnek a tulajdonosát, nem csak, hogy a leg elképesztőbb rögeszmék vezérlik (És ezekhez az elképesztő rögeszmékhez irracionális nyakassággal ragaszkodik). De nem fogtok kételkedni abban sem, hogy e rögeszméinek a tárgyi valóság szerinti igazságként való feltüntetése érdekében, a legvadabb hazugságok szajkózására is képes. - Persze, mindezt csakis abban az esetben, ha nem kapott gyermekkorában olyan radikális szülői, vagy pedagógiai nevelő-irányítást, amely e hajlamainak az ösztönös kiélési késztetéseiről és sóvárgásáról leszoktassa. Vagy, amennyiben nem kapott felnőttként olyan spirituális-vezetői, vagy asztrológusi figyelmeztető segítséget, ami által beláthatta volna, hogy ezeknek a rögeszme-bizonyítási kényszerképzetének a háborúzásokig menő konfliktusos erőltetésével (Kosban álló Lilith!), nem csak a környezetével át, hanem saját magának is. Sajnos, ez, a különleges intellektuális – értelmi képességekkel (eszességgel), és ugyancsak erős színészi tehetséggel rendelkező Gerle Éva, nem részesült sem a karmája feloldását és meghaladását szolgálni képes szülői, és főként nem: apai-szaturnuszi nevelésben. (Sőt: a szülei megkímélték őt még a három nagyobb fiú-testvérével való természetes kapcsolatból szerezhető információktól is!) És nem részesült megfelelő, negatív (figyelem-felhívó) felnőttkori élet-tapasztalatokban sem és asztrológiai – spirituális irányításban, mentális életvezetési javaslatokban sem részesülhetett, mivel a rendkívüli intellektusával és a színészi tehetségével, valamint a játékszenvedélyével párosuló rendkívüli valóságferdítési szenvedélye, ezeket hibabelátási képességeken alapuló, önmagára eberedési lehetőségeket, sikeresen mind elhárította és kikerülte. De hát honnan is lehetne ennek a személynek akárcsak minimális hibabelátási képessége is, hogyha az imént említett Jupiter-Vénusz párosa, negatív fényszögeket (szembenállást) alkot a (Skorpió!) Holddal és az Uránusszal, és hogy ez ne legyen elég, még (negyed-szembenállást) a Plútóval és a Neptunusszal is. Nem tudom, az asztrológia történetében volt-e már példa arra, hogy ilyen, mondjuk ki nyíltan: beteges hazudozásra való, nem hogy hajlamra, de a hazugságra és a csalásra való szomjazásra és éhségre utaló képlettel rendelkező személyiség pozitív társadalmi szerepet – funkciót tölthetett volna be? Én csak azt tudom, hogy ilyen valóságtól és igazságtól való iszonyodásra utaló sorsképlettel még nem találkoztam, és azt, hogy ez az elemi hibabelátásra is képtelen személy, pozitív társadalmi közszereplői funkciókat vindikál magának, mint blog író, ész szerte az interneten azt híreszteli magáról az álnevei és ál-profiljaival a „közvélemény” látszatát is megrendezve, hogy ő az eleve bántalmazónak (gonosznak) született férfiak által bántalmazott védtelen nőknek az őrangyal-védelmezője.

De hát ezt a levelet, nem a Gerle Évának a sorsképletéből kiolvasható karmájának, illetve a negatív hajlamainak és késztetéseinek a gyakorlati életben való, egy- az egybeni megtestesüléseiről, sőt: azok messzemenő túlteljesítettségéről akartam írni! Ez csak gyakorlati – szakmai magyarázat volt azok számára, akik az asztrológiában nem elégé jártasak. Hanem arról a szavakban kifejezhetetlen hálámról és szellemi – spirituális nagyra-becsülésemről, amelyre, természetesen akaratlanul és szándéktalanul köteleztetek, személyi ismeretség nélkül is, ezzel a számomra egyenesen megható humánus és szellemi toleranciátokkal. És ha már ezeket sikerlüt leírni, azt is a tudomásotokra akarom hozni, hogy egyáltalán nem haragudnék meg azért, ha a neveinket onnan, a kortárs asztrológusok címsorbál kiszerkesztené, vagyis kivágná valaki, amennyiben a lexikon-szerkesztők nem hajlandók a többi magyar asztrológusnak a nevét legalább megemlíteni. És kérlek, ne haragudjatok meg, ha én nem írom ide egyiketek nevét sem, mivel egyszerre legalább húsz nevet, ha nem harmincat kellene írnom, és még így is igazságtalan kellene legyek más ugyanannyi asztrológussal szemben. Költő koromban szoktam írni és mondani, hogy a költőkről és költészetükről ne más költők írjanak minősítéseket, vagy kritikát, mert az akár pozitív, akár negatív, csakis hiteltelen lehet, hanem az irodalmi-kritikusok, könyv és lapszerkesztők, stb. Ugyanígy most is a lexikon-szerkesztőkre bíznám, hogy akár az én nevem kivágásával, akár az ott hagyásával, mely kortárs asztrológus nevét említik meg az asztrológia címszónál, de tény az, hogy amíg így marad, erősen restellem magam. – És persze, a ti ilyen magas fokú szellemi toleranciátokra nem számító Gerle Éva ezt is akarta elérni. Hát még ezt az örömet se hagyjátok meg neki, és tehetek róla, hogy a magyar asztrológia címszó alá a mai magyar elismert asztrológusok feltétlenül bekerüljenek, ismétlem: akár Kozma Szilárddal, akár anélkül. Én így is, úgy is csak és csakis hálát fogok érezni irántatok, és csakis nagy tisztelettel fogok nyilatkozni rólatok, minden körülmény között.

Ezekben a hetekben – hónapokban ugyanis, amióta ez a szerencsétlen megszállott lélek, deklaráltan koldus botra akar juttatni, akár végzetes következménye is lett volna, ha sikerül ez a furfangos terve is (A legnagyobb egzisztenciális veszélybe sodrási harctéri sikerét, Gerle Éva a Kolozsvári pornó-fordító: Sipos Zoltán által a transindexben közölt „nem cicaharc” nevű egyoldalú hazugság-halmaz képezi „A közismert budapesti blogerre rákattanó asztrológus-pár"-ról.), és valamelyiktek ártatlanul – de logikusan, bedőlve a számomra már tipikusnak számító gerle-évai cselvetésnek, neki fog nyilvánosan az asztrológusi etikáról kitanítani, mert azzal tényleg elvesztettem volna a szakmai és ezzel együtt az erkölcsi hitelemet is, a potenciális rendelőim előtt és ezzel Gerle Éva elérte volna a nyíltan kitűzött célját, amit már akkor közölt több helyen is, tehát nem csak a hírhedt feminista blogján, amikor én még azt sem tudtam, hogy ő a világon létezik.

Hálás kollegialitással és baráti szeretettel: Kozma Szilárd

_________________

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.20. 13:43 
Offline
Asztrológus
Asztrológus
Avatar

Csatlakozott: 2008.09.17. 16:18
Hozzászólások: 824
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Oroszlán
Aszcendens: Oroszlán
Csatlakozom Szilárd hála-kifejezéséhez!
Rövid összefoglaló: Gerle Éva bizonyára azt gondolta, hogy elég, ha beírat, majd a rendszeres szerkesztők valamelyikével jóváhagyatja a nevünket a Wikipédiában az Asztrológia szócikk alatt, és emellé felveri a port, hogy mi megszegtünk volna valamiféle asztrológusi etikát - akkor ezzel már jól el is leszünk intézve! Vagyis mások - Gerle Éva számításai szerint a kortárs asztrológusok - elintéznek majd minket "neki". De nem ez történt, akárhogy is próbálta gerjeszteni és beindítani a folyamatot. Azért én is külön hálás vagyok, hogy a magyar asztrológusok kimaradtak ebből a koncepciós támadásból.

A történet: Néhány napja szereztem csak tudomást arról, hogy Szilárd és én is meg szerepelünk a Wikipédia Asztrológia című lapján az újkori asztrológusok nevei között. Bár a petíción már dobálózott vele Gerle Éva vagy valamelyik csatlósa, természetesen név nélkül, hogy mit keresünk mi ott, mint asztrológusok Paracelsus-szal és más neves tudósokkal együtt említve a Wikipédiában - én akkor úgy értettem, hogy azon vannak Éváék fel háborodva, hogy Szilárdról miért készült wikipédia lap, hiszen én addig csak arról tudtam, tehát sokáig úgy hittem, hogy én bizony nem szerepelek név szerint sehol a Wikipédiában. Rákerestem, hogy van-e rólam lap – természetesen nem volt. Más nem jutott eszembe. Annál maradtam, hogy a Kozma Szilárdról szóló lapon, amikor onnan letöröltettem a Gerle Éva által beleszerkesztetett hazugságokat, ugyanakkor ki is egészítettük néhány adattal, többek közt beleírtam, hogy Szilárd az élettársával él együtt, és négy gyermeket nevel. Én naiv módon azt gondoltam, hogy emiatt vannak felháborodva, hogy ezt is minek kellett beleírni és bizonyára azt akarják, hogy utalás se legyen rám. Azt pedig, hogy asztrológusként vagyok említve, azt hittem, csak Éva „csakazolvaska” költötte hozzá a dologhoz… De tévedtem, nem erről volt szó. Akkor láttam meg a neveinket az Asztrológia szócikknél, amikor a petíción játékosan válaszolgatni kezdtem az oda írogató személynek (feltételezéseim szerint az álnéven írogató Gerle Évának), reménykedve abban, hogy az esetleg leleplezi végre magát. Ez a személy azt kezdte nekem bizonygatni, hogy a magyar kultúrának soha nem volt része az asztrológia! Nekem sem jutott eszembe semmilyen neves magyar asztrológus sem az újkortól korábbról, de bízva abban, hogy a Wikipédiában talán találok ilyen anyagot – mert én továbbra is használom a wikipédiát és bízom benne – megnyitottam az Asztrológia szócikket és végig pásztáztam. Nem álltam meg, hogy ne olvastam el az újkori asztrológusok felsorolását és teljesen megilletődötten vettem tudomásul, hogy ott a méltán megemlített Baktay után, és pl. László András után, még két-három magyar asztrológus szerepel ott és mi ketten: én és Szilárd is! Gondolom, az különösebb magyarázatra nem szorul, hogy szerintem Szilárd abszolút megérdemli, hogy őt megemlítsék, én azzal teljesen egyetértek, hogy az ő neve ott legyen. Dehogy én miért vagyok ott, arra nem találtam a magyarázatot - Nyilas karmás (Sárkányfarok a Nyilasban) naivitásommal hízelgő isteni jelnek próbáltam venni, viccesen, bolondosan, de gyakorlatilag, ahogy sikerült felfognom ezt, úgy csak egyre kínosabbnak éreztem. Mert bár én nem sok magyar asztrológus munkásságát ismerem, de azon kevesek közül is akad, azért néhány, akivel, ha nem is értek egyet mindenben, de úgy gondolom, hogy méltán szerepelhetnének ott. Továbbá, ha már valaki annyira szimpatizált is velünk, kauzális asztrológusokkal, nem értettem, hogy miért nem írta inkább Mareszt (Dénes Máriát) helyettem, aki mégis csak rangidős Szilárd asztrológussá vált tanítványai között.
Amikor megnézegettem az Asztrológia című Wikipédia lap szerkesztési „naplóját” rögtön abba botlottam, hogy valaki immáron kilátásba is helyezte Kozma Szilárd és Joó Violetta nevének törlését. Na, erre egyből azt mondtam, hogy ez a Gerle műve lesz. És ide vagy oda a hiányzó kortársak, akiket én akár be is írtam volna minden probléma nélkül - csakhogy letiltották ip cím alapján – én hirtelenjében úgy döntöttem, hogy a Szilárd kitörlését én megkontráztatom egy ismerősömmel, hogy Gerle is tisztába legyen, hogy attól, hogy engem kitiltottak, akkor sem irkálgathat és törölgethet ő kénye-kedve szerint a Wikipédiába velünk kapcsolatosan és a mi kárunkra. Mert ha már Kozma Szilárdot egyszer ott a névsorban megjelentették, akkor mégis milyen okkal kellene őt onnan törölni? Az nem ok, hogy mert a többiek sincsenek még ott, akik szintén megérdemelnék. (Szerintem: Rákos Péter, Kaló Jenő) Viszont azt is megírtam az ismerősömnek, hogy az én nevem törlésének kilátásba helyezésével ne foglalkozzon. Sőt, annak indoklásaként nyugodtan oda írhatja, hogy Joó Violetta még kezdő asztrológus. (Szó se róla én jó asztrológusnak tartom magam :D, na de mégis csak azt illik ott szerepeltetni, aki mögött már van legalább egy évtizednyi elkötelezett komoly asztrológusi munkásság - szerintem.)
Az ismerősöm megtette, amit kértem, részben. Ő megnyomta a Szilárd törlésének visszavonását, de mivel az a „beleszerkesztés” (szilárd nevének töröltetése) egynek számított az én töröltetésemmel, így arra is vonatkozik, annak is ellene „voksol”. Ezt itt annyiban is hagytunk az ismerősömmel. Én továbbra is fenntartom, hogy hozzájárulok, sőt, KÉREM A NEVEM TÖRLÉSÉT A FELSOROLÁSBÓL. De szerintem ez nem ok Kozma Szilárd törlésére (!) - ha valaki ezt külön meg tudja oldani, azért nagyon hálás lennék!
Én naivan arról is meg voltam győződve, hogy valaki jó szándékkal írt bele engem, bizonyára elfogultságból. De szóltam Szilárdnak, hogy mégis mit csináljak, és hogy kell, ezt kezeljem, mert ez nekem nagyon kínos. És ő rögtön azt mondta, hogy ezt Éváék kellett tegyék, bizonyára azért, hogy ezzel ellenünk fordítsák a kortárs magyar asztrológusokat. Én ezt sem néztem volna ki senkiből… De ahogyan egyre jobban végiggondoltam, hogy Éva a leges-legelső pillanattól kezdve hajmeresztő dolgokat állított rólunk, és teljesen átlátszóan azért, hogy kivívja ellenünk a közutálatot… Az utóbbi négy hónap alatt csak úgy szórta ránk folyamatosan a hipnotikus átkát, hogy tőlünk mennyire elhatárolódnak más asztrológusok! És mennyire megvetnek minket! És úgy egyébként mindenki „borzad tőlünk”… a saját petícióján is az első között írt (ő vagy valamelyik segédje) „Nagy Ferenc”-ként (második hozzászólás!) állítólagos asztrológusként minket cáfolandóan: „Felháborító, amit ez a két beteg ember csinál. Az egész asztrológus szakma elhatárolódik tőlük. Amatőrök, analfabéták, egykönyves „tudással”.”– ha nem is Éva árulta el magát ilyen átlátszóan, aki engem az elejétől kezdve ezzel az „egykönyves tudású” jelzővel becsmérel, vagy valamelyik a segédjei közül - akik ugye nem olyan rafináltak, mint a nagyasszony, Gerle Éva. Csak meg kell nézni a Gerle Éva petíciójának első oldalát, hogy hány állítólagos asztrológusi vélemény szerepel ott ellenünkben és hány asztrológusokra hivatkozó…
És mit látok, amikor visszakeresem a Wikipédia szerkesztési naplójába - ami mindenki számára elérhető regisztráció nélkül – ? Hát, azt, hogy engem és Szilárdot egy hargitai (csíkszeredai?) ip címről szerkesztettek be 2013. december 9-én! Tehát a Gerle Évát és blogját illusztrációként használó, és kemény kritikával illető írásomnak a Facebookon való közzététele és Gerle Éva tudomására jutásának másnapján.
Amikor megláttam, hogy az ip cím hargitai, akkor rögtön véglegesen elvetettem azt a lehetőséget, hogy engem oda valaki jószándékból szerkesztett be, ugyanis a csíkszeredai, engem asztrológusként ismerő barátaim, mind Szilárd barátai is és egyikük sem ilyen elfogult – nem tettek volna ilyesmit. Főként, hogy mind Szilárdnak jóval régebbi tanítványai, mint én, vagy szintén ismerik a Szilárdtól tanult barátainkat. Én amíg hittem abban, hogy ezt esetleg jó szándékú ember tette, addig meg voltam győződve, hogy ha ip címet látok a szerkesztésnél, akkor az kelet-magyarországi ip cím lesz. Mert egy ilyen fokú elfogultság mégis csak inkább egy magyarországitól lett volna hihető…
De onnantól kezdve, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy nem magyarországi ip címről történt ez, teljesen biztossá vált számomra is, hogy megint egy hihetetlen aljasság lepleződött le… Gerle Éva brillírozó, kifejezetten bosszúállás-ötletgyártási képességgel születvén (teljesen negatív skorpió Uránusszal a születési horoszkóp képletében) bizony telis - telve volt ötletekkel, hogy hogyan tegyen minket tönkre, már akkor, mihelyt elolvasta az én róla is szóló, nősovinizmust tárgyaló írásomat. A december 16-án, ellenünk indított petícióján már az első oldalon legalább négy hozzászólásban minket elítélő sorok olvashatóak, melyeknek írói vagy asztrológusnak vallották magukatt, vagy pedig több asztrológusra, sőt, az egész asztrológus szakmára hivatkoztak! Sűrűn emlegették a titoktartási etikát is. Gerle Éva bizonyára azt gondolta, hogy elég, ha beírat, majd a rendszeres szerkesztők valamelyikével jóváhagyatja a nevünket a Wikipédiában az Asztrológia szócikk alatt, és emellé felveri a port, hogy mi megszegtünk volna valamiféle asztrológusi etikát - akkor ezzel már jól el is leszünk intézve! Vagyis mások - Gerle Éva számításai szerint a kortárs asztrológusok - elintéznek majd minket "neki".
Joó Violetta
U.I.: Az is érdekes, hogy a rólam szóló gúny-blogján,– az én nevemre létrehozott wordpress blogon foglalkozik azzal „csakazolvaska” Gerle Éva, hogy csak egy üres héj vagyok, amit Kozma Szilárd tölt ki, illetve Szilárd nélkül egy senki vagyok, asztrológusként is, senkit nem érdeklek, s ezt bizonyítván még képeket is mellékeltek, hogy a Google keresője milyen négy – leggyakoribb – kifejezést ajánl a mi neveink mellé. A Kozma Szilárdéhoz a következő hármat: - asztrológus, - Lilith, - csernus imréről, - felesége… Az enyémhez pedig: - és Kozma Szilárd, Kozma Szilárd, - Gerle Éva. Na, hát, ez a nagy – még magyarázatra sem szoruló - bizonyíték, kérem szépen, arról, hogy én egy senki lennék.

_________________
"Egy csepp realizáció többet ér egy könyvtárnyi elméletnél." - Hamvas
És: A bolondság az egyetlen pajzs, és az egyedüli biztos talaj.

http://aldottelet.com/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
HozzászólásElküldve: 2014.04.21. 22:07 
Offline
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2008.03.11. 22:01
Hozzászólások: 4161
Tartózkodási hely: Csíkszereda
Napjegy: Skorpió
Aszcendens: Oroszlán
Ez tényleg egy valóságos terminátor, aminek nincs nem, hogy lelke, de még agya sem, hanem mindössze egy szuperintelligens csip az, ami a Gerle Éva nevű bábot vezérli a szilárdék kikészítésében és ez addig le nem áll, amíg a csipet benne valami, vagy valaki tönkre nem teszi., akárcsak a svájrcenegger - filmben
Válasz
Válaszok

Kozma Szilárd asztrológus2014. április 20. 4:23

Ez pontosan így van. És ennek a bizonyítéka az, hogy mindjárt el telik az öt hónap is, ami óta ez az eszelős meghirdette és mindjárt el is kezdte az én koldusbotra - juttatásom érdekében folytatandó harcát - háborúját és még mindig képes volt a "Fontos kérdések" c. portálon, ráadásul másodjára, miután korábban már letörülték, fel tenni az aljas kérdését, hogy Jó asztrológus-e Kozma Szilárd? És persze, négy álnévvel azonnal megválaszolni, hogy Nem, sőt: elkerülendő, a velem való kapcsolat, mert mindenkinek "bosszúhoroszkópot" (Ezt a kifejezést ő találta ki!) készítek. Hülye eszelős rögeszmés, rablógyilkos jelölt! Én ennyi aljasságot és gonoszságot nem olvastam ki és nem írtam le a mindössze az ő karmikus determinációjából eredő indítóokait leleplezni hivatott -horoszkópjából, mint amit ő művel velem. De ha kellett neki, majd meg fogom írni azt a horoszkópját is, amely teljes összhangban áll majd a tetteivel, határtalan aljas, sőt: rablógyilkosnak is megfelelő gazemberi mivoltával.
Zoli2014. április 21. 6:11

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Zoli2014. április 21. 6:27

Kedves Szilárd! Nem akarlak okítani, de a Sildeshare- blogodon egy Harmatcsepp nevű hozzászóló olyan pszichitriai szövegeket jelentetett meg, amelyek szerintem tökéletesen jellemzőek a Gerle Évára, vagyis mindarra, amit veletek elművelt és ahogyan viselkedik. Nem-e lehetne ezek alapján, ezekre a tudósi szövegekre hivatkozva, a hölgyet megvizsgáltatni orvosi szempontból, azon a peren, amit ellenetek beindított?
Törlés
mindenkiolvassa2014. április 21. 6:40

Válasz Zolinak:
Ez egy nagyon komoly kérdés. És az ilyesmi, egy betegségtudattal nem rendelkező, de láthatóan zavarodott elméjű embernek a kiemelése a társadalomból, és kezelésre kényszerítése nagyon kényes ügy. Láttam már hasonlóakat élőben: hosszadalmas és többesélyes procedúra.

Tündér Ilona
Kozma Szilárd asztrológus2014. április 21. 6:41

Kedves Zoli!

Mivel én gyenge internetező vagyok és az általad jelzett hozzászólásokat -szövegeket még nem is láttam, , nem lennél olyan kedves, hogy ide másolnád azokat a Harmatcsepp féle hozászólásokat?
Zoli2014. április 21. 6:46

Kedves Szilárd, sajnos én sem dicsekedhetek az internetes technikámmal, de megkísérelhetem...
Törlés
Zoli2014. április 21. 6:51

Kedves Minednkiolvassa! Én nem azt írtam, hogy Szilárdék emeltessék ki a társadalomból Gerle Évát, hanem csak azt, hogy ha már Éva úgyis perelni akart, akkor szilárdék kérhetik az elmeorvosi szakértői vizsgálatot, és ha nem is büntetik meg Gerle Évát a nyilván embertelen rágalmazásaiért zaklatásaiért, lejáratási háborúzásáért, ezzel szerintem legalább annyit elérhetnek, hogy Tiltsák el Gerle Évát, ha nem is teljesen, de annyira az internettől, hogy ne szabadjon neki Kozmáékról írni se jót se rosszat attól kezdve.
Törlés
mindenkiolvassa2014. április 21. 7:09

Kedves Zoli, mint ahogy írtam én már láttam, több ilyen esetet is, amikor személyiségzavaros emberek nagyon sok kellemetlenséget okoztak a környezetüknek. A társadalomból való kiemelést pedig természetesen arra értettem, hogy szakszerűen megakadályozzák a mások számára káros magatartás folytatásában a beteget. Ez bentlakásos kezelés során könnyen megoldható, de sajnos, aki nem rendelkezik betegségtudattal, az nem együttműködő szinte semmilyen kezelésben, főként nem egy őt ennyire korlátozó kezelési módban. Kissé naiv elképzelés azt gondolni, hogy az ilyesmit pár hét alatt el lehet rendezni.

Tündér Ilona
Zoli2014. április 21. 7:16

Kedves Tündérilona,

azt akarod ezzel mondani, hogy Szilárdéknak semmiféle jogi eszköz nem áll a rendelkezésükre, hogy megvédjék magukat ettől a szellem bűnözőtől, aki képes volt azt a bűntényt velük szemben elkövetni, hogy Viola nevére és nevében készített egy blogot, aminek az a címe, hogy Joó Violetta, vigyázz, gyermekbántalmazás?
Törlés
mindenkiolvassa2014. április 21. 7:22

Szilárd! Én szívesen ide hozom azokat a szövegeket a slideshare-ről.
Kozma Szilárd asztrológus2014. április 21. 7:28

Kedves Zoli,

sajnos, az eddigi tapasztalataim azt mondják és mutatják, hogy a spirituális kommunikáción kívül, ami úgy-e nem anyagi jellegű, a jelen törvényállás szintjén nincs más lehetőségünk védekezni e bestiának a kilövésünket célzó eszelős, de sátánian rafinált akciói ellen, mint azt, hogy addig is, amíg a törvény határozottat lépik az igazság és az anyagi jóvátétel irányába, csakis azt tehetjük, amit eddig: vigyázni, hogy a honlapjaink és blogijaink szüntelen erősítése által kizárjuk annak a lehetőségét, hogy a rólunk szóló Gerle féle tudat- és lélekfertőző mocskolódások cím-linkjei az első oldalamon egynél több helyet, de lehetőleg egy helyet se tudjanak elfoglalni.
Zoli2014. április 21. 7:31

Köszönöm, Tündér Ilona!
Törlés
mindenkiolvassa2014. április 21. 7:37

Itt vannak:

"antiszociális személyiségzavar
2008.01.27

Antiszociális személyiségzavar

A köznyelv általában ezt a típust nevezi pszichopatának. Jelei már gyermek-, ill. a serdülőkorban jól észlelhetők: hazudozik, lopkod, állatokat kínoz, csavarog, kábítószerezik, verekedik, mintegy előre jelezve a felnőttkori magatartászavart. Viselkedése erkölcstelen, felelőtlen; nem szeret senkit, nem tanul a tapasztalataiból és hibáiból, újra meg újra fejjel rohan a falnak. Kihasználja a másikat, gátlástalanul hazudik, szélhámoskodik saját céljai elérésére. A társadalmi kereteket áthágja, mások érzései számára teljesen érdektelenek, azokba képtelen beleélni magát, a többi ember jogait folyamatosan figyelmen kívül hagyja. A társadalmi normák megsértése miatt börtönbe kerülhet, a bűnelkövetők jó háromnegyedénél megtalálható ez a személyiségzavar. A sérelmeket képtelen eltűrni, gyakoriak a kegyetlen, agresszív megnyilvánulásai. Magatartása miatt megbánást nem érez, belátást nem tanúsít, bűntudatra képtelen. Könnyen kialakítja kapcsolatait, de megtartani képtelen őket, mert kegyetlen, megalázó, akár gyerekeivel szemben is. Állandóan izgatott, kötekedő, nyughatatlan, képtelen kitartóan dolgozni.Antiszociális személyiségzavar: a páciens a kapcsolattartás csődjét mutatja, a másik ember érzéseit a semmibe veszi. Impulzív aktivitás, alacsony frusztrációs tolerancia jellemzi. Nincs bűntudata, képtelen tanulni a számára kudarcot jelentő tapasztalatokból. Én-központúsága, szívtelensége feltűnő, szélsőségesen kegyetlen, megalázó viselkedés jellemzi. Felszínes kapcsolatokban egyfajta bájt, charme-ot mutat, amivel megnyeri magának a környezetében élőket. Szexuális aktivitása nélkülözi a gyengéd érzéseket. Munkájában nincs tervszerűség, célratörés. Gyakori a törvényszegő magatartás az anyagi nyereségért. Szülőként sem képes megfelelően viselkedni, nem szervezi a család életét, nem gondoskodik az elemi életvitelről."

http://www.hataronallok.eoldal.hu/cikke ... zavar.html

mindenkiolvassa2014. április 21. 7:41

Lényeges még:

"Létezik egy olyan személyiségzavar, amely a kriminális tevékenységgel elválaszthatatlan kapcsolatban van. Ez az antiszociális személyiségzavar.

Az antiszociális személyiségAz antiszociális személyiséget a normális viselkedéstől kisebb vagy nagyobb mértékű eltérést mutató magatartás jellemzi. Ez az eltérés nem lelki vagy valamilyen más betegség, hanem a specifikus deviáns személyiség következménye. Az antiszociális személyiségzavar felöleli a viselkedés számos variációját, amely kvantitatív szempontból eltér az átlagtól, de soha sem éri el a pszichotikus (elmebeteg) szintet.Az antiszociális személyiségzavar (korábbi nevén pszichopátia) a legtöbbet vizsgált személyiségzavar. Az újabb elnevezés félrevezető, mivel antiszociális viselkedést számos tényező előidézhet, de ez a magatarás bizonyos helyzetekre korlátozódik (pl. focimeccs után megjelenő tereprendezési szabadidős foglalkozások, amelyeket a szurkolók hazafelé menet megejtenek). Az antiszociális viselkedésepizódok mellett a szereplők kötődése a rokonokhoz, családtagokhoz, bandatagokhoz jelen van. Az érzelmi tartalmak fellelhetőek.

Az antiszociális személyiség viszont a társas környezettel érzelmi vakságot tanúsít. Érzelmi átélést csak saját magával szemben él át. Nincs lelkiismeret furdalása, nem érez bűntudatot. Frusztrációs toleranciája alacsony. Notórius hazudozó. Gyakran meggyőző modorú, de rámenős, határozott fellépésű. Rendszeresen semmibe veszik és megsértik mások jogait. Mindig mindenkit becsapnak. Munkahelyüket gyakran változtatják. A munkatársakkal folyamatos konfliktusban vannak. Felelőtlenül bánnak a pénzzel. Anyagi kötelezettségeiket nem teljesítik. Vakmerőek és egocentrikusak. Nincs veszélyérzetük. Saját és mások testi épségét nem féltik. Partnereiket gyakran váltogatják. Nem képesek tartós kapcsolatot kialakítani.

Az antiszociális személyiségzavarral rendelkezők könnyen félrevezetik környezetüket (különösen, ha személyiségzavarukhoz magas intellektus párosul). Gyorsan és könnyen tesznek szert előnyökre mások letiprásával. A mások által átélt fájdalom, veszteség semmilyen érzelmi vagy erkölcsi felelősségérzetet nem vált ki belőlük. A másoknak tett kárt, megaláztatást, bántalmazást fölényesen, magabiztosan, becsmérelve írják az áldozat számlájára.Az antiszociális személyiség öt kiemelt jellemzője:1. A bűntudat hiánya vagy gyengesége

2. A frusztrációs tolerancia hiánya, ami azonnali kívánság kielégüléshez párosul

3. Önző egocentrizmus, amely kapcsolatteremtési képtelenséget okoz

4. A bűntudathiányból fakadó aszociális és antiszociális, társadalmi normát és hagyományt nem tisztelő magatartás

5. Tapasztalatból való tanulás képtelenség, ami a büntetés hatástalanságát eredményezi.

A Hare-féle kutatóskála részletesebben felsorakoztatja az antiszociális zsmélyiség jellemzőit:

1. Simulékonyság, felületes kedvesség, báj

2. Pszichopátia, vagy korábbi hasonló diagnózis

3. Egocentrikusság, nagyzásos önértéklés

4. Hajlam az uralomra, alacsony frusztrációs tolerancia

5. Kóros hazudozás, csalás

6. Szélhámosság, becsületesség hiánya

7. Büntudat, megbánáa hiánya

8. Érzelmek szegénysége, emocionális mélység hiánya

9. Parazita életstílus

10. Keménység, empátia hiány

11. Gyenge viselkedéskontroll

12. Promiszkuitás a szexuális kapcsolatokban

13. Korai gyermekkorban jelentkező viselkedéses problémák

14. Reális, hosszútávú tervek hiánya

15. Impulzivitás

16. Felelőtlen szülői viselkedés

17. Több házasság

18. Fiatalkorú bűnözés

19. Feltételes szabadlábra bocsátásnál magatartásproblámák

20. Saját tettkért érzett felelősséghiány

21. Sokfajta törvényszegés

22. Az antiszociális magatartás nincs közvetlen kapcsolatban az alkohol- és drog abuzussal"
Zoli2014. április 21. 7:44

Máskülönben... Naná, hogy Szilárd nem Tarján Tamás, ahogy Tarján Tamás sem Szilárd! És nem azért, mert az utóbbi egyetemi tanár, meg elismert sok kötetes kritikus-író, esszéíró és költő, miközben Szilárdnak csak hét könyve jelent meg eddig és persze, hogy nem egyetemi tanár, hanem "csak" :) egy asztrológus, akinek ez a szexuálisan is zavarodott fehércseléd :) neki merészelt rontani, és még csak azért sem, mert Tarján Tamás nem karate-mester és messze nem él olyan egészségesen, hanem azért mert miközben Szilárd kiharcolta azt, hogy ő nevelhesse és gondozhassa a gyermekeit, a Gerle Évához hasonló módon felelőtlen és hazudozó volt-felesége helyett, addig Tarján Tamás meg elégedett azzal, hogy magának ítéltesse az egy közös fiúkat, aztán meg állandóan Gerle Évához küldi, mivel őt fárasztja a gyermek-gondozás és nevelés, az nem hoz irodalmi siker-díjakat...De az is lehet, hogy Lőrincke jelenléte zavarja a Tamás úr új feleségét hosszú távon, miközben a Szilárd élettársa, direkt támogatta Szilárdot abban, hogy a harmadik kislányért is perelje vissza a volt feleségtől, aki éppen annyira hanyagul kezeli a gyermekgondozást, mint Gerle Éva."

Szilárd: Az, hogy a Csakazolvassa - Gerle Éva esetében, bármennyire is képes még egyelőre aránylag intelligens emberként viselkedni egy elmegyógyászati intézetben való ápolásra szoruló szerencsétlen flótásról van szó, az is ékesen beszél, hogy miféle ócska, nem is infantilis, hanem egyenesen hülye-gyerekes Blogot hozott létre egy másik személy nevén (az enyémen), aminek már a címe is beszédes ebből a szempontból: csakazolvaska-ka! :lol:

_________________
Nem arra való a gondolkozási képességünk (kincse),hogy a pokollal (a karma hazájával) való kapcsolatunkat fenntartsuk általa, hanem arra, hogy Isten Országát megkeressük..
Kozma Szilárd asztrológus - http://www.kozmaszilard.hu/


Vissza a tetejére
  Megosztás a Szepon         
Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 2 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
phpBB SEO